Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι που πρέπει να προβλέπεις τον νικητή, αλλά να κυνηγάς αποδόσεις που έχουν μεγαλύτερη τύχη απο αυτή που δίνουν οι μπούκιδες - Αγώνες 25,26,27,28 Απριλίου 2014

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που δεν προβλέπουμε νικητή, αλλά ψάχνουμε να βρούμε αποδόσεις που έχουν μεγαλύτερη τύχη απο το νούμερο που βγάζει στο κλαρί ο μπούκις.
Αν αλλάξει τα νούμερα ο μπούκις εγώ αλλάζω πρόβλεψη ή τέλος πάντως πάω σε άλλο αγώνα.
Μπάρτσα - Χιχόν στο 1,05 δεν παίζω. Αν μου το βάλει ο μπούκις στο 2,05 το παίζω.
Τη Χιχόν δεν την παίζω και δεν πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει την Μπάρτσα. Αν μου δώσει όμως ο μπούκις απόδοση 1005 στη Χιχόν θα την αγοράσω. 

Έλεγε ο μεγάλος γκουρού Γιώργος Παρασκευάς, σχολιάζοντας και προτείνοντας έναν άγωνα για ποντάρισμα.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2003 και Γιώργος Παρασκευάς
Αναλύει το Σέφιλντ Γιουν. - Σέφιλντ Γουέν.
Περί του ντέρμπι του Σέφιλντ ο λόγος, ιδιαίτερα αυτό το 1,90 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προσφέρουν οι Εβίτες. Τεράστια η απόδοση. 1,61 ο Χιλ και 4/6 (1,67) οι Λάντμπροουκς. Βρε, και σ'αυτή τη Betfair, όπου ουσιαστικά κάνει τον μπουκ χωρίς γκανιότα ο κάθε καμικάζι, η μεγαλύτερη προσφερόμενη απόδοση τη στιγμή που το γράφω αυτό, είναι 1,73! Απ' όπου και να το πιάσεις, η τιμή των Εβίτων είναι θεόρατη. Ποιος ο λόγος; Δεν ξέρω. Απλά υποθέτω ότι οι αποδόσεις των Εβίτων είχαν ετοιμαστεί πριν το ματς Πόρτσμουθ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και, μετά από εκείνο το διπλό, δεν έτρεξαν να αλλάξουν τον αποψινό άσο. Κάποιος πρέπει να είναι στραβός για να μη δει μια "απεγνωσμένη" προσπάθεια καλυτέρευσης των όρων από τις Εβίτες. Με τη μείωση της γκανιότας από 116,6% σε 115%, με κάτι δυάδες και μονά, είναι ολοφάνερο ότι το Πάμε Στοίχημα κερδίζει πολλά λεφτά, ίσως περισότερα από τον προϋπολογισμό του. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: οι Εβίτες ΔΕΝ γνωρίζουν κάτι γι αυτό το ματς, που να μη γνωρίζουν τα σαίνια οι ασπρόκωλοι. Όσο για κάτι "το κάνουν επίτηδες για να μας ρίξουν στον κουβά", αυτά είναι σχόλια που τα συναντάς σε κάθε ανώριμη τζογαδόρικη πιάτσα. Πάμε παρακάτω...

Τι κάνει, λοιπόν, ο σοβαρός παίκτης σε μια τέτοια περίπτωση; Μα, είναι αυτονόητο: αφού τσεκάρει τις ειδήσεις και δεν βλέπει κάτι συνταρακτικό, τότε αμολάει ένα πακέτο στον άσο, σύμφωνα βέβαια με τη δύναμη της τσέπης και τις εν γένει παικτικές συνήθειές του, και τελειώνει η υπόθεση. Δεν έχει καμία σημασία αν, υπό κανονικές περιστάσεις, δεν θα πόνταρε σ' αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει καμία σημασία αν συνήθως δεν παίζει Αγγλία. Δεν έχει καμία σημασία αν συνήθως δεν παίζει Παρασκευή. Δεν έχει καμία σημασία, αν το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι. Δεν έχει καμία σημασία, αν πέρσι και πρόπερσι τα αντίστοιχα ματς είχαν μείνει στο "Χ". ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ένα μόνο έχει σημασία: το ότι κάποιος μπουκ που πληρώνει, προσφέρει 1,90 σε έναν άσο τον οποίο δύο σοβαροί επαγγελματίες, οι μεγαλύτεροι Εγγλέζοι στην πιάτσα, εκτιμούν στο 1,67 στην καλύτερη. Αυτό μόνο βλέπει ο σοβαρός παίκτης.
 
 
Και τώρα η ερώτηση των 10.000 Ευρώ, όπως λένε και στον "Εκατομμυριούχο": θα έπαιζα εγώ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 1,90; Θα απαντήσω υποκειμενικά τώρα και όχι αντικειμενικά, δηλαδή όχι με βάση την αξία σε σύγκριση με το μάξιμουμ 1,67 των Εγγλέζων, που είναι δεδομένη! Απαντώ: Όχι δεν θα την έπαιζα, για τους πιο κάτω λόγους:

Είναι ένα τεράστιο ντέρμπι, με την πρόσφατη παράδοση να είναι ένα σκέτο "Χ". Επίσης, και οι δύο ομάδες το θέλουν το παιχνίδι και ίσως να παίξουν νευρικά, τουλάχιστο η μία και δεν μπορώ να μαντέψω ποια. Η πίεση είναι πάνω στη γηπεδούχο Γιουνάιτεντ και όχι στη Γουένσντεϊ.
Τα αγωνιστικά νέα δεν είναι τόσο υπέρ της Γιουνάιτεντ. Μάλλον ελαφρά το αντίθετο θα έλεγα. Αν αφήσουμε τις μεταγραφές στην άκρη, το θέμα του τερματοφύλακα δεν είναι ξεκάθαρο σ' αυτό το στάδιο.

Η Γιουνάιτεντ παίζει με τη Λίβερπουλ την Τρίτη και δεν είναι ομάδα με τεράστιο βάθος. Είναι αδύνατο ο αγώνας της Τρίτης να μην είναι στο μυαλό του προποντή και των παικτών, όσο σημαντικό κι αν είναι το αποψινό ματς.
Η Γουένσντεϊ κατεβαίνει με ένα-δυο καλά αποτελέσματα στην τσέπη, που πρέπει να ήταν θετικά για τη ψυχολογία της. Είτε με Άπσον, είτε χωρίς Άπσον, η Ρέντινγκ είναι η Ρέντινγκ και όταν η Γουένσντεϊ γύρισε το σκορ από 0-2 σε 3-2, αυτό σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ότι δεν είναι για τα μπάζα, τουλάχιστον όχι πλέον. Τώρα θα μου πείτε πως μετράει και το γεγονός ότι, πριν το γυρίσει, η Γουένσντεϊ έφτασε να χάνει 0-2 μέσα στην έδρα της από τη Ρέντινγκ, χωρίς Άπσον και ξέρω 'γώ τι, αλλά το να βάλεις τρία γκολ όταν είσαι μείον δύο, δεν είναι εύκολο, όποιαν και να έχεις απέναντί σου.

Το κυριότερο: μιλάμε για 1,90. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για κέρδος λιγότερο από τη μίζα. Και ναι μεν το 1,90 αποτελεί αδιαμφισβήτητη αντικειμενική αξία σε σχέση την απόδοση άλλων μπουκ, αλλά εγώ δεν παίζω ανάλογα με το τι δίνουν οι άλλοι μπουκ, αλλά ανάλογα με το πώς αξιολογώ ο ίδιος το ρίσκο μου. Με λίγα λόγια, εγώ δεν ρισκάρω τα λεφτά μου πάνω στη γνώμη του oddsmaker του Χιλ, ή της Λάντμπροουκς, αλλά πάνω στη δική μου αξιολόγηση και παικτικές συνήθειες. Και οι δικές μου παικτικές συνήθεις ΔΕΝ είναι να παίζω στο 1,90, αλλά στο 3,00 και 3,25, όταν πιστεύω ότι η ομάδα έπρεπε να ήταν στο 2,50 και στα παπάρια μου η γνώμη των Εγγλέζων, των Κινέζων και των Εσκιμώων! Ένας αλάνθαστος γνώμονας: ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1,90;;;; Εδώ σας θέλω μάγκες μου...



Ρόντα - Γκρόνινγκεν
Η Ρόντα είναι τελευταία με 26 βαθμούς και υποβιβάζεται. Ακριβώς από πάνω της βρίσκεται η Ναιμέγκεν που έχει 29 βαθμούς και θα παίξει μπαράζ παραμονής. Ο στόχος της Ρόντα είναι να ξεπεράσει την Ναιμέγκεν, για να μπορέσει να συμμετάσχει αυτή και όχι η Ναιμέγκεν στα play offs υποβιβασμού.
Στις 2 τελευταίες αγωνιστικές η  Ναιμέγκεν έχει έναν αληθινό Γολγοθά. Παίζει εντός έδρας με την Τβέντε και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τον πρωταθλητή Άγιαξ.
Αν λοιπόν, η Ναιμέγκεν, χάσει και τα δύο παιχνίδια, τότε με ένα τρίποντο η Ρόντα θα μπορέσει να τερματίσει προτελευταία στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία σε μπαράζ.
Η προϊστορία ευνοεί την Ρόντα. Στα 13 τελευταία επίσημα ματς με γηπεδούχο τη Ρόντα είχαμε : 8 νίκες Ρόντα, 2 Χινάρια και 3 ήττες.

Η Γκρόνιγκεν μπορεί να είναι αδιάφορη αλλά, στο φετινό πρωτάθλημα, είναι πολύ καλύτερη ομάδα απο τη Ρόντα.  Σε 16 εκτός έδρας αγώνες έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες, με τέρματα 24-32.
Το ίδιο ακριβώς ρεκόρ έχει η Ρόντα εντός έδρας. Σε 16 εντός έδρας αγώνες έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες, με τέρματα 20-28.
Η φόρμα της Ρόντα είναι άθλια. Στα 6 τελευταία ματς έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Ωστόσο η Ρόντα αυτή την αγωνιστική παίζει τον αγώνα της χρονιάς. Απέναντι σε μια καλύτερη (αλλά αδιάφορη) ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Σε τιμές αουτσάιντερ πάνω απο το 2,7 αξίζει το ρίσκο και το παίρνω.

Ναϊμέγκεν - Τβέντε
Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Ναιμέγκεν έχει 4 ισοπαλίες, ενώ έχασε απο Χέρακλες με 1-2 (αυτή η ήττα ίσως αποδειχθεί καταδικαστική) και απο Αιντχόβεν με 0-2.
Εντός έδρας είναι αδύναμη. 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 16 εντός έδρας παιχνίδια, έχει βάλει 27 τέρματα και έχει δεχθεί 36.
Στα 7 τελευταία παιχνίδια η Ναιμέγκεν έχει φέρει 5 ισοπαλίες και έχασε 2 φορές.
13/04/14
Άλκμααρ - Ναϊμέγκεν 1-1
05/04/14
Ναϊμέγκεν - Καμπούρ 1-1
29/03/14
Ναϊμέγκεν - Χέρακλες 1-2
22/03/14
Χέρενφεν - Ναϊμέγκεν 2-2
16/03/14
Ναϊμέγκεν - Ουτρέχτη 2-2
08/03/14
Ρόντα - Ναϊμέγκεν 3-1
01/03/14
Τσβόλε - Ναϊμέγκεν 3-3
Η Τβέντε, έχει χάσει την μάχη, απο τη Φέγενορντ, για την έξοδο στο Τσάμπιον Λήγκ. Οπότε είναι αδιάφορη. Να συγκριθεί με την Ναιμέγκεν είναι αδύνατο. Είναι σαν να συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα. Είναι καλύτερη ομάδα απο την Ναιμέγκεν - ακόμη και η προϊστορία είναι υπέρ της.
Με γηπεδούχο την Ναιμέγκεν η προϊστορία λέει : 3 νίκες Ναιμέγκεν 2 ισοπαλίες και 6 νίκες Τβέντε.

Η Ναιμέγκεν στις 32 αγωνιστικές έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχει φέρει 14 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - εντός έδρας έφερε 6 ισοπαλίες. Η Τβέντε έχει φέρει συνολικά 11 ισοπαλίες, όμως μόνο 4 απο αυτές τις έφερε εκτός έδρας.
Το μεγάλο φαβορί είναι η Τβέντε - όμως η ισοπαλία σε τιμές 3,6 έχει μεγάλη τύχη και θα προσπαθήσει η Ναιμέγκεν να την πάρει.

Μπρέντα - Βαλβάικ
Στα 33 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας έχουν έρθει μόλις 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ. Η Μπρέντα κέρδισε τα 13 και η Βάαλβαικ τα 18.
Στα 9 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Μπρέντα, είχαμε : 6 νίκες η Μπρέντα και 3 νίκες Βααλβάικ.
04/11/12 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 2:1
06/05/12 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 3:2
24/10/09 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 1:0
03/02/07 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 2:1
11/01/06 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 1:2
26/09/04 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 0:4
16/05/04 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 5:3
14/12/02 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 1:0
08/12/01 Μπρέντα - Βάαλβαϊκ 0:1
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ευνοείται η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Η Μπρέντα έχει συντελεστή -9 και η Βααλβάικ -17.  Την τελευταία αγωνιστική η Μπρέντα παίζει εκτός έδρας με την Αιντχόβεν και η Βααλβάικ με την Χέρενφεν εντός έδρας.
Η Μπρέντα έχει 34 βαθμούς και η Βααλβάικ 31. Αν η Μπρέντα δεν χάσει τότε την έσωσε την κατηγορία και θα στείλει τη Βααλβάικ να παίξει μπαράζ παραμονής.
Αν η Βααλβάικ πάρει το παιχνίδι θα έχει ελπίδες να σώσει την κατηγορία. Επομένως αυτό το παιχνίδι είναι η μισή κατηγορία, για τη Μπρέντα είναι ολόκληρη.

Η Μπρέντα είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος. Στα 6 τελευταία ματς έχει μόλις 2 ισοπαλίες. Έχει να χαρεί νίκη, απο τις 8 Φεβρουαρίου 2014, όταν κέρδισε εντός έδρας την Ρόντα με 2-0. Απο τότε σε 9 παιχνίδια έχει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μάλιστα, πήρε ισοπαλίες απο Άγιαξ (0-0 εντός) και Φέγενορντ (1-1 εντός).
Τόσο η Μπρέντα, όσο και η Βααλβάικ στις 32 αγωνιστικές έχουν φέρει απο 10 ισοπαλίες.
Οι μπούκιδες δίνουν την Μπρέντα μεγάλο φαβορί σε αποδόσεις απο 2 εως 2,1. Όμως η Μπρέντα θα βολευτεί και με την Ισοπαλία, που θα πληρώνει και πολύ περισσότερο - πάνω απο 3,5.

Τσβόλε - Αϊντχόφεν
Επιβλητική νίκη της Τσβόλε στον τελικό του κυπέλλου Ολλανδίας με 5-1. Διέλυσε στην κυριολεξία τον Άγιαξ που παρόλο προηγήθηκε στη συνέχεια έφαγε πεντάρα. Η Τσβόλε δίκαια και πανάξια είναι κυπελλούχος Ολλανδίας. Επομένως η χρονιά κλείνει πετυχημένα για την Τσβόλε, ότι και να γίνει τις τελευταίες 2 αγωνιστικές.
Απο την άλλη μεριά η Αιντχόβεν απο εκεί που ήταν στη δεύτερη θέση, που οδηγούσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ, τώρα βρίσκεται στην 5η θέση και φαίνεται να έχει χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Οι τελευταίες 3 αγωνιστικές ήταν καταστροφικές για την Αιντχόβεν και έχασε 3 συνεχόμενες φορές. Έχασε 2 φορές εντός έδρας, από Γκρόνιγκεν (2-3) και Φέγενορντ (0-2) και μια φορά εκτός έδρας από Χέρενφεν με 0-3.
Προϊστορία
28/10/12 Τσβόλε - Αϊντχόφεν 1:2
29/11/03 Τσβόλε - Αϊντχόφεν 0:4
21/09/02 Τσβόλε - Αϊντχόφεν 1:3
Εντός έδρας η Τσβόλε είναι μετριότατη. Έχει ρεκόρ 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Τσβόλε είχε 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και κέρδισε μόνο τη Ρόντα με 3-1.
Το Momentum δείχνει άσσο, αλλά το κίνητρο δείχνει διπλό. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορεί να παιχτεί η Αιντχόβεν σε αποδόσεις κάτω του 1,9.

Να σας πω την αλήθεια - μια τριαδούλα με τον άσσο της Ρόντα στο 2,75 και τα Χινάρια στα Μπρέντα - Βαλβάικ στο 3,40 και Ναϊμέγκεν - Τβέντε στο 3,65 τα έπαιξα σε ζητούμενα 2 - 3.

Σάντερλαντ - Κάρντιφ
Η Σάντερλαντ, η πιο ντεφορμέ ομάδα της Πρέμιερ Λήγκ, δείχνει ότι ξυπνά απο το λήθαργο της. Στις 2 τελευταίες εξ αναβολής αγωνιστικές έφερε τα πάνω κάτω. Παίζοντας εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι έφερε ισοπαλία 2-2 με την πρώτη - μάλιστα ισοφαρίστηκε στο 88' με ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα) και νίκησε την Τσέλσι με 2-1.
Εξακολουθεί να είναι τελευταία με 29 βαθμούς, αλλά πλέον ελπίζει βάσιμα ότι θα τη σώσει τη χρονιά - έχει και ένα αγώνα λιγότερο.
4 τελευταία παιχνίδια της Σάντερλαντ
27/04/14
Σάντερλαντ - Κάρντιφ
03/05/14
Μάντσεστερ Γιουν - Σάντερλαντ
07/05/14
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
11/05/14
Σάντερλαντ - Σουόνσι
Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος απο 3 νίκες στα 3 εντός έδρας παιχνίδια της, με ομάδες που επίσης κινδυνεύουν. Αν τα πάρει αυτά τα ματς τότε η Σάντερλαντ θα πάει τουλάχιστον στους 38 βαθμούς και θα σωθεί. Κρατάει λοιπόν την τύχη της στα χέρια της.
3 τελευταία παιχνίδια της Κάρντιφ
27/04/14
Σάντερλαντ - Κάρντιφ
03/05/14
Νιουκάστλ - Κάρντιφ
11/05/14
Κάρντιφ - Τσέλσι
Όπως έχω πει και παλαιότερα, για εμένα, η Κάρντιφ και η Νόργουιτς θα τη χάσουν την κατηγορία.
Η Κάρντιφ εκτός έδρας είναι για τα μπάζα. Σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες. Έχει βάλει 16 τέρματα και έχει δεχθεί 34.
Στα 6 τελευταία εκτός έδρας έχει 4 ήττες, 1 ισοπαλία (με Γουέστ Μπρόμ 3-3) και μια νίκη έκπληξη με Σαουθάμπτον 0-1.

Όχι ότι η Σάντερλαντ έχει καμιά σπουδαία έδρα. 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες. Χάλια δηλαδή. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η Σάντερλαντ δυσκολεύεται όταν παίζει με ομάδες του διαμετρήματος της, ενώ τα πάει καλύτερα με τις ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως Σίτι και Τσέλσι.
Προϊστορία
31/10/06 Σάντερλαντ - Κάρντιφ 1:2
26/02/05 Σάντερλαντ - Κάρντιφ 2:1
14/10/03 Σάντερλαντ - Κάρντιφ 0:0
Τα ψέματα τελείωσαν. Η Σάντερλαντ με ανεβασμένη ψυχολογία και με αρωγό τις εκπληκτικές εμφανίσεις της με Σίτι και Τσέλσι  θα πάρει τη νίκη.

Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
Η Γουέστ Χαμ μάλλον έχει σώσει την κατηγορία, εκτός σοβαρού και απίθανου απροόπτου. Δεν θα την πείραζε να πάρει ένα βαθμό σε αυτό το ματς και να διασφαλιστεί ακόμη περισσότερο, καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα τις 2 τελευταίες αγωνιστικές.
Υπόλοιπο πρόγραμμα ΓουέστΧάμ
26/04/14
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
03/05/14
Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
11/05/14
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ
Η Γουέστ Χάμ με 37 βαθμούς θα το παλέψει για να πάρει τουλάχιστον την Ισοπαλία και να ξεμπερδεύει και μαθηματικώς, με την υπόθεση παραμονή.
Η Γουέστ Μπρομ έχει 33 βαθμούς. Θέλει αυτό το ματς όσο τίποτα άλλο. Προσπαθεί να βάλλει απο κάτω της 3 ομάδες.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Γουέστ Μπρομ.
6/04/14
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ
03/05/14
Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ
07/05/14
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
11/05/14
Γουέστ Μπρομ - Στόουκ
Για τη Γουέστ Μπρομ στόχος είναι οι 37, τουλάχιστον, βαθμοί. Αν δεν θέλει να χάσει την κατηγορία.
Η Γουέστ Μπρομ εντός έδρας παίζει για το Χινάρι. 9 Χινάρια σε 17 εντός έδρας αγώνες (3 νίκες και 5 ήττες).
Τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια Γουέστ Μπρομ : 7 Χινάρια (ανάμεσα Τσέλσι, Λίβερπουλ και Έβερτον) 1 νίκη και 2 ήττες.
12/04/14 Γουέστ Μπρομ. - Τότεναμ                  3-3
29/03/14
Γουέστ Μπρομ - Κάρντιφ 3-3
08/03/14
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουν 0-3
22/02/14
Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 1-1
11/02/14
Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι 1-1
02/02/14
Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ 1-1
20/01/14
Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 1-1
01/01/14
Γουέστ Μπρομ - Νιουκάστλ 1-0
21/12/13
Γουέστ Μπρομ - Χαλ 1-1
07/12/13
Γουέστ Μπρομ - Νόργουιτς 0-2
Προϊστορία
16/12/12 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 0:0
12/02/11 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 3:3
13/09/08 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 3:2
01/05/06 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 0:1
06/12/03 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 1:1
23/02/03 Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 1:2
H Γουέστ Χαμ στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες, 3 ήττες και μια ισοπαλία.
Σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Σε καμιά περίπτωση η Γουέστ Μπρομ δεν είναι τόσο μεγάλη φαβόρα, όσο την εμφανίζουν  οι μπούκιδες απο 1,9 εως 2 το πολύ. Καλά ο ΟΠΑΠ θα βγάλει την Γουέστ Μπρομ με 1,8 στο κλαρί.
Το Χινάρι έχει μεγάλη τύχη, αρκεί να δοθεί απο 3,3 και άνω.

Φούλαμ - Χαλ
Η Φούλαμ έχει 30 βαθμούς και η Χαλ 36. Αν η Χαλ πάρει βαθμό (ή βαθμούς) από αυτό το ματς, τότε τη σώνει την κατηγορία και βάζει σε μεγάλα προβλήματα στη Φούλαμ.
Εκτός έδρας η Χάλ είναι αδύναμη και μετράει, σε 16 αγώνες, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες και στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες (Σάντερλαντ και Κάρντιφ) και 4 ήττες.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Χάλ
26/04/14
Φούλαμ - Χαλ
03/05/14
Άστον Βίλα - Χαλ
06/05/14
Μάντσεστερ Γιουν - Χαλ
11/05/14
Χαλ - Έβερτον
Είναι φανερό, ότι, το πρόγραμμα της Χαλ είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. Ψάχνει για ένα τρίποντο για να διασφαλισθεί ή έστω για ένα βαθμό με τη Φούλαμ.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Φούλαμ
26/04/14
Φούλαμ - Χαλ
03/05/14
Στόουκ - Φούλαμ
11/05/14
Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
Αν λοιπόν η Φούλαμ κερδίσει τη Χάλ τότε έχει σοβαρές πιθανότητες να σώσει την κατηγορία.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η Φούλαμ σε καμιά ισοβαθμία δεν ευνοείται - καθώς έχει άσχημο συντελεστή τερμάτων, το χειρότερο σε όλη την Πρέμιερ Λήγκ. Άρα η Φούλαμ πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και να πάρει και βαθμό ή βαθμούς στον εκτός έδρας αγώνα της με την Στόουκ.
Οι μπούκιδες βγάζουν τη Φούλαμ με αποδόσεις απο 2,2 εως 2,3 - ο ΟΠΑΠ όπως το συνηθίζει θα την αφαλοκόψει.
Εντός έδρας η Φούλαμ έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 11 ήττες, ωστόσο οι τελευταίες νίκες της, εντός έδρας με Νόργουιτς 1-0 και εκτός έδρας με Άστον Βίλα 1-2 δείχνουν ότι η ομάδα φορμάρεται.
Το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Θα πέσουν κορμιά. Σε αυτό το ματς όμως η Φούλαμ δεν με εμπνέει. Θα ήθελα να δω ένα 2,3 στον ΑΣΣΟ για να πάρω το ρίσκο και αν το πάρω.

Σουόνσι - Άστον Βίλα
Έ, όχι και τόσο grand φαβόρα η Σουόνσι!!!! Βγάζουν στο κλαρί τη Σουόνσι με αποδόσεις απο 1,6 εως 1,75. Εαν είναι δυνατόν.
Η Σουόνσι έχει 36 βαθμούς και η Άστον Βίλα 35. Ίσως και οι δύο ομάδες να έχουν σώσει την κατηγορία - αλλά με 37 - 38 βαθμούς μόνο θα μπορούσαν να αισθάνονται περισσότερο σίγουρες. Μαθηματικώς η κατηγορία σώνεται στους 39 βαθμούς.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Σουόνσι
26/04/14
Σουόνσι - Άστον Βίλα
03/05/14
Σουόνσι - Σαουθάμπτον
11/05/14
Σάντερλαντ - Σουόνσι
Υπόλοιπο πρόγραμμα Άστον Βίλα
26/04/14
Σουόνσι - Άστον Βίλα
03/05/14
Άστον Βίλα - Χαλ
07/05/14
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
11/05/14
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Σε 17 εντός έδρας παιχνίδια η Σουόνσι έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει φέρει 1 ισοπαλία (Κρύσταλ Πάλλας) , 2 ήττες και νίκησε 3 φορές τις Νόργουιτς, Κάρντιφ και Φούλαμ χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.
Απο την άλλη την μεριά, η Άστον Βίλα στα 6 τελευταία εκτός έδρας έχει 4 ήττες και έφερε 2 Χινάρια. Σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια η Άστον Βίλλα έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Προϊστορία
01/01/13 Σουόνσι - Άστον Βίλα 2:2
27/11/11 Σουόνσι - Άστον Βίλα 0:0
Η Άστον Βίλα είναι ντεφορμέ, αλλά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις 2 ομάδες. Σε καμιά περίπτωση η Σουόνσι δεν παίζεται με αποδόσεις κάτω του 1,7.
Το Χινάρι έχει πρώτη τύχη.

Στο Βέλγιο τελείωσε ο πρώτος γύρος των play offs που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.
Η βαθμολογία έχει ως εξής :
Σταντάρ Λιέγης         40
Φ.Κ.Μπρίζ                 39
Ζούλτε Βάρεγκεμ      37
Άντερλεχτ                  36
Λόκερεν                     31
Γκένκ                         28
Ο πρωταθλητής Βελγίου περνάει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λήγκ. Η δεύτερη ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ.
Η τρίτη θέση οδηγεί στο Γιουρόπα Λήγκ, ενώ η τέταρτη σε μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη.
Η Λόκερεν είναι παντελώς αδιάφορη και ως κάτοχος του Βελγικού κυπέλλου έχει ήδη πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα σαλόνια του Γιουρόπα Λήγκ.
Η 5ή και η 6η θέση δεν προσφέρουν τίποτα. Άρα και η Γκένκ είναι παντελώς αδιάφορη. Γκένκ και Λόκερεν παίζουν μόνο για την τιμή των όπλων.

Ζ. Βάρεγκεμ - Γκενκ
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο Βέλγιο, είναι η δύναμη της έδρας!!!
Μέχρι στιγμής έχει δώσει 17 εντός έδρας παιχνίδια απο τα οποία κέρδισε τα 13!!! Τελευταία θύματα της η επίδοξη πρωταθλήτρια Σταντάρ Λιέγης την οποία και νίκησε με 2-0 και η Κλάμπ Μπρίζ την οποία κέρδισε με 2-1 παρόλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες.
Οι 3 απο τις 4 εντός έδρας ισοπαλίες της, έγιναν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όταν ήταν σχετικά αδιάφορη.
Αν θέλει η Ζούλτε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έως το τέλος θα πρέπει αυτό το παιχνίδι με την Γκένκ να το πάρει.
Ο ΑΣΣΟΣ σε τιμές κοντά στο 2 είναι αποδεκτός.

Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ
Απο το 2005 έχει να στεφθεί πρωταθλήτρια Βελγίου η Μπρίζ. Αν θέλει να πάρει τον τίτλο τότε πρέπει να περάσει νικηφόρα τόσο απο την έδρα της αδιάφορης Γκένκ, όσο και απο της Λόκερεν.

Προϊστορία με γηπεδούχο την Λόκερεν (τελευταία 16 παιχνίδια).
5 νίκες Λόκερεν 2 ισοπαλίες 9 νίκες Μπρίζ
24/11/13 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:3
05/04/13 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 1:4
17/02/13 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 1:1
18/09/11 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 1:2
14/05/11 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:1
24/10/10 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 1:0
06/12/09 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:1
07/12/08 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2:0
24/02/08 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:1
05/11/06 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 3:2
04/03/06 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2:0
17/10/04 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:2
01/11/03 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2:0
11/05/03 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2:5
19/08/01 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 0:1
27/01/01 Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2:2
Η Λόκερεν σε 18 εντός έδρας παιχνίδια έχει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Η Μπρίζ σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Η νίκη για τη Μπρίζ είναι μονόδρομος - το πρωτάθλημα περνάει υποχρεωτικά μέσα απο τις έδρες των Λόκερεν και Γκένκ. Αν περάσει νικηφόρα τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί.

Άντερλεχτ - Σταντάρ Λ.
Η Άντερλεχτ μαζι με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ έχουν τις πιο δυνατές έδρες στο Βέλγιο.
Σε 17 εντός έδρας παιχνίδια έχει 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η Σταντάρ Λιέγης σε 18 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Αν θέλει η Άντερλεχτ να ξαναπάρει το πρωτάθλημα (το κατακτά τα τελευταία 3 χρόνια) τότε πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Αν η Σταντάρ δεν χάσει στις Βρυξέλλες τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, καθώς το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι εύκολο και ευνοεί τη Σταντάρ.

Με γηπεδούχο την Άντερλεχτ έχουμε για το πρωτάθλημα τις τελευταίες 19 φορές που συναντήθηκαν: 10 νίκες Άντερλεχτ, 7 ισοπαλίες και 2 νίκες Σταντάρ
Η Σταντάρ θα παίξει για το ισοπαλία και το ματς μυρίζει πολύ Χινάρι, αλλά αν θα φύγει απο εκεί θα γύρει προς τον άσσο.

Ένα στοιχηματάκι στα παρακάτω το έχω ήδη ρίξει.
Ζ. Βάρεγκεμ - Γκενκ 1 στο 1,93
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ Χ στο 3,6
Φούλαμ - Χαλ 1 στο 2,3
Σουόνσι - Άστον Βίλα Χ στο 3,75
Σάντερλαντ - Κάρντιφ 1 στο 1,95
Ζητούμενα 4-5

Απο Γαλλία μεριά - ας ξεκινήσουμε με τις μικρές τις τρελοΓαλλιδούλες της Β΄ Γαλλίας.
Μπαστιά CA - Αρλ
Η Αρλέ απο εκεί που ήταν στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και διεκδικούσε ακόμη και άνοδο στην Α΄ Γαλλίας, τώρα κινδυνεύει. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της την οδηγεί στον όλεθρο.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια της κέρδισε μόνο την Ανζέ (εντός έδρας με 3-0), ενώ έχασε 5 και σε 4 παιχνίδια της πήρε ισοπαλίες.
Εκτός έδρας είναι απίστευτη κολλάντζα. Στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Πήρε 5 ισοπαλίες και έχασε τα 4.
Συνολικά σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια η Αρλέ έχασε τα 9, πήρε 6 ισοπαλίες και νίκησε μόνο μια φορά την προτελευταία Νίμ με 2-1.
Άρα το διπλό σε αποδόσεις 2 με 2,1 κρίνεται χαμηλό - όταν μιλάμε για την Αρλέ.

Η Σερκλ Μπαστιά είναι υποβιβασμένη εδώ και πολύ καιρό. Στην έδρα της έχει 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες. Παρότι η ομάδα έχει τα μαύρα της τα χάλια και είναι παντελώς αδιάφορη, τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της και κάνει μπόλικες κηδείες σε ομάδες που, τάχα μου, έχουν κίνητρο.
Τελευταίες κηδείες της Σερκλ Μπαστιά :
Οσέρ 0-0 εντός έδρας καιγόταν (και καίγεται) η Οσέρ για νίκη.
Νίκη με Τρούα 1-0 εντός και φάνηκε ότι η Τρουά δεν πάει για άνοδο, έκτοτε δεν σήκωσε κεφάλι.
Νίκη με 3-1 εντός επι της Κρετείγ.
Ισοπαλία 0-0 με Νίμ που καίγεται για νίκη.
Έτσι η Σερκλ έχει συμπληρώσει 4 εντός έδρας αγώνες δίχως να χάσει.
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για την Άρλε. Η ισοπαλία είναι το πρώτο σημείο και αν φύγει απο εκεί τότε θα έχουμε νικητή την Άρλε. Το διπλό όμως στο 2-2,1 είναι χαμηλό.

Ιστρ - Σατορού
Τα έχουμε πει και άλλη φορά για τη Σατορού. Απίστευτη κολλάντζα στα εκτός έδρας. Στη Β΄ Γαλλίας είναι η χειρότερη ομάδα στα εκτός έδρας και έχει σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες. Έχει βάλει 14 τέρματα και έχει φάει 32 γκολ. Χάλια μεγάλα δηλαδή.
Στα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Σατορού κέρδισε μόνο την Σέρκλ Μπαστιά με 1-4 (μοναδική εκτός έδρας νίκη), έφερε 4 Χινάρια και έχασε 4 φορές.
Είναι πάντως βελτιωμένη η Σατορού - τελευταίες αγωνιστικές όλο και τσιμπολογάει Χιναράκια εκτός έδρας.
Στη βαθμολογία έχει 38 βαθμούς και παίζει εκτός έδρας με την Ιστρ που έχει 35 και πέφτει κατηγορία.
Η τρελοΊστρ σε 16 εντός έδρας παιχνίδια έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Προϊστορία : 6 νίκες Ιστρ και μόνο μια ισοπαλία.
Και οι δύο ομάδες; απο άποψη φόρμας είναι στην ίδια κατάσταση.
Στα 6 τελευταία η Ιστρ έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Η Σατορού έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Το παιχνίδι έχει πολύ Χιναρι και ασσούρι. Όμως ο ΑΣΣΟΣ σε τιμές κάτω του 2 είναι μάλλον χαμηλός.

Μπρεστ - Κλερμόν
Που το πάει αυτή η Μπρέστ?? Απο τότε που κέρδισε εκτός έδρας, με το ζόρι, 1-0 τη Σέρκλ Μπαστιά αναστήθηκε.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχει 7 νίκες (3 νίκες εκτός έδρας) , 2 ισοπαλίες και έχασε μόνο απο την προτοπόρο Μετς 1-0 εκτός έδρας.
Απο εκεί λοιπόν που κινδύνευε τώρα είναι σωμένη και παντελώς αδιάφορη. Θεωρητικά, αν συνεχίσει αυτό το σερί, θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄Γαλλίας. ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - δεν προλαβαίνει.
Η Κλερμόν μετά τη Χάβρη είναι η δεύτερη μεγάλη Χιναρού του πρωταθλήματος. Έχει 14 Χινάρια σε 33 αγώνες. Στα 7 τελευταία ματς η Κλερμόν έχει νικήσει στα 3 και έχει πάρει 4 ισοπαλίες.
Η Μπρεστ και η Κλερμόν είναι απο τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα.
Το Χινάρι έχει μεγάλη πιθανότητα και μάλλον θα το τιμήσω. Θα βολέψει και τις δύο ομάδες - καθώς θα χρειαστούν μερικούς βαθμούς ακόμη για να σωθούν και μαθηματικώς.

Κρετέιγ - Χάβρη
Η Κρετέιγ δεν έχει νικήσει ποτέ την Χάβρη. Με γηπεδούχο τη Κρετέιγ η προιστορία λέει 1 ισοπαλία και 3 νίκες η Χάβρη.
Οι 2 ομάδες είναι ισόβαθμες με 42 βαθμούς. Στους 44 με 45 βαθμούς μάλλον θα έχουν διασφαλίσει την κατηγορία. Αγωνιστικές που απομένουν 5.
Μετά την ήττα απο Σερκλ Μπαστιά με 3-1 εκτός έδρας, η Κρετέιγ αναστήθηκε.
Κέρδισε 4-0 τη Λαβάλ εντός έδρας και κατόπιν εκτός έδρας πήρε δυο συνεχόμενες νίκες, νικώντας την Τουρ με 1-2 και την Τρουά με 3-0. Απίθανα πράγματα για τη Κρετέιγ και έτσι απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Χάβρη είναι η Χιναρού της κατηγορίας. 15 Χινάρια σε 33 παιχνίδια!!!!!!!!!!!
Εκτός έδρας η Χάβρη έχει 8 Χινάρια σε 16 παιχνίδια, 4 ήττες και 4 νίκες!!!!!!
Στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Χάβρη πήρε τις 4 νίκες, που έχει συνολικά, ενώ έφερε μόνο 2 ισοπαλίες και έχασε τα 2.
Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Το ματς αρχίζει και τελειώνει απο Χ που θα βολέψει και τους δύο αντιπάλους να σώσουν τη κατηγορία μια ώρα γρηγορότερα.

Λανς - Νανσί
Είναι γνωστό σε όλους ότι η Λάνς, τις τελευταίες αγωνιστικές, στα εντός έδρας δεν πάει καλά και αν χάσει την άνοδο στην Α΄ Γαλλίας γιαυτό θα ευθύνεται η έδρα της. Στα 8 τελευταία εντός έδρας έχει 5 ισοπαλίες, έχασε απο την τρελοΊστ με 1-2, ενώ κέρδισε την ανύπαρκτη εκτός έδρας Άλρε με 3-0 και την Νιόρ με 2-0 (τελευταίο εντός έδρας ματς).
Εντός έδρας η Λάνς έχει 9 νίκες 6 ισοπαλίες και 1 ήττα (απο την τρελοΊστρ).
Η Νανσί είναι πολύ δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει ρεκόρ 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Στα 6 τελευταία εκτός έδρας, η Νανσί, έχει 4νίκες και 2 ήττες.
Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής - που θα κρίνει κατά πολύ το ποιά ομάδα θα ανέβει στην Α΄ Γαλλίας.
Τελευταία 5 ματς για Λάνς
25/04/14
Λανς - Νανσί
03/05/14
Λανς - Ανζέ
06/05/14
Ιστρ - Λανς
09/05/14
Λανς - Μπρεστ
16/05/14
Σερκλ Μπαστιά - Λανς
Εύκολο πρόγραμμα για Λάνς. Αν δεν χάσει απο την Νανσί - τότε μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα ανέβει κατηγορία.
Τελευταία 5 ματς για Νανσί
25/04/14
Λανς - Νανσί
02/05/14
Νανσί - Ιστρ
06/05/14
Λαβάλ - Νανσί
09/05/14
Νανσί - Ανζέ
16/05/14
Οσέρ - Νανσί
Η Νανσί θέλει να τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα για ανέβει κατηγορία. Έχει 53 βαθμούς, όσους έχει και η Καέν που είναι τρίτη. Δεν θα ήθελε να χάσει στην έδρα της Λάνς.
Χινάρι που αναγκαστικά θα βολέψει και τους δύο, αφού δεν θα θέλουν να χάσουν.

Λαβάλ - Νιόρ
Η Λαβάλ στα 7 τελευταία ματς έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς (4 νίκες, όλες εντός έδρας - 2 ισοπαλίες και 1 ήττα).
Η Νιόρ στα 7 τελευταία ματς έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς (3 νίκες, όλες εντός έδρας - 1 ισοπαλία και 2 ήττες).
Η Λαβάλ προσπαθεί να σώσει την κατηγορία - η Νιόρ να ανέβει κατηγορία.
Προϊστορία με γηπεδούχο τη Λαβάλ : 4 νίκες Λαβάλ, 1 νίκη Ίστρ.
Τελευταία 5 ματς για Λαβάλ
25/04/14
Λαβάλ - Νιόρ
02/05/14
Σατορού - Λαβάλ
06/05/14
Λαβάλ - Νανσί
09/05/14
Νιμ - Λαβάλ
16/05/14
Λαβάλ - Μετς
Δύσκολο πρόγραμμα για Λαβάλ. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη νίκη με την Νιόρ, για να σώσει την κατηγορία. Αν χάσει αυτό το ματς χάθηκε.
37 πόντους η Λαβάλ, 35 η Νίμ και η Ίστρ που υποβιβάζονται.
Δύσκολο ματς όμως ο άσσος πάνω απο 2,4 έχει μεγάλη τύχη.


Εβιάν - Σεντ Ετιέν
Η Εβιάν όπως ίσως να έχετε καταλάβει είναι η αγαπημένη μου ομάδα απο την Γαλλία, ειδικά όταν την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε πάνω της το παρολί.
Φράιμπουργκ - Μπραουνσβάιγκ 1 (1,8)
Φούλαμ - Νόριτς 1 (1,9)
Εβιάν - Μπαστιά 1 (1,8)
Την τίμησα με την ανύπαρκτη εκτός έδρας Μπαστιά, στο 1,8 - λέτε να κωλώσω με την Σεντ Ετιέν σε απόδοση πάνω απο 3??
Εντός έδρας η Εβιάν έχει σε 17 αγώνες 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός έδρας έχει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και μόνο μια ήττα.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια της η Εβιάν μετράει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς. Η Εβιάν είναι φορμαρισμένη.

Η Σεντ Ετιέν, στα 10 τελευταία παιχνίδια της μετράει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες, συγκεντρώνοντας επίσης 16 βαθμούς. Εκτός έδρας η Σεντ Ετιέν έχει σε 17 αγώνες 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα 6 τελευταία εκτός έδρας έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Το ματς είναι πολύ πιο δυσκολότερο απο ότι δείχνουν οι αποδόσεις των μπούκιδων. Η Εβιάν το θέλει αυτό το παιχνίδι και είναι φορμαρισμένη. Η Σεντ Ετιέν μάλλον δεν πάει για τίποτα. Η απόδοση του άσσου πάνω απο το 3 είναι λουκουμάκι.

Νις - Ρεμς
Η Ρεμς είναι αδιάφορη - γιαυτήν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε ακόμη και απο τη Σοσό, εντός έδρας - η οποία, Σοσό, δεν είχε κάνει νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι της.
Η Ρεμς μαζί με την Γκινγκάμπ είναι οι πιο ντεφορμέ ομάδες του Γαλλικού πρωταθλήματος. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες. Η ομάδα δεν έχει κίνητρο και είναι φανερό.
Η Νις έχει 39 βαθμούς και απειλείται απο την Σοσό που έχει 33 και υποβιβάζεται.
Υπόλοιπο πρόγραμμα της Νίς
26/04/14
Νις - Ρεμς
04/05/14
Σοσό - Νις
10/05/14
Εβιάν - Νις
17/05/14
Νις - Λυών
Πολύ δύσκολο πρόγραμμα - καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει Σοσό και Εβιάν (που επίσης κινδυνεύουν) εκτός έδρας και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λυών.
Πρέπει να πάρει λοιπόν το παιχνίδι με την αδιάφορη Ρέμς, για να μην τρέχει και να μην φτάνει μετά.
Εντός έδρας η Νις έχει 9 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Είναι από τις πιο γερές έδρες στην Γαλλία - αν και τις τελευταίες αγωνιστικές είναι ντεφορμέ. Στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια κέρδισε μόνο την Μπαστιά, έφερε μια ισοπαλία και έχασε 3!!!
Αυτή την αγωνιστική η Νίς θα πάρει τον ΑΣΣΟ και θα τελειώνει με την υπόθεση παραμονής στα σαλόνια του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ρεν - Λοριάν
Πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Ρέν : 6 νίκες Ρεν, 1 ισοπαλία και 2 νίκες Λοριάν.
Η Λοριάν έχει 42 βαθμούς και χάρη των 3 ισοπαλιών και της μια νίκης στις 4 τελευταίες αγωνιστικές την έσωσε την κατηγορία. Οπότε σφυρίζει αδιάφΟρα.
Η Ρέν έχει 39 βαθμούς - θέλει να φθάσει στους 42 και να ησυχάσει και αυτή η ομαδούλα.
Υπόλοιπο πρόγραμμα της Ρέν
26/04/14
Ρεν - Λοριάν
07/05/14
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν
10/05/14
Ρεν - Σοσό
17/05/14
Ρεμς - Ρεν
Δύσκολο πρόγραμμα. Αν θέλει να ξεμπερδεύει πρέπει να πάρει την νίκη με Λοριάν.
Εντός έδρας η Ρέν έχει 5 νίκες 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Είναι από τις αδύναμες έδρες στην Γαλλία. Στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια κέρδισε μόνο την Μπαστιά, έφερε μια ισοπαλία και έχασε 3!!!
Αυτό το ματς έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το προηγούμενο  Νίς - Ρέμς.
Αυτή την αγωνιστική η Ρέν θα πάρει τον ΑΣΣΟ και θα τελειώνει με την υπόθεση παραμονής στα σαλόνια του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Μονπελιέ - Τουλούζ
Την προηγούμενη αγωνιστική η Μονπελιέ έπαιζε εκτός έδρας με τη Λοριάν και στο 81' πέτυχε γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4. Όλα έδειχναν ότι η Μονπελιέ θα κερδίσει. Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Η Μονπελιέ έφαγε 3 γκολς, στο 87, στο 90 και στις καθυστερήσεις!!!! ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
Πείτε μου τώρα εσείς - μπορείτε να εμπιστευτείτε ομάδα που είναι εθισμένη στα Χινάρια και ανα πάσα στιγμή τα παιχνίδια της μπορούν να λήξουν ΙΣΟΠΑΛΑ?
Σε 34 παιχνίδια η Μονπελιέ έχει φέρει 18 Χινάρια!!!!! Σε 17 εντός έδρας παιχνίδια η Μονπελιέ έχει φέρει 9 Χινάρια!!
Προϊστορία : Στα 4 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια με γηπεδούχο την Μονπελιέ ήρθαν 3 ισοπαλίες και 1 κέρδισε η Μονπελιέ.
Το παιχνίδι βρωμάει πολύ Χιναρίλα, αλλά η έλλειψη κινήτρου απο την Τουλούζ είναι πολύ πιθανό να δώσει τον ΑΣΣΟ για να σωθεί και η Μονπελιέ.

Πάντως την τριαδούλα την έριξα!!!
Εβιάν ΑΣΣΟ Draw no bet στο 2,40
Νις ΑΣΣΟ στο 2,02
Ρεν ΑΣΣΟ στο 2,02

Μπολόνια - Φιορεντίνα
H Φιορεντίνα στο Ιταλικό πρωτάθλημα είναι πλέον αδιάφορη και δεν έχει κανένα κίνητρο. Έχει 58 βαθμούς και δεν προλαβαίνει την τρίτη θέση, όπου βρίσκεται η Νάπολι με 68 βαθμούς και οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ. Ούτε έχει κάποιο σοβαρό λόγο να ανησυχεί μην τυχόν και χάσει την έξοδο της στην Ευρώπη.
Η Φιορεντίνα αυτό που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι ο τελικός κυπέλλου που θα διεξαχθεί την επόμενη βδομάδα (3 Μαϊου) - άρα είναι δεδομένο ότι θα υπο-αποδώσει στον αγώνα με την Μπολόνια και θα προφυλάξει παίκτες.
Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχει ρεκόρ 8-4-5.
Δεν το συζητάμε ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα απο την Μπολόνια.

Η Μπολόνια εντός έδρας έχει το μαύρο της το χάλι. Σε 17 παιχνίδια έχει 8 ισοπαλίες, 3 νίκες και 6 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχασε τα 3, πήρε 2 ισοπαλίες και νίκησε μόνο την Κάλιαρι με 1-0. Βρίσκεται κάτω απο τη ζώνη υποβιβασμού με 28 βαθμούς (στην ισοβαθμία με τη Σασουόλο δεν ευνοείται).
Προϊστορία
26/02/13 Μπολόνια - Φιορεντίνα 2:1
21/02/12 Μπολόνια - Φιορεντίνα 2:0
06/01/11 Μπολόνια - Φιορεντίνα 1:1
22/08/09 Μπολόνια - Φιορεντίνα 1:1
02/02/09 Μπολόνια - Φιορεντίνα 1:3
24/04/05 Μπολόνια - Φιορεντίνα 0:0
04/11/01 Μπολόνια - Φιορεντίνα 3:2
4 τελευταία ματς της Μπολόνια
26/04/14
Μπολόνια - Φιορεντίνα
04/05/14
Τζένοα - Μπολόνια
11/05/14
Μπολόνια - Κατάνια
18/05/14
Λάτσιο - Μπολόνια
Αν η Μπολόνια δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς με τη Φιορεντίνα που θα σκέφτεται τον τελικό κυπέλλου, τότε δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο άσσος ή το Χινάρι σε τιμές πάνω απο 3,2 είναι μεγάλος πειρασμός.

Ίντερ - Νάπολι
Ότι έγραφα στον προηγούμενο αγώνα για την Φιορεντίνα το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι. Το μυαλό της το έχει στον τελικό κυπέλλου με τους Βιόλα. Άρα λογικό είναι να μην χτυπήσει το ματς με την Ίντερ, αφού έχει ουσιαστικά διασφαλισμένη την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λήγκ. Στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη και την τρίτη θέση την έχει κλεισμένη.
Δεν συμβαίνει το ίδιο για την Ίντερ που θέλει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα για να βγεί στο Γιουρόπα.
Η προϊστορία με γηπεδούχο την Ίντερ είναι καταιγιστική υπέρ της Ίντερ - αλλά δεν πρέπει να της δώσουμε ιδιαίτερη σημασία, καθώς πριν λίγα χρόνια μιλάγαμε για μια πολύ διαφορετική Ίντερ, την Ίντερ του Μουρίνιο που σάρωνε τα πάντα στην Ιταλία.
Εντός έδρας η Ίντερ είναι επιρρεπής στις ισοπαλίες. Σε σύνολο 17 αγώνων έχει φέρει 8 ισοπαλίες, νίκησε 7 φορές και έχασε 2. Γενικά η Ίντερ είναι Χιναρού. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Καμπιονάτο. Έχει 14 ισοπαλίες σε 34 αγώνες που έχει δώσει.
Στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Ίντερ έχει φέρει 6 ισοπαλίες.
Το ματς βρωμάει πολύ Χιναρίλα, αλλά αν ξεφύγει απο εκεί - λόγω του ότι η Νάπολι είναι αδιάφορη - θα γύρει στον άσσο που καλοπληρώνει πάνω απο το 2,2.

Βερόνα - Κατάνια
Η Κατάνια είναι τελευταία με 23 βαθμούς και καταδικασμένη. Η σωτηρία είναι στους 29 βαθμούς - απέχει δηλαδή 2 τρίποντα. Άρα στις επόμενες 4 και τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο, θα πρέπει να κάνει 2 νίκες περισσότερες απο τις Μπολόνια και Σασσουόλο που έχουν 28 βαθμούς.
Θα πάρει 4 τρίποντα και θα σωθεί - θα πει κάποιος.
4 τελευταία ματς Κατάνια
27/04/14 Βερόνα - Κατάνια
04/05/14 Κατάνια - Ρόμα   (μήπως αφήσουμε τη Ρόμα απέξω???)    
11/05/14 Μπολόνια - Κατάνια 
18/05/14 Κατάνια - Αταλάντα    
ΟΚ. Να το δεχτώ θα κάνει τουλάχιστον 3 νίκες και θα μπορέσει να σώσει την κατηγορία. Άρα πρέπει να ξεκινήσει τις νίκες απο την έδρα της Βερόνα.

Εδώ βρε λεβέντες η Κατάνια στα 10 τελευταία παιχνίδια της έκανε 8 ήττες!!!! Πήρε μια ισοπαλία (Κατάνια - Κάλιαρι 1-1) και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το ρόδι και κέρδισε εντός έδρας την Σαμπντόρια με 2-1.
ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!!

Για να δούμε όμως το θηρίο η Κατάνια τι κάνει εκτός έδρας.
Κρατηθείτε!!!
Σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 15 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες!!!!!!!!!!!!!
Έχει βάλει μόνο 7 τέρματα και έχει φάει γκολς με το τσουβάλι, 36 γκολάκια έφαγε!!!!
Οι εκτός έδρας ισοπαλίες της Κατάνια είναι :
Ίντερ - Κατάνια 0-0 στις 26/01/2014
Πάρμα - Κατάνια 0-0 στις 09/02/2014
Στα Τελευταία 10 ματς η Κατάια σκόραρε μόνο σε δύο, έβαλε ένα γκολ στην Αταλάντα (ήττα με 2-1) και ένα στη Σασσουόλο (ήττα με 3-1).

Και όμως οι μπούκιδες δίνουν μεγάλη τύχη στην Κατάνια και την βγάζουν στο κλαρί σε αποδόσεις απο 3 εως 3,3. Δίνουν δηλαδή μεγάλη τύχη στο ζόμπι την Κατάνια.
Έτσι ανεβάζουν την Βερόνα σε αποδόσεις απο 2,1 εως 2,3.
Βρε δεν πάμε καλά λέω εγώ. Μυριστήκαν τίποτα στημένα και τριγωνικές συναλλαγές οι μπούκιδες - ότι τάχα μου θα δουν οι παίκτες και παίρνουν προφυλάξεις.
Εγώ λέω και να στηθεί το ματς - μπορεί η Κατάνια να το πάρει???
Εγώ τέτοια διπλά του 3,1 με 3,3 δεν τα παίζω.

Η Βερόνα δεν είναι αδιάφορη - έχει 49 βαθμούς και διεκδικεί με αξιώσεις την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στην 6η θέση βρίσκονται οι Πάρμα και Μίλαν που έχουν 51 βαθμούς.
Φαινομενικά η Βερόνα φαίνεται ότι έκανε κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές.
Έπαιξε στην έδρα της με Γιούβε, Ρόμα, Φιορεντίνα, Νάπολι, Ίντερ και έτσι στα 8 τελευταία εντός έδρας είχε 5 ήττες εντός έδρας, 1 μόνο νίκη και 2 Χινάρια.
4 τελευταία μάτς της Βερόνα
27/04/14  Βερόνα - Κατάνια    
05/05/14 Λάτσιο - Βερόνα    
10/05/14 Βερόνα - Ουντινέζε    
18/05/14 Νάπολι - Βερόνα    
Εγώ αυτόν τον ΑΣΣΟ σε τιμές πάνω απο 2,1 θα τον τιμήσω και ας κάνουν ότι θέλουν οι μαφιόζοι. Ας πάω κουβά απο τέτοιους άσσους. Γουστάρω.

Σαμπντόρια - Κιέβο
Το Κιέβο έχει 30 βαθμούς και αυτή την ώρα σώνεται. Η Μπολόνια με 28 υποβιβάζεται, ενώ η Σασσουόλο με 28 σώνεται, όμως η Σασσούολο έχει τοοοοοοοο ΑΓΓΟΥΡΙ πρόγραμμα και είναι το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό.
4 τελευταίες αγωνιστικές της Σασσουόλο
28/04/14
Σασσουόλο - Γιουβέντους
06/05/14
Φιορεντίνα - Σασσουόλο
11/05/14
Σασσουόλο - Τζένοα
18/05/14
Μίλαν - Σασσουόλο
Άντε να πάρει ένα τρίποντο η Σασσουόλο, με την Τζένοα. Αλλού δύσκολα θα πάρει βαθμούς. Να πάρει και άλλο ένα τρίποντο?? Τότε η Σασσουόλο φθάνει maximum 34 βαθμούς. Άρα η κατηγορία σώνεται στους 35 maximum. Αν ισοβαθμήσουν Σασουόλο και Κιέβο τότε θα παίξουν μπαράζ.
4 τελευταίες αγωνιστικές του Κιέβο
27/04/14
Σαμπντόρια - Κιέβο
04/05/14
Κιέβο - Τορίνο
11/05/14
Κάλιαρι - Κιέβο
18/05/14
Κιέβο - Ίντερ
Το Κιέβο λοιπόν θα ήθελε να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό απο την Σαμπντόρια.
Η Σαμπντόρια είναι παντελώς αδιάφορη. Εντός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή και έχει ρεκόρ 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 24-23.
Στα 6 τελευταία εντός  έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία (με Φιορεντίνα) και 2 ήττες (απο Ίντερ και Μίλαν).

Το Κίεβο εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-4-10, με τέρματα 13-30. Στα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του έχει χάσει τα 6, πήρε 2 ισοπαλίες (Νάπολι και Ίντερ με 1-1) και κέρδισε μόνο το Λιβόρνο με 4-2.
Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 4 ήττες και 2 νίκες με Μπολόνια εντός και Λιβόρνο εκτός.
Το φαβορί δεν το συζητάμε, είναι η Σαμπντόρια - αλλά το κίνητρο δείχνει Κιέβο. Επειδή μιλάμε για Ιταλία είναι πολύ πιθανό η Σαμπντόρια να δώσει ένα χεράκια βοηθείας στο Κιέβο.
Δεν πιστεύω ότι το Κιέβο θα χάσει αυτό το ματσάκι.

Ας αφήσουμε όμως τα σαλόνια του καμπιονάτο και ας πιάσουμε τις μικρούλες Ιταλιάνες.
Λατίνα - Παλέρμο
Έλεγα την προηγούμενη αγωνιστική με αφορμή το ματς Λαντσιάνο - Έμπολι.
Είναι αδιανόητο να δίνεται γηπεδούχος ομάδα στην Β΄ Ιταλία σε αποδόσεις πάνω απο 3 και να μην την τιμούμε την απόδοση. Τέτοιες αποδόσεις, στην Β΄ Ιταλία, δίνονται μόνο όταν οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι ή έχουν χάσει κατηγορία.
Τελικά προηγήθηκε η Έμπολι, αλλά κέρδισε το ματς η Λαντσιάνο με γκολ στις καθυστερήσεις.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ματσάκι Λατίνα - Παλέρμο.
Οι μπούκιδες βγάζουν την Λατίνα σε απόδοση ψηλότερη του 3 - απο 2,9 εως 3,3. Καλά ο ΟΠΑΠ θα δώσει κανένα 2,8 στην Λατίνα.
Η Παλέρμο είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Δεν το συζητάμε αυτό.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β΄Ιταλίας. Έχει ανέβει ήδη στην Α΄κατηγορία και θεωρητικά είναι αδιάφορη.
ΟΚ, λοιπόν. Ομαδάρα η Παλέρμο με πλούσιο έμψυχο υλικό και όλους τους νικάει. Όμως αυτή την αγωνιστική παίζει με την Λατίνα και μάλιστα εκτός έδρας.

Η Λατίνα είναι δεύτερη στην Β΄Ιταλίας με 57 βαθμούς (η Παλέρμο έχει 72). Έχει 4 συνεχόμενες νίκες  μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας στο Μπάρι, την φορμαρισμένη τοπική ομάδα. Στον Ά γύρο είχε κερδίσει την Παλέρμο μέσα στην έδρα του - δηλαδή δύσκολο είναι να το κάνει και εντός έδρας??
Η Λατίνα σε αποδόσεις πάνω απο 3 πολύ μου αρέσει. Είναι γηπεδούχος και μιλάμε για ντερμπάρα. Η Παλέρμο αδιάφορει και κάποτε πρέπει και αυτή να χάσει.

Μόντενα - Τερνάνα
Η Μοντένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στα τελευταία 7 παιχνίδια της έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τη προηγούμενη αγωνιστική ισοφαρίστηκε εκτός έδρας απο την Κάρπι στις καθυστερήσεις.
Σε όλο το δεύτερο γύρο έχει το εκπληκτικό ρεκόρ των 7 νικών, 6 ισοπαλιών και μόνο μια ήττα απο την Τραπάνι με 2-0.
Εντός έδρας η Μοντένα έχει 10 νίκες, 4 Ισοπαλίες και 3 ήττες και έχει την τρίτη πιο δυνατή έδρα στην Β΄Ιταλίας (μετά απο Παλέρμο και Σιένα).

Στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 4 Νίκες - 2 ισοπαλίες με σκορ 0-0 με Σπέτσια και Έμπολι.

Η Τερνάνα είναι η πριγκίπισσα των εκτός έδρας Χιναριών (βασίλισσα είναι η Σιένα με 10) στη Β΄Ιταλίας. Έχει 9 Χινάρια εκτός έδρας και 2 νίκες και 6 ήττες, με τέρματα 19-23. 
Συνολικά η Τερνάνα έχει 14 Χινάρια (όσα και η Τσεζένα και η Σιένα)
Στα 6 τελευταία παιχνίδια η Τερνάνα έχει φέρει 3 Χινάρια, νίκησε 1 φορά (μόλις την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 την Πεσκάρα εντός) και έχασε 2.
Η Μοντένα, μετά την Παλέρμο, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Β΄Ιταλίας. Θέλει να μπει στα play offs. Το ματς έχει μπόλικη ισοπαλία - αφού έχουμε να κάνουμε με την Τερνάνα - αλλά ο ΑΣΣΟΣ στο 2,1 έχει παικτική αξία.

Σιένα - Κάρπι
Το Κάρπι εκτός έδρας έχει 7 νίκες 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Φαίνεται ότι είναι δυνατή ομάδα - όμως τελευταία κάνει κοιλιά. Στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ. Τα 3 τα έχασε με 1-0 και στο τέταρτο πήρε λευκή ισοπαλία.
Η Σιένα, τα έχουμε πει και άλλες φορές αυτά, είναι της λογικής - παίρνουμε ισοπαλία εκτός έδρας και νικάμε εντός έδρας, αν και τώρα τελευταία δεν μπορεί να μαζέψει Χινάρια εκτός.
Η Σιένα έχει την δεύτερη καλύτερη έδρα (μετά το Παλέρμο). Εντός έδρας έχει 11 νίκες, 4 Ισοπαλίες και 2 ήττες.
Στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 7 νίκες!!!
Ο άσσος σε τιμές κοντά στο 2 έχει μεγάλη αξία.

Τραπάνι - Γιούβε Στάμπια
Η Γιούβε Στάμπια επειδή είναι υποβιβασμένη παίζει με μεγάλη τρέλα. όσα γκολ βάλει και όσα φάει. Η Τραπάνι διεκδικεί να μπει στα play offs. Τελευταία δεν πάει καλά. Έχει 4 συνεχόμενες ήττες και έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. 
Εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-6-5. Η έδρα της λοιπόν δεν είναι δυνατή. Γενικά παίζει για το Χινάρι, προσεκτικά και αν της πάει το ματς πάει να το πάρει. Αυτή την περίοδο η ομάδα είναι ντεφορμέ.
Αν θέλει η Τραπάνι να κερδίσει τον αγώνα θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον 2 τέρματα - καθώς η Γιούβε θα σκοράρει.
Η πρόταση είναι σύνολο τερμάτων 4-6, αλλά οι μπούκιδες το έχουν μυριστεί το σκηνικό και ενώ κάποτε καλοπλήρωνε τώρα η απόδοση έχει πέσει κάτω του 3. Το over σε τιμές αουτσάιντερ (μεγαλύτερες του 1,8) είναι ακόμη καλύτερα.
Ελπίζουμε στον ΟΠΑΠ.

Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο
Καίγεται το Αμβούργο για βαθμούς αν θέλει να σώσει την χρονιά και να μην πέσει κατηγορία. Το πιθανότερο βέβαια είναι δεν ότι θα μπορέσει να σωθεί απευθείας, καθώς με 27 βαθμούς βρίσκεται στην 16η θέση και παίζει μπαράζ παραμονής. Με 26 βαθμούς το Αννόβερο και με 25 το Μπράουνσβάιγκ πέφτουν απευθείας, ενώ η Στουτγκάρδη με 31 βαθμούς φαίνεται ότι χάρη των τελευταίων εκπληκτικών εμφανίσεων της, σώζει τη χρονιά.
Τελευταία 3 ματς για το Αμβούργο
27/04/14
Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο
03/05/14
Αμβούργο - Μπάγερν
10/05/14
Μάιντζ - Αμβούργο
Εκτός έδρας το Αμβούργο είναι για τα μπάζα. Σε 15 αγώνες έχει μόλις 2 νίκες (Νυρεμβέργη με 0-5 και Φράιμπουργκ με 0-3) 3 ισοπαλίες και 10 ήττες, με τέρματα 24-35.
Στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς το Αμβούργο, έχει χάσει και τα 6.
12/04/14
Αννόβερο - Αμβούργο 2-1
30/03/14
Γκλάντμπαχ - Αμβούργο 3-1
22/03/14
Στουτγάρδη - Αμβούργο 1-0
01/03/14
Βέρντερ - Αμβούργο 1-0
15/02/14
Μπράουνσβαϊγκ - Αμβούργο 4-2
01/02/14
Χοφενχάιμ - Αμβούργο 3-0
H φόρμα του είναι επίσης χάλια. Στα 6 τελευταία ματς έχει 1 νίκη (Λεβερκούζεν 2-1 εντός), 1 ισοπαλία (Φράιμπουργκ 1-1 εντός) και 4 ήττες.
Για κλάματα λοιπόν το Αμβούργο και ότι καλό κάνει, περιστασιακά, το κάνει εντός έδρας - ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, τουλάχιστον δεν αξίζει να σωθεί απευθείας.
Αυτά βλέπουν οι μπούκιδες και βγάζουν στο κλαρί το Αμβούργο σε αποδόσεις απο 3,8 εως 4,1.

Απο την άλλη μεριά το Άουγκσμπουργκ είναι μάλλον αδιάφορο. Για την ακρίβεια, έχει 43 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση - κυνηγάει το Μάιντζ που βρίσκεται στην 7 θέση και βγαίνει στα σαλόνια της Ευρώπης.
Ούτε το Άουγκσμπουργκ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένο. Στα 6 τελευταία ματς έχει 1 νίκη (η μεγαλειώδης νίκη με 1-0 εντός και το σπάσιμο του αήττητου των Βαυαρών), 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 0-0 με τη Χέρτα εντός - γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς το Αουγκσμπουργκ, έχει 2 νίκες (Μπάγερν 1-0 και Βέρντερ 3-1), 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (Λεβερκούζεν με 1-3, Σάλκε με 1-2 και Νυρεμβέργη 0-1).
Σε 15 εντός έδρας παιχνίδια το Άουγκσμπουργκ έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες - τέρματα 22-20.
Πρόσφατη προϊστορία
26/10/12 Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο 0:2
05/05/12 Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο 1:0
Δεν εμπνέει αισιοδοξία το Αμβούργο, αλλά ίσως σε αποδόσεις γύρω απο το 4 να αξίζει το ρίσκο - καθώς έχει μεγαλύτερο κίνητρο απο το Άουγκσμπουργκ. Το θέμα είναι αν μπορεί το κίνητρο να γίνει τρίποντο.

Αννόβερο - Στουτγκάρδη
Η Στουτγκάρδη με την έλευση του Στέφενς αναγεννήθηκε. Δείχνει ότι θα την σώσει τη χρονιά και θα αφήσει το Αμβούργο, το Μπραουνσβάιγκ και τη Νυρεμβέργη να μαλλιοτραβηχτούν για το ποιές θα είναι οι δύο ομάδες που θα πέσουν και ποια θα είναι αυτή που θα παίξει την κατηγορία σε μπαράζ παραμονής.
Η Στουτγκάρδη στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες - 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Βέβαια εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες, με τέρματα 21-33.
Τελευταία 3 ματς για τη Στουτγκάρδη
25/04/14 20:30
Αννόβερο - Στουτγάρδη
03/05/14 15:30
Στουτγάρδη - Βόλφσμπουργκ
10/05/14 15:30
Μπάγερν - Στουτγάρδη
Αν πάρει 6 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια της, η Στουτγκάρδη θα την σώσει και μαθηματικώς τη χρονιά - το πιθανότερο όμως είναι να να χρειαστεί μόνο 3 βαθμούς για να σωθεί, καθώς δεν φαίνεται εφικτό το Αμβούργο να κάνει 3 νίκες στα 3 τελευταία του παιχνίδια.

Το πιθανότερο είναι ότι Αννόβερο με 35 βαθμούς έχει σωθεί. Στην απίθανη περίπτωση να κάνει 3 νίκες το Αμβούργο, τις 3 τελευταίες αγωνιστικές το Αννόβερο θα χρειαστεί 2 ακόμη βαθμούς.
Τελευταία 3 ματς για το Αννόβερο
25/04/14
Αννόβερο - Στουτγάρδη
03/05/14
Νυρεμβέργη - Αννόβερο
10/05/14
Αννόβερο - Φράιμπουργκ
Εντός έδρας το Αννόβερο έχει 7 νίκες, 4 Ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 24 - 23.
Όμως, στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς το Αννόβερο δεν εμπνέει εμπιστοσύνης και έχει μόλις 1 νίκη (Αμβούργο), 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
12/04/14
Αννόβερο - Αμβούργο 2-1
30/03/14
Αννόβερο - Βέρντερ 1-2
22/03/14
Αννόβερο - Ντόρτμουντ 0-3
08/03/14
Αννόβερο - Λεβερκούζεν 1-1
23/02/14
Αννόβερο - Μπάγερν 0-4
Στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες και 4 ήττες. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-3 και ουσιαστικά με αυτή την νίκη έσωσε την κατηγορία.
Προϊστορία
Στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια με γηπεδούχο το Αννόβερο, είχαμε 3 νίκες Αννόβερο - 5 Ισοπαλίες και 3 νίκες Στουργκάρδη, όμως τα τελυταία χρόνια η Στουτγκάρδη δυσκολεύεται πολύ.
07/04/13 Αννόβερο - Στουτγάρδη 0:0
19/02/12 Αννόβερο - Στουτγάρδη 4:2
10/12/10 Αννόβερο - Στουτγάρδη 2:1
24/10/09 Αννόβερο - Στουτγάρδη 1:0
14/02/09 Αννόβερο - Στουτγάρδη 3:3
30/03/08 Αννόβερο - Στουτγάρδη 0:0
12/11/06 Αννόβερο - Στουτγάρδη 1:2
16/04/06 Αννόβερο - Στουτγάρδη 3:3
28/11/04 Αννόβερο - Στουτγάρδη 0:0
24/04/04 Αννόβερο - Στουτγάρδη 0:1
03/05/03 Αννόβερο - Στουτγάρδη 1:2
Το ματς είναι πολύ δύσκολο και πρόκειται για ντέρμπι. Γιαυτό οι μπούκιδες βγάζουν τόσο Αννόβερο, όσο και τη Στουτγκάρδη με αποδόσεις απο 2,45 εως 2,7.
Το momentum δείχνει ότι η Στουτγκάρδη δεν χάνει και αν το ματς ξεφύγει απο την ισοπαλία θα γύρει προς το διπλό.

Χέρτα - Μπραουνσβάιγκ
Το Μπραουνσβάιγκ σε όλο το πρωτάθλημα, με εξαίρεση τη 12η αγωνιστική, ήταν και είναι τελευταίο στην Μπουντεσλίγκα. Μέχρι πρότινος έδειχνε καταδικασμένο, όμως τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει αναγεννημένο και παλεύει όλα του τα ματς.
Στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
25 βαθμούς έχει το Μπραουνσβάιγκ, 26 η Νυρεμβέργη και 27 το Αμβούργο. Στόχος της ομαδούλας είναι να ξεπεράσει Νυρεμβέργη και Αμβούργο και να παίξει το μπαράζ παραμονής.
Τελευταία 3 ματς του Μπραουνσβάιγκ
26/04/14
Χέρτα - Μπράουνσβαϊγκ
03/05/14
Μπράουνσβαϊγκ - Άουγκσμπουργκ
10/05/14
Χοφενχάιμ - Μπράουνσβαϊγκ
Εκτός έδρας το Μπράουνσβάιγκ δεν τα πάει καθόλου καλά. Σε 15 εκτός έδρας αγώνες έχει 1 νίκη (Βόλφσμπουργκ 0-2) , 4 Ισοπαλίες και 10 ήττες.
Στα 7 τελευταία εκτός έδρας ματς έχει 3 Ισοπαλίες και 4 ήττες.
Το κίνητρο δείχνει σαφώς Μπραουνσβάιγκ - αλλά δεν τα πηγαίνει καλά εκτός έδρας.

Όμως, καλύτερη αντίπαλο δεν θα μπορούσε να έχει το Μπραουνσβάιγκ αυτή την αγωνιστική.
Η Χέρτα είναι παντελώς αδιάφορη και έχει μια εντελώς αδύναμη έδρα. 
Σε 15 εντός έδρας παιχνίδια η Χέρτα έχει 5 νίκες, 3 Χινάρια και 7 ήττες. Τέρματα 18-20.
Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Χέρτα, είναι σκέτη πίκρα. 4 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες.
Η Χέρτα έχει καλύτερα εντός έδρας αποτελέσματα, μόνο απο τη Νυρεμβέργη. Χάλια δηλαδή.
Η φόρμα της είναι τρισάθλια. η πιο ντεφορμέ ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Οι μπούκιδες βγάζουν στο κλαρί την αδύναμη στα εκτός έδρας Μπραουνσβάιγκ σε αποδόσεις απο 3,7 εως 4,2. Η μαχητικότητα των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με το κίνητρο και το παρατεταμένο εντός έδρας ντεφορμάρισμα της Χέρτα, δίνει αξία στο διπλό.

Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
Όλα δείχνουν Ντόρτμουντ. Η προϊστορία των τελευταίων 5 ετών, με γηπεδούχο τη Λεβερκούζεν - 3 ισοπαλίες και 3 νίκες Ντόρτμουντ.
Τελευταία 5 εντός έδρας το Λεβερκούζεν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Ότι και να κοιτάξουμε φαίνεται ότι η Ντόρτμουντ είναι σε καλύτερη κατάσταση - είναι και η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Στα 6 τελευταία ματς η Ντόρτμουντ έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Μάλιστα κέρδισε και την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο με 3-0!!!
Όμως η Ντόρτμουντ δεν έχει πλέον κανένα κίνητρο, ενώ η Λεβερκούζεν θέλει να παραμείνει στην 4η θέση και να βγει στο Τσάμπιονς Λήγκ.
3 τελευταία παιχνίδια Λεβερκούζεν.
26/04/14
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
03/05/14
Άιντραχτ Φρανκφ. - Λεβερκούζεν
10/05/14
Λεβερκούζεν - Βέρντερ
Με 3 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια η Λεβερκούζεν είναι στο Τσάμπιονς Λήγκ.
Φαβορί είναι η Ντόρτμουντ, αλλά η Λεβερκούζεν μετά τη φυγή του Χίπια δείχνει αναγεννημένη. Σε αποδόσεις πάνω απο 2,8 μου αρέσει. Εξάλλου πρόκειται για ντέρμπι κορυφής.

Στη Β΄ Γερμανίας η Γκρόιτερ Φιρθ και η Πάντερμοντ είναι υποχρεωμένες να κερδίσουν, αν θέλουν να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση η Γκρόιτερ (απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα) και στην τρίτη θέση η Πάντερμοντ (μπαράζ ανόδου)
Παίζουν : Γκρόιτερ - Μόναχο 1860  και  Πάντερμπορν - Σαντχάουζεν
αλλά οι αποδόσεις κάτω του 1,6 είναι απαγορευτικές. Άρα μακρυά.
Απο πίσω τους, καραδοκεί η Λάουτερν, που περιμένει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές στραβοπατήματα για να τα εκμεταλλευτεί και να βρεθεί εκείνη στην πρώτη τριάδα.
Ουνιόν Βερ. - Καϊζερσλάουτερν
Η Ουνιόν Βερολίνου είναι αδιάφορη, δεν πάει για τίποτα. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Ντεφορμέ!!!
Στα 6 τελευταία εντός έδρας έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ έχασε μόνο απο την πρωτοπόρο Κολονία.
Η Καϊζερσλάουτερν παίζει τα ρέστα της. Τις τελευταίες 6 αγωνιστικές έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Προσπαθεί να προλάβει την 3η θέση τουλάχιστον - απέχει απο αυτήν 3 βαθμούς.
Εδώ ίσως αξίζει ένα ρίσκο προς το διπλό - αλλά όχι σε αποδόσεις κάτω απο 2,2. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και μιλάμε για Γερμανία και όχι για Ελλαδάρα που οι αδιάφοροι ανοίγουν τα μπούτια και αν πάλι κάνουν τους δύσκολους επεμβαίνουν οι κόρακες.

Ίνγκολσταντ - Κολωνία
Η Ίνγκολσταντ με 37 βαθμούς το πιθανότερο είναι να έχει σωθεί. Με μαθηματικά η σωτηρία δεν είναι ακόμη διασφαλισμένη, καθώς η Δρέσδη που εμπλέκεται σε play offs υποβιβασμού έχει 31 βαθμούς και οι αγωνιστικές που απομένουν είναι 3. Η Δυναμό Δρέσδης έχει 2 παιχνίδια εντός έδρας και την Λάουτερν εκτός. Άρα θεωρητικά θα μπορούσε να φτάσει στους 37 βαθμούς ή στην καλύτερη στους 38.
Στην Γερμανία σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η διαφορά τερμάτων. Η Ίνγκολσταντ έχει διαφορά τερμάτων -3 και η Δρέσδη -12.
Θα ήθελε ένα βαθμό ακόμη η Ίνγκολσταντ για να διασφαλίσει την κατηγορία.
3 τελευταία ματς Ίνγκολσταντ
25/04/14
Ίνγκολσταντ - Κολωνία
04/05/14
Σαντχάουζεν - Ίνγκολσταντ
11/05/14
Ίνγκολσταντ - Κότμπους
Η Ίνγκολσταντ στα 10 τελευταία παιχνίδια της πήρε 6 Ισοπαλίες (οι 4 με σκορ 0-0 και οι 2 με 1-1), κέρδισε 2 παιχνίδια και έχασε επίσης 2.
Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πήρε 2 ισοπαλίες, έχασε 2 και νίκησε 2.

Η Κολονία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει διασφαλίσει την πρώτη θέση και του χρόνου θα την βλέπουμε στην Μπουντεσλίγκα.
Στα 6 τελευταία έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Συνολικά σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα.
Η Ίνγκολσταντ έχει την χειρότερη έδρα της κατηγορίας - το λογικό είναι να χάσει. Αλλά επειδή παίζει με την πρωτοπόρο θα παίξει συντηρητικά και έχει μεγάλες πιθανότητες να το πάρει το Χινάρι!!!

Δ. Δρέσδης - Καρλσρούη
Στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Καρλσρούη ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΑ 4. Έτσι έχασε τα 3, έφερε μια ισοπαλία 0-0 και κέρδισε μόνο το 1 (Μόναχο 1860 - Καρλσρούη 0-3).
Στα 8 τελευταία παιχνίδια η Καρλσρούη έχει νικήσει στα 3 έφερε, 3 Χινάρια και έχασε τα 2.
Εξαιτίας των μετρίων στατιστικών τις τελευταίες αγωνιστικές η Καρλσρούη έχασε το τραίνο της ανόδου στην Μπουντεσλίγκα. Στα χαρτιά ακόμη έχει τύχη, καθώς αν κάνει 3 νίκες θα φτάσει στους 57 βαθμούς - όμως Γκρόιτερ με 54 και Πάντερμοντ με 53 είναι σχεδόν αδύνατο να μην ξεπεράσουν τους 57 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Στα 6 τελευταία ματς η Καρλσρούη έχει φέρει 3 ισοπαλίες, νίκησε 2 φορές και έχασε 1.
Στα 6 τελευταία ματς η Δρέσδη έχει φέρει 4 ισοπαλίες, νίκησε 1 φορά και έχασε επίσης 1.
Η Δυναμό στην έδρα της δεν χάνει εύκολα - 3 ήττες. Δεν κερδίζει όμως - 4 νίκες. Φέρνει Χινάρια, 8 Χινάρια εντός έδρας!!! Είναι Χιναρού. Η μεγαλύτερη Χιναρού της Ευρώπης. 16 Χινάρια σε 31 αγώνες.
3 τελευταία παιχνίδια Δυναμό Δρέσδης
27/04/14
Ντιναμό Δρέσδης - Καρλσρούη
04/05/14
Καϊζερσλάουτερν - Ντιναμό Δρέσδης
11/05/14
Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ
Η Δρέσδη έχει 31 βαθμούς και παίζει μπαράζ παραμονής. Απειλείται απο το Μπίλεφελντ που έχει 28 και υποβιβάζεται, ενώ κυνηγάει τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης που έχει 34 και σώνεται.
Η πιο πρόσφατη προϊστορία
29/10/11 Ντιναμό Δρέσδης - Καρλσρούη 5:1
10/04/06 Ντιναμό Δρέσδης - Καρλσρούη 3:2
17/09/04 Ντιναμό Δρέσδης - Καρλσρούη 1:2
Η Δρέσδη λοιπόν καίγεται για τη νίκη - αλλά δεν μπορώ να επιλέξω Δρέσδη σε αποδόσεις απο 2,1 εως 2,2 που δίνουν οι μπούκιδες. Εδώ μιλάμε για Γερμανία και όχι για το λαμογιοΕλληνικό πρωτάθλημα των Ρεάλ Λεβαδειακού και Μπαρτσελόνα Βέροιας.
Τον ΑΣΣΟ θα τον επέλεγα σε τιμές αουτσάιντερ - πάνω απο 2,8 δηλαδή. Άρα αν επιλέξω τον αγώνα θα πάω με τη λογική και όχι με το κίνητρο και η λογική λέει ΧΙΝΑΡΙ.

Μπόχουμ - Μπίλεφελντ
Όλα δείχνουν άσσο - αλλά όχι στο απαράδεκτο 1,85 του ΟΠΑΠ, αλλά σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 2, αλλά μάλλον θα κολλήσω ότι η Μπόχουμ εντός έδρας είναι προβληματική.

4 αγωνιστικές απομένουν για να λήξει η Λαλίγκα.
Αυτή την ώρα υποβιβάζονται Χετάφε με 32 βαθμούς, Αλμερία με 30 και Μπέτις, που δεν σώνεται ούτε μαθηματικά, με 22.
Σώνεται η Βαγιαδολίδ που έχει 32, Έλτσε, Οσασούνα με 35, Γρανάδα με 37.
Μάλλον δεν κινδυνεύουν Θέλτα, Βαγιεκάνο με 40 και Λεβάντε, Μάλαγα και Εσπανιόλ με 41.
Η κατηγορία σώνεται στους 42 βαθμούς, αλλά οι 40 βαθμοί ίσως αποδειχθούν αρκετοί. Στόχος των ο μάδων θα πρέπει να είναι οι 41 βαθμοί για να μην μπλέξουν σε ισοβαθμίες. 

Γρανάδα - Βαγιεκάνο
Η Βαγιεκάνο, από τις ομάδες που κινδυνεύουν, είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ισπανίας. Στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχασε μόνο απο την Ρεάλ, ενώ έφερε 2 Χινάρια και κέρδισε τα 6!!!!
Η Γρανάδα στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχασε τα 4 και κέρδισε μόνο την Μπάρτσα - εντός με 1-0.
Έχει γερή έδρα με 7 νίκες, 1 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Η Βαγιεκάνο θα θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονής. Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη.
Θα το χτυπήσει το παιχνίδι και η Γρανάδα θα βολευτεί με την ισοπαλία.
Η απόδοση του άσσου στο 2,1 με 2,2 είναι μικρή το Χινάρι στα 3,3, 3,4 έχει μεγάλη τύχη και δεν θα πουν όχι οι δύο αντίπαλοι - ειδικά αν το μάτς Έλτσε -Λεβάντε (παίζουν μια μέρα νωρίτερα) δεν βγάλει νικήτρια την Έλτσε
Η Γρανάδα στην ισοβαθμία με την Έλτσε ευνοείται. Από τις πιο καλές ισοπαλίες του Σ/Κ.

Έλτσε - Λεβάντε
Η Λεβάντε έχει δύσκολο υπόλοιπο πρόγραμμα. Δεν θέλει να χάσει απο την Έλτσε.
Θα κόψει βαθμό απο την Έλτσε και θα ξεμπερδεύει.
Η Έλτσε απο τις ομάδες που κινδυνεύουν είναι στη χειρότερη κατάσταση.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Έλτσε.
25/04/14
Έλτσε - Λεβάντε
03/05/14
Μάλαγα - Έλτσε
11/05/14
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
18/05/14
Σεβίλλη - Έλτσε
Η Έλτσε θέλει τη νίκη με κάθε τρόπο. Επειδή είναι δύσκολο να πάρει βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια της, γιαυτό οι μπούκιδες την βγάζουν στο κλαρί στο 1,6. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΦΑΒΟΡΑ!!!
Στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς η Έλτσε δεν έχει δεχθεί γκολ. Σκόραρε στα 4 απο αυτά και τα κέρδισε.
Η Λεβάντε θα παίξει για την ισοπαλία. Προκειμένου να παίξω άσσο στο 1,6, παίρνω Χινάρι στο 3,4 και πάνω και αισθάνομαι πιο χαλαρός, όταν η Λεβάντε θα την τελειώνει την Έλτσε.

Θέλτα - Βαγιαδολίδ
Η Βαγιαδολίδ η Χιναρού του πρωταθλήματος. Έχει 14 ισοπαλίες σε 33 αγώνες.
Η Θέλτα εντός έδρας έχει απο τις αδύναμες έδρες του πρωταθλήματος. 7 ισοπαλίες σε 17 εντός έδρας παιχνίδια,
Και οι δύο ομάδες θα παίξουν συντηρητικά - ειδικά η Βαγιαδολίδ, που έχει και ευκολότερο πρόγραμμα απο Έλτσε και Χετάφε.
Χινάρι και εδώ.

Αλαβές - Μαγιόρκα
Στα 10 τελευταία εντός έδρας η Αλαβές έχει φέρει 4 Χινάρια, έχασε τα 4 και νίκησε μόνο 2.
Στα 10 τελευταία εκτός έδρας η Μαγιόρκα έχει φέρει 5 Χινάρια, έχασε τα 3 και νίκησε μόνο 2.
Συνολικά η Αλαβές εντός έδρας σε 18 αγώνες έχει φέρει 9 Χινάρια, έχασε 5 και νίκησε σε 4 αγώνες.
Συνολικά η Μαγιόρκα εκτός έδρας σε 17 αγώνες έχει φέρει 6 Χινάρια, έχασε 7 και νίκησε σε 4 αγώνες.
Και οι δύο ομάδες απο άποψη φόρμας έχουν τα μαύρα τους τα χάλια. Στους 6 τελευταίους αγώνες η Αλαβές έχει 1 νίκη, 2ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ η Μαγιόρκα έχει 2 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες
Η Αλαβές σε 15 αγώνες που έχει δώσει με τη Μαγιόρκα ανεξαρτήτου έδρας έχει κερδίσει μόνο 1 φορά την Μαγιόρκα και αυτό έγινε πριν 15 χρόνια.
Προϊστορία με γηπεδούχο Αλαβές
04/12/05 Αλαβές - Μαγιόρκα 0:3
06/04/03 Αλαβές - Μαγιόρκα 0:0
27/01/02 Αλαβές - Μαγιόρκα 0:4
10/06/01 Αλαβές - Μαγιόρκα 2:4
05/12/99 Αλαβές - Μαγιόρκα 2:2
07/03/99 Αλαβές - Μαγιόρκα 2:0
16/02/97 Αλαβές - Μαγιόρκα 2:3
Η Αλαβές έχει 38 βαθμούς και υποβιβάζεται - η Μαγιόρκα 44 και σώζεται, αλλά έχει στα 3 τελευταία ματς 3 ήττες.
Το Χινάρι θα έχει τον πρώτο λόγο - ο τυφλός δεν θα κερδίσει τον μονόφθαλμο. Σιγά μην αγοράσω Αλαβές στο απαράδεκτο 2 με 2,1.

Εϊμπάρ - Ουέλβα
Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς σκέφτομαι ότι η Ουέλβα είναι πολύ δυνατή εκτός έδρας και έχει το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία, με 7 νίκες, 4 Χινάρια και 6 ήττες σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια - αλλά απο την άλλη είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος. Απο τα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στα 7 δεν σκόραρε, έτσι έχασε τα 5 πήρε 3 ισοπαλίες και κέρδισε μόνο 2. Δηλαδή δεν έχει καμιά τύχη το διπλό της Ουέλβα σε αποδόσεις πάνω απο 4, ειδικά όταν έχουμε ένα ντέρμπι κορυφής???

Σαμπαντέλ - Χέρκουλες
Όταν στην Β΄ Ισπανίας μιλάνε για τη δύναμη της έδρας τότε μιλάνε για το νόμο της Σαμπαντέλ.
Η Σαμπαντέλ έχει την πιο δυνατή έδρα. Σε σύνολο 17 εντός έδρας αγώνων έχει 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 29 υπέρ και 16 κατά. Καμιά άλλη ομάδα του πρωταθλήματος δεν έχει τόσο γερή έδρα. Άρα οι μπούκιδες που βγάζουν στο κλαρί τη Σαμπαντέλ σε αποδόσεις γύρω απο το 2,4 θα έπρεπε να έδειχναν μεγαλύτερο σεβασμό στην έδρα της Σαμπαντέλ. Δεν μιλάω για τον ΟΠΑΠ. Αυτός τον πετσόκοψε τον άσσο στο 2,15 που είναι και μια δίκαιη αποτίμηση.
Στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια η Σαμπαντέλ κέρδισε τα 7!!!! Έφερε 2 ισόπαλα αποτελέσματα (Νουμάνθια 0-0, Πονφεραντίνα 1-1), ενώ έχασε μόνο απο Αλαβές με 0-4.

Η Χέρκουλες έχει να χαρεί νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Η Χέρκουλες έχει 41 βαθμούς και είναι μόλις 1 βαθμό πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σαμπαντέλ με 47 είναι 7 βαθμούς πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει 4 βαθμούς λιγότερους απο τις ομάδες που μετέχουν στα play off.
Η δύναμη της έδρας λέει Σαμπαντέλ. Σε αποδόσεις γύρω απο το 2,4 είναι λουκουμάκι.

Χιρόνα - Σαραγόσα
Ε, όχι και αποδόσεις 2 με 2,1 στη Χιρόνα!! Μην τρελαθούμε τώρα. 2,4 η Σαμπαντέλ που έχει εδράρα και παίζει με χειρότερη ομάδα και 2,15 η Χιρόνα που παίζει με μια ομάδα καλύτερη της? Αυτά μόνο οι μπούκιδες τα κάνουν, ποιος ξέρει τι σκεπτόμενοι.
Η Σαραγόσα στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει σκοράρει και στα 5. Στα 4 μάλιστα έβαλε 2 γκολς.
Εκτός έδρας, η Σαραγόσα, έχει το όγδοο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας. Σε 17 αγώνες έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς έχοντας νικήσει 5 φορές, χάσει 6 φορές και με 6 ισόπαλα αποτελέσματα.
Η Χιρόνα έχει μια αδύναμη εδρούλα που σε 17 εντός έδρας παιχνίδια έχει 8 Χινάρια, 5 νίκες και 4 ήττες.
Τι με νοιάζει έμενα αν η Χιρόνα είναι τελευταία και θέλει βαθμούς για να σώσει την κατηγορία. Όποιος θέλει να παίξει Χιρόνα στο 2 του ΟΠΑΠ  ή στο 2,15 των μπούκιδων είναι δικαίωμα του - ένας Τάκαρος δεν παίζει τέτοια. Παίζει Σαραγόσα που με τον Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο είναι αναγεννημένη και πάει φουλ για τα play offs. Εξάλλου άλλο 2,15 η Χιρόνα και άλλο 3,3 και άνω η Σαραγόσα.
Αν το παιχνίδι ξεφύγει απο την ισοπαλία προτιμώ το διπλό του 3,3 απο τον άσσο του 2,15.

108 σχόλια:

  1. Έτσι είναι. Στο κουμάρι Γιώργος Παρασκευάς και στις χρηματαγορές Γούορεν Μπάφετ. Όποιος τους πάει κόντρα θα τρώει φάπες - ατελείωτες φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ εχω βγαλει μια πενταδα για το τριημερο και είναι 111 χ 152 χ 156 χ 289 1 και302 1 συστημα 3,4,5, κοστος 4,80 ευρο από δω και στο εξης παιζω πολύ συγκρατημένα ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ποντάρω σε ομάδες που θεωρώ ότι ενσωματώνουν value bet στο να τις ποντάρει κάποιος. Πάμε λοιπόν με τον πρώτο αγώνα ο οποίος αφορά την 1η Γαλλίας. Σοσό εναντίον Παρί. Η Παρί τις υπόλοιπες 5 αγωνιστηκές χρειάζεται 7 βαθμούς για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Η Σοσό από την άλλη βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και χρειάζεται οπωσδήποτε 10 βαθμούς αν θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Στην έδρα της είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας (έχει μαζέψει το 80% των βαθμών της εντός έδρας) με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ οι πιο πρόσφατες ήττες της εντός έδρας ήταν από Μονπελιέ τον Ιανουάριο και Ρεμς τον Δεκέμβριο. Η Παρί έχασε πρόσφατα από την Λυών και τον Δεκέμβριο από την Εβιάν. Θεωρώ ότι η ισοπαλία βολεύει την Παρί αλλά όχι την Σοσό που χρειάζεται περισσότερους βαθμούς τους οποίους μόνο από την δυνατή της έδρα μπορεί να μαζέψει. Στα τις προϊστορίας έχουμε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες για την Σοσό εντός έδρας όταν αντιμετωπίζει την Παρί. Ρισκάρω στο 1Χ της διπλής ευκαιρίας. Συνεχίζω με Γαλλία και 2η κατηγορία. Μπρέστ εναντίον Κλερμόν Στην μέση της βαθμολογίας και οι δύο, ουσιαστικά ασφαλείς, δεν έχουν για τίποτα να παλέψουν πέραν ενός κάπως καλύτερου πλασαρίσματος στην βαθμολογία Θεωρώ ότι καμία από τις δύο δεν έχει τα φόντα για άνοδο στις αγωνιστικές που απομένουν. Έχουν πολύ καλή φόρμα και οι δύο με την Κλερμόν να μην έχει χάσει τους τελευταίους 6 εντός/εκτός και την Μπρέστ με 1 ήττα στους τελευταίους 6 εντός/εκτός. Ρισκάρω με την ισοπαλία. Το τρίτο παιχνίδι έρχεται από την 1η κατηγορία της Γερμανίας. Χόφενχάιμ εναντίον Φρανκφούρτης και εδώ θα επιλέξω τα 4-6 τέρματα ελπίζοντας ο ΟΠΑΠ να μου τα δώσει σε τιμές άνω του 2.30. Η Χόφεναχάιμ εντός έχει συντελεστή 4.7 και η Φρανκφούρτη εκτός 3.2. Έχω την αίσθηση ότι έχει μεγάλη τύχη να επιβεβαιωθεί. Επόμενο παιχνίδι η κόντρα της Μπάγερν η οποία παίζει εντός έδρας με την Βέρνερ. Πιστεύω ότι μετά και την ήττα της από την Ρεάλ χθες το μυαλό ΟΛΩΝ είναι στην ρεβάνς εντός έδρας. Εξάλλου το τελευταίο διάστημα βγάζει κούραση πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Βερντερ και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Χ2 λοιπόν σε διπλή ευκαιρία. Τελειώνω με Αγγλία 2η κατηγορία και τον αγώνα της Νταγκεναμ με την Νορθάμπτον. Εδώ επιλέγω το διπλό το οποίο λογικά ο ΟΠΑΠ θα το βγάλει κοντά στο 2.00 καθώς έξω παίζει στα 2.50. Η Νορθαμπτον καίγεται για βαθμούς σε μία έδρα στην οποία παραδοσιακά πάει καλά. Η Ντάγκεναμ δεν προλαβαίνει το τρένο της ανόδου και διανύει και περίοδο νεφορμαρίσματος. Αυτό το διπλό το πιστεύω πολύ και είναι καλό και σε μονό bet.

    Η σούμα:
    ΣΟΣΟ 1Χ (ΔΕ) 2,40
    ΜΠΡΕΣΤ Χ 2,90
    ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 4-6 2,10
    ΒΕΡΝΕΡ Χ2 (ΔΕ) 3,51
    ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 2 2,15

    Σύστημα 3-4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Monsieur Harrys που είναι μπομπάτος σαν και εμένα, θα παίξω και δυαδούλα εξω με:

      ΑΣΣΟ την Αζαξιό 9.00
      ΙΣΟΠΑΛΙΑ την Βαλένθια 3.60

      Στο Stoiximan.

      Διαγραφή
    2. Παίζετε μπόμπες κύριε Δαρείε, αλλά δεν βλέπω πουθενά κανένα σχοιλασμό για το Μπραουνσβάιγκ. Το έχετε δει το ματσάκι??
      Δεν είναι ωραίο το Μπραουνσβάιγκ στα 3,8 με 4???

      Διαγραφή
    3. Monsieur αυτό κοίταζα τώρα. Φοβάμαι την ισοπαλία εδώ.

      Διαγραφή
    4. Κ Δαρείε υπάρχει περίπτωση να σωθεί η ΑΖΑΞΙΟ????

      Διαγραφή
    5. No way.Απλά υποβιβάστηκε και παίζει πλέον πολυ πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ασε που βάση της προιστορίας δεν υπάρχει ισοπαλία. Ασσοι και διπλά μόνο.

      Διαγραφή
  4. Για σήμερα
    Μπρεστ - Κλερμόν Χ στο 3.00
    Κρετέιγ - Χάβρη Χ στο Ισοπαλία 2.95
    Λανς - Νανσί Χ στο 3.15
    Ελτσε - Λεβάντε Χ στο 3.60
    Αννόβερο - Στουτγκάρδη 2 στο 2.55
    Ζητούμενα 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έριξα και ένα τελευταίο για το ΠαρασκευοΣ/Κ
    Χέρτα - Μπράουνσβαϊγκ 2 στο 3.80
    Λατίνα - Παλέρμο 1 στο 2.90
    Σιένα - Κάρπι 1 στο 1.909
    Τραπάνι - Γιούβε Στάμπια Over 3.5 Γκολ στο 2.65
    Γρανάδα - Ράγιο Βαγιεκάνο Χ στο 3.30
    Ζητούμενα 4-5
    (αν περάσει το Μπρουνβάιγκ και η Λατίνα πάμε για μεγάλη ζημιά εδώ)

    Ότι έπαιξα έπαιξα.
    5 παρολάκια όπως κάθε τριήμερο. Αν παίξω 1 ή 2 ακόμη θα το γράψω - αλλά απο αύριο ή κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΟΠΑΠ είναι απαράδεκτος!!!!
    Τελευταίες αγωνιστικές και αφαιρεί αγώνες στα μεγάλα πρωταθλήματα??
    Που είναι βρεεεε η Γιούβε Στάμπια και η Σερκλ Μπαστιά, βρεεεεεεε??
    Δεν φτάνει που τις τελευταίες αγωνιστικές βγάζει αποδόσεις όχι σαν μπουκ αλλά σαν να είναι παίκτης, τώρα κόβει και αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη γκανιότα στο 115% την δέχομαι, άντε και τις πονηριές να βγάζει αποδόσεις σαν να είναι παίκτης το καταλαβαίνω. Αλλά να μην συμπεριλαμβάνει όλους τους αγώνες ενός πρωταθλήματος πάει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Χριστός Ανέστη και από αυτό το μετερίζι! Είδα κύριε Τάκη την τσιμπήσατε την τετραδούλα σας τις Άγιες Ημερες χε χε Μπράβο σας!

      Μετά από διάλλειμμα 2 περίπου εβδομάδων,νιώθω και πάλι έτοιμος να χώσω κανένα δελτιάκι το Σ/Κ :)

      Έχετε βάλει εσείς και ο κύριος Δαρείος μπόλικα προς μελέτη.Πάντως όσο θα προχωράμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων,θα δούμε λογικά και στις Α'κατηγορίες,ειδικά στο Καμπιονάτο,να εξαφανίζονται παιγνίδια...

      Διαγραφή
  7. Απο Αμέρικα μεριά έχομε τελευταία αγωνιστική σε Μέξικο και Χιλή.

    Άσσος η Αντοφαγάστα και συμμετοχή στη Λιλίγκια
    (Η Κομπρεσάλ είναι καλό ασσούρι και δεν την παίζουν μπόλικοι μπούκιδες - το έχουν αποσύρει είτε το παιχνίδι ή δεν παίρνουν στοίχημα στον άσσο. Αλλά στο 1,65 και 1,8 Κομπρεσάλ δεν παίζω).
    Κίνητρο έχει και η Αουνταξ Ιταλιάνο και σκέφτομαι να τον παίξω τον άσσο. Μάλλον θα το αφήσω - καθώς μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσουν ταυτόχρονα και η Λα Καρέλα και η Ντε Βίνα

    Απο Μέξικο Άτλας και Μονάρκας και τα μυαλά στα κάγκελα, αλλά εγώ έσπρωξα ένα πακετάκι στη δυάδα:
    Αντοφαγκάστα στο Σαντιάγο Γουόντερερς 1 στο 2.20
    Τίγρες - Άτλας 2 στο 3,2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Λίγες επιλογές σήμερα και γενικά όλο το τριήμερο.

    Πρώτη επιλογή ΠΑΟ. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβασή του....κέρδισε (και απέκλεισε) τον ΟΣΦΠ, ήταν τόσο μεγάλη η χαρά τους που πανηγύρισαν σαν να είχαν πάρει το κύπελο.
    Δεύτερη επιλογή ΛΟΥΚΕΡΝΗ. Είναι στο όριο να βγεί στο Europa, στον ένα βαθμό διαφορά με την ΓΙΟΥΝΓ ΜΠΟΙΣ. Απέναντι σε μία ΖΥΡΙΧΗ κάπου στη μέση της βαθμολογίας που είναι όμως ήδη κυπελούχος Ελβετίας.
    Μονά και δυάδα
    ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2 @ 2,30
    ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ 2 @ 3,20

    Τέλος δύο OVER σε δυάδα μήπως μας τιμήσει με την παρουσία του ο Κ Tzo ;-))))))

    ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ
    ΠΟΤΣΝΤΕΙΛ - ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ απόδοση δυάδας 3,70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξα και τα δύο γερμανικά ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΧ
      αλλά.... Είναι και οι δύο για τα μπάζα.... Ειδικά η ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΧ έχει κάνει όλο κι όλο ένα διπλό σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα....
      Όπως πολύ σωστά είπε και ο Κ Τάκης, το θέμα δεν είναι αν θέλουν, το θέμα είναι αν μπορούν....

      Διαγραφή
    2. Κύριε Χάρη αφού τα'χουμε πει,Σάββατο πριν τις 18.00 και δει Αγγλούριους δεν:)

      Πάντως αυτή η εποχή που τελειώνουν τα πρωταθλήματα,είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν μου πολυάρεσε διότι και τα "αυτονόητα" αποτελέσματα αυξάνονται και έτσι οι book πετσοκόβουν υπέρ του δέοντως..

      Διαγραφή
    3. Εύγε κύριε Harry - αν καθόταν και Ροτσντέιλ θα μιλάγαμε για ιδανικό betting. Γιαυτό τα overs δεν τα παω.
      2-0 στο 16' και μετά τέλος.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο κύριε Χάρη για τη 2άδα,εμφατική η επικράτηση του ΠΑΟ στον τελικό.

      Κύριε Τάκη τα ίδια συμβαίνουν και με τα σημεία,όποιος είδε το χθεσινό παιγνίδι της ΛΑΣ ΠΛΜΑΣ με τα μικρά της Μπάρτσα θα αντελήφθη ότι το τελικό σκορ ήτο μαγική εικόνα.
      Η μπάλα είναι μπάλα,γι'αυτό και μπορεί να έρθουν τα πάντα σε έναν αγώνα και γι'αυτό λατρεύεται όσο κανένα άλλο άθλημα.

      Διαγραφή
    5. Κ Τάκη θεωρούσα σίγουρη τη δυάδα αυτή για το λόγο που ακριβώς είπατε....
      Αντίθετα θεωρούσα χαμένο τη ΛΟΥΚΕΡΝΗ.... (μέχρι το 50' που το έβλεπα κέρδιζε η ΖΥΡΙΧΗ 1-0).
      Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι άλλο....απλά ότι ο Όσιμ επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά!!!

      Διαγραφή
  9. Σήμερα θα παίξω 2 δελτία και μάλιστα στο ένα θα τιμήσω μόνο σημεία,αυτά που έγραψα και πιο πριν ως αυτονόητα.Να δούμε βεβαίως εάν θα βγουν:

    1ο δελτίο

    ΝΙΣ-ΡΕΜΣ

    Τα'γραψε και ο κύριος Τάκης για το ματς αυτό.Η ΝΙΣ έχει εκ των καλυτέρων εδρών ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται σε κίνδυνο και συνήθως αυτό είναι και το μυστικό για τους άσσους τέτοιου τύπου.Μαζί φυσικά και το αδιάφορο της ΡΕΜΣ αλλά και την όχι ιδιαίτερη παρουσία της στα εκτός έδρας(5-6-6).
    Μόνο ανησυχητικό το ότι βλέπω τον εν λόγω άσσο σε αρκετά site...

    ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'

    Ισσόβαθμες και οι 2 και σε τροχιά πλέι οφ και απευθείας ανόδου,με μια μεγάλη όμως διαφορά.Η θυγατρική της Μπάρτσα,όπως και όλες οι θυγατρικές,δεν έχουν το δικαίωμα να ανέβουν στην ίδια κατηγορία με τις μητρικές ομάδες.Εφ'όσον η μικρή Μπάρτσα ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σεκούντα,κλασικά όπως έχει συμβεί και με άλλες ανάλογες περιπτώσεις,θα "κάνει" πίσω στα επόμενα παιγνίδια της.

    Η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ δεν έχει άσχημη ομάδα απλά εάν είχε μεγαλύτερη ευκολία στο σκοράρισμαθα είχε ανέβει μαζί με την Ντεπορτίβο από νωρίτερα στην Πριμέρα.Από την Ειμπάρ για παράδειγμα που είναι ο ορισμός του αντιποδόσφαιρου στη Σεκούντα,προτιμώ χίλιες φορές τους νησιώτες.

    Έχουμε λοιπόν:

    ΝΙΣ-ΡΕΜΣ 1 του 1.80
    ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β' 1 του 1.70

    2ο δελτίο

    ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΑΚΟ Οver του 1.75

    Θα το προτιμήσω και λόγω του ότι οι γηπεδούχοι λόγω αδιαφορίας εδώ και καιρό κάνουν παιγνίδια φουλ επιθετικά(9 στα 12 τελευταία τους έχουν έρθει over και τα 7 απ'τα 9 με over 3,5)αλλά και λόγω απόδοσης αφού το 1.75 του ΟΠΑΠ είναι εκ των καλυτέρων της αγοράς.

    ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ- Over του 1.70

    Απ'τις ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ χωρίς ενδοιασμούς,ειδικά οι φιλοξενούμενοι,ενώ οι γηπεδούχοι επιστρέφουν μετά από 3 αγώνες που έπαιξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ,στη φυσική τους έδρα και άρα αναμένεται πολύ δυνατό ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφθασα κοντά στην πρώτη 2άδα αλλά όπως έγραψα και χθες η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ δεν σκοράρει εύκολα και ίσως αυτό της στοιχήσει την άνοδο.Την πάτησε την μικρή Μπάρτσα,ειδικά στο α'ημίχρονο,αφού οι πιτσιρικάδες αμυνόταν πολύ ψηλά αλλά δεν σκόραραν οι γηπεδούχοι.Στο 47' έχασαν και πέναλτυ,πίεσαν στη συνέχεια αλλά στο φινάλε σε 2 κόντρες η Μπάρτσα σκόραρε 2 φορές και τέζα ο καμπούρης...

      Στο 2ο δελτίο,ενώ το γαλλικό έγινε ροντέο στο β'ημίχρονο(όπου και μπήκαν και τα 5 τεμάχια,τα 4 δε στο τελευταίο τέταρτο),το αμερικάνικο σταμάτησε στο 15' και στο 1-0.
      Δεν με πήγε χθες χε χε

      Αργότερα θα γράψω για τα σημερινά,να διασκεδάσουμε την Κυριακή μας.

      Διαγραφή
  10. Στο στοίχημα σήμερα πανωλεθρία ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΘΑ που κερνάει 3 μέχρι τώρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και ο Κύριος Harry που μας πρότεινε να την παίξουμε μαζί με τη Λουκέρνη!

      Μπράβο Κύριε Harry!

      Διαγραφή
    2. O Monsieur Haryys είναι για εμένα είναι μεγάλος παίκτης και υποκλίνομαι καθώς και οι αγώνες που παίζει είναι με αποδόσεις μεγάλες.

      Διαγραφή
    3. Κ Nemoz και Δαρείε και η άλλη δυάδα με τα OVER απλά δεν ήθελε...Ο Κ Τάκης το ανέφερε παραπάνω... 2-0 η ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ από το 16' και μετά το ματς έσβησε. Λογικά θα μιλάγαμε για το απόλυτο... δεν πειράζει.... μας το χρωστάει!!!!

      Διαγραφή
  11. Χθες όπως μελετούσα και για τα σημερινά παιγνίδια,είδα ότι υπάρχει ένα ματς για το τούρκικο πρωτάθλημα,το Καισερίσπορ-Καρντεμίρ,στο οποίο υπάρχει φοβερή προιστορία.Σε 11 ματς με γηπεδούχο την Καισερί έχει έρθει και τις 11 φορές άσσος!
    Καίγονται οι γηπεδούχοι και οιυραγοί της βαθμολογίας,οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες ελπίδες για το Γιουρόπα.Δεν ξέρω εάν το συμπεριλάβω σε κάποιο απ'τα δελτία αλλά είπα να το καταγράψω ως ενδιαφέρον στοιχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο δημητρης επιστρεφει με μπομπετο!!
    σοσο 1χ
    κρισταλ παλας 1χ
    λιβερπουλ χαντικαπ -1 (στο ιντερνετικο)
    σανκτ παουλι Χ
    βαλενθια 1Χ

    3-4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    Μία δυάδα με την πρόταση του Κ Tzo (συμφωνώ απόλυτα στην ανάλυση) και την ΠΑΡΜΑ που πάει για Europa απέναντι στην αδιάφορη ΚΑΛΙΑΡΙ.
    ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ 1
    ΚΑΛΙΑΡΙ - ΠΑΡΜΑ 2 απόδοση δυάδας 5,34

    Και ένα μονό.
    Μετά τις 17:45....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονό άκυρο.....

      Ήθελα να παίξω ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ μόνο αν κέρδιζε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ την ΤΣΕΛΣΙ και είχε αγκαλιάσει τον τίτλο....Τότε θα είχε νόημα η κόντρα της ΜΑΝ ΣΙΤΙ.
      Τώρα πάπαλα.... με νίκη της ΤΣΕΛΣΙ και νίκη της ΜΑΝ ΣΙΤΙ έχουν και οι δύο πιθανότητες.
      Δεν νομίζω να το χάσει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αλλά δεν ρισκάρω το μπετ.

      Διαγραφή
  14. Μέσα τα Κασέρια χα χα χα

    1ο δελτίο

    ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ

    Παράδοση και κίνητρο για τα κασέρια,όχι άσχημη η απόδοση του ΟΠΑΠ,στο 2.10.

    Το δεύτερο παιγνίδι είναι αυριανό και συγκεκριμένα το over στο ΓΚΕΦΛΕ-ΚΑΛΜΑΡ.Μόλις είδα ότι κυκλοφορούν έξω αποδόσεις του 2.20-2.25 πήγα να δω κατευθείαν του ΟΠΑΠ.Το είδα και εκεί ψηλά,στο 2.00 και είπα να ψάξω το ματς.
    Είδα ότι και οι 2 ομάδες φέτος είναι του over(4 στα 5 η μία και 3 στα 5 η άλλη αλλά το απόλυτο εντός και εκτός αντίστοιχα,οκ,μικρό το δείγμα)αλλά και η προιστορία είναι 6 στα 11 over(τα 5 τελευταία βέβαια είναι under,είχαν προηγηθεί 6 σερί over!).

    Στο Σουηδικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μπαίνουν αρκετά γκολ και φέτος στις πρώτες 5 αγωνιστικές το 75% των ομάδων έχει άνω του 50% στα over μέσα-έξω.
    Όπως καταλαβαίνετε,το τσίμπησα το 2.00...


    2ο δελτίο

    ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ

    Οι Βάσκοι τα τελευταία χρόνια βγάζουν πολύ καλές φουρνιές νέων παικτών(ως γνωστό η ομάδα τους αποτελείται διαχρονικά ΜΟΝΟ από Βάσκους)αλλά τους έλειπε ένας προπονητής να τους οδηγήσει ψηλά και κατ'αρχάς στην έξοδο στο Τσάμπιονς Ληγκ.Φαίνεται ότι ο Βαλβέρδε είναι ο άνθρωπός τους φέτος,αφού έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά στο Σαν Μαμές(12-3-2).

    Η Σεβίλλη είναι μια ανάσα απ'τον τελικό του Γιουρόπα,αφού κέρδισε την περασμένη Πέμπτη τη Βαλένθια με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό.Καλή ομάδα,εξαρτάται όμως κυρίως απ'τις ορέξεις του πολύ καλού Κροάτη του Ράκιτιτς.Εάν δεν παίξει αυτός καλά,χάνει το 60-70% της δύναμής της.

    Αν και λογικά κουρασμένοι οι φιλοξενούμενοι,το ματς είναι 6ποντο αφού όποιος κερδίσει θα'χει τον πρώτο λόγο για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσου-Λου.Αν κερδίσει η Μπιλμπάο,τελειώνει η ιστορία σήμερα.

    Θεωρώ ότι η κούραση της Σεβίλλης θα παίξει τον ρόλο της και σε συνδυασμό με την πολύ εικόνα των Βάσκων φέτος στο Σαν Μαμές,θα γύρει το ματσάκι στον άσσο(1.85).

    Για 2ο παιγνίδι στο δελτίο θα προτιμήσω ένα ακόμη Σουηδικό over,αυτό της ΧΑΚΕΝ με την ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.

    Για να δούμε τι θα δούμε και καλή μας διασκέδαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur Tzo ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το δεύτερο δελτίο σας.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλές επιλογές συγχαρητήρια Κ Tzo!!!!

      Την ΜΠΙΛΜΠΑΟ την παίξατε 1 ή OVER???

      Διαγραφή
    3. Μόλις έριξα κάτι ψιλά στον άσσο της Αταλάντα με 5.60 στο Stoiximan.

      Διαγραφή
    4. Να'στε καλά κύριε Δαρείε και κύριε Χάρη.Άσσο την έπαιξα τη Μπιλμπάο,εξ ου και η ανάλυσις.Κατέβηκε η Σεβίλλη με τον Ράκιτιτς στον πάγκο και την κατάπιε η Ατλέτικο.Καλά στη Σουηδία σήμερα έγινε του over το κάγκελο,όλα στο over 3,5 κάτσανε.

      2 φάσεις έκανε στο πρώτο 20λεπτο η Καραμπούκ και έβαλε 2 τεμάχια,κόντρα στη ροή του αγώνος και πάπαλα τα Κασέρια.Έτσι είναι η μπάλα...

      Διαγραφή
    5. Το θέλει το ματς η ΑΤΑΛΑΝΤΑ Κ Δαρείε... αλλά όταν θες ένα ματς δεν χάνεις πέναλτι.
      Τουλάχιστο οι άλλοι είναι με 10!!!

      Διαγραφή
    6. Η ματσάρα γίνεται στη ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Ποια ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...............

      Διαγραφή
    7. Πήρα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ στο live @ 5.50

      Διαγραφή
    8. Εύγε Monsieur για άλλη μια φορά. Εγώ πάλι μάλλον πρέπει να απέχω μέχρι το επόμενο ΣΚ και να μελετήσω περισσότερο.

      Διαγραφή
    9. Μπράβο παιδιά, κύριε τζο και κύριε Harry - ήταν πολύ καλό αυτό το Σ/Κ.

      Την Μπιλμπάο και εγώ την έπαιξα σε μόνο αποδεκτό. Όπως και την Μπρίζ και τον ΠΑΟ. Και μια καλή δυάδα που βασίστηκα την Κυριακή ήταν η Βερόνα και η Σάντερλαντ. Η Ιταλία πήγε όλη φυσιολογικότατα.

      Πάμε τώρα σε φρέσκα κουλούρια.
      Σήμερα έπαιξα Λάουτερν και το Χινάρι της Ανζέ και την Καέν - δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μπούκιδες βγάζουν τόσο μεγάλη φαβόρα την Καέν.

      Εντός ολίγου έρχεται η μεγάλη μου μπόμπα για Σ/Κ. Ήδη την έχω παίξει.
      Έρχεται η ΜΠΟΜΠΑ για τους ΜΠΟΜΠΑΤΟΥΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Το άλλο Σάββατο ένα διπλό που δεν μου φεύγει απο το μυαλό είναι αυτό της Εβιάν στην έδρα της Ρέμς αν και θεωρώ ότι οι μπουκς θα είναι αρκετα υποψιασμένοι και το βλεπω χαμηλά. Εχω την ίδια αίσθηση ακριβώς που είχα με το διπλό της Νορθάμπτον το Σάββατο το οποίο ηρθε εύκολα απο το ημίχρονο κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης υπό σκέψη ο άσσος της Βέρντερ με την Χερτα.

      Διαγραφή
    2. Επίσης ο άσσος της Κρού με την Πρέστον και το 1Χ της Νορθάμπτον με την Οξφορντ (ουσιαστικά με Χ η Νορθάμπτον είναι 100% οκ).

      Διαγραφή
    3. Και το διπλό της Μπόχουμ στην 1860....Φυσικά θελω να δω και σε τι αποδόσεις θα τα βγαλουν όλα αυτά καθώς πρόκειται για ομάδες με τεράστιο κίνητρο που παίζουν με ουσιαστικά αδιάφορες. Επίσης θα τσεκαριστούν και οι "σχέσεις" μεταξύ των ομάδων καθώς ειδικά στην Αγγλία είδαμε το περασμένο Σ/Κ αδιάφορες ομάδες ουσιαστικά να ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ σε ομάδες που χρειάζονταν βαθμό/ους....

      Διαγραφή
    4. Έρχεται η ΜΠΟΜΠΑ κύριε Δαρείε. Έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      καλή η Μπόχουμ στο 3 και η Εβιάν στο 3,2 που θα τα παίξουμε - αλλά έρχεται η ΜΠΟΜΠΑ!!!!!
      Η μεγάλη μπόμπα του 4,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Παρακαλώ Monsieur. Να την δώ, να την μελετήσω και να την βάλω στο καλάθι.

      Διαγραφή
    6. Στην Έβερτον αναφέρομαι αν δεν το καταλάβατε.
      Εγώ ήδη την πόνταρα. Αλλά θέλω και την γνώμη - τόσο τη δικιά σας, όσο και του κυρίου harry.

      Διαγραφή
    7. Monsieur Takis ορίστε η δική μου γνώμη:

      http://s13.postimg.org/ih8e692qf/Capture.jpg

      Διαγραφή
    8. Πιθανόν να κινηθούμε σε παρόμοια πεντάδα - αντί για Βέρντερ, ίσως πάω σε Μπραουνσβάιγκ - Νυρμβέργη.
      Μάλλον λόγω προϊστορίας πήρατε Βέρντερ.

      Διαγραφή
    9. Φυσικά λόγω προιστορίας. Επιπλέον σε φόρμα είναι λίγο καλύτερη απο την Χέρτα και θεωρώ ότι στο τέλος θέλει μια καλή εμφανιση στην έδρα της. Φυσικά παραμονεύει και το Χ αλλά μου έχει κάτσει ο άσσος. Στα άλλα δύο που λέτε δεν έχω γνωμη. Ισως ένα κλικ προς Νυρεμβέργη αλλά την εχουν βγάλει στο 2.00 μέσο όρο. Την Μπράουνσβαιγκ στο 2.70 μέσο όρο.

      Διαγραφή
    10. Ναι αλλά η Βερντερ είναι χωνί στην άμυνα - σουρωτήρι σκέτο. Στο 3-1 που κέρδισε τη Χοφενχάιμ εντός ήταν για ήττα η ομάδα. Χάνει ευκαιρίες, αλλά οι αντίπαλοι της κάνουν περισσότερες. Βέβαια, ευτυχώς, τώρα παίζει με τη Χέρτα που δεν την έχω και για πολλά. Άρα πιθανόν να κερδίσει η Βέρντερ, λόγω αμπαλοσύνης της Χέρτας..

      Διαγραφή
    11. Θα παιχτεί και δελτίο στον ΟΠΑΠ με άλλους αγώνες. Απλά περιμένω τις αποδόσεις που θα βγάλει. Μου αρέσει επίσης το Χ ημίχρονο στον αγώνα του Χάμπουργκερ με την Μπάγερν. Αν είναι απο 2.40 και πάνω πιθανόν να μπει στο σύστημα του ΟΠΑΠ.

      Διαγραφή
    12. Βλέπετε οι Λύκοι να σώζουν οριστικά την Στουτγαρδη???

      Πάντως η προιστορία είναι μαζί της. Διάθεση να υπάρχει αν και ο άσσος άνοιξε έξω στο 2.80...

      Διαγραφή
    13. Η Στουτγκάρδη έχει σωθεί. Άντε με ένα Χι να σωθούν και μαθηματικά. Η γνώμη μου είναι : ου μπλέξουμε με αυτό το ματς που ενδιαφέρει μόνο τους Λύκους.

      Διαγραφή
    14. Εχετε δικιο.

      Η Στουτγάρδη παίζει τελευταία αγωνιστική με Μπάγερν και το Χάμπουργερ με Μάινζ. Οι Λύκοι πάιζουν με την Γκλάντμπαχ.Δηλαδή ΜΠΑΧΑΛΟ οπότε άστο στην άκρη.

      Διαγραφή
    15. Δείτε το Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε
      είναι σαν το Πανιώνιος - Πλατανιάς που το Χινάρι ήταν στο 1,3 και έφεραν Χ και σώθηκαν και οι δυο.
      Αν έρθει Χ το Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε τότε σώνονται και οι δύο ότι και να γίνει.
      Σε τριπλή ισοβαθμιά με Πάκος ---> η Πάκος χαιρετάει.
      Μόνο αν ισοβαθμήσουν με Μπελενένσες την βάψανε μαύρα. Άρα φέρνουν Χι και φεύγουν αγκαλιασμένοι απο το γήπεδο.

      Σε τριπλή ισοβαθμία Ζιλ Βιθέντε - Αρούκα και Πάκος (πολύ πιθανό σενάριο) τότε
      Ζιλ Βιθέντε 7 βαθμοί
      Αρούκα 5
      Πάκος 4

      Ήδη σε απόδοση 3,1 το έπαιξα

      Διαγραφή
    16. Σωστότατο. Στα 3 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως εδρας 2 Χ. Μου αρέσει πολύ, δεν την είχα καν πάρει χαμπάρι και θα μπει στο σύστημα χωρίς πολλά πολλά.

      Ελπίζω να μην το φάει η μαρμάγκα του ΟΠΑΠ και τοέχει εκτός κουπονιού. Τότε θα παιχθεί μονό αποδεκτό έξω.

      Διαγραφή
    17. Κού κου κυριε Δαρείε σας έχω άλλο ένα μπομπάτο πάνω απο 4 και βάλε.

      Ανζί - Τέρεκ Γκρόζνι

      Για ψαχτείτε, για ψαχτείτε!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Έβερτον - Μάντσεστερ Σ.
    Τώρα ξέρω όλοι τι σκέφτεστε. Η Μαν Σίτι το πήρε το πρωτάθλημα. Σιγά μην κάτσει η Έβερτον να κόψει βαθμούς απο την Σίτι και να δώσει το πρωτάθλημα στην μισητή συμπολίτισσα Λίβερπουλ. Σαν να λέμε, τώρα σιγά μην χτυπήσει το ματς τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια και να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - περίοδος 1992-1993, όταν ο Ολυμπιακός ανοίγει τα μπούτια και χάνει με κατεβασμένα τα βρακιά, τελευταία αγωνιστική στην Ν. Φιλαδέλφεια.

    Σωστά!!! Αφού η Έβερτον με τις γκέλες που έκανε με Κρύσταλ Πάλας (ήττα 2-3 εντός) και Σαουθάμπτον (ήττα 0-2 εκτός) φαίνεται ότι δεν έχει ελπίδα να προλάβει την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λήγκ. Άρα η Έβερτον είναι αδιάφορη και δεν θα χτυπήσει το ματς και δεν θέλει να χαρούν πρωτάθλημα οι μισητοί αντίπαλοι της Λίβερπουλ.

    Όμως για να δούμε μερικά άλλα δεδομένα.

    Δεδομένο πρώτον
    Τώρα μιλάμε για Αγγλία και όχι για το Ελληνικό πρωτάθλημα της πλάκας και της φάπας. Ναι, και στην Αγγλία γίνονται τριγωνικές και ύποπτες συναλλαγές, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Άρα είναι λάθος να σκέπτομαι πρόβλεψη Αγγλικού ποδοσφαιρικού αγώνα σκεπτόμενος τις τυχόν εξαιρέσεις και όχι τους κανόνες.

    Δεδομένο δεύτερον
    Το κόμπλεξ της Μαν Σίτι είναι Άπειρο. Τόσα λεφτά έχουν πέσει, τόσες μεταγραφές και τελικά τι έχει κάνει???? Που είναι στην Ευρώπη η Μαν Σίτι??? Πουθενά. Όλο φάπες τρώει.

    Ναi, πήρε πρωτάθλημα!!! χαχαχα.

    Για θυμηθείτε πως το πήρε. Το πήρε στην ισοβαθμία με την Μαν Γιουνάιτεντ. Τελευταία αγωνιστική ήθελε μόνο νίκη και έπαιζε εντός έδρας με την Κ.Π.Ρ. Η ΚΠΡ έπαιζε με 10 παίκτες και η Σίτι έχανε 2-1.
    Και τελικά με .... γκολ του Ντζέκο στο 92' και του Αγκουέρο στο 94' η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 την ΚΠΡ και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
    Μιλάμε ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστιο κόμπλεξ και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της.

    Δεδομένο τρίτον
    Όποτε η Σίτι πάει στο Λίβερπουλ τρώει σφαλιάρες ξεγυρισμένες. Πόσες φορές νίκησε στο Λίβερπουλ??? Πόσες?????
    Προϊστορία με γηπεδούχο την Έβερτον
    8 νίκες Έβερτον - 3 ισοπαλιες και 1 νίκη Μαντσεστερ Σίτι
    16/03/13 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:0
    31/01/12 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
    07/05/11 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:1
    16/01/10 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:0
    25/04/09 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:2
    12/01/08 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
    30/09/06 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:1
    04/02/06 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
    26/12/04 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:1
    07/12/03 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0:0
    01/01/03 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:2
    08/04/01 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 3:1
    Τα ίδια χάλια έχει η Σίτι όταν παίζει με την Λίβερπουλ. Μόνο που με τη Λίβερπουλ παίρνει και καμιά ισοπαλία. Για νίκη ούτε συζήτηση. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη στο Λίβερπουλ.

    Δεδομένο τέταρτον
    Εμείς παίζουμε στοίχημα. Δεν προβλέπουμε νικητή αγώνων. Και οι μπούκιδες δίνουν αποδόσεις στην Έβερτον απο 4 εως 4,5, ενώ στην Σίτι απο 1,75 εως 1,85.

    Βρε δεν πάμε καλά λέω εγώ.

    Έβερτον και τα μυαλά στα κάγκελα. Ήδη το έχω πάρει. Ας πάρουν οι άλλοι Σίτι στο 1,8 - όπως έπαιρναν Λίβερπουλ στο 1,7 και ήρθε ο Μουρίνιο και τους την φόρεσε.

    Έβερτον στο 4,5 και ας χάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ Τάκη το συγκεκριμένο ματς δεν το αγγίζω.
      Σε ότι γράψατε παραπάνω έχετε δίκιο αλλά....
      Η ΜΑΝ ΣΙΤΙ έχει τη μοναδική ευκαιρία να πάρει πάλι το πρωτάθλημα στις τελευταίες τρεις (για την ΜΑΝ ΣΙΤΙ) αγωνιστικές (ΤΣΕΛΣΙ και ΛΙΒΕ έχουν από δύο).
      Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος το μόνο πράγμα που μετράει είναι το κίνητρο. Κατά τη γνώμη μου,αυτό μόνο και τίποτε άλλο.
      Η ΜΑΝ ΣΙΤΙ έχει (δεν ξέρω αν θα το εκμεταλλευτεί,αλλά έχει!!!)
      Δεν βλέπω πουθενά το κίνητρο της ΕΒΕΡΤΟΝ....ή μάλλον το κίνητρό της είναι να κάτσει να χάσει για να μην πάρει πρωτάθλημα η συμπολίτισσα.
      Αν ήμασταν στη μέση του πρωταθλήματος θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά... αλλά τώρα.... NO BET!!!!! (δεν λέω ότι δεν πρόκειται να κερδίσει...)

      Αντίθετα το πορτογαλέζικο χινάρι που αναφέρατε, το κοιτάζω πολύ σοβαρά!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Harry αν κάτσει να χάσει αυτό το ματς η Έβερτον τότε στο επόμενο και τελευταίο ματς - με τη Χαλ - θα παίξει κορώνα γράμματα για το αν θα βγει στην Ευρώπη. Η άλλη η Μάντσεστερ καραδοκεί και στην ισοβαθμία την ξεπερνάει την Έβερτον.
      Θα μου πείτε και ποια είναι η Χαλ και θα κοντράρει την Έβερτον.

      Διαγραφή
    3. Για πείτε μου και πως σας φαίνεται το Ανζί - Τέρεκ Γκρόζνι ???

      Διαγραφή
    4. Κ Τάκη δεν έχω ιδέα.... μένω άφωνος!!!!!
      Αναμένω περισσότερες πληροφορίες..................

      Διαγραφή
    5. Θα γράψω αύριο - τώρα μελετάω λίγο τους ιάπωνες που παίζουν χαράματα.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Η Τερεκ στους 29 βαθμούς και λίγο πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Η Ανζί 17 βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας. Μιλάμε για 12 βαθμούς πιο κάτω.και μένουν 3 αγωνιστικές μέχρι το τέλος επομένως αν υποθέσουμε ότι η Ανζί κερδίζει και τους τρεις πάει στους 25 βαθμούς....Δηλαδή στα play off ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΕΣ αγωνιστικές δεν κερδίσουν οι Kryla, Tom Tosk και Volga (πράγμα δύσκολο). Η Ανζί τους τελευταίους 6 εντός/εκτός έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Τέρεκ πάει τρένο με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Θα μου πείτε τότε γιατί δίνεται η Τέρεκ τόσο αουτσάιντερ απο ολους???

      Γιατί η Τέρεκ στα τελευταία 10 εκτός έδρας έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Είναι ομάδα έδρας. Εκτος δεν υπάρχει.Η Ανζί εντός έδρας στα τελευταία 10 έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

      Για να το δούμε σε ποσοστά:
      Η Ανζί εντός έχει Νίκες 15%, Ισοπαλίες 31% και ήττες 54%.
      Η Τέρεκ εκτός έχει Νίκες 8%, Ισοπαλίες 23% και ήττες 69%

      Στα της προϊστορίας εχουμε 3-2-2 εντός για την Ανζί όποτε αντιμετωπίζει την Τέρεκ.

      Οπωσδήποτε υπαρχει κίνητρο για την Τέρεκ το θέμα είναι αν μπορεί...Ως απόδοση είναι εξαιρετική αφού δίνεται σε ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού.Μετά όμως απο αυτη την αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα της που είναι αρκετά δυνατή την Volga που είναι και αυτή στην ζωνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς και εκτός έδρας δεν υπάρχει. Προσωπικά θα απέχω καθώς φοβάμαι μην η Τέρεκ είναι τύπου Αμβούργου στα εκτός...

      Διαγραφή
    8. Κωλώσαμε κύριε Harry στο ιαπωνικό.
      Το Κοφού - Τοχουσίμα το διπλό πλήρωνε 8,5 στην Sportingbet και 9,5 στο Stoiximan - αλλά κώλωσε το θηρίο ο Τάκαρος.
      Τελικό σκορ : 0-1.

      Δεν πειράζει το Σάββατο το ζόμπι Τοχουσίμα έχει άλλη μια του χεριού της να παίξει. Την Σεντάι εντός - μόνο που τώρα οι μπούκιδες θα είναι προσεκτικότεροι στις αποδόσεις.

      Διαγραφή
    9. H Βεγκάτα όποτε πάει στο Τοχουσίμα κερνάει πίκρες τους γηπεδούχους. 7 διπλά και 3 Χ σε 10 αγώνες. Βέβαια είναι ζόμπι και αυτοί αλλά...

      Διαγραφή
    10. Τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της Τέρεκ

      19/04/2014 Λοκομοτίβ Μόσχας - Τέρεκ Γκρόζνυ 2-1
      Κέρδιζε 1-0 η Τέρεκ αλλά τελικά έχασε 2-1, αφού έφαγε γκολς στο 72' και στο 80'.
      Η Λοκομοτίβ είναι 2η στο ρώσικο και διεκδικεί το πρωτάθλημα από τη Ζενίτ που προηγείται για έναν βαθμό.

      08/04/14 Κρίλια - Τέρεκ Γκρόζνυ 1-1
      Η Τέρεκ ισοφαρίστηκε στο 44'.

      05/04/14 Άμκαρ Περμ - Τέρεκ Γκρόζνυ 0-1
      Νίκη της Τέρεκ με τέρμα στο 42'

      14/03/14 Ουράλ Εκατερίνμπουργκ - Τέρεκ Γκρόζνυ 2-1
      Έφαγε τέρματα η Τέρεκ στο 88 και στις καθυστερήσεις. (είχε ισοφαρίσει στο 90)

      25/11/13 Κρασνοντάρ - Τέρεκ Γκρόζνυ 3-2
      Έχασε με τέρμα στο 74'

      Μπορεί να χάνει εκτός έδρας παιχνίδια η Τέρεκ αλλά τα παλεύει - τουλάχιστον τις τελευταίες αγωνιστικές.
      Θυμίζω το διπλό 4,2 - ενώ το Draw no bet στο 3,15

      Διαγραφή
    11. Γιατί οι μπούκιδες δίνουν grand φαβόρα την Ανζί???
      Γιατί αν κερδίσει τις τελευταίες 3 αγωνιστικές - τότε έχει κάποιες ελπίδες να σωθεί
      τελευταίες 3 αγωνιστικές για Ανζί
      04/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Τέρεκ Γκρόζνυ
      11/05/14 Κρασνοντάρ - Ανζί Μαχατσκάλα (ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
      15/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Κρίλια
      Ακόμη όμως και αν η Ανζί πάρει τρεις νίκες,τότε εφόσον η Κρίλια και η Τομ Τοσκ πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό η καθεμία, τότε Ανζί ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.

      Εγώ αμφισβητώ ότι η Ανζί μπορεί να κάνει 3 νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Αν τις κάνει μαγκιά της - αλλά σε όλο το πρωτάθλημα και σε 27 αγώνες έχει κάνει όλες και όλες 2 ΜΟΝΟ νίκες. Τώρα θα κάνει 3 νίκες σε 3 παιχνίδια??

      Διαγραφή
    12. Τελευταίες 3 αγωνιστικές για Τομ Τοσκ
      03/05/14 Τομ Τοσκ - Σπάρτακ Μόσχας
      11/05/14 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τομ Τοσκ
      15/05/14 Τομ Τοσκ - Ροστόφ
      Δύσκολο πρόγραμμα - αλλά την τελευταία αγωνιστική θα πάρει όσους βαθμούς χρειάζεται απο την αδιάφορη Ροστόφ. Άρα αυτήν η Ανζι δεν την φτάνει.

      Τελευταίες 3 αγωνιστικές για Κρίλια
      03/05/14 Κούμπαν - Κρίλια
      10/05/14 Κρίλια - Ρούμπιν Καζάν
      15/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Κρίλια
      Την Κρίλια ποντάρουν οι μπούκιδες ότι μπορεί να φτάσει η Ανζί - παίζουν τελευταία αγωνιστική. Αλλά η Κρίλια έχει με Κούμπαν και Ρουμπίν τη δυνατότητα να πάρει τουλάχιστον το Χιναράκι που θέλει.

      Συμπέρασμα η Ανζί είναι στην Β΄ κατηγορία της Ρωσίας. Ας το χωνέψουν τα παλικάρια και να αφήσουν τα 1,7 και τα 1,8 στην Ανζί.
      Η Ανζί καλά να πάθει που ήθελε τα σαλόνια του Γιουρόπα - ε, τώρα απο τα σαλόνια της Ευρώπης στα αλώνια της Β΄κατηγορίας.
      Άντε γειά.

      Διαγραφή
    13. Επίσης απο Ρωσία μου αρέσει και το Κούμπαν - Κρίλια
      Η Κούμπαν έχει σωθεί. Είναι αδιάφορη και δεν κινδυνεύει.
      Η Κρίλια γιατί να μην πάρει τρίποντο??
      Η Κρίλια παίζεται απο 4,2 και πάνω.

      Θα μου πείτε ότι η Κρίλια είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Ρωσίας.
      ΟΚ. Μα γιαυτό δίνουν οι μπούκιδες 4,2 και πάνω
      Τέλος πάντων για εμένα η Κρίλια δεν χάνει.

      Διαγραφή
    14. Κούμπαν - Κρίλια
      Η Κούμπαν είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Δεν διεκδικεί τίποτα και είναι σωμένη.
      Εντός έδρας σε 13 αγώνες έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες - τέρματα 22-22. Τρώει και βάζει εύκολα τέρματα όταν παίζει εντός.

      Η Κρίλια εκτός έδρας σε 13 αγώνες έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες - τέρματα 11-16.
      Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, αλλά οι 3 απο τις 4 ήττες ήταν απο Σπαρτάκ Μόσχας (1-0), Ζενίτ (2-1) και Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1). Ζενίτ και Σπαρτάκ είναι οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος και Λοκομοτίβ είναι 5η. Άρα είχε δύσκολο πρόγραμμα.

      Γενικά η Κρίλια είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και είναι η Χιναρού του πρωταθλήματος - αλλά προτιμάει να φέρνει τα Χινάρια εντός έδρας

      Πρόσφατη προϊστορία
      25/11/12 Κούμπαν - Κρίλια 4:1
      22/10/11 Κούμπαν - Κρίλια 1:1
      27/09/09 Κούμπαν - Κρίλια 0:0
      06/10/07 Κούμπαν - Κρίλια 3:2
      20/09/06 Κούμπαν - Κρίλια 1:4
      19/05/04 Κούμπαν - Κρίλια 1:1

      Το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις 4,2 - ενώ το Draw no bet στο 3,15.

      Διαγραφή
  17. Για σήμερα δυαδούλα φορτωμένη στο Stoiximan:

    Μπάγερν 2-3 γκολ απόδοση 2.15
    Μπέρμινχαμ άσσο απόδοση 3.90

    Συνολική απόδοση 8.38

    Δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα με τρώει το χέρι μου για Ρεάλ.
      Είναι εξωπραγματικό το σετάκι.
      Απορώ ποιοι παίζουν Μπάγερν στο 1,75 και κάτω. Εδώ δεν μπόρεσε να ρίξει τις φάπες της εντός έδρας με την Άρσεναλ που έτρωγε 4αρες και 5αρες σε όλα τα ντέρμπι - ενώ της έφυγε το κλανίδι με την Μαν Γιουν.

      Διαγραφή
    2. Όποιον ακούω μιλάει για 2-0 , 3-1 σκορ υπέρ της Ρεάλ - άντε στην καλύτερη περίπτωση ακούω ήττα πρόκριση για τη Ρεάλ με σκορ 2-1.
      Όλοι ξύπνησαν και βλέπουν Μπάγερν. Ναι μπορεί, αλλά ......

      Πότε κέρδισε βρε η Μπάγερν τον Αντσελότι?????? Πότε????????
      ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Γιαυτο και προτίμησα τα 2-3 τέρματα απο το πρωί. Ασχετα αν η Ρεάλ τρώει φάπες όποτε πάει στην Γερμανία πιστεύω ότι το ματσάκιον είναι αρκετά ύπουλο όπως σωστα λέτε. Εξάλλου μπορεί χαλαρά να πάει και σε καμία παράταση..

      Διαγραφή
  18. Το έριξα το μπομπάτο
    1) Ανζί Μακατσκάλα - Τέρεκ Γκρόζνι Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Τέρεκ Γκρόζνι 3.20

    2) Κούμπαν Κράσνονταρ v Κρύλια Σαμάρα Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Κρύλια Σαμάρα 3.00

    3) Εβερτον v Μάντσεστερ Σίτι Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Εβερτον 3.50

    4) Αρούκα v Ζιλ Βιθέντε Ισοπαλία 3.10

    5) Ρίο Αβε v Πάκος Φερέιρα ---> Πάκος Φερέιρα 2.30
    Ζητούμενα 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks κύριε Δαρείε.
      Έχετε άποψη για το Εστορίλ - Μπελενένσες και την ομαδάρα τη Ράγιο Βαγιεκάνο που παίζει με την Μπιλμπάο??

      Διαγραφή
    2. Το πρώτο το κοίταζα μόλις. Αφού πρώτα είδα ότι παίξατε το διπλό της Πάσος. Βέβαια η Εστορίλ είναι super δυνατή εντός και με ακλή προϊστορία απέναντι στην Μπελενένσες. Το άλλο με την Βαγιεκάνο το βλέπω πολύ δύσκολο για πρόβλεψη ΑΛΛΑ ίσως άξιζε ένα ποντάρισμα στα 4-6 τέρματα. Η Μπιλμπάο είναι αρκετά σφικτή εκτός (2.86 συντελεστής τερματων) αλλά η Βαγιεκάνο βαζει αρκετά εντός (3.31 συντελεστής τερμάτων). Βλέπω να το τρώει γρήγορα η Μπιλμπάο και να έχουμε πολύ ανοιχτό ματς μετά.

      Διαγραφή
    3. Εστορίλ - Μπελενένσες
      Που πας βρε κακομοίρα Μπελενένσες με 4 γκολς να έχεις βάλει εκτός έδρας??
      4 τέρματα έχει πετύχει η Μπελενένσες σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια!!!!
      Εκτός έδρας απολογισμός : 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.
      Γραμμή μαζινό θα στήσει η Μπελενένσες, θα βάλει και κανένα πούλμαν να κλείσει το τέρμα και θα περιμένει να πάρει αποτέλεσμα. Έτσι άλλωστε παίζει σε όλα τα παιχνίδια της η Μπελε.

      Πρόσφατη προϊστορία για αγώνες πρωταθλήματος
      05/11/11 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:0
      22/01/11 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:1
      27/09/04 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:0

      Η Εστορίλ έχει διασφαλίσει την 4η θέση και είναι αδιάφορη. Τα πολύ καλά αποτελέσματα τα φέρνει εκτός έδρας. Στην έδρα της έχει σε 14 παιχνίδια - 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.
      Εντός έδρας έχει χάσει απο Μπενφίκα (φυσιολογικό), Ρίο Άβε (0-1), Σετουμπάλ (0-2) και Γκιμαράες (0-2). Ισοπαλίες έφερε με Ακαδέμικα, Αρούκα, Πόρτο και Σπόρτιγκ.

      Δεν πρόκειται για καμιά έδρα φόβητρο. Άρα η Μπελενένσες μπορεί να έχει τύχη - αρκεί να βάλει γκολ, που κάνει τάμα για να βάλει.

      Στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια η Μπελενένσες σκόραρε μόνο στο τελευταίο, όπου και νίκησε τη Ζιλ Βιθέντε με 1-0. Στα υπόλοιπα 7 δεν πέτυχε τέρμα.

      Αξίζει το διπλό της Μπέλε - αλλά στο 3,4 μάλλον είναι χαμηλό. Βλέποντας και κάνοντας.

      Διαγραφή
    4. Κοιτάω και το διπλό της Ιγλοσταντ στην έδρα της Σαντχάουζεν. Αλλά αν εξω το εχουν βγαλει στο 2.80 εδώ ο ΟΠΑΠ θα το βγάλει 2.20. Μάλλον θα το αφήσω καθώς αν και ομάδα της ισοπαλίας η Ιγλοσταντ δεν έχω έμπνευση για Χ.

      Διαγραφή
    5. Επίσης την βρωμιάρα την Δυναμό Δρέσδης αλλά στην έδρα της Καισερλαουτερν την κόβω χλωμή. Αντε κανα Χ με το αγαπημένο της σκορ 2-2. Προσανατολίζομαι στα 4-6 εκεί αν το βγάλει ο ΟΠΑΠ στο 3.00 και πάνω.

      Διαγραφή
    6. Η Δρέσδη και Χινάρι να πάρει απο την Λάουτερν είναι σαν να μην πήρε τίποτα.
      Το ματς της χρονιάς είναι το επόμενο.
      Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ
      Αν η Δρέσδη είναι πάνω απο το Μπίλεφελντ θα βολεύεται και με ισοπαλία. Άρα τι να την κάνει την ισοπαλία με την Λάουτερν.??

      Βλέπετε θεωρώ δεδομένο ότι το Μπίλεφλεντ κερδίζει την Φρανκφούρτη.
      Θεωρώ τον ΑΣΣΟ σε απόδοση 2 στο
      Μπίλεφελντ - Φρανκφούρτη
      ΔΩΡΑΚΙ!!! , καθώς η Φρανκφούρτη (όπως και το Μπόχουμ) έχει σωθεί.

      Διαγραφή
    7. Επομένως θεωρείτε ότι η Δρέσδη μπορεί να κανει διπλό στην Καισερλαουτερν και να παει για την ισοπαλία μετά, και να γίνει η βαθμολογία ροντέο, η πιστεύετε ότι η Δρέση μας αφήνει χρόνους???

      Διαγραφή
    8. Η Φρανκφούρτη (και το Μπόχουμ) με 37 βαθμούς έχουν σωθεί. Η Δρέσδη έχει 32 και παίζει μπαράζ παραμονής. Το Μπίλεφελντ έχει 31 και υποβιβάζεται. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ. Η μόνη περίπτωση για να κινδυνεύσουν η Φρανκφούρτη (και το Μπόχουμ) είναι να κάνει δύο νίκες η Δρέσδη και αυτές 2 ήττες.
      Η Δρέσδη και Χινάρι να πάρει απο την Λάουτερν είναι σαν να μην πήρε τίποτα.
      Το ματς της χρονιάς για τη Δρέσδη (αν δεν κερδίσει την Λάουτερν) είναι το επόμενο.
      Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ
      Αν η Δρέσδη είναι πάνω απο το Μπίλεφελντ θα βολεύεται και με ισοπαλία. Άρα τι να την κάνει την ισοπαλία με την Λάουτερν.??

      Βλέπετε θεωρώ δεδομένο ότι το Μπίλεφλεντ κερδίζει την Φρανκφούρτη.
      Θεωρώ τον ΑΣΣΟ σε απόδοση 2 στο
      Μπίλεφελντ - Φρανκφούρτη
      ΔΩΡΑΚΙ!!! , καθώς η Φρανκφούρτη (όπως και το Μπόχουμ) έχει σωθεί. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι η Δρέσδη θα κάνει διπλό μέσα στην έδρα της Καιζερσλάουτερν.

      Διαγραφή
    9. Δια εμένα η Δρέσδη θέλει να πάρει το επόμενο ματς - αυτό με το Μπίλεφελντ. Αν το πάρει, ότι και να έχει γίνει στα άλλα παιχνίδια τότε θα πάει σε μπαράζ.
      Να σωθεί απευθείας το βλέπω αδύνατο - δεν είναι μόνο αυτή να κάνει 2 νίκες, αλλά θα πρέπει Φρανκφούρτη και Μπόχουμ να κάνουν 2 ήττες.

      Συμπέρασμα.
      Αν δεν της πάει το ματς της Δρέσδης να το παρατήσει.
      Αν κάποιος θέλει να παίξει Χ το Λάουτερν - Δρέσδη τότε καλύτερα να πάει στο διπλό ή έστω 2 με δίχως ισοπαλία.
      Εξάλλου η Λάουτερν είναι πολύ απογοητευμένη. Έχασε ένα τσουβάλι κλασσικές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι) με την Ουνιόν και μάλλον δεν μπαίνουν τριάδα με τίποτα.

      Διαγραφή
    10. Μάλλον θα πάρω τα 4-6 τέρματα σε αυτό καθώς θεωρώ ότι η Λάουτερν θα βάλει και η Δρέσδη θα ανοίξει αρκετά το ματς.

      Διαγραφή
    11. Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο
      Έλεος με την Μπιλμπάο που δίνεται φαβορί σε τιμές απο 1,9 εως 2. ΟΚ η Μπιλμπάο θα βγει Τσάμπιον Λήγκ - αλλά ήδη έχει ξεφύγει 6 βαθμούς απο την Σεβίλλη και στην ισοβαθμία μαζί της υπερτερεί. Άρα στα 3 τελευταία ματς η Μπιλμπάο - εφόσον η Σεβίλλη κερδίσει και τα 3 δικά της, κάτι που είναι πολύ πιθανό - θέλει ένα τρίποντο τουλάχιστον.

      Υπόλοιπο πρόγραμμαΜπιλμπάο
      02/05/14 Βαγιεκάνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο
      11/05/14 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ
      18/05/14 Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο
      Εσείς τι λέτε?? Δεν θα το βρει το τρίποντο?? Προσοχή δεν λέω ότι η Μπιλμπάο δεν κερδίζει την Ράγιο Βαγιεκάνο. Λέω ότι το διπλό στο 1,9 είναι απαράδεκτο όταν η Μπιλμπάο παίζει με την Βαγιεκάνο ---> πιο φορμαρισμένη ομάδα των 10 τελευταίων αγωνιστικών

      Η Βαγιεκάνο στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχασε μόνο απο την Ρεάλ στην Μαδρίτη, πήρε 2 ισοπαλίες (εκτός έδρας με Εσπανιόλ και Βαγιαδολίδ) και κέρδισε τα άλλα 7. Άρα στα 10 τελευταία παιχνίδια η Βαγιεκάνο απο τους 30 βαθμούς πήρε τους 23!!!!
      Η Μπιλμπάο στα 10 τελευταία παιχνίδια απο τους 30 βαθμούς πήρε τους 18!!!!

      7 τελευταία εκτός έδρας ματς της Μπιλμπάο - 4 ισοπαλίες, 2 νίκες και 1 ήττα απο Μπάρτσα.
      20/04/14 Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
      07/04/14 Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2
      25/03/14 Έλτσε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
      17/03/14 Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
      09/03/14 Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
      23/02/14 Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2
      10/02/14 Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

      Το ματς είναι πολύ δύσκολο και είναι ντερμπάρα, αντίθετα απο ότι λένε οι αποδόσεις των μπούκιδων.
      Είναι πρόκληση να δίνεται η Βαγιεκάνο σε απόδοση κοντά στο 4 και ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση είναι η ισοπαλία στο 3,5 και άνω. Ψηφίζω ισοπαλία.

      Διαγραφή
  19. καλησπέρα σας κυριοι
    εριξα και εγω ενα στοιχηματακι στο μπαγερν ρεαλ για να παρακολουθήσω με ενδιαφερον το ματς stoiximan ομαδα με τα περισσοτερα κορνερ ρεαλ αποδοση 9,75!!!!!
    και ας παω κουβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέρμα και τελείωσε.
      Ακριβές σκορ 2-2 σε απόδοση 13.
      Καθυστερεί το 2-2 72 αγώνες στο Τσάμπιον Λήγκ και απο τη στιγμή που πιστεύω ότι και οι δύο θα βάλουν γκολ, είτε το σκορ είναι 2-1 είτε 1-2 θα έρθει και το 2-2 και στέλνει στον κουβά όλους τους παίκτες, που βλέπουν σκορ 2-1 ή βλέπουν νικητή στο ματς.

      Διαγραφή
    2. Έριξα τα δύο μπομπάτα του Κυρίου Gforce και του Κυρίου Τάκη μιας και μου άρεσαν!

      Μάλιστα η απόδοση για το 2-2 έχει φθάσει στο 15 τώρα!

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Και με το χάλι της Μπάγερν μάλλον το Χάμπουργκερ έχει λίγη τύχη το Σ/Κ......

      Διαγραφή
    2. Κ Δαρείε δεν σας πέταξε έξω η ΡΕΑΛ....η ΜΠΑΓΕΡΝ σας πέταξε έξω....
      180 λεπτά χωρίς μια αξιόλογη επίθεση!!!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν υπήρχε και κανένας παοκτζής εκεί να τους πετάξει κάνα καφάσι γαύρο! χαχαχαχα

      Ρε τα παλτά...

      Διαγραφή
    4. Βρε θα τον σβουρήξω τον άσσο του Χάμπουργκερ το Σ/Κ.

      Διαγραφή
    5. Τα είπαμε για Μπάγερν πιο πάνω.
      -----------------------------------------------------------------------
      Εμένα με τρώει το χέρι μου για Ρεάλ.
      Είναι εξωπραγματικό το σετάκι.
      Απορώ ποιοι παίζουν Μπάγερν στο 1,75 και κάτω. Εδώ δεν μπόρεσε να ρίξει τις φάπες της εντός έδρας με την Άρσεναλ που έτρωγε 4αρες και 5αρες σε όλα τα ντέρμπι - ενώ της έφυγε το κλανίδι με την Μαν Γιουν.
      Διαγραφή

      Όποιον ακούω μιλάει για 2-0 , 3-1 σκορ υπέρ της Ρεάλ - άντε στην καλύτερη περίπτωση ακούω ήττα πρόκριση για τη Ρεάλ με σκορ 2-1.
      Όλοι ξύπνησαν και βλέπουν Μπάγερν. Ναι μπορεί, αλλά ......

      Πότε κέρδισε βρε η Μπάγερν τον Αντσελότι?????? Πότε????????
      ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Επίσης να τονίσω ότι δεν δίνω καμιά τύχη στο Αμβούργο. Στα κιτάπια μου - το Αμβούργο το έχω για Β΄ Γερμανίας.

      Διαγραφή
  21. Έριξα μια δυαδούλα για σήμερα.

    Ατρόμητος - ΠΑΟ 2 στο 2,55
    Τσέλσι - Ατλέτικο 1 στο 2,42

    Απόδοση δυάδας 6,71

    Άντε και καλό κουβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΟΜΠΑ ΣΟΥΠΕΡ
    ΠΑΟΚ 2 ΑΠΟΔ 7
    ΤΣΕΛΣΙ 1 ΑΠΟΔ 2.25
    ΔΥΑΔΑ 15.75
    GFORCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον υπερεκτιμήσαμε τον Πορτογάλο...

      Επίσης έπρεπε να σκεφτώ ότι τα χινάρια στα δικά μας ήταν πάρα πολύ πιθανά...

      Για αυτοτιμωρία δεν θα παίξω τίποτα άλλο αυτή τη βδομάδα γιατί μου πήραν πίσω τα κέρδη της προηγούμενης!

      Υ.Γ.: Λεωτσάκε δώσε μια πρόβλεψη για το στοίχημα, ότι γουστάρεις... Υπόσχομαι να σου δώσω το 30% από τα κέρδη που θα έχω παίζοντας τα ανάποδα από αυτά που θα πεις! Η προσφορά ισχύει και για τον Κύριο Πινέζα!

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ η Ατλέτικο που είδα χθες βράδι ΔΕΝ χάνει το πρωτάθλημα. Αλάνθαστοι και ένα μεγαλο μπράβο.

      Διαγραφή
  23. Τριάδα σημερινη στον ΟΠΑΠ
    ΒΙΚΙΝΓΚ 2 2.50
    ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΝΤ 2 2.05
    ΣΕΒΙΛΛΗ 2 3.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.