Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αγώνες 2 - 3 - 4 - 5 Μαίου 2014

Αγόρι μου, ποτέ δεν θα συμβούλευα κανέναν να γίνει παίκτης. Πάρα πολλοί καταστράφηκαν, ενώ ελάχιστοι πέτυχαν. Ο τζόγος είναι το παιδί της απληστίας και ο πατέρας της δυστυχίας. Θα σου πω τι είναι ο επαγγελματίας παίκτης.
Επαγγελματίας στοιχηματζής είναι να παρατήσεις οτιδήποτε άλλο και να αφοσιωθείς στο στοίχημα. Από αυτό να ζεις. Να μη μάθεις από βιβλία ή από συμβούλους ερασιτεχνών και άσχετων, αλλά από τις δικές σου εμπειρίες. Να περπατάς χιλιόμετρα όταν έχεις χάσει τα ναύλα, να αναλύεις τους λόγους και ποτέ να μη φταίει τίποτε άλλο εκτός από τη λανθασμένη σου κρίση. Ούτε διαιτησίες να σου φταίνε ούτε δοκάρια ούτε στησίματα. Μόνο η κρίση σου να είναι η διαφορά μεταξύ φτώχειας και πλούτου.

Να μην παίζεις για διασκέδαση, αλλά για κέρδος. Να είσαι συντηρητικός, μόνο να τριπλασιάζεις αυτά που μπορείς να χάσεις σε ένα χρόνο, γιατί καμία τράπεζα δεν σου δίνει 300% τόκο. Να είσαι πάντα ο ίδιος και ποτέ σου να μην καυχιέσαι για κέρδη, κυρίως μπροστά σε χαμένους, ούτε να ζηλεύεις κερδισμένους αν εσύ τα έχεις χάσει.

Όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το επάγγελμά σου να μη λες ''εισοδηματίας'' ή ''επενδυτής'' από ντροπή, αλλά να ομολογείς ''ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΣ'', κι όταν σε κοιτάνε παράξενα να ΜΗΝ ανάβεις ένα ακριβό πούρο Αβάνας με βαρύ χρυσό αναπτήρα ή να ξύνεις το πιγούνι σου με το δάκτυλο που φοράει δακτυλίδι με μισό κιλό διαμάντι, γιατί ''επαγγελματίας στοιχηματζής'' πάνω από όλα σημαίνει ''χαρακτήρας'', δηλαδή ψυχάρα κι αρχίδια. Αυτά!

Γιώργος Παρασκευάς


2 Αγωνιστικές απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και σχεδόν όλα έχουν ξεκαθαρίσει.
Η Μπενφίκα είναι πρωταθλήτρια και μαζί με την Σπόρτιγκ Λισ. μετέχουν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λήγκ. Η 3η Πόρτο θα πρέπει να δώσει προκριματικό γύρο για να μπει στους ομίλους.
Ρίο Άβε, η Εστορίλ και η Νασιονάλ Μαδέιρα θα παίξουν στην Ευρώπη, ενώ η Ολανένσε θα υποβιβαστεί. Ακόμη, η Ολανένσε έχει Μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας, αλλά την Κυριακή θα χάσει απο την Πόρτο και δεν θα έχει ούτε αυτές.
Εκκρεμεί μόνο ποια ομάδα θα τερματίσει προτελευταία και θα οδηγηθεί σε μπαράζ παραμονής. Φαβορί για την προτελευταία θέση είναι η Μπελενένσες, αλλά είναι στο χέρι της να αλλάξει την μοίρα της, εφόσον κερδίσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια. Η Πάκος Φερέιρα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα 2 τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν εξαρτάται απο αυτήν αν τελικά τη σώσει την κατηγορία.
Βαθμολογία ομάδων που κινδυνεύουν


Αρούκα28


27-41 -14



Ζιλ Βιθέντε28


22-36 -14



Μπελενένσες24


17-32 -15



Πάκος Φερέιρα23


26-55 -29
Μπαράζ


Ολανένσε21


18-45 -27
Υποβιβασμός

Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε
Το Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε είναι σαν το Πανιώνιος - Πλατανιάς που το Χινάρι ήταν στο 1,3 και έφεραν Χ και σώθηκαν και οι δυο.
Αν έρθει Χ το Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε τότε σώνονται και οι δύο ότι και να γίνει. Εξηγώ το γιατί.Αν τις τελευταίες 2 αγωνιστικές κερδίσουν και τα 2 παιχνίδια τους η Μπελενένσες και η Πάκος τότε με ένα Χινάρι θα πάνε Αρούκα, Ζιλ Βιθέντε και Πάκος
σε τριπλή ισοβαθμία  ---> η Πάκος χαιρετάει.
Σε τριπλή ισοβαθμία Ζιλ Βιθέντε - Αρούκα και Πάκος (πολύ πιθανό σενάριο) τότε στα μεταξύ τους παιχνίδια θα έχουν συγκεντρώσει :
Ζιλ Βιθέντε 7 βαθμοί
Αρούκα 5
Πάκος 4

Οπότε η Πάκος Φερέιρα χαιρετάει.
Μόνο αν ισοβαθμήσουν με την Μπελενένσες, μια εκ των Αρούκα ή Ζιλ Βιθέντε, τα βάψανε μαύρα. Και αυτό μπορεί να συμβεί - αν η Πάκος κάνει 2 νίκες και η Μπελενένσες πάρει ισοπαλία στην Εστορίλ και την τελευταία αγωνιστική κερδίσει την Αρούκα εντός. Φυσικά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει νικητής στο Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε και ο ηττημένος να ξαναχάσει την τελευταία αγωνιστική.
Η Μπελενένσες με όποια απο τις δύο (Αρούκα ή Ζιλ Βιθέντε) ισοβαθμήσει υπερτερεί.
Άρα φέρνουν Χι και φεύγουν αγκαλιασμένοι απο το γήπεδο και ας αφήσουν Μπελενένσες και Πάκος να μαλλιοτραβηχτούν.

Ρίο Άβε - Πάκος Φερέιρα.
Η Πάκος Φερέιρα υποχρεούται να κάνει 2 νίκες στα τελευταία 2 παιχνίδια της, με Ρίο Άβε εκτός και Ακαδέμικα εντός, για να έχει πιθανότητες να σωθεί. Ακόμη όμως και αν κάνει τις πολυπόθητες 2 νίκες, δεν εξαρτάται απο την ίδια αν τελικά τη σώσει την κατηγορία.
Δεδομένο 1ον : Το Κίνητρο της Πάκος
Δεδομένο 2ον : Η Ρίο Άβε εκτός από βαθμολογικά αδιάφορη, έχει εξασφαλίσει την έξοδο της στο Γιουρόπα, ενώ έχει να παίξει και 2 τελικούς. Ένα τελικό κυπέλλου Πορτογαλίας και έναν τελικό Λήγκ Κάπ (και στους 2 τελικούς αντιμετωπίζει την Μπενφίκα). Σιγά η μικρούλα Ρίο Άβε μην ενδιαφέρεται για το ματς με την Πάκος. Μια κουπίτσα θα ήθελε να σηκώσει σε έναν απο τους δύο τελικούς.
Δεδομένο 3ον :Η Ρίο Άβε έχει την χειρότερη έδρα της κατηγορία. Σε 14 εντός έδρας αγώνες έχει μόνο 2 νίκες (2-0 τη Σετουμπάλ και 1-0 την Μπελενένσες), έχει φέρει 4 ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει 8 φορές. Στην έδρα της πήρε μόλις 10 βαθμούς απο τους 42. Μάλιστα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της έχασε ακόμη και απο την άμπαλη την Ολανένσε (μοναδική εκτός έδρας νίκη της Ολανένσε).

Βέβαια μην φαντάζεστε ότι η Πάκος  είναι καμιά ομαδάρα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Χάλια μαύρα είναι - αλλά είπαμε, προσεγγίζουμε τον αγώνα καθαρά λόγω κινήτρου. Πάμε κουβά εμείς?? Πέφτει κατηγορία η Πάκος και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ, που μας έστειλε κουβά.
Οι μπούκιδες άνοιξαν το διπλό πάνω απο το 2,5, αλλά έχει πτωτικές τάσεις.

Εστορίλ - Μπελενένσες
Που πας βρε κακομοίρα Μπελενένσες με 4 γκολς να έχεις βάλει εκτός έδρας??
4 τέρματα έχει πετύχει η Μπελενένσες σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια!!!!
Εκτός έδρας απολογισμός : 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Γραμμή μαζινό θα στήσει η Μπελενένσες, θα βάλει και κανένα πούλμαν να κλείσει το τέρμα και θα περιμένει να πάρει αποτέλεσμα. Έτσι άλλωστε παίζει σε όλα τα παιχνίδια της η Μπελε.
Πρόσφατη προϊστορία για αγώνες πρωταθλήματος
05/11/11 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:0
22/01/11 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:1
27/09/04 Εστορίλ - Μπελενένσες 1:0
Η Εστορίλ έχει διασφαλίσει την 4η θέση και είναι αδιάφορη. Τα πολύ καλά αποτελέσματα τα φέρνει εκτός έδρας. Στην έδρα της έχει σε 14 παιχνίδια - 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Εντός έδρας έχει χάσει απο Μπενφίκα (φυσιολογικό), Ρίο Άβε (0-1), Σετουμπάλ (0-2) και Γκιμαράες (0-2). Ισοπαλίες έφερε με Ακαδέμικα, Αρούκα, Πόρτο και Σπόρτιγκ.
Δεν πρόκειται για καμιά έδρα φόβητρο. Άρα η Μπελενένσες μπορεί να έχει τύχη - αρκεί να βάλει γκολ, που κάνει τάμα για να βάλει.
Στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια η Μπελενένσες σκόραρε μόνο στο τελευταίο, όπου και νίκησε τη Ζιλ Βιθέντε με 1-0. Στα υπόλοιπα 7 δεν πέτυχε τέρμα.
Αξίζει το διπλό της Μπέλε - αλλά στο 3,4 μάλλον είναι χαμηλό. Βλέποντας και κάνοντας.

Άστον Βίλα - Χαλ
Στην Πρέμιερ Λήγκ σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η διαφορά των τερμάτων. Οι ομάδες που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ήδη έχουν υποβιβαστεί είναι η Κάρντιφ και η Νόργουιτς. Λόγω προγράμματος θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα, ώστε να σωθεί μια εκ των δύο.
Οι αγωνιστικές που απομένουν είναι 2. Η Χαλ έχει 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων -9.
Η Κάρντιφ με 30 είναι αδύνατο να την προσπεράσει. Η Φούλαμ έχει 31 βαθμούς και ακόμη αν πάρει 2 τρίποντα πάει στους 37 αλλά τη Χαλ δεν την προσπερνάει - καθώς η Φούλαμ έχει διαφορά τερμάτων -42.
Η Νόργουιτς με 32 βαθμούς θα μπορούσε να προσπεράσει τη Χαλ, αλλά τα καναρίνια τις τελευταίες 2 αγωνιστικές παίζουν με Τσέλσι εκτός έδρας και Άρσεναλ εντός έδρας. Επομένως η Χάλ θα πρέπει να θεωρείται ήδη σωμένη - αν και με Μαθηματικά θα ήθελε ένα ακόμη βαθμό.

Βαθμολογία ομάδων που κινδυνεύουν
13
Χαλ37


36-45  -9

14
Γουέστ Χαμ37


38-49 -11

15
Γουέστ Μπρομ36


42-54 -12

16
Άστον Βίλα35


36-53 -17

17
Σάντερλαντ32


37-57 -20

18
Νόργουιτς32


28-60 -32
Υποβιβασμός
19
Φούλαμ31


37-79 -42
Υποβιβασμός
20
Κάρντιφ30


31-69 -38
Υποβιβασμός

Η Άστον Βίλα έχει 35 βαθμούς, ίσως και αυτή να έχει σωθεί - αλλά ανησυχεί αν η Φούλαμ πάρει 2 τρίποντα τις 2 τελευταίες αγωνιστικές.  Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη Χάλ αν θέλει να σώσει τη χρονιά.
Η γενική εικόνα της Πρέμιερ Λήγκ είναι :
Στους 37 βαθμούς σώνεσαι - εκτός αν είσαι η Φούλαμ οπότε μπορεί να χαιρετήσεις την κατηγορία.
Στους 36 χάνεις την κατηγορία, μόνο αν η Φούλαμ πάρει 2 τρίποντα τις τελευταίες 2 αγωνιστικές.
Στους 35 βαθμούς μάλλον χάνεις την κατηγορία, ειδικά αν είσαι η Νόργουιτς ή η Φούλαμ.
Στους 34 βαθμούς ---> ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Η Άστον Βίλα λοιπόν θέλει τη νίκη για να σώσει την κατηγορία, μόνο αν η Φούλαμ πετύχει 2 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της. Διαφορετικά θα έχει σώσει την κατηγορία στους 35 βαθμούς, καθώς οι Κάρντιφ είναι αδύνατο να πάρουν 2 τρίποντα και απίθανο η Νόργουιτς να πάρει 4 βαθμούς.
Τελευταίες 2 αγωνιστικές Νόργουιτς
04/05/14
Τσέλσι - Νόργουιτς
11/05/14
Νόργουιτς - Άρσεναλ
Τελευταίες 2 αγωνιστικές Κάρντιφ
03/05/14
Νιουκάστλ - Κάρντιφ
11/05/14
Κάρντιφ - Τσέλσι
Ας επιστρέψουμε στον αγώνα Άστον Βίλα - Χαλ. Το βέβαιο είναι ότι η Άστον Βίλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ.
Οι μπούκιδες βγάζουν στο σφυρί τον άσσο σε απόδοση απο 2,15 εως 2,3 - όμως η ομάδα είναι ένα μάτσο χάλια.
Η Άστον Βίλα έχει την τρίτη χειρότερη έδρα της Πρέμιερ Λήγκ. Σε 18 αγώνες έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες, έχει βάλει 19 τέρματα και έχει φάει 28. Όχι ότι η Χαλ είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός έδρας. 3-3-11 έχει ρεκόρ.
Η Άστον Βίλα είναι  πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος - έχει να νικήσει 6 αγωνιστικές. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχει 5 ήττες και 1 ισοπαλία.
Η Χάλ θα παλέψει για τον βαθμό που μαθηματικά την σώνει, αλλά η Άστον Βίλα θέλει τρίποντο αν την ίδια ώρα η Φούλαμ νικάει στο Στόουκ.

Τελευταίες αγωνιστικές Άστον Βίλα
03/05/14
Άστον Βίλα - Χαλ
07/05/14
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
11/05/14
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Τελευταίες αγωνιστικές Χαλ
03/05/14
Άστον Βίλα - Χαλ
06/05/14
Μάντσεστερ Γιουν - Χαλ
11/05/14
Χαλ - Έβερτον
Η προϊστορία είναι ευνοϊκή για την Άστον Βίλα - δεν έχει χάσει ποτέ σε καμιά έδρα απο την Χαλ, ενώ εντός έδρας έχει 2 νίκες σε 2 παιχνίδια με αντίπαλο τη Χαλ.
Το ματς είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και ίσως, στην πορεία του, αποδειχθεί και αδιάφορο βαθμολογικά.
Η πρόταση είναι άσσος draw no bet και για τους πιο ριψοκίνδυνους άσσος αν και η απόδοση του άσσου στο 2,1 δεν είναι και καμιά ευκαιρία ζωής.

Στόουκ - Φούλαμ
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν η Φούλαμ δεν νικήσει στο Στόουκ, τότε θα την χάσει την κατηγορία.
Τελευταίες 2 αγωνιστικές Φούλαμ
03/05/14
Στόουκ - Φούλαμ
11/05/14
Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
Η Φούλαμ έχει 31 βαθμούς. Αν πάρει ισοπαλία στο Στόουκ πάει στους 32 και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τότε φθάνει στους 35 βαθμούς και θα χάσει την κατηγορία, καθώς θα ξεπερνάει μόνο την Σάντερλαντ (και Νόργουιτς - Κάρντιφ, αλλά θα πέσουν και αυτές), αλλά η Σάντερλαντ με ένα δικό της τρίποντο θα ρίξει τη Φούλαμ.
Τελευταίες 3 αγωνιστικές Σάντερλαντ
03/05/14 16:00
Μάντσεστερ Γιουν - Σάντερλαντ
07/05/14 20:45
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ
11/05/14 16:00
Σάντερλαντ - Σουόνσι
Συνεπώς τα πράγματα είναι απλά - απλούστερα δεν γίνονται. Η ισοπαλία δεν προσφέρει τίποτα στην Φούλαμ σε αυτό το παιχνίδι. Συνεπώς η Φούλαμ ή παίρνει το τρίποντο και ελπίζει σε σωτηρία ή δεν παίρνει το τρίποντο και κουνάει μαντήλι, για Τσάμπιονσιπ. Καλά να πάθει - αφού πήγε και έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τη Χαλ ενώ κέρδιζε με 2-0.
Την Κυριακή, όταν σκεφτόμουν το Στόουκ - Φούλαμ έλεγα στον εαυτό μου. Ωραία τώρα θέλει νίκη η Φούλαμ στο Στόουκ, άρα οι μπούκιδες θα βγάλουν φαβορί την Φούλαμ και μπορεί να βρω καμιά Στόουκ στο 2,8 και 3 για να κοντράρω την Φούλαμ. Μάταια έκανα όνειρα.
Οι μπούκιδες δίνουν φαβορί την Στόουκ με απόδοση απο 2,1 εως 2,25 και την Φούλαμ την βγάζουν στο κλαρί απο 3,2 εως 3,65 - οπότε αλλάζει το πράμα.
Η Στόουκ είναι ομαδάρα - ειδικά εντός έδρας, έχει την 6η καλύτερη έδρα της Πρέμιερ Λήγκ, με 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, σε 18 αγώνες.
Η Φούλαμ εκτός έδρας έχει πάρει 4 τρίποντα, 2 Χινάρια και έχασε 12 φορές. Έχει βάλει 15 γκολς και
τρώει τέρματα με το τσουβάλι. 43 τέρματα έχει φάει σε 18 αγώνες!!!! Να σας πω την αλήθεια, τώρα που το ξανακοιτάω, δεν αξίζει αυτή η ομάδα να τη σώσει την κατηγορία.
Για εμένα το παιχνίδι θα το πάρει η Στόουκ, αλλά ίσως λόγω κινήτρου και απόδοσης παίξω Φούλαμ πάνω απο το 3,2 - αλλά δεν την πιστεύω την ομάδα, το ξεκαθαρίζω.

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
Λονδρέζικο ντέρμπι που ίσως το Χινάρι να βολέψει και τους δύο. Ο λόγος είναι ότι η Γουέστ Χαμ με ισοπαλία σώνεται και με μαθηματικά (για τη Γουέστ Χάμ, ισχύει ότι έγραφα για την Χάλ), ενώ την Τότεναμ δεν τη φτάνει η Μαν. Γιουνάιτεντ, οπότε με μια νίκη, εντός έδρας, την τελευταία αγωνιστική επι της Άστον Βίλα, θα βγει στην Ευρώπη.
Τελευταία 10 επίσημα ματς με γηπεδούχο την Γουέστ Χαμ
5 νίκες Τότεναμ - 2 ισοπαλίς και 3 νίκες Γουέστ Χάμ.
25/02/13 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 2:3
25/09/10 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1:0
23/08/09 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1:2
08/12/08 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 0:2
25/11/07 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1:1
04/03/07 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 3:4
07/05/06 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 2:1
01/03/03 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 2:0
24/11/01 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 0:1
31/01/01 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 0:0
Το πιθανότερο όμως είναι η Γουέστ Χαμ να είναι αδιάφορη, οπότε η Τότεναμ παίρνει το τρίποντο και καθαρίζει. Λένε πολλοί - μα η Τότεναμ είναι αναξιόπιστη. Και όμως τα νούμερα λένε άλλα πράγματα. Λένε ότι, εκτός έδρας η Τότεναμ είναι περισσότερο αξιόπιστη από όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λήγκ. Μόνο η Λίβερπουλ είναι περισσότερο αξιόπιστη.
Η Λίβερπουλ εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει 34 βαθμούς (ρεκόρ 10-4-4), ενώ η Τότεναμ 33 και έχει ρεκόρ 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες!!!! Καλύτερη και απο την Μανστεστερ Σίτι και απο την Τσέλσι και απο την Άρσεναλ.
Της Λίβερπουλ λοιπόν και της Μαν Σίτι το διπλό ή της Τσέλσι το διπλό στα 1,4 θα το έπαιζε ο κόσμος της Τότεναμ όχι???
Τότεναμ γύρω απο το 2 δεν λέω όχι.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σ.
Τώρα ξέρω όλοι τι σκέφτεστε. Η Μαν Σίτι το πήρε το πρωτάθλημα. Σιγά μην κάτσει η Έβερτον να κόψει βαθμούς απο την  Σίτι και να δώσει το πρωτάθλημα στην μισητή συμπολίτισσα Λίβερπουλ. Σαν να λέμε, τώρα σιγά μην χτυπήσει το ματς τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια και να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - περίοδος 1992-1993, όταν ο Ολυμπιακός ανοίγει τα μπούτια και χάνει με κατεβασμένα τα βρακιά, τελευταία αγωνιστική στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Σωστά!!! Αφού η Έβερτον με τις γκέλες που έκανε με Κρύσταλ Πάλας (ήττα 2-3 εντός) και Σαουθάμπτον (ήττα 0-2 εκτός) φαίνεται ότι δεν έχει ελπίδα να προλάβει την 4η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λήγκ. Άρα η Έβερτον είναι αδιάφορη και δεν θα χτυπήσει το ματς και δεν θέλει να χαρούν πρωτάθλημα οι μισητοί αντίπαλοι της Λίβερπουλ.

Όμως για να δούμε μερικά άλλα δεδομένα.
Δεδομένο πρώτον
Τώρα μιλάμε για Αγγλία και όχι για το Ελληνικό πρωτάθλημα της πλάκας και της φάπας.  Ναι, και στην Αγγλία γίνονται τριγωνικές και ύποπτες συναλλαγές, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Άρα είναι λάθος να σκέπτομαι πρόβλεψη Αγγλικού ποδοσφαιρικού αγώνα σκεπτόμενος τις τυχόν εξαιρέσεις και όχι τους κανόνες.
Δεδομένο δεύτερον
Το κόμπλεξ της Μαν Σίτι είναι Άπειρο. Τόσα λεφτά έχουν πέσει, τόσες μεταγραφές και τελικά τι έχει κάνει???? Που είναι στην Ευρώπη η Μαν Σίτι??? Πουθενά. Όλο φάπες τρώει.
Ναi, πήρε πρωτάθλημα!!!  χαχαχα.
Για θυμηθείτε πως το πήρε. Το πήρε στην ισοβαθμία με την Μαν Γιουνάιτεντ. Τελευταία αγωνιστική ήθελε μόνο νίκη και έπαιζε εντός έδρας με την Κ.Π.Ρ. Η ΚΠΡ έπαιζε με 10 παίκτες και η Σίτι έχανε 2-1.
Και τελικά με .... γκολ του Ντζέκο στο 92' και του Αγκουέρο στο 94' η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 την ΚΠΡ και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Μιλάμε ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστιο κόμπλεξ και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της.
Δεδομένο τρίτον
Όποτε η Σίτι πάει στο Λίβερπουλ τρώει σφαλιάρες ξεγυρισμένες. Πόσες φορές νίκησε στο Λίβερπουλ??? Πόσες?????
Προϊστορία με γηπεδούχο την Έβερτον
8 νίκες Έβερτον - 3 ισοπαλιες και 1 νίκη Μαντσεστερ Σίτι
16/03/13 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:0
31/01/12 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
07/05/11 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:1
16/01/10 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:0
25/04/09 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:2
12/01/08 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
30/09/06 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:1
04/02/06 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 1:0
26/12/04 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:1
07/12/03 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0:0
01/01/03 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 2:2
08/04/01 Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 3:1
Τα ίδια χάλια έχει η Σίτι όταν παίζει με την Λίβερπουλ. Μόνο που με τη Λίβερπουλ παίρνει και καμιά ισοπαλία. Για νίκη ούτε συζήτηση. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη στο Λίβερπουλ.
Δεδομένο τέταρτον
Εμείς παίζουμε στοίχημα. Δεν προβλέπουμε νικητή αγώνων. Και οι μπούκιδες δίνουν αποδόσεις στην Έβερτον απο 4 εως 4,5, ενώ στην Σίτι απο 1,75 εως 1,85.
Βρε δεν παμε καλά λέω εγώ.

Έβερτον και τα μυαλά στα κάγκελα. Ήδη το έχω πάρει. Ας πάρουν οι άλλοι Σίτι στο 1,8 - όπως έπαιρναν Λίβερπουλ στο 1,7 και ήρθε ο Μουρίνιο και τους την φόρεσε.
Έβερτον στο 4,5 και ας χάσω!!!!

Η Μπουντεσλίγκα θέλει 2 ακόμη αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Η κατάσταση στη ζώνη του υποβιβασμού δείχνει να ξεκαθαρίζει. Η Στουτγκάρδη σώθηκε.
Αμβούργο, Νυρεμβέργη και Μπραουνσβάιγκ κουνάνε μαντήλι. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη, είναι ποιες θα είναι οι δύο που θα χάσουν την κατηγορία απευθείας και ποια θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η διαφορά τερμάτων. Ο λόγος που λέω ότι  η Στουτγκάρδη σώθηκε είναι ότι δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και να πάρει δύο τρίποντα το Αμβούργο και ταυτόχρονα η Στουτγκάρδη να χάσει και τα δύο της παιχνίδια.

Βαθμολογία ομάδων που κινδυνεύουν


Στουτγάρδη32


48-59-11



Αμβούργο27


48-68  -20
Playoff Υποβιβασμού


Νυρεμβέργη26


36-64   -28
Υποβιβασμός


Μπράουνσβαϊγκ25


28-56-28
Υποβιβασμός

2 τελευταίες αγωνιστικές Στουτγκάρδη
03/05/14
Στουτγάρδη - Βόλφσμπουργκ
10/05/14
Μπάγερν - Στουτγάρδη
Η Στουτγκάρδη με μια ισοπαλία σώνεται και με μαθηματικά. Αλλά μάλλον δεν θα την χρειαστεί.
2 τελευταίες αγωνιστικές Αμβούργου











03/05/14
Αμβούργο - Μπάγερν
10/05/14
Μάιντζ - Αμβούργο












2 τελευταίες αγωνιστικές Νυρεμβέργης











03/05/14
Νυρεμβέργη - Αννόβερο
10/05/14
Σάλκε - Νυρεμβέργη












2 τελευταίες αγωνιστικές Μπραουνσβάιγκ
03/05/14
Μπράουνσβαϊγκ - Άουγκσμπουργκ
10/05/14
Χοφενχάιμ - Μπράουνσβαϊγκ


Το Αμβούργο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει απευθείας την κατηγορία.


Νυρεμβέργη - Ανόβερο
Η έδρα της Νυρεμβέργης είναι η πιο αδύναμη έδρα της Μπουντεσλίγκα. Σε 16 αγώνες έχει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Χάλια δηλαδή. Τέρματα 16 υπέρ και 30 κατά. Όμως και το Ανόβερο εκτός έδρας έχει χαμηλή επίδοση. Σε 16 αγώνες έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 12 ήττες. Τέρματα 17 υπέρ και 34 κατά.
Προϊστορία : 4 νίκες Νυρεμβέργη - 4 ισοπαλίες και 2 νίκες Ανόβερο
17/02/13 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 2:2
13/08/11 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 1:2
18/12/10 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 3:1
22/08/09 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 0:2
15/09/07 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 2:2
16/12/06 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 3:1
13/08/05 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 1:1
21/11/04 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 1:1
25/08/02 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 3:1
17/12/00 Νυρεμβέργη - Αννόβερο 4:2
Η Νυρεμβέργη είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος - αλλά είχε δύσκολη εξάδα αγώνων, καθώς εντός έδρας είχε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Στους 6 τελευταίους αγώνες νίκησε μόνο την Στουτγκάρδη εντός έδρας και τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια τα έχασε.
Το Αννόβερο εκτός έδρας είναι για τα μπάζα - μάλιστα στα 8 τελευταία του παιχνίδια πήρε τις 3 νίκες και την μια ισοπαλία εκτός.
Μονόδρομος η νίκη για την Νυρεμβέργη. Παίζει εντός έδρας με ομάδα του χεριού της, η οποία είναι και αδιάφορη. Αν δεν μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι η Νυρεμβέργη, ώρα της καλή στην Β΄ Γερμανίας. Βέβαια το 1,85 με 2 που δίνουν οι μπούκιδες Νυρεμβέργη είναι χαμηλό.

Μπραουνσβάιγκ - Άουγκσμπουργκ
Τελευταία 6 εντός έδρας του Μπραουνσβάιγκ.
19/04/14
Μπράουνσβαϊγκ - Μπάγερν 0-2
06/04/14
Μπράουνσβαϊγκ - Αννόβερο 3-0
25/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Μάιντζ 3-1
15/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Βόλφσμπουργκ 1-1
01/03/14
Μπράουνσβαϊγκ - Γκλάντμπαχ 1-1
15/02/14
Μπράουνσβαϊγκ - Αμβούργο 4-2
Έχασε μόνο απο την Μπάγερν. Τις μικρομεσαίες ομάδες Αννόβερο και Αμβούργο τις καθάρισε σαν αυγό. Απο τις ομαδάρες Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ που βγαίνουν Ευρώπη δεν έχασε, ενώ κέρδισε την Μάιντζ που επίσης έχει διασφαλίσει συμμετοχή στο Γιουρόπα.
Τελευταία 2 ματς του Μπραουνσβάιγκ.
03/05/14
Μπράουνσβαϊγκ - Άουγκσμπουργκ
10/05/14
Χοφενχάιμ - Μπράουνσβαϊγκ
Αν πάρει 4 βαθμούς είναι πολύ πιθανό να την σώσει την κατηγορία, διεκδικώντας την παραμονή σε αγώνα μπαράζ. Αν μπορέσει να πάρει 2 τρίποντα τότε τίποτα δεν το σταματά.
Το παιχνίδι με το Άουγκσμπουργκ είναι μονόδρομος.
Γενικά η έδρα του Μπραουνσβάιγκ δεν είναι απο τις δυνατές. Σε 16 εντός έδρας αγώνες έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες - αλλά στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα είναι αναγεννημένη. Έχει βάλει 18 τέρματα και έχει φάει 23.

Το Άουγκσμπουργκ σε 16 εκτός έδρας αγώνες έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες - έχει βάλει 19 τέρματα και έχει φάει 25.
Το Άουγκσμπουργκ είναι αδιάφορο και τις τελευταίες αγωνιστικές στην Γερμανία κάνει χαμηλές πτήσεις Αν το Μπραουνσβάιγκ δεν πάρει αυτό το παιχνίδι θα την χάσει την κατηγορία. Ο άσσος πάνω απο 2,7 σε τιμές αουτσάιντερ είναι λουκουμάκι.

Μόναχο 1860 - Μπόχουμ
΄Το Μπόχουμ έχει 37 βαθμούς με διαφορά τερμάτων -12, ενώ η Δυναμό Δρέσδης έχει 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων -12. Απομένουν 2 αγωνιστικές και εφόσον αυτή την αγωνιστική η Δρέσδη κάνει το μεγάλο μπαμ και κερδίσει την Λάουτερν εκτός έδρας τότε η Μπόχουμ για να σωθεί θέλει 2 βαθμούς. Άρα θα θέλει το Μπόχουμ ένα τρίποντο στην έδρα τη Μόναχο για να καθαρίσει την κατηγορία.
Το Μόναχο 1860 έχει μια μέτρια έδρα και σε 17 εντός έδρας αγώνες έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στους τελευταίους 7 εντός  έδρας αγώνες έχασε 3 φορές (Καρλσρούη, Κολονία, Λάουτερν ομάδες της πρώτης 5αδας) πήρε 2 ισοπαλίες και κέρδισε μόλις 2 φορές (Άαλεν και Μπίλεφελντ).
Το Μπόχουμς εκτός έδρας έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σε αντίθεση με τα μέτρια εντός έδρας αποτελέσματα, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Προϊστορία : στα 7 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει το Μπόχουμ στο Μόναχο έχει 6 νίκες και 1 ήττα.
Το διπλό σε αποδόσης γύρω απο το 3 έχει μεγάλη τύχη. Μένει μόνο η Δρέσδη να είναι ανταγωνστική στην έδρα της Καιζερσλάουτερν, ώστε το Μπόχουμ να έχει κίνητρο.

Μπίλεφελντ - Φρανκφούρτη
Η Φρανκφούρτη (και το Μπόχουμ) με 37 βαθμούς έχουν σωθεί. Η Δρέσδη έχει 32 και παίζει μπαράζ παραμονής. Το Μπίλεφελντ έχει 31 και υποβιβάζεται. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ. Η μόνη περίπτωση για να κινδυνεύσουν η Φρανκφούρτη (και το Μπόχουμ) είναι να κάνει δύο νίκες η Δρέσδη και αυτές 2 ήττες.

Η Δρέσδη και Χινάρι να πάρει απο την Λάουτερν είναι σαν να μην πήρε τίποτα.
Το ματς της χρονιάς για τη Δρέσδη (αν δεν κερδίσει την Λάουτερν) είναι το επόμενο.
Ντιναμό Δρέσδης - Μπίλεφελντ
Αν η Δρέσδη είναι πάνω απο το Μπίλεφελντ θα βολεύεται και με ισοπαλία. Άρα τι να την κάνει την ισοπαλία με την Λάουτερν.??

Βλέπετε θεωρώ δεδομένο ότι το Μπίλεφλεντ κερδίζει την Φρανκφούρτη.
Θεωρώ τον ΑΣΣΟ σε απόδοση 2 στο  Μπίλεφελντ - Φρανκφούρτη
ΔΩΡΑΚΙ!!! , καθώς η Φρανκφούρτη (όπως και το Μπόχουμ) έχει σωθεί. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι η Δρέσδη θα κάνει διπλό μέσα στην έδρα της Καιζερσλάουτερν.

Καϊζερσλάουτερν - Δ. Δρέσδης
Το Χινάρι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα την Δρέσδη. Εκτός έδρας σε 16 παιχνίδια έχει μόνο μια νίκη 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Η Καιζερσλάουτερν εκτός έδρας σε 16 παιχνίδια έχει 8 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα απο την Άαλεν.
Αν η Γκρόιτερ κερδίζει το παιχνίδι στο Κότμπους τότε η Λάουτερν δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την 3η θέση και θα είναι αδιάφορη - οπότε ίσως δεχθεί κανένα δωράκι η Δρέσδη απο την απογοητευμένη Λάουτερν.
Το διπλό πάνω το 6 έχει μεγάλη τύχη, αν η Λάουτερν απογοητευτεί. 
Ξέρεις και απο Ρωσία βρε Τάκαρε?? Όχι την τύφλα μου δεν βλέπω. Γιατί όποιος ξέρει απο ποδοσφαιρο και γνωρίζει τις ομάδες, ξέρει να παίζει στοίχημα??? Καλό το ανέκδοτο.
Εγώ νούμερα κοιτάζω και μέσω των αριθμών, βρίσκω δυο ενδιαφέροντες αγώνες με τεράστιες αποδόσεις που με προκαλούν.
Πάμε να τους δούμε.




Ανζί - Τέρεκ Γκρόζνι
Γιατί οι μπούκιδες δίνουν grand φαβόρα την Ανζί???
Γιατί αν κερδίσει τις τελευταίες 3 αγωνιστικές - τότε έχει κάποιες ελπίδες να σωθεί
Τελευταίες 3 αγωνιστικές για Ανζί
04/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Τέρεκ Γκρόζνυ
11/05/14 Κρασνοντάρ - Ανζί Μαχατσκάλα (ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
15/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Κρίλια
Ακόμη όμως και αν η Ανζί πάρει τρεις νίκες, τότε εφόσον η Κρίλια και η Τομ Τοσκ πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό η καθεμία, τότε η Ανζί ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.
Εγώ αμφισβητώ ότι η Ανζί μπορεί να κάνει 3 νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Αν τις κάνει μαγκιά της - αλλά σε όλο το πρωτάθλημα και σε 27 αγώνες έχει κάνει όλες και όλες 2 ΜΟΝΟ νίκες. Τώρα θα κάνει 3 νίκες σε 3 παιχνίδια??


Βαθμολογία ομάδων που κινδυνεύουν
                                                      Βαθμ Νίκες Ισοπ Ήττες


Ρούμπιν Καζάν31   7 101030-29  1



Τέρεκ Γκρόζνυ297  81224-29 -5



Ουράλ Εκατερίνμπουργκ287  71324-43 -19



Κρίλια265111126-38 -12
Playoff Υποβιβασμού


Τομ Τοσκ25671418-34 -16
Playoff Υποβιβασμού


Bόλγα Νόβγκορο216318   21-60- 39
Υποβιβασμός


Ανζί Μαχατσκάλα17   2111422-40 -18
Υποβιβασμός
Αν 2 (ή περισσότερες) ομάδες ισοβαθμούν, τότε υπερτερεί όποια ομάδα έχει τις περισσότερες νίκες.
Τελευταίες 3 αγωνιστικές για Τομ Τοσκ
03/05/14 Τομ Τοσκ - Σπάρτακ Μόσχας
11/05/14 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τομ Τοσκ
15/05/14 Τομ Τοσκ - Ροστόφ
Δύσκολο πρόγραμμα - αλλά την τελευταία αγωνιστική θα πάρει όσους βαθμούς χρειάζεται απο την αδιάφορη Ροστόφ. Άρα αυτήν η Ανζι δεν την φτάνει.

Τελευταίες 3 αγωνιστικές για Κρίλια
03/05/14 Κούμπαν - Κρίλια
10/05/14 Κρίλια - Ρούμπιν Καζάν
15/05/14 Ανζί Μαχατσκάλα - Κρίλια
Την Κρίλια ποντάρουν οι μπούκιδες ότι μπορεί να φτάσει η Ανζί - παίζουν τελευταία αγωνιστική. Αλλά η Κρίλια έχει με Κούμπαν και Ρουμπίν τη δυνατότητα να πάρει τουλάχιστον το Χιναράκι που θέλει.

Συμπέρασμα η Ανζί είναι στην Β΄ κατηγορία της Ρωσίας. Ας το χωνέψουν τα παλικάρια και να αφήσουν τα 1,7 και τα 1,8 στην Ανζί.
Η Ανζί καλά να πάθει που ήθελε τα σαλόνια του Γιουρόπα - ε, τώρα απο τα σαλόνια της Ευρώπης στα αλώνια της Β΄κατηγορίας.


Η Τέρεκ είναι σε εκπληκτική φόρμα και διαβάζουμε την ανάλυση του κυριου Δαρείου
Η Τερεκ στους 29 βαθμούς και λίγο πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Η Ανζί 17 βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας. Μιλάμε για 12 βαθμούς πιο κάτω.και μένουν 3 αγωνιστικές μέχρι το τέλος επομένως αν υποθέσουμε ότι η Ανζί κερδίζει και τους τρεις πάει στους 25 βαθμούς....Δηλαδή στα play off ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΕΣ αγωνιστικές δεν κερδίσουν οι Kryla, Tom Tosk και Volga (πράγμα δύσκολο). Η Ανζί τους τελευταίους 6 εντός/εκτός έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Τέρεκ πάει τρένο με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Θα μου πείτε τότε γιατί δίνεται η Τέρεκ τόσο αουτσάιντερ απο ολους???

Γιατί η Τέρεκ στα τελευταία 10 εκτός έδρας έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Είναι ομάδα έδρας. Εκτος δεν υπάρχει.Η Ανζί εντός έδρας στα τελευταία 10 έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Για να το δούμε σε ποσοστά:
Η Ανζί εντός έχει Νίκες 15%, Ισοπαλίες 31% και ήττες 54%.
Η Τέρεκ εκτός έχει Νίκες 8%, Ισοπαλίες 23% και ήττες 69%

Στα της προϊστορίας εχουμε 3-2-2 εντός για την Ανζί όποτε αντιμετωπίζει την Τέρεκ.

Οπωσδήποτε υπαρχει κίνητρο για την Τέρεκ το θέμα είναι αν μπορεί...Ως απόδοση είναι εξαιρετική αφού δίνεται σε ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού.Μετά όμως απο αυτη την αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα της που είναι αρκετά δυνατή την Volga που είναι και αυτή στην ζωνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς και εκτός έδρας δεν υπάρχει. Προσωπικά θα απέχω καθώς φοβάμαι μην η Τέρεκ είναι τύπου Αμβούργου στα εκτός...


Συμπληρώνω εγώ....
Τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της Τέρεκ
19/04/2014 Λοκομοτίβ Μόσχας - Τέρεκ Γκρόζνυ 2-1
Κέρδιζε 1-0 η Τέρεκ αλλά τελικά έχασε 2-1, αφού έφαγε γκολς στο 72' και στο 80'.
Η Λοκομοτίβ είναι 2η στο ρώσικο και διεκδικεί το πρωτάθλημα από τη Ζενίτ που προηγείται για έναν βαθμό.

08/04/14 Κρίλια - Τέρεκ Γκρόζνυ 1-1
Η Τέρεκ ισοφαρίστηκε στο 44'.

05/04/14 Άμκαρ Περμ - Τέρεκ Γκρόζνυ 0-1
Νίκη της Τέρεκ με τέρμα στο 42'

14/03/14 Ουράλ Εκατερίνμπουργκ - Τέρεκ Γκρόζνυ 2-1
Έφαγε τέρματα η Τέρεκ στο 88 και στις καθυστερήσεις. (είχε ισοφαρίσει στο 90)

25/11/13 Κρασνοντάρ - Τέρεκ Γκρόζνυ 3-2
Έχασε με τέρμα στο 74'

Μπορεί να χάνει εκτός έδρας παιχνίδια η Τέρεκ αλλά τα παλεύει - τουλάχιστον τις τελευταίες αγωνιστικές.
Το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις 4,2 - ενώ το Draw no bet στο 3,15.

Η ουσία είναι ότι η Ανζί δεν σώνεται, ενώ η Τέρεκ θέλει την νίκη γα να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή.

Κούμπαν - Κρίλια
Η Κούμπαν είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Δεν διεκδικεί τίποτα και είναι σωμένη.
Εντός έδρας σε 13 αγώνες έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες - τέρματα 22-22. Τρώει και βάζει εύκολα τέρματα όταν παίζει εντός.
Η Κρίλια εκτός έδρας σε 13 αγώνες έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες - τέρματα 11-16.
Στα 6 τελευταία  εκτός έδρας παιχνίδια έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, αλλά οι 3 απο τις 4 ήττες ήταν απο Σπαρτάκ Μόσχας (1-0), Ζενίτ (2-1) και Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1). Ζενίτ και Σπαρτάκ είναι οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος και Λοκομοτίβ είναι 5η. Άρα είχε δύσκολο πρόγραμμα.
Γενικά η Κρίλια είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και είναι η Χιναρού του πρωταθλήματος - αλλά προτιμάει να φέρνει τα Χινάρια εντός έδρας
Πρόσφατη προϊστορία
25/11/12 Κούμπαν - Κρίλια 4:1
22/10/11 Κούμπαν - Κρίλια 1:1
27/09/09 Κούμπαν - Κρίλια 0:0
06/10/07 Κούμπαν - Κρίλια 3:2
20/09/06 Κούμπαν - Κρίλια 1:4
19/05/04 Κούμπαν - Κρίλια 1:1
Το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις 4,2 - ενώ το Draw no bet στο 3,15.

Στην Ισπανία όσες ομάδες θα έχουν 40 βαθμούς την σώνουν, στα σίγουρα, την κατηγορία. Όπως θα δούμε οι 39 βαθμοί ίσως να αποτελούν το όριο για να σωθεί η κατηγορία καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολλές απο τις ομάδες που κινδυνεύουν να μαζέψουν 38 με 39 βαθμούς.
Οι αγωνιστικές που απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα είναι 3.
Βαθμολογία ομάδων που κινδυνεύουν


Γρανάδα37










Έλτσε36










Οσασούνα35










Χετάφε35










Αλμερία33







Υποβιβασμός


Βαγιαδολίδ32







Υποβιβασμός


Μπέτις22







Υποβιβασμός
Η Μπέτις την κατηγορία την έχει αποχαιρετήσει - προ πολλού, ενώ η Χετάφε βρίσκεται στη χειρότερη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες και ας έχει 35 βαθμούς και αυτή την ώρα σώνεται.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Χετάφε
03/05/14
Μπαρτσελόνα - Χετάφε
11/05/14
Χετάφε - Σεβίλλη
18/05/14 2
Βαγιεκάνο - Χετάφε
Θα πρέπει να κάνει πολλές υπερβάσεις η Χετάφε για να σώσει την κατηγορία. Είναι το πρώτο μεγάλο φαβορί για να πέσει κατηγορία. Έχει 35 βαθμούς και ακόμη και αν κάνει τις υπερβάσεις άντε να φθάσει 38 με 39 βαθμούς.
Εξαιτίας του πολύ δύσκολου προγράμματος, είναι πολύ πιθανό η Χετάφε να παραμείνει στους 35 με 36 βαθμούς, οπότε σίγουρα την χάνει την κατηγορία.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Έλτσε
03/05/14
Μάλαγα - Έλτσε
11/05/14
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
18/05/14
Σεβίλλη - Έλτσε
Το δεύτερο μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό είναι η Έλτσε και ας έχει 36 βαθμούς. Δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνει 3 ήττες τις τελευταίες 3 αγωνιστικές και να πέσει κατηγορία. Ακόμη και 1 ισοπαλία να πάρει θα πάει 37 βαθμούς και την κατηγορία δεν θα την σώσει.
Η Έλτσε πρέπει να βρει οπωσδήποτε μια νίκη, ώστε στους 39 βαθμούς να σωθεί.
Γιαυτό την προηγούμενη αγωνιστική είχαν βάλει οι μπούκιδες τον άσσο στο Έλτσε - Λεβάντε σε απόδοση κάτω του 1,65. Αλλά τελικά δικαιώθηκα εγώ, όταν έγραφα ....
Η Λεβάντε θα παίξει για την ισοπαλία. Προκειμένου να παίξω άσσο στο 1,6, παίρνω Χινάρι στο 3,4 και πάνω και αισθάνομαι πιο χαλαρός, όταν η Λεβάντε θα την τελειώνει την Έλτσε.



Μάλαγα - Έλτσε
Η Έλτσε εκτός έδρας, σε 17 αγώνες,  έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες. Χάλια μαύρα δηλαδή. Μόνο απο τις  Βαγιαδολίδ και Μπέτις έχει καλύτερα εκτός έδρας αποτελέσματα.
Στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια τα 8 τα έχασε και πήρε ισοπαλίες μόνο απο Βιγιαρεάλ (1-1) και Βαγιαδολίδ (2-2). Βέβαια στα 10 αυτά εκτός έδρας παιχνίδια έπαιξε με Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπάρτσα και Σοσιεδάδ. Αυτό όμως δεν αλλάζει την κατάσταση και η ομάδα εκτός έδρας είναι τραγική.
Η Μάλαγα, με 41 βαθμούς μάλλον είναι αδιάφορη. Θα πρέπει να γίνουν εξωπραγματικά πράγματα και να κινδυνεύσουν οι ομάδες με 41 βαθμούς. Εδώ μιλάμε για Ισπανία και όχι για τα λαμόγια της Ελλάδος με τις Μπαρτσελόνες Λειβαδιάς και τις Ρεάλ Βέροιας. Επομένως κρατάω ως δεδομένο ότι η Μάλαγα είναι αδιάφορη, γιατί αν ενδιαφερόταν δεν το συζητάγαμε ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΤΣΕ, αλλά δεν θα κατεβάσει τς βράκες της για να χάσει - όπως έκαναν οι Αστέρες Τριπόλεως. Απλώς, η Μάλαγα, θα παίξει για τη νίκη, δίχως όμως να καίγεται.
Εντός έδρας η Μάλαγα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή κερδίζει ή χάνει δηλαδή. Σε 17 εντός έδρας αγώνες,  έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχασε απο Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Μπάρτσα, Ρεάλ, Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Θέλτα, Οσασούνα. Οι 5 ήττες ήταν μάλλον φυσιολογικές.
Προϊστορία
16/03/08 Μάλαγα - Έλτσε 2:0
22/04/07 Μάλαγα - Έλτσε 2:0
Οι μπούκιδες, καθαρά λόγω κινήτρου, δίνουν στην Έλτσε αποδόσεις απο 3,2 εως 3,5, ενώ την Μάλαγα την βγάζουν στο κλαρί απο 2,1 εως 2,2
Να σας πω την αλήθεια το χέρι μου δεν μπορεί να πάει στην Έλτσε σε αυτές τις αποδόσεις που τις θεωρώ χαμηλές. Ελπίζω οι παίκτες να φορτώσουν μαζικά το διπλό και να ανέβει η απόδοση του άσσου για να αγοράσω άσσο απο 2,4 και πάνω.

Αλμερία - Μπέτις
Μετά απο Χετάφε και Έλτσε η Αλμερία βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο να χάσει την κατηγορία.
Η Αλμερία έχει 33 βαθμούς και αν θέλει να σωθεί θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την αδιάφορη και απογοητευμένη Μπέτις. Αν κερδίσει την Μπέτις τότε πάει στους 36 και ψάχνει οπωσδήποτε ακόμη 2 βαθμούς τουλάχιστον αν θέλει να ελπίζει.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Αλμερία
04/05/14
Αλμερία - Μπέτις
11/05/14
Γρανάδα - Αλμερία
18/05/14
Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα της Αλμερία και σε συνδυασμό με τους λίγους βαθμούς που έχει η Αλμερία καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι 2 ομάδες απο τις Έλτσε, Χετάφε και Αλμερία θα ακολουθήσουν την Μπέτις στην Β΄ Ισπανίας.
Να πούμε εδώ ότι η Αλμερία έχει μια χάλια έδρα και είναι σε χάλια φόρμα. Αν δεν είχε κάνει το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στον εκτός έδρας με την Εσπανιόλ ήδη θα ήταν στην Β΄ Ισπανίας.
Ο άσσος βγαίνει στο κλαρί απο τους μπούκιδες σε αποδόσεις απο 1,55 εως 1,65. Απαράδεκτη απόδοση, ακόμη και αν η Αλμερία παίζει με το απογοητευμένο ζόμπι την Μπέτις.

Οσασούνα - Θέλτα
Η Θέλτα με 43 βαθμούς είναι παντελώς αδιάφορη. Η Οσασούνα έχει 35 αλλά άνετα μπορεί να φθάσει στους 39 βαθμούς και παραπάνω αν χρειαστεί, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει με την τελευταία και απογοητευμένη Μπέτις.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Οσασούνα
03/05/14
Οσασούνα - Θέλτα
11/05/14
Εσπανιόλ - Οσασούνα
18/05/14
Οσασούνα - Μπέτις
Θεωρώ δεδομένο λοιπόν ότι η Οσασούνα θα σωθεί. Μόνο αν αυτοκτονήσει η ίδια θα την χάσει την κατηγορία. Το πρώτο βήμα σωτηρίας για την Οσασούνα είναι ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΛΤΑ.
Αν κερδίσει τη Θέλτα είναι ακόμη καλύτερα, αλλά εδώ να πούμε ότι η έδρα της Οσασούνα είναι πολύυυυυυ αδύναμη. Μόνο απο την Μπέτις έχει καλύτερη έδρα η Οσασούνα.
Η Οσασούνα εντός έδρας, σε 17 αγώνες,  έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Έχει πετύχει 18 τέρματα και έχει φάει 22.
Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια - ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ - έχασε τα 2 (Σεβίλλη, Μάλαγα) και πήρε ισοπαλίες με Βαλένθια, Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ.
Η Θέλτα στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια  κέρδισε τα 4 (Γρανάδα, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε και Αλμερία) ενώ έχασε τα υπόλοιπα 3 (Βαγιεκάνο, Μπάρτσα και Έλτσε). Συνολικά εκτός έδρας η Θέλτα έχει 7 νίκες και 10 ήττες!!!
Οι μπούκιδες προσφέρουν Θέλτα σε αποδόσεις πάνω απο 4, που είναι εξωπραγματικό.
Οι μπούκιδες βγάζουν στο κλαρί την Οσασούνα σε αποδόσεις απο 1,8 εως 1,95. Απαράδεκτες αυτές οι αποδόσεις για τον άσσο της Οσασούνα. Το ματς έχει πολύ Χινάρι.
Αν η Οσασούνα εκβιάσει την νίκη τότε θα χάσει.

Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ
Η Εσπανιόλ έχει 41 βαθμούς και μάλλον είναι αδιάφορη. Είναι και ντεφορμέ. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε δωράκι εντός έδρας ήττα στην Αλμερία με σκόρ 1-2. Αν η Αλμερία έχανε θα έχανε και την κατηγορία.
Η Βαγιαδολίδ είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα με 32 βαθμούς αλλά άνετα, λόγω ευνοϊκού προγράμματος, μπορεί να φθάσει στους 38 βαθμούς ή και περισσότερους.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Βαγιαδολίδ
03/05/14
Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ
07/05/14
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ
11/05/14
Μπέτις - Βαγιαδολίδ
18/05/14
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα
Η Βαγιαδολίδ στην έδρα της σε σύνολο 16 αγώνων έχει μόνο 3 ήττες και αυτές είναι απο Μπιλμπάο με 1-2, απο Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-2 και μια αναπάντεχη ήττα με Οσασούνα με 0-1.
Στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της έχει 5 νίκες και 8 ισοπαλίες.
Τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια Βαγιαδολίδ ---> δεν έχει χάσει κανένα.
06/04/14
Βαγιαδολίδ - Βαλένθια 0-0
30/03/14
Βαγιαδολίδ - Αλμερία 1-0
22/03/14
Βαγιαδολίδ - Βαγιεκάνο 1-1
08/03/14
Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα 1-0
21/02/14
Βαγιαδολίδ - Λεβάντε 1-1
09/02/14
Βαγιαδολίδ - Έλτσε 2-2
25/01/14
Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ 1-0
Στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια για το Ισπανικό πρωτάθλημα με γηπεδούχο την Βαγιαδολίδ, έχουμε 2 νίκες Βαγιαδολίδ και 4 ισοπαλίες.
Ο άσσος σε τιμές πάνω απο το 2 είναι καλός. Στο 2 είναι οριακός, ενώ πάντα υπάρχει ο κίνδυνος για ισοπαλία. Σε άλλη χρονική στιγμή θα επέλεγα ισοπαλία.

Τέλος απο τις ομάδες που κινδυνεύουν η Γρανάδα είναι άλλη μια που μόνο αν αυτοκτονήσει θα πέσει κατηγορία. Έχει 37 βαθμούς και έχει ματς για να πάρει ένα τρίποντο και να σωθεί οριστικά. Χώρια που είναι πιθανό οι 38 βαθμοί και γιατί όχι ακόμη και οι 37 βαθμού να αποδειχθούν αρκετοί.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Γρανάδα
05/05/14
Σοσιεδάδ - Γρανάδα
11/05/14
Γρανάδα - Αλμερία
18/05/14
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα

Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο
Έλεος με την Μπιλμπάο που δίνεται φαβορί σε τιμές απο 1,9 εως 2. ΟΚ η Μπιλμπάο θα βγει Τσάμπιον Λήγκ - αλλά ήδη έχει ξεφύγει 6 βαθμούς απο την Σεβίλλη και στην ισοβαθμία μαζί της υπερτερεί. Άρα στα 3 τελευταία ματς η Μπιλμπάο - εφόσον η Σεβίλλη κερδίσει και τα 3 δικά της, κάτι που είναι πολύ πιθανό - θέλει ένα τρίποντο τουλάχιστον.
Υπόλοιπο πρόγραμμαΜπιλμπάο
02/05/14
Βαγιεκάνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο
11/05/14
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ
18/05/14
Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Εσείς τι λέτε?? Δεν θα το βρει το τρίποντο?? Προσοχή δεν λέω ότι η Μπιλμπάο δεν κερδίζει την Ράγιο Βαγιεκάνο. Λέω ότι το διπλό στο 1,9 είναι απαράδεκτο όταν η Μπιλμπάο παίζει με την Βαγιεκάνο ---> πιο φορμαρισμένη ομάδα των 10 τελευταίων αγωνιστικών
Η Βαγιεκάνο στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχασε μόνο απο την Ρεάλ στην Μαδρίτη, πήρε 2 ισοπαλίες (εκτός έδρας με Εσπανιόλ και Βαγιαδολίδ) και κέρδισε τα άλλα 7. Άρα στα 10 τελευταία παιχνίδια η Βαγιεκάνο απο τους 30 βαθμούς πήρε τους 23!!!!
Η Μπιλμπάο στα 10 τελευταία παιχνίδια απο τους 30 βαθμούς πήρε τους 18!!!!
7 τελευταία εκτός έδρας ματς της Μπιλμπάο - 4 ισοπαλίες, 2 νίκες και 1 ήττα απο Μπάρτσα.
20/04/14
Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
07/04/14
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2
25/03/14
Έλτσε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
17/03/14
Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
09/03/14
Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
23/02/14
Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2
10/02/14
Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
Το ματς είναι πολύ δύσκολο και είναι ντερμπάρα, αντίθετα απο ότι λένε οι αποδόσεις των μπούκιδων.
Είναι πρόκληση να δίνεται η Βαγιεκάνο σε απόδοση κοντά στο 4 και ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση είναι η ισοπαλία στο 3,5 και άνω. Ψηφίζω ισοπαλία.

Πέρσι και πρόπερσι στη Δανία αν είχες 35 βαθμούς την έσωνες την κατηγορία. Φέτος, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος Άαρχους και Σοντερίσκε έχουν 29 βαθμούς και υποβιβάζονται, ενώ η Βίμπορκ με 30 σώνεται.
Η Βεστσάελαντ με 33 και η Οντένσε με 34 δεν θα πρέπει να θεωρήσουν ότι είναι αδιάφορες.
Άαρχους - Οντένσε
Η Άαρχους είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορία. Προέρχεται απο 8 συνεχόμενες ήττες. Χάλια μαύρα και οι φάπες πέφτουν σύννεφο. Εντός έδρας κέρδισε για τελευταία φορά πριν 10 αγωνιστικές. Προηγήθηκαν 7 εντός έδρας ήττες και 2 ισοπαλίες.
Όταν είδα το ματσάκι ήμουν έτοιμος να παίξω Οντένσε, αλλά ήθελα να την δω σε απόδοση αουτσάιντερ ή έστω στο 2,5. Οι μπούκιδες δίνουν Οντένσε grand φαβόρα απο 2,1 εως 2,2 και εκτοξεύουν τις αποδόσεις του ζόμπι Άαρχους σε νούμερα 3 με 3,2.
Παίρνω Άαρχους - που αν δεν ξυπνήσει ούτε σε αυτό το μάτς θα την χάσει την κατηγορία. Καθαρά λόγω απόδοσης.

Μίντιλαντ - Βέστζελαντ
Η Μίντιλαντ απο εκεί που είχε την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας, στις 4 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές έκανε 3 ήττες μαζεμένες. Έτσι με αυτά τα απογοητευτικά εντός έδρας αποτελέσματα θα χάσει και το πρωτάθλημα απο την Άαλμποργκ.
Η Βεστσάελαντ έχει 33 βαθμούς και θέλει να σωθεί. Εκτός έδρας είναι πολύ σκληροτράχηλη και δεν μπορείς να την κερδίσεις. Σε 15 εκτός έδρας αγώνες η Βεστσάελαντ έχει φέρει 9 ισοπαλίες, πήρε 3 νίκες και έχασε μόνο 3 φορές. Τέρματα 17 υπέρ - 19 κατά.
Στον πρώτο γύρο είχαμε Μίντιλαντ - Βεστζελαντ 2-2.
Η Ισοπαλία πληρώνει απο 3,8 και πάνω και έχει μεγάλες πιθανότητες να επαληθευθεί.

Σοντερίσκε - Βίμποργκ
Μεγάλο ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία. Η Σοντερίσκε σε 10 παιχνίδια που έχει δώσει με την Βίμποργκ την έχει κερδίσει μόνο μια φορά και αυτή ήταν σε φιλικό. Σε 3 επίσημα παιχνίδια με γηπεδούχο την Σοντερίσκε έχουμε 3 νίκες για την Βίμποργκ.
Ο άσσος σε απόδοση γύρω απο το 2 είναι χαμηλός. Το Χ και το 2 σε αποδόσεις πάνω απο το 3,4 έχουν αξία.




Ρεμς - Εβιάν
Απο την Γ΄ Εθνική είναι μαζί Ρεμς και Εβιάν και ανεβαίνουν τις κατηγορίες μαζί - παρεούλα.
Η Εβιάν, τα τελευταία 3 χρόνια, κερδίζει όταν παίζει εκτός έδρας με την Ρέμς σε όλες τις κατηγορίες.
0/11/12 Α΄ Γαλλίας Ρεμς - Εβιάν 1:2
20/05/11 Β΄ Γαλλίας Ρεμς - Εβιάν 1:2
05/02/10 Γ΄ Γαλλίας Ρεμς - Εβιάν 0:1
Η Ρεμς έχει μια απο τις πιο αδύναμες έδρες στην Α΄ Γαλλίας - έχει 6 νίκες 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Έχει να κερδίσει 8 αγωνιστικές και είναι παντελώς αδιάφορη, αφού δεν πάει  για τίποτα και την έχει σώσει την κατηγορία.
Η Εβιάν είναι σε αρίστη κατάσταση. Στα τελευταία 2 παιχνίδια λύγισε με 1-0 εκτός έδρας με Παρί Σ.Ζ. και 2-1 με Σεντ Ετιέν εντός. Και στα 2 παιχνίδια έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες.
Τελευταία 3 ματς Εβιάν
04/05/14
Ρεμς - Εβιάν
10/05/14
Εβιάν - Νις
17/05/14
Σοσό - Εβιάν
Η υπόθεση σωτηρία είναι στα χέρια της Εβιάν - που δεν θα ήθελε, με τίποτα, να παίξει την κατηγορία την τελευταία αγωνιστική με την Σοσό στον εκτός έδρας αγώνα.
Διπλό σε τιμές αουτσάιντερ

Σοσό - Νις
Η Σοσό είναι 18η στην Γενική βαθμολογία της Α΄ Γαλλίας και προσπαθεί να σωθεί.
Σε 35 αγώνες έχει 34 βαθμούς, ενώ η Εβιάν και η Γκινγκάμπ που σώνονται έχουν 4 βαθμούς περισσότερους (38).
Για το Γαλλικό πρωτάθλημα απομένουν 3 αγωνιστικές και η σωτηρία εξασφαλίζεται στους 41 βαθμούς, αλλά πιθανότατα να σώνεται και η κατηγορία και στους  40 βαθμούς. Τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι οι 39 βαθμοί την έσωναν την κατηγορία.
Πράγμα που σημαίνει ότι για να σώσει την χρονιά η Σοσό θα πρέπει στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια της να πετύχει οπωσδήποτε 2 νίκες.
Υπόλοιπα παιχνίδια Σοσό
04/05/14
Σοσό - Νις
10/05/14
Ρεν - Σοσό
17/05/14
Σοσό - Εβιάν
Στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Σοσό νίκησε τα 6!!! Έχασε μόνο απο την Μονπελιέ με 0-2.
27/04/14
Σοσό - Παρί Σ. Ζ. 1-1
12/04/14
Σοσό - Τουλούζ 2-0
29/03/14
Σοσό - Μαρσέιγ 1-1
15/03/14
Σοσό - Λοριάν 2-0
01/03/14
Σοσό - Μπορντό 2-0
15/02/14
Σοσό - Γκινγκάμπ 1-0
01/02/14
Σοσό - Ναντ 1-0
18/01/14
Σοσό - Μονπελιέ 0-2
21/12/13
Σοσό - Ρεν 2-1
Στα 17 εντός έδρας της, η Σοσό έχει συνολικό ρεκόρ 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Οι 6 λοιπόν απο τις 7 εντός έδρας νίκες που έχει πετύχει η Σοσό, στο φετινό Σαμπιονά, έγιναν το τελευταίο τρίμηνο και μάλιστα στις 5 απο τις 6 νίκες δεν δέχθηκε ούτε γκολ.
Προϊστορία: 6 νίκες Σοσό - 4 Χινάρια - 1 νίκη Νις
24/11/12 Σοσό - Νις 0:1
18/03/12 Σοσό - Νις 2:0
18/09/10 Σοσό - Νις 4:0
28/11/09 Σοσό - Νις 1:0
28/02/09 Σοσό - Νις 1:0
30/03/08 Σοσό - Νις 1:0
07/04/07 Σοσό - Νις 1:1
11/01/06 Σοσό - Νις 1:1
29/01/05 Σοσό - Νις 0:0
10/01/04 Σοσό - Νις 0:0
28/09/02 Σοσό - Νις 1:0
Η Νίς είναι αδιάφορη και μάλιστα στα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι για τα μπάζα. Έχει ρεκόρ 2 νίκες, 4 Ισοπαλίες και 11 ήττες. Για τα μπάζα δηλαδή.
Ο άσσος της Σοσό σε τιμές γύρω απο το 2 ή και λίγο πάνω είναι λουκούμι και δωράκι

Μαρσέιγ - Λυών
Αυτό το ματς μου έχει καρφωθεί ότι θα έρθει Χινάρι και θα τελειώνουμε και με το ποια ομάδα θα βγει στην Ευρώπη. Με Χ και με μαθηματικά η Λιον βγαίνει στο Γιουρόπα και η Μαρσέιγ παραμένει στη Γαλλία. Άλλες εποχές όταν τα ματς Μαρσέιγ - Λιόν δεν έληγαν τα κέρδιζε η Λιόν.
Προϊστορία : 2 νίκες Μαρσέιγ, 6 Χινάρια - 5 νίκες Λιόν.
Χινάρι

Για να δούμε και τις μικρές τρελλιάρες Γαλλιδούλες της Β΄κατηγορίας.
Χάβρη - Τρουά
36 βαθμούς έχει η Ίστρ (και η Οσέρ) που υποβιβάζονται 42 έχει η Χάβρη και 46 η Τρουά. Αγωνιστικές που απομένουν 4. Οι βαθμοί που διασφαλίζουν παραμονή στην κατηγορία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οι 43. Πέρσι με 41 βαθμούς την έσωνες την κατηγορία, πρόπερσι με 43. Η Τρουά θα πρέπει να θεωρείται παντελώς αδιάφορη. Δεν πάει για τίποτα.
Η Χάβρη μόνο, ίσως, χρειαστεί κανένα βαθμουλάκι ακόμη. Η Χάβρι μαζί με την Αρλέ είναι οι Χιναρούδες στην κατηγορία. Έχουν φέρει 15 Χινάρια σε 34 αγώνες. Εντός έδρας η Χάβρη έχει 7 Χινάρια σε 17 αγώνες. Έχει την πιο αδύναμη έδρα, μετά την Σερκλ Μπαστιά. Σε 17 αγώνες έχει 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έφερε 4 ισοπαλίες και κέρδισε μόνο την Σέρκλ Μπαστιά.
Η Τρουά στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια κέρδισε μόνο την Τουρ την προηγούμενη αγωνιστική. 6 παιχνίδια τα έχασε και σε 3 πήρε ισοπαλίες. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός έδρας και η ομάδα δείχνει ότι εδώ και αρκετό καιρό (μετά την ήττα στην Κορσική απο την Σερκλ Μπαστιά) το έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και κάνει αγγαρεία.
Προϊστορία με γηπεδούχο Χάβρη : 5 νίκες Χάβρη - 1 ισοπαλία και 1 νίκη Τρουά.
Το ματς έχει πολύ Χινάρι και αν φύγει απο εκεί θα έρθει ΑΣΣΟΣ. Αποκλείω νίκη της Τρουά.

Σατορού - Λαβάλ
Η Σατουρού είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, 3 περισσότερους από την 18η Ίστρ που έχει 36 βαθμούς και υποβιβάζεται. Η Λαβάλ έχει 37. Μιλάμε για μάτς φωτιά!!!!!!!!!!
Στην δυνατή έδρα της η Σατουρού έχει 9 νίκες - 3 ισοπαλίες και 5 ήττες (με τέρματα 27-19) οι περισσότερες ομάδες λυγίζουν - ειδικά στα 13 τελευταία εντός έδρας έχει ρεκόρ 8 - 1 - 4.
Η Λαβάλ στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 4 ήττες και 4 ισοπαλίες. Σε σύνολο 17 εκτός έδρας παιχνιδιών έχει χάσει τα 10, κέρδισε μόλις 2 και έφερε 5 ισοπαλίες.
Η Λαβάλ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, καθώς παίζει εντός με την 4η Νανσί και την πρωτοπόρο Μέτς, ενώ εκτός έδρας με ομάδες που διεκδικούν παραμονή στην κατηγορία Σατουρού και Νίμ. Με νύχια και με δόντια θα παλέψει για να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό απο αυτό το ματς - ειδάλλως τα πράγματα θα είναι πολύ σκούρα.
Προϊστορία με γηπεδούχο Σατουρού : 5 νίκες Σατουρού - 1 ισοπαλία και 3 νίκες Λαβάλ.
ΑΣΣΟΣ. Αποκλείω νίκη της Λαβάλ - με Χινάρι θα ήταν ευχαριστημένη.

Νανσί - Ιστρ
Οτιδήποτε άλλο εκτός απο άσσο να έρθει σε αυτό το ματς, εμένα θα με εκπλήξει. Ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι η Νανσί  παίζει καλύτερα εκτός έδρας και στην έδρα της έχει προβληματάκια, αλλά είμαστε 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε και αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄κατηγορία μέχρι τέλους αυτό το ματς πρέπει να το πάρει. Με την τρελόΊστρ παίζει που είναι για τα μπάζα - ειδικά εκτός έδρας τρώει γκολς με το τσουβάλι. Η αθεόφοβη έχει φάει 39 τέρματα σε 17 εκτός έδρας αγώνες και συνολικά έχει φάει 60 τέρματα σε 34 αγώνες. Η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
Ο άσσος της Νανσί στο 1,8 μου κάνει.

Κλερμόν - Ντιζόν
Αδιάφορες και οι δύο ομάδες δεν πάνε για τίποτα. 44 βαθμούς έχει η Κλερμόν και 47 η Ντιζόν.
Σε 34 αγώνες, τόσο η Κλερμόν, όσο και η Ντιζόν έχουν φέρει 14 Χινάρια ---> ποσοστό 41,17%.
Ειδικά η Κλερμόν εντός έδρας και η Ντιζόν εκτός έδρας φέρνουν Χινάρια με το τσουβάλι.
Η Κλερμόν εντός έδρας σε 17 αγώνες έχει φέρει 8 Χινάρια, 7 νίκες και 2 ήττες. Στην έδρα της η Κλερμόν φέρνει ισοπαλία σε ποσοστό 47%. Σημειωτέον ότι έχει δεχθεί μόλις 10 τέρματα στους 17 εντός έδρας αγώνες.
Η Ντιζόν εκτός έδρας σε 17 αγώνες έχει φέρει 9 Χινάρια, 1 νίκη και 7 ήττες. Εκτός έδρας η Ντιζόν φέρνει ισοπαλία σε ποσοστό 52,9%. Σημειωτέον ότι έχει βάλει μόλις 11 τέρματα στους 17 εντός έδρας αγώνες.
Προϊστορία σε αγώνες για το πρωτάθλημα: 5 ισοπαλίες, 1 νίκη Κλερμόν και 1 νίκη Ντιζόν.
Το αδιάφορο αυτό ματς ξεκινάει και τελειώνει απο Χινάρι.

Αρλ - Κρετέιγ
36 βαθμούς έχει η Ίστρ (και η Οσέρ) που υποβιβάζονται - 42 έχει η Άρλ και 45 η Κρετέιγ. Αγωνιστικές που απομένουν 4. Οι βαθμοί που διασφαλίζουν παραμονή στην κατηγορία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οι 43. Πέρσι με 41 βαθμούς την έσωνες την κατηγορία, πρόπερσι με 43. Η Κρετέιγ είναι παντελώς αδιάφορη. Δεν πάει για τίποτα.
Η Άρλ μόνο, ίσως, χρειαστεί κανένα βαθμουλάκι ακόμη. Η Αρλέ μαζί με την Χάβρη είναι οι Χιναρούδες στην κατηγορία. Έχουν φέρει 15 Χινάρια σε 34 αγώνες. Εντός έδρας η Αρλέ έχει 8 Χινάρια σε 17 αγώνες. Σε 17 εντός έδρας αγώνες έχει 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα!!!!
Η Κρετέιγ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Αυτό το ματς είναι πανομοιότυπο με το Χάβρη - Τρουά, με τη διαφορά ότι η Άρλ έχει πολύ πιο δυνατή έδρα από την Χάβρη.
Προϊστορία με γηπεδούχο Άρλ : 2 ισοπαλίες - η Αρλ σε 5 επίσημα παιχνίδια ακόμη δεν έχει νικήσει την Κρετέιγ.
Το ματς έχει πολύ Χινάρι και αν φύγει απο εκεί θα έρθει ΑΣΣΟΣ. Αποκλείω νίκη της Κρετέιγ.

Στην Α΄Ιταλίας ήδη θα πρέπει να θεωρούμε ότι η Κατάνια έχει υποβιβαστεί. Άρα ψάχνουμε τις επόμενες δύο ομάδες που θα την ακολουθήσουν στην Β΄κατηγορία. Ομάδες που κινδυνεύουν Κιέβο, Σασουόλο, Μπολόνια και Λιβόρνο. Δύο από αυτές τις ομάδες θα τη χάσουν την κατηγορία.
Στην περίπτωση που ισοβαθμήσουν δύο ή περισσότερες ομάδες μεταξύ τους, τότε :
1) Μεταξύ τους αγώνες
2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων


Στην ισοβαθμία Κίεβο - Σασουόλο υπερτερεί το Κίεβο  
Στην ισοβαθμία Κίεβο - Μπολόνια υπερτερεί το Κίεβο
Στην ισοβαθμία Σασουόλο - Μπολόνια υπερτερεί το Σασουόλο
Στην ισοβαθμία Λιβόρνο - Μπολόνια υπερτερεί η Μπολόνια (μέχρι στιγμής)
Στην ισοβαθμία Λιβόρνο - Σασουόλο υπερτερεί το Λιβόρνο
Στην ισοβαθμία Λιβόρνο - Κιέβο υπερτερεί το  Κιέβο 
Σε τριπλή ισοβαθμία Σασουόλο, Μπολόνια, Κίεβο ----> σειρά κατάταξης Κιέβο - Σασουόλο - Μπολόνια.
Σε τριπλή ισοβαθμία Σασουόλο, Μπολόνια, Λιβόρνο ----> σειρά κατάταξης Λιβόρνο  - Μπολόνια - Σασουόλο.
Σε τετραπλή ισοβαθμία ----> σειρά κατάταξης Κιέβο - Λιβόρνο - Σασουόλο - Μπολόνια.
Τελευταία ματς Κιέβο που έχει 30 βαθμούς 
04/05/14
Κιέβο - Τορίνο
11/05/14
Κάλιαρι - Κιέβο
18/05/14
Κιέβο - Ίντερ
 Τελευταία ματς Σασουόλο που έχει 28 βαθμούς
06/05/14
Φιορεντίνα - Σασσουόλο
11/05/14
Σασσουόλο - Τζένοα
18/05/14
Μίλαν - Σασσουόλο
 Τελευταία ματς Μπολόνια που έχει 28 βαθμούς
04/05/14
Τζένοα - Μπολόνια
11/05/14
Μπολόνια - Κατάνια
18/05/14
Λάτσιο - Μπολόνια
Τελευταία ματς Λιβόρνο που έχει 25 βαθμούς
04/05/14
Ουντινέζε - Λιβόρνο
11/05/14
Λιβόρνο - Φιορεντίνα
18/05/14
Πάρμα - Λιβόρνο
  •  Άρα έχουμε τα εξής δεδομένα ότι το Κίεβο υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες, ενώ η Μπολόνια μειονεκτεί στις περισσότερες.
  • Σασσούολο Μπολόνια είναι εξαιρετικά πιθανό να φτάσουν στους 31 βαθμούς.
  • Το Λιβόρνο είναι εξαιρετικά απίθανο να σώσει την κατηγορία, εκτός αν πάρει το ματς στο Ούντινε και κάνει τουλάχιστον άλλη μια υπέρβαση στα 2 τελευταία ματς.
Ουντινέζε - Λιβόρνο
Στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια το Λιβόρνο έχασε τα 8, πήρε ισοπαλία στην Κατάνια και κέρδισε μόνο την Κάλιαρι. Μετά την Κατάνια έχει τα χειροτερα εκτός έδρας αποτελέσματα. 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει βάλει 13 τέρματα, ενώ έχει φάει 37 τέρματα.
Όλα δείχνουν ότι η Ουντινέζε το κερδίζει το ματσάκι και στο χαλαρό μάλιστα, αλλά επειδή μιλάμε για Ιταλία και η Ουντινέζε είναι αδιάφορη σκέφτομαι μήπως έχει τύχη το διπλό σε αποδόσεις πάνω απο το 4. Το θέμα είναι αν το Λιβόρνο πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά ή έχει αποδεχτεί την μοίρα του.

Τζένοα - Μπολόνια
Η Τζένοα εντός έδρας έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν πάει για τίποτα. Αυτήν την αγωνιστική παίζει με την Μπολόνια εντός έδρας και την επόμενη με την Σασσουόλο εκτός έδρας. Άρα είναι βασικός ρυθμιστής για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί.
Η Μπολόνια εκτός έδρας έχει 2 νίκες 5 ισοπαλίες και 10 ήττες. Για τα μπάζα η Μπολόνια.
Στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχασε τα 4 (τα 2 ήταν με Γιούβε και Μίλαν) πήρε 2 ισοπαλίες κι κέρδισε μόνο την Τορίνο με 1-0.
Είναι εντελώς εκτός φόρμας - όπως εκτός φόρμας είναι και η Τζένοα. Με δεδομένο ότι η Μπολόνια σχεδόν σε όλες τις ισοβαθμίες πέφτει κατηγορία, το ματσάκι με την Τζένοα το θέλει πολύ.
Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ 2,75 και πάνω ισως έχει μεγάλη τύχη. Το θέμα είναι αν η Μπολόνια μπορεί.

Κιέβο - Τορίνο
Αντίθετοι δρόμοι. Το Κίεβο θέλει το τρίποντο για να μην χάσει την κατηγορία, το Τορίνο θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην 6 η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη.
Το Κιέβο εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-2-10 , ενώ η Τορίνο εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-5-7
Στα τελευταία 6 εντός έδρας παιχνίδια το Κιέβο έχει 3 νίκες και 3 ήττες - αλλά η εντός έδρα ήττα απο τη Σασσουόλο έβαλε την ομάδα σε περιπέτειες.
Στα τελευταία 6 εκτός έδρας παιχνίδια το Τορίνο έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Προϊστορία μετά το 2000 : 4 νίκες Κιέβο - 2 ισοπαλίες.
Τελευταία νίκη της Τορίνο στο Κιέβο το 1999.
Το Κιέβο δεν χάνει.

Τσεζένα - Αβελίνο
Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με 52 βαθμούς. Αγωνιστικές που απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα της Β΄ Ιταλίας 6. Τσεζένα και Αβελίνο θα προσπαθήσουν να βρεθούν μεταξύ των θέσεων 3 και 8 για να συμμετάσχουν στα play offs ανόδου.
Η Τσεζένα εντός έδρας έχει 7 νίκες 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Πρόκειται για μια μέτρια έδρα και στα 6 τελευταία εντός έδρας έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες τις τελευταίες 2 δυο αγωνιστικές.
Η Αβελίνο εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στα 6 τελευταία εντός έδρας έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει απο την ισοπαλία.

77 σχόλια:

  1. Eκτός απο το μπομπάτο
    1) Ανζί Μακατσκάλα - Τέρεκ Γκρόζνι Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Τέρεκ Γκρόζνι 3.20

    2) Κούμπαν Κράσνονταρ v Κρύλια Σαμάρα Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Κρύλια Σαμάρα 3.00

    3) Εβερτον v Μάντσεστερ Σίτι Η Ισοπαλία Δεν Παίζει
    Εβερτον 3.50

    4) Αρούκα v Ζιλ Βιθέντε Ισοπαλία 3.10

    5) Ρίο Αβε v Πάκος Φερέιρα ---> Πάκος Φερέιρα 2.30
    Ζητούμενα 4-5
    -------------------------------------------------------------
    έριξα και το φυσιολογικό, όπου πάμε για λίγα.

    1) Αστον Βίλα - Χαλ 1 στο 2.45
    2) Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 2 στο 1.85
    3) Νυρεμβέργη - Αννόβερο 1 στο 2.05
    4) Μπράουνσβαϊγκ - Αουγκσμπουργκ 1 στο 2.80
    5) Ρεμς - Εβιάν 2 στο 2,75
    Ζητούμενα 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σήμερα θεωρώ αδιανόητο να έχει η ισοπαλία στο Βαλένθια - Σεβίλλη 3,6 (και ας μην ευνοεί η παράδοση την ισοπαλία).
    Όπως θεωρώ και αδιανόητο το Over 2,5 στο Γιούβε - Μπενφίκα να έχει απόδοση 1,9, όταν είναι φυσιολογικό να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
    3,6Χ1,9 = 6,84
    Μια χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. England και Τσάμπιονσιπ
    Λέστερ - Ντονκάστερ
    Παίζει η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (Λέστερ) με την πιο δυνατή έδρα - σε 22 εντός έδρας αγώνες έχει 16 νίκες 4 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες - με την πιο αδύναμη στα εκτός έδρας ομάδα (Ντονκάστερ) . Η Ντονκάστερ σε 22 εκτός έδρας αγώνες έχει 2 νίκες 7 ισοπαλίες και 13 ήττες!!!
    Δεν έσωσε την κατηγορία όλη τη χρονιά η Ντονκάστερ (που είναι ταυτόχρονα και η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας με 1 ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 τελευταία), θα την σώσει μέσα στο Λέστερ, όπου η τοπική ομάδα έχει 99 βαθμούς και θέλει να ξεπεράσει τους 100 και να εορτάσει με τους οπαδούς της την άνοδο στην Πρέμιερ Λήγκ.

    Καλά τώρα. Εδώ είναι Αγγλία, δεν είναι το κωλοΕλληνικό πρωτάθλημα με τις Ρεάλ Βέροιας και τις Μπαρτσελόνες Λεβαδειάς που ανασταίνονται τα ζόμπι και ανοίγουν τα μπούτια οι Αστέρες και οι Ατρόμητοι κι δεν χαλάνε χατήρι σε κανέναν.
    Η Ντονκάστερ θα χάσει και μπορεί να κοιτάζει αν θα παραμείνει στο ματσάκι της Μπέρμπιχαμ.

    Μπόλτον - Μπέρμιγχαμ
    Τόσα ματς μπολ έχασε η Μπέρμιχαμ για να σώσει την κατηγορία. Όλα τα ματσάκια στην έδρα της τα έχανε. Στα 10 τελευταία εντός έδρας έχασε τα 8 και πήρε μόνο 2 ισοπαλίες. Πως να μην κινδυνεύει η Μπέρμπιχαμ με τέτοιες επιδόσεις.
    Αν χάσει η Ντονκάστες στο Λέστερ, τότε την σώνει την κατηγορία με μια ισοπαλία. Μετά την Ντονκάστερ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, αλλά εκτός έδρας τα πάει περίφημα. Σε 22 αγώνες έχει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες. Αν είχε ανάλογες επιδόσεις εντός έδρας θα διεκδικούσε είσοδο στα Play offs.
    Η Μπόλτον έχει καλή παράδοση με την Μπέρμιχαμ.
    Με γηπεδούχο την Μπόλτον έχουμε : 5 νίκες Μπόλτον 4 ισοπαλίες και 1 νίκη Μπέρμιχαμ.
    Δεν έχει καμιά δυνατή έδρα η Μπόλτον. Σε 22 αγώνες έχει 10 ισοπαλίες, 6 νίκες και 6 ήττες.

    Παίρνει την Ισοπαλία η Μπέρμιχαμ με πολύ άγχος και την σώνει την κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α΄ Αγγλίας
      Όλνταμ - Νοτς Κάουντι
      Νοτς Κάουντι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα εκτός έδρας. Σε 22 αγώνες έχει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 17 ήττες. Έχει βάλει 23 τέρματα και έχει δεχτεί 48!!
      Αυτή την αγωνιστική παίζει την παραμονή της και θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να σώσει την χρονιά. Δύσκολα πράγματα να θέλεις βαθμό να σώσεις την κατηγορία και να είσαι για τα μπάζα όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας.
      Ευτυχώς για Νοτς Κάουντι παίζει με την Όλνταμ εκτός έδρας. Η Όλνταμ έχει σωθεί και έχει μια αδύναμη έδρα με 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. Σε 22 αγώνες εντός έδρας έχει βάλει 22 τέρματα και έχει φάει 27. Παίζει πολύ συντηρητικά η Όλνταμ - άρα το ματς έχει πολύ ισοπαλία, έτσι ή αλλιώς.
      Με γηπεδούχο την Όλνταμ έχουμε : 3 νίκες Όλνταμ 2 ισοπαλίες και 1 νίκη Νοτς.
      Παίρνει την Ισοπαλία η Νοτς και την σώνει την κατηγορία.

      Διαγραφή
    2. Εφόσον η Νότς Κάουντι θα σωθεί με το Χινάρι και η Καρλάιλ θα υποβιβαστεί - σιγά μην πάρει τρίποντο η Καρλάιλ μέσα στη Γουλβς και όλοι οι άλλοι αυτοκτονήσουν - παίζεται μια θέση μεταξύ των Τρανμίρ και Κρου για το ποια θα υποβιβαστεί.

      Κρου - Πρέστον
      Η Πρέστον δεν θα κατέβει για να χάσει, κάθε άλλο. Εκτός έδρας έχει 11 νίκες 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.
      Η Κρού όμως θα κατέβει για να κερδίσει - θα πέσει πολύ ξύλο. Παίζεται μια ολόκληρη κατηγορία. Η Κρου έχει την χειρότερη έδρα της κατηγορίας. 6 νίκες 7 ισοπαλίες και 9 ήττες.
      Στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Κρου δεν κέρδισε κανένα. Πήρε 3 ισοπαλίες και έχασε τα 4.
      Στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Πρέστον δεν κέρδισε κανένα. Πήρε 2 ισοπαλίες και έχασε τα άλλα 2.
      Με γηπεδούχο την Κρού έχουμε : 3 νίκες Κρού και 3 νίκες Πρέστον.

      Τα ματς είναι μια κατηγορία για την Κρου. Με νίκη θα σωθεί. Σε άλλη χρονική στιγμή η Πρέστον θα κέρδιζε το ματς με σβηστές τις μηχανές, τώρα όμως αν πέσουν τα πρώτα κλωτσίδια θα σκεφτεί ότι έχει τα play offs ανόδου και πρέπει να προφυλαχθούν οι παίκτες της.

      Η τιμή του άσσου στα 2,4 με 2,5 είναι πολύ χαμηλή.

      Διαγραφή
    3. Τάκη έλα αύριο απο το μαγαζί να ρίξω κέρασμα.
      Μεγάλη κονόμα με τις Αγγλιδούλες

      Λέστερ - Ντονκάστερ στο 1,5 πήρα τον άσσο
      Μπόλτον - Μπέρμιγχαμ στο 3,5 η ισοπαλία που ήρθε στο 90 φεύγα
      Όλνταμ - Νοτς Κάουντι στο 3,25 η πιο εύκολη ισοπαλία του κουπονιού.
      Κρου - Πρέστον πήρα τον άσσο στο 2,5 και ας λες ότι είναι χαμηλό για σένα.
      Απόδοση δελτιου 42,65. Εσύ ξέρεις πόσα εγώ παίζω. Άρα, έλα αύριο να φάμε το γουρουνόπουλο.

      Σου τα έχω πει προσωπικά, στο γράφω και εδώ.
      Κάνε αναλύσεις αγώνων και μην δίνεις δίνεις δυάδες, τριάδες και πεντάδες. Άσε τον κόσμο να μελετάει, μην δίνεις έτοιμο φαι και στο πως θα παίξουν.
      Αφού και απο τα χρηματιστήρια τα ξέρεις. Αναλύουμε και οι άλλοι αποφασίζουν τι θα παίξουν αφού μελετήσουν.

      Έλα απο το μαγαζί αύριο για καφεδάκι.
      Μάκης

      Διαγραφή
    4. Monsieur Makis καλησπέρα. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τα γράψατε αφού τα παίξατε....

      Θέλετε να πάρετε εύσημα και καλώς αλλά καλύτερα αφου γραψατε εδώ θα ήταν όπως όλοι μας να γράφατε την 4άδα σας.

      Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω έρχεστε ξαφνικά απο εδώ, κάνετε "μάθημα" στον Monsieur Takis πως να χειριστεί το blog που άνοιξε για εμάς τους "ασχετους" (γιατί αυτό υπονοείτε με τα γραφόμενα σας). Μερικές φορές η σιωπή είναι χρύσος, ειδικα αφού όπως γραψατε γνωρίζετε τον Monsieur Takis. Γιατί δεν του τα λέτε λοιπόν τηλεφωνικώς και τα γράφετε εδώ???

      Διαγραφή
    5. Σιγά μην πάρω εύσημα. Αφού δεν με γνωρίζετε. Στο σχόλιο μου ήθελα ειλικρινά να τον ευχαριστήσω για μια τόσο πετυχημένη προσέγγιση των αγώνων. Το κρασί θα τον κεράσω αύριο.
      Στις υποδείξεις που έκανα στον Τάκη.
      Μην ανησυχείς. Ο Τάκης δεν αλλάζει εύκολα μυαλά. Όσα και να του λένε όσοι τον γνωρίζουν.
      Εγώ αυτό που του λέω είναι να μην χάνει τόσο χρόνο για να κάνει τόσες αναλύσεις. Το μισό κουπόνι έχει αναλύσει. Όλα αυτά για να τα γράψει του τρώνε πολύ χρόνο. Μου αρέσει μας λέει και πως τη βρίσκει. Αν θέλει να το κάνει, ας το κάνει. Εγώ του λέω να μην κάθεται να δίνει δυάδες, τριάδες ή πεντάδες, ενώ ταυτόχρονα κάνει τέτοιες μεγάλες αναλύσεις όλων αυτών των πρωταθλημάτων.
      Ή να κάνει αναλύσεις ή να δίνει τριάδες. Όχι όμως και τα δύο. Κάνοντας και τα δύο αδικεί τις αναλύσεις του και αυτό το λέω γιατί οι παίκτες θέλουν τριάδες και τίποτα άλλο. Όταν μια τριάδα δεν βγαίνει δεν κοιτάνε πόσο πετυχημένα η ανάλυση έδειχνε τα δέντρα του δάσους, αλλά ότι η τριάδα δεν βγήκε.
      Αυτός λέει ότι θα βρεθούν και άλλοι να κάνουν το ίδιο στο blog και να χαλάνε τόσο χρόνο όσο αυτός. Εμείς του λέμε ότι ονειροβατεί και θα το καταλάβει σύντομα ότι δεν θα του βγει αυτό που έχει στο μυαλό του. Αυτός θέλει συμμετοχή και όχι κάποιοι να διαβάζουν και να ακολουθούν ή όταν έρχονται οι κουβάδες να βρίζουν. Αν συνεχίσει ο Τάκης θα βρεθούν και όλοι αυτοί οι νεαροί που όταν χάνουν βρίζουν.
      Η αλήθεια είναι ότι η μάζα θα μπαίνει εδώ μέσα για παίρνει τριάδες και όχι για να διαβάζει αναλύσεις.
      Δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφω;
      Σε τελική ανάλυση θεωρώ άδικο κάποιος να χαλάει τόσο χρόνο για να παρουσιάσει όλα όσα έχει μέσα στο μυαλό του και να έρχονται μερικοί κομήτες να λένε ότι ακολουθούν ή δεν ακολουθούν τις τριάδες.

      Μάκης

      Διαγραφή
    6. Τέλος δεν είπα κανένα άσχετο. Εγώ στον Τάκη απευθύνθηκα και δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η δική σας ενόχληση.
      Αν διαφωνείτε σε κάτι απο αυτά που του έγραψα του Τάκη να του το γράψετε.
      Του τα γράφω στο blog του έτσι για να υπάρχουν και να τα βλέπει. Τα γραπτά μένουν. Οι ήχοι χάνονται. Τα λόγια ξεχνιούνται.

      Μάκης
      Μετά τιμής, προς όλους, καλή σας νύχτα

      Διαγραφή
    7. Ξεκινήσατε όμως λάθος. Γράψατε την επιτυχία σας πρώτα. Και επαναλαμβάνω ότι εφόσον τον γνωρίζετε προσωπικά όπως γράφετε τότε γιατί δεν του τα λέτε κατ´ιδίαν? Τουλάχιστον θα μπορούσατε πρώτα να γράψετε αυτά που μόλις γράψατε πιο πάνω. Τότε πιστέψτε με κανένας δεν θα είχε ενοχληθει.

      Καλό σας βράδυ και καλά κέρδη.

      Διαγραφή
    8. Καλοφάγατα Μάκη και ήρεμα - όχι ανοίγματα.
      Στο θέμα μας ...
      Κύριε Δαρείε έχει δίκιο ο Μάκης σε όλα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προβληματιζόμουν. Δηλαδή τι κάνουμε σε αυτό το ιστολόγιο? Δίνουμε δυάδες και πεντάδες και έρχονται κάποιοι να ακολουθήσουν?? Το έχω πει απο την αρχή. Ότι ζαβά τραγιά να ακολουθούν δεν τα θέλω.

      Αν είναι να το κάνουμε έτσι, τότε δεν έχει νόημα να αναλύουμε αγώνες.
      Εξάλλου είναι γεμάτο το Internet απο sites που δίνουν 2άδες και 3άδες - μερικά μάλιστα τα έχω κάνει links στο ιστολόγιο μου.

      Γιαυτό λοιπόν το επόμενο Thread με τις νέες προσεγγίσεις αγώνων θα είναι σε άλλο στυλ.

      Διαγραφή
  4. καλημέρα μια πενταδα 161χ 206 χ 251 χ 305 χ 332 χ αυτό θα παιξω 3 ,4,5 4.80 ευρο την άλλη κυριακη παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ama thelete na pate tameio paikste ayto
    Chateauroux-Laval X-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Γέροντα.
      Μην εμπιστεύεστε αυτούς που τάχα μου δίνουν προγνωστικά και ζητάνε μέρος των κερδών. Κλασσικές παπαρδελιές Ελληναράδων, που ψάχνουν για κορόιδα.
      Και το ερώτημα παραμένει. Γιατί δεν παίζουν μόνοι τους αυτούς τους αγώνες και τους δίνουν σε άλλους, με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως??
      ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. και πετρακης αγωνιζετε μηπως παρη καμμια διαφημηση
    ΟΠΑΠ - Έξι ειδικά στοιχήματα αξίας … 3.169 ευρώ!

    02/05/2014 - 20:36 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
    Εκτύπωση
    E-mail
    Σχολιάστε πρώτοι!




    ΟΠΑΠ - Έξι ειδικά στοιχήματα αξίας … 3.169 ευρώ!


    Ο τυχερός παίκτης του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» την Τετάρτη 30 Απριλίου πόνταρε 2,10 ευρώ σε 2 Ημίχρονα και 4 Ημίχρονα/Τελικά και δικαιώθηκε

    Θέλεις μεγάλα κέρδη, ποντάροντας μικρά ποσά, στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρεις σε πολλά παιχνίδια;
    Τη λύση δίνουν τα ειδικά στοιχήματα της ΟΠΑΠ ΑΕ.
    Οι επιλογές είναι πολλές, σε κάθε παιχνίδι. Από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα είναι αυτά με το «Ημίχρονο/Τελικό» και το «Αποτέλεσμα Ημιχρόνου».
    Ο τυχερός παίκτης, της Τετάρτης 30 Απριλίου, πόνταρε σε 6 τέτοια ειδικά στοιχήματα.
    Επέλεξε το 2 Ημίχρονο, της Ίντερ Τούρκου με 2,50 και το 2 Ημίχρονο της Λάχτι με 3,20.
    Στο δελτίο του έβαλε και 4 Ημίχρονα/Τελικά, με αποδόσεις από 4,20 έως 6,00, το Χ/Χ στο ματς Κομπρεσάλ-Ουν. Κονσεπσιόν (4,80), το Χ/2 στο παιχνίδι Κομπρελόα-Παλεστίνο (6,00), το Χ/1 στον αγώνα Γκρέμιο-Σαν Λορέντζο (4,20) και το Χ/2 στην αναμέτρηση Σέρο Πορτένιο-Κρουζέιρο (5,00).
    Πέρασαν και τα 6 ειδικά στοιχήματα, τα οποία είχε βάλει σε σύστημα 5,6 αξίας 2,10 ευρώ. Με τις πεντάδες και την εξάδα κέρδισε 3.169,80 ευρώ!
    Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της ΠΑΛΛΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Καλλιθέα Αττικής

    www.bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Good morning! Μελετώντας το σημερινό πρόγραμμα,μετά τις 17.00 φυσικά,ξενέρωσα παντελώς όσον αφορά το παίξιμο για over.Δεν ξέρω εάν έχεις κανείς άλλος την ίδια αίσθηση ή εάν έχει κάποια άποψη σε κάποια ματς που μου έχει διαφύγει της προσοχής μου.

    Αντιθέτως και περιέργως(για μένα χε χε),βλέπω κάτι ωραία σημεία και μάλιστα μεγαλούτσικα.Θα συμφωνήσω με τον κύριο Τάκη σχεδόν σε όλα τα Ισπανικά,μιας και εκεί βλέπω τα περισσότερα απ'τα μεγαλούτσικα σημεία.

    Συγκεκριμένα,στο ΜΑΛΑΓΑ-ΕΛΤΣΕ,βλέπω με συμπάθεια τον άσσο αφού όσες φορές έχω παρακολουθήσει τους φιλοξενούμενους δεν μου έχουν κάνει κάποιο ιδιαίτερο κλικ ως ομάδα ενώ η Μάλαγα όταν βρίσκεται στη μέρα της εντός δαγκώνει κόσμο.Καμία απ'τις 3 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα δεν πέρασε εύκολα απ'το Λα Ροζαλέδα φέτος.

    Επίσης,στο ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΘΕΛΤΑ δεν υπάρχει Χηνάρι στην προιστορία και ούτε οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει φέτος καμία ισσοπαλία εκτός.Όπερ σημαίνει ότι η Θέλτα τα κάνει ροντέο τα ματς μακρυά απ'την έδρα της.
    Οι άλλοι καίγονται σήμερα αλλά δεν θα χαθεί ο κόσμος αν δεν νικήσουν τη Θέλτα,δεδομένου ότι τα τελευταία 2 ματς τα έχουν με Εσπανιόλ(εκτός)και με την πεσμένη Μπέτις(εντός).

    Γιατί να μην παίξει κανείς το Χ και το 2...?

    1.75 στον άσσο της ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ...?Έστω και αν αγωνίζεται κόντρα στην ψυχανώμαλη ΕΣΠΑΝΙΟΛ.Μιλάμε όμως για τους γηπεδούχους,οι οποίοι έχουν τις περισσότερες φετινές ισσοπαλίες(14)και η προιστορία είναι φουλ του Χ(19 στα 46 ματς με γηπεδούχο την Βαγιαδολίδ).

    Πάμε και στη Σεκούντα:για την μικρή Μπάρτσα τα είχα γράψει και την προηγούμενη βδομάδα,που από κωλοφαρδία και ανικανότητα της Λας Πάλμας,πήρε διπλό που δεν της άξιζε.Βρίσκεται στην 3η θέση ενώ δεν επιτρέπεται θυγατρική ομάδα να ανέβει στην ίδια κατηγορία με την μητρική.

    Εγώ θα την παίζω κόντρα από δω και πέρα και σήμερα με αντίπαλο την Κόρδοβα που κυνηγάει τα πλέι-οφ,έστω και αν δεν την ευνοεί η προιστορία(6-4-0).Θα δω μόνο εάν θα'ναι στο Χ ή στο 2πλό.

    Βλέπω επίσης με συμπάθεια το 2πλό της Χιχόν στην έδρα(ποια έδρα δηλαδή,5 νίκες έχει η γηπεδούχος σε 17 ματς)της Αλκορκόν.Από πού κι ως πού φαβορί του 2.15...?

    Αυτά για την ώρα και θα δω πώς θα τα συνδυάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελευταία αγωνιστική στις μικρές και τρελιάρες Αγγλιδούλες.
    Είχα πει ότι προς το τέλος θα παίξω τις Αγγλιδούλες.

    Πάω λοιπόν με ένα Trixie.
    ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ Χ στο 3,5
    ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ X στο 3,4
    ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΕΡΝΛΙ 1στο 1,95

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 - 4 ΜΑΙΟΥ

    Πάμε προς το τέλος.... Όσο πλησιάζουμε τόσο περισσότερο οι επιλογές λιγοστεύουν και (ο Κ Τζο το ανάφερε παραπάνω) ξενερώνουμε!!!

    Κοιτάζω περισσότερο σχέσεις,κίνητρο και λιγότερο όλα τα άλλα...

    Μονά - δυάδα
    ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 2 @ 3,10
    ΤΡΑΝΜΙΡ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΝΤ 2 @ 4,00
    Τη ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ την εμπιστεύτηκα πριν λίγο καιρό, με πλήρωσε, το ίδιο κάνω και σήμερα.
    Το ίδιο και η ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ η οποία δεν έχει και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα... Πόσο μάλλον στην ΤΡΑΝΜΙΡ

    Και ερχόμαστε στα "'όμορφα"....

    Μονά - δυάδα
    ΜΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β - ΚΟΡΔΟΒΑ 2 @ 3,60
    ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣν- ΝΟΙΣΤΑΝΤ 2 @ 5,75
    Για το ισπανικό τα είπε ο Κ Τζο....
    Τώρα για τη ΝΟΙΣΤΑΝΤ...Δέστε μεταξύ τους αποτελέσματα και βαθμολογίες τα τελευταία χρόνια!!!

    Μονό (fun bet)
    ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1 @ 8,00
    Μπεκενπάουερ για ΑΜΒΟΥΡΓΟ..."Αν το Αμβούργο δεν πάρει την ευκαιρία να νικήσει αυτή τη Μπάγερν τότε αξίζει να πάει στη δεύτερη κατηγορία"


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Harry 1 μήνα πριν το Μουντιάλ,πέφτουν κλασικά οι ρυθμοί και οι πάντες φυλάνε τις κάβες τους για τη Βραζιλία.Οπότε πάμε για τις ομορφιές:)

      Διαγραφή
    2. K Tzo διεθνείς διοργανώσεις (όσο με αφορά) από ελάχιστα έως καθόλου...
      Προτιμώ Σκανδιναβίες που το καλοκαίρι είναι στο φόρτε τους!!!

      Διαγραφή
  10. Ο κύβος ερίφθη:

    1ο δελτίο

    ΜΑΛΑΓΑ-ΕΛΤΣΕ

    Άσσος του 2.10

    ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ-ΜΟΥΡΘΙΑ

    2πλό του 2.70

    2ο δελτίο

    ΜΠΑΡΤΣΑ Β'-ΚΟΡΔΟΒΑ

    Εδώ αμφιταλαντεύθηκα πολύ ανάμεσα στο 2πλό και το Χ και κατέληξα τελικά στο 2 του 3.35(και το Χ την ίδια απόδοση έχει αλλά αν ξανακατέβει σήμερα η Μπάρτσα με την άμυνα τόσο ψηλά όπως με την Λας Πάλμας,θα μαζέψει τεμάχια...).

    ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

    Χ του 3.45


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα υπόψη ότι η Μπάρτσα Β' ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ανέβει κατηγορία. Και στον πίνακα είναι ήδη αρκετά κοντά. Οπότε κάπου εδω αρχίζουν τα "ωραία" για αυτήν. Συμφωνώ λοιπόν με το 2πλό της Κόρδοβα, πήρα και το Χ της Φραϊμπουργκ μαζί με τον άσσο της Μπράουνσβαιγκ (όλοι έχουν πέσει το διπλό λες και ξενχνάνε ότι εντος η Μπράουνσβαιγκ έχει ΄χασει μόνο απο Μπάγερν τελευταία). Δυάδες τριάδες φορτωμένο στον Στοίχημαν.

      Διαγραφή
    2. Τη διάβασα σωστά εν πολλοίς την Ισπανία χθες,2πλό η Μούρθια,2πλό η Κόρδοβα,2πλό η Θέλτα,στο τσακ δεν πήρε το Χ η Εσπανιόλ αλλά ο συνδυασμός ήταν λανθασμένος.Αυτά έχει η μπάλα,πάμε στα σημερινά...

      Διαγραφή
  11. Σήμερατο μενού έχει μίξη από σημεία και over:

    1ο δελτίο

    ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

    Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι,τιμωρημένη η έδρα τους σήμερα που σημαίνει γυναικόπαιδα στο γήπεδο(έτσι συμβαίνει με τις τιμωρίες στην Τουρκία).Η Τράμπζο κρατάει προς το παρόν την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Γιουρόπα Ληγκ(ισοβαθμεί με τη Σίβασπορ αλλά υπερτερεί σε περίπτωση ισσοβαθμίας).
    Διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και το σημερινό παιγνίδι είναι η μεγάλη της ευκαιρία γιατί την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Γαλατά εντός και τελειώνει με την πεσμένη Αντάλια εντός.

    2πλό του 2.40.

    ΚΙΕΒΟ-ΤΟΡΙΝΟ

    Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 2 πόντους πάνω απ'τη ζώνη του υποβιβασμού,έχει να παίξει μετά με την αδιάφορη Κάλιαρι εκτός και με την Ίντερ την τελευταία αγωνιστική εντός.Με νίκη σήμερα(3-3-0 η προιστορία με την Τορίνο)σχεδόν καθαρίζει την υπόθεση σωτηρία.

    Η Τορίνο δεν είναι αδιάφορη αφού παλεύει για την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Ληγκ αλλά έχει να παίξει με την Πάρμα(επίσης ενδιαφερόμενη για την Ευρώπη) εντός την άλλη βδομάδα και με την Φιορεντίνα εκτός(αδιάφορη).Νομίζω ότι η χρονιά για τους Τορινέζους κρίνεται άκρως επιτυχημένη και δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι παραπάνω,τη στιγμή που υπάρχει και η Μίλαν με τη Λάτσιο στο κόλπο για την Ευρώπη.

    Άσσος του 2.45.

    2ο δελτίο

    ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ-ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

    Φέτος το'χουν το γκολ εύκολα και οι 2(5 over στα 6 ματς οι γηπεδούχοι και 4 στα 6 οι φιλοξενούμενοι),με την πρόσφατη προιστορία με γηπεδούχο την Ατβίνταμπεργκ να δίνει 3 στα 3 over.

    Over του 1.70

    ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΟΠΙΟ

    11 over σε 13 ματς με γηπεδούχο την Ίντερ Τούρκου,το 1.85 που δίνει ο ΟΠΑΠ στο over είναι αξιοπρεπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4 ΜΑΙΟΥ

    Στα γρήγορα....

    Δυάδα
    ΚΙΕΒΟ - ΤΟΡΙΝΟ 2
    ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 απόδοση δυάδας 4,44

    Μονό
    ΣΕΒΙΛΗ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2DNB @ 3.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος κύριε Harry
      Dirty Harry ψυχρός παίκτης!!!!

      Τα 2 Πορτογαλέζικα (ΑρουκαΧίνες και Πάκος ) τα φορτώσατε για το βράδυ??

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ κ Harry για την δυάδα (είστε ο top εδώ μέσα ,συνχαρητήρια)
      πήγα ταμείο !!!!
      θα ριξω ενα διπλό στον ΜΠΑΟΚ οι πρόεδροι πολλες αγκαλιές στον τελικό κυπέλου

      Διαγραφή
    3. Σε μεγάλη φόρμα κύριε Harry και η χθεσινή και η σημερινή δυάδα,εύγε!

      Διαγραφή
    4. Μπράβο Κύριε Harry και από μένα και για τη σημερινή αλλά και για τη χθεσινή δυάδα σας με τη Κόρδοβα και τη Νόισταντ! Φοβερή δυάδα!

      Διαγραφή
    5. Bravo Mosneiru Harry.

      Για άλλη μια φορά.

      Διαγραφή
    6. Κύριοι σας ευχαριστώ όλους!!!!
      Κ Τάκη όχι και εξηγούμαι....
      Από την αρχή σχεδόν της εβδομάδας ήθελα να παίξω ΠΑΣΟΣ μόνο (γερά φορτωμένη) και τίποτε άλλο. Απλά ένα μονό.....
      Τελευταία στιγμή έκανα πίσω, όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά και μόνο από ένστικτο (κάτι δεν μου πήγαινε σε αυτό το ματς).
      Ευτυχώς!!!!!

      Αυτό το... ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΝΟΙΣΤΑΝΤ 2 κρατήστε το στα κιτάπια σας για του χρόνου!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Και κάτι άλλο.
      Πως βλέπετε το ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ????
      ΜΑΝ ΣΙΤΙ πρωταθλήτρια (αν δεν αυτοκτονήσει).
      Σκέψεις που ίσως μείνουν σκέψεις....

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Για όποιον θέλει, ένα μικρό μονό (δεν είχα με τι να το παίξω)

      ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΛΑΝΟΥΣ 1 @ 2,10 IR

      Διαγραφή
    10. Τελικά δεν υπάρχει αυτό που έγινε απόψε στο ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (σκεφτόμουν να κοντράρω την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ @ 9,00....τελικά δεν το έκανα).
      Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μπήκε φουριόζα... και μέχρι το 55' κέρδιζε 0-3 και πίεζε για περισσότερα γκολ.... Πίεσε μέχρι το 80' και μετά, όταν είδε ότι δεν της βγαίνει, άφησε το ματς.
      Στα τελευταία 10' η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ όχι μόνο ισοφάρισε αλλά παραλίγο να κάνει και την ανατροπή!!!!!

      Αθάνατη Αγγλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Στις 1 η ώρα στο Japan παίζουν το φάντασμα Γκάμπα Οσάκα με το ζόμπι Τοχουσίμα, στη έδρα του φαντάσματος.
    Οι μπούκιδες δίνουν τον άσσο σε τιμές γύρω απο το 1,3 και το ζόμπι σε τιμές γύρω απο το 9. Στο 6,5 είναι το 2 draw no bet του ζόμπι.
    Εσείς τι λέτε ότι θα γίνει. Θα κερδίσει το φάντασμα ή το ζόμπι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βαριά “καμπάνα” από την Ουέφα στην Μάντσεστερ Σίτι που θα κληθεί να περιορίσει το ρόστερ της και να πληρώσει πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ για τη μη τήρηση του financial fair play.

    Όπως μετέδωσε το sky sports η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει αυστηρά τους «πολίτες» για παραβάσεις του Financial Fair Play, καθώς έχει αποδειχθεί πως ξοδεύουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που εισπράτουν.

    Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ και παράλληλα το διαθέσιμο για το Champions League της επόμενης περιόδου ρόστερ της θα μειωθεί από 25 σε 21 ποδοσφαιριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ, ενώ αποφάσισε η ποινή του “δικεφάλου” για αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών να ισχύσει στα πλέι-οφ.

      Διαγραφή
    2. Μετά από αυτό βλέπω να βρέχει τσούχτρες και σκορπίνες στον επόμενο αγώνα με την ομάδα του λιμανιού, αντί απλό γαυράκι!

      https://www.youtube.com/watch?v=Gl94gKofEBY

      Διαγραφή
    3. Κύριοι
      Σήμερα το βράδυ, σε ώρες Τσάμπιον Λήγκ, έχει τρελό πάρτι με τις αγαπημένες μου μικρές τις τρελογαλλιδούλες.
      Προσέξτε ματσάρες ----> Που αξίζουν σχολιασμό
      Λαβάλ - Νανσί
      τρελόΙστρ - Λανς
      (οι πρώτες ψάχνουν την σωτηρία τους οι φιλοξενούμενες τα δίνουν όλα για άνοδο)
      Ανζέ - Νιμ
      (η Νιμ καίγεται αλλά είναι ανήμπορη)
      Οσέρ - Χάβρη
      (η Οσέρ καίγεται αλλά είναι ζόμπι)

      Διαγραφή
    4. ΤΟΥΡ Χ
      ΝΤΙΖΟΝ 1
      ΜΠΑΣΤΙΑ Χ
      ΛΑΝΣ 2
      ΜΕΤΣ 2
      ΚΡΕΤΕΙΓ Χ
      ΑΝΖΕ 1

      Δεν τα παίζω αλλά θέλω να δω αύριο πόσα έπιασα.

      Διαγραφή
    5. Και τη Φιορεντίνα που ανεβαίνει ο άσσος πως την βλέπετε??
      Δεν είναι πρόκληση το 1,75 με 1.8??

      Διαγραφή
    6. Προσθέτω και το Χ της Λαβάλ

      Διαγραφή
    7. 6 στα 8 έπιασα και με καλές αποδόσεις. Εχασα μόνο Ανζέ και Λαβάλ. Που να το έπαιζα κιόλας.

      Διαγραφή
    8. Κ Τάκη δεν ξέρω αν είδατε το ματς????
      0-3 ημίχρονο.... 3-4 τελικό.... ΣΑΣΟΥΟΛΟ σώζεται.....
      Σκέτη ομορφιά!!!!!!

      Διαγραφή
    9. Κύριε Harry
      Το είδα όλο το ματς Φιορεντίνα - Σασουόλο.
      Στα μάτια μου ήταν ο ορισμός του στημένου που παραλίγο στο 90 να χαλάσει. Όμως ακόμη και αν μέτραγε το γκολ των Βιόλα που ακυρώθηκε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έβρισκαν τον τρόπο οι Ιταλιάνοι να κάνουν το 4-5.

      Η Σασουόλο σώζεται με ένα τρίποντο με την φίλη Τζένοα - αρκεί να μην κάνει δύο τρίποντα η Μπολόνια

      Διαγραφή
    10. Έτσι,έτσι κύριε Χάρρυ και κύριε Τάκη.Μας έγινε ξαφνικά ομαδάρα το τρύπιο μπάζο και πετάει 4άρες στο Αρτέμιο Φράνκι χεχε

      Καλά θα γίνει ο χαμός στις τελευταίες 2 αγωνιστικές και στο Καμπιονάτο(σωτηρία και 6η θέση)και στην Πριμέρα(σωτηρία).Να'ναι καλά αυτές οι 2,μαζί με τη Σεκούντα και θα μας δώσουν και άλλα ωραία σημεία σαν αυτά του περασμένου Σ/Κ...

      Διαγραφή
  15. Ιστρ - Λανς
    Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Β Γαλλίας. Η Λανς εφόσον κάνει 3 νίκες ανεβαίνει στην Α΄Γαλλίας. Η Λανς έχει ηττηθεί μία μόλις φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια της από τις 17/02/14.
    Η Ίστρ έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Έχει κάνει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς.
    Η καλύτερη ομάδα είναι η Λάνς και το 2 σε τιμές 2,5 συμφέρει

    Λαβάλ - Νανσί
    Η Νανσί είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά την Καέν και παίζει σπουδαία μπάλα το τελευταίο δίμηνο. Θέλει να κάνει 3 νίκες στα τελευταία 3 ματς και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Λανς για ανέβει στην Α΄κατηγορία.
    Η Λαβάλ αν και είναι ανεβασμένη - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Θα παίξει για την ισοπαλία και θα σκέφτεται περισσότερο το επόμενο παιχνίδι της με την Νιμ, που θα είναι εξάποντο.
    Το 2 σε τιμές 2,65 συμφέρει

    Μυρίζουν πολύ Χιναρίλα
    Ντιζόν - Σατορού
    (μεγάλο το 3,5 στο Χινάρι, που δίνουν οι έξω μπούκιδες και μια Σατορού που τελευταίως τσιμπάει μπόλικα Χινάρια και καίγεται για βαθμούς)

    Ανζέ - Νιμ
    (όχι λόγω ικανότητας της Νιμ - είναι γνωστό ότι είναι άχρηστη και ανίκανη - αλλά λόγω αδιαφορίας της Ανζέ που τελευταία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και φέρνει Χινάρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για σήμερα, συστημα έξω:
    ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ 3.25 (Ο ΟΠΑΠ ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ 2.65)
    ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ Χ 3.40
    ΧΑΡΤΣ Χ 3.50
    ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2 3.30
    ΤΖΟΥΓΚΑΡΤΕΝ Χ 3.60

    3-4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Γουέστ Μπρομ είναι σωμένη. Βέβαια με Χ σώνεται και η Σάντερλαντ, αλλά γιατί να μην καθαρίσει το ματσάκι και να μην έχει αγωνίες?

      Διαγραφή
    2. Με 2 άσσους, 5 διπλά και 2 ισοπαλίες τα τελευταία 9 χρόνια, και με 1 βαθμό διαφορά απο την Μπρόμ εγώ βλέπω Χ.

      Διαγραφή
    3. Και γιατί όχι καλοπληρωμένο OVER @ 2.05???
      (απλά μια σκέψη....)

      Διαγραφή
    4. Monsieur Harry το σύστημα παίχτηκε απο το πρωί.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Harry μόλις το τίμησα το over στο Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ (το έπιασα στο 2,02)
      το έκανα μάλιστα ζευγαράκι με το Πατσούκα - Σάντος Λαγκούνα στο 1,75.
      Που είστε κύριε τζο να με δείτε να παίζω overάκια!!!

      Διαγραφή
    6. Σας παρακολουθώ και σας χαίρομαι όλους σας!Βγάζετε απίστευτη ενέργεια και ομαδικότητα και γι'αυτό εκτιμώ την προσπάθεια όλων σας.

      Διαγραφή
    7. Τελικά τίμησα και εγώ το OVER της ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ και το έκανα δυάδα με τον άσσο της ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ....

      ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ OVER 2.5
      ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ 1 απόδοση δυάδας @ 3,88

      Διαγραφή
    8. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-0 από το 33' και μετά.......τζίφος!!!!!
      ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ βγήκε άνετα

      Κρίμα!!!!!

      Διαγραφή
    9. Αφήστε κύριε Harry μην μου το θυμίζετε. Αφού βλέπω ξεκάθαρα την ομαδάρα την Σάντερλαντ, που προσκύνησαν όλοι οι μεγάλοι και μάλιστα βλέπω Σάντερλαντ να επικρατεί στο χαλαρό τι θέλω και μπλέκω με τα κωλόφαρδα τα over??

      Διαγραφή
  17. Για σήμερα έξω,

    ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-1
    ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΚΟΡ 1-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο παίξιμο κύριε Βασίλη.
      Ήσασταν πολύ μέσα στα ματσάκια ανεξάρτητα με το αν βγήκαν τα σκοράκια. Τα σκοράκια για να βγουν θέλει και ποποφαρδία.

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο κύριος Τάκης, ποποφαρδία για την ώρα δεν είχαμε!!

      Διαγραφή
  18. B' Γαλλίας επόμενη αγωνιστική:
    ΑΡΛ - ΟΣΕΡ 1
    ΚΑΕΝ - ΤΟΥ 4-6
    ΝΙΟΡ - ΜΠΑΣΤΙΑ 1
    ΣΑΤΟΡΟΥ - ΚΡΕΤΕΙΓ 2
    ΚΛΕΡΜΟΝ - ΤΡΟΥΑ Χ
    ΙΣΤΡ - ΝΤΙΖΟΝ 2
    ΛΑΝΣ - ΜΠΡΕΣΤ 1 η 4-6
    ΜΕΤΣ - ΧΑΒΡΗ 1
    ΝΑΝΣΙ - ΑΝΖΕ 1
    ΝΙΜ - ΛΑΒΑΛ 1

    Ανάλογα τις αποδόσεις θα επιλέξω. Τα σημεία που βλέπω πάντως είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Δαρείε γιατί η Σατορού 2??
      Αυτό το ματς περιμένει η Σατουρού για να σωθεί. Αν δεν το πάρει αυτό το ματς δεν την βλέπω καλά.
      Αναμένω τον άσσο να βγει γύρω στο 2 απόδοση ---> οπότε πρώτα αγοράζω και μετά σκέφτομαι. Αλλά γιατί εσείς ΚΡΕΤΕΙΓ??

      Διαγραφή
    2. Γιατι πιστεύω ότι θα πέσουν Ιστρ και Οσέρ.

      Διαγραφή
    3. Η Ίστρ μετά την ξεγυρισμένη εξάρα είναι σίγουρη για φούντο - επίσης θεωρώ ότι και η Οσέρ είναι οτ πρώτο μεγάλο φαβορί για να πέσει, αλλά έχω την εντύπωση ότι η Σατορού θα το χρειαστεί το τρίποντο με την Κρετέιγ.

      Διαγραφή
  19. Μόλις πήρε πρωτάθλημα η Παρί μετά το Χ της Μονακό. Μήπως αξίζει το χ2 της Ρεν που παλεύει για σωτηρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μόλις πόνταρα στο live το Χ2 της Ρεν στο 9 απόδοση διπλή ευκαιρία. Αφού μπήκε το γκόλ της Παρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικός Κ Δαρείε!!!!

      Απορία.....Αν το Χ2 έδινε 9,00 το διπλό πόσο?????

      Διαγραφή
    2. Παίχτηκε στο Στοιχημαν. Το διπλό έδινε εκείνη την στιγμή 21 απόδοση αλλά ήμουν κοτούλα και δεν το ρίσκαρα. Anyway merci αν και το σύστημα μου πήγε περίπατο τα πήραμε αρκετά απο το Χ2. Ευχαριστώ και πάλι.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο κύριε Δαρείε
      Σατορού βγαίνει απο τα πρώτα μπυκάδικα σε απόδοση απο 2,1 εως 2,25. Επαναλαμβάνω πρώτα παίζουμε ΑΣΣΟ και μετά σκεφτόμαστε το γιατί.

      Διαγραφή
    4. Με την νίκη που έκανε η Ρεν, με Παρί, ΣΩΘΗΚΕ. Γαλλικό πρωτάθλημα ένα πρωτάθλημα που τις τελευταίες αγωνιστικές τα παρακάλια πιάνουν. Καμιά σχέση με Αγγλίες και Γερμανίες, όπου εκεί αν παρακαλέσεις τότε σου χώνουν μερικά παστέλια οι αντίπαλοι και μετά σε ρωτάνε για ποιο πράγμα παρακαλάς.

      Άρα επιστρέφοντας στην Γαλλία.
      Μια απο τις Εβιάν ή Σοσό θα χάσει την κατηγορία.
      Το Σάββατο παίζουμε Γκινγκάμπ (γύρω απο το 2 κυκλοφορεί) και Εβιάν (γύρω απο το 1,8 παίζει) και μετά σκεφτόμαστε το γιατί.

      Η Σοσό αν δεν κερδίσει (ούτε το Χ της κάνει) στη Ρέν κουνάει μαντήλι.
      Προσοχή θέλει μόνο η Γκινγκάμπ καθώς αν τρώει 5 η Σοσό στο ημίχρονο τότε βολεύεται και με ισοπαλία. Η Εβιάν δεν βολεύεται με τίποτα. Νίκη και μετά το αυτί στο ραδιοφωνάκι να ακούει Ρεν - Σοσό.

      Διαγραφή
    5. Σχετικά με την Α' Γαλλίας προσωπικά βλέπω όλα να παιζονται τελευταία αγωνιστική. Θα καταθέσω αύριο το τι βλέπω εγώ μετά και την ανάλυση που κάνω αυτές τις ημέρες για το πρωτάθλημα Α&Β Γαλλίας. Δυστυχώς ο χρόνος για αναλύσεις είναι αρκετα περιορισμένος καθώς μου τον τρώει πλέον το διάβασμα. Αυριο προς το απογευματάκι τα νεώτερα.

      Διαγραφή
    6. H Σατουρού βγήκε στο κλαρί στο 2,2 και το draw no bet στο 1,55. Μόλις φόρτωσα και μετά θα σκεφτώ.

      Διαγραφή
    7. Ο τολμών νικά κύριε Δαρείε,εξαιρετική έμπνευση.

      Θέλω να δω την ερχόμενη Κυριακή εάν η Μπάρτσα καταφέρει να προλάβει να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες της και να διεκδικήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.Γιατί μου δίδει την εντύπωση ότι έχει αδειάσει εντελώς και η Έλτσε που καίγεται δεν θα της χαρισθεί.Άλλωστε έχει απ'τις πιο δυσκολοκατάβλητες έδρες φέτος,μόνο η Ατλέτικο πέρασε σχετικά άνετα(0-2).

      Επίσης η Ρεάλ που θα εκδράμει στο Βίγκο,ουσιαστικά δεν πάει για τίποτε και χωρίς τον σαμπουάν δεν λέει πολλά ως ομάδα.Βάλτε και την σχετική άσχημη προιστορία(5-1-6)και ίσως να δούμε ωραία πράγματα...

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.