Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αγώνες 16 - 17 - 18 - 19 Μαίου 2014

Αυτοί οι κανόνες ισχύουν τόσο για άλογα όσο και για ποδόσφαιρο και αυτοί που δεν τους ακολουθούν ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ. Δεν έχω γνωρίσει ΚΑΝΕΝΑΝ επιτυχημένο τζογαδόρο που έχει σπάσει επανειλημμένα έναν ή περισσότερους από αυτούς τους κανόνες, τους άσπαστους ΝΟΜΟΥΣ του τζόγου.
1. ΠΟΤΕ μην προσπαθείτε να κερδίσετε πίσω αυτά που έχετε χάσει. Θεωρήστε τη χασούρα σας ένα τελειωμένο κεφάλαιο, ξεχάστε την, πείτε "χαλάλι" και αρχίστε από την αρχή. Η ιδέα ότι "δεν μπορούν να χάσουν όλα" είναι ο συντομότερος δρόμος για τον οικονομικό γεντικουλέ.
2. ΠΟΤΕ μην ποντάρετε ένα άλογο ή μια ποδοσφαιρική ομάδα μόνο και μόνο επειδή είχε χάσει την τελευταία φορά που την ποντάρατε και σας "χρωστάει". Το πιο πιθανό είναι να ξαναχάσει και να σας "χρωστάει" περισσότερα - ή, μάλλον, να χρωστάτε εσείς αρκετά.
3. ΜΗΝ παίζετε σε κάθε κούρσα ή σε κάθε αγωνιστική ποδοσφαίρου. Θα σας φάει η γκανιότα, ενώ εσείς δεν θα φάτε τίποτα. Απεναντίας, θα πεινάσετε.
4. ΠΟΤΕ μην παίζετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε χωρίς να υποφέρει η οικογένειά σας, γιατί στο τέλος ΘΑ χάσετε. Είναι ο απαράβατος νόμος της γκανιότας. Οταν ο ΟΠΑΠ κρατάει 60% του τζίρου, όταν ο ΟΔΙΕ κρατάει 20% σε κάθε στοίχημα, όταν οι μπουκ παίζουν με 13% και βάλε σε κάθε αγώνα, όταν η ρουλέτα έχει σχεδόν 3% υπέρ της σε κάθε βόλτα που κάνει το μπαλάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε μακροχρόνια. Εάν πιστεύετε ότι οι άλλοι που χάνουν είναι μαλάκες, ενώ εσείς είστε οι εκλεκτοί της θεάς τύχης, οι μακροχρόνια κερδισμένοι μάγκες, τότε όχι μόνο θα πεινάσετε, αλλά επίσης θα πεθάνετε στην ψάθα! Το να κοροϊδεύετε τους άλλους είναι τεράστιο πρόβλημα. Το να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας είναι θανάσιμο!
5. ΠΑΝΤΟΤΕ να ψάχνετε για την ευκαιρία. Πολύ συχνά, ένα αουτσάιντερ προσφέρει καλύτερη "παικτική" ευκαιρία από ένα καυτό φαβορί. Μάθετε να στέκεστε καραούλι και να περιμένετε την ευκαιρία. Μάθετε να υπολογίζετε πιθανότητες και να σκέφτεστε "λεφτά" αντί άλογα και ομάδες. Και βέβαια ένα κερδισμένο φαβορί είναι καλύτερο από ένα χαμένο αουτσάιντερ, αλλά, μακροχρόνια, είναι με τα αουτσάιντερ που "ουρλιάζουν", είναι με τις παικτικές ευκαιρίες που κερδίζονται τα σοβαρά φράγκα, και όχι με τα καυτά φαβορί.
6. ΠΑΝΤΟΤΕ να θυμάστε ότι η πρόσφατη φόρμα ενός αλόγου ή μιας ομάδας είναι απείρως καλύτερος οδηγός από την προϊστορία, την ανάγκη μιας ομάδας για βαθμούς ή την υποτιθέμενη πονηριά και υστεροβουλία ενός αλογομούρη ιδιοκτήτη.

Γιώργος Παρασκευάς
πάμε στα φρέσκα κουλούρια ...

Κοφού - Κασίβα
Η Κασίβα σε 5 εκτός έδρας αγώνες έχει βάλει 6 τέρματα και έχει φάει 4. Ενώ έχει φέρει 1 over και 4 under.
Η Κοφού μετά το ζόμπι την Τοχουσίμα έχει την χειρότερη επίθεση. Έχει πετύχει μόλις 8 τέρματα σε 13 αγώνες - ενώ στην έδρα της έχει πετύχει 4 τέρματα σε 7 αγώνες. Η Κοφού δεν βάζει γκολ με τίποτα, αλλά ούτε τρώει εύκολα γκολ. Σε 13 αγώνες η Κοφού έφερε 12 under.
Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του under.

Νιγκάτα - Ναγκόγια
Τι αλλοπρόσαλλη ομάδα είναι αυτή η Ναγκόγια?? Εντός έδρας σε 7 παιχνίδια έχει 6 ήττες και μόνο μια νίκη, ενώ εκτός έδρας σε 6 παιχνίδια έχει 4 νίκες και 2 ήττες.
Η Νιγκάτα εντός έδρας έχει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα - σε 7 εντός έδρας παιχνίδια έχει βάλει 4 τέρματα και έχει φάει 4. Σφιχτή ομάδα εντός έδρας η Νιγκάτα.
Η προϊστορία για τα 10 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Νιγκάτα, για το πρωτάθλημα λέει : 9 νίκες Νιγκάτα - 1 ισοπαλία - 1 Ναγκόγια.

Τόκιο - Γκάμπα Οσάκα
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 15 βαθμούς σε 13 αγώνες. Έχουν πετύχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Σε 6 εντός έδρας αγώνες το Τόκυο έχει ρεκόρ 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, πέτυχε 5 τέρματα και έφαγε 8.
Σε 7 εκτός έδρας αγώνες η Γκάμπα Οσάκα έχει ρεκόρ 2 νίκες, 2 ισοπαλία και 3 ήττες, πέτυχε 7 τέρματα και έφαγε 9.
Προιστορία : 5 νίκες Τόκιο - 4 ισοπαλίες

Σεντάι - Χιροσίμα
Προιστορία : 5 ισοπαλίες, 1 νίκη Χιροσίμα
Η Σεντάι εντός έδρας έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες - έχει πετύχει 6 τέρματα και έχει δεχθεί 9.
Η Χιροσίμα εκτός έδρας έχει 3 ισοπαλίες και 3 νίκες - έχει πετύχει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 4.
Η Χιροσίμα θα είναι κουρασμένη και από τους αγώνες του Ασιατικού Τσάμπιονς Λήγκ. Είναι η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας τα τελευταία 2 χρόνια.  Η ισοπαλία συγκεντρώνει υψηλή πιθανότητα, αν ξεφύγει το ματς απο το Χινάρι θα το πάρει η Χιροσίμα.

Καβασάκι - Γιοκοχάμα Μαρίνος
Η Γιοκοχάμα Μαρίνος στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε 2η (η Καβασάκι 3η), μάλιστα έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική όταν ηττήθηκε από την Καβασάκι. Το πρωτάθλημα όμως φέτος για τη Γιοκοχάμα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Εκτός έδρας η ομάδα είναι για τα μπάζα. Δεν βάζει γκολ με τίποτα. Σε 5 εκτός έδρας αγώνες για το Ιαπωνικό πρωτάθλημα έχει βάλει μόνο 1 τέρμα και έχει φάει 2. Σε 8 φετινούς εκτός έδρας αγώνες (συμπεριλαμβανομένων και των 3 αγώνων για το Τσάμπιον Λήγκ της Ασίας) δεν σκόραρε η Γιοκοχάμα στα 6 παιχνίδια απο τα 8 - έχασε στα 5 εκτός έδρας, πήρε 2 ισοπαλίες και κέρδισε μόνο τη Σιμίζου. Η Γιοκοχάμα τα εκτός έδρας παιχνίδια της δεν πάει να τα κερδίσει, αλλά προσπαθεί να τα υποκλέψει απο τον αντίπαλο της.
Η προϊστορία για τα 10 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Καβασάκι ανεξαρτήτου  διοργάνωσης λέει : 8 νίκες Καβασάκι - 2 ισοπαλίες - 2 ήττες.
Η Γιοκοχάμα δεν βάζει τέρμα με τίποτα, η Καβασάκι είναι περισσότερο αξιόπιστη - ο άσσος σε τιμές πάνω απο το 2,1 είναι αποδεκτός.

Στην Ισπανία όσες ομάδες θα έχουν 40 βαθμούς θα την σώσουν την κατηγορία. Οι 39 βαθμοί ίσως να αποτελούν το όριο για να σωθεί η κατηγορία, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολλές απο τις ομάδες που κινδυνεύουν να μαζέψουν 39 βαθμούς, οπότε θα έχουμε ισοβαθμίες.
Η βαθμολογία των ομάδων που κινδυνεύουν


Αλμερία39










Χετάφε39










Γρανάδα38










Οσασούνα36







Υποβιβασμός


Βαγιαδολίδ36







Υποβιβασμός


Μπέτις25







Υποβιβασμός
Τελευταία αγωνιστική
Αλμερία - Μπιλμπάο
Βαγιεκάνο - Χετάφε
Οσασούνα - Μπέτις
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα
Αν η Οσασούνα ΔΕΝ κερδίσει την Μπέτις τότε θα υποβιβαστεί και ταυτόχρονα θα σωθούν Αλμερία και Χετάφε. Μαζί με την Οσασούνα θα υποβιβαστεί και η χαμένη του Βαγιαδολίδ - Γρανάδα, με ισοπαλία στο Βαγιαδολίδ - Γρανάδα υποβιβάζεται η Βαγιαδολίδ.
Αν όμως κερδίσει η Οσασούνα την Μπέτις, τότε φτάνει τις Αλμερία και Χετάφε στους 39 βαθμούς και υπάρχουν 10 σενάρια για το τι γίνεται στις περιπτώσεις ισοβαθμιών.
Σενάριο ισοβαθμίας Νο1
Αλμερία και Χετάφε χάνουν, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ κερδίζουν.
4πλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμερία, Χετάφε, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ.
Υποβιβάζονται Γρανάδα + Χετάφε

Σενάριο ισοβαθμίας Νο2
Αλμερία και Χετάφε χάνουν, Οσασούνα κερδίζει και Βαγιαδολίδ με Γρανάδα έρχονται ισόπαλοι
4πλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμερία, Χετάφε, Οσασούνα και Γρανάδα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ + Οσασούνα

Σενάριο ισοβαθμίας Νο3
Αλμερία και Χετάφε χάνουν, Οσασούνα και Γρανάδα κερδίζουν.
3πλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμερία, Χετάφε και Οσασούνα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ + Χετάφε

Σενάριο ισοβαθμίας Νο4
Αλμερία Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Χετάφε χάνει και Οσασούνα με Βαγιαδολίδ κερδίζουν.
3πλή ισοβαθμία μεταξύ Χετάφε, Βαγιαδολίδ και Οσασούνα.
Υποβιβάζονται Γρανάδα + Χετάφε

Σενάριο ισοβαθμίας Νο5
Αλμερία Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Χετάφε χάνει , η Οσασούνα κερδίζει και Βαγιαδολίδ με Γρανάδα φέρνουν ισοπαλία.
3πλή ισοβαθμία μεταξύ Χετάφε, Γρανάδα και Οσασούνα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ + Οσασούνα

Σενάριο ισοβαθμίας Νο6
Αλμερία Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Χετάφε χάνει και η Οσασούνα με την Γρανάδα κερδίζουν ---> σώνεται η Γρανάδα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ + Χετάφε

Σενάριο ισοβαθμίας Νο7
Χετάφε Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Αλμερία χάνει και Οσασούνα με Βαγιαδολίδ κερδίζουν.
3πλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμερία, Βαγιαδολίδ και Οσασούνα.
Υποβιβάζονται Γρανάδα + Βαγιαδολίδ

Σενάριο ισοβαθμίας Νο8
Χετάφε Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Αλμερία χάνει , η Οσασούνα κερδίζει και Βαγιαδολίδ με Γρανάδα φέρνουν ισοπαλία.
3πλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμερία, Γρανάδα και Οσασούνα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ + Οσασούνα

Σενάριο ισοβαθμίας Νο9
Χετάφε Δεν χάνει  ---> άρα σώνεται
Όμως η Αλμερία χάνει και η Οσασούνα με την Γρανάδα κερδίζουν ---> σώνεται η Γρανάδα.
Υποβιβάζονται Βαγιαδολίδ +(μια εκ των Οσασούνα και Αλμερία θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων)
Πρόκειται για το μοναδικό σενάριο που υπό προϋποθέσεις υποβιβάζει την Αλμερία

Σενάριο ισοβαθμίας Νο10
Αν Αλμερία και Χετάφε Δεν χάσουν  ---> τότε σώνονται.
Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον κερδίσει η Οσασούνα, η Βαγιαδολίδ πέφτει ότι και αν συμβεί.
Αν δεν κερδίσει η Βαγιαδολίδ, τότε θα πέσει και η Οσασούνα.

Άρα, αν η Γρανάδα ΔΕΝ χάσει στο παιχνίδι της με την Βαγιαδολίδ, τότε θα σωθεί. Επομένως είναι στο χέρι της Γρανάδα να σώσει την κατηγορία.

Οσασούνα - Μπέτις
Η Μπέτις έχει υποβιβαστεί - είναι καταδικασμένη εδώ και πολύ καιρό. Η Οσασούνα θέλει την νίκη για να υπάρχει περίπτωση να σώσει την κατηγορία. Οι μπούκιδες ήδη έχουν βγάλει στο κλαρί την Οσασούνα στο 1,4. Ναι, μην χάσουμε την μεγάλη φαβόρα και την άχαστη Οσασούνα.
Η Μπέτις θα κατέβει για να παίξει. Δεν έχει παρατήσει κανένα παιχνίδι. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την κηδεία της Βαγιαδολίδ, κερδίζοντας την με 4-3, αν και η Βαγιαδολίδ είχε προηγηθεί 3 φορές. Τρέχει και δεν φτάνει τώρα η Βαγιαδολίδ.
Πολύ πιθανό να χάσει η Μπέτις - αλλά όχι και 1,4 η Οσασούνα. Ποιά??? Η Οσασούνα!!!
Δείτε τι έχει κάνει η Οσασούνα.  Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ΔΕΝ κέρδισε κανένα, έχασε τα 3 και πήρε σε άλλα 3 ισοπαλίες.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια της η Οσασούνα κέρδισε μόνο την Αλμερία 2-1 εκτός,  πήρε 4 ισοπαλίες και έχασε τα 5.
Μετά την Μπέτις η Οσασούνα έχει την χειρότερη έδρα. 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες έχει εντός έδρας. Αυτό λοιπόν το 1,4 της Οσασούνα ας το παίξουν οι μπούκιδες. Εμείς οι παίκτες δεν το ακουμπάμε, αλλά παρακαλάμε να καθαρίσει το ματς η Οσασούνα ώστε να πάρουν αξία άλλα ματς και να μην γίνουν αδιάφορα.

Αλμερία - Μπιλμπάο
Καλά αν γινόταν αυτό το παιχνίδι πριν κανένα μήνα και μας έδιναν Μπιλμπάο οι μπούκιδες στο 3 με 3,5 θα ορμάγαμε όλοι στο Μπιλμπάο και θα παίρναμε το διπλό. Τώρα επειδή η Μπιλμπάο είναι αδιάφορη και έχει βγει στο Τσάμπιονς Λήγκ, ενώ η Αλμερία καίγεται τότε σκεφτόμαστε μήπως παίξουμε Αλμερία στο 2 με 2,3 που την βγάζουν οι μπούκιδες. Με συγχωρείτε αλλά εγώ Αλμερία δεν μπορώ να παίξω, πολύ περισσότερο όταν οι μπούκιδες την δίνουν φαβορί επειδή έχει κίνητρο.
Η Αλμερία στα 6 τελευταία εντός παιχνίδια κέρδισε τα 2 (την Μπέτις την κέρδισε στις καθυστερήσεις και την Σοσιεδαδ την κέρδισε με 4-3 με γκολ στο 90') πήρε 1 ισοπαλία και έχασε τα 3 παιχνίδια. Η Αλμερία έκανε 2 απίθανες εκτός έδρας νίκες, στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, με Γρανάδα 2-0 και Εσπανιόλ 2-1 και έτσι πάει να σώσει την κατηγορία απο εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Άλλο όμως να σώσει την κατηγορία και άλλο να αγοράσω Αλμερία στο 2 με 2,3 όταν απέναντι της έχει την Μπιλμπάο.
Αφήστε που μπορεί να χάσει (ή να μην κερδίσει η Οσασούνα) και να είναι αδιάφορη η Αλμερία.
Αφού λοιπόν εμείς οι παίκτες παρακαλέσουμε την Οσασούνα να χώσει τα παστέλια της στην Μπέτις, τότε αυτό το ματς αποκτά αυτόματα αξία καθώς η Αλμερία θα θέλει να μην χάσει για να σώσει την κατηγορία.
Το μόνο σημείο που θα μπορούσα να επιλέξω και να έχει κάποια αξία πάνω του είναι το Χ σε τιμές 3,2 και πάνω.

Βαγιεκάνο - Χετάφε
Αν η Χετάφε χάσει αυτό το ματς τότε υπάρχουν 6 σενάρια ισοβαθμιών (εφόσον κερδίσει η Οσασούνα). Στα 4 σενάρια απο αυτά τα 6 η Χετάφε υποβιβάζεται. Άρα ξαναπαρακαλάμε για δεύτερη φορά η Οσασούνα να πετάει παστέλια στην Μπέτις για να αποκτήσει παικτική αξία και αυτό το ματς.
Στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Βαγιεκάνο κέρδισε τα 6 και έχασε μόνο απο Μπιλμπάο, Σεβίλλη και Ατλετικο Μαδρίτης. Οι μπούκιδες δίνουν Βαγιεκάνο στα εκπληκτικά νούμερα των 3,3 με 4, μόνο και μόνο επειδή η Βαγιεκάνο είναι αδιάφορη και η άλλη θέλει να σωθεί. Μερικές αγωνιστικές πιο πριν δεν θα τόλμαγε κανένας μπούκις να δώσει την Ράγιο σε τέτοια νούμερα.
Η Χετάφε θέλει έναν βαθμό για να σωθεί. Είναι σε καλή κατάσταση τελευταίως, πήρε και 2-2 εκτός έδρας απο την Μπάρτσα. Χετάφε να παίξω σε αποδόσεις απο 2,1 εως 2,35 δεν μπορώ να παίξω. 
Αφού λοιπόν εμείς οι παίκτες ξαναπαρακαλέσουμε την Οσασούνα να χώσει τα παστέλια της στην Μπέτις, τότε αυτό το ματς αποκτά αυτόματα αξία καθώς η Χετάφε  θα θέλει να μην χάσει για να σώσει την κατηγορία.
Το μόνο σημείο που θα μπορούσα να επιλέξω και να έχει κάποια αξία πάνω του είναι το Χ σε τιμές γύρω απο το 3 - άντε να φέρει και μια ισοπαλία η Βαγιεκάνο εντός έδρας που έχει 8 νίκες και 10 ήττες.

Βαγιαδολίδ - Γρανάδα
Η Γρανάδα στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει 8 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες. Σε σύνολο 18 εκτός έδρας αγώνων έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες - οι 8 ήττες στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Στα 10 τελευταία παιχνίδια της κέρδισε μόνο την Έλτσε με 1-0, έφερε 2 ισοπαλίες και έχασε 7 φορές!!!!
Πως να μην βρεθεί σε αυτή την δεινή θέση - ειδικά όταν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της αυτοκτονεί και χάνει απο την Αλμερία με 2-0. Τα πράγματα για την Γρανάδα είναι απλά. Χάνει απο την Βαγιαδολίδ ---> υποβιβάζεται, δεν χάνει τότε σώνει την κατηγορία.

Η Βαγιαδολίδ στην κυριολεξία αυτοκτόνησε στη Σεβίλλη απέναντι στην Μπέτις. Προηγήθηκε 3 φορές και τελικά έχασε με 4-3 με γκολ στο 90'. Τώρα, ακόμη και αν νικήσει είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστεί - ειδικά, αν η Χετάφε και η Αλμερία σωθούν, τότε αν η Οσασούνα νικήσει την Μπέτις η Βαγιαδολίδ υποβιβάζεται.
Η Βαγιαδολίδ φέτος στηρίχτηκε κατά πολύ στην έδρα της. Σε 18 εντός έδρας αγώνες πέτυχε 6 νίκες, πήρε 9 ισοπαλίες και έχασε 3 φορές. Σε κανένα απο τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δεν έχασε. 4 νίκες και 6 ισοπαλίες στα 10 τελευταία εντός έδρας.
Σίγουρα η ομάδα θα είναι απογοητευμένη με την εξέλιξη του ματς με την Μπέτις.
Ο άσσος κυκλοφορεί σε αποδόσεις από 2,05 έως 2,15, όμως το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς αυτοί θα πρέπει να δημιουργήσουν παιχνίδι. Η Γρανάδα θα καταστρέφει το παιχνίδι και θα κυνηγήσει με μανία την ισοπαλία που θα την σώσει.
Η ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευθεί.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο M.
Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν τραβάει η ομάδα. Η Ατλέτικο είναι κουρασμένη. Να μην ακούσω ότι δεν θα δώσει σημασία στο ματς επειδή θα σκέφτεται τον τελικό του Τσάμπιονς Λήγκ. Το ματς είναι ντέρμπι κορυφής και θα κρίνει τον πρωταθλητή Ισπανίας.
Δεν μπορώ να δεχτώ σε ένα τέτοιο ματς η Μπαρτσελόνα ότι δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί με αποδόσεις 1,9 και κάτω. Κοιτάζω προς τα δεξιά.

Λα Κορούνια - Εϊμπάρ
4 αγωνιστικές έμειναν για να λήξει το πρωτάθλημα της Β΄Ισπανίας. Η Λα Κορούνια έχει τεράστια προβλήματα όταν παίζει εντός έδρας, ενώ εκτός είναι ακτύπητη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει τελευταίως και με την Ειμπάρ. Η ισοπαλία θα βολέψει την Ειμπάρ και θα αφήσει τις 2 ομάδες μάλλον ευχαριστημένες, καθώς θα συνεχίσουν να είναι οι 2 πρωτοπόρες.
Η Λα Κορούνια εντος έχει ρεκόρ 7-8-4, ενώ η ΕΙμπάρ εκτός έχει ρεκόρ 8-6-5.

Παλέρμο - Κάρπι
To Κάρπι ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Έχει απο τις πιο αδύναμες έδρες της Β΄Ιταλίας, αλλά εκτός έδρας  πετάει φωτιές. 8-4-7 είναι το ρεκόρ του Κάρπι στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς απο ότι στα εντός έδρας. Όμως το Κάρπι φαίνεται ότι δεν πιστεύει την είσοδο του στα play offs ανόδου και μάλλον θα το χαρακτήριζα ως αδιάφορη ομάδα. Δεν πάει για τίποτα και τα κίνητρα του Κάρπι μηδενίζουν.
Το Παλέρμο είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ανεβαίνει στην Α΄ Ιταλίας κάνοντας περίπατο. Στις 3 τελευταίες αγωνιστικές έχει ως στόχο να σπάσει το ρεκόρ των 85 βαθμών. Σήμερα έχει 82, άρα κερδίζει και ισοφαρίζει το ρεκόρ. Την επόμενη αγωνιστική το σπάει.

Μόντενα - Αβελίνο
Η Μοντένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε όλο το δεύτερο γύρο έχει το εκπληκτικό ρεκόρ των 10 νικών, 7 ισοπαλιών και μόνο μια ήττα απο την Τραπάνι με 2-0. Η ομάδα αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και ήδη βρίσκεται μέσα στην πρώτη 8αδα και στις θέσεις που οδηγούν στα play offs ανόδου.
Στα τελευταία 10 παιχνίδια μετράει 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η δύναμη της ομάδας είναι η έδρα της, όπου έχει την δεύτερη πιο σκληρή έδρα μετά απο την έδρα του Παλέρμο. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 11 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες - όμως σε ολόκληρο τον 2ο γύρο έχει μόλις μια ήττα. Στα τελευταία 6 εντός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες.
 Τελευταία ήττα της Μοντένα ήταν απο την Τραπάνι 1-0 στις 22 Φεβρουαρίου - μοναδική ήττα στον 2ο γύρο.
Το Αβελίνο μετά την εκτός έδρας νίκη του επι της Έμπολι δείχνει σαν να άδειασαν οι μπαταρίες του και να έχει καταρρεύσει. Έχει πέσει απο τις θέσεις των play offs και φαίνεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υπόλοιπες ομάδες. Κάποτε εκτός έδρας έπαιρνε ισοπαλίες με το τσουβάλι, τώρα δεν μπορεί ούτε αυτό να κάνει. Το συνολικό ρεκόρ του στα εκτός έδρας είναι 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Μια νίκη της Μοντένα, μάλλον θα βγάλει εκτός στόχων το Αβελίνο και ταυτόχρονα κατά μεγάλο ποσοστό  θα κλειδώσει την συμμετοχή της Μοντένα στα play οffs.
Προϊστορία : 3 νίκες η Μοντένα

Λατίνα - Σιένα
Η Λατίνα πλέον απέχει μόλις 1 βαθμό απο την απευθείας άνοδο.
Η Σιένα καταρρέει λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Σιένα έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς (η ομάδα καταρρέει) και η Λατίνα 19. η Λατίνα δείχνει πιο φρέσκα και νεανική, ενώ η άλλη κουρασμένη και ραμολιμέντο.

Ο άσσος κυκλοφορεί σε νούμερα του 2,4 και πάνω.

Έμπολι - Νοβάρα
Η Έμπολι είναι μια κλάση παραπάνω απο την Νοβάρα. Θα το πάρει το ματς αν θέλει να βγεί απευθείας στη Α΄κατηγορία και να μην μπλέξει σε μπαράζ.  Στα 6 τελευταία εκτός έδρας η Νοβάρα έχασε τα 4 και πήρε 2 ισοπαλίες. Η Έμπολι τα 5 τελευταία εντός έδρας τα κέρδισε όλα.

Λοριάν - Λιλ
Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά και η δόξα της συμμετοχής στο Τσάμπιον Λήγκ είναι μεγάλο κίνητρο.
Η Λίλ είναι τρίτη και για να παίξει προκριματικό Τσάμπιονς Λήγκ πρέπει να παραμείνει τρίτη. Την απειλεί η Σεντ Ετιέν που παίζει εντός έδρας με το ραμολιμέντο την Αζαξιό. Η Σεντ Ετιέν θα κερδίσει το ραμολιμέντο, οπότε η Λίλ αν θέλει να παραμείνει 3η πρέπει να κερδίσει την Λοριάν.
Πολύ καλή ομάδα φέτος η Λοριάν. Δεν μπορώ να πω και με καλή έδρα (ρεκόρ 8-7-3) και σε καλή φόρμα. Στα τελευταία 10 παιχνίδια της έχει 2 ήττες (Παρί εντός και Σοσό εκτός) 4 ισοπαλίες και 4 νίκες. Όμως είναι αδιάφορη πλέον.
Η Λίλ προσφέρεται απο τους μπούκιδες απο 1,7 εως 1,85. Οι παίκτες θα χάσουν λίγα φράγκα αν δεν κερδίσει η Λιλ, η Λιλ θα χάσει ένα σωρό εκατομμύρια.
Προιστορία για αγώνες πρωταθλήματος : 3 νίκες Λοριάν, 3 Χινάρια, 2 νίκες Λίλ

Νις - Λυών
Η Λυών αν δεν θέλει να χάσει την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα τότε πρέπει να κερδίσει - διαφορετικά καιροφυλακτεί η Μαρσέιγ και θα της υφαρπάξει το εισιτήριο για το Γιουρόπα.
Η Νίς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αφού σώθηκε, αδιαφορεί για το πρωτάθλημα.
Η Λυών εκτός έδρας ή χάνει ή κερδίζει, έχει ρεκόρ 8-3-7.
Η Νις έχει μια δυνατή έδρα (χάρη στην έδρα της την έσωσε την κατηγορία) και εντός έδρας ή χάνει ή κερδίζει, έχει ρεκόρ 10-2-6. Όμως στα 6 τελευταία εντός έδρας κέρδισε μόνο την Μπαστιά και την Ρεμς, έφερε μια ισοπαλία και έχασε 3 φορές.
Η Λυών προσφέρεται απο τους μπούκιδες απο 1,75 εως 1,85.

Σοσό - Εβιάν
Στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Σοσό νίκησε τα 7!!! Έχασε μόνο απο την Μονπελιέ με 0-2.
04/05/14
Σοσό - Νις 2-0
27/04/14
Σοσό - Παρί Σ. Ζ. 1-1
12/04/14
Σοσό - Τουλούζ 2-0
29/03/14
Σοσό - Μαρσέιγ 1-1


15/03/14
Σοσό - Λοριάν 2-0
01/03/14
Σοσό - Μπορντό 2-0
15/02/14
Σοσό - Γκινγκάμπ 1-0
01/02/14
Σοσό - Ναντ 1-0
18/01/14
Σοσό - Μονπελιέ 0-2
21/12/13
Σοσό - Ρεν 2-1
Στα 18 εντός έδρας της, η Σοσό έχει συνολικό ρεκόρ 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Οι 7 λοιπόν απο τις 8 εντός έδρας νίκες που έχει πετύχει η Σοσό, στο φετινό Σαμπιονά, έγιναν το τελευταίο τρίμηνο και μάλιστα στις 6 απο τις 7 νίκες δεν δέχθηκε ούτε γκολ.Η Σοσό είναι πολύ φορμαρισμένη και θα παίξει με την Εβιάν σε αυτό το ματς μια κατηγορία.
Όλα δείχνουν Σοσό, που έχει την τύχη να παίζει ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι εντός έδρας.

Μπρεστ - Σατορού
H Σατουρού είναι ανεκδιήγητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι μαζί με το ζόμπι την Σερκλ Μπαστιά οι χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σε 18 εκτός έδρας αγώνες έχει πετύχει μόλις 1 νίκη (μόνο το ζόμπι την Σερκλ Μπαστιά κέρδισε), πήρε 6 ισοπαλίες και έχασε 11 φορές.
Ότι καλό έκανε η Σατορού το πετύχαινε εντός έδρας - όμως και η έδρα της στις τελευταίες αγωνιστικές ήταν για κλάματα.
Βγάζουν οι μπούκιδες τη Σατορού grand φαβόρα με αποδόσεις απο 2,1 εως 2,3 - επειδή τάχα μου η Σατορού θέλει την νίκη, απέναντι στην αδιάφορη Μπρέστ, μήπως και σωθεί.
Δεν σφάξανε!!! Και την προηγούμενη αγωνιστική η Σατορού ήθελε την νίκη και έπαιζε εντός έδρας με την αδιάφορη Κρετείγ.
Είχα αγοράσει Σατορού στο 2,2 και κατρακύλισε ο άσσος μέχρι και στο 1,6. Τελικά η Σατορού - μετά απο ένα πολύυυυυ περίεργο ματς - έχασε με 2-0. Η κολάντζα Σατορού αν είχε κερδίσει την Κρετείγ, αυτή την αγωνιστική θα είχε το πάνω χέρι. Τώρα δεν το έχει. Ακόμη και αν κερδίσει θα υποβιβαστεί, εφόσον κερδίσει η  Λαβάλ και δεν χάσει η Οσέρ.
Η Μπρέστ απο τις 24/02/2014 όταν και κέρδισε εκτός έδρας την Σερκλ Μπαστιά, έκανε ένα εντυπωσιακό σερί. Στους 14 τελευταίους αγώνες της πέτυχε 9 νίκες, πήρε 3 ισοπαλίες και έχασε μόνο 2 φορές (απο την πρωταθλήτρια Μετς και την δευτεραθλήτρια Καέν).
Η Σατορού απο άποψη φόρμας εχει τα μαύρα της τα χάλια. Στα 7 τελευταία παιχνίδια της πήρε 3 ισοπαλίες και έχασε τα 4. Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της πήρε 4 ισοπαλίες και έχασε τα 2 - όμως τώρα η ισοπαλία δεν της φτάνει. Η Σατορού θέλει νίκη και ααααααν σωθεί, όμως η Σατορού δεν ξέρει τι χρώμα έχει η νίκη. Το έχει ξεχάσει.
Προϊστορία : 4 νίκες Μπρέστ - 2 ισοπαλίες.
Όλα είναι εναντίον της Σατορού, απο φόρμα, μέχρι και προϊστορία. Όμως οι μπούκιδες δίνουν φαβορί την Σατορού επειδή έχει κίνητρο. Σιγά τα ωά.
Μου πήραν μια σωβράκα την προηγούμενη αγωνιστική οι μπούκιδες απο την Σατορού - τώρα ετοιμάζομαι να τους πάρω πίσω 2 σωβράκες ποντάροντας εναντίον της. Μένει να δω αν η Μπρέστ θα κατεβάσει μια φυσιολογική ενδεκάδα.
Ο άσσος πάνω απο το 3. Αν μας τον πρόσφεραν αυτόν τον άσσο πριν 4 αγωνιστικές θα λέγαμε ότι οι μπούκιδες τρελάθηκαν.

Λαβάλ - Μετς
Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το τι θα κάνει η Λαβάλ. Με νίκη σώνεται, αλλά δυστυχώς γιαυτήν παίζει με την Μετς, την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Λαβάλ, αλλά στο βασικό μου σενάριο η Σατορού θα χάσει (ή τουλάχιστον δεν θα κερδίσει), οπότε η Λαβάλ θα σωθεί ότι και να γίνει.
Προϊστορία : 1 νίκη Λαβάλ - 3 ισοπαλίες.
Συντηρητικό πρώτο ημίχρονο και βλέπουμε .... άρα Χ το ημίχρονο.
Στους 37 αγώνες της η Λαβάλ είχε 18 πρώτα ημίχρονα με Χ, ενώ η Μετς στους 37 αγώνες της είχε 24 Χινάρια στο πρώτο ημίχρονο.
Η Λαβάλ στα 18 εντός έδρας παιχνίδια της στα 9 είχε ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ η Μετς στα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της στα 10 είχε ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο

Οσέρ - Νανσι
Η Οσέρ θέλει ένα βαθμουλάκο να σωθεί - έτσι που τα κατάφερε η Σατορού. Η Νανσί δεν θα ανέβει κατηγορία. Σιγά μην χάσει η Λάνς στην Κορσική.
Στους 37 αγώνες της η Οσέρ είχε 20 πρώτα ημίχρονα με Χ, ενώ η Νανσί στους 37 αγώνες της είχε 14 Χινάρια στο πρώτο ημίχρονο.
Η Νανσί στα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της στα 8 είχε ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ η Οσέρ στα 18 εντός έδρας παιχνίδια της στα 10 είχε ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο
Χ το ημίχρονο

Ντόρτμουντ - Μπάγερν
Έ όχι και φαβορί η Μπάγερν με απόδοση κάτω του 2!!!
Με την Ντόρτμουντ παίζει και μιλάμε για τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Μην τρελαθούμε τελείως!!
Η Ντόρτμουντ να δίνεται σε μονό παιχνίδι με απόδοση πάνω απο 3,5?? Και να είναι σε καλή κατάσταση η Ντόρτμουντ και να μην φοβάται την Μπάγερν. Είναι η μόνη Γερμανική ομάδα που δεν φοβάται τους Βαυαρούς - οι υπόλοιποι λερώνουν σωβρακάκια, όταν βλέπουν Μπάγερν. Όχι όμως το Ντορτμουντ.
Να δούμε κανένα σχόλιο του Μπεκενμπάουερ και τι στον κόσμο. Μόνο για το Αμβούργο Μπάγερν ξέρει να λέει τις εξυπνάδες του?? Εδώ τσιμουδιά, που υπάρχουν μπούκιδες που δίνουν στην Ντόρτμουντ απόδοση 4?? Δεν θα μας πει ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Μπάγερν?
Μπάγερν σε απόδοση κάτω του 1,95 δεν πρόκειται να παίξω.

 Καραμπούκσπορ - Σίβασπορ
 Τίποτα το ιδιαίτερο - απλά Χινάρι για να βγει η Σίβασπορ στην Ευρώπη. Το Χινάρι (ας μην αρέσει στην Σίβασπόρ) πληρώνει καλύτερα απο το διπλό.

Στην Αργενινή η Κίλμες μετά την εντός έδρας νίκη της επι της Χιμνάσια Λα Πλάτα σώθηκε. Η Χιμνάσια το έχασε το πρωτάθλημα Κλαουσούρα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καταλήγει στην θρυλική Ρίβερ Πλέιτ που επιστρέφει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μόνο αν αυτοκτονήσει η Ρίβερ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, καθώς παίζει εντός έδρας με την σωμένη Κίλμες.
Σε εκκρεμότητα μια θέση που οδηγεί στην Β΄κατηγορία.
Μια εκ ρων Ραφαέλα, Κολόν Σαντά Φε και Γοδόι θα υποβιβαστούν. Η Ραφαέλα με την Κολόν έχουν 139 βαθμούς, ενώ η Γοδόι 140.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε μπαράζ.

Γοδόι Κρουζ - Ρασίνγκ
Η Γοδόι στηρίχτηκε κατά πολύ στην έδρα της τόσο στην Απερτούρα (είχε εντός έδρας ρεκόρ 5-3-1), όσο και στην Κλαουσούρα (ρεκόρ 5-2-2).
Η Ρασίγκ Κλούμπ έκανε μια μετριότατη χρονιά φέτος. Πολύ αδύναμη εκτός έδρας. Στην Απερτούρα είχε εκτός έδρας ρεκόρ 2-3-5 και στην Κλαουσούρα είχε ρεκόρ 2-1-5.
Προϊστορία : 3 νίκες Γοδόι - 2 ισοπαλίες - 1 νίκη Ρασίγκ.
Παίρνει την νίκη η Γοδόι και καθαρίζει με την υπόθεση παραμονής - έχει και καλύτερη ομάδα.

Ροζάριο Σ. - Αρχεντίνος
Πόσα τέρματα έχει πετύχει η Αρχεντίνος στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της??? Πόοοοοοσα??
1 μόλις τέρμα έχει βάλει στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
Η Ροζάριο Σεντράλ παίρνει την νίκη απο την απογοητευμεύνη Αρχεντίνος και εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Κολόν - Ολίμπο
 Με την Ροζάριο να βγαίνει στο Σούνταμερικάνα την επόμενη ημέρα που παίζει η Ολίμπο θα είναι αδιάφορη.
Προϊστορία : 6 νίκες Κολόν Σάντα Φε - 1 νίκη Ολίμπο.
Η Κολόν Σάντε Φε έκανε μια δυνατή Κλαουσούρα, μέχρι πρότινος διεκδικούσε ακόμη και το πρωτάθλημα. Τελευταία είναι ολίγον ντεφορμέ - αλλά πρέπει να νικήσει την Ολίμπο και να  περιμένει να δει αν σώθηκε. Στην χειρότερη περίπτωση, ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, θα παίξει μπαράζ με την Ραφαέλα.

Άρσεναλ Σαραντί - Ατλ. Ραφαέλα
Μέτρια η πορεία της Άρσεναλ Σαραντί στην Κλαουσούρα, λόγω των υποχρεώσεων της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. 17 βαθμούς στην Κλαουσούρα η Ραφαέλα, 18 η Άρσεναλ Σαραντί.
Εκτός έδρας η Ραφαέλα είναι μετριότατη. Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σκόραρε μόνο στο 1. Το ρεκόρ της Ραφαέλα για την Κλαουσούρα στα εκτός έδρας είναι 1-3-5.
Το ρεκόρ της Άρσεναλ για την Κλαουσούρα στα εντός έδρας είναι 4-1-3.
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ραφαέλα και πολύ πιθανό να μην το κερδίσει.
Το διπλό γύρω απο το 3 αξίζει το ρίσκο.

Κορκ Σίτι - Ντέρι
Η Ντέρι δεν βάζει γκολ και δεν τρώει εύκολα τέρμα. Έχει, μετά τη Λίμερικ, την δεύτερη χειρότερη επίθεση - πετυχαίνοντας 8 τέρματα σε  12 αγώνες, ενώ έχει δεχθεί 11 τέρματα (δεύτερη καλύτερη άμυνα). Αυτό που ξέρει να κάνει καλά η Ντέρι είναι να παίρνει ισοπαλίες. Έχει φέρει 7 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας έχει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Η Κορκ εντός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες τέρματα 12-5 .


Σλίγκο Ρόβερς - Μπρέι
Θεωρώ εξωπραγματικό να δίνουν οι μπούκιδες της Σλίγκο στο 1,3 και να εκτοξεύουν το διπλό σε τιμές >10, με το Χ να παίζει γύρω απο το 5.
Γιατί τόσο μεγάλη grand φαβόρα η Σλίγκο?? Επειδή τα τελευταία χρόνια τερματίζει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και η Μπρέι στην τελευταία τριάδα, έχοντας μεταξύ τους αστρονομική διαφορά βαθμών?? 
Φέτος, μέχρι στιγμής δηλαδή, φαίνεται ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και δεν δικαιολογούνται τέτοιες αποδόσεις. Διπλώστε μου το Χ2 αν και είναι γνωστό ότι η προϊστορία λέει ότι η Μπρέι δεν έχει κερδίσει ποτέ μέσα στην έδρα της Σλίγκο μόνο μια ισοπαλία σε 14 αγώνες.

Ελσίνκι - Μιλικόσκι
Εντάξει είπαμε - η Ελσίνκι είναι η ομαδάρα της Φινλανδίας και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Μιλικόσκι τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη 5άδα. Όχι όμως και να δίνεται η Ελσίνκι σε αποδόσεις 1,35 και κάτω. Η Μιλικόσκι έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το πρωτάθλημα και είναι πρώτη με 17 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Ελσίνκι με 16.
Η Ελσίνκι δυσκολεύεται πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια της (έχει ρεκόρ 3-1-1) - η Μιλικόσκι έχει μεγάλη τύχη, μεγαλύτερη απο ότι δείχνουν οι αποδόσεις των μπούκιδων, να κάνουν ζημιά στην Ελσίνκι.

Κουόπιο - Χόνκα
Tα τελευταία 7 χρόνια με γηπεδούγο την Κουόπιο έχουμε 7 νίκες Χόνκα!!!
Στα 3 εντός έδρας παιχνίδια της η Κουόπιο έχασε τα 2 (Γιάρο 1-4 και Λάχτι 0-2) και κέρδισε την Ροβανιέμι με 1-0.
Η Χόνκα στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της κέρδισε το 1, πήρε 2 ισοπαλίες (δεν έχασε απο την Ελσίνκι) και έχασε 1.
Η Χόνκα είναι πιο φορμαρισμένη απο την Κουόπιο, αλλά και γενικότερα από άποψη προϊστορίας όπου βρίσκει την Κουόπιο την καρπαζώνει.
Η Χόνκα κυκλοφορεί σε αποδόσεις αουτσάιντερ και σε τιμές πάνω απο το 2,6.

Σεϊναγιόκι - Μάριεχαμν  και  Λάχτι - Ροβανιέμι
Πολύ under 2,5 έχουν αυτά τα ματσάκια

Ουάσινγκτον - Μόντρεαλ
Η Ουάσιγκτον πολύ δυνατή στην έδρα της, σε αντίθεση με το Μόντρεαλ που εκτός έδρας δυσκολεύεται να πετύχει τέρμα, ενω αν αρχίσει να τρώει γκολ χάνει το λογαριασμό.
Ο άσσος σε τιμές κοντά στο 2 είναι αποδεκτός, ειδικά όταν η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 2 νίκες Ουάσιγκτον και 1 ισοπαλία.

Σικάγο - Κάνσας
 Το τρελοΧικάγο (απο τα πολλά Χινάρια που φέρνει) το παίζεις ή Χι ή over 3,5, απλά πράγματα.

Κλείνουμε με Ελλάδα.
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος
1 κλάση ανώτερος ο Παναθηναϊκος απο τον ΜΠΑΟΚ.
10 φορές να παίξουν μεταξύ τους στις 9 είτε θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΜΠΑΟΚ θα κυνηγάει να τον ισοφαρίσει. Μόνο στον 1 απο τους 10 αγώνες θα νικούσε ο ΜΠΑΟΚ και αυτόν απο κωλοφαρδία και αν τον πήγαινε το ματς με τα 1000.
Όμως την Κυριακή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκος είναι αδιάφορος και θα ξεκουράσει παίκτες. Ο ΜΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού θέλοντος, θα πάρει την νίκη, μήπως και πάρει και το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα. Στα συν ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να εκνευριστεί κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού και να βαλθεί να παίξει το ματς στα ίσια.
Πρώτα αγοράζουμε τον άσσο και μετά σκεφτόμαστε το γιατί - αρκεί να μας τον δώσουν οι μπούκιδες σε καμιά απόδοση 2 και κάτι ή γύρω απο το 2. Μην το ξεφτυλίσουν σε τίποτα 1,5 και 1,4, γιατί τότε να την βάλουν την απόδοση εκεί που ξέρουν.

Η πρόταση μου
Παρασκευή 16 Μαΐου 2014
Μπρεστ - Σατορού 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 3
Οσέρ - Νανσί Χ το ημίχρονο
Λαβάλ - Μετς Χ το ημίχρονο
Κορκ Σίτι - Ντέρι Χ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014
Κοφού - Κασίβα under 
Παλέρμο - Κάρπι 1 στο 1,7
Μόντενα - Αβελίνο 1 στο 2
Έμπολι - Νοβάρα 1 στο 1,6
Κουόπιο - Χόνκα 2 στο 2,6
Λοριάν - Λιλ 2
Νις - Λυών 2

Κυριακή 18 Μαΐου 2014
Ροζάριο Σ. - Αρχεντίνος 1
Σεντάι - Χιροσίμα Χ
Καβασάκι - Γιοκοχάμα Μαρίνος 1 σε τιμές 2,15 και άνω
Λα Κορούνια - Εϊμπάρ Χ
Καραμπούκσπορ - Σίβασπορ Χ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος 1 (γύρω απο το 2)
Γοδόι Κρουζ - Ρασίνγκ 1 σε τιμές 1,8
Κολόν - Ολίμπο 1 σε τιμές > 2
Άρσεναλ Σαραντί - Ραφαέλα 2 σε τιμές γύρω απο το 3

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014
Λατίνα - Σιένα 1 σε τιμές > 2,4

Υπό προβληματισμό
Σλίγκο Ρόβερς - Μπρέι Χ ή 2 (το X κυκλοφορεί στο 5 και το 2 στο 10 και πάνω)
Ελσίνκι - Μιλικόσκι Χ ή 2 (το X κυκλοφορεί στο 4,6 και το 2 στο 9)
Ντόρτμουντ - Μπάγερν (η Ντόρτμουντ και το Χ κυκλοφορούν σε αποδόσεις > 3,6)
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο M. Χ2
Αλμερία - Μπιλμπάο Χ
Βαγιεκάνο - Χετάφε Χ
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα Χ
Σικάγο - Κάνσας X ή over 3,5

114 σχόλια:

  1. Γνωρίζοντας ότι αυτό το κουπόνι που έρχεται είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλοντας να αξιολογώ τον εαυτό μου και να βάζω ψηλά τον πήχη, θα ήμουν ευχαριστημένος αν από τα 21 παιχνίδια που αποτελούν πρόταση μου πέρναγαν τα 9 εως 11, ενώ στα σημεία υπο προβληματισμό αν περάσουν 2 με 3 θα είναι μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕσε ευχαριστω παρα πολύ ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΟΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΑΓΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΕΣΤ – ΣΑΤΟΡΟΥ
    http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr
    Παιχνίδι στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 2 Γαλλίας, που θα διεξαχθεί στο «Stade Francis-Le Blé», έδρα της Μπρεστ και σε απόσταση 604 χιλιομέτρων, από το «Stade Gaston Petit», έδρα της Σατορού.

    ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 9-3-2

    Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΤΟΡΟΥ – ΜΠΡΕΣΤ:3-3

    *Η Σατορού μάχεται για την παραμονή, η Μπρεστ είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΠΡΕΣΤ

    Μάλλον άδικο το τελικό 0-1 ανάμεσα στην Λανς και την Μπρεστ. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες στο γήπεδο, η Μπρεστ σκόραρε μία φορά, αλλά κι η Λανς έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Σε κάθε περίπτωση η ισοπαλία θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση των δύο αντιπάλων.

    Κλείνει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Μπρεστ ξεκίνησε τη λίγκα σαν δεύτερο φαβορί για την άνοδο, αλλά στον πρώτο γύρο τα θαλάσσωσε για τα καλά. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό, τότε πάτησε το πόδι στο γκάζι και αισίως μετρά 10 νίκες στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος (10-3-2). Είναι στην 7η θέση, αδιάφορη μεν βαθμολογικά, αλλά έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και πολύ θα θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη μπροστά στο κοινό της.

    Τέσσερις απουσίες έχει σήμερα η Μπρεστ, οι δύο είναι ίδιες ακριβώς με την προηγούμενη αγωνιστική. Τραυματίες είναι οι, Martial (αμυντικός, 4/-) και Sea (επιθετικός, 11/-), ενώ σε αυτές τις απώλειες προστέθηκαν άλλες δύο. Πρόκειται για τον επίσης τραυματία Coulibaly (αμυντικός, 31/-) και τον τιμωρημένο Lesoimier (μέσος, 23/-).

    Η αποστολή της ΜΠΡΕΣΤ:

    Thébaux, Hartock - Moimbé, Falette, Traoré, Chardonnet, Makonda - Grougi, Ramaré, Dernis, Lejeune, Perez, Pandor - Alphonse, Ayité, Verdier

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΤΟΡΟΥ

    Με βάση την εμφάνιση των δύο αντιπάλων, το τελικό 0-2 που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σατορού και την Κρετέιγ. Η «μπερί» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πληθώρα χαμένων ευκαιριών, αλλά τελικά οι «λουζιτανοί» χτύπησαν στο τέλος κι ενώ σε όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν παθητικοί. Αν όχι η νίκη της Σατορού, τότε σαφέστατα η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

    Το κλίμα στην «μπερί» είναι τραγικό. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση και αρκετά κοντά στον υποβιβασμό. Τα πράγματα είναι απλά. Η Σατορού θέλει μόνο νίκη και από εκεί και πέρα να χάσει μία από τις Λαβάλ ή Οσέρ. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βρεθεί στη Νασιονάλ. Υπάρχει κι ένα σενάριο λίγο τραβηγμένο, αλλά πρέπει να το αναφέρουμε. Αν η Οσέρ έρθει ισόπαλη, τότε θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά και αν το κάνει αυτό, τότε θα παραμείνει στην κατηγορία εις βάρος των «οσερουά».

    Λόγω τραυματισμού θα λείψουν και οι Dudouit (αμυντικός, 6/-), Tait (μέσος, 25/4), Polomat (αμυντικός, 3/-), Filkor (μέσος, 13/-), Obiang (μέσος, 33/2) και Peuget (μέσος, 15/1).

    Η αποστολή της ΣΑΤΟΡΟΥ:

    BONNEFOI, MILLIERAS, FOURNIER, ESOR, BAIN, NESTOR, AFOUGOU, BOBEK, GUERRIERO, DE FREITAS, KAMARA, BOURGEOIS, KINKELA, GARITA, DUPUIS, MABOULOU

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Η Σατορού μπορεί να θέλει τη νίκη, αλλά μπορεί να την πάρει; Ιδού το ερώτημα. Ιδιαίτερα αν ακούσει και άσχημα αποτελέσματα από τα άλλα ματς που την ενδιαφέρουν, τότε δεν αποκλείεται να τα παρατήσει τελείως. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με την Μπρεστ να τελειώνει σε φόρμα το πρωτάθλημα, αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΕΡ – ΝΑΝΣΙ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr
      Παιχνίδι στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 1 Γαλλίας, που θα διεξαχθεί στο «Stade de l'Abbé-Deschamps», έδρα της Οσέρ και σε απόσταση 306 χιλιομέτρων, από το «Stade Marcel Picot», έδρα της Νανσί.

      ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 10-4-5

      Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΝΣΙ –ΟΣΕΡ:0-0

      *Η Οσέρ μάχεται για την παραμονή κι η Νανσί για την άνοδο.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΣΕΡ

      Δίκαια, εύκολα και καθαρά διαμορφώθηκε το τελικό 0-2 ανάμεσα στην Αρλ και την Οσέρ. Τα πάντα ήταν θέμα κινήτρου. Η Οσέρ καιγόταν για τους τρεις βαθμούς στη μάχη της παραμονής, ενώ η Αρλ συμπεριφέρθηκε σαν να έχει τελειώσει ήδη η χρονιά και δεν απείλησε καθόλου. Ετσι λοιπόν οι «οσερουά» σκόραραν δις για να φτάσουν στη νίκη.

      Η Οσέρ την κρίσιμη ώρα έβγαλε χαρακτήρα, μέταλλο, αλλά και την τεράστια «φανέλα» που διαθέτει. Ο ιστορικός σύλλογος της Βουργουνδίας, μετά από τέσσερις σερί ήττες και έξι συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη, έκανε δύο νίκες στη σειρά και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του.
      Με νίκη σήμερα μένει στην κατηγορία, με ισοπαλία πέφτει μόνο αν νικήσει η Λαβάλ, αλλά και η Σατορού με τρία γκολ διαφορά την αντίπαλό της. Αν χάσει θα της είναι αρκετό να μην κερδίσει μία από τις Λαβάλ, Σατορού. Σε αντίθετη περίπτωση υποβιβάζεται η ίδια.

      Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την Οσέρ. Η αποστολή είναι πλήρης και η προετοιμασία για το σημερινό αγώνα έγινε κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

      Η αποστολή της ΟΣΕΡ:

      Lembet, Léon, Castelletto, Boly, Coulibaly, Djellabi, Ramos, Lefebvre, Ait Ben Idir, Monconduit, Haddad, Ngando, Segbefia, Plea, Sammaritano, Fumu Tamuzo, Viale, Kitambala, Haller.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑΝΣΙ

      Απόλυτα δίκαιο το τελικό 3-1 ανάμεσα στη Νανσί και την Ανζέ. Οι «νανσελιέν» ήθελαν πολύ τη νίκη, το έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ανζέ να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ακόμη κι όταν η ομάδα του Moullin ισοφάρισε, η Νανσί δεν έχασε την ψυχραιμία της, σκόραρε δις κι έφτασε εύκολα στη νίκη.

      Η Νανσί δεν κρατά πια την τύχη στα χέρια της. Για να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια, πρέπει να κερδίσει την Οσέρ και να χάσει η Λανς στην Κορσική από την αδιάφορη και υποβιβασμένη Σερκλ Μπαστιά. Υπάρχει κι ένα άλλο σενάριο που δίνει την άνοδο στη Νανσί, αλλά είναι κάτι παραπάνω από τραβηγμένο. Να φέρει η ισοπαλία η Λανς και η ομάδα του Correa να κερδίσει με επτά γκολ διαφορά την Οσέρ. Σε περίπτωση νίκης της Λανς, τότε ότι και να κάνει σήμερα η Νανσί, θα έχει χάσει το τρένο της ανόδου.

      Τέσσερις απουσίες έχει σήμερα η Νανσί, μία λιγότερη σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι τραυματίες οι, Walter (βασικός μέσος, 28/2), Zitte (επιθετικός, 11/-), Karaboué (βασικός μέσος, 30/4), Cuvillier (αναντικατάστατος μέσος, 35/3).

      Η αποστολή της ΝΑΝΣΙ:

      Nardi, Gregorini, Cuffaut, Amadou, Bellugou, Sami, Diagne, Muratori, Badila, Ayasse, Mangani, Nakamba, Coulibaly, Moukandjo, Louis, Busin, Jeannot.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      Η Νανσί θα θελήσει να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για την άνοδο. Η Οσέρ μπορεί να σκοράρει στην έδρα της και θα εμπιστευτούμε το goal, αφού μην ξεχνάμε πως οι «οσερουά» θέλουν το βαθμό της ισοπαλίας.

      Διαγραφή
    2. ΛΑΒΑΛ – ΜΕΤΣ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr
      Παιχνίδι στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 2 Γαλλίας, που θα διεξαχθεί στο «Stade Francis Le Basser» έδρα της Λαβάλ και σε απόσταση 601 χιλιομέτρων από το «Stade Municipal Saint-Symphorien», έδρα της Μετς.

      ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 8-7-2

      Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΕΤΣ – ΛΑΒΑΛ:1-0

      *Η Λαβάλ μάχεται για την παραμονή, η Μετς είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΒΑΛ

      Δίκαιο το τελικό 2-1 ανάμεσα στη Νιμ και την Λαβάλ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, πίεσαν από την αρχή, είχαν την κατοχή της μπάλας, αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δέχτηκαν γρήγορα την ισοφάριση μετά το 1-0. Τελικά ένα γκολ στο 69’ ήταν αυτό που τους έδωσε τη νίκη. Οι «λαβαλουά» ήταν αρκετά παθητικοί και κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

      Η Λαβάλ κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Σατορού, της οποίας προηγείται με έναν βαθμό. Από εκεί υποβιβάζεται στις εξής περιπτώσεις: η πρώτη είναι αν χάσει η ίδια και κερδίσει η Σατορού. Η δεύτερη αν χάσει με έξι γκολ διαφορά σήμερα και την ίδια ώρα η Σατορού έρθει ισόπαλη. Κοινώς, το μόνο ρεαλιστικό σενάριο για να αποχαιρετήσει την κατηγορία, είναι το πρώτο, δηλαδή χάνει η ίδια, κερδίζει η Σατορού. Σε κάθε άλλη περίπτωση παραμένει στην κατηγορία.

      Τέσσερις απόντες έχει, από το σημερινό ματς, η Λαβάλ. Τους, Malik Couturier (αμυντικός, 23/-), César Lolohéa (επιθετικός, 5/-),που έλειπαν και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις, ενώ σε αυτές προστέθηκε και ο Gary Coulibaly (μέσος, 13/-), με τον Amara Baby (επιθετικός, 25/6).

      Η αποστολή της ΛΑΒΑΛ:

      Maxime Hautbois, Lionel Cappone, Guillaume Rippert, Kévin Perrot, Gaëtan Belaud, Selim Ben Djemia, Jordan Adéoti, Miodrag Stosic, Martin Mimoun, Hassane Alla, Sébastien Renouard, Antony Robic, Anthony Gonçalves, Mamadou Diallo, Christian Bekamenga, Julien Toudic.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΣ

      Το 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα ανάμεσα στη Μετς και την Χάβρη. Οι γηπεδούχοι έκαναν φιέστα ανόδου μπροστά στο κοινό τους, ενώ η Χάβρη δεν είχε καμία απολύτως διάθεση για ποδόσφαιρο. Ετσι λοιπόν, η Μετς είχε σκοράρει ήδη τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο απλά πέρασε η ώρα για να ξεκινήσει η γιορτή.

      Η γιορτή έχει ήδη γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μετς είναι στα μεγάλα σαλόνια επιτυγχάνοντας δεύτερη άνοδο σε ισάριθμες χρονιές. Ο Cartier ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς και απόλυτα δικαιολογημένα θα λέγαμε, αφού η Μετς ήταν σταθερά καλή σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν είχε σκαμπανεβάσματα και έκανε την άνοδο δική της με πολύ πειστικό τρόπο.

      Οκτώ απουσίες έχουν οι πρωταθλητές στη σημερινή αναμέτρηση. Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες, Bourgeois, Teixeira (μέσος, 4/-), N'Dour (αμυντικός, χωρίς συμμετοχή) και N'Sor (10/3), Milan (αμυντικός, 16/-), Kashi (αναντικατάστατος μέσος, 31/-), O’Shaughnessy (αμυντικός, χωρίς συμμετοχή) και Marchal (αμυντικός, 25/-).

      Η αποστολή της ΜΕΤΣ:

      Carrasso, Didillon, Bussmann, Choplin, Inez, Métanire, Lejeune, N’Doye Rocchi, Sarr, Philipps, Ngbakoto, Fauvergue, Sakho, Eduardo.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      Κέρδισε ακόμη και την ισχυρή Νανσί (με τη Νανσί να έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο) σε αυτό το γήπεδο, γιατί να μην το κάνει και κόντρα στην πρωταθλήτρια Μετς, η οποία ζει στον δικό της ευτυχισμένο κόσμο; Θα ρισκάρουμε στον άσο.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr
      Παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο "Sonera Stadion", έδρα της Ελσίνκι και σε απόσταση 130 χιλιομέτρων από το "Kymenlaakson Sahko Stadion", έδρα της Μιλικόσκι.

      *Συνθετικός χλοοτάπητας, ανάλογο χρησιμοποιεί η Μιλικόσκι.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΣΙΝΚΙ

      Η Ελσίνκι έκανε το καθήκον της, πέρασε με διπλό από την έδρα της Ροβανιέμι (0-1), χάρη σε αυτογκόλ του στόπερ Alison. Οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, οι γηπεδούχοι απέδωσαν μετά από καιρό όμορφο ποδόσφαιρο και αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

      Η έλευση του Mika Lehkosuo στον πάγκο έχει αλλάξει τα δεδομένα, στα αποδυτήρια πλέον οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι να κυνηγήσουν τον τίτλο. Η ποιότητα του ρόστερ είναι δεδομένη, με τον Sixten Bostrom είχε παρατηρηθεί μία χαλαρότητα, αλλά υπό τις οδηγίες του Lehkosuo όλα άλλαξαν. Η αγωνιστική εικόνα βελτιώθηκε, οι φίλαθλοι, πάντως, είναι απαιτητικοί και περιμένουν γκολ και θέαμα, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

      Ο φορ Kandji (4/1) θα βρεθεί ξανά στη βασική ενδεκάδα, με το εκτόπισμά του μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους στην αμυντική γραμμή της Μιλικόσκι. Αμφίβολοι δίνονται οι Tainio (χαφ, 5/1) και Mannstrom (χαφ, 6/2), ωστόσο υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

      Η Μιλικόσκι είχε δυο πρόσωπα στον αγώνα με τη Γιάρο (νίκη 3-2). Στο πρώτο μέρος ήταν κοιμισμένη, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δις και να προηγούνται. Στο δεύτερο όμως ανέβηκε η απόδοσή της, οι αλλαγές τη βοήθησαν αρκετά και κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο χαφ Bah που σημείωσε δυο γκολ σε πέντε λεπτά, ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο 46'.

      Η παραμονή στην κορυφή ευχαρίστησε άπαντες στο σύλλογο, ο οποίος φέτος έχει υψηλές βλέψεις. Το ρόστερ ενισχύθηκε και μέχρι τώρα φαντάζει πλήρες, παρά τις συνεχείς απουσίες. Ο πολύπειρος τεχνικός Antti Muurinen προσπαθεί να το αξιοποιήσει στο έπακρο, καθώς το πρωτάθλημα είναι πραγματικός μαραθώνιος με δυο παιχνίδια ανά επτά ημέρες. Σήμερα, ο Muurinen είναι το κεντρικό πρόσωπο, καθώς έχει δουλέψει με επιτυχία στην Ελσίνκι, με την οποία έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και την οδήγησε στους ομίλους του Champions League (1998-99). Από το φθινόπωρο του 2012 που αποχώρησε από τον πάγκο της, φέτος επέστρεψε στην δράση και ανέλαβε τη Μιλικόσκι, την οποία έχει επαναφέρει στους πρωταγωνιστές της λίγκας.

      Οι Abdulahi (χαφ, 8/3) και Pihno (φορ, 5/3) δίνονται αμφίβολοι, λόγω τραυματισμών. Επιπλέον, απέχουν οι Vesala (μπακ, 4/2), Minkenen (χαφ, 4/1) και Anttilainen (φορ, 2/0). Το μόνο θετικό είναι ότι είναι διαθέσιμος ο χαφ Bah (5/3) που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      Η απόδοση του άσου είναι αποτρεπτική, η φετινή Ελσίνκι δεν έχει πιάσει απόδοση περασμένων ετών για να προσφέρεται τόσο χαμηλά η νίκη της. Ναι μεν θα έχει την πρωτοβουλία, όπως κάθε φορά εντός έδρας, αλλά δεν έχει εύκολη αποστολή. Θα απέχουμε στοιχηματικά καθώς ούτε η Μιλικόσκι μας γεμίζει το μάτι. Εναλλακτικά, λόγω απόδοσης, θα κυνηγήσουμε το under (2.25), περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να ρίξουν το βάρος των προσπαθειών τους στην άμυνα.

      Διαγραφή
    4. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΡΙ
      Aγώνας για την 13η αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας, ο οποίος διεξάγεται στο «Τάρνερς Κρος» του Κορκ, έδρα της Κορκ Σίτι, σε απόσταση 490 χιλιομέτρων από το «Μπράντιγουελ Στάντιουμ» του Ντέρι, έδρα της Ντέρι Σίτι. Ντέρμπι με αντιπαλότητα.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

      Πολύ ωραίο ματς έγινε μεταξύ της Σεντ Πάτρικς και της Κορκ, στην έδρα της πρώτης, η οποία επικράτησε με 3-2 πολύ δύσκολα, σε ένα παιχνίδι με διαρκείς εναλλαγές στα συναισθήματα και στο σκορ. Στο 15ο λεπτό η φιλοξενούμενη Κορκ πήρε το προβάδισμα και το κράτησε ως το τέλος του πρώτου μέρους. Ομως με το ξεκίνημα της επανάληψης η Σεντ Πάτρικς μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και πρώτα με τον Μπάιρν στο 53’ και στη συνέχεια με τον Μπράουν στο 64’, έκανε την πλήρη ανατροπή. Η Κορκ απάντησε με τον Λιχέιν στο 81, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και τελικά, ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, ο Μπάιρν στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ της Σεντ Πάτρικς.

      Χτυπάνε το κεφάλι τους στην Κορκ Σίτι για το ότι έφυγε από την αντίπαλη ομάδα ο τεχνικός Ρόντι Κόλινς, όχι βέβαια γιατί αγαπάνε για κάποιο περίεργο λόγο τη Ντέρι ή τον Κόλινς, αλλά λόγω του κακού τάιμινγκ. Γνωρίζουν άλλωστε όλοι στην ομάδα, ότι από τη στιγμή που αλλάζουν τα πράγματα στην τεχνική ηγεσία, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει και η ψυχολογία. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς ο μέσος Μέρφι (3 συμ) και ο μέσος Χίλι (7 συμ.), εκτός μάχης μακροχρόνια οι φορ Μόρισεϊ και Ράφτερ.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΕΡΙ

      Σε ακόμα ένα παιχνίδι της, όπως σε πολλά ακόμα άλλωστε το τελευταίο διάστημα, η Ντέρι έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και απόλυτα φυσιολογικά απογοήτευσε. Εχασε εντός έδρας με 1-0 από τη Σάμροκ Ρόβερς, σε ένα ματς όπου η Σάμροκ θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα τέρματα στην αναμέτρηση, ενώ από την πλευρά της η Ντέρι προσπαθούσε να αντέξει. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το πέτυχε ο μέσος ΜακΚέιμπ στο 34ο λεπτό, με τον τελευταίο να πανηγυρίζει έξαλλα το τέρμα που σημείωσε για λογαριασμό της Σάμροκ Ρόβερς.

      Είδαν και απόειδαν στη διοίκηση της Ντέρι με την εμφάνιση της ομάδας και μετά και από τη νέα αποτυχία, η οποία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ο τεχνικός Ρόντι Κόλινς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Οι διοικούντες όρισαν ως νέο μάνατζερ τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κόλινς, Πίτερ Χατον, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία ως τεχνικός σε πάγκο ομάδας.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Αξίζει να τσεκάρουμε την πιθανότητα κόντρας, ειδικά σε αυτή την περίπτωση που έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αλλωστε όπως είναι τα δεδομένα, αξίζει στην αναμέτρηση να πάμε... ανάποδα.

      Διαγραφή
  4. Απο τότε που η τρελοΊστρ έγινε ευρέως γνωστή ότι είναι τρελή και τρώει γκολς με το τσουβάλι και βγαίνουν τα overs 3,5 ο ΟΠΑΠ την έβγαλε όξω απο το κουπόνι.
    Όξω απο το κουπόνι συνεχίζει να είναι η Σερκλ Μπαστιά, όξω και Ρετζίνα με Γούβε Στάμπια. Αλλά άντε να το κατανοήσω. Αφήνει όξω ο ΟΠΑΠ ομάδες αδιάφορες, απο πρωταθλήματα που εχουν λήξει και φοβάται μην πέσει ο ουρανό στο κεφάλι του, αλλά τι έχουν να μας πουν οι ΟΠΑΠιδες όταν αφήνει όξω αγώνες απο πρωταθλήματα που μόλις ξεκίνησαν??
    Όξω Άθλοουν Τάουν, όξω και Τοχουσίμα, επειδή τάμα μου είναι ζόμπι και όλο χάνουν.

    Ξυπνάτε πράκτορες του ΟΠΑΠ. Ξυπνάτε!! Μην κοιτάτε που τώρα ακόμη είστε μονοπώλιο και στα παπάρια σας επειδή κυκλοφορούν ένα σωρό λαλάκες και άσχετοι που παίζουν με αυτές τις λογικές, αλλά απο το 2020 που το μονοπώλιο θα καταργηθεί και θα έρθουν οι ξένοι μπούκιδες και θα ανοίγουν στοιχιματζίδικα δίπλα σας εσείς θα καταρρεύσετε.
    Ξέρω τι σκέφτεστε. Και τι με νοιάζει εμένα τι θα γίνει το 2020. Το σήμερα μετράει και στο σήμερα εγώ θα πιέσω για τα συμφέροντα μου και τα κεκτημένα δικαιώματα μου.

    Τέτοιες μαλακίες λέγαμε σε αυτόν τον τόπο τα τελευταία 20 χρόνια και ιδού το πήδημα της αρκούδας που τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε τακη πολυ δυσκολο να σπασει ενα μονοπωλειο που ο ΟΠΑΠ κατεχει στην Ελλαδα με πρακτορεια οπου κοιταξει το ματι σου απλα επειδη καποιοι μπουκερς βγαζουν καλυτερες αποδοσεις..ετσι και αλλιως οσον αφορα το στοιχημα ολο και περισσοτεροι παιχτες τον παρατανε και το γυριζουν στο ιντερνετικο που εχει τεραστια γκαμα παιχνιδιων και αποδοσεων σε σχεση με τον ΚΛΟΠΑΠ (γνωμη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΠΑΠ τέλος απο 2021. Το μονοπώλιο τέρμα. Εκτός αν δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση. Να το θυμάστε αυτό ειδικά αν ασχολείστε με χρηματαγορές.

      Διαγραφή
    2. γιατι αυτο?εχει να κανει με την Ε.Ε? ρωταω επειδη δεν ειμαι σχετικος

      Διαγραφή
    3. Η Κομισιόν είναι αντίθετη στα μονοπώλια - και απο ανέκαθεν υπήρχε κόντρα με τις Ελληνικές κυβερνήσεις. Όμως τώρα ο ΟΠΑΠ δεν είναι δημόσια επιχείρηση, άρα θα έχουμε άρση του μονοπωλίου. Τώρα γιατί λέω απο το 2021 και κατόπιν τότε αυτό θέλει πολύ συζήτηση.

      Μελετήστε όμως αυτό το αρθράκι
      http://www.foxbet.gr/2014/04/monopwlio-opap-online-stixima.html

      Διαγραφή
    4. Ο Κ Τάκης έχει δίκιο....

      Ρίξτε μια ματιά και εδώ:

      http://www.foxbet.gr/2014/05/opap-diadiktyako-monopwlio.html

      Διαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 1.26 Η ΑΠΟΔΟΣΗ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΩ)
    φαβορί ο αλέξιος και εδώ οι μπούκηδες δυστυχώς δεν έχουν λάθος

    Νέα Δημοκρατία 3.35
    Άλλο Κόμμα 1000.00
    Οικολόγοι Πράσινοι 1000.00
    ΛΑΟΣ 500.00
    ΔΗΜΑΡ 250.00
    Ανεξάρτητοι Έλληνες 250.00
    ΚΚΕ 150.00
    Το Ποτάμι 150.00
    Χρυσή Αυγή 10.00
    ΣΥΡΙΖΑ 1.26
    ΠΑΣΟΚ - Ελιά 500.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μπούκιδες βγάζουν αποδόσεις ανάλογα με τα ποσά που αναμένονται να παιχθούν σε κάθε ενδεχόμενο και όχι βάσει των πραγματικών πιθανοτήτων.

      Διαγραφή


  7. To στοίχημα δεν είναι Προ-πο. Αν τρεις-τέσσερις φορές τη βδομάδα προσπαθείτε να κατεβάσετε μονόστηλο όλα τα ματς στο κουπόνι και με έξι ευρώ να χτίσετε πολυκατοικία, το μόνο που θα πετύχετε εκτός από το να χάσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα τις μισές δόσεις που θα αντιστοιχούσαν σε στεγαστικό για αγορά ρετιρέ στα εγγόνια σας, είναι μερικές στιγμές εκνευρισμού γιατί το όνειρο χάθηκε από ένα ματς και εκείνο το αυτογκόλ στο 90'.


    Ποντάρετε σε όσο το δυνατόν λιγότερα ενδεχόμενα κάθε φορά, αφήστε τις τετραδοπεντάδες και κρατήστε ρεαλιστικούς στόχους.


    Ο εκλειπών Γιώργος Παρασκευάς που ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για το στοίχημα στην Ελλάδα είχε σε περίοπτη θέση στη στήλη του "γάτου" το εξής μοτό: "Ένα αουτσάιντερ που κερδίζει κάπου-κάπου είναι καλύτερη κονόμα από ένα καυτό φαβορί που χάνει κάπου κάπου". Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι ομάδων αλλά αποδόσεων.


    Όταν ποντάρετε σε ενδεχόμενα των οποίων οι προσφερόμενες αποδόσεις μεταφράζονται σε πιθανότητες μικρότερες από αυτές που τουλάχιστον εσείς εκτιμάτε πως έχουν τύχη επαλήθευσης, είναι μαθηματικά βέβαιο πως μακροπρόθεσμα θα χάσετε. Η ασφάλεια που προσφέρει η χαμηλή απόδοση των φαβορί είναι συχνά επίπλαστη και μαζί με την Αγία των Bookmakers γκανιότα, οι κυριότεροι λόγοι που θέλουν ένα ελάχιστο ποσοστό παικτών να κερδίζουν on the long run. Το Value Betting είναι μια μεγάλη ιστορία βέβαια, αλλά το δανεισμένο μοτό καλό θα είναι να περνά συνέχεια μπροστά από τα μάτια σας, όπως ακριβώς και τα τίκερ των Livescores που τόσο αγαπάτε.


    Εμπιστευτείτε το δικό σας ένστικτo και ποντάρετε στις δικές σας εκτιμήσεις . Ο καθένας παίζει με τη δική του τσέπη και παραμένει ο αποκλειστικός υπεύθυνος των επιλογών του. Μπορεί στην Ελλάδα ο αριθμός των "προέδρων" κάθε είδους να συγκρίνεται πλέον με αυτούς που θα γυρίσουν στην προσφώνηση "tipster", όμως το στοίχημα παραμένει ένα εγωιστικό ταξίδι με εσάς στη θέση του τιμονιέρη. Μπορείτε να συμβουλεύεστε ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία, όμως στο τέλος της μέρας η δική σας τσέπη θα υποστεί την όποια αυξομείωση. Εσείς θα είστε ο μάγκας αν κερδίσετε και ο... δάγκας αν χάσετε και όπως αρκετοί θα γνωρίζετε είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα η αίσθηση της χασούρας όταν συνοδεύεται από το ρίξιμο ευθυνών σε κάποιον άλλο. Η επιλεκτική μνήμη (χρυσόψαρου) και η αποποίηση ευθυνών είναι από τα κύρια γνωρίσματα των τζογαδόρων, όμως ακόμα κι έτσι είναι απείρως προτιμότερο να χάνετε τα δικά σας χρήματα από τα δικά σας λάθη.


    Δεν υπάρχουν σίγουρα, άχαστα, τόκοι, δώρα και όλα τα συναφή που συχνά πυκνά βλέπετε να πλασάρονται με ανάλογους υπερφιλόδοξους τίτλους αριστερά και δεξιά. Το μόνο βέβαιο μακροπρόθεσμα είναι ο θρυλικός "κουβάς" για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Η ποδοσφαιρική εποποιία της Πορτογαλίας, που πιθανότατα (ποτέ σίγουρα) θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή των μεγαλύτερων εκπλήξεων όλων των εποχών στα ομαδικά αθλήματα είναι ένα αδιάσειστο επιχείρημα για να αποδείξει κανείς του λόγου το αληθές. Αν το ισχυρίζονταν κάποιος πριν την έναρξη του τουρνουά θα πιστέυατε πως το έκανε δοκιμάζοντας τη νέα κολεξιόν από ζουρλομανδίες στο Δαφνί; Πάτε στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω sir george ότι η φιλοσοφία αυτού του Ιστολογίου πως είναι διαφορετική απο όλα όσα μας γράφεται. Ειδικά στον Γιώργο Παρασκευά έχω αφιερώσει τα μισά μου Thread - όπου οι εισαγωγές τους είναι αφιερωμένα σε αποφθέγματα του.

      Όμως δεν αφήνουμε τις εκθέσεις ιδεών και να περάσουμε στο κουμάρι??
      Έχετε κάτι να προτείνετε? Κάποια δυάδα ή τριάδα - έστω μονό. Όποτε έχετε κάτι να μας το γράψετε.

      Οσέρ - Νανσί και Λαβάλ - Μετς
      τα Χιναράκια στο ημίχρονο περάσαν πανεύκολα.

      Διαγραφή
    2. Να τη να τη και η Σατουρλού ή κατουρλού

      Μου πήρες μια σωβράκα την προηγούμενη αγωνιστική μωρή κατουρλού - Σατουρού σου παίρνω πίσω 2 σωβράκες παλιοκατουρλού.
      Ο άσσος πάνω απο το 3 ήταν μεγάλο δώρο. τελικά οι μπούκιδες τρελάθηκαν

      Εκεί εκεί στην Γ΄Εθνική.

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡΙΕ


      sir george μου αρεση ο τροπος που σκεφτεστε δειχνη ατομο συγκροτημενο που ο στοχος της επιτυχιας είναι εφικτος δηλωνω μαθητης και θα θελαμε πιο συχνα τις αποψεις σας και τις προτασεις σας με εκτιμηση λουκας ο μπατηρης και εάν πεςρασετε από πατρα θα σας δωσω κρασι αγνο σπιτικο ευχαριστω

      Διαγραφή
    4. Κύριε Λουκα δεν χρειάζεται να δηλώνετε μαθητής ήρθα στο ιστολόγιο για να αντάλλαξω προβλέψεις και ιδέες με άλλους παίχτες όπως εσείς έτσι λοιπόν αρκούμαι στο κρασάκι χαχα..άλλωστε οι παραπάνω κανόνες ισχύουν για μας που παίζουμε απλά για χαβαλέ για αυτούς που θέλουν να ασκούν τον τζόγο βιοποριστικά τα πράγματα αλλάζουν...επανερχόμαστε αύριο με προβλέψεις και δυνατά σημεία

      Διαγραφή
    5. δηλωνω μαθητης στις αγορες και στα παιγνια και θα παραμείνω ΜΑΘΗΤΗΣ εως οτου φυγω από την ζωη αυτή, γιατι μου εχουνε παρη τα σώβρακα και χαρη στο δασκαλο γλιτωσα το τελευταιο σωβρακο καλημέρα σας

      Διαγραφή
    6. Μπράβο Κύριε Τάκη για τις προβλέψεις της Παρασκευής.
      3 στα 4 βγήκαν άνετα. Μόνο η Κορκ μας την έκανε...
      Βγήκε το κοκκορέτσι που λέει και ο Κύριος Λουκάς!


      Διαγραφή
    7. Κυριε Λουκά ο Nick the Greek ο μεγαλύτερος ίσως παίχτης πόκερ όλων των εποχών που πέρασαν από τα χέρια του δισεκατομμύρια πέθανε πανφτωχος στην ψάθα..οποιοσδηποτε σας πει ότι τζογαρει και σε βάθος χρόνου είναι κερδισμένος λεει ψέματα εκτός αν έχει κερδίσει το τζόκερ

      Διαγραφή
    8. O Nick the Greek κύριε george πεθανε πάμφτωχος γιατί έκανε το μεγάλο λάθος να προκαλέσει σε μονομαχία πόκερ τον άλλον μεγάλο παίκτη της εποχής (μου διαφεύγει τώρα το όνομα το) σε έναν αγώνα του όλα ή τίποτα. Η απληστία τον έφαγε και ο εγωισμός.

      Τάκης Μορφονιός

      Διαγραφή
    9. Κυριε Νεμο η Κορκ μας την εκανε και πολλες απο τις Ιρλανδιες, Νορβηγιες, Σουηδιες, Βραζιλιες, Φινλανδιες, Ιαπωνιες θα μας την κανουν μεχρι να προχωρησουν πολυυυυυ τα πρωταθληματα τους. Γενικα ειναι και απροβλεπτα αυτα τα πρωταθληματα.
      Επειδη απο την επομενη εβδομαδα οι επιλογες μου θα ειναι απο αυτα τα πρωταθληματα και οι αποδοσεις υψηλες γιαυτο αλλαζω τροπο παιχνιδιου. Για το καλοκαιρι μονο. Θα ριχνω πενταδες και θα ζητω 2αδες. Οπως προτεινει ο κυριος Harry. Αν βγαζω μια 2δαδα θα παιρνω σχεδον ολα τα λεφτα μου πισω. Στην 3αδα θα διπλασιαζω το κεφαλαιο, στην 4αδα θα 4πλασιαζω και στην 5αδα θα 6πλασιαζω. Κατα προσεγγιση αυτα και κατελαχιστον.
      Αν τωρα πιστεψω μια 5αδα θα ζηταω δεδομενα 2-3.
      Επισης θα ειμαι πιο τακτικος σε παιξιματα μονων αποδεκτων και 2αδων.

      Τακης Μορφονιος

      Διαγραφή
  8. Bonsoir!

    Δελτίο Σαββατοκύριακου στον ΟΠΑΠ:

    ΒΑΡΕΖΕ - ΜΠΡΕΣΙΑ 4-6 ΓΚΟΛ 3.75
    ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ Χ 3.25
    ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΕΪΜΠΑΡ Χ 3.30
    ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ Χ 3.10
    ΧΙΜΝΑΣΙΑ - ΜΠΟΚΑ Χ 3.10

    Σύστημα 3-4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβλέψεις Γαλλία Β':

      ΝΤΙΖΟΝ - ΚΑΕΝ Χ
      ΜΠΡΕΣΤ - ΣΑΤΟΡΟΥ 1
      ΤΟΥΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ Χ
      ΛΑΒΑΛ - ΜΕΤΣ 2
      ΚΡΕΤΕΙΓ - ΝΙΜ Χ
      ΤΡΟΥΑ - ΝΙΟΡ 2

      Διαγραφή
    2. Δελτίο δεύτερο:

      ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ Χ 3.25
      ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΚΟΡΔΟΒΑ 2 3.40
      ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ Χ 3.15
      ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ Χ 3.60
      ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 3.85

      Σύστημα 3-4-5

      Διαγραφή
    3. Τριαδούλα μια χαρά Κ Δαρείε...

      Congrats!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Merci Monsieur Harrys. Πήραμε τουλάχιστον πίσω τα λεφτά μας και κάτι ψιλα.!

      Διαγραφή
    5. Δελτίο ΟΠΑΠ για σήμερα:

      ΚΑΤΑΝΙΑ -ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 2.70
      ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΤΟΥΝ 2 2.80
      ΑΛΜΕΡΙΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 2.80
      ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΟΡΙΝΟ 1 3.35
      ΠΟΝΦΕΡΑΤΙΝΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ 3.00

      Σύστημα 3-4-5

      Διαγραφή
  9. Για ψαχτείτε και την Κυριακή εκεί στις 5 η ώρα με το ματσάκι
    Σαβόνα - Προ Βερτσέλι
    Χινάαααααααααααρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που πάτε και τις βρίσκετε Κ Τάκη!!!!!!

      Σαν να λέμε δηλαδή Γ ' Εθνική νότιος όμιλος :-))))))

      Διαγραφή
    2. Πολυ Χιναρι ομως αυτη η Προ Βερτσέλι και γκολ δεν τρωει με τιποτα.

      Τακης Μορφονιος

      Διαγραφή
  10. Σημερα πιστευω πολυ στο διπλο της μονπελιε..η παρι τελευταιες αγωνιστικες εχοντας παρει το πρωταθλημα και μαθηματικα μοιραζει βαθμους σε ολα τα ανυπαρκτα καφενεια
    Προσωπικα το Χ/2 μου αρεσει και θα ειναι στις επιλογες μου (λιγα λεφτα fun bet)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επισης πολυ καλο σημειο θεωρω το διπλο της βερονα που ιντερνετικα το βρισκω στο εξωπραγματικο 6.75 (!) και για μενα ειναι ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παναθηναικος 2 (draw no bet)
      ουντινεζε 4-6
      ντορτμουντ 1
      ρεμς Χ

      συστημα 3-4

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ για Παναθηναϊκό καθώς πρώτον ο ΠΑΟΚ ΙΣΩΣ βολευτεί και με ισοπαλία, δεύτερον παιζει κεκλεισμένων των θυρών και τρίτον θεωρώ ότι όσες αλλαγες και να έχει στην 12άδα ο βάζελος με βαση τα όσα έχουμε δει τελευταίες αγωνιστηκές δεν θα κάτσει να χασει με σταυρομένα χέρια.

      Διαγραφή
    3. Και μόλις είδα ότι Λούκας και Αθανασιάδης είναι εκτός για τον ΠΑΟΚ.

      Διαγραφή
    4. Οποιος θέλει ας τρέξει να παίξει τον άσσο του ΠΑΟΚ στο τραγικό 1.45 που το κατέβασε ο ΟΠΑΠ.

      ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..............

      Διαγραφή
    5. είναι όντως κωμικό το 1.4 του ΠΑΟΚ τη στιγμή που δεν έχει κάνει στα play off ούτε μια αξιοπρεπή εμφάνιση εκτός του ατρόμητου αλλα πιστευω ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα είπε χτες ο Ιβάν περί συστήματος κλπ έχει κίνητρο γοήτρου για τη νίκη

      Διαγραφή
    6. θεωρω καλη επιλογη και το under της ντορτμουντ...η μπαγερν ξερει οτι η ντορτμουντ εχει βρει τον τροπο να την παιζει στα ισια και δεν νομιζω να ανοιχτει οπως θα ανοιγοταν με οποιαδηποτε αλλη γερμανικη ομαδα και γενικα πιστευω το ματς θα ειναι κλειστο

      Διαγραφή
    7. 2 τρώει προς το παρόν ο Αστέρας.Χαλαρααααααα.

      Διαγραφή
    8. Για 7+ πάει η δουλειά στο Περιστέρι. Polo παίζουν.

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Trixie
    για να δω θα έχει κάποια τύχη σήμερα
    Μπαρτσελόνα v Ατλέτικο Μαδρίτης X 3.60
    Ατρόμητος v Αστέρας Τρίπολης 1 1.85
    Βίρτους Λαντσιάνο v Σπέτσια X 3.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o κυριος gforce είναι γατονάκι και ας γκρινιάζει.
      well done

      Τακης Μορφονιος

      Διαγραφή
    2. Kαλά τα πήγα ευχαριστώ αλλά δεν χρειάζεται να παίρνουμε και πολύ αέρα ,στοίχημα είναι αυτό
      Η επόμενη έμπνευση μου είναι ρεάλ στό champions league.. Σιγά μην τα σαρώσει όλα η ατλέτικο,καλά είναι για φέτος

      Διαγραφή
  14. Κύριοι οι 2 υπολογιστές που χρησιμοποιούσα εχθές το βράδυ δέχθηκαν επίθεση ιών. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εκπέμψω μέχρι Τρίτη βράδυ (μεσολαβεί και το Σ/Κ και είναι κλειστά οι ιατροί των PC) όπου και θα τους παραλάβω καθαρισμένους και σενιαρισμένους.
    Οπότε δεν θα μπορώ να γράψω κάτι - θα μπαίνω απο το τάμπλετ μου και θα σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ να γράφω απο αυτό το ρημαδοεργαλείο. Δυστυχώς έπαψα μεγάλη ζημία, οπότε θα τα ξαναπούμε απο Τετάρτη - εκτός αν πρέπει κάποια στιγμή οπωσδήποτε κάτι να γράψω και θα χρησιμοποιήσω το ρημαδοεργαλέιο το τάμπλετ.

    Τάκης Μορφονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο - αλλά καλώς ορίσατε κύριε sir george. Μου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων ακόμη και οι διαφωνίες. Αν έχετε ποτέ αντίθετη άποψη σε κάποιον αγώνα απο εμένα, μην κομπλάρετε - γράψτε το.

      Τάκης Μορφονιός

      Διαγραφή
    2. Monsieur Takis εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα PC σας.

      Ο Δάνδολος (κατά κόσμον Nick The Greek) έχασε απο τον Τζόνυ Μος. Παίζανε 5 ολόκληρους μήνες με διαλείματα μόνο για ύπνο και φαγητό και έχασε 2.000.000$.

      Διαγραφή
    3. ευχαριστω και μαρεσει η φιλοσοφια του ιστολογιου γιατι γινεται οργανωμενη μελετη πραγμα που διαφοροποιει κατ εμε το στοιχημα απο τα υπολοιπα παιχνιδια..καλη τυχη με τους υπολογιστες και προσοχη γιατι οι ιοι πλεον ειναι πανισχυροι και μπορουν να χτυπησουν απο παντου για παραδειγμα εμενα μου ειχε μπει ενας ιος ο οποιος ελεγε οτι ο υπολογιστης μου εχει αποκλειστει απο την ΕΛΑΣ και ζηταγε χρηματα προκειμενου να μπορεσω να τον ξαναχρησιμοποιησω...επι τη ευκαιρια ο δανδολος δεν εχασε ολα του τα χρηματα σε αυτην την παρτιδα αλλα 2.000.000 δολλαρια απλα ζουσε και ανεπνεε αλλα ηταν αρχοντας καθως υπολογιζεται πως ξοδεψε πανω απο 15.000.000 $ για αγαθοεργιες...πραγματικος τζογαδορος δηλαδη χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Κύριε Τάκη τώρα είδα το μήνυμά σας.

      Είμαι Τεχνικός Η/Υ και αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω.

      Στείλτε μου αν θέλετε ένα mail στο it@abcd.gr για να έρθουμε με κάποιο τρόπο σε άμεση επικοινωνία.

      Θα χαρώ πάρα πολύ να σας βοηθήσω.

      Διαγραφή
    5. Ηδη τα εχω δωσει τα PC στο συνεργειο. Η διαγνωση μολυνση ειναι μολυνση και η θεραπεια αντιβιωση και format.
      Τριτη βραδυ τους παραλαμβανω

      Thanks a lot κυριε Νεμο

      Τακης Μορφονιος

      Διαγραφή
    6. Ok αν χρειαστείτε οτιδήποτε σχετικό στο μέλλον και εσείς, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος από τους φίλους εδώ θα χαρώ να βοηθήσω.

      Το mail που ανέφερα παραπάνω το άνοιξα προσωρινά αν χρειαζόταν να έρθουμε σε άμεση επαφή. Δεν είναι το κανονικό μου mail και από αυτή τη στιγμή διαγράφεται.

      Αν κάποιος χρειαστεί ποτέ κάποια τεχνική βοήθεια, να το γράψει εδώ και θα του δώσω πάλι ένα προσωρινό mail, μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή χωρίς να μάθει όλος ο κόσμος τα πραγματικά μας mail, γιατί μας διαβάζουν και μαϊμούδες όπως φάνηκε.

      Διαγραφή
  15. καλημέρα επαιξα 247 ημχ τελ1 251 χ 254 ημχτελ2 262χ 269χ επι χ 3=0,90 λεπτα συνολο κερδος 493,34ευρο έναν ελληνικο καφε στη πλατεια ολγας πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για σημερα υπαρχει πολυ παρασκήνιο στους αγωνες
    Γοδόι Κρουζ - Ρασίνγκ 1
    Κολόν - Ολίμπο 1
    Φιορεντινα - Τορινο 2
    Αδιαφορω για τις αποδοσεις, αν ειναι χαμηλες και πηρα την τριαδα. Φορτωσα πως το λενε.

    Το Άρσεναλ Σαραντί - Ραφαέλα το 2 αφησα απεξω και δεν το ακουμπω

    Τακης Μορφονιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αρσεναλ Σαραντί - Ραφαέλα το κόβω για Χ. Δεν μπορεί η Ραφαέλα.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

      Παιχνίδι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Τορνέο Φινάλ 2014, που θα διεξαχθεί στο “Εστάδιο Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα”, έδρα της Αρσεναλ Σαραντί και σε απόσταση 481 χιλιομέτρων, από το “Εστάδιο Νουέβο Μονουμεντάλ”, έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
      Η Αρσεναλ Σαραντί την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Μπελγράνο εκτός έδρας. Επαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα και κύριο σκοπό να μην χάσει το ματς. Τον πέτυχε, αλλά όχι γιατί έκανε κάτι καλά ή σωστά, αλλά γιατί η αντίπαλος της που κυριάρχησε ήταν άστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η ίδια, πέρα έβρεχε. Το μυαλό ήταν αλλού και επιθετικά έκανε ελάχιστα.

      Την περασμένη Τετάρτη ήταν καλύτερη από τη Νασιονάλ Ασουνσιόν την οποία υποδέχτηκε για την δεύτερη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά έμειναν στο 0-0. Ετσι, εξαιτίας της ήττας της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Αρσεναλ Σαραντί αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Πλέον, η αλήθεια είναι πως δεν έχει κανέναν στόχο να κυνηγήσει. Για τα μάτια του κόσμου αναφέρουν πως θέλουν να ξεπεράσουν τους 50 βαθμούς υπολογίζοντας τη συγκομιδή των δύο πρωταθλημάτων, Τορνέο Ινισιάλ 2013 και του τρέχοντος.

      Η Αρσεναλ Σαραντί, πάντως, προέρχεται από τρία σερί επίσημα ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Εντός έδρας, ωστόσο, έχει δείξει σημαντική βελτίωση υπό τις οδηγίες του Μαρτίν Παλέρμο ανεξάρτητα από την ενδεκάδα με την οποία έπαιξε στο εκάστοτε ματς. Τρέχει αήττητο σερί πέντε επίσημων αγώνων με τρεις νίκες στο εν λόγω διάστημα.

      Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής Μαρτίν Παλέρμο, δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα Καμπεστρίνι που τραυματίστηκε και την θέση του θα πάρει ο Λίμια. Συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Νασιονάλ δε, θα λείψει ο βασικός στόπερ Μπραγκιέρι και την θέση του θα πάρει ο Γκονσάλες Πίρες, ενώ θα μείνουν εκτός και οι στράικερ Καράλιο, Φουρτς και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Ρόγιε, Σελάγια.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
      Η Ατλέτικο Ραφαέλα την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τίγκρε εντός έδρας. Καλύτερη από την αντίπαλο της άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά για ακόμη μια φορά ήταν αναποτελεσματική, ενώ ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης της έκλεισε τον δρόμο προς την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Ατλέτικο Ραφαέλα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής του αμυντικού Εραμούσπε στο 83', όταν είχε διαμορφωθεί το σκορ.

      Τώρα, η Ατλέτικο Ραφαέλα που μετράει δέκα σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη -πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες- παίζει την παραμονή της στην κατηγορία σ' αυτό το ματς. Για να την πετύχει θέλει νίκη και να στραβοπατήσει η Γοδόι Κρους που υποδέχεται την Ράσινγκ Κλουμπ. Η άλλη ομάδα που παλεύει για να μείνει και έχει το ίδιο πηλίκο με την Ατλέτικο Ραφαέλα είναι η Κολόν που παίζει εντός έδρας με την Ολίμπο. Σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας θα παίξουν αγώνα μπαράζ ενώ σε τριπλής ισοβαθμίας μικρό τουρνουά μεταξύ τους για να καθοριστεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει της Αρχεντίνος Τζούνιορς και Ολ Μπόις στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

      Στο αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής Χόρχε Μπουρουτσάγα, δεν υπολογίζει στον βασικό κεντρικό αμυντικό Εραμούσπε καθώς είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ο Μποβάλιο. Επιστρέφει ο βασικός δεξιός μπακ Ροδάλες που εξέτισε την ποινή του, ενώ λογικά δεν θα παίξει ο βασικός αριστερός χαφ Παβέτι και τη θέση του θα πάρει ο Ελουτσάνς.

      Διαγραφή
    3. ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Παρόλο που τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν οι φήμες πως η Αρσεναλ Σαραντί θα κάνει τα στραβά μάτια επειδή ο Χόρχε Μπουρουτσάγα έχει παρελθόν στον σύλλογο, δεν μοιάζει πολύ πιθανό η γηπεδούχος να κάνει τέτοιο πράγμα. Παράλληλα, διέρρευσε ηχητικό ντοκουμέντο με αγνώστων στοιχείων συνομιλητές όπου αναφέρουν πως η Κολόν έχει κινήσει τα νήματα προκειμένου να μην κερδίσει η Ατλέτικο Ραφαέλα. Η γνησιότητα του, πάντως, αμφισβητείται. Ωστόσο, η Αρσεναλ δεν μοιάζει να έχει και ιδιαίτερη διάθεση για ν' αγωνιστεί μιας και πολλοί παίκτες της είτε ξέρουν πως δεν θα συνεχίσουν είτε βρίσκονται εν μέσω διαπραγματεύσεων για να μείνουν. Επιπλέον, λείπει το κίνητρο. Αυτό υπάρχει και σε μεγάλο βαθμό στην Ατλέτικο Ραφαέλα, αλλά δεν υπάρχει η αγωνιστική ικανότητα. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς με χαμηλό σκορ.

      Διαγραφή
    4. Επίσης δύο παιχνίδια που χρειαζονται ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην Αργεντινή ειναι τα:

      ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΚΙΛΜΕΣ & ΤΙΓΚΡΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

      Πιθανή ισοπαλία ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ με μεγαλύτερες πιθανότητες στο ΤΙΓΚΡΕ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ. Και η Ρίβερ Πλεϊτ πρωταθλήτρια.

      Διαγραφή
    5. Ειδικά για το ΦΙΟΡΕ - ΤΟΡΙΝΟ έχει βρομίσει ο τόπος.

      Διαγραφή
    6. Γιαυτό Monsieur Harrys στο σημερινό μου σύστημα το έχω ΑΣΣΟ.

      Διαγραφή
    7. η φιορεντίνα σιγα μην χαριστεί ......
      .το διπλό αφου βρωμάει ο κόσμος σιγα μην έρθει --- αν το παίξω μονο ασσος

      Διαγραφή
    8. Κύριε gforce ξερετε ποσα βρωμισαν τις τελευται 2 Σ/Κ και τελικα ηρθαν?
      Πάνω απο το 80 επαληθευθηκαν απο οσα βρωμισαν.
      Εδω μιλαμε για Ιταλια - οι ομαδες εχουν στενη φιλια και οι οπαδοι των 2 ομαδων ειναι αδελφοποιημενοι. Οτιδηποτε διαφορετικο απο το 2 διπλο θα μου προξενησει εντυπωση.
      2πλο εστω και στο 90' - εκτος αν Παρμα και Μιλαν χανουν!!!!!!

      Για εμενα εδω επειδη μιλαμε για Ιταλια και οχι για Γερμανια ή ακολουθει το σεναριο και την αδελφοποιηση των ομαδων η παει πασο

      Διαγραφή
    9. Monsieur Takis τα πάντα είναι θέμα οπτικής. Αλλιώς τα βλέπει ο ένας και αλλιώς ο άλλος. Αν όλοι έβλεπαν το ίδιο προφανώς η κανένας δεν θα έχανε η κανένας δεν θα κέρδιζε.

      Διαγραφή
    10. Τελικά Κύριοι μια χαρά στρωμένο ήταν το διπλό!!!! Με πέναλτι στο 90φεύγα....

      Αλλά Κ Τσέρτσι στην ζωή δεν φτάνει να σου δίνουν κάτι... πρέπει να μπορείς και να το πάρεις!!!!!

      Τ' ακούς Κ Τσέρτσι??????????????????????

      Διαγραφή
    11. Τι μου το θυμίσατε κύριε Harry.
      To ματσάκι ήταν μια χαρά στημένο και οι Βιόλα έκαναν ότι πέρναγε απο το χέρι της να χάσει το ματς και να μην μπορεί και κανείς να πει τίποτα!!!
      Αποκορύφωμα ήταν το πέναλτι στο 90'
      Αλλά και η ισοφάριση με το φαουλ στο 82' ήταν περίτρανες αποδείξεις ότι οι Φιορεντίνα ήθελα να χάσει - αλλά οι άλλοι δεν μπορούσαν. Όποιος είδε το ματς είδε και κατάλαβε.

      Διαγραφή
  17. Μου αρεσουν και εμενα αυτα τα δυο χιναρια κυριε Δαρειε και ειναι υπο σκεψη μηπως τα συμπεριλαβω σε μια τριαδουλα με το χιναρακι της λα κορουνια

    Τακης Μορφονιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετική τριάδα. Μεγάλο ρίσκο αλλά μεγάλα κέρδη.

      Διαγραφή
    2. Ειναι μεγαλο το ρισκο αλλα ο τακαρος οταν πηγαινει ταμειο θελει να κανει ζημιες και να περνει σωβρακες. Καλυτερα να παω κουβα απο τετοια χιναρια παρα απο τις κολλατζες τυπου σατορου που δεν μπορουν να κερδισουν στην εδρα τους αδιαφορες ομαδες

      Τακης Μορφονιος

      Διαγραφή
    3. Ειναι μαιμου ο παραπανω Τακης Μορφονιος που προτεινει την 3αδα με ταΧΙναρια. Γιατι το κανετε αυτο κυριε?
      ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ
      ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ

      ΔΕΝ προκειται να ξαναγραψω μεχρι την τεταρτη. Οποτε οποιος εμφανιστει και υπογραφει ως τακης μορφονιος θα ειναι ψευτης και οχι εγω

      Γιατι το κανετε αυτο κυριε?????????????????

      Διαγραφή
    4. Μην τον πιστευτε τον παπαρα που με μιμειτε στα 2 τελευται ποσταρισματα του. Ειναι ψευτης.
      Οποιος γραψει απο εδω και στο εξης ως τακης μορφονιος ειναι ψευτης και μην του δινετε σημασια

      Κοψτε τις παπαριες κυριε, αν και σας κοβω για18ρη που μπηκε νσ κανει πλακα. Κοφτε το ομως γιατι Δεν γουσταρω

      Διαγραφή
    5. εγώ πάντως έριξα κάτι ψιλά στήν τριάδα του μαιμουδάρη τάκη
      μπορεί να είναι τυχερό.

      Διαγραφή
    6. Παπάρες υπάρχουν πολλοί, Μορφονιός όμως ΕΝΑΣ.

      Διαγραφή
    7. ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ https://www.youtube.com/watch?v=ZZAg9CDQa9g ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

      Διαγραφή
  18. σήμερα συντηρητικό trixie

    Κατάνια v Αταλάντα over 1.65
    Γκρόιτερ Φιρτ v Αμβούργο under 1.80
    Έλφσμποργκ Χέλσινμποργκ (sweden) 2 1.95

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατόφιο και το σημερινό μου trixie
      ΤΑΚΑΡΕ θα τους πάρουμε τα σώβρακα στο μουντιάλ
      εκεί να δεις χινάρι στα προκριματικά (ειδικά στο ημιχρονο)

      Διαγραφή
    2. Ετσι σας θελω.Αισιοδοξο και δυναμικο παικτη. Με αντικογο και δημιουργικη σκεψη θα τους παρουμε τις σωβρακες. Παικταρας ο κυριος τζι φορς.

      Ασχετο. Βλεπω χρηματιστηριακο πατο εντος της βδομαδας που τρεξει απο αυριο

      Διαγραφή
    3. Κ gforce ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ δεν είναι?????

      congrats!!!!

      Διαγραφή
  19. φλαμενγκο Χ
    παρμα 4-6
    ναπολι 2
    ρεαλ μαδριτης β Χ

    συστημα 3-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω σημερα εριξα 2-3 γκολ ολα τα ματς που κρινουν την παραμονη στην ισπανια και τον ασο της γοδοι να βγαλουμε τουλαχιστον τα χτεσινα σπασμενα γιατι αυτη η παλερμο μας κηδεψε κανονικα και με τον νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΟΡΕ ΖΑΓΑΡ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΝΤΑΒΕΛΗς ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΩΡΕ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΡΕ ΖΑΓΑΡΙ https://www.youtube.com/watch?v=EDcGCjYIE3Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο Τάκη. Άλλο ένα κουπόνι που έσχισες.
    13 στα 20 σημεία απο τις προτάσεις είναι μεγάλη υπόθεση. 65% επαλήθευση.
    Ας όψεται και η Τορίνο που δεν έκατσε με το στημένο το ματσάκι. Θα είχαμε κάνει την σούπερ μπάζα.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κυριε μορφονιε σας βρισκω πολυ σωστο που πιανετε φινλανδια...αν θελετε τη γνωμη μου επειδη εχω καταλαβει οτι κυνηγαμε και οι δυο μας τη γερη μπαζα αυτα τα πρωταθληματα προσφερουν τις μεγαλυτερες ευκαιριες για παιχτες οπως εμεις..οι ομααδες ειναι ισοδυναμες οι εκπληξεις πολυ συχνες και οι αποδοσεις πολλες φορες οχι διαβασμενες απο τους μπουκερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΕ


    sir george ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΑΡΝΙ ΨΗΤΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΕ


    sir george ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΑΡΝΙ ΨΗΤΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σημερινές "μπόμπες":
    ΜΟΛΝΤΕ - ΒΙΚΙΝΓΚ Χ 3.45
    ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 1 3.65
    ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤΜ 2 4.75

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προσωπικα από αθλιτικα ποδοσφαιρικα δεν γνωριζω απλα παρακολουθώ κανενα αγωνα για το χαβαλέ παιζουμε και κανενα στοιχηματακι μεχρι 5 ευρο συστημα 3,4,5 την εβδομαδα ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΟΥΛΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τάκαρος is back. Νταν νταν νταααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μόλντε - Βίκινγκ
    Το θεωρώ προσβλητικό για την νοημοσύνη μου να παίζει ο 1ος της βαθμολογίας (Μόλντε) με τον 3ο και αήττητο (Βίκινγκ) και μάλιστα η Βίκινγκ να μην ηττηθεί από τη Μόλντε, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2006 (7 νίκες, 5 ισοπαλίες) και να δίνεται η Μόλντε τόσο grand φαβόρα με το διπλό της Βίκινγκ να δίνεται σε τιμές πάνω απο 4,5 και εγώ να κάθομαι να κοιτάζω.
    Εδώ είναι Νορβηγία ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ πολύ περισσότερο όταν η Βίκινγκ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μόλντε.

    Φέρτε μου το 2 και ας φάει πεντάρα η Βίκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάμπαεκ - Στρόμσγκοντσετ
      Η Γκόντσετ είναι η πρωταθλήτρια Νορβηγίας - γνωστή και ως η ομάδα με την δυνατή έδρα στην Νορβηγία. Απόρθητο φρούριο η έδρα της Στρομσγκοντσετ. Εκτός έδρας όμως δεν τα πάει και τόσο καλά.
      η Σταμπάεκ είναι μια ιστορική και παραδοσιακή ομάδα της Νορβηγίας που επέστρεψε στην Α Εθνική μετά απο ένα χρόνο που έπαιζε στα αλώνια της Β΄Νορβηγίας. Δεν θα ήθελε να την ξαναπατήσει.
      Νεανική και ενθουσιώδης ομάδα η Σταμπάεκ - με άγνοια κινδύνου. Δείχνει αποφασισμένη να μη μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού, αφού στόχος είναι η παραμονή, στην κατηγορία και τίποτα περισσότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την Ρόζενμποργκ, εκτός έδρας με 3-1. Τι με νοιάζει αν είχε δόση μεγάλη τύχης αυτό το αποτέλεσμα?? Η ουσία είναι ότι κέρδισε.
      Η προϊστορία είναι υπερ της Σταμπάεκ - αλλά πριν ανέβει επίπεδο η Γκόντσετ.
      Θεωρώ πρόκληση το 4,5 της Σταμπάεκ - ας φάει 5 γκολ σκασίλα μου.

      Διαγραφή
    2. Σόγκνταλ - Μπραν
      Τα πράγματα είναι απλά. Όταν οι δύο ομάδες παίζουν στην έδρα της Σόγκνταλ τότε κερδίζει η Σόγκνταλ και όταν παίζουν στην έδρα της Μπράν κερδίζει η Μπράν.Τελευταίο διπλό της Μπραν στο Σόγκνταλ το 2002. Έκτοτε 5-0-0.

      Δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι απο αυτά που η Σόγκνταλ πρέπει να τα πάρει αν θέλει να σώσει την κατηγορία.

      Διαγραφή
    3. Μπόντο Γκλιμτ - Σταρτ
      Το Momentum δείχνει ΑΣΣΟ

      Διαγραφή
    4. Χάκεν - Κάλμαρ
      Θεωρώ υπερτιμημένη την απόδοση της Καλμάρ. Λίγο κάτω απο το 4 η απόδοση η Καλμάρ, για μια ομάδα που δεν τρώει γκολ με τίποτα και δεν έχει χάσει ποτέ (έχει 4 ισοπαλίες και 5 νίκες η Καλμάρ) στην έδρα της Χάκεν??
      Η απόδοση του 2 είναι εξωπραγματική.

      Διαγραφή
    5. Μόλντε - Βίκινγκ 2 στο 5
      Μπόντο Γκλιμτ - Σταρτ 1 στο 2,3
      Σόγκνταλ - Μπραν 1 στο 2,2
      Στάμπαεκ - Στρόμσγκοντσετ 1 στο 4,25
      Χάκεν - Κάλμαρ 2 στο 3,85

      Διαγραφή
    6. Για να δούμε θα τους πάρουμε τις σωβράκες σήμερα???
      Παίχτηκαν σε σύστημα 3-4-5.

      Τάκαρε να ρωτήσω και κάτι για το ΧΑΑος εδώ μιας και στο άλλο blog έχει πολύ θόρυβο από τους ανώνυμους τελευταία...

      Πιστεύεις ότι το σημερινό σήμανε αντιστροφή ή ήταν μια ακόμα bull trap?

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    7. Κύριε νέμο θα γράψω και στο χρηματιστηριακό Ιστολόγιο - αύριο ή μεθαύριο. Απλώς θέλω να σιγουρευτώ.
      Το που θα πάει ο δείκτης είναι πολιτικό θέμα. Αν οι αγορές πιστέψουν έστω και για μια στιγμή ότι η υπάρχουσα κυβέρνηση ή η επόμενη θέλουν να πουλήσουν τσαμπουκά τότε θα μας δώσουν ένα μεγάλο ράπισμα. Δεν νοιώθω ότι υπάρχει έστω και ο παραμικρός που πλέον θα μας υπομείνει εμάς τους Έλληνες και τα τερτίπια μας.
      Αν οι αγορές πιστέψουν ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας συνεχίζει να πουλάει τσαμποκαλίκι, τότε αυτό που έπαθε ο Γιώργος θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθει ο Αλέξης.

      Έλεγε ο μπούλης ο μεταρρυθμιστής όταν του έλεγαν πρόεδρε παραδίδεις την κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ??? Τι κάνεις?? Τρελάθηκες??
      Τους απαντούσε.
      Μην ανησυχείτε σε 6 μήνες θα είμαστε πίσω. Έ σε 6 μήνες ο Γιώργος, γνωστός και ως Homo Habilis, πήγε μια βόλτα μέχρι το Καστελόριζο να μας ανακοινώσει την χρεοκοπία της χώρα.

      Η κατάσταση είναι ρευστή. Αν η διαφορά στις Ευρωεκλογές υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρότερη του 3% (2% με 3% το πολύ βλέπω) τότε τον πάτο τον είδαμε και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του 2014 θα κινηθούμε μέχρι τις 1450, άντε 1500 μονάδες.
      Εκεί θέλει προσοχή!!!!!
      Αν πρόκειται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και μυαλά δεν έχει αλλάξει ο Αλέξης, τότε στις βουλευτικές εκλογές δεν θα εκπλαγώ να δω νέα χαμηλά, ΕΛΠΕ και ΜΟΗ στα 1,2 και τα spread πάνω απο 1500 μονάδες.
      Αλλά μέχρι τότε - έχουμε 1 χρόνο μπροστά μας. Αλλά να δούμε και τι θα βγάλουν οι κάλπες στις Ευρωεκλογές και τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
    8. Όσο για την 5αδα και εγώ έριξα 3-4-5, αλλά το κόβω δύσκολο να περάσει ένα τέτοιο σύστημα. Θα μου πείτε είναι τρελοί οι Νορβηγοί.

      Διαγραφή
    9. Ευχαριστώ Κύριε Τάκη για την απάντηση.
      Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα την Κυριακή.

      Όσο για το συστηματάκι από τους Σκανδιναβούς μπορείς να περιμένεις τα πάντα όπως είπατε και εσείς!

      Στην τελική την πλάκα μας κάνουμε...

      Διαγραφή
    10. Βγήκαν τα 3 από τα 5 Κύριε Τάκη! Μπράβο!

      Δεν είναι και άσχημα. Πήραμε πίσω τα λεφτά μας και κάτι ψιλά...

      Διαγραφή
    11. Πάντως με μια ματιά που έριξα στο ιστορικό των Σκανδιναβών, μεγάλο ποσοστό επιτυχίας με μικρότερη βέβαια απόδοση είχαν και προφανώς θα έχουν πονταρίσματα G/G.

      Διαγραφή
  30. σήμερα μια και ανέβηκε η διάθεση λόγω καλής ανόδου της αξίας του χαρτοφυλακίου μου στο ΧΑΑ θα κατεβάσω ένα εορταστικό ριψοκινδυνο trixie

    Μόλντε v Βίκινγκ ΦΚ X 3.80
    ΒΚ Χάκεν v Κάλμαρ ΦΦ X 3.50
    Νεστ-Σότρα v Σάντεφιορντ 2 2.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πηγα και τον επαιξα στον ΟΠΑΠ 107 χ 111 2 112 1 ο.30 λεπτα κερδος 11,27 ένα κοντοσουβλι και μια μπυρα αναμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πηγα και τον επαιξα στον ΟΠΑΠ 107 χ 111 2 112 1 ο.30 λεπτα κερδος 11,27 ένα κοντοσουβλι και μια μπυρα αναμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλημέρα αδερφια οργανωθητε για το σαββατοκυριακο ολοι μαζι βγατε μια πενταδουλα να την παιξω και εγω και να σας προσκαλεσω να φαμε το αρνι ψητο στη σουβλα ΑΝΑΜΕΝΩ ΟΒΕΡ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα δίνουμε ψήφο στη Βραζιλία.Τα σημεία που προτείνω ειναι τα εξής:
    Κοριτιμπα over 2.5 σε εξαιρετική κατάσταση η ιντερνασιοναλ η παράδοση όμως υπέρ των γηπεδούχων για τους τολμηρούς δεν θα έλεγα οχι στο 2

    Κρισιούμα 2 DNB Η κρισιουμα και η σαπεκοενσε είναι για μενα οι 2 ομάδες που θα πέσουν φέτος..μεγάλα καρναβάλια που στις πρώτες αγωνιστικες είναι επιεικώς ερείπια..ωστόσο βλεπω σήμερα τη σαπεκοενσε να το παίρνει το ματσάκι(πιθανό και το Χ)

    Γκρεμιο 2 Η γκρεμιο είναι η ομάδα που παίζοντας το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας καταφέρνει να παίρνει βαθμούς..μια του κλέφτη δύο του κλέφτη λένε πιστεύω σήμερα η τρομακτική επίθεση της μποταφογκο δεν θα της χαριστεί

    Φλουμινενσε Χ Μεγάλο ντέρμπι αρκετά καλό και το gg

    Αυτά από εμενα καλή τύχη σε ότι επιλέξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.