Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις τότε ή θα σηκώσεις την μπάνκα στον αέρα ή το πιθανότερο θα πας κουβά - Αγώνες 4 - 5 - 6 -7 Απριλίου 2014

Μπουντεσλίγκα

Έξι αγωνιστικές έμειναν για τη λήξη της Μπουντεσλίγκα. Πρωταθλήτρια η Μπάγερν Μονάχου, δια περιπάτου και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Στο Τσάμπιονς Ληγκ βγαίνουν Ντόρτμουντ και Σάλκε - ενώ εκκρεμεί μια θέση (4η θέση) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ και 3 θέσεις (5η, 6η, 7η θέση) που οδηγούν στην Ευρώπη και το Europa.

Την τέταρτη θέση, για τα προκριματικά του Τσάμπιον Λήγκ διεκδικούν η Λεβερκούζεν που έχει 48 βαθμούς, η Βόλσφσμπουργκ με 47 βαθμούς, η Γκλάντμπαχ  (45 βαθμοί) και η Μάιντζ (44 βαθμοί).
Το Άουγκσμπουργκ με 39 βαθμούς, μάλλον δεν προλαβαίνει, να διεκδικήσει ούτε την 7η θέση, που οδηγεί στο Europa - εκτός αν κάνει την μεγάλη υπέρβαση με την Μπάγερν Μονάχου και την νικήσει.

Ουσιαστικά οι μόνες αδιάφορες ομάδες στην Μπουντεσλίγκα (πλην των τριών πρώτων) είναι η Χόφενχαιμ και η Χέρτα που έχουν  36 βαθμούς και παίζουν για την πλάκα τους και για τη φανέλα τους. Απο κίνητρο ΜΗΔΕΝ.
Για να δούμε τους 6 τελευταίους αγώνες των 5 διεκδικητών των τριών θέσεων που οδηγούν στο Europa και της μίας θέσης που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιον Λήγκ.


Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ


48




47


Γκλάντμπαχ
Μάιντζ


45




44


Στο αντίποδα, για τις θέσεις που οδηγούν στην Β΄ Γερμανίας, τα πράγματα μάλλον αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν - αλλά ακόμη δεν έχουν κριθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Το Μπράουνβάιγκ (22 βαθμοί) που τελευταία δείχνει ανανεωμένο και αφυπνισμένο, η Στουτγκάρδη και το Αμβούργο (24 βαθμούς) - μάλλον θα τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ίσως, μια απο αυτές να μπορέσει να υποσκελίσει τη Νυρεμβέργη, που έχει 26 βαθμούς και σώσει τη χρονιά.
Θεωρητικά ακόμη κινδυνεύουν Φράιμπουργκ και Αννόβερο (29 βαθμοί) και μάλλον δεν έχουν ανάγκη βαθμών Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης με 32 βαθμούς και αυτό διότι οι τρεις τελευταίες ομάδες απέχουν 8 ολόκληρους βαθμούς απο αυτές, είναι σε χάλια φόρμα, αλλά και λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που έχουν. Καλού κακού όμως καλά θα ήταν να μάζευαν ένα τρίποντο και να πήγαιναν στους 35 βαθμούς όπου εκεί δεν τους απειλεί κανένας.
Στη δυσχερέστερη θέση βρίσκεται το Αμβούργο - που έχει και το δυσκολότερο πρόγραμμα. Μάλλον απο τώρα θα πρέπει να θεωρείται ομάδα της Β΄Γερμανίας.

Οι 6 τελευταίες αγωνιστικές των ομάδων που κινδυνεύουν

Αιντραχτ Φρανκφούρτης
Βέρντερ Βρέμης

32



32









Φράιμπουργκ
Αννόβερο


29




29











Αμβούργο


24




24











Χέρτα - Χόφενχαϊμ
Είμαι σίγουρος ότι θα περιμένατε να ξεκινούσα την περιήγηση στην Μπουντεσλίγκα απο κάποιο παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αντί γιαυτό ξεκινώ με το ματσάκι μεταξύ των δύο αδιάφορων ομάδων της Μπουντεσλίγκα.
Η Χοφεχνάιμ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά το 3-3 μέσα στο Μόναχο. Έγινε η τρίτη ομάδα της Μπουντεσλίγκα που απέσπασε βαθμό απο την πρωταθλήτρια Μπάγερν και η πρώτη που της έκοψε βαθμούς μέσα στο Μόναχο.
Σε 28 αγώνες για τη Μπουντεσλίγκα έχει βάλει 63 γκολ και έχει φάει 62. Σε κάθε ματσάκι της, δηλαδή, μπαίνουν 4,46 γκολ
Σε 28 αγώνες για τη Μπουντεσλίγκα, η Χέρτα έχει βάλει 36 γκολ και έχει φάει 39. Σε κάθε ματσάκι της, δηλαδή, μπαίνουν 2,67 γκολ - ενώ σε 14 παιχνίδια που αγωνίστηκε ως γηπεδούχος έχει πετύχει 17 τέρματα και έχει δεχθεί 19 (μέσος όρος 2,57 γκολ ανά ματς)
Αδιάφορες ομάδες - να παιχθεί ένα ματσάκι, ανοικτό, δίχως σκοπιμότητες και να μπουν πολλά γκολ
να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

 Μπραουνσβάιγκ - Ανόβερο
 Το Μπραουνσβάιγκ σε 28 συνολικούς αγώνες, που έχει δώσει, έχει πάρει 22 βαθμούς - τους 10 όμως βαθμούς τους έχει πάρει στα τελευταία 8 παιχνίδια του.
 Είναι αναγεννημένο και παλεύει τα παιχνίδια του. Σε όλα σκοράρει και δείχνει σημεία ζωής. Απο εκεί που το θεωρούσαν τελειωμένο, τώρα φαίνεται ότι μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο και να σώσει τη χρονιά.
Τελευταία 8 ματς Μπράουνσβαιγκ
29/03/14
Λεβερκούζεν - Μπράουνσβαϊγκ 1-1
25/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Μάιντζ 3-1
22/03/14
Σάλκε - Μπράουνσβαϊγκ 3-1
15/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ 1-1
08/03/14
Στουτγάρδη - Μπράουνσβαϊγκ 2-2
01/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Γκλάντμπαχ 1-1
22/02/14
Νυρεμβέργη - Μπράουνσβαϊγκ 2-1
15/02/14
Μπράουνσβαϊγκ - Αμβούργο 4-2
 Σε όλα τα ματς έχει σκοράρει.

Το Αννόβερο έχει 29 βαθμούς σε 28 αγώνες - στα τελευταία 9 παιχνίδια του έχει πάρει μόλις 5 βαθμούς και στα 6 απο τα 9 παιχνίδια έχει δεχθεί τουλάχιστον 2 γκολ. Μόνο με τη Χέρτα κράτησε ανέπαφη την εστία του.
 Τα 4 τελευταία ματς τα έχει χάσει - έχασε και το εντός έδρας παιχνίδι με την Βέρντερ που ήταν τελικός για την παραμονή το έχασε.
 Τελευταία 9 ματς του Αννόβερου
30/03/14
Αννόβερο - Βέρντερ 1-2
26/03/14
Χοφενχάιμ - Αννόβερο 3-1
22/03/14
Αννόβερο - Ντόρτμουντ 0-3
15/03/14
Χέρτα - Αννόβερο 0-3
08/03/14
Αννόβερο - Λεβερκούζεν 1-1
01/03/14
Άουγκσμπουργκ - Αννόβερο 1-1
23/02/14
Αννόβερο - Μπάγερν 0-4
14/02/14
Μάιντζ - Αννόβερο 2-0
09/02/14
Σάλκε - Αννόβερο 2-0
 Το Αννόβερο στα εκτός παιχνίδια είναι η χειρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Έχει ρεκόρ 2 νίκες 1 ισοπαλία κι 11 ήττες. Τέρματα υπέρ 14 και 29 κατά.
Οι νίκες του ήταν με Χέρτα (0-3) και Βόσφμπουργκ (1-3), ενώ έφερε ισοπαλία με Άουγκσμπουργκ (1-1).
Το Momentum και η έδρα δείχνει ΑΣΣΟ.
Πιθανό σκορ 2-1 και ίσως το ματς πάει σε πολλά γκολ, σύνολο τερμάτων 4-6.

Β΄Γερμανίας
Κότμπους - Δ. Δρέσδης
Οκ, μας έστειλε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές στον κουβά, αλλά τώρα είναι η τελευταία της ευκαιρία.
Αν η Κότμπους δεν κερδίσει τη Δυναμό Δρέσδης τότε χαιρέτα μας τον πλάτανο. Ραντεβού στην Γ΄Γερμανίας.
Η Δρέσδη θα κατέβει για το Χινάρι - όπως σε όλα τα παιχνίδια της.Έχει 15 Χινάρια σε 28 παιχνίδια και σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 7 χινάρια - έχοντας βάλει 13 γκολ και έχοντας δεχθεί 23. Δεν κερδίζεται εύκολα η Δυναμό Δρέσδης.
Απο την άλλη μεριά η Κότμπους εντός έδρας έχει 5 νίκες 8 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία. Βάζει 21 γκολ και δέχεται 23.
Θεωρώ δεδομένο ότι η Κότμπους θα σκοράρει. Είναι η τελευταία ευκαιρία της Κότμπους. Με τρίποντο φθάνει στους 26 πόντους και πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής την Δυναμό Δρέσδης.
Προϊστορία
11/11/12 Κότμπους - Ντιναμό Δρέσδης 2:0
15/07/11 Κότμπους - Ντιναμό Δρέσδης 2:1
03/05/06 Κότμπους - Ντιναμό Δρέσδης 0:0
16/08/04 Κότμπους - Ντιναμό Δρέσδης 2:1
Στα τελευταία 6 παιχνίδια η Δυναμό Δρέσδης έχει φέρει 5 ισοπαλίες. Πάλι ισοπαλία θα φέρει??
Τον ΆΣΣΟ σε απόδοση πάνω απο το 2,15 θα τον επιλέξω.

Ίνγκολσταντ - Γκρόιτερ
Η ομάδα είναι ομάδα που παίζει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός έδρας έχει σε 13 αγώνες, 4 νίκες - 1 ισοπαλία και 8 ήττες.
Η Γκρόιτερ διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Είναι ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με 49 βαθμούς με την Πάντερμον.
Αν θέλει στις 6 τελευταίες αγωνιστικές να τερματίσει δεύτερη και να μην μπλέξει σε μπαράζ (τρίτη θέση) - τότε αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρει.
Προϊστορία


19/02/12 Ίνγκολσταντ - Γκρόιτερ Φιρτ 0:0
18/02/11 Ίνγκολσταντ - Γκρόιτερ Φιρτ 0:2
17/08/08 Ίνγκολσταντ - Γκρόιτερ Φιρτ 3:2
Η Ίνγκολσταντ ψιλοαδιάφορη, με αδύναμη έδρα.
Το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση πάνω απο το 2,15 θα το επιλέξω.

Πρέμιερ Λήγκ
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 
Μετά απο 25 χρόνια η Λίβερπουλ διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις για να πάρει το πρωτάθλημα (τελευταίο πρωτάθλημα 1990). Η ομάδα είναι σε σπουδαία φόρμα - βάζει γκολ με το τσουβάλι.
Αν θα πάρει το πρωτάθλημα θα διαφανεί κατά πολύ και απο τα δύο ντέρμπι που έχει στην έδρα της με Τσέλσι και Μαν Σίτι.
Επειδή όμως στην Αγγλία σε περίπτωση ισοβαθμίας - μετράει η διαφορά των τερμάτων, τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μαν. Σίτι πέρα απο τις νίκες θέλουν να βελτιώσουν, όσο μπορούν τη διαφορά τερμάτων τους. Αυτή την ώρα η Λίβερπουλ έχει +49 και η Μαν Σίτι +52, αλλά και με δύο αγώνες λιγότερους.
Η νίκη της Λίβερπουλ έχει πολύ μικρή απόδοση - επειδή όμως η Λίβερπουλ έχει ανάγκη και απο τα πολλά γκολ, τότε το σύνολο τερμάτων 4-6 είναι εξαιρετικά πιθανό.
Σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια η Λίβερπουλ έχει 13 αγώνες με σύνολο τερμάτων 4-6.
Σε 16 εντός έδρας παιχνίδια η Γουέστ Χαμ έχει 9 αγώνες με σύνολο τερμάτων 4-6.

Μάντσεστερ Σ. - Σαουθάμπτον
Σε 14 εντός έδρας παιχνίδια η Μαν. Σίτι έχει 10 αγώνες με σύνολο τερμάτων 4-6.
Σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια η Σαουθάμπτον έχει 7 αγώνες με σύνολο τερμάτων 4-6.
Αν σκοράρει η Σαουθάμπτον, που είναι εξαιρετικά πιθανό, τότε ή θα μπουν τουλάχιστον 4 τέρματα στο Μάντσεστερ ή θα έχουμε μεγάλη έκπληξη.

Γαλλάκια 
Μεγάλοι μπαλαδόροι οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές - αλλά όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα έχει περισσότερους απο τρεις Γάλλους ταυτόχρονα στη σύνθεση της είναι για να την κλαίνε οι ρέγγες. Δεν έχει ούτε μπρίο, ούτε φαντασία, ούτε φινέτσα, ούτε Γερμανική δύναμη, ούτε άμυνα γρανίτη μπετόν Ιταλικό αρμέ. Τα Γαλλάκια είναι για να κουνούν τη μεσούλα τους και να αλλάζουν μπαλιές και να λέμε πω,πω,πω τι μπαλίτσα παίζουν. Μέχρι εκεί.
Να είναι καλά ο μεγάλος Αλγερινός ο Ζινεντίν που με την ποδοσφαιρική του ευφυία τους έβγαλε απο την αφάνεια των τελευταίων 100 ετών. ΟΚ και λίγο ο Μισέλ, κάτι έκανε και αυτός.

Γκινγκάμπ - Μονπελιέ
Στους τελευταίους 6 αγώνες η Γκινγκάμπ έχει 3 νίκες και 3 ήττες, τέρματα 5-4.
Η Μονπελιέ 3 Χινάρια, 1 νίκη και 2 ήττες, τέρματα 4-5. Γκόλ, δηλαδή, βάζουν και δέχονται με το στανιό.
Μέτρια έδρα η Γκινγκάμπ : 6 νίκες - 4 Χινάρια - 4 ήττες.
Μεγάλη Χιναρού η Μονπελιέ : Εκτός έχει 8 Χινάρια, 2 νίκες και 5 ήττες.
Προϊστορία
12/05/09 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 0:1
14/09/07 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 0:2
03/11/06 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 1:0
03/03/06 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 1:0
26/01/05 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 3:1
13/03/04 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 4:3
19/10/02 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 3:1
24/11/01 Γκινγκάμπ - Μονπελιέ 2:2
Και οι δύο είναι ισόβαθμες με 35 βαθμούς, 6 περισσότερους απο την Βαλενσιέν που έχει 29 και υποβιβάζεται. Το πρωτάθλημα θέλει 7 αγωνιστικές να λήξει. Αν πάρουν ακόμη 4 βαθμούς μάλλον θα ξεμπλέξουν οριστικά με την παραμονή.
Εξαιρετικά πιθανό το Χ

Μπαστιά - Σοσό
Την προηγούμενη αγωνιστική, στο 90' η Μαρσέιγ ισοφάρισε τη Σοσό και σε συνδυασμό με την μεγαλειώδη νίκη της Εβιάν επι της Μονακό (1-0) τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την Σοσό.
Έχει 26 βαθμούς και η Εβιάν, που σώνει την κατηγορία, έχει 34.
8 ολόκληροι βαθμοί η απόσταση. 'Άρα η Σοσό στις 7 τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να κάνει 3 νίκες περισσότερες απο την Εβιάν. Αν θέλει να σώσει τη χρονιά.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Σοσό.
05/04/14
Μπαστιά - Σοσό
12/04/14
Σοσό - Τουλούζ
20/04/14
Ρεμς - Σοσό
26/04/14
Σοσό - Παρί Σεν Ζερμέν
04/05/14
Σοσό - Νις
10/05/14
Ρεν - Σοσό
17/05/14
Σοσό - Εβιάν
Η Μπαστιά έχει 40 και σφυρίζει αδιάφορα. Η Κορσική όμως είναι POWER. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Η Σοσό εκτός έδρας είναι παντελώς ΖΟΜΠΙ!!!!!! 3 Χινάρια και 13 ήττες με τέρματα 12 υπέρ και 40 κατά. Τρώει γκολ με το τσουβάλι.

Πιθανόν να έρθει διπλό το παιχνίδι, λόγω κινήτρου - αλλά με αποδόσεις στο 3 αυτό το διπλό δεν παίζεται. Σύνολο τερμάτων 4-6 και ότι θέλει ας γίνει.

Αρλ - Ανζέ
Τα χάλια τους τα μαύρα και οι δύο ομάδες. Από άποψη φόρμας είναι για κλάματα. Στους 6 τελευταίους αγώνες τους έχουν 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και είναι τελευταίες στον σχετικό πίνακα φόρμας με 3 βαθμούς, μαζί τους και οι άλλες οι κολάντζες Κρετείγ (αυτό το ζόμπι ούτε στη Κορσική την καταδικασμένη Σέρκλ Μπαστιά δεν κέρδισε) και Ντιζόν.
Η Αρλέ εχει να κερδίσει 10 αγωνιστικές!!!! Τελευταία νίκη στις 24-01-2014 με 1-0 εντός έδρας την Μέτς.
Η Ανζέ έχει να κερδίσει 7 αγωνιστικές. Τελευταία νίκη εκτός έδρας την Οσέρ με 2-1.

Η Αρλέ έχει δυνατή έδρα (ρεκόρ 7-7-1 και τέρματα 18-9) και εκτός έδρας είναι για τα μπάζα (ρεκόρ 1-6-8 και τέρματα 7-17).
Η Ανζέ εκτός έδρας είναι δυνατή (ρεκόρ 6-4-5 και τέρματα 21-20)  και εντός έδρας δεν βλέπεται (ρεκόρ 6-7-2 και τέρματα 18-13).
Προϊστορία
17/08/12 Αρλέ - Ανζέ 2:0
02/03/12 Αρλέ - Ανζέ 2:2
11/09/09 Αρλέ - Ανζέ 1:1
Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Αρλέ έχει βάλει 5 γκολ και η Ανζέ 6
Η Αρλέ θέλει βαθμούς για να σωθεί (έχει 37 βαθμούς και ο υποβιβασμός είναι στους 33). Έχει εύκολο πρόγραμμα και μάλλον θα σωθεί.
Η Ανζέ θέλει βαθμούς για να ανέβει στα σαλόνια της Α΄Γαλλίας (είναι τρίτη μαζί με Νιόρ).
Αφού έχουν ξεχάσει τις νίκες και οι δύο ομάδες ας τις ξεχάσουν άλλη μια αγωνιστική.
Χινάρι και πιθανό σκορ 1-1.

Τρουά - Μπρεστ
Αρκετά μας τα ζάλισε αυτή η Μπρέστ που είχε και σούπερ φόρμα, επειδή κέρδισε την Σέρκλ Μπαστιά εκτός και την Οσέρ εντός και πήρε ψυχολογία.
Τώρα παίζει στην δεύτερη καλύτερη έδρα (μετά την έδρα τη πρωτοπόρου Μέτς) της Β΄ Γαλλίας.
Η Τρουά έχει εντός έδρας 10 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και τέρματα 31-13.
Η Μπρέστ εκτός έδρας δεν είναι κακή. Έχει ρεκόρ 3-5-7 και τέρματα 10-17.
Στην προηγούμενη έξοδο της, έχασε απο την πρωτοπόρο Μέτς, με το κλασσικό σκορ για τη Μέτς, το 1-0 δηλαδή.
Απο τη Τρουά 2 τεμάχια θα τα φάει - αν τώρα βάλει και γκολ η Μπρέστ, μπορεί να δούμε και σύνολο τερμάτων 4-6.
Προϊστορία
26/01/13 Τρουά - Μπρεστ 2:1
15/08/08 Τρουά - Μπρεστ 1:0
14/03/08 Τρουά - Μπρεστ 1:3
26/11/04 Τρουά - Μπρεστ 2:0
ΑΣΣΟΣ και γιατί όχι σύνολο τερμάτων 4-6 ---> ριψοκίνδυνο πολύ

Νιόρ - Ντιζόν
Ντεφορμέ η Ντιζόν - 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Οι θέσεις που οδηγούν στην Α΄Γαλλίας αρχίζουν και απομακρύνονται. 47 βαθμούς η Νιόρ και είναι τρίτη και 43 η Ντιζόν.
Η Νιόρ έχει στην έδρα της 8 νίκες 6 Χινάρια και 1 ήττα - τέρματα 25 υπέρ και 13 κατά.
Η Ντιζόν εκτός έδρας είναι μεγάλη Χιναρού. Έχει 9 Χινάρια σε 15 παιχνιδια (ακόμη έχει 1 νίκη και 5 ήττες).
Προϊστορία
28/09/12 Νιόρ - Ντιζόν 4:2
02/05/08 Νιόρ - Ντιζόν 3:0
16/03/07 Νιόρ - Ντιζόν 2:1
04/02/05 Νιόρ - Ντιζόν 0:0
Απο τις 9 εκτός έδρας ισοπαλίες της Ντιζόν οι 6 ήταν με σκορ 0-0. Μόλις μια με 1-1 και δύο με 2-2.
5 στα 15 εντός η Νιόρ με σύνολο τερμάτων 4-6.
5 στα 15 εκτός η Ντιζόν με σύνολο τερμάτων 4-6.
Αν το ματς δεν λήξει ισόπαλο 0-0 τότε πάει για σύνολο τερμάτων 4-6

Μετς - Ιστρ
Η Μέτς πρωτοπόρος και καλύτερη ομάδα στη Β΄ Γαλλίας. Στη δυνατή έδρα της τους κερδίζει όλους με 1-0 (για την ακρίβεια με ΜΙΣΟ - ΜΗΔΕΝ).
Απο την άλλη μεριά όμως έχουμε την τρελοΙστρ. Και τη λέω τρελοΙστρ, γιατί απο τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της τα 10 έληξαν με σύνολο τερμάτων μεγαλύτερο του 3,5!!!!!!!!!! Για Β΄Γαλλίας είναι φοβερό το επίτευγμα.
Το λογικό είναι να κερδίσει η Μέτς - αλλά η απόδοση που δίνουν είναι φυσιολογικά χαμηλή.
Η Ίστρ καίγεται για βαθμούς. Αν φάει κανένα γκολ νωρίς, είναι δυνατόν να κάνει το παιχνίδι ροντέο και τα τεμάχια να πέφτουν βροχή και ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΎΟ.

Με τρέλα και μεταξωτή κορδέλα σε σύνολο τερμάτων 4-6.

ΜΕΞΙΚΟ
Tα τελευταία 5 χρόνια ο μέσος όρος των γκολ που μπαίνουν ανά παιχνίδι είναι γύρω από τα 2,5 γκολ, όπου περίπου 1,5 γκολ βάζουν οι γηπεδούχοι και 1 γκολ οι φιλοξενούμενοι .
Η κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικού περιλαμβάνει 9 αγώνες.
Στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, ο πρώτος αριθμός, κάθε αγωνιστικής, δείχνει το πλήθος των αγώνων που μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ και ο δεύτερος αριθμός το πλήθος των αγώνων που μπήκαν 4-6 συνολικά τέρματα.
(1η) 2 - 1     (2η) 4 - 2     (3η) 2 - 1   (4η) 5 - 3     (5η) 1 - 0
(6η) 3 - 1     (7η) 3 - 1     (8η) 5 - 3   (9η) 4 - 1    (10η) 6 - 4
(11η) 4 - 3  (12η) 4 - 2    (13) 7 - 4
Άρα δεν είναι τελείως παράλογο να αναμένουμε 2 με 3 αγώνες αυτής της αγωνιστικής να έχουν σύνολο τερμάτων 4-6.

Κατά την περίοδο 2013 - 2014 (πρωτάθλημα Απερτούρα + Κλαουσούρα)
5 Καλύτερες επιθετικά ομάδες
1.Σάντος Λαγκούνα1.88 Γκολ ανά αγώνα
2.Τολούκα1.76 Γκολ ανά αγώνα
3.Κλαμπ Λεόν1.61 Γκολ ανά αγώνα
4.Κλαμπ Αμέρικα1.56 Γκολ ανά αγώνα
5.Κρουζ Αζούλ1.34 Γκολ ανά αγώνα
5 Καλύτερες αμυντικά ομάδες
1.Τολούκα0.85 Γκολ ανά αγώνα
2.Κλαμπ Λεόν0.94 Γκολ ανά αγώνα
3.Κρουζ Αζούλ0.97 Γκολ ανά αγώνα
4.Πατσούκα0.97 Γκολ ανά αγώνα
5.Κλαμπ Αμέρικα1.00 Γκολ ανά αγώνα

Η Σάντος Λαγκούνα είναι η ομάδα με τα περισσότερα ματς που να έχουν σύνολο τερμάτων 4-6. Είναι η ομάδα που παίζει επιθετικά και ξεχνιούνται οι αμυντικοί της στην επίθεση.
Σε σύνολο 34 αγώνων της (Απερτούρα + Κλαουσούρα) οι μισοι (17) έχουν τέρματα 4-6.
Η Κλάμπ Λεόν (μαζί με τη Σάντος Λαγκούνα) είναι η ομάδα με τα περισσότερα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ματς που να έχουν σύνολο τερμάτων 4-6.
Σε σύνολο 18 εντός έδρας αγώνες της (Απερτούρα + Κλαουσούρα) οι μισοι (9) έχουν τέρματα 4-6.

Η Πατσούκα σε 15 εντός έδρας αγώνες δεν έχει κανέναν αγώνα με τέρματα 4-6.
Η Πουέμπλα σε 15 εντός έδρας αγώνες  έχει μόνον έναν αγώνα με τέρματα 4-6.
Η Μοντερέι σε 15 εντός έδρας αγώνες  έχει μόνον δύο αγώνες με τέρματα 4-6.
Η Τίγρες σε 16 εκτός έδρας αγώνες  έχει μόνο έναν αγώνα με τέρματα 4-6.
Η Πούμας και η Γουδαλαχάρα σε 15 εκτός έδρας αγώνες  έχει μόνο δύο αγώνες με τέρματα 4-6.

Μονάρκας - Βερακρούζ
Μονάρκας για το Κλαουσούρα, σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 13 τέρματα και έχει δεχθεί 14 = σύνολο τερμάτων 27. Δηλαδή ανά αγώνα της Μονάρκας μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,07 τέρματα.
Μονάρκας σε σύνολο 7 εντός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 6 = σύνολο τερμάτων 15. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Μονάρκας μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,14 τέρματα.
Η Μονάρκας στα εντός έδρας (Κλαουσούρα+Απερτούρα) έχει 6 παιχνίδια στα 16 εντός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 40%)
Σύνολο τερμάτων της Μονάρκας των εντός έδρας αγώνων της 1 - 2 - 0 - 1 - 3 - 4 - 4

Η Βέρακρουζ για το Κλαουσούρα σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 17 = σύνολο τερμάτων 26. Δηλαδή ανά αγώνα της Βερακρούζ μπαίνουν κατά μέσο όρο 2 τέρματα.
Βερακρούζ σε σύνολο 6 εκτός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 2 τέρματα και έχει δεχθεί 8 = σύνολο τερμάτων 10. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Βερακρούζ μπαίνουν κατά μέσο όρο 1,66 τέρματα.
Η Βερακρουζ στα εκτός έδρας (Κλαουσούρα + Απερτούρα) έχει 5 παιχνίδια στα 15 εκτός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 33%)
Σύνολο τερμάτων της Βέρακρουζ των εκτός έδρας αγώνων της 2 - 4 - 2 - 1 - 1 - 0

Και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα φαίνονται ότι είναι πιο ''σφιχτές'' και στα παιχνίδια τους δεν μπαίνουν πολλά γκολ. Ειδικά η Βέρακρουζ που δίνει μεγάλο αγώνα για να σώσει την κατηγορία (έχει προβάδισμα έναντι της Ατλαντε) προσπαθεί να συλλέξει βαθμούς και έτσι παίζει πολύ κλειστά, όσο προχωράει το πρωτάθλημα προς το τέλος.
Φαίνεται απίθανο το παιχνίδι να έχει σύνολο τερμάτων 4-6.
   
Τιχουάνα - Τολούκα
Τιχουάνα για το Κλαουσούρα, σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 21 τέρματα και έχει δεχθεί 8 = σύνολο τερμάτων 29. Δηλαδή ανά αγώνα της Τιχουάνα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,23 τέρματα.
Τιχουάνα σε σύνολο 6 εντός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 5 = σύνολο τερμάτων 14. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Τιχουάνα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,33 τέρματα.
Η Τιχουάνα στα εντός έδρας (Κλαουσούρα+Απερτούρα) έχει 3 παιχνίδια στα 15 εντός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 20%)
Σύνολο τερμάτων της Τιχουάνα των εντός έδρας αγώνων της 1 - 1 - 3 - 3 - 2 - 4

Η Τολούκα για το Κλαουσούρα σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 21 τέρματα και έχει δεχθεί 8 = σύνολο τερμάτων 29. Δηλαδή ανά αγώνα της Τολούκα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,4 τέρματα.
Τολούκα σε σύνολο 7 εκτός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 85 = σύνολο τερμάτων 14. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Τολούκα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2 τέρματα.
Η Τολούκα στα εκτός έδρας (Κλαουσούρα + Απερτούρα) έχει 3 παιχνίδια στα 17 εκτός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 17,6%)
Σύνολο τερμάτων της Τολούκα των εκτός έδρας αγώνων της 1 - 2 - 2 - 3 - 1 - 2 - 3
 Φαίνεται απίθανο το παιχνίδι να έχει σύνολο τερμάτων 4-6.

Κλαμπ Αμέρικα - Κρούζ Αζούλ
Κλάμπ Αμέρικα για το Κλαουσούρα, σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 18 τέρματα και έχει δεχθεί 14 = σύνολο τερμάτων 32. Δηλαδή ανά αγώνα της Κλάμπ Αμέρικα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,66 τέρματα.
Κλάμπ Αμέρικα σε σύνολο 7 εντός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχθεί 8 = σύνολο τερμάτων 16. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Κλάμπ Αμέρικα μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,28 τέρματα.
Η Κλάμπ Αμέρικα στα εντός έδρας (Κλαουσούρα+Απερτούρα) έχει 6 παιχνίδια στα 18 εντός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 33,3%)
Σύνολο τερμάτων της Κλάμπ Αμέρικα των εντός έδρας αγώνων της 3 - 1 - 1 - 1 - 4 - 6 - 0

Η Κρούζ Αζούλ για το Κλαουσούρα σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 21 τέρματα και έχει δεχθεί 10 = σύνολο τερμάτων 31. Δηλαδή ανά αγώνα της Κρούζ Αζούλ μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,38 τέρματα.
Κρούζ Αζούλ σε σύνολο 7 εκτός έδρας αγώνων Κλαουσούρα, έχει πετύχει 10 τέρματα και έχει δεχθεί 5 = σύνολο τερμάτων 15. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Κρούζ Αζούλ μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,38 τέρματα.
Η Κρουζ Αζούλ στα εκτός έδρας (Κλαουσούρα + Απερτούρα) έχει 5 παιχνίδια στα 16 εκτός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 31,25%)
Σύνολο τερμάτων της Κρούζ Αζούλ των εκτός έδρας αγώνων της  0 - 1 - 2 - 5 - 4 - 3 - 0 
Φαίνεται δύσκολο το παιχνίδι να έχει σύνολο τερμάτων 4-6.

Πατσούκα - Γουαδαλαχάρα
Η Πατσούκα δεν έχει φέρει κανέναν εντός έδρας με σύνολο τερμάτων 4-6 - η Γουαδαλαχάρα έχει μόνο σε 2 απο 13 εκτός έδρας παιχνίδια.
Πολύ κλειστό ματς πάει για under 2,5 γκολ.

Άτλας - Πουέμπλα
Οι αγώνες της Άτλας έχουν σύνολο τερμάτων με ποσοστό υψηλότερο του 36% (έχει 4 στα 11 εντός έδρας παιχνίδια).
Η Πουέμπλα στα εκτός έδρας έχει 6 παιχνίδια στα 15 εκτός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6  (ποσοστό 40%)
Σύνολο τερμάτων της Άτλας των εντός έδρας αγώνων της 0 - 1 - 3 - 2 - 1 - 4 - 2
Σύνολο τερμάτων της Πουέμπλα των εκτός έδρας αγώνων της  4 - 0 - 1 - 1 - 0 - 3 - 4
Με 5 γκολ να έχει πετύχει εντός έδρα η Άτλας (σε 7 παιχνίδια) και δίχως νίκη - και 4 γκολ εκτός έδρας η Πουέμπλα και 1 νίκη, είναι αδύνατον αυτό το παιχνίδι να έχει 4 - 6 γκολ. Πολύ πιθανό ακόμη και το 0-0.

Λεόν - Κερετάρο
Τα μισά εντός έδρας παιχνίδια της Λεόν, δηλαδή 9 στα 18, έχουν τέρματα 4 - 6.
Σύνολο τερμάτων της Λεόν των εντός έδρας αγώνων της 4 - 4 - 3 - 6 - 6 - 0.
Η Κερετάρο στα εκτός έδρας έχει 5 παιχνίδια στα 11 εκτός έδρας παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6 (ποσοστό 45%)
Σύνολο τερμάτων της Κερετάρο των εκτός έδρας αγώνων της 1 - 4 - 1 - 3 - 1 - 6 - 2 .
Εκτίμηση
Μάλλον το παιχνίδι είναι over 2,5 και πολύ πιθανό να μπουν περισσότερα απο 4 τέρματα.

Μοντερέι - Σάντος Λαγκούνα
Σάντος Λαγκούνα σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 23 τέρματα και έχει δεχθεί 19 = σύνολο τερμάτων 42. Δηλαδή ανά αγώνα της Σάντος Λαγκούνα μπαίνουν κατά μέσο όρο 3,23 τέρματα.
Σάντος Λαγκούνα σε σύνολο 6 εκτός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 10 τέρματα και έχει δεχθεί 11 = σύνολο τερμάτων 21. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Σάντος Λαγκούνα μπαίνουν κατά μέσο όρο 3,5 τέρματα.
Μοντερέι σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 12 τέρματα και έχει δεχθεί 16 = σύνολο τερμάτων 28. Δηλαδή ανά αγώνα της Μόντερει μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,15 τέρματα.
Μοντερέι σε σύνολο 7 εντός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 7 τέρματα και έχει δεχθεί 8 = σύνολο τερμάτων 15. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Μοντερέι μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,14 τέρματα.

Σύνολο τερμάτων της Σάντος Λαγκούνα ανά αγώνα της - με μοβ οι εκτός έδρας αγώνες
2 - 3 - 0 - 0 - 2 - 2 - 5 - 6 - 5 - 6 - 4 - 4 - 3
Σύνολο τερμάτων της Μοντερέι ανά αγώνα της - με μοβ οι εντός έδρας αγώνες
0 - 2 - 4 - 2 - 0 - 3 - 2 - 1 - 3 - 2 - 1 - 3 - 5

Εκτίμηση
Δεν είναι δυνατόν να παίζει κάποιος over και σύνολο τερμάτων 4-6 και όταν κοιτάζει Μεξικό να μην συμπεριλαμβάνει στο δελτίο του τη Σάντος Λαγκούνα.
Στα αρνητικά : Η Μοντερέι στα εντός έδρας της παιχνίδια είναι αντιπαραγωγική και μόνο 2 στα 15 έχουν σύνολο τερμάτων 4-6.

Πούμας - Τζαγκουάρες
Πούμας σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 21 τέρματα και έχει δεχθεί 16 = σύνολο τερμάτων 37. Δηλαδή ανά αγώνα της Πούμας μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,84 τέρματα.
Πούμας σε σύνολο 7 εντός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 12 τέρματα και έχει δεχθεί 7 = σύνολο τερμάτων 19. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Πούμας μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,71 τέρματα.
Τζαγκουάρες σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 13 τέρματα και έχει δεχθεί 16 = σύνολο τερμάτων 29. Δηλαδή ανά αγώνα της Τζαγκουάρες μπαίνουν κατά μέσο όρο 1,81 τέρματα.
Τζαγκουάρες σε σύνολο 6 εκτός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχθεί 9 = σύνολο τερμάτων 17. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Τζαγκουάρες μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,83 τέρματα.
Εκτός δηλαδή η Τζαγκουάρες τρώει και βάζει γκολ σχετικά εύκολα.

Σύνολο τερμάτων της Πούμας ανά αγώνα της - με μοβ οι εντός έδρας αγώνες
4 - 1 - 2 - 3 - 3 - 3 - 2 - 4 - 0 - 4 - 5 - 3 - 3
Σύνολο τερμάτων της Τζαγκουάρες ανά αγώνα της - με μοβ οι εκτός έδρας αγώνες
2 - 1 - 1 - 5 - 1 - 2 - 0 - 3 - 3 - 4 - 4 - 2 -1
Εκτίμηση
Πιθανό over 2,5. Αν σκοράρει η Τζαγουάρες τότε είναι πολύ πιθανό και το 4-6 τέρματα.

Ατλάντε - Τίγκρες
Ατλάντε σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 16 τέρματα και έχει δεχθεί 21 = σύνολο τερμάτων 37. Δηλαδή ανά αγώνα της Ατλάντε μπαίνουν κατά μέσο όρο 2,84 τέρματα.Ατλάντε σε σύνολο 6 εντός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 9 = σύνολο τερμάτων 18. Δηλαδή ανά εντός έδρας αγώνα της Πούμας μπαίνουν κατά μέσο όρο 3 τέρματα.
Τίγρες σε σύνολο 13 αγώνων, έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχθεί 12 = σύνολο τερμάτων 20. Δηλαδή ανά αγώνα της Τίγρες μπαίνουν κατά μέσο όρο 1,53 τέρματα.
Τίγρες σε σύνολο 7 εκτός έδρας αγώνων, έχει πετύχει 2 τέρματα και έχει δεχθεί 7 = σύνολο τερμάτων 9. Δηλαδή ανά εκτός έδρας αγώνα της Τίγρες μπαίνουν κατά μέσο όρο 1,28 τέρματα.

Σύνολο τερμάτων της Ατλάντε ανά αγώνα της - με μοβ οι εντός έδρας αγώνες
2 - 3 - 1 - 2 - 1 - 5 - 1 - 0 - 3 - 6 - 5 - 3 - 5
Σύνολο τερμάτων της Τίγρες ανά αγώνα της - με μοβ οι εκτός έδρας αγώνες
3 - 0 - 2 - 3 - 0 - 2 - 0 - 1 - 0 - 3 - 1 - 2 - 3
Εκτίμηση
Η Ατλάντε σε κάθε αγώνα της είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει. Στην ειδική βαθμολογία, της τελευταίας τριετίας, υστερεί έναντι της Βέρακρουζ. Χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς και κυνηγάει νίκες για να σώσει την κατηγορία.
Αν ανοίξει το ματς τότε είναι πιθανό να πέσουν πολλά γκολ.

Στα αρνητικά : Η Τίγκρες στα εκτός έδρας της παιχνίδια είναι αντιπαραγωγική και μόνο 1 στα 16 έχουν σύνολο τερμάτων 4-6.

ΙΑΠΩΝΙΑ - Κυνηγώντας σύνολο τερματων 4-5
Οι Ιάπωνες είναι ταχύτατοι παίκτες και συνήθως τα παιχνίδια του πρωταθλήματος τους έχουν τέμπο και πολύ γρήγορο ρυθμό.
Το 2008 είχαν 2,56 γκολ ανά αγώνα.
Το 2009 είχαν 2,59 γκολ ανά αγώνα.
Το 2010 είχαν 2,66 γκολ ανά αγώνα.
Το 2011 είχαν 2,84 γκολ ανά αγώνα.
Το 2012 είχαν 2,79 γκολ ανά αγώνα.
Το 2013 είχαν 2,87 γκολ ανά αγώνα.
 Είναι το πρωτάθλημα - όπως το αποκαλεί ο Τάκαρος - των over. Ειδικά όταν προχωράνε οι αγωνιστικές και ελευθερώνονται τα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι ομάδες θα αποκτούν όλο και περισσότερο ρυθμό και τα γκολ θα πέφτουν μαζικά.

Νιγκάτα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
Νιγκάτα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,41
Γιοκοχάμα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,44
Νιγκάτα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 0,85
Γιοκοχάμα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,29
Νιγκάτα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,12
Γιοκοχάμα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,35

Νιγκάτα το 2011: 8 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Γιοκοχάμα το 2011: 5 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Νιγκάτα το 2012: 4 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
3 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Γιοκοχάμα το 2012: 8 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Νιγκάτα το 2013: 9 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Γιοκοχάμα το 2013: 5 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
3 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Η Νιγκάτα δείχνει ότι θα είναι σφιχτή ομάδα - όπως και τις προηγούμενες χρονιές (εκτός απο την περσινή σεζόν στην έδρα της). Σε 5 αγώνες έχει βάλει 4 και έχει φάει 4 τέρματα.
Εντός έδρας, σε 2 αγώνες, έχει βάλει 1 γκολ και έχει φάει 2.
29/03/14 Τσερέζο Οσάκα - Nιϊγκάτα 0-0
23/03/14 Nιϊγκάτα - Τόσου 1-0
19/03/14 Τοκισχίμα Βόρτις - Nιϊγκάτα 1-3 

(ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Νιγκάτα ΜΕ 4-6, αλλά έπαιζε με το ζόμπι τη Τοκουσίμα)
15/03/14 Βεντφορέτ Κόφου - Nιϊγκάτα 1-1
08/03/14 Nιϊγκάτα - Γκάμπα Οσάκα 0-2
01/03/14 Σεντάι - Nιϊγκάτα 1-2

Η Χιροσίμα σε 5 αγώνες έχει βάλει 7 και έχει φάει 4 τέρματα.
Εκτός έδρας, σε 2 αγώνες, έχει βάλει 1 γκολ και έχει φάει 1.
29/03/14 Γιοκοχάμα Μαρίνος - Κασίμα 1-3
23/03/14 Βεντφορέτ Κόφου - Γιοκοχάμα Μαρίνος 1-0
15/03/14 Γιοκοχάμα Μαρίνος - Τοκισχίμα Βόρτις 3-0
08/03/14 Σιμίζου - Γιοκοχάμα Μαρίνος 0-1
02/03/14 Γιοκοχάμα Μαρίνος - Ομίγια 2-0
Εμένα αυτό το ματσάκι μου φαίνεται για under 2,5.


Τοκισχίμα Βόρτις - Καβασάκι
Η Τοκουσίμα στις 5 πρώτες αγωνιστικές τρώει γκολ με το τσουβάλι. Έχει φάει συνολικά 15 γκολ και έχει βάλει μόλις 1. Είναι τελευταία στο πρωτάθλημα και μετράει μόνο νίκες.
Η Καβασάκι είναι μια παραδοσιακή ομάδα των overs και σύνολο τερμάτων 4-6.
Το 2012 σε ποσοστό 41% έφερνε γκολ 4-6 (όπου και αν έπαιζε)
Το 2013 σε ποσοστό 41% έφερνε γκολ 4-6, ενώ στα εκτός έδρας αυτό το ποσοστό ανέβαινε στο 47%.
Εκτίμηση
Αν αυτή η απογοητευτική Τοκουσίμα καταφέρει να σκοράρει, τότε το σύνολο τερμάτων 4-6 είναι εξαιρετικά πιθανό, καθώς η Καβασάκι είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης.

Ναγκόγια - Χιροσίμα
Ναγκόγια το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,38
Χιροσίμα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,5
Ναγκόγια το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,35
Χιροσίμα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,85
Ναγκόγια το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,97
Χιροσίμα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,53

Ναγκόγια το 2011: 12 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
8 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Χιροσίμα το 2011: 14 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
5 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Ναγκόγια το 2012: 11 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Χιροσίμα το 2012: 8 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Ναγκόγια το 2013: 7 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

3 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Χιροσίμα το 2013: 7 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Η Ναγκόγια σε 5 ματς έχει βάλει 7 τέρματα και έχει φάει 6.
Σε 2 εντός έδρας έχει βάλει 4 και έχει φάει 4
28/03/14 Καβασάκι - Ναγκόγια 1-0
23/03/14 Ναγκόγια - Βισσέλ Κόμπε 2-1
15/03/14 Κασίβα - Ναγκόγια 0-1
08/03/14 Ομίγια - Ναγκόγια 1-2
01/03/14 Ναγκόγια - Σιμίζου 2-3

Η Χιροσίμα σε 5 ματς έχει βάλει 7 τέρματα και έχει φάει 5.
Σε 2 εκτός έδρας έχει βάλει 2 και έχει φάει 1
29/03/14 Χιροσίμα - Τοκισχίμα Βόρτις 3-1
23/03/14 Γκάμπα Οσάκα - Χιροσίμα 1-1
15/03/14 Χιροσίμα - Ουράβα 0-2
08/03/14 Χιροσίμα - Καβασάκι 2-1
01/03/14 Τσερέζο Οσάκα - Χιροσίμα 0-1
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η Χιροσίμα εκτός έδρας θα παίζει πιο σφιχτά απο ότι εντός έδρας.
Εκτίμηση
Και οι ομάδες μάλλον θα βάλουν γκολ.
Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι αυτό το ματς θα έχει μπόλικα τέρματα, καθώς η Χιροσίμα είναι η πρωταθλήτρια του 2013 και του 2012, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Ομίγια - Βίσελ Κόμπε
Η Ομίγια στις 5 πρώτες αγωνιστικές έφερε 3 παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6. Ως γηπεδούχος το 1 παιχνίδι της απο τα 2 είχε σύνολο τερμάτων 4-6.
Η Βίσελ κόμπε στις 5 πρώτες αγωνιστικές έφερε 2 παιχνίδια με σύνολο τερμάτων 4-6. Ως φιλοξενούμενη το 1 παιχνίδι της απο τα 2 είχε σύνολο τερμάτων 4-6.
Εκτίμηση
Μάλλον θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το μάτς (αν δεν λήξει ισόπαλο) θα πάει στα 4 τέρματα. Δεν αποκλείω ακόμη και ισοπαλία με 2-2.

Κασίβα - Τσερέζο Οσάκα
Κασίβα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,65
Τσερέζο Οσάκα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,56
Κασίβα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,68Τσερέζο Οσάκα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,38Κασίβα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,91Τσερέζο Οσάκα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,97Κασίβα το 2011: 14 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Τσερέζο Οσάκα το 2011: 16 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
5 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Κασίβα το 2012: 12 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
 
Τσερέζο Οσάκα το 2012: 13 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Κασίβα το 2013: 16 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
10 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Τσερέζο Οσάκα το 2013: 7 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Η Κασίβα σε 5 ματς έχει βάλει 6 τέρματα και έχει φάει 5 - ενώ δείχνει επιρρεπής προς τις ισοπαλίες (1-3-1)
Σε 3 εντός έδρας έχει βάλει 3 και έχει φάει 4

29/03/14
Κασίβα - Ομίγια 2-2
23/03/14
Τοκισχίμα Βόρτις - Κασίβα 0-2
15/03/14
Κασίβα - Ναγκόγια 0-1
08/03/14
Βισσέλ Κόμπε - Κασίβα 1-1
01/03/14
Κασίβα - Τόκυο 1-1

Η Τσερέζο Οσάκα σε 5 ματς έχει βάλει 8 τέρματα και έχει φάει 2.
Σε 2 εκτός έδρας έχει βάλει 4 και έχει φάει 0

29/03/14
Τσερέζο Οσάκα - Nιϊγκάτα 0-0
23/03/14
Κασίμα - Τσερέζο Οσάκα 0-2
15/03/14
Τσερέζο Οσάκα - Σιμίζου 4-1
08/03/14
Τοκισχίμα Βόρτις - Τσερέζο Οσάκα 0-2
01/03/14
Τσερέζο Οσάκα - Χιροσίμα 0-1

Κοφού - Σιμίζου
Κοφού το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 0,88
Σιμίζου το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,41
Κοφού το 2012 στην Β ΄Εθνική
Σιμίζου το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,15
Κοφού το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,24
Σιμίζου το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,24

Κοφού το 2011: 12 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Σιμίζου το 2011: 11 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Κοφού το 2012: στη Β΄ Εθνική
Σιμίζου το 2012: 7 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Κοφού το 2013: 4 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Σιμίζου το 2013: 13 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Η Κοφού σε 5 ματς έχει βάλει 4 τέρματα και έχει φάει 7 - φαίνεται ότι είναι επιρρεπής στις ισοπαλίες (1-3-1)
Σε 3 εντός έδρας έχει βάλει 2 και έχει φάει 5
29/03/14 Σεντάι - Βεντφορέτ Κόφου 1-1
23/03/14 Βεντφορέτ Κόφου - Γιοκοχάμα Μαρίνος 1-0
15/03/14 Βεντφορέτ Κόφου - Nιϊγκάτα 1-1
08/03/14 Τόκυο - Βεντφορέτ Κόφου 1-1
01/03/14 Βεντφορέτ Κόφου - Κασίμα 0-4

Η Σιμίζου σε 5 ματς έχει βάλει 6 τέρματα και έχει φάει 11!!!
Σε 3 εκτός έδρας έχει βάλει 5 και έχει φάει 7!!!
29/03/14 Σιμίζου - Τόκυο 1-3
23/03/14 Ουράβα - Σιμίζου 1-1
15/03/14 Τσερέζο Οσάκα - Σιμίζου 4-1
08/03/14 Σιμίζου - Γιοκοχάμα Μαρίνος 0-1
01/03/14 Ναγκόγια - Σιμίζου 2-3

Βλέποντας τις επιδόσεις της Κοφού - που βασικός στόχος της θα είναι να σώσει την κατηγορία, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι πάει να πάρει ισοπαλία και αν είναι δυνατόν να βάλει μισό γκολ και να πάρει το ματς. Όμως η άλλη, η Σιμίζου, είναι όσα βάλω και όσα φάω. Ήδη η Σιμίζου σε 6 επίσημα παιχνίδια της, 4 απο αυτά είχαν σύνολο τερμάτων 4-6.
Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτό το ματς - που μπορεί να λήξει 0-0, εως και να μπουν γκολ με το τουλούμι, αρκεί να βοηθήσει λίγο και η Κουφού.


Τόκιο - Τόσου
Τόκιο το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,79
Τόσου το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,59
Τόκιο το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,38
Τόσου το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,41

Τόκιο το 2012: 11 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Τόσου το 2012: 11 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Τόκιο το 2013: 14 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Τόσου το 2013: 13 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
8 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Το Τόκιο σε 5 ματς έχει βάλει 6 τέρματα και έχει φάει 9 - τα 4 απο την Καβασάκι.
Σε 2 εντός έδρας παιχνίδια έβαλε 1 γκολ και έφαγε ΠΕΝΤΕ.
29/03/14 Σιμίζου - Τόκυο 1-3
23/03/14 Τόκυο - Καβασάκι 0-4
15/03/14 Βισσέλ Κόμπε - Τόκυο 2-1
08/03/14 Τόκυο - Βεντφορέτ Κόφου 1-1
01/03/14 Κασίβα - Τόκυο 1-1

Η Τοσού σε 5 ματς έβαλε 8 και έφαγε 4.
Σε 2 εκτός έδρας ματς έβαλε 1 και έφαγε 1.
29/03/14 Τόσου - Γκάμπα Οσάκα 2-0
23/03/14 Nιϊγκάτα - Τόσου 1-0
15/03/14 Τόσου - Κασίμα 0-3
08/03/14 Ουράβα - Τόσου 0-1
01/03/14 Τόσου - Τοκισχίμα Βόρτις 5-0 (μοναδικό ματς με σύνολο τερμάτων 4-6 κόντρα στην ανεκδιήγητη Τοκουσίμα)


Γκάμπα Οσάκα - Κασίμα
Γκάμπα Οσάκα το 2013 ήταν στην Β΄ Εθνική
Κασίμα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,76Γκάμπα Οσάκα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,97
Κασίμα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,47

Γκάμπα Οσάκα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 2,29
Κασίμα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,56


Γκάμπα Οσάκα το 2011: 16 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
7 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Κασίμα το 2011: 9 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6 
Γκάμπα Οσάκα το 2012: 21 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
11 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Κασίμα το 2012: 10 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Γκάμπα Οσάκα το 2013 ήταν Β΄Εθνική
Κασίμα το 2013: 16 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
9 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.

Η Γκάμπα Οσάκα σε 5 ματς έχει βάλει 3 τέρματα και έχει φάει 4.
Σε 2 εντός έδρας παιχνίδια έβαλε 1 γκολ και έφαγε 2.

Η Γκάμπα Οσάκα με την επάνοδο της στην Α΄κατηγορία δείχνει ότι είναι σφιχτή ομάδα - σε αντίθεση με ότι ήταν το 2012 και το 2013. 
29/03/14
Τόσου - Γκάμπα Οσάκα 2-0
23/03/14
Γκάμπα Οσάκα - Χιροσίμα 1-1  
15/03/14
Σεντάι - Γκάμπα Οσάκα 0-0
08/03/14
Nιϊγκάτα - Γκάμπα Οσάκα 0-2
01/03/14
Γκάμπα Οσάκα - Ουράβα 0-1

Η Κασίμα σε 5 ματς έχει βάλει 12 τέρματα και έχει φάει 3.
Σε 3 εκτός έδρας παιχνίδια έβαλε 10 γκολ και έφαγε 1.
29/03/14
Γιοκοχάμα Μαρίνος - Κασίμα 1-3
23/03/14
Κασίμα - Τσερέζο Οσάκα 0-2
15/03/14
Τόσου - Κασίμα 0-3
08/03/14
Κασίμα - Σεντάι 2-0
01/03/14
Βεντφορέτ Κόφου - Κασίμα 0-4
Εκτίμηση
Παραγωγική ομάδα η Κασίμα. Αν βοηθήσει και λίγο η Γκάμπα Οσάκα τότε είναι εξαιρετικά πιθανό το ματς να εξελιχθεί σε ροντέο.

Ουράβα - Σεντάι
Ουράβα το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,94
Σεντάι το 2013 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,21
Ουράβα το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,38
Σεντάι το 2012 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,74
Ουράβα το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,06
Σεντάι το 2011 μέσος όρος επιτευχθέντων τερμάτων 1,15

Ουράβα το 2011: 9 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
4 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Σεντάι το 2011: 4 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
2 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6 
Ουράβα το 2012: 8 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
3 στα 17 εντός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
Σεντάι το 2012: 14 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
6 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Ουράβα το 2013 17 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
9 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Σεντάι το 2013: 5 στα 34 ματς με σύνολο τερμάτων 4-6
3 στα 17 εκτός έδρας ματς με σύνολο τερμάτων 4-6

Το 2014, στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.

Η Ουράβα σε 5 ματς έχει βάλει 5 τέρματα και έχει φάει 5.
Σε 2 εντός έδρας παιχνίδια έβαλε 1 γκολ και έφαγε 2.

29/03/14
Βισσέλ Κόμπε - Ουράβα 3-1
23/03/14
Ουράβα - Σιμίζου 1-1




15/03/14
Χιροσίμα - Ουράβα 0-2
08/03/14
Ουράβα - Τόσου 0-1
01/03/14
Γκάμπα Οσάκα - Ουράβα 0-1

Η Σεντάι σε 5 ματς έχει βάλει 2 τέρματα και έχει φάει 9.
Σε 2 εκτός έδρας παιχνίδια έβαλε 0 γκολ και έφαγε 6.

29/03/14
Σεντάι - Βεντφορέτ Κόφου 1-1
23/03/14
Ομίγια - Σεντάι 4-0
15/03/14
Σεντάι - Γκάμπα Οσάκα 0-0
08/03/14
Κασίμα - Σεντάι 2-0
01/03/14
Σεντάι - Nιϊγκάτα 1-2
Εκτίμηση
Το ματς μου φαίνεται ότι θα είναι κλειστό ματς και θα λήξει ισόπαλο 0-0 ή 1-1.
Άρα, αφού το βλέπω Χινάρι - το under 2,5 είναι πολύ πιθανό.

Ελλαδάρα ατελείωτη!!!
Κάθε χρόνο τις τελευταίες αγωνιστικές γίνεται το έλα να δεις. Κάθε πικραμένος γίνεται Μπάγερν Μονάχου και σαρώνει στο διάβα του - όλους τους αδιάφορους (???) Τι Ιταλίες και τι Τουρκίες μου τσαμπουνάτε.
Ορίστε !! Η Ξάνθη εκεί που έπαιζε την παραμονή με τον Πλατανιά, γίνεται ξαφνικά το περίεργο 2-3 και να ο Πλατανιάς πρώτη μούρη. Θα σωθούν απευθείας λένε οι Χανιώτες και άνετα.
Η Ξάνθη απο πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, παίζει στο Ηράκλειο. Απέναντι στην, τάχα μου, ΟΜΑΔΑΡΑ. Τον ΟΦΗ.
Ναι καλά νομίζετε τώρα.
ΟΦΗ - Σκόντα Ξάνθη με 5 - 3,6 - 1,65 ανοίγουν το παιχνίδι οι μπούκιδες.
Σίγουρα ο ΟΠΑΠ θα ανοίξει την Ξάνθη στο 1,5 και μέχρι την ώρα του παιχνιδιού - αν δεν το κλειδώσει - μπορεί να στείλει την Ξάνθη στο 1,25. Μιλάμε για τέτοια ομαδάρα η Ξάνθη.
Τελικα το Απολλωνάκι - όσο και να μαζεύει βαθμούς, όλο και κάτι περιεργο του φτιάχνουν και τα κουκιά δεν του φτάνουν. Περίεργες τριγωνικές συναλλαγές το λένε στις χρηματαγορές.
Δεν σώνεται το Απολλωνάκι - εκτός αν κάνει το μεγάλο μπααααααμ στο Καραισκάκη τελευταία αγωνιστική και τους ξεράνει όλους μαζί και δώστου κλάματα να ρίχνουν όλοι του συστήματος.

Δεν ασχολούμαι με Ελληνικό πρωτάθλημα και με τις γελοίες αποδόσεις των ομάδων που θα έπρεπε να παίζουν στην Γ΄Εθνική αλλά ξαφνικά οι μπούκιδες τις βγάζουν σούπερ φαβόρες στο σημαδεμένο πρωτάθλημα. Είμαι της αρχής να παίζω 1 και να διεκδικώ 100 παρά να παίζω 100 για να πάρω 101.
Και γιατί μας τα ζαλίζεις Τάκαρε και γράφεις εκθέσεις ιδεών???
Απλώς σκεφτόμουν ότι αν θέλεις να καλύψεις τις βρωμιές σου τότε πέφτουν τα γκολ χαλάζι και εκεί μπερδεύονται όλοι.
ΟΦΗ - Σκόντα Ξάνθη σύνολο τερμάτων 4-6
Είναι και καλύτερη ομάδα ο ΟΦΗ, οπότε γιατί όχι???
Μενει να δούμε, αν θα μας αφήσουν να το παίξουμε ή αν θα μας το κλειδώσουν και αυτό.

Κιέβο - Βερόνα
Η Κίεβο καίγεται - η Βερόνα σφυρίζει αδιάφορα. Υποτίθεται ότι κυνηγάει την έξοδο της στην Ευρώπη. Αυτά να τα ξεχάσει. Θεωρώ αδιανόητο η συμπολίτισσα Βερόνα να πάει να ρίξει στην Β΄Ιταλίας το Κιεβάκι.
Εντός έδρας το Κίεβο έχει ρεκόρ 5 - 2 - 8 και τέρματα 17 υπέρ και 18 κατά.
Απο τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Κιέβο κέρδισε τα 3. Έχασε μόνο απο τη Ρόμα.
4 τελευταία εντός έδρας της Κιέβο.
26/03/14
Κιέβο - Μπολόνια 3-0
22/03/14
Κιέβο - Ρόμα 0-2
09/03/14
Κιέβο - Τζένοα 2-1
23/02/14
Κιέβο - Κατάνια 2-0
Στα 6 τελευταία παιχνίδια η Βερόνα κέρδισε μόνο το 1 και έχασε τα 4. Μάλιστα στα 5 απο αυτά ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ.
30/03/14
Βερόνα - Τζένοα 3-0
26/03/14
Κάλιαρι - Βερόνα 1-0
23/03/14
Σαμπντόρια - Βερόνα 5-0
15/03/14
Βερόνα - Ίντερ 0-2
09/03/14
Πάρμα - Βερόνα 2-0
02/03/14
Βερόνα - Μπολόνια 0-0
Προϊστορία - αν και λίγο μακρινή
24/03/02 Κιέβο - Βερόνα 2:1
16/05/99

Κιέβο - Βερόνα 2:0
14/03/98 Κιέβο - Βερόνα 2:0
Ο πιο καλός ΑΣΣΟΣ για τα μάτια του Τάκαρου και σε καλή σχετικά απόδοση

Πάρμα - Νάπολι
Ομάδα των overs 2,5 μας προέκυψε η Πάρμα στο φετινό Καμπιονάτο. 17 στα 31 παιχνίδια της Πάρμα ειχαν σύνολο τερμάτων περισσότερα απο 2,5 γκολς. Μάλιστα τα 13 απο τα 31 είχαν σύνολο τερμάτων 4 - 6 και ένας αγώνας είχε σύνολο τερμάτων 7 (Πάρμα - Αταλάντα 4 - 3).
Η Νάπολι είναι ψιλοαδιάφορη. Δεν προλαβαίνει τη Ρόμα στη 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λήγκ - αλλά ούτε κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ.
Εκτός έδρας έχει 9 νίκες - 3 ισοπαλίες και 3 ήττες - τέρματα 28 υπέρ και 20 κατά, σε 15 αγώνες.
Η Πάρμα απο την άλλη μεριά καίγεται για βαθμούς προκειμένου να βγει στο Τσάμπιονς Λήγκ. Μεσοβδόμαδα έχασε απο την Ρόμα με 4-2 εκτός.
Έχει στην έδρα της 6 νίκες, 7 Χινάρια και 2 ήττες - τέρματα 22 υπέρ και 16 σε σύνολο 15 αγώνων.
Προϊστορία
27/01/13 Πάρμα - Νάπολι 1:2
04/03/12 Πάρμα - Νάπολι 1:2
13/03/11 Πάρμα - Νάπολι 1:3
29/11/09 Πάρμα - Νάπολι 1:1
20/04/08 Πάρμα - Νάπολι 1:2
Η πιο πρόσφατη προϊστορία, των 5 τελευταίων ετών δείχνει διπλό.
Θα σκοράρουν και οι δύο, αλλά επειδή η Πάρμα καίγεται για βαθμούς θα ανοιχτεί. Το over 2,5 φαίνεται σίγουρο - ίσως και σύνολο τερμάτων 4-6.

Τζένοα - Μίλαν
Αδιάφορες και οι δύο ομάδες και βολοδέρνουν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς η Τζένοα και 42 η Μίλαν. Για την ακρίβεια η Μίλαν δεν μπορεί ποτέ να είναι αδιάφορη. Η φανέλα είναι βαριά και κάθε φορά πρέπει να αποδείκνυει ότι είναι η Μίλαν. Ο Σέερντοφ δίνει διαρκώς εξετάσεις. Φώναξαν το δυστυχή και απο ποδοσφαιριστή και τον έκαναν προπονητή (δίχως να έχει το δίπλωμα, που του το ''χάρισαν'' οι Ολλανδοί σε μια νύχτα) και του ζήτησαν να κάνει το ζόμπι, ομορφοκοπέλα. Γίνονται αυτά??? Αμ, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο τελευταίο μισάωρο η Μίλαν λες και ξεμένει απο δυνάμεις και δεν έχει αντοχές.

Η Μίλαν σε 16 παιχνίδια τα 8 είχαν γκολ απο 4 και πάνω. Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με σύνολο τερμάτων περισσότερα απο 3,5 ήταν η ήττα στη Νάπολι με 3-1.
Στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μίλαν ήταν under 2,5.
5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μίλαν
26/03/14
Φιορεντίνα - Μίλαν 0-2
23/03/14
Λάτσιο - Μίλαν 1-1
08/03/14
Ουντινέζε - Μίλαν 1-0
23/02/14
Σαμπντόρια - Μίλαν 0-2
08/02/14
Νάπολι - Μίλαν 3-1

Τερνάνα - Τσεζένα
Οι πρωταθλήτριες ομάδες των Χιναριών της Β΄Ιταλίας - διασταυρώνουν τα Χινάρια τους αυτήν την αγωνιστική. Απο 14 Χινάρια σε 32 αγώνες έχουν η καθεμία τους. Φέρνουν Χινάρι σε ποσοστό 43,75% η καθεμία τους.
Εντός έδρας η Τερνάνα έχει 7 νίκες - 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τέρματα 24 - 17.
Εκτός έδρας η Τσεζένα έχει 5 νίκες - 7 χινάρια και 4 ήττες. Τέρματα 19 - 22.
Η Τερνάνα έχει 41 βαθμούς και είναι ψιλοαδιαφορη, αλλά δεν θα της κακόπεφτε κανένας βαθμουλάκος για να μην μπλέξει στο μέλλον σε μπαράζ σωτηρίας.
Η Τσεζένα έχει 50 βαθμούς - είναι τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτήν την ώρα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου - αλλά όσο εύκολο είναι να υποσκελίσει την δεύτερη Έμπολι που έχει 53 βαθμούς και ανεβαίνει απευθείας, άλλο τόσο εύκολο είναι να χάσει ακόμη και την 8η θέση (48 βαθμοί).
Προϊστορία
15/09/12 Τερνάνα - Τσεζένα 0:0
20/09/05 Τερνάνα - Τσεζένα 0:3
09/01/05 Τερνάνα - Τσεζένα 1:0
10/10/99 Τερνάνα - Τσεζένα 2:2
Εξαιρετικά πιθανό το Χινάρι απο τις πρωταθλήτριες του Χ

Γιούβε Στάμπια - Βαρέζε
Η Γιούβε Στάμπια είναι καταδικασμένη να τερματίσει τελευταία και να υποβιβαστεί. Όμως, τα παλεύει όλα της τα ματς. Τελευταίο παράδειγμα ο εκτός έδρας αγώνας με την Έμπολι που έχασε με το στανιό με 2-1.
Στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της - ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, πλην του αγώνα με το Παλέρμο που έχασε με 0-3.

Η Βαρέζε ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, για να σωθεί μια ώρα αρχύτερα.
Αν θέλει να πάρει το τρίποντο θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον 2 γκολ.
Πιθανό σκορ το 1-1 και αν φύγει απο εκεί το ματς γίνεται ροντέο με σύνολο τερμάτων 4-6.

Μπάρι - Έμπολι
Εξαιρετική έδρα έχει το Μπάρι. Φιγουράρει στην 5 η θέση στον ειδικό πίνακα των εντός έδρας παιχνιδιών. Εντός έδρας έχει 29 βαθμούς (34 βαθμούς έχουν οι πρωτοπόρες Παλέρμο και Σιένα).
Σε 16 εντός έδρας ματς έχει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες - τέρματα 19 - 14.
Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει 4 ΝΙΚΕΣ και 1 ισοπαλία.

Η Έμπολι στα 10 τελευταία παιχνίδια βάζει το πολύ 1 γκολ - με εξαίρεση τους 2 εντός έδρας με Γιούβε Στάμπια και Ρετζίνα.
Εκτός έδρας έχει την δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή με 25 βαθμούς - έχοντας φέρει 7 νίκες, 4 Χινάρια και 5 ήττες.

Το Μπάρι καίγεται και θέλει να σωθεί μια ώρα γρηγορότερα. Είναι σε λίγο καλύτερη φόρμα απο την Έμπολι που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθεία στα σαλόνια της Ά Ιταλίας.

Δεν βλέπω να κερδίζει το Έμπολι - εξαιρετικά πιθανό το Χινάρι

Έλτσε - Χετάφε
10 φορές έχουν συναντηθεί τα τελευταία 15 χρόνια οι δύο ομάδες. Ανεξαρτήτου έδρας έφεραν 7 Χινάρια , 1 νίκη η Έλτσε και 2 η Χετάφε.
Με γηπεδούχο την Έλτσε
13/08/11 Έλτσε - Χετάφε 1:1 (Φιλικό)
14/12/03 Έλτσε - Χετάφε 1:1
11/05/03 Έλτσε - Χετάφε 1:1
19/11/00 Έλτσε - Χετάφε 1:4
11/09/99 Έλτσε - Χετάφε 1:1
Τελευταία 6 παιχνίδια η Έλτσε έχει ρεκόρ 1-3-2 και η Χετάφε 1-2-3.

Η Έλτσε εντός έδρας σε 16 παιχνίδια έχει 5 νίκες, 6 Χινάρια και 5 ήττες τέρματα 11 υπέρ, 11 κατά. Ούτε βάζει, ούτε τρώει γκολ.
Η Χετάφε εκτός έδρας σε 16 παιχνίδια έχει 4 νίκες, 1 Χινάρια και 10 ήττες τέρματα 11 υπέρ, 26 κατά. Βάζει γκολ με το σταγονόμετρο.
Και οι δύο έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Ειδικά η Έλτσε που είναι και γηπεδούχος θα ήθελε περισσότερο τη νίκη - αλλά απο το τίποτα καλή και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Βαγιαδολίδ - Βαλένθια
Η Βαλένθια θα έχει και την κούραση απο τον αγώνα με τη Βασιλεία στην Ελβετία. Την ευνοεί όμως η προϊστορία - αλλά δεν έχει κίνητρο και δεν έχει καλή φόρμα. Έχει ρεκόρ στα 6 τελευταία 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Εκτός έδρας η Βαλένθια είναι για τα μπάζα. 3 νίκες, 4 Χινάρια και 8 ήττες.
Δύναμη η Βαγιαδολίδ εντός έδρας με 5 νίκες - 7 Χινάρια και 3 ήττες.
Καίγεται η Βαγιαδολίδ, σφυρίζει αδιάφορα η βαλένθια.
Το μάτς έχει πολύ Χινάρι και αν ξεφύγει απο εκεί πάει για Ασούρι που τόσο πολύ το θέλει η Βαγιαδολίδ.

Χέρκουλες - Χιρόνα
Η Χιρόνα στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχασε τα 7 και πήρε 3 Χινάρια.
Η Χέρκουλες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε τα 5, έχασε τα 4 και έφερε μια ισοπαλία (τελευταίο εντός με Νουμάνθια).
Η Χιρόνα τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα και με τη χειρότερη φόρμα στην Β΄Ισπανίας
Προϊστορία
08/09/12 Χέρκουλες - Χιρόνα 2:1
06/04/12 Χέρκουλες - Χιρόνα 4:2
12/12/09 Χέρκουλες - Χιρόνα 2:0
19/04/09 Χέρκουλες - Χιρόνα 3:0
08/10/08 Χέρκουλες - Χιρόνα 1:0
Θα πάω με την παράδοση και τον ΑΣΣΟ - αλλά πληρώνει λίγο.

Ολανένσε - Μπράγκα
5 αγωνιστικές έμειναν για να λήξει το Πορτογαλέζικο.
Οι μπούκιδες βγαίνουν με σούπερ φαβόρα την Μπράγκα και εκτοξεύουν τον ΑΣΣΟ της Ολανένσε σε τιμές μεγαλύτερες του 5 - αν και ο ΟΠΑΠ βλέπω να κατακουρεύει το ασσούρι ακόμη και κάτω του 4,5.
Προς τι το μεγάλο φαβορί η Μπράγκα που σημειωτέον δεν έχει κανένα κίνητρο και κάνει αγγαρεία στο Πορτογαλέζικο???
Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι η παράδοση που έχει η Μπράγκα.
Προϊστορία
10/11/13 Ολανένσε - Μπράγκα 1:3
04/03/13 Ολανένσε - Μπράγκα 0:1
19/12/11 Ολανένσε - Μπράγκα 3:4
27/03/11 Ολανένσε - Μπράγκα 0:2
25/09/09 Ολανένσε - Μπράγκα 0:1
5 νίκες στα 5 παιχνίδια με γηπεδούχο την Ολανένσε.
Μόνο απο την παράδοση προκύπτει το διπλό. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι ένα μάτσο χάλια η Μπράγκα και το διπλό σε τιμές κάτω του 1,75 είναι για τα μπάζα..
ΟΚ, είναι ψηλότερα στη βαθμολογία η Μπράγκα με 32 βαθμούς και η Ολανένσε έχει μόνον 18, τελευταία και ιδρωμένη.
Μέχρι εκεί όμως. Στα τελευταία 6 η Μπράγκα έχει 1 νίκη , 3 Χινάρια και 2 ήττες. Η Ολανένσε 1 νίκη 2 Χινάρια και 3 ήττες. Και οι δύο ομάδες τη νίκη την βλέπουν με το κιάλι - έχουν ξεχάσει τι χρώμα έχει το τρίποντο.
1 νίκη η Ολανένσε στα 10 τελευταία παιχνίδια της (με Ζιλ Βιθέντε 2-1) 
1 νίκη η Μπράγκα στα 9 τελευταία παιχνίδια της (με Νασιονάλ Μαδέιρα 2-1)
Εντός έδρας η Ολανένσε έχει ρεκόρ 4 νίκες - 3 Χινάρια και 6 ήττες, με τέρματα 11 υπέρ και 14 κατά.
Εκτός έδρας η Μπράγκα έχει ρεκόρ 2 νίκες - 3 Χινάρια και 7 ήττες, με τέρματα 10 υπέρ και 17 κατά.
Απίστευτες κολλάντζες και οι δύο.

Το μόνο που ενδιαφέρει την Μπράγκα είναι ο δεύτερος ημιτελικός με τη Ρίο Άβε. Το πρώτο ματς Μπράγκα - Ρίο Άβε 0 - 0. Όποιος προκριθεί βγαίνει στα σαλόνια της Ευρώπης.
Τελευταία 5 ματς της Ολανένσε
05/04/14 19:00
Ολανένσε - Μπράγκα
13/04/14 17:00
Ρίο Άβε - Ολανένσε
19/04/14 17:00
Μπενφίκα - Ολανένσε
04/05/14 17:00
Ολανένσε - Πόρτο
11/05/14 17:00
Σετούμπαλ - Ολανένσε
Αν διαγράψουμε Μπενφίκα και Πόρτο τότε για την Ολανένσε απέμειναν μόνο 3 παιχνίδια για να διεκδικήσει βαθμούς μήπως και σώσει την κατηγορία - που όπως έχω δηλώσει θα πρέπει να διεκδικήσει την προτελευταία θέση για να πάει σε μπαράζ παραμονής και όχι να σωθεί απευθείας.
Και τι θα κάνουμε βρε τρελέ?? Θα πάμε κόντρα στην παράδοση??
Σιγά μην πάρω τον ΔΙΠΛΟ του 1,65 - Ασσούρι και τα μυαλά στα κάγκελα, με τα δελτία στον κουβά. Σκασίλα μου. Απο τέτοιες αποδόσεις και σε τέτοια κομβικά σημεία δέχομαι να πάω κουβά.

Πάκος Φερ. - Σπόρτινγκ Λισ.
Έχετε μήπως σκεφτεί ότι η Σπόρτιγκ μπορεί να μην κερδίσει αυτό το παιχνίδι??
Προϊστορία
05/05/13 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 1:0
10/09/11 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 2:3
14/08/10 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 1:0
12/02/10 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0:0
26/10/08 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0:0
04/05/08 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0:1
17/02/07 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 1:1
02/10/05 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 3:0
10/11/03 Πάκος Φερέιρα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 1:2
Δύσκολη έδρα για τη Σπόρτιγκ και επι της ουσίας, μάλλον δεν το χρειάζεται αυτό το παιχνίδι, καθώς απο ότι φαίνεται τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λήγκ την έχει καπαρώσει.
Η Πάκος βρίσκεται σε καλή φόρμα και έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 6 τελευταία.
Καίγεται για βαθμούς, για να σώσει την κατηγορία.  Έχει 23 βαθμούς και απο κάτω της είναι Μπελενένσες και Ολανένσε που υποβιβάζονται.
ΟΚ, έχει και αλλού να πάρει βαθμούς η Πάκος - που έχει εύκολο πρόγραμμα και μπορεί να φτάσει άνετα στους 29 πόντους και να κουνήσει μαντήλι στους 2 τελευταίους. Όμως γιατί να μην πάρει και απο αυτό το παιχνίδι κανένα βαθμουλάκο??

Μαρίτιμο - Αρούκα
Τίποτα το ιδιαίτερο - μόνο ένα 4-6 σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει τύχη.

153 σχόλια:

  1. Για το Europa βλέπω Χινάρι στο Οπόρτο και δεν βλέπω να σκοράρουν Βασιλεία και Βαλένθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Super ανάλυση. Για αλλλη μια φορά σας βγάζω το καπέλο.Εγώ θα ποστάρω Σάββατο πρωί με την αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι να πιάσουμε καμιά βαρβάτη πεντάδα ή και επτάδα δεν θα με πειράξει.

      Δεν μου λέτε (επειδή ειδα ότι το Χινάρι της Κοφού το πιάσατε, άρα σκαμπάζετε και απο Ιαπωνία) απο τους 9 αγώνες του Ιαπωνέζικου ποιοι είναι οι 2 που νομίζετε ότι δεν θα έχει πολλά γκολ??
      Έχετε άποψη??

      Διαγραφή
    2. Θα πρότεινα μελέτη εδώ:http://www.vitibet.com/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=japonsko&lang=en&tab=1&zap=1

      Διαγραφή
    3. Εγώ εκεί μελετάω. Εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
  3. Οι μπούκιδες για την Ιαπωνία βγαίνουν με πολύ χαμηλές αποδόσεις για χαμηλό σκορ στα παιχνίδια
    1) Νιγκάτα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
    2) Κοφού - Σιμίζου
    Συγκεκριμένα το under 2,5 κυμαίνεται μεταξύ στο 1,6 με 1,7

    Σταυπόλοιπα παιχνίδια ψιλοβλέπουν over 2,5
    Για το Νο1 συμφωνώ - αλλά εγώ βλέπω ότι λίγα γκολ θα έχει το Ουράβα - Σεντάι
    Για το παιχνίδι Νο 2 έχω βγάλει το συμπέρασμα
    Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτό το ματς - που μπορεί να λήξει 0-0, εως και να μπουν γκολ με το τουλούμι, αρκεί να βοηθήσει λίγο και η Κουφού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Νιγκάτα - Γιοκοχάμα Μαρίνος είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα έχει σύνολο τερμάτων 4-6.
      Ψάχνω για το δεύτερο παιχνίδι που δεν θα έχει 4-6

      Όποιος έχει γνώμη - ας μας την γράψει

      Διαγραφή
  4. Άσχετο, αλλά να γράψω κάτι στον κύριο Νέμο που με ρώτησε για αποτελέσματα μαρμαράδων και δεν του απάντησα. Του απαντώ απο αυτό το ιστολόγιο, για να μην έρθουν πάλι στο άλλο ιστολόγιο και μου τα ζαλίζουν.

    Απάντηση λοιπόν προς κύριο Νέμο - αλλά αφορά και τον κύριο Τζο και υποθέτω μάλλον καο τον κύριο Δαρείο.
    ο εύκολος τρόπος για να μοχλεύσουν τα αποτελέσματα οι μαρμαράδες είναι μια χρόνια (ή και περισσότερες χρονιές) που δεν έχουν σχετικά πολλές παραγγελίες να εξορύξουν περισσότερο μάρμαρο από όσες παραγγελίες έχουν. Την χρονιά αυτή, που εξορίσουν περισσότερο μάρμαρο δηλαδή, έχουν υψηλότερα κόστη, καθώς έχουν βεβαρυμένο κόστος εξόρυξης. Έτσι έχουν και υψηλά αποθέματα. Την επόμενη χρονιά που θέλουν να εμφανίσουν υψηλή κερδοφορία, κάνουν μικρότερες εξορύξεις μαρμάρων (άρα πολύ χαμηλό κόστος εξόρυξης σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) και χρησιμοποιούν το αποθέματα τους που είναι υπερφορτωμένα.
    Έτσι βγάζουν τρελά κέρδη. Αυτό έκανε ο Κυριακίδης και απογείωσε τα κέρδη - εκτός του ότι την προηγούμενη χρονιά (2012) είχε πάρει υψηλές προβλέψεις για επισφάλειες.
    Ο Ικτίνος απο ότι τον υπολογίζω έχει πάνω απο 11 εκατ. κέρδη, κρυμμένα ακόμη στα αποθέματα του. Θα έρθει η ώρα που θα το κάνει και αυτός το κόλπο.
    Για το 2014 η Ικτίνος θα έχει καθαρά μετά φόρων κέρδη πάνω απο 6,5 εκατ. ευρώ - εκεί τον υπολογίζω.

    Αν κύριε Νέμο έχετε Κυριακίδη κρατάτε γερά. Μην δίνετε τίποτα. Η εταιρία έχει μπει σε άλλη τροχιά και σε άλλα κόλπα. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είδα την απάντησή σας Κύριε Τάκη.

      Μάλλον θα αφορά αυτό που είχα γράψει: "Θα αναμένω όμως τα σχόλια του Κύριου Τάκη για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.", όσων αφορά τα αποτελέσματα του ΙΚΤΙΝ.
      Σας ευχαριστώ πολύ. Είστε σαφής, όπως πάντα.

      Δυστυχώς δεν έχω Κυριακίδη Κύριε Τάκη. Πούλησα και τις κολλάτζες που είχα, πριν λίγες μέρες που παίξανε στα ψηλά τους, ΙΝΛΟΤ, ΕΛΒΑ, ΟΛΥΜΠ και τις έκανα ΙΚΤΙΝ. Κράτησα και λίγη ρευστότητα...

      Θεωρούσα ότι ο Κυριακίδης είχε κάνει την άνοδό του και προτίμησα να τα ρίξω στον ΙΚΤΙΝ που πίστευα ότι έχει μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου από τις τρέχουσες τιμές. Μάλλον έκανα λάθος...

      Πλέον έχω μόνο ΕΥΠΙΚ και ΙΚΤΙΝ για να κοιμάμαι πιο ήσυχος με τις αναταράξεις του πολιτικού σκηνικού.

      Πάντως η Ε.Γ.Σ. του ΙΚΤΙΝ για αγορά ιδίων μετοχών είναι πολύ καλό νέο νομίζω... Προοιωνίζει μια μελλοντική συμπεριφορά παραπλήσια με του Κυριακίδη.

      Υ.Γ. O frapezitis έγραψε χθες για την ΜΙΓ "Fly me to the moon!".

      Διαγραφή
    2. Θα έρθουν και δωράκια κύριε Νέμο. Τώρα οι αγορές του προέδρου, μετά αγορές ιδίων και στη συνέχεια πάμε για δωράκια.

      Διαγραφή
  5. Βλεπω μια στροφή στο 4-6 και χαίρομαι...είναι κάτι ομαδες όπως η Λίβερπουλ η Μπάγερν και η Σίτυ που οταν τις παίζεις 4-6 ειδικά εντός έδρας είναι σαν να παίζεις άσο..βέβαια κάποιες φορές ξεχνάνε που να σταματήσουν και ρίχνουν κάτι 8αρες καικλαίμε με μαύρο δάκρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι ότι αυτές οι ομάδες τα 4-6 τους δίνουν απόδοση 2,1 με 2,2 το πολύ - όπως και η Χοφενχάιμ. Και αυτό επειδή τις ξέρει πολύς κόσμος και επειδή είναι εμπορικές τις παίζουν οι παίκτες. Άρα ο ΟΠΑΠ και οι μπούκιδες κουρεύουν τα over.
      Εγώ ψάχνω τα 4-6 σε υψηλές αποδόσεις πάνω απο 3, σε πρωταθλήματα και ομάδες που ο πολύς κόσμος δεν τα παρακολουθεί, όπως Μεξικό, Ιαπωνία.
      Το θέμα είναι να συνδυάζουμε υψηλές αποδόσεις σε σημεία που έχουν μεγάλη τύχη να βγουν.

      Διαγραφή
    2. Nα ενημερώσω τους παίκτες που ασχολούνται με τα πολλά γκολ και κυρίως σε όσους παίζουν στο διαδύκτιο,ότι αυτό το Σ/Κ ξεκινάει ένα απ'τα πιο αγαπημένα πρωταθλήματα γι'αυτό το σπορ,η Β'Νορβηγίας.

      Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν μας το παρέχει,μιαν άλλη φορά...


      Υ.Γ Υπερπολύτιμες κύριε Τάκη οι πληροφορίες διαχρονικά για τα μάρμαρα που μας δίδετε απλόχερα,σας ευχαριστώ διότι συνεχώς μαθαίνουμε καινούργια πράγματα αφού δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε τα πάντα.Πάμε για μελέτη τώρα...

      Διαγραφή
  6. 5αδα συστημα 2-3 με στανταρ
    ΑΛΜΕΡΙΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ Χ
    ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-6
    ΛΕΣΤΕΡ-ΣΕΦΙΛΝΤ 4-6
    ΑΑΛΕΝ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΟΒΕΡ(ΣΤΑΝΤΑΡ)
    ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΕΣΤΟΡΙΛ 2-3 (ΣΤΑΝΤΑΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bonsoir! Ακολουθούν τα παιχνίδια που εγώ θα παίξω στο γνωστό σύστημα 3-4-5:

    ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
    Προϊστορία: 6-3-4
    Νότιγχαμ Εντός: 9-6-4
    Μίλγουολ Εκτός: 2-5-12
    Διαιτητής: Brown με σημεία: 9-4-0

    Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς και η Μίλγουολ στην 23η θέση (υποβιβασμός) με 33 βαθμούς. Η Νότινγκαμ στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Αντίστοιχα η Μίλγουολ στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

    Φόρμα Ομάδων: Η Νότιγχαμ στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και καμία νίκη. Η Μίλγουολ στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Νότιγχαμ έχει να κερδίσει εδώ και 10 αγωνιστικές και παίζει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το καλοκαίρι. Στο παιχνίδι με την Μίλγουολ θα έχει σημαντικές απουσίες (Ρίντ μέσος με 9 γκόλ, Χομπς, Λασκελς και Λιτσαι αμυντικοί. Ο μέσος Λάνμπερι με 7 γκολ ο οποίος είναι τραυματισμένος θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα παίξει. Η Μίλγουολ από την άλλη παίζει με την φωτιά καθώς την περασμένη αγωνιστική έπαιζε με παίκτη περισσότερο, της έδωσαν δύο πέναλτι και κατάφερε να ισοφαριστεί με γκολ στο 65 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκτός παραμένουν ο αμυντικός Σίτου ο μέσος Μπέιλι και ο επιθετικός Ιστερ με 3 γκολ. Οι μέσοι Λι Μάρτιν και Τσάπλοου δίνονται ως αμφίβολοι. Επιστρέφει ο επιθετικός Κάμπελ με 2 γκολ.

    Δεν βλέπεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος αλλά εδώ θα πάω με το κίνητρο. Αν χάσει και αυτό η Μίλγουολ αποχαιρετάει την κατηγορία καθώς τα επόμενα ματς είναι εκτός με Γουίγκαν, Μίντλεσπρο και ΚΠΡ και εντός με Γουότφορντ, Ντόνκαστερ και Μπόρνμουθ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ 4.50 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ

    ΜΠΑΡΝΕΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
    Προϊστορία: 3-0-0
    Μπάρνετ Εντός: 10-5-5
    Φόρεστ Γκρίν Εκτός: 4-4-11

    Η Μπάρνετ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 61 βαθμούς και η Φόρεστ Γκρίν στην 11η θέση με 58 βαθμούς. Η Μπάρνετ στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της έχει 6 νίκες και 4 ήττες. Αντίστοιχα η Φόρεστ Γκρίν στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

    Φόρμα Ομάδων: Η Μπάρνετ στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η Φόρεστ Γκρίν στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Μπαρνέτ προσπαθεί για να προλάβει την άνοδο αλλά έχει από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση όπως ο Λουίσμα (4 γκολ), Κασαμπέλα και Λόπεζ (1 γκολ). Απο την άλλη η Φόρεστ Γκρίν απομακρύνθηκε από την πεντάδα καθώς την περασμένη αγωνιστική έχασε από την Γουόκινγκ και σε τρεις αγώνες έχει πάρει μόνο ένα βαθμό. Επιθετικά και αυτή βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και μέσα σε όλα έχασε και τον επιθετικό της Μάγκαν ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Λούτον. Εκτός αποστολή θα βρίσκεται ο σημαντικός μέσος Κέλι με 9 γκολ. Πρόβλημα στο σκοράρισμα λοιπόν και για τις δύο και θεωρώ ότι θα παιχθεί κλειστό ματς με προτεραιότητα να μην χάσει η μία η η άλλη ομάδα. ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ 3.20 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ και ας μην με ευνοεί η παράδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ (PLAY OFF ΒΕΛΓΙΟΥ)
      Προϊστορία: 1-2-1
      Σαρλερουά Εντός: 5-5-5
      Κορτραϊκ Εκτός: 4-4-7

      Η Σαρλερουά βρίσκεται στην 10η θέση των play off με 34 βαθμούς και η Κορτραϊκ στην 8η θέση με 39 βαθμούς. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και οι δύο. Η μεν Σαρλερουά κέρδισε την Μαλίν δύο φορές εκτός έδρας (2-0 και 3-0) η δε Κορτραϊκ την Σερκλ Μπρίζ με 4-0 και ισοπαλία με την Γκένκ και σκορ 2-2. Η Σαρλερουά έχει συντελεστή τερμάτων εντός έδρας 19-18, Under 9 και Over 6 η δε Κορτραϊκ έχει συντελεστή τερμάτων εκτός έδρας 11-20, Under 11 και Over 4. Στα της μεταξύ τους προϊστορίας έχουν 2 Under και 2 Over. Η Σαρλερουά θα έχει τιμωρημένο τον μέσο Ντάφ με 2 γκολ, εκτός τον μέσο Χούντρετ με 2 γκολ, τον μπακ Ενγανγκα και αμφίβολο τον φορ Τιαρέ. Η Κορτραϊκ σαφώς με λιγότερα προβλήματα θα έχει εκτός τον μέσο Μαχάου αλλά θα αγωνιστούν οι βασικότατοι επιθετικοί Σαντινί με 13 γκολ και Κουλιμπάλι με 9 γκολ οι οποίοι είχαν κάστει στον πάγκο στο παιχνίδι με την Σέρκλ Μπρίζ δείγμα ότι ο προπονητής της Κορτραϊκ θέλει να χτυπήσει το παιχνίδι με την Σαρλερουά. Στο παιχνίδι αυτό ΕΠΙΛΕΓΩ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ 2.65 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ 4-6 ΓΚΟΛ ΤΟΥ 3.25. ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΙΞΩ.

      ΚΑΛΙΑΡΙ - ΡΟΜΑ
      Προϊστορία: 7-5-3
      Κάλιαρι Εντός: 7-4-5
      Ρόμα Εκτός: 9-4-2

      Η Κάλιαρι βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και η Ρόμα στην 2ή θέση με 73 βαθμούς. Η Κάλιαρι στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και η Ρόμα στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Κάλιαρι εντός έδρας έχει 11 Over και 5 Under και η Ρόμα εκτός έδρας 5 Over και 10 Under. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχουν 9 Over και 6 Under στις δε 4 τελευταίες με γηπεδούχο την Κάλιαρι μπήκαν από 3 γκολ και πάνω.

      Φόρμα Ομάδων: Η Κάλιαρι στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες η δε Ρόμα στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 5 νίκες και 1 ήττα. Η Κάλιαρι απέχει 7 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι πιο χαλαρή καθώς είναι αρκετά δύσκολο να μπλέξει η δε Ρόμα μετά και την νίκη της επί της Πάρμα αύξησε την διαφορά με την Νάπολι στους 9 βαθμούς και είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσει την δεύτερη θέση. Από απουσίες η Κάλιαρι έχει τιμωρημένο τον στόπερ Ροσετίνι, τραυματία τον μεσοεπιθετικό Αντριάν ενώ επιστρέφει ο φορ Πινίγια με 5 γκολ και ο φορ Σάου επίσης με 5 γκολ. Μοναδικές απουσίες για την Ρόμα ο μπακ Μπαλτζαρέτι με 1 γκολ και ο χαφ Στρόοτμαν με 5 γκολ. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και θέαμα καθώς καμία από τις δύο δεν έχει άγχος και σύμμαχος σε αυτό είναι και η μεταξύ τους προϊστορία. Μάλιστα για να το κάνω πιο ενδιαφέρον βλέπω το πρώτο γκολ να το βάζει η Κάλιαρι. Γενικά πάντως η Ρόμα όταν επισκέπτεται την έδρα της Κάλιαρι δεν περνάει πολύ καλά. Ως πρώτο σημείο μου ΤΑ 4-6 ΓΚΟΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΟΠΑΠ ΕΧΕΙ ΣΤΟ 3.50 ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ 4.75. ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΙΞΩ.

      Διαγραφή
    2. ΛΟΥΓΚΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ
      Προϊστορία: 0-1-0
      Λούγκο Εντός: 7-4-5
      Μαγιόρκα Εκτός: 4-6-5

      Η Λούγκο βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς και η Μαγιόρκα στην 8η θέση με 44 βαθμούς. Η Λούγκο στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ η Μαγιόρκα στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

      Φόρμα Ομάδων: Η Λούγκο στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και η Μαγιόρα στα τελευταία 6 εντός/εκτός παιχνίδια της 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η μεν Λούγκο σε γενικές γραμμές χάνει αρκετά δύσκολα εντός έδρας και σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η δε Μαγιόρκα στα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι η ομάδα της ισοπαλίας. Η Λούγκο έχει ως απών για τον αγώνα τον εξαιρετικό αμυντικό μέσο Πίτα αλλά επιστρέφουν ο μπακ Ντε Κοθ, ο χαφ Αλβάρεθ και ο στράικερ Σαντάθα με 5 γκολ. Η Μαγιόρκα έχει την επιστροφή του μπακ Κέβιν με 1 γκολ και του μέσου Ιρινέι ενω μάλλον χάνει τον πρώτο σκόρερ της Μορένο με 11 γκολ ο οποίος στο τελευταίο ματς δεν πήρε μέρος λόγο ενοχλήσεων. Αν τελικά δεν παίξει δίνω πολύ μεγάλη τύχη στην ισοπαλία που θα αφήσει και τους δυο ικανοποιημένους. ΕΠΙΛΕΓΩ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΟΠΑΠ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ 3.10.

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν η ΜΙΛΓΟΥΟΛ αντικαταστάθηκε με το ΔΙΠΛΟ της Νότς Κάουντι σε απόδοση 5.75 στον ΟΠΑΠ, παίχθηκαν τα 4-6 γκολ του βελγικού και τα 4-6 της Ρομα. Τα υπόλοιπα ως έχουν.

      Διαγραφή
    4. Καλα να πάθω. Ποτε δεν αλλάζεις τις αρχικές σου εκτιμήσεις......

      0-2 η Μίλγουολ στο 1ο Ημίχρονο και η Νοτς Κάουντι χάνει 2-0 και με κόκκινη....

      Διαγραφή
    5. Το ίδιο είχα πάθει όταν λείπατε στο εξωτερικό.
      Αντί να βάλω το διπλό της Μονακό, μόλις έκατσα στην καρέκλα του πρακτορείου για να συμπληρώσω το δελτίο έβαλα στη θέση της Μονακό την Γκένκ που τελικά ήρθε 2-2.

      Είναι γνωστό σε εμάς τους έμπειρους κουμαρτζίδες ότι πρέπει να συμπληρώνουμε τα δελτία μας στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (που λέει ο λόγος) αλλά τελικά είμαστε άνθρωποι και τις ψιλοκάνουμε τις λαλακίες μας.

      Δεν αλλάζουμε ποτέ την αρχική μας επιλογή και δεν σκεφτόμαστε ποτέ νέες επιλογές.
      (Αυτό το τελευταίο το γράφω για τους νέους και άπειρους παίκτες που διαβάζουν Τάκαρο)

      Διαγραφή
  8. Άαλεν - Φρανκφρούρτη Χ
    Κότμπους - Δ.Δρέσδης 1
    Αρλ - Ανζέ Χ
    Νιόρ - Ντιζόν σύνολο τερμάτων 4-6
    Τρουά - Μπρέστ σύνολο τερμάτων 4-6
    Ζητούμενα 4 - 5 και πάμε γερά για τον κουβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά η αρχική μου εκτίμηση, που είχα γράψει προ 4 εβδομάδων, ότι ομάδα που είναι τελευταία στην Β΄Γερμανίας τέτοια περίοδο, τερματίζει τελευταία, φαίνεται ότι αυτή είναι η σωστή και θα επαληθευθεί.

      Η Κότμπους δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Δρέσδη που έχασε και πεναλτι στο 44. Ένα πέναλτι ολίγον τι φαντασματάκι.
      Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες. η Κότμπους είχε και δοκάρι. Όμως στον αγωνιστικό χώρο η Δρέσδη φαινόταν πιο ομάδα!!! Είχε και μεγάλη εξέδρα και πολύ φανατική εξέδρα μάλιστα.
      Η Δρέσδη κερδίζεται πολύ δύσκολα απο οποιαδήποτε ομάδα.

      Στο Άλεν - Φρανκφούρτη το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ισοπαλία.
      Τελικά η Άλεν πήρε το ματς στο 85.

      Γαλλάκια δεν είδα γιατί είχα βραδινή έξοδο και τσιμπούσι.
      Ομολογώ ότι με εξέπληξε η νίκη της Μπρέστ. Θα ήθελα να το δω αυτό το ματσάκι. Πάω να ψάξω να βρω και να δω τις φάσεις του Τρουά - Μπρέστ.
      Επίσης με εξέπληξε και η ευρεία νίκη της Αρλέ - που στα τελευταία παιχνίδια της έπαιρνε βαθμούς δια της μεθόδου της κωλοφαρδίας.

      Διαγραφή
  9. Σήμερα φόρτωσα.

    Ξεκινάω απο Ελλαδάρα με τις ομαδάρες. Παίζουν Κυριακή, αλλά επειδή ελλοχεύει και ο φόβος του κλειδώματος το έριξα απο σήμερα.
    Η λογική είναι ότι τις λαμογιές τις κρύβεις στην πολύ χαρτούρα και στα πολλά γκολς. Αλλά και αν κάτι δεν στηθεί, ο ενδιαφερόμενος που καίγεται για νίκη αναγκάζεται να ανοιχτεί και το ματς γίνεται ροντέο

    Κουβάς Νο1
    Καλλονή - Πανθρακικός τέρματα 4-6
    Απόλλων - Εργοτέλης τέρματα 4-6
    Βέροια - Πανιώνιος τέρματα 4-6
    ΟΦΗ - Ξάνθη τέρματα 4-6
    Πλατανιάς - Αγρίνιο τέρματα 4-6
    Ζητούμενα 4 - 5

    Πιστεύω ότι όλα αυτά τα ματσάκια θα πάνε στο over. Είπα να ρισκάρω περσσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουβάς Νο2 και
    Μαν. Σιτι - Σαουθάμπτον τέρματα 4-6
    Γιούβε Στάμπια - Βαρέζε τέρματα 4-6
    Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ 1
    Δίχως ζητούμενα στο κεφάλι κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαν. Σιτι - Σαουθάμπτον σκορ 4-1 (απόδοση 2,1)
      Γιούβε Στάμπια - Βαρέζε σκορ 2-4 (απόδοση 3,75)
      Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ 2-0 (απόδοση 1,8)

      Το έραψε το πουλοβεράκι του ο Τάκαρος

      Διαγραφή
    2. Ωραία ξεκίνησε η Σαββατιακή περιπέτεια,εύγε! Να δούμε και τη συνέχειά της που απ'ότι είδα έχουμε κοινά συμφέροντα.

      Διαγραφή
    3. Thanks
      Ναι ναι κύριε τζο. Έχουμε κοινά συμφέροντα. Εγώ βέβαια είμαι στραβοκέφαλος και πάω για περισσότερα τέρματα.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο Κύριε Τάκη! Το έπαιξα και εγώ αυτό, ατόφιο όπως το δώσατε και έβγαλα το μεροκαματάκι για σήμερα.

      Σας έχω ακολουθήσει και σε κάποια από τα άλλα που δώσατε, αλλά έχω κάνει και μερικές δικές μου παραλλαγές για να αυξήσω την πιθανότητα κέρδους, το οποίο όμως φυσικά αν έρθει θα είναι μικρότερο.

      Σας ευχαριστώ πολύ.

      Υ.Γ. Ακόμα δεν είμαι σε θέση να γράψω κάποια ανάλυση, όπως εσείς και οι υπόλοιποι φίλοι του blog γιατί ακόμα μαθαίνω. Μόλις όμως πιστέψω ότι είμαι έτοιμος σε επίπεδο γνώσεων, θα συνδράμω και εγώ επί των αναλύσεων.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Νέμο εγώ (με ξέρετε και απο το χρηματιστηριακό Ιστολόγιο) είμαι ολίγον τρελάρας. Πάω για τα πολλά και την μεγάλη ιδέα!!!
      Κερδίζω μια φορά στους 4 μήνες. Μιλάω για το καλό κέρδος!! Τα υπόλοιπα είναι για να ράβω τα πουλοβεράκια μου και να έχω να παίζω.

      Η συμβουλή μου είναι να ακολουθείτε το δικό σας ένστικτο και πράγματα που εσείς αντιλαμβάνεστε.
      Για παράδειγμα εγώ δεν καταλαβαίνω τις μικρές τις Εγγλέζες - οπότε ότι και να γράφει ο κύριος Δαρείος εγώ έχω μεσάνυχτα.
      Θα παίξω βέβαια μικρές Εγγλέζες - στο τέλος. Σε μερικές αγωνιστικές δηλαδή. Ίσως και την επόμενη.

      Γενικά έχω ασχετοσύνη και δεν τους καταλαβαίνω. Μόνο στο τέλος κοντράρω όλες τις ομάδες που κινδυνεύουν και ψάχνουν βαθμούς απο τάχα μου αδιάφορες αλλά καλύτερες τους ομάδες.
      ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, είναι τρελόΕγγλέζοι

      Διαγραφή
  11. Κουβάς Νο3
    Κίεβο - Βερόνα 1
    Βάκερ Ινσμπουργκ - Πέλετς τέρματα 4-6
    Στούρμ Γκράτς - Αντμίρα τέρματα 4-6
    Ολανένσε - Μπράγκα 1
    Μπαστιά - Σοσό τέρματα 4-6
    Ζητούμενα 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελείως λάθος το παίξιμο του άσσου στο Κίεβο - Βερόνα.
      Υπολόγισα λανθασμένα ότι η Βερόνα θα έκανε τα στραβά μάτια - αλλά η Βερόνα πήρε μια δίκαιη και καθαρή νίκη και ας κέρδισε μόνο με 1-0. ήταν πολύ πιο ομάδα απο το Κίεβο.
      Τελικά Η Βερόνα θα χτυπήσει την έξοδο της στο Europa όσο πιο δυνατά μπορεί (μαζί και η Αταλάντα που με κουβάδιασε την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την κολλάντζα τη Βερόνα.)

      Μου αρέσει που, στο κεντρικό thread, έλεγε ο Τάκαρος για το Κιέβο - Βερόνα
      ''Ο πιο καλός ΑΣΣΟΣ για τα μάτια του Τάκαρου και σε καλή σχετικά απόδοση''

      ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΤΑΚΑΡΕ. Κάτι έχουν τα μάτια σου.

      Διαγραφή
    2. Τα Αυστριακά ήταν τελείως παπαριά η επιλογή τους.

      Η Ολανένσε για μένα έπεσε. Αδιάφορη η Μπράγκα - άνευρη η Ολανένσε. ¨Έχασε μερικές ευκαιρίες, που δεν χάνονται. Τελικά έχασε με 1-2.
      Στα υπόψη να την κοντράρω όταν θα θέλει βαθμούς και ο ΟΠΑΠ θα της κατεβάζει την απόδοση και θα ανεβάζει τους άλλους.

      Η Σοσό όπως την περίμενα. Το 4-6 επαληθεύθηκε.
      Το δελτίο στον κουβά.

      Διαγραφή
  12. Κουβάς Νο 4
    Μοντερέι - Σάντος Λαγκούνα τέρματα 4-6
    Λέον - Κερετάρο τέρματα 4-6
    Ναγκόγια - Χιροσίμα τέρματα 4-6
    Τοχουσίμα - Καβασάκι τέρματα 4-6
    Κασίβα - Τσερέζο Οσάκα τέρματα 4-6
    Ομίγια - Κόμπε τέρματα 4-6
    Γκάμπα Οσάκα - Κασίμα τέρματα 4-6
    Ζητούμενα ΠΕΝΤΑΔΑ

    Έχω και μερικούς κουβάδες να γεμίσω αύριο, αλλά αύριο θα τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο αν και αυτό πετάχτηκε στον κουβά.
      Ήταν σωστό το παίξιμο.

      Μοντερέι - Σάντος Λαγκούνα 2-2
      Λέον - Κερετάρο τέρματα 1-1
      Ναγκόγια - Χιροσίμα τέρματα 2-5
      (Η Χιροσίμα ξέχασε να φρενάρει το ρυθμό και πήγε το ματς στα 7 γκολς. 'Εδωσε και ένα φαντασματάκι πέναλτι ο ρέφερι στην Ναγκόγια προς το τέλος το αγώνα)

      Τοχουσίμα - Καβασάκι 0-4
      Κασίβα - Τσερέζο Οσάκα 2-1
      Ομίγια - Κόμπε 0-3

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Κύριε Τάκη.
      Αυτό το δελτίο το είχα παίξει με μια παραλλαγή, σοβαρή όμως όσων αφορά τα κέρδη. Το είχα παίξει όλο over με ζητούμενα 5-6-7. Απέφερε κάτι περισσότερο από το 1/3 του κόστους του. Κάτι είναι κι αυτό!

      Διαγραφή
    3. κύριε Νέμο - επειδή οι αποδόσεις των Overs είναι μικρές θεωρώ ότι είναι λάθος το παίξιμο που κάνατε.
      Παίξατε 29 στήλες και σας έβγαλε η πεντάδα 11,72 (στήλες)
      Αν σας έβγαινε και το over της Κασίμα τότε θα παίρνατε κάτι περισσότερο απο 90 στήλες - δηλαδή 3 φορές τα λεφτά σας.

      Θα ήταν προτιμότερο να παίξετε - αν θέλετε να παίξετε overs σε αυτά τα μας - ζητούμενα 6-7. 8 στήλες δηλαδή.
      Οπότε αν κάνετε το ίδιο ποντάρισμα ανά στήλη με αυτό που κάνατε στο δελτίο που παίξατε, θα χάνατε 8 στήλες, ενώ εσείς τώρα χάσατε 29 - 11,72 = 17 στήλες (αφού πιάσατε μόνο μια πεντάδα).
      Παίζετε λοιπόν τα overs με ζητούμενα 6-7 και έχοντας παίξει 8 στήλες θα κερδίζατε 19,92 στήλες αν έβγαινε και η Κασίμα. Δηλαδή πάλι περίπου τρεις φορές τα λεφτά που παίξατε.

      Με λίγα λόγια το 5-6-7 συμφέρει αν οι αποδόσεις είναι μεγάλες. Αν οι αποδόσεις είναι μικρές δεν συμφέρει, αν πάλι οι αποδόσεις είναι πάρα πολύ μικρές τότε είναι για φυλακή.

      Διαγραφή
    4. Έχετε δίκιο Κύριε Τάκη.
      Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  13. Πιστός στη συνήθεια των τελευταίων εβδομάδων για ένα μόνο δελτίο τα Σάββατα,έτσι και σήμερα δεν με ενθουσίασε το απογευματοβραδυνό πρόγραμμα.Για πάμε να δούμε το σημερινό:

    ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΑΝΤΜΙΡΑ ΒΑΚΕΡ

    Ομάδες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα,γεννημένες για χύμα καταστάσεις.Το ενδιαφέρον της αναμέτρησης είναι το ότι την ερχόμενη Τρίτη ξανασυναντιώνται,στην έδρα της Αντμίρα,για το Κύπελλο,οπότε το σημερινό θα'χει θέμα γοήτρου.

    Φέτος ξαναέπαιξαν στην έδρα της Στούρμ,με νικήτρια την Αντμία με 0-2 αλλά τότε το over είχε χαμηλότερο ποσοστό από σήμερα,στο 1.50.

    Οι γηπεδούχοι στα τελευταία 12 ματς ανεξαρτήτως έδρας έχουν φέρει 8(εκ των οποίων τα 6 είχαν πάνω από 3 γκολ) over,με τους φιλοξενούμενους να'χουν 9.

    Προιστορία:σε 17 ματς με γηπεδούχο την Στούρμ έχουν έρθει 10 over.

    OVER-1.70(κυκλοφορούν κάτι 2άρια όνειρο στο εξωτερικό).

    ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΝΤΕ ΤΑΛΚΑ-ΣΑΝΤ-ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

    Δεν έχει κάτι το συνταρακτικό αυτό το ζευγάρι,απλά παίζει ο ουραγός(γηπεδούχοι)με τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας(φιλοξενούμενοι)και έχουν από 8 over στα 15 ως τώρα παιγνίδια τους στο πρωτάθλημα.

    Το ποσοστό όμως,1.70,το θεωρώ fair value(μέχρι 1.80 έξω) για Χιλιανό παιγνίδι και για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

    Προιστορία:3 over σε 7 ματς με γηπεδούχο την Ρέιντζερς.

    OVER -1.70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και με τα 2 - μάλιστα βλέπω να έχουν 4-6 γκολς.

      Διαγραφή
    2. Δεν έκατσε τελικά η 2άδα,κανένα απ'τα 2 ματς δεν ήρθε over(1-1 και 1-0αντίστοιχα).

      Σήμερα μ'αρέσει το πρόγραμμα,να δούμε εάν οι συνδυασμοί θα είναι πετυχημένοι:

      1ο δελτίο

      ΚΑΛΙΑΡΙ-ΡΟΜΑ Over 1.85
      MΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ Over 1.70

      2o δελτίο

      MΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ Over 1.80
      MONAKO-ΝΑΝΤ- Goal 2.00

      3ο δελτίο

      ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ- Goal 1.70
      ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ-Over 1.75

      Διαγραφή
    3. Κερδισμένο το 1ο δελτίο(1-3 και 3-0 τα ματς),με το γερμανικό να βγαίνει στην προτελευταία φάση του αγώνα και ενώ πήγα να σκίσω το κουπόνι απ'τα νεύρα μου καθώς στο 84' είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι(στην επαναφορά από 3 μέτρα απ'το τέρμα την έστειλε στα περιστέρια) και στο 87' ο φορ των γηπεδούχων σκόραρε αλλά από θέση οφσάιντ(μα τι IQ ραδικιού έχουν οι γερμανοί ποδοσφαιριστές...).
      Διασκέδασα πάντως χε χε

      Πάμε για τη συνέχεια...

      Διαγραφή
    4. Δεν ήταν τελικά πετυχημένοι οι συνδυασμοί στα άλλα 2 δελτία αφού,στο ένα ήρθε το γαλλικό Goal(που πλήρωνε σούπερ)αλλά οι Δανοί έμειναν στο 1-0 και με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτυ στο 77'.Στο δε 3ο δελτίο οι Ισπανοί έκαναν το χρέος τους(4-1)αλλά το ιταλικό ήρθε μόλις 1-0.

      Απολογισμός Σ/Κ-4 στα 8 over και 1 κερδισμένο δελτίο στα 4.Με ελαφρές αμυχές...

      Γενικός απολογισμός- 19 στα 32 over και 5 κερδισμένα δελτία στα 16.

      Διαγραφή
    5. Διόρθωση,στον απολογισμό(γενικό και Σ/Κ),όπου over συμπεριλαμβάνονται και τα Goal που έχουν παιχθεί.

      Διαγραφή
  14. 5 - 6 - 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Αρκετά πιο μαζεμένος αυτό το τριήμερο σε σχέση με το προηγούμενο.
    Το παιχνίδι μου θα επικεντρωθεί σε ένα Patent και ένα Trixie
    Και εξηγούμαι...

    Patent με τρία δυνατά διπλά
    ΣΕΒΙΛΗ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2 @ 5,00
    ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΕΝ 2 @ 3,75
    ΣΟΣΙΕΔΑΘ - ΡΕΑΛ 1 @ 5,25

    Τrixie με φορτωμένες δυάδες
    ΚΙΕΒΟ - ΒΕΡΟΝΑ 1 @ 2,45
    ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ - ΚΑΜΠΟΥΡ 1 @ 2,00
    ΠΑΡΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ over2.5 @ 1,90

    Με φαγουρίζει και η ΟΛΑΝΕΝΣΕ για απόψε το βράδυ (ο Κ Τάκης έχει κάνει πολύ καλή ανάλυση).
    Οψόμεθα...

    Αυτά τα ολίγα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται ότι η Μπράγκα θα κατέβει με πολλές αλλαγές, για να προφυλάξει και να ξεκουράσει παίκτες. Το μόνο που ενδιαφέρει την Μπράγκα είναι ο δεύτερος ημιτελικό με Ρίο Άβε. Αν προκριθεί βγήκε Ευρώπη. Αν όχι οι υπόλοιπες αγώνες της είναι αγγαρεία.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Harry το Βαγιαδολίδ - Βαλένθια πως το βλέπετε αύριο??
      Με φαγουρίζει το ΑΣΣΟΥΡΙ

      Διαγραφή
    3. Και μου αρέσει πολύ με τρέλα και μεταξωτή κορδέλα το
      ΔΙΠΛΟ στο Μπελγράνο - Ρίβερ
      Η Ρίβερ πρέπει να πάρει το Κλουσούρα για να βγει στο Λιμπερταδόρες μετά απο την ταλαιπωρία που είχε με τον υποβιβασμό της στην Β΄κατηγορία.

      Η άλλη έχει στην έδρα της σε 5 αγώνες 5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ. Τι στο καλό θα κάνει και 6η Χινάρι??
      Η φανέλα της Ρίβερ θα τους πνίξει λέω εγώ.

      Ρίβερ στο 2,3 και Βαγιαδολίδ στο 2,65 με φαγουρίζουν .
      Τη Ρίβερ θα την παίξω στα σίγουρα.

      Διαγραφή
    4. Δεν το έχω δει καθόλου Κ Τάκη
      Αντίθετα καλοβλέπω το ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ απόψε στη σεκούντα.
      Η ΑΛΚΟΡΚΟΝ έχει να κερδίσει στην έδρα της από του αγίου.... ανήμερα!!!!
      Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ σε τρελή φόρμα πάει φουλ για άνοδο.


      Μάλλον κακώς δεν το έβαλα στο παιχνίδι μου το ματσάκι.

      Διαγραφή
    5. Ατελείωτος κουβάς αυτό το ΣΚ για τον περισσότερο κόσμο και φυσικά η χαρά του Μπουκ!!!!

      Διαγραφή
  15. ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανα αγωνιστική τα παιχνίδια που είχαν σύνολο τερμάτων 4-6.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! 4-6, όχι over 3,5 (το λέω αυτό γιατί υπήρχαν πάμπολλες αγωνιστικές που υπήρχαν πάμπολλοι παιχνίδια με τέρματα 7 ή 8)

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε
    Ανα αγωνιστική τα παιχνίδια που είχαν σύνολο τερμάτων 4-6.
    (Κάθε αγωνιστική έχει 9 αγώνες)
    6 - 3 - 2 - 3 - 1 - 3 - 7 - 3 - 3 - 4
    1 - 4 - 3 - 1 - 1 - 6 - 2 - 4 - 4 - 2
    4 - 4 - 1 - 2 - 2 - 3 - 5 - 4

    Μέχρι στιγμής σε 6 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα κανένα δεν έβγαλε σύνολο τερμάτων 4-6.
    Απομένουν
    Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ (ΣΗΜΕΡΑ παίζουν σε λίγο)
    Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο (Παίζουν ΑΥΡΙΟ)
    Χέρτα - Χοφενχάιμ (Παίζουν Αύριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα αυξάνονται αύριο οι πιθανότητες για εμφάνιση over ή 4-6...

      Διαγραφή
    2. Κατά τα άλλα η Μπάγερν έκανε την πρώτη ήττα και εμείς κοιμηθήκαμε. Ούτε που πήγε το μυαλό μας ότι μάλλον ήρθε η ώρα της.

      Στουτγκάρδη και Αμβούργο δείχνουν ότι αναπνέουν
      Λέτε να τη σώσουν την κατηγορία λόγω φανέλας??
      Ποια Νυρμβέργη, ποιο Φράιμπουργκ και ποιο Ανόβερο?

      Η Λεβερκούζεν για πρώτη φορά δεν έχει την 4η θέση!!!
      Η Γκλάντμπαχ ήδη την υποσκέλισε. Αυτή είναι 4η.
      Ο Χίπια μάλλον μας τελείωσε.

      Διαγραφή
    3. Εγώ κύριε Τζο
      Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο
      Χέρτα - Χοφενχάιμ
      θα τα παίξω. Με αυτά ξεκινώ και στο thread.

      Διαγραφή
    4. Το ντέρμπυ θα το τιμήσω και εγώ αύριο,καλό το ποσοστό και η μπάλα θα πηγαίνει πάνω-κάτω.

      Διαγραφή
    5. Φαντάζομαι ότι λέτε για το ντέρμπι της Κάτω Σαξονίας.

      Διαγραφή
    6. Ναι ναι,αυτό με αρνιά και τα γουρούνια χε χε

      Διαγραφή
    7. Έληξε και το Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ.
      Ούτε αυτό έβγαλε τέρματα 4-6.
      Τελικό σκορ 2-1.

      Έμεινα τα αυριανά παιχνίδια
      Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο
      Χέρτα - Χοφενχάιμ

      Διαγραφή
  16. Αυριανό δελτίο:
    ΚΑΙΣΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΜΠΟΧΟΥΜ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2.25
    ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ OVER 1.80
    ΧΙΧΟΝ ΚΟΡΔΟΒΑ 4-6 3.00
    ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ ΤΡΟΜΣΟ 1 2.65

    Ζητάω 3-4 φορτωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 στα τέσσερα και κουβάς once again μαζί με τον χθεσινό.

      Next weekend πάλι.

      Διαγραφή
  17. Στο Τούρκικο μου αρέσει και το ακριβές σκορ 2-2 αλλά δεν το παίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΣΙΔΙΚΟ στανταρ317 2και368 1 και εχουμε 300 χ ημιχ χ τελ 312 ημιχ χ τελ χ 322 ημιχ χ τελ χ 308 2 366 2 συστημα 3 4 5 4,80 ευρο κερδος 3766,88ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΣΙΔΙΚΟ στανταρ317 2και368 1 και εχουμε 300 χ ημιχ χ τελ 312 ημιχ χ τελ χ 322 ημιχ χ τελ χ 308 2 366 2 συστημα 3 4 5 4,80 ευρο κερδος 3766,88ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κουβάς Νο5
    Αταλάντα - Σασουόλο 1
    Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο τέρματα 4-6
    Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 4-6
    Χέρτα - Χοφενχάιμ τέρματα 4-6
    Άντερλεχτ - Μπρίζ 1
    Πάρμα - Νάπολι over
    Ζητούμενα 5-6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κουβάς Νο 6
    Βαγιαδολίδ - Βαλένθια 1
    Ατλάντε - Τίγκρε 1
    Μπελγράνο - Ρίβερ 2
    Στα ίσια - στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε πολλούς betting calculators.

    http://www.income-paradise.com/index.php?option=com_content&view=category&id=39&lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ας γραψω κάτι και στο κουμαρι
    αναρωτιέμαι κάθεστε και μελετάτε τους αγώνες,και απο οτι βλεπω ξηλώνετε πουλόβερ και σώβρακα--ας παρουμε τυχαία ενα αγωνα με αποδοση 2,95- 3,25-2.38 στο 1-χ-2-- βλεπεις προιστοριες,βαθμολογιες και δεν ξερω τι αλλα,εγω είμαι σίγουρος αν παρεις ενα ζαρι και πονταρεις στην τυχη σε τετοιους αγωνες φτιαχνοντας δυαδες τριαδες θα κερδισεις περισσοτερο
    για αυτο βεβαια κερδιζουν οι μπουκερς,γιατι οι παικτες παιζουν με προγνωσεις ,που πολυ πολυ συχνα σπανε
    gforce

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις τότε ή θα σηκώσεις την μπάνκα στον αέρα ή το πιθανότερο θα πας κουβά"

      Προσωπικά μιλώντας πριν δύο εβδομάδες και με αρκετή μελέτη και ανάλυση με 19,20€ τους πήρα €1.460. Και έχω την κάβα μου να παίζω 1 χρόνο για την πλάκα μου.

      Οπότε δεν σας καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    2. απλα ησουν τυχερός και εγω στο τζοκερ περυσι επιασα 4+1 και πηρα 2500 ,gforce

      Διαγραφή
    3. Κύριε gforce
      Εγώ δεν θα πέσω στο λάθος που υπέπεσα ο κύριος Δαρείος να γράψει νίκες, θα πω μόνο το παρακάτω.

      Αν πάρετε 5 αγώνες και παίξετε στην τύχη τα σημεία, τότε η πιθανότητα να πετύχετε 5 σωστά στα 5 παιχνίδια είναι 1/243 ήτοι 0,41% ή 4,1 στα χίλια.
      Κάθε χίλια δελτία θα κερδίζεται 4 δελτία με 5 σωστές επιτυχίες.

      Αν τώρα βγάζετε 4 σωστά σημεία στους 5 αγώνες η πιθανότητα ανεβαίνει στο 10/243 ήτοι 4,1% ή αν προτιμάτε στα 1000 δελτία θα βγάζετε 41 δελτία με 4 σωστές επιτυχίες.

      Συνοπτικά στα 1000 δελτία 41 + 4 = 45 δελτία σας θα έχουν σωστές προβλέψεις 4 σημείων ή 5 σημείων.

      Αν πιστεύετε λοιπόν ότι παίζοντας τυχαίως έχετε καλύτερα ποσοστά επαλήθευσης απο εμάς ελάτε στο Ιστολόγιο και να μας βάζετε τυχαίως πεντάδες.

      Διαγραφή
    4. Όσον αφορά για το ΤΖΟΚΕΡ σας εύχομαι ολοψύχως και να γίνετε και μοναδικός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ.
      η διαφορά όμως με εμάς είναι ότι
      ΠΡΩΤΟΝ κάνουμε το κέφι μας βλέποντας μπάλα και
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ όταν καμιά φορά κερδίζουμε δεν μας αρέσει να μας λένε κώλοφαρδους.

      Διαγραφή
    5. Και κάτι ακόμη.
      Ο μπούκης δεν χάνει γιατί έχει την γκανιότα. Ας ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ την γκανιότα και τότε το ξανασυζητάμε.

      Διαγραφή
    6. Η πραγματικότητα είναι ότι στο Στοίχημα είσαι πάντα χαμένος, και γι' αυτό άλλωστε παίζω μια φορά στο τόσο, έτσι για πλάκα και για να επιβεβαιώσω την πραγματικότητα.
      Δέχομαι απόλυτα ότι αν σου αρέσει να περνάς την ώρα σου με το ποδόσφαιρο και την συζήτηση για το Στοίχημα, αξίζει να πετάς τα λεφτά σου εκεί, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει απόδειξη (ούτε καν εδώ που έχουμε μεγάλους γκουρούδες) ότι μπορείς να κερδίσεις εγγυημένα.
      Άρα, για άτομα σαν κι εμένα, που έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια να ασχολούνται με το άθλημα, που δεν βρίσκουν χαρά με το ν' ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είναι καλύτερα να ξοδεύω τα λεφτά μου σε ψαρομεζέδες με τους κολλητούς μου.

      Διαγραφή
    7. Και επαναλαμβάνω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δέχομαι απόλυτα ότι αξίζει να παίζεις αν κερδίζεις χαρά από αυτό!

      Το μόνο που δεν έχω δει με τα μάτια μου, είναι απόδειξη σίγουρου κέρδους. Και επειδή μου αρέσει να ελέγχω αυτά που λέει ο κόσμος, όσες φορές έχω ακούσει κόσμο να μου λέει «εγώ κερδίζω στο στοίχημα», τους ζητάω να μου λέει τα δελτία του να τ' αντιγράφω. Για έναν ανεξήγητο λόγο, όσο καιρό τα παίζω χάνω και μόλις βαρεθώ και σταματήσω να τα παίζω, επανέρχεται ο παίχτης και μου λέει «τώρα κερδίζω». Τώρα, το πώς γίνεται όσο καιρό αντιγράφω δελτία πετυχημένου παίχτη να μην κερδίζω ποτέ, και όταν σταματώ να μου λέει ιστορίες για κέρδη, είναι μεταφυσικό!

      Διαγραφή
    8. Κύριε Θανάση το Ιστολόγιο είναι γεμάτο κουβάδες. Μάλιστα πάνω αριστερά έχω τον κουβά με το σλόγκαν ''Μιλάμε για ΣΙΓΟΥΡΟ και ΑΧΑΣΤΟ!!''

      Επίσης πάνω πάνω γράφω
      Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
      Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''

      Διαγραφή
    9. Άρα ο Τάκαρος είναι κουβάς και χαμένος.

      Συνεπώς θα παρακαλέσω τόσο απο εσάς, όσο και απο τον κύριο gforce ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ και να περιοριστούμε σε προγνωστικά αγώνων.

      Διαγραφή
  24. H Τσέλσι έχει συναντήσει στην έδρα της την Παρί αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2004 πάλι σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λίγκ. Τότε το ματσάκι είχε έρθει ένα ωραιότατο 0-0. Η Τσέλσι στο γήπεδο της έχει 1 ήττα από την Βασιλεία και 3 νίκες (Σάλκε, Στεάου και Γαλατά). Εντός έδρας έχει 2 Under και 2 Over. Η Παρί εκτός έχει 3 νίκες (Ολυμπιακός, Αντερλεχτ και Λεβερκούζεν) και 1 ήττα με την Μπενφίκα. Όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας ήταν Over.

    Διαιτητής της αναμέτρησης ο Πορτογάλος Pedro Proença ο οποίος έχει σε σημεία: 2 άσσους(!!!!!!!!) 3 ισοπαλίες και 9 διπλά (!!!!!).

    Σημαντική απουσία για την Παρί ο Zlatan Ibrahimovic ο οποίος τραυματίστηκε και είναι εκτός αποστολής. Όμως με αστέρια όπως οι Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi, Thiago Motta και Lucas Moura δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Εξάλλου το 3-1 του πρώτου αγώνα ρίχνει όλο το άγχος στα πόδια της Τσέλσι όπου στα θετικά για αυτή είναι ότι ο Eto πλέον έχει βρει ξανά την φόρμα του και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Η Τσέλσι όλο αυτό το διάστημα διακρίνεται για το αμυντικογενές της σχήμα σε κάθε αγώνα και σήμερα πρέπει να βρει τρόπο να ανοιχθεί αν θέλει να πιστεύει στην πρόκριση. Η Παρί από την άλλη έχει να χάσει από τον Δεκέμβριο και θεωρώ ότι το πρώτο που θα κοιτάξει είναι η άμυνα της. Άμυνα την οποία θα προσπαθήσει να διασπάσει η Τσέλσι.
    ________________________________________________________________
    Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι goal/goal καταρχήν και 2 ως δεύτερο σημείο. Πιο πιθανό σκορ βλέπω το 1-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σήμερα όλα τα βλέματα θα'ναι στραμμένα στο Στάμφορντ Μπριτζ όπου όλο το σκηνικό φωνάζει ότι θα δούμε ματσάρα,έστω κι αν λείπει ο Ίμπρα.

    Είμαι περίεργος να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί ο σόουμαν Μουρίνιο για να πετύχει η ομάδα του 2 ή και 3 τεμάχια σήμερα,απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη άμυνα όπως είναι αυτή της Παρί.

    Θα κατέβει μαζί με Τόρρες και Ετό ή μόνο με τον Ισπανό(θα λείψει και ο Ραμίρες στα χαφ λόγω τιμωρίας)...?
    Είναι ώριμη φέτος η Παρί για την υπέρβαση στην Ευρώπη ή τα λεφτά των Αράβων θα πάνε χαμένα...?

    Είναι φανερό ότι ο άσσος της Τσέλσι και στον ΟΠΑΠ και έξω βρίσκεται χαμηλά λόγω απουσίας του Σουηδού.

    Στο άλλο σημερινό παιγνίδι οι Γερμανοί και λόγω νοοτροπίας θα κατέβουν για το θαύμα και μπορεί να γίνει ροντέο το ματς.Προιστορία την τελευταία 10ετία:2 νίκες η Ντόρτμουντ(4-1 και 2-1)και 2 ματς ισόπαλα(1-1 και 0-0).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur Tzo θεωρώ ότι ο μαλακοπίτουρας Μουρίνιο ενδιαφέρεται να πάρει το πρωτάθλημα περισσότερο. Θα δείξει αλλά το πιστεύω ακράδαντα. Επίσης βλέπω τελικό Μπάγερν - Παρί με τα Γαλλάκια να σηκώνουν την κούπα....Θα με πείτε τρελό αλλά το είδα όνειρο και λέω να το παίξω έξω.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δαρείε ο Μουρίνιο θέλει να κερδίζει ακόμη και στο τάβλι,θα το φέρει στα άκρα το ματς σήμερα.Γάλλους σε υψηλότατο επίπεδο δεν εμπιστεύομαι σχεδόν ποτέ αν και Γάλλοι δεν πολυυπάρχουν στην ενδεκάδα της Παρί χε χε

      Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μεγάλο παιγνίδι όπως πιστεύω ότι θα δούμε και αύριο στο Μόναχο.Κάτι 1.20 και 1.30 που κυκλοφορούν στον άσσο είναι αστειότητες,θα γίνει χαλασμός εκεί...

      Διαγραφή
  26. Σάουθπορτ - Μπαρνέτ Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σάουθπορτ 3,10
    Άλφρετον - Όλντερσοτ Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Όλντερσοτ 3,15
    Γουότφορντ - Λιντς Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία 3,70
    ________________________________________________________________
    Σημερινό παιγμένο έξω με κάτι ψιλά σε δυάδες , τριάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νιουπορτ - Πλιμουθ. x. 3,25
    Χάντερσφιλντ - Ίπσουιτς x 3.15
    Σάουθπορτ - Μπαρνέτ x 3,30
    Τσέλσι - Παρί Σ.Ζ GG 1,70
    Ντόρτμουντ - Ρεάλ OVER 3,5 2,12
    Λέστερ - Μπράιτον χ 3,5

    Παρτε και το κουπονι του ατζαμη ζητουμενα 4 εως 5
    gforce

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει πάρα πολυ και του έριξα μερικά ευρώ χωρίς αλλαγές.

      Διαγραφή
    2. Έτσι μπράβο κύριε gforce.
      Τώρα το σπικάρετε το γράμμα σωστά.
      Προγνωστικά και αν είναι δυνατόν - όποιος μπορεί και έχει όρεξη και χρόνο - και μικροανάλυση ή ένα σκεπτικό.

      Αφήνουμε τις εκθέσεις ιδεών, μεγάλα παιδιά είμαστε. Ο καθένας ξέρει τι κάνει η τσέπη του και γνωρίζει τους κινδύνους.
      Άρα βουρ στον πατσά.

      ο Τάκαρος, όπως γνωρίζετε καθημερινές απέχει.
      Ίσως παίξω Europa. Αν κάτι έπαιζα απο Τσάμπιον Λήγκ θα ήταν το Ατλέτικο - Μπάρτσα. Σκορ 1-1.

      Το Σ/Κ θα ρίξω τα δελτία μου.

      Διαγραφή
    3. Θα έπαιζα το τλέτικο - Μπάρτσα 1-1 και ίσως το συνδύαζα με το
      Τσέλσι - Παρί 2-0 (ή 3-0)

      Διαγραφή
    4. Το σημερινό το πετύχατε κύριε Τάκη! Για να δούμε το αυριανό...

      Διαγραφή
  28. Χωρίς πολλά πολλά...

    Μονά και δυάδα
    ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2 @ 6,00
    ΝΙΟΥΠΟΡΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ 2 @ 2,87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε κύριε Harry!

      Ο Μουρίνιο το'κανε πάλι το θαύμα του,μεγάλος σκύλος ο Πορτογάλος.Η Παρί χωρίς Ίμπρα είναι λίγη για υψηλό επίπεδο.

      Η Ντόρτμουντ κι αυτή όπως την περίμενα,έφθασε μια ανάσα απ'την ανατροπή,την εξαφάνισε τη Ρεάλ.

      Για να δούμε αύριο,χαλασμός...

      Διαγραφή
    2. Monsieur Harry τα θερμά μου συγχαρητήρια!Μου αρέσετε (απο παλιά) και περισσότερο τώρα καθώς και εσείς κυνηγάτε μεγάλες αποδόσεις με ιδιαίτερη όμως επιτυχία.

      Διαγραφή
  29. Φούλαμ - Νόριτς
    O Μάγκατ δείχνει ικανός να κάνει το θαύμα του και να σώσει τη Φούλαμ. Μετά την εντός έδρας νίκη με 1-0 επι της Νιουκάστλ, ήρθε και η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Άστον Βίλα. Στο ενδιάμεσο είχαν μεσολαβήσει 2 φυσιολογικές ήττες με Μαν. Σίτι (εκτός με 5-0) και Έβερτον (εντός με 1-3)

    Υπόλοιπο πρόγραμμα Φούλαμ
    12/04/14 Φούλαμ - Νόργουιτς
    19/04/14 Τότεναμ - Φούλαμ
    26/04/14 Φούλαμ - Χαλ
    03/05/14 Στόουκ - Φούλαμ
    11/05/14 Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας

    Η Νόργουιτς τις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχει 2 νίκες με Σάντερλαντ (εντός με 2-0) και Τόττεναμ (εντός με 1-0), 2 Ισοπαλίες και 6 ήττες. Μάλιστα η τελευταία εντός έδρας ήττα με Γουεστ. Μπρομ. με 1-0 ίσως αποδειχθεί καταδικαστική.

    Υπόλοιπο πρόγραμμα Νόργουιτς
    12/04/14 Φούλαμ - Νόργουιτς
    20/04/14 Νόργουιτς - Λίβερπουλ
    26/04/14 Μάντσεστερ Γιουν - Νόργουιτς
    03/05/14 Τσέλσι - Νόργουιτς
    11/05/14 Νόργουιτς - Άρσεναλ
    Προσέξτε αγώνες που έχει!!!!!! Ο ένας δυσκολότερος του άλλου. Φυσιολογικά η Νόργουιτς, αν χάσει απο την Φούλαμ θα χαιρετήσει την κατηγορία.

    Αυτή την ώρα έχει 32 βαθμούς και σώνεται, αλλά αν χάσει στο Λονδίνο τότε είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στους 32 - άντε το πολύ να πάει 35, κάνοντας κάπου, στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, μια μεγάλη έκπληξη.

    Η Φούλαμ έχει 27 βαθμούς. Αν κερδίσει την Νόργουιτς τότε πάει στους 30 και βάσει προγράμματος έχει την δυνατότητα να βάλει από κάτω την Νόργουιτς.
    Απο το 1999 η Νόργουιτς δεν έχει κερδίσει ποτέ την Φούλαμ για καμιά διοργάνωση σε καμιά έδρα.
    Σε 13 παιχνίδια - 9 νίκες η Φούλαμ και 4 ισοπαλίες. Οι 3 ισοπαλίες με γηπεδούχο την Νόργουιτς. Όλα τα άλλα μάτς τα έχασε απο τη Φούλαμ.

    Με γηπεδούχο τη Φούλαμ
    14/01/14 Φούλαμ - Νόργουιτς 3:0 (κύπελλο)
    18/08/12 Φούλαμ - Νόργουιτς 5:0
    31/03/12 Φούλαμ - Νόργουιτς 2:1
    15/05/05 Φούλαμ - Νόργουιτς 6:0
    13/01/01 Φούλαμ - Νόργουιτς 2:0
    30/10/99 Φούλαμ - Νόργουιτς 1:1

    Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν είναι εύκολο. Θα πέσουν κορμιά, αλλά στο δικό μου σενάριο η Νόργουιτς κουνάει μαντήλι και πάει στην Τσάμπιονσιπ.
    ΑΣΣΟΣ - τον έχω ήδη επιλέξει, αν και πιθανόν ο ΟΠΑΠ να τον βγάλει στο 1,9 με 1,95.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα
      Και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 34 βαθμούς. Η σωτηρία, χωρίς να αποκλείεται ήδη να είναι σωμένες, είναι στους 38 βαθμούς.

      Υπόλοιπο πρόγραμμα Κρίσταλ Πάλας
      12/04/14 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα
      16/04/14 Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας
      19/04/14 Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας
      27/04/14 Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
      03/05/14 Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
      11/05/14 Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
      Πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει η Πάλας. Θα χρειαστεί βαθμούς, αν δεν θέλει τελευταία αγωνιστική να παίζει τη σωτηρία της μέσα στο Λονδίνο επι της Φούλαμ που πιθανόν θα καίγεται για νίκη.

      Υπόλοιπο πρόγραμμα Άστον Βίλα
      12/04/14 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα
      19/04/14 Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον
      26/04/14 Σουόνσι - Άστον Βίλα
      03/05/14 Άστον Βίλα - Χαλ
      07/05/14 Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
      11/05/14 Τότεναμ - Άστον Βίλα
      Πολύ πιο βατό πρόγραμμα η Βίλα - έχει και αλλού να πάρει βαθμούς .... όμως οι 2 τελευταίες εντός έδρας γκέλες της Βίλα, με Φούλαμ (ήττα με 2-1) και Στόουκ (ήττα με 4-1) πέταξαν στα σκουπίδια την μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 1-0 και οι χωριάτες ανησυχούν.

      Προϊστορία αν και λίγο μακρινή.
      14/02/10 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 2:2 (κύπελλο)
      03/01/05 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 2:0
      08/11/97 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 1:1
      04/04/95 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 0:0

      Η Πάλας εκεί που έδειχνε τελειωμένη, χάρη στις δύο μεγάλες νίκες της, με Τσέλσι 1-0 (εντός) και Κάρντιφ 0-3 (εκτός) δείχνει ότι μπορεί να σώσει την κατηγορία.
      Η Πάλας εντός έδρας ή χάνει ή κερδίζει. Έχει ρεκόρ 7 - 2 - 7 με τέρματα 14-18.

      Η Βίλα εκτός έχει ρεκόρ 4 - 5 - 6 και τέρματα 16-20.

      Δεν νομίζω ότι απο πουθενά δεν δικαιολογείται η μεγάλη φαβόρα, όπως την βγάζουν, στο κλαρί, οι μπούκιδες την Πάλλας. Ειδικά ο ΟΠΑΠ αν ανοίξει την Πάλας κοντά στο 2, τότε θα στείλει τους χωριάτες σε απόδοση πάνω απο το 3.

      Στο παιχνίδι θα πέσουν κορμιά. Εξαιρετικά πιθανό το Χ (να βολέψει και τους δύο), αλλά αν φύγει απο εκεί επιλέγω το διπλό του 3 και βάλε.

      Διαγραφή
    2. Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ
      Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γουέστ Μπρομ στο Νόργουιτς και κατά πάσα πιθανότητα θα στείλει τα καναρίνια στην Τσάμπιονσιπ, ενώ η ίδια ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

      Υπόλοιπο πρόγραμμα Γουέστ Μπρομ.
      12/04/14 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ
      21/04/14 Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ
      26/04/14 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
      03/05/14 Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
      07/05/14 Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
      11/05/14 Γουέστ Μπρομ - Στόουκ
      Η Γουεστ. Μπρομ. με 32 βαθμούς, απο εκεί που έδειχνε καταδικασμένη, με τη νίκη στο Νόργουιτς, δείχνει ότι μπορεί να το παλέψει. Απο τα 6 παιχνίδια τα 3 είναι εντός έδρας και μάλιστα είναι παιχνίδια που μπορεί να τα χτυπήσει.

      Αυτή την αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ παίζει με την Τόττεναμ, η οποία μάλλον δεν πάει για τίποτα στο πρωτάθλημα.

      Η Γουέστ Μπρομ εντός έδρας παίζει για το Χινάρι. 8 Χινάρια σε 16 εντός έδρας αγώνες (3 νίκες και 5 ήττες).
      Τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια Γουέστ Μπρομ : 6 Χινάρια (ανάμεσα Τσέλσι, Λίβερπουλ και Έβερτον) 1 νίκη και 2 ήττες.

      29/03/14 Γουέστ Μπρομ - Κάρντιφ 3-3
      08/03/14 Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουν 0-3
      22/02/14 Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 1-1
      11/02/14 Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι 1-1
      02/02/14 Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ 1-1
      20/01/14 Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 1-1
      01/01/14 Γουέστ Μπρομ - Νιουκάστλ 1-0
      21/12/13 Γουέστ Μπρομ - Χαλ 1-1
      07/12/13 Γουέστ Μπρομ - Νόργουιτς 0-2

      Προίστορία 2-3-3
      03/02/13 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 0:1
      26/11/11 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 1:3
      11/09/10 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 1:1
      28/12/08 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 2:0
      28/12/05 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 2:0
      29/01/05 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 1:1 (κύπελλο)
      25/08/04 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 1:1
      21/04/03 Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 2:3

      Απο Πρέμιερ Λήγκ θεωρώ ότι η Κάρντιφ, η Νόργουιτς και μια εκ των Σάντερλαντ, Πάλας, Σουόνσι (μάλλον απίθανο), Γουέστ Μπρομ (ΑΠΙΘΑΝΟ) θα πέσουν κατηγορία.

      Η Γουέστ Μπρομ πρέπει απο αυτό το ματς να πάρει βαθμό.

      Διαγραφή
    3. Κ Τάκη σχετικά με ΦΟΥΛΑΜ...
      Τον Μάγκατ δεν ήταν να τον κάνουν ξου από την ομάδα???

      Διαγραφή
    4. Κύριε Harry
      Θα έχετε καταλάβει, απο το χρηματιστηριακό ιστολόγιο, ότι είμαι Γερμαναράς, λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Αν ο Μάγκατ είχε αναλάβει πολύ νωρίτερα θα ήμουν σίγουρους ότι θα την σώσει την ομάδα.
      Ο Φαρφάν κάποτε είπε πως προτιμά να δουλέψει στα ορυχεία του Περού, από το να συνεργαστεί ξανά μαζί του".
      Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Σαντάμ απο την πειθαρχία που επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές του.
      Εμένα αυτά μου αρέσουν.
      Ο Μάγκατ παρέλαβε μια διαλυμένη ομάδα και εγώ πιστεύω ότι θα την σώσει - αρκεί να πειθαρχήσουν όλοι και να αφήσει η διοίκηση τις αηδίες. Ήθελε λέει να τον διώξει επειδή δεν μάζεψε βαθμούς. Απο που να πάρει βαθμούς βρεεεε βλαμένα της διοίκησης της Φούλαμ?
      Τα παιχνίδια με Μάγκατ.
      30/03/14 Φούλαμ - Έβερτον 1-3
      22/03/14 Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 5-0
      15/03/14 Φούλαμ - Νιουκάστλ 1-0
      08/03/14 Κάρντιφ - Φούλαμ 3-1
      01/03/14 Φούλαμ - Τσέλσι 1-3
      22/02/14 Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 1-1
      (ίσως με την Κάρντιφ κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει.)

      Μιλάνε όλοι - μιλάει και η διοίκηση της Φούλαμ που φόρτψε το παλτό των 15 εκατομ. στην ομάδα.

      Εύχομαι να σώσει τη Φούλαμ ο Μάγκατ και μετά να τους δώσει μια μούντζα και να φύγει. Και η διοίκηση της Φούλαμ να πάρει τον μόγιες.

      Διαγραφή
    5. Κ Τάκη της ίδιας φιλοσοφίας είμαι και εγώ.... αλλά...
      Από ότι διάβασα για την αποπομπή του προπονητή πρωτοστάτησαν οι παίκτες της ομάδας και όχι η διοίκηση.
      Μιλάμε για παίκτες επιπέδου Premier με τους περισσότερους αγώνες τη σεζόν και όχι (Μήτρογλου) προερχόμενους από πρωτάθλημα ΑΚ (αραλίκι καραπ@@τσαριό)

      Διαγραφή
    6. Να προσθέσω εδώ ότι αν οι παίκτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ προφανώς το βγάζουν και στο γήπεδο. Επομένως έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.

      Μόνος του δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς δεν παίζει αυτος μπαλα.

      Διαγραφή
    7. http://www.sport24.gr/football/omades/RealMadritis/moyrinio_se_paiktes_ths_real_eiste_poyt_as_gioi.2727650.html

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Κύριε Δαρείε πάνω απο όλα είναι τι θα πει ο κόσμος. Αν ο κόσμος θέλει τον προπονητή τότε οι παίκτες θα πάνε μπαλαούρο και η διοίκηση θα κάνει τουμπεκί.

      Διαγραφή
    10. Ορίστε ένα παράδειγμα

      ΚΑΜΠΟΥΡ

      Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Καμπούρ ο Λοντεβεχες αφού 200 οπαδοί κινήθηκαν εναντίον του στην προπόνηση της Τρίτης μετά την απόφασή του να συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι με τη Χέρενφεν, μισητή αντίπαλο της Καμπούρ. Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει ο βοηθός του, Ντε Γιόνγκ.

      Διαγραφή
  30. Πρώτες σκέψεις για Σ/Κ:

    ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2
    ΣΑΤΟΡΟΥ - ΝΑΝΣΙ Χ
    ΝΤΙΖΟΝ - ΜΕΤΣ 2 (ΕΞΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΣ Μ.Ο. 3.00 ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σατορού - Νανσί
      Η Σατουρού είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, 4 περισσότερους από την 18η Λαβάλ που έχει 33 βαθμούς και υποβιβάζεται.
      Στην δυνατή έδρα της η Σατουρού έχει 9 νίκες - 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (με τέρματα 26-15) οι περισσότερες ομάδες λυγίζουν - ειδικά στα 11 τελευταία εντός έδρας έχει ρεκόρ 8 - 0 - 3.
      28/03/14 Σατορού - Νιμ 2-0
      14/03/14 Σατορού - Μετς 0-1
      28/02/14 Σατορού - Αρλέ 2-0
      14/02/14 Σατορού - Τρουά 2-1
      31/01/14 Σατορού - Οσέρ 2-0
      17/01/14 Σατορού - Ανζέ 0-1
      20/12/13 Σατορού - Ντιζόν 3-1
      29/11/13 Σατορού - Ιστρ 2-0
      01/11/13 Σατορού - Κλερμόν 3-0
      18/10/13 Σατορού - Καέν 0-2
      27/09/13 Σατορού - Νιόρ 3-0

      Η Νανσύ εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή - έχει 5 νίκες 6 Χινάρια και 4 ήττες, με τέρματα 15-16.
      Στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Νανσί έφερε 3 νίκες - 3 Χινάρια και 2 ήττες. Έχει 47 βαθμούς και κυνηγάει την τρίτη Νιόρ που με 50 ανεβαίνει κατηγορία.

      Η προϊστορία με γηπεδούχο τη Σατουρού είναι 2 ισοπαλίες με σκορ 0-0, αλλά έρχεται απο πολύ παλιά χρόνια 2003 και 2004.

      Σε αυτό το παιχνίδι όλα γίνονται - αλλά θα πάω με την δυνατή έδρα. Η Σατορού αν πάρει σε αυτό το ματς και την επόμενη αγωνιστική που πάλι παίζει εντός έδρας με την 2η Λανς 4 βαθμούς τότε την καθάρισε την κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. Τουρ - Κρετέιγ
      Λοιπόν εδώ να μου το θυμηθείτε - θα πέσουν πολλά τεμάχια.

      4-6 και ας μπουν μόνο 3 γκολάκια και ας πάω κουβά. Το 4-6 θα δίνει πάνω απο 3, ίσως και 3,5. Το πήρα και ας πάω κουβά.

      Διαγραφή
    3. 23.09.2000 Ligue 2 Châteauroux 0 - 0 Nancy
      06.03.2002 Ligue 2 Châteauroux 1 - 1 Nancy
      31.08.2002 Ligue 2 Châteauroux 1 - 0 Nancy
      16.08.2003 Ligue 2 Châteauroux 0 - 0 Nancy
      17.08.2004 Ligue 2 Châteauroux 0 - 0 Nancy

      Διαγραφή
    4. Επίσης καλοβλέπω τον άσσο την Λυών με την Παρί. Εκεί όμως θέλω να δω και τελευταία νέα. Η Λυών έξω δινεται πανω απο 4.00.

      Διαγραφή
    5. Προσέξτε κύριε Δαρείε ότι στα 4 απο τα πέντε ματς της προϊστορίας έγιναν πρώτες αγωνιστικές - Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

      Μεθαύριο όμως θα πέσουν κορμιά - είμαστε 7 αγωνιστικές πριν το τέλος.

      Σερκλ Μπαστιά - Νιμ
      Αν δεν πάρει και αυτό το ματς η Νίμ τότε του χρόνου θα κάνει παρέα στην Μπαστιά στην απο κάτω κατηγορία. Οι μπούκιδες δίνουν το διπλό απο 1,95 εως 2,05.
      Τώρα ο ΟΠΑΠ ξέρετε, θα την βγάλει στο κλαρί την Νιμ στο 1,85.

      Εγώ λέω ότι αν θέλει να το πάρει το ματς η Νιμ πρέπει να βάλει 2 γκολ και άνω. Το 1 δεν φτάνει.

      Αν το over έχει απόδοση μεγαλύτερη ή ίση του διπλού της Νιμ τότε παίρνω over και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο απο τις κολλάντζες.

      Διαγραφή
    6. Σωστό monsieur αυτό που γράφετε. Anyway πρέπει να δω και τα νέα και θα αποφασίσω. Ούτως η αλλιώς κάνω μια πρώτη διερευνητική στα πρωταθλήματα. Επίσης μου αρέσει και η ισοπαλία της Νουμάνθια με την Σαραγόσα.

      Διαγραφή
    7. Δεν θέλω να σας παρασύρω. Απλά μου αρέσει να υπάρχουν ενστάσεις και περισυλλογή αντίθετων και τεκμηριωμένων απόψεων. Πιθανόν να έχω εγώ λάθος. Είναι δύσκολο παιγνίδι.

      Δείτε το Χινάρι της Γουέστ Μπρόμ και πείτε μου.

      Διαγραφή
    8. Monsieur μεγαλοι άνθρωποι είμαστε.

      Το κοιτώ και επανέρχομαι.

      Διαγραφή
    9. Ανζέ - Χάβρη
      8 τελευταία εντός έδρας ματς η Ανζέ έχει 6 Χινάρια, 1 ήττα απο Λάνς (1-2). Κέρδισε μόνο την υποβιβασμένη Σέρκλ Μπαστιά και αυτήν με 1-0.
      Είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Β΄ Γαλλίας με 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, στα τελευταία 6 παιχνίδια - τελευταία στην ειδική βαθμολογία.

      Η Χάβρη, μετά την Μετς, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Στα 6 τελευταία παιχνίδια, έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες. Είναι μεγάλη Χιναρού - είναι πρωταθλήτρια στα Χ με 14 Χινάρια σε 31 παιχνίδια.
      Εκτός έδρας έχει 8 Χινάρια σε 15 ματς - 4 νίκες και 3 ήττες, με τέρματα 16 - 16.

      Προϊστορία
      17/09/12 Ανζέ - Χάβρη 3:1
      29/07/11 Ανζέ - Χάβρη 1:2
      05/03/11 Ανζέ - Χάβρη 0:0
      29/01/10 Ανζέ - Χάβρη 0:0
      26/10/07 Ανζέ - Χάβρη 1:2
      22/04/05 Ανζέ - Χάβρη 0:2
      24/04/04 Ανζέ - Χάβρη 3:1
      Αδιανόητο να βγαίνει φαβορί η Ανζέ απο τους μπούκιδες με 2,3 - 2,5.
      Ίσως έχουμε ένα καλό Χιναρι εδώ.

      Διαγραφή
    10. Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ

      Προϊστορία:28-10-15 εκ των οποιων τα τελευταία 11 χρόνια:2-3-3 (οι τελευταίες νίκες της Τότεναμ 2003,2011 & 2013).

      Η Τότεναμ στα τελευταία 6 εντός/εκτός έχει 3 νίκες και 3 ήττες και η Γουέστ Μπρόμ στα τελευταία 6 εντός/εκτός έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

      Η ισοπαλία άνοιξε έξω μεταξύ 3.30 και 3.40 και ο άσσος στο 3.00.

      Σε ποσοστά η Γουέστ Μπρόμ έχει με την Τοτεναμ 53% Νίκες, 19% Ισοπαλίες και 28% Ηττες. Η Γουεστ Μπρόμ στα τελευταία 10 εντός έδρας έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

      Οι ήττες είναι απο Μάντσεστερ Σίτυ, Νοριτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και η νίκη με Νιούκαστλ.

      Οι ισοπαλίες είναι με Χάλ, Εβερτον, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Φούλαμ και Κάρντιφ.

      Η Τότεναμ στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Οι νίκες είναι με:Φούλαμ, Σάντερλαντ, Σαουθάμπτον, Μάνστεστερ Γιουνάιτετ, Σουόνσι και Νιουκαστλ.

      Η ισοπαλία είναι με την Χάλ.

      Η ήττες είναι με τις Νόριτς, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

      Η Τότεναμ δεν βλέπεται στους τελευταίους αγώνες και όλο το κίνητρο πλέον είναι στην Γούστ Χάμ. Φοβάμαι πολύ την ισοπαλία γιατι θεωρώ ότι οι της Γούστ Μπρόμ θα μπουν για να το χτυπήσουν το ματς και να καθαρίσουν μια και καλή καθώς παίζουν ΕΚΤΟΣ με Μάνστεστερ Σίτυ, ΕΝΤΟΣ με Γουέστ Χάμ,ΕΚΤΟΣ με Αρσεναλ και Σάντερλαντ και εντός τελευταία αγωνιστική με Στόουκ. Επομένως έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στα εκτός έδρας και πρέπει να παρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στα εντός. Για εμένα άσσος τον οποιο όμως δεν θα παίξω αν δεν δω και τα τελευταια νέα.

      Διαγραφή
    11. Το Ανζέ Χάβρη είναι ένα ωραιότατο OVER κατ'εμέ για όσους παίζουν under/over.

      Διαγραφή
    12. Προς μελέτη και η ισοπαλία της Μπόλτον με την (τραγική) Μπάρνσλεϊ. Αν κάτι μπορεί να πάρει η Μπάρνσλεϊ στην μάχη που δίνει για υποβιβασμό είναι μόνο το Χ το οποίο "βγαίνει¨και απο την προϊστορία και πιστεύω δεν θα κακόπεφτε στην Μπόλτον η οποιά διανύει περίοδο αρκετά καλής φόρμας.

      Διαγραφή
  31. ΒΕΛΓΙΟ και Ζ. Βάρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ
    Η Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο Βέλγιο, είναι η δύναμη της έδρας!!!
    Μέχρι στιγμής έχει δώσει 16 εντός έδρας παιχνίδια απο τα οποία κέρδισε τα 12. Τελευταίο θύμα της η επίδοξη πρωταθλήτρια Σταντάρ Λιέγης την οποία και νίκησε με 2-0.
    Μάλιστα οι 3 απο τις 4 εντός έδρας ισοπαλίες της, έγιναν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

    7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ζούλτε Βάρεγκεμ.
    04/04/14 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Σταντάρ Λιέγης 2-0
    08/03/14 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Κλαμπ Μπριζ 1-1
    15/02/14 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Σερκλ Μπριζ 2-1
    02/02/14 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Λόκερεν 1-1
    19/01/14 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γκενκ 1-0
    21/12/13 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Οστάνδη 2-2
    15/12/13 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Λιρς 3-0
    Όμως τώρα έχουν ξεκινήσει τα play off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
    Πρώτο θύμα στην έδρα της Ζούλτε ήταν η Σταντάρ Λιέγης.

    Βαθμολογία play offs
    Σταντάρ Λιέγης 37
    Κλάμπ Μπρίζ 35
    Ζούλτε Βάρεγκεμ 33
    Άντερλεχτ 32
    Λόκερεν 27
    Γκένκ 24
    Η Μπρίζ την προηγούμενη αγωνιστική των Play off του Βελγίου έφαγε μια ξεγυρισμένη τριάρα απο την Άντερλεχτ. Υποτίθεται ότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. ΟΚ, η Μπρίζ είναι το μεγάλο όνομα και η Βάρεγκεμ η παντελώς άγνωστη. Όχι όμως μέσα στην έδρα της Ζούλτε να δίνεται φοβορί η Μπρίζ!!

    Ανάλογα με τι απόδοση θα βγει στο Χινάρι ο ΟΠΑΠ θα το σκεφτώ αν πάρω το Χινάρι (το θέλω στο 3,4 τουλάχιστον) ή τη Ζούλτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόκερεν - Άντερλεχτ
      Να ξεκαθαρίσω ότι, απο τις 6 ομάδες των play offs τις Λόκερεν και Γκένκ (ειδικά την Γκένκ) τις έχω ότι συμμετέχουν μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν την εξάδα.

      Η προϊστορία είναι καταιγιστική υπέρ της Άντερλεχτ.
      Προϊστορία με γηπεδούχο την Λόκερεν (τελευταία 16 παιχνίδια).
      21/02/14 Λόκερεν - Άντερλεχτ 2:1
      16/05/13 Λόκερεν - Άντερλεχτ 2:4
      26/01/13 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:2
      14/08/11 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:1
      24/04/11 Λόκερεν - Άντερλεχτ 1:2
      21/08/10 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:3
      21/03/10 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:4
      05/04/09 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:0
      27/01/08 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:0
      25/02/07 Λόκερεν - Άντερλεχτ 1:1
      28/10/05 Λόκερεν - Άντερλεχτ 2:2
      30/10/04 Λόκερεν - Άντερλεχτ 2:2
      13/09/03 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:6
      27/04/03 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:5
      28/04/02 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:1
      07/04/01 Λόκερεν - Άντερλεχτ 0:0

      9 νίκες η Άντερλεχτ - 6 Χινάρια και μόλις 1 κέρδισε η Λόκερεν. Μάλιστα στα 10 απο τα 16 παιχνίδια η Λόκερεν ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ.
      Αν η Άντερλεχτ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα - μετά απο την μεγαλειώδη νίκη επι της Μπρίζ - υποχρεούται να κερδίσει την Λόκερεν.

      ΔΙΠΛΟ πάνω απο το 2 το πήρα.

      Διαγραφή
    2. Γκενκ - Σταντάρ Λ.
      Ποιά Γκένκ τώρα???? Δεν το συζητάμε. Στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια της έχασε τα 7. Κέρδισε μόνο την τελευταία την Μόνς, ενώ έφερε Χινάρι με την Οστάνδη για το κύπελλο. Μάλιστα στα 6 απο αυτά δεν σκόραρε.

      ΔΙΠΛΟ έστω και λίγο κάτω από το 2 καλό είναι.

      Διαγραφή
    3. Γάνδη - Μπέβερεν
      Η Βαάσλαντ Μπέβερεν για 9 παιχνίδια είναι αήττητη. 3 νίκες και 6 ισοπαλίες.
      Η Γάνδη στους 9 τελευταίους αγώνες της έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

      Για τα play off που οδηγούν για μια θέση στην Ευρώπη, ξεκίνησε άσχημα με 2 ήττες.
      Η Μπέβερεν ξεκίνησε με μια νίκη και μια ισοπαλία.

      Η Γάνδη ξεκάθαρα ντεφορμέ, η Μπέβερεν σε μεγάλη φόρμα και από εκεί που ήταν να πέσει κατηγορία, έχει ανέβει επίπεδο.

      Ο φαβοριτισμός της Γάνδης σε τιμές κάτω του 1,9 αδιανόητος.

      Το Χινάρι στο 3,4 και το διπλό σε τιμές μεγαλύτερες του 3,4 έχουν μεγάλη αξία και τύχη για να εμφανιστούν.

      Διαγραφή
  32. Η Φούλαμ έχει 13 από τους 27 βαθμούς στην έδρα της (ποσοστό 48%)
    Η Νόριτς έχει 8 από τους 32 βαθμούς εκτός έδρας (ποσοστό 28%)

    ΦΟΥΛΑΜ
    Στο 93,7% των παιχνιδιών της εντός έδρας έχει είτε νίκη είτε ήττα. Ισοπαλία στο 6,3%
    Στα 14 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία.
    Το Over εμφανίστηκε στο 75% των εντός έδρας παιχνιδιών της
    Έβαλε τουλάχιστον 1 γκολ στο 93,75% των παιχνιδιών της εντός

    ΝΟΡΙΤΣ
    Το 75% των παιχνιδιών της εκτός έδρας τα έχασε
    Τα τελευταία 6 εκτός έδρας παιχνίδια της τα έχασε
    Στο 87,5% των εκτός έδρας παιχνιδιών της είτε έχασε είτε κέρδισε. Ισοπαλία στο 12,5%
    Τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν Over
    Στο 43,7% των εκτός έδρας παιχνιδιών της δεν έβαλε γκολ

    Προς τον ΑΣΣΟ το κόβω το παιχνίδι αρκεί να βγάλει καλή απόδοση ο ΟΠΑΠ. Μέσα και το OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O κλεφτΟΠΑΠ μάλλον θα πετσοκόψει τον άσσο προς το 1.80 με 1.85 οπότε για εμένα δεν αξίζει.

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω ότι θα τον βγάλει στο 2 με 2,05

      Διαγραφή
    3. Λέω ότι το σετάκι Φούλαμ - Νόργουιτς θα είναι
      2 - 3,15 - 3
      Άντε το πολύ να στείλει τον ΑΣΣΟ στο 1,95.

      Διαγραφή
    4. Οταν έξω παίζει απο 2.00 μέχρι 2.10 χλωμό βλέπω να το βγάζει ο ΟΠΑΠ πιο πάνω απο 1.85. Αλλα εγώ είμαι και τρελλάκιας. Δεν παίζω αποδόσεις κάτω του 2.50 και ακόμα περισσότερο σε μάχη σωτηρίας και δη Αγγλία. No merci.

      Διαγραφή
    5. Ε, τότε θα σας αρέσει πολύ αυτό!!!!!
      ---------------------------------------------------------------
      Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο
      ΟΚ, η Εσπανιόλ είναι η γνωστή ομάδα και πιο εμπορική, ενώ οι Μαδριλένοι μια μικρή ομάδα που την ξέρουν μόνο οι μυημένοι.

      Δεκτό πίσης ότι η Εσπανιόλ στα παιχνίδια με τη Βαγιεκάνο είναι το αφεντικό. Σε 19 αγώνες 10 νίκες η Εσπανιόλ, 5 Χινάρια και 4 νίκες Βαγιεκάνο.

      Προϊστορία με γηπεδούχο Εσπανιόλ για την ΛαΛίγκα
      21/10/12 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 3:2
      11/03/12 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 5:1
      01/12/02 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 3:1
      29/09/01 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 3:1
      14/10/00 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 0:0
      27/02/00 Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο 5:1

      Ο έντονος φαβοριτισμός της Εσπανιόλ (Εσπανιόλ κάτω απο 1,8) όμως δεν είναι κατανοητός.

      Στη Γενική Βαθμολογια η Εσπανιόλ έχει 40 βαθμούς η Ράγιο Βαγιεκάνο 36.

      Η Εσπανιόλ εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-3-6 με τέρματα 19 υπέρ και 17 κατά.
      Η Βαγιεκάνο εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-9 με τέρματα 13 υπέρ και 38 κατά.

      Στα τελευταία 10 παιχνίδια η Ράγιο έχει συλλέξει 19 βαθμούς , ενώ η Εσπανιόλ 14 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Εντάξει φαβορί η Εσπανιόλ, αλλά όχι βρε μπούκιδες να στέλνετε την Βαγιεκάνο σε αποδόσεις πάνω απο το 4. Υπάρχει και πολύ Χινάρι εδώ, εκτός απο το διπλό αξίας.

      Διαγραφή
    6. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
      Προϊστορία: 6-2-1
      Εσπανιόλ εντός: 7-3-6
      Βαγιεκάνο εκτός: 4-3-9

      Πάμε πρώτα σε κάτι κουφό. Διαιτητή και βοηθούς. Έχει μεγάλη σημασία:
      Διαιτητής: Alberto Undiano με σημεία: 3-4-5
      1ος βοηθός: Angel Nevado με σημεία: 3-1-4
      2ος βοηθός: Jesús Calvo Guadamuro με σημεία: 2-3-6
      4ος : Sebastián Ripoll Solano με σημεία: 4-2-5

      Μιλάμε αποφεύγουν τους άσσους σαν τον διάολο που αποφεύγει το λιβάνι (στατιστικώς μιλώντας).

      ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΕΝΤΟΣ
      Σε 10 αγώνες έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός/ εκτός έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Το 60% των βαθμών το έχει μαζέψει εντός έδρας. Σε ποσοστό 37,5% δεν έβαλαν γκολ εντός και σε ποσοστό 37,5% δεν δέχτηκαν γκολ εντός.

      ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΕΚΤΟΣ
      Σε 10 αγώνες έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Σημειώνω ότι οι ήττες της είναι από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ελτσε και Μπιλμπάο. Δηλαδή αν εξαιρέσω την Ελτσε, έχει χάσει μόνο από τους πρωτοπόρους. Το 42% των βαθμών το έχει μαζέψει εκτός έδρας. Δεν έβαλαν γκολ εκτός σε ποσοστό 43,75%

      Στα μεταξύ τους 9 παιχνίδια στην έδρα της Εσπανιόλ έχουν 6 Over και 3 Under ενώ το ισόπαλο ημίχρονο έχει εμφανιστεί 8 φορές από τις 9.

      Η φόρμα και οι διαιτητές (!!!!!!) λένε ξεκάθαρα Βαγιεκάνο αλλά θέλω να δω και τα τελευταία νέα.

      Διαγραφή
    7. Αφού σας αρέσουν αυτά - δείτε και τούτο.
      -------------------------------------------------------------------
      Έμπολι - Τερνάνα
      Και να η Έμπολι από εκεί που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου στα σαλόνια της Α΄Ιταλίας, τώρα κινδυνεύει.

      53 βαθμούς η Έμπολι και από πίσω της κόσμος και ντουνιάς. Τσεζένα 52, Κροτόνε, Λατίνα με 51.
      Λόγω της κακής της φόρμας η Έμπολι είναι πιθανό να χύσει όλη την καρδάρα με το γάλα που γέμιζε ολόκληρη τη χρονιά.

      Τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόλις 13 βαθμούς (3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες)
      Τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια έχει συλλέξει μόλις 14 βαθμούς (3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες).

      Όλοι τώρα θα λένε. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεσπάσει και να πάρει μεγαλειώδη νίκη που θα την οδηγήσει στην Α΄κατηγορία.
      Το ίδιο λένε και οι μπούκιδες και βγάζουν την Έμπολι με αποδόσεις απο 1,7 με 1,8. Ποιάν?? Την Έμπολι που παραπέει.

      Εντάξει θα πάψει να παραπέει και θα κερδίσει!!

      Ξέρετε με ποιόν παίζει?? Παίζει με την Τερνάνα, την πριγκίπισσα των εκτός έδρας Χιναριών (βασίλισσα είναι η Σιένα με 10) στη Β΄Ιταλίας. Έχει 9 Χινάρια εκτός έδρας και 2 νίκες και 5 ήττες, με τέρματα 19-22.

      Συνολικά η Τερνάνα έχει 14 Χινάρια (όσα και η Τσεζένα και η Σιένα) και η Έμπολι 11 σε 33 αγώνες.
      Πω,πω,πω πολύ Χινάρι βρε παιδί μου. Και οι άλλοι σου λένε φαβορί η Εμπολι με 1,7-1,8 στον άσσο.

      Θέλετε και άλλες πλάκες να διαβάσετε??

      Σε 11 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας η Έμπολι έχει νικήσει μόνο μια φορά την Τερνάνα, έχει χάσει 3 και 7 μάτς έληξαν ισόπαλα.

      Προϊστορία με γηπεδούχο Έμπολι
      21/09/12 Έμπολι - Τερνάνα 0:2
      21/09/04 Έμπολι - Τερνάνα 1:1
      21/04/02 Έμπολι - Τερνάνα 2:2
      19/02/01 Έμπολι - Τερνάνα 0:0
      21/05/00 Έμπολι - Τερνάνα 2:1 (πιο πρόσφατη νίκη της Έμπολι)

      Χινάρι σε καλή απόδοση, με μεγάλη τύχη, αν και εκ πρώτης σκέψεως δεν του φαίνεται

      Διαγραφή
    8. Δείτε και αυτό που μου αρέσει πάαααααρα πολύ. Αν και στην Β΄ Ισπανίας είναι λίγο περίεργες οι ομάδες και είθισται οι φορμαρισμένες ομάδες να γκελάρουν. Αλλά μου αρέσει!!
      ------------------------------------------------------------------
      Χιρόνα - Μιραντές
      Αδιανόητος ο φαβοριτισμός της Χιρόνα - οι μπούκιδες την βγάζουν στο κλαρί με απόδοση απο 2 εως 2,15.

      Στην έδρα της έχει ρεκόρ 4 νίκες - 8 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τέρματα 24 - 19.
      Είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Β΄Ισπανίας με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες στα 6 τελευταία ματς.
      Στα 8 τελευταία εντός έχει 6 ισοπαλίες (μάλιστα συνεχόμενες) 2 νίκες (Λούγκο με 6-0 και Αλκορκόν με 3-1) και 2 ήττες απο Μούρθια και Κόρδοβα με 1-0.

      Η Μιράντε είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β΄ Ισπανίας (μετά την Μπαρτσελόνα Β΄). Έχει στα 6 τελευταία 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα (Ειμπάρ με 1-4 εντός).
      Γενικά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι τόσο δυνατή. Έχει 8 ήττες σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια.
      Θα ήθελε τον ένα βαθμό - αν πάρει τρίποντο τότε μπορεί να κοιτάζει ακόμη και τα play offs της ανόδου.

      Προϊστορία με γηπεδούχο τη Χιρόνα
      23/03/13 Χιρόνα - Μιράντες 4:0

      Απο πουθενά δεν προκύπτει ότι η Χιρόνα είναι η grand φαβόρα - επειδή δηλαδή είναι με το ένα πόδι στην Γ΄ Ισπανίας και πρέπει να πάρει το ματς για να έχει ακόμη ελπίδες?? Έτσι όμως δεν παίζουμε στοίχημα, αλλά τις κουμπάρες.

      Διαγραφή
    9. Ισως οι αποδόσεις να είναι υποψιασμένες λόγο σχέσεων που μπορεί να έχουν οι ομάδες μεταξύ τους. Θα το ψάξω.

      Διαγραφή
    10. Σεντ Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν
      Μου είναι αδιανόητο να βλέπω να παίζει η 4η της βαθμολογίας Σέντ Πάουλι (έχει 46 βαθμούς και κυνηγάει το Πάντερμοντ που έχει 49) με την 6η της βαθμολογίας Λάουτερν (έχει 44 βαθμούς, μαζί με την Καρλσρούη) και να δίνουν οι μπούκιδες φαβορί τη φιλοξενούμενη και μάλιστα μεγάλο φαβορί.

      Την Σεντ Πάουλι την βγάζουν στο κλαρί μεταξύ 3 και 3,3, την Λάουτερν μεταξύ 2,25 με 2,4.

      ΟΚ, η Σαν Πάουλι εντός έδρας είναι πλήρως αναξιόπιστη. Έχει ρεκόρ 5 νίκες - 4 Χινάρια και 5 ήττες, με τέρματα 14 υπέρ και 15 κατά. Στην έδρα της δηλαδή για να βάλει γκολ κάνει τάμα, αλλά και γενικότερα εντός έδρας έχει μεγάλο πρόβλημα η ομάδα - σε αντίθεση με τους εκτός έδρας αγώνες της.
      Στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχει 1 νίκη (Ουνιόν Βερολίνου), 2 Ισοπαλίες (με την 2η Γκρόιτερ και την Ινγκολσταντ) και 1 ήττα (Μπόχουμ που εκτός έδρας σχίζει).

      Αλλά η άλλη η Λάουτερν, νομίζετε ότι είναι καλύτερη για να βαφτιστεί φαβόρα??
      Στους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχει 1 νίκη (Μόναχο 1860 με 1-0), 1 Ισοπαλία (με Καρσλρούη 2-2) και 2 ήττες (Άουε και Κότμπους με 1-0).

      Όσο κολλάντζα είναι η Σαντ Πάουλι εντός έδρας, άλλο τόσο μεγάλη κολλάντζα είναι η Λάουτερν εκτός έδρας.
      Προσέξτε ρεκόρ. 5 νίκες, 3 Χινάρια και 6 ήττες με τέρματα 16 υπέρ και 15 κατά. Μια παρόμοια κατάσταση, δηλαδή, με την Σαν Πάουλι εντός.

      Απο άποψη φόρμας, η Λάουτερν στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες και 4 Χινάρια - 3 ισοπαλίες στα 3 τελευταία. Η Σάν Πάουλι στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες, 2 Χινάρια και 2 ήττες.

      Μα απο που τέλος πάντως προκύπτει ότι η Λάουτερν είναι φαβορί, όπως την βαφτίζουν οι μπούκιδες??
      Για να δούμε μήπως απο προϊστορία (πρόσφατο ρεκόρ 3-1-2)

      01/12/12 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 1:0
      03/12/10 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 1:0
      20/09/09 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 1:2
      23/02/09 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 2:0
      30/11/07 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 3:4
      06/04/02 Σαν Πάουλι - Καϊζερσλάουτερν 1:1

      Απο πουθενά δεν προκύπτει ότι το φαβορί του αγώνα είναι η Λάουτερν. Απλώς η Λάουτερν είναι πιο εμπορική ομάδα και ο κόσμος την παίζει. Σου λένε οι παίκτες, ότι είναι ιστορική ομάδα και θα ανέβει στην Μπουντεσίγκα. Αμ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ, πάρτε το χαμπάρι. Του χρόνου πάλι για την Λάουτερν - φέτος τα έκανε σαλάτα.

      Όπως καταλάβατε κοιτάζω προς τα αριστερά την Σαν Πάουλι δηλαδή και προς το Χινάρι, αλλά να δείτε που ο ΟΠΑΠ θα βγει με κανένα σετάκι 2,5 - 3,2 - 2,25 και θα με ξενερώσει τελείως.

      Διαγραφή
    11. Αύριο - ίσως και το μεσημέρι ή το βράδυ, θα βγει το καινούργιο thread του Τάκαρου με περισσότερους απο 50 αγώνες. Για όλα τα γούστα. μόνο φαβόρες του 1,2 εως 1,6 δεν ασχολούμαι. Όλα τα άλλα τα συζητώ.

      κύριε δαρειε να περάσετε απο κάτω - στο καινούργιο Thread σε ξεχωριστά σχόλια όλους τους αγώνες που έχετε κι αυτούς που ήδη έχετε αναλύσει, όπως το Βαγιεκάνο που πολύ μου άρεσε.

      Διαγραφή
    12. Για το Ιταλικό συμφωνώ καθώς η Τερνάνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ τον υποβιβασμό και δεν θα την χάλαγε μια ισοπαλία.

      Διαγραφή
    13. Επίσης έχω θέμα με τους μπούκιδες με τα ματσάκια

      Λα Κορούνια - Ουέλβα και
      Σαμπαντέλ - Χιχόν

      Δείτε και εσείς κύριε Δαρείε να μου πείτε την γνώμη σας, πριν γράψω κάτι και σας επηρεάσω.

      Διαγραφή
    14. Αν θέλετε ανεβάζω και για αυτά τα δύο αύριο την δική μου ανάλυση και παρεμβαίνετε.

      Διαγραφή
    15. Σε πρώτη ανάγνωση η μεν Σαμπατέλ ΔΕΝ έχει ακόμα γλιτώσει απο την ζώνη του υποβιβασμού και η Χιχόν θέλει βαθμούς να μην χάσει την πεντάδα. Μελετάω και επανέρχομαι αύριο.

      Διαγραφή
    16. Την Λα Κορούνια νομίζω δεν αξίζει ποντάρισμα σε σημείο καθώς παίζουν πρωτοπόροι, στην προιστορία δεν βλέπω ισοπαλία. Ισως τα πολλά γκολ αλλά δεν το ελχω μελετήσει ακόμα.

      Διαγραφή
    17. Τώρα είδα όμως ότι το διπλό για την Ουέλβα έχει ανοίξει στο 5.00 οπότε στην μελέτη και αυτό. Εκτος αν ο ΟΠΑΠ το κοστολογήσει κάτω απο 4.00 οπότε το βάζω στην άκρη.

      Διαγραφή
    18. Και ΛαΚουρούνια μάπα εντός έδρας - Ουέλβα πετάει φωτιές εκτός.
      Πάνω απο 4 είναι μια χαρά.
      Ουέλβα την παίζουν οι μπούκιδες απο 4 εως 5.
      Ο ΟΠΑΠ αν την δώσει στο 4 εμένα μου αρέσει και ας είναι ολίγο ντεφορμέ. Εδώ μιλάμε για ντέρμπι κορυφής όπου η γηπεδούχος εντός είναι για κλάματα και η άλλη εκτός πετάει φωτιές.

      Διαγραφή
    19. Σαμπντέλ η πιο δυνατή έδρα της Β΄Ισπανίας. Αδιανόητο να δίνεται αουτσάιντερ στην ΠΙΟ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ομάδα της Β΄Ισπανίας την Χιχόν δηλαδή που στις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια και απο εκεί που ήταν το μεγάλο φαβορί για απευθείας άνοδο, τώρα την βλέπω ούτε στα play off να συμμετάσχει.

      Τη Σαμπαντέλ την αγοράζω σε απόδοση αουτσάιντερ, αν και φοβάμαι ο ΟΠΑΠ θα την δώσει φαβορί, επειδή ο ΟΠΑΠ ακολουθεί τον William Hill σε πολλά παιχνίδια.

      Διαγραφή
    20. Will Hill
      Λα Κορούνια - Ουέλβα
      1.80 - 3.20 - 4.50

      Σαμπαντέλ - Σπόρτινγκ Χιχόν
      2.40 - 3.10 - 2,8

      Διαγραφή
    21. Επίσης μου αρέσει πολύ και το ΔΙΠΛΟ στο
      Αλαβές - Ρεάλ Μ. Β'
      αλλά σε τιμές αουτσάιντερ (αν και ο ΟΠΑΠ θα το πετσοκόψει)

      Διαγραφή
    22. Την Σαμπαντέλ αν την δω στον ΟΠΑΠ 2.75 είναι στο όριο αποδεκτό για εμένα να μπει στο σύστημα. Η Ρεάλ 2 είναι μέσα στην ζώνη του υποβιβασμου σλλά 4 βαθμούς πάνω απο την Αλαβές. Ισως πάω στην κόντρα της Μπαρτσελόνα 2 καθώς όπως είναι γνωστό η Ρεάλ 2 και η Μπαρτσελόνα 2 δεν μπορούν να ανέβουν στην Πριμέρα.

      Διαγραφή
    23. Βέβαια αυτό το γνωρίζουν οι μπούκιδες και έβγαλαν την Μπαρτσελόνα 2 σε τιμές αουτσαιντερ οπότε απέχω και απο εδώ.

      Διαγραφή
    24. Επειδή ψιλοπαρακολουθώ τη Σεκούντα,η Λα Κορούνια είναι το μεγάλο φαβορί για απευθείας άνοδο στην Πριμέρα.Δυσκολοκατάβλητη,δεν τρώει εύκολα αλλά και δεν σκοράρει εύκολα.Η Ουέλβα ήταν η χαρά του over στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος,τώρα τελευταία έχει σφίξει.

      Άξιο αναφοράς:η Ντεπορτίβο δεν έχει νικήσει εντός έδρας καμία από τις ομάδες της πρώτης 9άδας!

      Χαμός γίνεται στο Μόναχο χε χε

      Διαγραφή
    25. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο αυτό monsieur Tzo. Λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

      Διαγραφή
    26. Επίσης στα παιχνίδια τους στην έδρα της Λα Κορούνια δεν υπάρχει ισοπαλία στην προιστορία.

      Διαγραφή
    27. Προς μελέτη και ο ασσος της Ιστρ με την Καέν όπου έξω άνοιξε στο 3.40. Η Ιστρ πιλύ δυνατή στην έδρα της αλλά στο όριο της ζώνης υποβιβασμού θα τα δώσει όλα μιας και γνωρίζει να εκμεταλευεται την δύναμη της έδτας της. Πολύ δυνατό OVER αλλά θα το έχουν πετσοκόψει.

      Διαγραφή
    28. Σαμπαντέλ - Χιχόν
      Σε αυτό το παιχνίδι οι μπούκιδες είναι μπερδεμένοι. Ορισμένοι βγαίνουν δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Σαμπαντέλ και οι υπόλοιποι στην Χιχόν. Ξεκαθαρίζω ότι το ματς έχει ενδιαφέρον για εμένα, μόνο εαν η Σαμπαντέλ δοθεί ως αουτσάιντερ. Εξηγώ το γιατί.

      Η Σαμπαντέλ έχει την πιο γερή έδρα στην Β΄ Ισπανίας. Σε 16 αγώνες έχει 10 νίκες, 3 Χινάρια και 3 ήττες. Τέρματα 27-16. Οι ήττες είναι απο Αλαβές 0-3, Αλκορκόν με 1-2, Λα Κορούνια (δυνατή στα εκτός) με 0-3.

      Η δεύτερη Ειμπάρ έχασε με 1-0, η 3η Ουέλβα (πολύ δυνατή επίσης εκτός έδρας) δεν έχει παίξει, η 4η Λας Πάλμας πήρε ισοπαλία 0-0, η 5η Χιχόν, η 6η Μπαρτσελόνα δεν έχει παίξει, η 7η Τενερίφη δεν έχει παίξει, η 8η Μούρθια έχασε με 2-1 και η 9η Λούγκο έχασε με 1-0.
      Πολύ δυνατή έδρα η Σαμπαντέλ.

      Η Χιχόν εκτός έδρας κυνηγούσε τα Χινάρια. Σε 17 αγώνες έχει φέρει 8 Χινάρια, 4 νίκες και 5 ήττες, με τέρματα 22-25, αλλά στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια της έχασε και τα 3. Γενικώς η ομάδα είναι ντεφορμέ. Έχει το χειρότερο φορμάρισμα μαζί με Αλάβές και Χιρόνα που υποβιβάζονται. Στα 6 τελευταία έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες και απο εκεί που ήταν μέσα στην δυάδα και διεκδικούσε την απευθείας άνοδο, τώρα είναι στην 5η θέση με 49 βαθμούς και κινδυνεύει να βρεθεί και εκτός play offs.

      Η Σαμπαντέλ δεν είναι αδιάφορη. Έχει 44 βαθμούς, 5 περισσότερους απο την Ρεάλ Β΄που υποβιβάζεται. Θα ήθελε ακόμη 8 με 10 βαθμούς να διασφαλιστεί - αν όμως πάρει αυτό το παιχνίδι, τότε μπορεί να κάνει όνειρα ακόμη και για play offs ανόδου. 48 βαθμούς έχει η Τενερίφη που συμμετέχει στα play off.
      Προϊστορία πρόσφατη δεν υπάρχει - εκτός απο το περσινό
      07/04/13 Σαμπαντέλ - Χιχόν 4:3

      Το ματς είναι πολύ δύσκολο. Το Χινάρι έχει μεγάλη τύχη, αλλά μετά ο ΑΣΣΟΣ σε τιμές αουτσάιντερ. Όμως βλέπω τον ΟΠΑΠ να βγαίνει με σετάκι 2,4 - 3,15 - 2,4 και εκεί θα είναι το μεγάλο ξενέρωμα.

      Διαγραφή
    29. Λα Κορούνια - Ουέλβα
      Και να που οι μπούκιδες βγαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με grand φαβόρα την Λα Κορούνια και την βγάζουν στο κλαρί με αποδόσεις απο 1,75 εως 1,82, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον την Ουέλβα με αποδόσεις μεταξύ του 4 και 5.

      Το παιχνίδι όμως δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Η Λα Κορούνια είναι πρώτη με 57 βαθμούς και ανεβαίνει Στην Α΄Ισπανίας, ενώ η Ουέλβα είναι 3η με 51 βαθμούς και θα συμμετάσχει στα playoff ανόδου. Η δεύτερη Ειμπάρ που επίσης ανεβαίνει στην Α΄ Ισπανίας έχει 55 βαθμούς. Οι Αγωνιστικές που απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα είναι 9.

      Ο μόνος, ίσως, λόγος που να δικαιολογεί αυτόν τον έντονο φαβοριτισμό της Λα Κορούνια είναι η σχετικά καλή φόρμα της, καθώς στα 6 τελευταία ματς έχει 3 νίκες, 2 Ισοπαλίες και 1 ήττα, με τέρματα 7-4.

      Τελευταία 6 ματς Λα Κορούνια
      05/04/14 Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ - Λα Κορούνια 0-2
      29/03/14 Λα Κορούνια - Τενερίφη 1-1
      23/03/14 Σαραγόσα - Λα Κορούνια 0-1
      15/03/14 Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα Β' 0-0
      08/03/14 Μιράντες - Λα Κορούνια 1-0
      02/03/14 Λα Κορούνια - Χέρκουλες 3-2
      Απο τα 3 ματς που είχε στην έδρα της μόνο την Χέρκουλες κέρδισε.

      Απο την άλλη η Ουέλβα στα 6 τελευταία ματς έχει 1 νίκη, 2 Ισοπαλίες και 3 ήττες.

      ΟΚ η Ουέλβα είναι ολίγον ψιλοντεφορμέ.

      Αλλά η Λα Κορούνια είναι ομάδα που δεν τα πηγαίνει καλά όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Συγκεκριμένα σε 17 παιχνίδια εντός έδρας έχει 6 Νίκες - 8 Ισοπαλές και 3 ήττες - τέρματα 20-15.
      Έχασε εντός έδρας απο : Κόρδοβα (15η) 0-1 , Λάς Πάλμας (4η) 1-2, Μούρθια (8η) 0-1.
      Ισοπαλίες έφερε με : Λούγκο (9η) 0-0, Μιράντες (11η) 0-0, Μπάρτσα Β΄ (6η) 0-0, Νουμάνθια (13η) 3-3, Σαραγόσα (14η) 1-1, Τενερίφη (7η) 1-1, Χιρόνα 0-0, Χιχόν (5η) 1-1.

      Δεν έχει κερδίσει καμιά ομάδα εντός έδρας απο την πρώτη εννιάδα - ενώ δεν έχει παίξει ακόμη εντός έδρας με τη 2η Ειμπάρ και την 3η Ουέλβα (παίζει τώρα).

      Όσο μάπα είναι η Λα Κορούνια εντός έδρας, τόσο η Ουέλβα πετάει φωτιές όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Σε 16 εκτός έδρας αγώνες η Ουέλβα έχει 7 νίκες, 4 Χινάρια και 5 ήττες με τέρματα 21-22 και είναι δεύτερη στον σχετικό πίνακα, 2η πίσω απο την Λα Κορούνια. Τόσο η Ουέλβα, όσο και η Λα Κορούνια στις έδρες τους είναι μάπα και έκτος έδρας σχίζουν.

      Προϊστορία
      27/08/11 Λα Κορούνια - Ουέλβα 1:0
      21/12/08 Λα Κορούνια - Ουέλβα 4:1
      26/09/07 Λα Κορούνια - Ουέλβα 0:2
      10/06/07 Λα Κορούνια - Ουέλβα 2:5
      04/05/03 Λα Κορούνια - Ουέλβα 5:0

      Στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια η Λα Κορούνια κέρδισε μόλις τα 3, έφερε 6 Χινάρια και έχασε το 1 (Λας Πάλμας 1-2).
      Στα τελευταία 9 εκτός έδρας παιχνίδια η Ουέλβα κέρδισε τα 3, έφερε 3 Χινάρια και έχασε τα 3.

      Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Μάλλον το Χινάρι θα βολέψει και τους δύο, αλλά η παικτική αξία είναι στο διπλό μεγαλύτερο του 4, αν δεν θέλει κάποιος να επιλέξει Χ.

      Διαγραφή
    30. Σαμπαντέλ - Χιχόν
      Επίσης υπάρχει ένα εξαιρετικότατο over σε αυτό το ματς.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.