Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με αρωγό το κίνητρο και οδηγό τις φτωχές αποδόσεις - Αγώνες 9 - 10 - 11 - 12 Μαίου 2014

Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με εξαίρεση την Αγγλία, όπου πλέον όλα έχουν κριθεί, στα υπόλοιπα πρωταθλήματα υπάρχουν ακόμη ανοικτοί λογαριασμοί που αφορούν είτε τον πρωταθλητή (Ισπανία), είτε το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο Τσάμπιον Λήγκ και ποιες στο Γιουρόπα Λήγκ και ποιες θα υποβιβαστούν.
Οι ομάδες που τις τελευταίες αγωνιστικές θέλουν βαθμούς και αγωνίζονται με ομάδες που δεν έχουν κανένα κίνητρο συνηθίζεται να προσελκύουν το ενδιαφέρον μας. Οι μπούκιδες κόβουν τις αποδόσεις των ομάδων με κίνητρο επειδή γνωρίζουν ότι οι παίκτες θα τις ποντάρουν.
Βασικός κανόνας (που φυσικά έχει και τις εξαιρέσεις του) είναι ότι τα παρακάλια πιάνουν τόπο σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, εκτός απο Αγγλίες και Γερμανίες - όπου εκεί συνηθίζεται πρώτα να τρως τα παστέλια σου και μετά να σε ρωτάει ο αντίπαλος για ποιο πράγμα τον παρακαλάς.
Πάμε να δούμε τα φρέσκα κουλούρια το κουπονιού που έρχεται ....

Στην Μπουντεσλίγκα σχεδόν όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Οι πρωτοπόροι παίζουν στις έδρες τους με υποδεέστερες ομάδες, μάλιστα 2 απο αυτές κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Σάλκε, Λεβερκούζεν, θέλουν τις νίκες για να διασφαλίσουν τα κεκτημένα τους. Οι νίκες τους όμως πληρώνουν λίγο - της Σάλκε 1,3 επι της Νυρεμβέργης και 1,25 της Λεβερκούζεν επί της Βέρντερ.

Μάιντζ - Αμβούργο
Ο Μπεκενμπάουερ την προηγούμενη αγωνιστική είχε πει για το Αμβούργο ότι :
"Αν το Αμβούργο δεν πάρει την ευκαιρία να νικήσει αυτή τη Μπάγερν τότε αξίζει να πάει στη δεύτερη κατηγορία"
Στην πραγματικότητα όταν λέει κάτι ο Μπεκενμπάουερ του δίνουν μεγάλη σημασία μόνο όσοι ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά και ειδικά αν πρόκειται για πολίτες που ζουν εκτός Γερμανίας. Στην Γερμανία πολύ λιγότεροι σχολιάζουν και δίνουν σημασία στο τι λέει  ο Μπεκενμπάουερ. Μάλιστα στο Μόναχο λίγοι γνωρίζουν τι λέει ο Μπεκενμπάουερ και ουδείς λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις δηλώσεις του.
Για την ιστορία, το Αμβούργο εισέπραξε απο την Μπάγερν ΤΕΣΣΕΡΑ. Που θα πάει?? Ο Κάιζερ αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι άλλο Ρεάλ Μαδρίτης και άλλο Αμβούργο. Αν περιμένει να καταλάβει την τελευταία αγωνιστική ότι το Αμβούργο είναι ζόμπι, τότε πάει και αυτός - ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕ τελείως.

Η Μάιντζ με νίκη διασφαλίζει την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λήγκ. Με οποιοδήποτε άλλο σκορ καραδοκεί το Άουγκσμπούργκ να της πάρει την θέση.
Όταν είμαστε τελευταία αγωνιστική και παίζει η καλύτερη ομάδα εντός έδρας (Μάιντζ) και η τραγική φιλοξενούμενη που ψάχνει βαθμούς για να σωθεί παίζει εκτός έδρας τότε δεν δίνω καμιά σημασία στην παράδοση και παίρνω την καλύτερη ομάδα. Το Αμβούργο μπορεί να κάνει τάμα να μην κερδίσει το Μπραουνσβάιγκ για να πάει αυτό σε μπαράζ παραμονής.

Δ. Δρέσδης - Μπίλεφελντ
Αυτό το ματς είναι μισή κατηγορία για τον νικητή. Όποιος χάσει το ματς υποβιβάζεται. Ο νικητής θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η γηπεδούχος Δυναμό. Θα πέσουν κορμιά - σε άλλη χρονική στιγμή θα παίρναμε την ισοπαλία και θα φεύγαμε δίχως δεύτερη σκέψη. Δεν μπορώ να βρω τον λόγο γιατί να μην το κάνουμε και τώρα, καθώς η Δρέσδη είναι η Χιναρού του πρωταθλήματος και ευνοείται απο το Χινάρι.

Φορτoύνα Ντίσελντροφ. - Καϊζερσλάουτερν
Αδιάφορη η Φορτούνα, αλλά (προσέξτε το αυτό!!) επίσης αδιάφορη η Λάουτερν. Για να βγει τρίτη θα πρέπει να χάσει η Γκρότερ (παίζει εντός έδρας με την Σαντχάουζεν), να κερδίσει η ίδια, αλλά και να καλύψει την διαφορά τερμάτων που υστερεί έναντι της Γκρόιτερ. Η Γκρόιτερ έχει διαφορά τερμάτων +24 και η Λάουτερν +18. Δεν γίνονται αυτά!!! Άρα αδιάφορη η Λάουτερν και νομίζω ότι το σετάκι των αποδόσεων δεν είναι καλά διαβασμένο απο τους μπούκιδες.
Απο τότε που απουσιάζει ο προπονητής της Φορτούνα η ομάδα πετάει. Συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως ήττα και έχει την δεύτερη καλύτερη φόρμα μετά την Κολονία.
Δεν βρίσκω κανένα λόγο να υστερεί έναντι της Λάουτερν και να δίνεται αουτσάιντερ και μάλιστα σε τιμές μεγαλύτερες του 3.

Εβιάν - Νις
Αδιάφορη η Νίς έχει σωθεί και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο όταν μιλάμε για Γαλλία. Η Γαλλία δεν είναι Αγγλία ή Γερμανία. Τα παρακάλια τελευταίες αγωνιστικές πιάνουν τόπο. Η Εβιάν θέλει τη νίκη και ταυτόχρονα θα ελπίζει να μην νικήσει η Σοσό ώστε να σώσει την κατηγορία απο αυτή την αγωνιστική και να μην παίξει την κατηγορία την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Σοσό.
Ο άσσος είναι απαράδεκτα χαμηλός στα επίπεδα του 1,8 αλλά μετράει το κίνητρο και ότι η Νις εκτός απο αδιάφορη είναι αδύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκινγκάμπ - Τουλούζ
Η Γκινγκάμπ πρέπει να αφήσει τα πανηγύρια από την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας και την έξοδο της στην Ευρώπη και να αφοσιωθεί σε αυτόν τον αγώνα. Παίρνει την νίκη και σώνει την κατηγορία. Η Τουλούζ αδιάφορη - έχει να κάνει νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές και το έχει παρατήσει το πρωτάθλημα. Η Γκινγκάμπ αν παίξει όπως έπαιξε με την Μονακό στα ημιτελικά του κυπέλλου θα την ξεπεράσει άνετα την Τουλούζ.
Ο άσσος σε τιμές γύρω απο το 2 είναι απροσδόκητα υψηλός.

Λυών - Λοριάν
Χαμηλός ο άσσος της Λυών στο 1,6 (να ήταν 1,8 το συζητάγαμε), αλλά απαραίτητος αφού πλέον απειλείται άμεσα από την Μαρσέιγ και κινδυνεύει σε πιθανή γκέλα της να χάσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σατορού - Κρετέιγ
Εδώ είναι Γαλλία και τα παρακάλια πιάνουν τόπο. Αν πάλι δεν πιάσουν τόπο, πέφτουν και μερικές φαπούλες, όταν είσαι γηπεδούχος και στρώνει το πράμα. Η Σατορού καίγεται και παίζει εντός με την Κρετέιγ. Είτε με το καλό είτε με το ζόρι τον άσσο τον βάζει στο τσεπάκι της και σώνει την κατηγορία, αν και είναι πολύ πιθανό να χρειασθεί και βαθμουλάκο στον τελευταίο αγώνα της με την επίσης αδιάφορη Μπρέστ.

Σασουόλο - Τζένοα
Η Σασουόλο έχει την χειρότερη έδρα της κατηγορίας και ο άσσος που δινόταν σε τιμές 1,7 και πάνω, πριν την μεγαλειώδη νίκη της Σασουόλο μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα με 4-3, ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Τώρα ο άσσος κυκλοφορεί σε τιμές απο 1,5 ως 1,65 και είναι για τα μπάζα. Εδώ όμως είναι Ιταλία και η αδιάφορη Τζένοα, έχοντας φιλικές σχέσεις με τη Σασουόλο θα κάνει τα στραβά μάτια. Άρα τον κρατάμε - καθώς με τον άσσο αυτόν αν δεν κάνει η Μπολόνια δύο τρίποντα τις τελευταίες 2 αγωνστικές η Σασουόλο την σώνει την κατηγορία.
Στην ισοβαθμία Κίεβο - Σασουόλο υπερτερεί το Κίεβο  
Στην ισοβαθμία Κίεβο - Μπολόνια υπερτερεί το Κίεβο
Στην ισοβαθμία Σασουόλο - Μπολόνια υπερτερεί το Σασουόλο

Βερόνα - Ουντινέζε
Η Ουντινέζε αδύναμη εκτός έδρας και αδιάφορη. Η Βερόνα φέτος είναι εκπληκτική. Κυνηγάει έξοδο στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα έκανε άλλη μια φοβερή εμφάνιση, αλλά ισοφαρίστηκε σε 3-3 απο την Λάτσιο, στη Ρώμη, στις καθυστερήσεις. Θέλει τη νίκη η Βερόνα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κάλιαρι - Κιέβο
Αν δεν μπορεί το Κιέβο να κερδίσει μια αδιάφορη ομάδα της ίδιας δυναμικότητας  τότε να πέσει κατηγορία. Εδώ είναι Ιταλία τέτοια διπλά για να μην βγουν τελευταίες αγωνιστικές τότε θα υπάρχει μεγάλο μίσος μεταξύ των ομάδων. Αν δεν πάρει αυτό το ματς το Κιέβο δύσκολα δεν θα χάσει την κατηγορία, καθώς τελευταία αγωνιστική παίζει με την Ίντερ που μπορεί να μην είναι αδιάφορη.
Το διπλό κυκλοφορεί στις απαράδεκτες τιμές τιμές του 2.

Μόντενα - Νοβάρα
Η Μοντένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε όλο το δεύτερο γύρο έχει το εκπληκτικό ρεκόρ των 8 νικών, 7 ισοπαλιών και μόνο μια ήττα απο την Τραπάνι με 2-0. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την, γεμάτη οικονομικά προβλήματα, Σιένα . Η ομάδα αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και εφόσον θέλει να παραμείνει σε τροχία play offs ή ακόμη και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο (απευθείας άνοδο) αυτό το ματς με την αδύναμη Νοβάρα πρέπει να το πάρει.

Τραπάνι - Τσιταντέλα
Η Τραπάνι στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε μόνο την τελειωμένη την Γιούβε Στάμπια, έφερε ισοπαλία με το Βαρέζε και τα άλλα 3 τα έχασε. Αν εξαιρέσουμε την νίκη επι της Γιούβε Στάμπια η τελευταία νίκη της Τραπάνι ήταν στις 25/3/2014, όταν κέρδισε εκτός έδρας την Σπέτσια. 
Η Τραπάνι προβληματίζει και δείχνει ότι χάνει την μάχη της εισόδου στα play offs - ενώ έχει απο τις πιο αδύναμες έδρες με ρεκόρ 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Η Τσιταντελα πετάει. Μετά το Παλέρμο και το Μπάρι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές δείχνει ότι είναι ικανή να αποφύγει την περιπέτεια των play offs υποβιβασμού. 
Το διπλό κυκλοφορεί σε τιμές απο 3,3 και άνω.

Πεσκάρα - Σιένα
Μεγάλη προσοχή σε αυτό το ματς. Η Σιένα είναι υπο διάλυση. Τα οικονομικά άθλια - θυμίζει ολίγο απο Άρη Θεσσαλονίκης με παίκτες απλήρωτους. Στον τελευταίο ματς η ομάδα δεν αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο.
No money - no play.

Μπάρι - Γιούβε Στάμπια 
Φορμαρισμένο το Μπάρι, με 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς. Τη Γιούβε Στάμπια θα την καθαρίσει σαν αυγό και θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να μπει στα play offs ανόδου. Ο άσσος όμως στα 1,3 είναι απογοητευτικός.

Ρετζίνα - Μπρέσια
Μετά τη Γιούβε Στάμπια η Ρετζίνα είναι η πιο άθλια ομάδα της Β΄ Ιταλίας. Όπου και με όποιον και αν παίζει ΧΑΝΕΙ και αν δεν χάνει φέρνει καμιά ισοπαλία, που και που και αυτή με 2-2. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Τελευταία νίκη στις 8/3/2014 με 2-1 εκτός έδρας το Κάρπι.
Στην έδρα της η Ρετζίνα είναι τρισχειρότερη. Τελευταία νίκη με Βίρτους Λαντσιάνο στις 01-02-2014. Η ομάδα είναι προτελευταία και δεν σώνεται ούτε με θαύμα.
Η Μπρέσια, για προσέξτε το, μετά το Παλέρμο έχει την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια είχε 6 νίκες και 4 ήττες. Οι ήττες απο ομάδες που διεκδικούν άνοδο στην Α΄κατηγορία.
Αν θέλει η Μπρέσια να διεκδικήσει άνοδο στην Α΄κατηγορία τότε αυτό το μας με τη Ρετζίνα θα το πάρει. Αν πάλι νομίζετε ότι δεν προλαβαίνει να μπει στα play offs τότε αφήνουμε το παιχνίδι στην ησυχία του - είναι και χαμηλές οι αποδόσεις του ΔΙΠΛΟΥ που κυκλοφορεί γύρω απο το 2.

Γουίγκαν - ΚΠΡ
Πρώτος ημιτελικός playoffs και οι  2 ομάδες είναι ντεφορμέ.
Η Γουίγκαν ξόδεψε πολλές δυνάμεις από την προσπάθεια που έκανε για να συμμετάσχει στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Στους τελευταίους 9 αγώνες της έκανε με το ζόρι 3 νίκες (τελευταία στιγμή κατάφερε να διατηρηθεί ανάμεσα στις ομάδες που μετέχουν στα paly offs) 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Στους τελευταίους 9 εντός έδρας αγώνες της έχει ρεκόρ 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η ΚΠΡ στους τελευταίους 9 αγώνες της έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Στους τελευταίους 9 εκτός έδρας αγώνες της έχει ρεκόρ 3 νίκες και 6 ήττες.
Και οι δύο ομάδες θα παίξουν συντηρητικά και η ισοπαλία φαίνεται αρκετά πιθανή.
Προϊστορία 1 νίκη Γουίγκαν - 4 ισοπαλίες 

Στην Ισπανία όσες ομάδες θα έχουν 40 βαθμούς θα την σώσουν, στα σίγουρα, την κατηγορία. Οι 39 βαθμοί ίσως να αποτελούν το όριο για να σωθεί η κατηγορία, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολλές απο τις ομάδες που κινδυνεύουν να μαζέψουν 38 με 39 βαθμούς, οπότε θα έχουμε ισοβαθμίες.
Οι αγωνιστικές που απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα είναι 2.
Η βαθμολογία των ομάδων που κινδυνεύουν


Έλτσε39










Γρανάδα38










Βαγιαδολίδ36










Αλμερία36










Χετάφε36







Υποβιβασμός


Οσασούνα35







Υποβιβασμός


Μπέτις22







Υποβιβασμός
Η Μπέτις την κατηγορία την έχει αποχαιρετήσει προ πολλού.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Έλτσε ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 39 με 40.
11/05/14
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
18/05/14
Σεβίλλη - Έλτσε
Υπόλοιπο πρόγραμμα Γρανάδα ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 39 με 43.
11/05/14
Γρανάδα - Αλμερία
18/05/14
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα
Η Γρανάδα θέλει τη νίκη αυτή την αγωνιστική για να τελειώνει με την υπόθεση παραμονής.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Χετάφε ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 36 με 40.
11/05/14
Χετάφε - Σεβίλλη
18/05/14
Βαγιεκάνο - Χετάφε
Θα πρέπει να κάνει πολλές υπερβάσεις η Χετάφε για να σώσει την κατηγορία. Μια υπέρβαση την προηγούμενη αγωνιστική την έκανε, με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Παραμένει το μεγάλο φαβορί για να πέσει κατηγορία. Έχει 36 βαθμούς, χρειάζεται και άλλη μία υπέρβαση για να φθάσει στους 39 βαθμούς.
Εξαιτίας του πολύ δύσκολου προγράμματος, είναι πολύ πιθανό η Χετάφε να μην φθάσει στους 39 βαθμούς. Όμως αυτήν την αγωνιστική έχει μια μοναδική ευκαιρία να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Σεβίλλη που το μυαλό της θα το έχει στον τελικό του Γιουρόπα Λήγκ με την Μπενφίκα.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Αλμερία ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 36 με 40.
11/05/14
Γρανάδα - Αλμερία
18/05/14
Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Με την ψυχή στο στόμα κέρδισε την Μπέτις στις καθυστερήσεις και έτσι έφτασε στους 36 βαθμούς - διαφορετικά θα ήταν τελειωμένη.
Αυτή την αγωνιστική θα παίξει τους κόπους όλους της χρονιάς σε ένα αγώνα με την Γρανάδα - αν δεν κερδίσει αυτόν τον αγώνα, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο με την Μπιλμπάο.
Πολύ δύσκολα θα φτάσει στους 39 βαθμούς. Μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Οσασούνα ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 38 με 41.
11/05/14
Εσπανιόλ - Οσασούνα
18/05/14
Οσασούνα - Μπέτις
Αν χάσει απο την Εσπανιόλ θα έχει πρόβλημα, καθώς οι 38 βαθμού (εφόσον νικήσει την Μπέτις) δεν της διασφαλίζουν την παραμονή.
Υπόλοιπο πρόγραμμα Βαγιαδολίδ ---> πιθανοί τελικοί βαθμοί 39 με 42.
11/05/14
Μπέτις - Βαγιαδολίδ
18/05/14
Βαγιαδολίδ - Γρανάδα
Είναι εξαιρετικά πιθανό το σενάριο να ισοβαθμήσουν 2 ή περισσότερες ομάδες στους 39 βαθμούς και μετά θα πρέπει να ανατρέχουμε στα μεταξύ τους παιχνίδια για να δούμε ποιος χάνει την κατηγορία.

Γρανάδα - Αλμερία
Η Αλμερία εκεί που έδειχνε τελειωμένη έκανε μια αναπάντεχη  εκτός έδρας νίκη επι της Εσπανιόλ με 1-2 (ενώ έχανε), μετά απο 8 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, ήρθε και η νίκη με την Μπέτις στις καθυστερήσεις και τώρα ελπίζει.
Αδύναμη εκτός έδρας η Αλμερία (4 νίκες 1 ισοπαλία και 13 ήττες) τρώει γκολ με το τσουβάλι (40).
Η Γρανάδα στην έδρα της έχει 7 νίκες, 10 ήττες και 1 ισοπαλία, αλλά τα παιχνίδια με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας τα καθαρίζει.

Χετάφε - Σεβίλλη
Είναι εξωπραγματικό να δίνεται η Σεβίλλη σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 3,5 επειδή η Χετάφε καίγεται για το τρίποντο και την ευνοεί η προϊστορία, ενώ την ίδια ώρα η Σεβίλλη είναι αδιάφορη και έχει το μυαλό της τον τελικό του Γιουρόπα με την Μπενφίκα.
Εγώ άσσο, λόγω κινήτρου, στο Χετάφε-Σεβίλλη σε τιμές κάτω του 1,85 δεν μπορώ να παίξω. Ή αφήνω το ματς στην ησυχία του ή παίζω Σεβίλλη στις εκπληκτικές τιμές του 4 που προσφέρονται.
Αν ήμασταν στην Αγγλία ή στην Γερμανία αυτό το διπλό του 4 ήδη θα το είχα παίξει, αλλά επειδή μιλάμε για Ισπανία, όπου τα παρακάλια μερικές φορές πιάνουν τόπο, οφείλω να το ξανασκεφτώ.

Μπέτις - Βαγιαδολίδ
Η Μπέτις αν και καταδικασμένη εδώ και πολύ καιρό για να αγωνίζεται στην Β΄Ισπανίας δεν τα παρατάει τα παιχνίδια και δεν χαρίζεται σε κανέναν - παρόλο που στο τέλος τα χάνει όλα τα παιχνίδια της, όπως έγινε στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της όπου και έχασε απο την Αλμερία με 3-2 με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις.
Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 6 ήττες, ενώ στην έδρα είναι αδύναμη. Έχει την χειρότερη έδρα της κατηγορίας, έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς. 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες έχει εντός έδρας.
Απο την άλλη μεριά η Βαγιαδολίδ είναι αδύναμη εκτός έδρας. Μετά την Μπέτις είναι η χειρότερη ομάδα στα εκτός έδρας του ισπανικού πρωταθλήματος. 1 νίκη 6 ισοπαλίες και 11 ήττες. Μιλάμε για χάλια κατάσταση.
Το διπλό είναι μονόδρομος για την Βαγιαδολίδ που πάει στη Σεβίλλη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία που απέσπασε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η απόδοση όμως του διπλού στο 2 είναι χαμηλή.

Σαμπαντέλ - Μπαρτσελόνα Β'
Όταν στην Β΄ Ισπανία σκέφτεσαι ότι πρέπει να παίξεις 1 σε κάποιον αγώνα, τότε το μυαλό σου πάει αυτόματα στην Σαμπαντέλ - που έχει την πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει 12 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει συλλέξει εντός έδρας τόσους πολλούς βαθμούς όσους η Σαμπαντέλ. Στις 5 τελευταίες αγωνιστικές θα κυνηγήσει με μανία τη συμμετοχή της στα play offs. Η Μπαρτσελόνα Β΄ έχει εκπληρώσει πλήρως τους φετινούς της στόχους - καθώς να ανέβει κατηγορία δεν μπορεί.

Ζ. Βάρεγκεμ - Λόκερεν
Απογοητευμένη η Ζούλτε, δεν θα τα καταφέρει να μπει τελικά σφήνα ανάμεσα στους 3 μεγάλους (Μπρίζ, Σταντάρ και Άντερλεχτ) παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα στα play offs. Στα 3 τελευταία παιχνίδια της προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, χάνοντας απο Σταντάρ με 4-1, Λόκερεν με 3-2 εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας δεν μπόρεσε να κερδίσει την Γκένκ (ισοπαλία 2-2).
Στα 11 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τη Βάρεγκεμ  τα 9 έληξαν ισόπαλα. Μόλις 1 κέρδισε η Ζούλτε και άλλο 1 η Λόκερεν. Πρόκειται για ένα κλασσικό γειτονικό ντέρμπι του Βελγικού πρωταθλήματος. Η Λόκερεν, παρότι αδιάφορη και κυπελλούχος Βελγίου, δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Δεν βγήκε τίποτα από ότι περιμέναμε στην Πορτογαλία την προηγούμενη αγωνιστική. Ούτε το διπλάκι της Πάκος βγήκε (έφερε 0-0 με τη Ρίο Άβε), ούτε το περιβόητο Χινάρι στο Αρούκα - Ζιλ Βιθέντε επαληθεύθηκε (1-0 κέρδισε η Αρούκα). Από την άλλη μεριά έκανε την μεγάλη μπόμπα η Ολανένσε που κέρδισε την Πόρτο, ενώ η ισοπαλία που απέσπασε η Μπελενένσες από την Εστορίλ την έχει φέρει την τελευταία αγωνιστική να είναι πάλι σε θέση ισχύος.
Στις ομάδες που κινδυνεύουν:
Αν ισοβαθμήσουν Ολανένσε - Πάκος ---> υπερτερεί η Πάκος
Αν ισοβαθμήσουν Μπελενένσε - Πάκος ---> υπερτερεί η Πάκος
Αν ισοβαθμήσουν Μπελενένσε - Ολανένσε ---> υπερτερεί η Μπελενένσε.
Μπελενένσες - Αρούκα
Τα πράγματα είναι απλά. Είτε με το καλό είτε με το κακό η Μπελενένσες παίρνει το ματς και σώνει την κατηγορία. Αν δεν το πάρει, ακόμη και με ισοπαλία, κινδυνεύει να υποβιβασθεί απευθείας.
Ο άσσος κινήτρου κυκλοφορεί απο 1,6 εως 1,7, εννοείται ότι είναι απαράδεκτα χαμηλός, αλλά εδώ είναι Πορτογαλία και τέτοιοι άσσοι βγαίνουν. 
Πάκος Φερ. - Ακαδέμικα
Πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς η Πάκος για δύο λόγους. Πρώτον για να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μπελενένσες και να σώσει την κατηγορία - δεύτερον για να μην την ξεπεράσει η Ολανένσε, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο υποβιβασμός είναι αναπόφευκτος. Αν κερδίσει η Πάκος το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί είναι να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.
Ο άσσος κινήτρου κυκλοφορεί απο 1,6 εως 1,7, εννοείται ότι είναι απαράδεκτα χαμηλός.
Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να τρώει 5 γκολ στο ημίχρονο η Ολανένσε και να βάζει 6 τέρματα η Μπελενένσες οπότε τότε μπορεί να μην έρθει ποτέ αυτός ο ΑΣΣΟΣ.


Η πρόταση μου
Παρασκευή 09 Μαΐου 2014
Σατορού - Κρετέιγ 1 σε αποδόσεις κοντά στο 2
 Γουίγκαν - ΚΠΡ Χ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014
Μόντενα - Νοβάρα  1 σε τιμές 1,8
Τραπάνι - Τσιταντέλα 2 σε τιμές > 3,3
Μάιντς - Αμβούργο  1 σε τιμές 1,8
Βερόνα - Ουντινέζε 1 σε τιμές 2
Μπελενένσες - Αρούκα 1 χαμηλός ο άσσος στο 1,6
Πάκος Φερ. - Ακαδέμικα 1 χαμηλός ο άσσος στο 1,6
Εβιάν - Νις 1 σε τιμές 1,8
Γκινγκάμπ - Τουλούζ 1 σε τιμές 2
Λυών - Λοριάν χαμηλός ο άσσος στο 1,6
Σαμπαντέλ - Μπαρτσελόνα Β' 1 σε τιμές > 2,5
Ζ. Βάρεγκεμ - Λόκερεν X

Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Δ. Δρέσδης - Μπίλεφελντ Χ στο 3,4 - 3,5
Φορτoύνα Ντίσελντροφ. - Καϊζερσλάουτερν 1 σε τιμές >3
Σασουόλο - Τζένοα 1 στο 1,6
Κάλιαρι - Κιέβο σε τιμές 2
Γρανάδα - Αλμερία 1 σε τιμές 2
Μπέτις - Βαγιαδολίδ 2 κρατώντας την ανάσα μας

Υπό προβληματισμό
Μπάρι - Γιούβε Στάμπια over σε τιμές αουτσάιντερ
Πεσκάρα - Σιένα η κόντρα στη Σιένα
Χόφενχαϊμ - Μπραουνσβάιγκ ---> έχει τα ψυχικά αποθέματα το Μπραουνσβάιγκ να κάνει το διπλό και να πληρώσει το 2 του 4?
Λιλ - Παρί Σ.Ζ. κόντρα στην Παρί Σ.Ζ
Χιρόνα - Ρεάλ Μ. Β' Χ  ή  2 σε τιμές > 3
Χετάφε - Σεβίλλη 2 στο 3,5 και άνω
Έλτσε - Μπαρτσελόνα 1Χ

83 σχόλια:

  1. Απο τα 19 παιχνίδια που αποτελούν την πρόταση μου θεωρώ ως επιτυχία και εφικτό στόχο να πιάσω τα 9 με 10. Οτιδήποτε πιάσω πάνω απο το 10 είναι υπέρβαση και κάτω απο 9 αποτυχία και εσφαλμένες προσεγγίσεις.
    Όποιος νομίζει ότι μπορεί να προτείνει 19 παιχνίδια και να πιάσει περισσότερα ας μας το γράψει - ας είναι και παιχνίδια με αποδόσεις το 1,1 και 1,2.
    Ακόμη και 1,1 με 1,2 να προτείνει κάποιος στα 19 παιχνίδια θα πιάσει τα 13 με 14, άντε 15 αν είναι πολύ δυνατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έβαλα 9 με 10 ως στόχο καθώς έχει γίνει επιλογή σημείων βάσει κινήτρου - που τις τελευταίες αγωνιστικές βγαίνει το κίνητρο.
      Αν ήμασταν σε άλλη καμπή των πρωταθλημάτων στους 19 αγώνες θεωρώ με επιτυχία να προβλέπεις σωστά 7 με 8 αγώνες. 40% δηλαδή το ποσοστό επαλήθευσης που είναι τεράστιο όταν κυνηγάς υψηλές αποδόσεις ή Χινάρια που πληρώνουν.

      Οπότε να μην μπερδεύονται μερικοί.
      Η δυάδα είναι εύκολο να δοθεί ---> η πεντάδα συνήθως σε πετάει όξω αλλά όταν κάπου κάπου σε πληρώνει σε κάνει ΜΙΔΑ.

      Διαγραφή
    2. Όσο για τα σημεία υπο προβληματισμό, 2 αν βγουν είσαι πασάς στα Γιάνννινα. Συνήθως δεν βγαίνει κανένα.
      Μια φορά το χρόνο, άντε 2 το πολύ, βγαίνουν όλα και την κάνεις ταράτσα - μόνο που δεν τα έχει παίξει όλα, αλλά μερικά απο αυτά και απλώς χόρτασες.
      Για αυτή την εβδομάδα - αν πιάσω 2 απο τα 7 του προβληματισμού είμαι ευχαριστημένος. Στα 3 είμαι πρώτος μάγκας.

      Διαγραφή
    3. "Η δυάδα είναι εύκολο να δοθεί ---> η πεντάδα συνήθως σε πετάει όξω αλλά όταν κάπου κάπου σε πληρώνει σε κάνει ΜΙΔΑ."

      Κ Τάκη γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι άλλο....

      2-3-4-5 με γερό ποντάρισμα στις δυάδες και όσο ανεβαίνετε προς το πέντε, χαμηλότερο ποντάρισμα.

      Εκτός κλΟΠΑΠ φυσικά....

      Διαγραφή
    4. Κύριε Harry ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Και μονά και δυάδες και τριάδες και πεντάδες.
      Υπόσχομαι αύριο να γράψω μερικές προτάσεις στο πως πρέπει να παίζουμε -- να ρίξω μερικές ιδέες σε παίκτες δεν ξέρουν να παίζουν ή δεν έχουν σκεφτεί πως πρέπει να παίζουν.

      Διαγραφή
    5. Το πως πρέπει να παίζει ο καθένας έχει άμεση εξάρτηση άμεση απο το πόσα λεφτά θέλει να κερδίσει και πόσα θέλει να παίξει.

      Αν για παράδειγμα κάποιος θέλει να κερδίσει 1.500 ευρώ, τότε αναγκαστικά πάει σε κυνήγι μεγάλων αποδόσεων και σε πεντάδες.
      Ας πάρουμε ένα υποθετικό παράδειγμα που οι επιλογές των σημείων των 5 αγώνων είναι όλες επιλογές με απόδοση του 2,8.

      2,8Χ2,8Χ2,8Χ2,8Χ2,8 = 172,1.
      Άρα αν παίξει κάποιος 9 ευρώ τότε κερδίζει 1548 ευρώ.
      Η 1η επιλογή είναι να παίξει την πεντάδα με 9 ευρώ.

      Η Δεύτερη επιλογή είναι να παίξει με ζητούμενα 4-5, ποντάροντας κάθε στήλη 3 ευρώ ---> άρα συνολικά θα του στοιχίσει το δελτίο 18 ευρώ.
      Αν περάσουν και τα 5 σημεία του 2,8 θα κερδίσει ο παίκτης 921 ευρώ απο τις τετράδες + 516,3 = 1437 ευρώ.
      Δηλαδή διπλασιάζει ο παίκτης το ποντάρισμα του για να πάρει τα ίδια λεφτά με το αν έπαιζε τα 5 σημεία στα ίσια.
      Σε αυτήν την περίπτωση θα κερδίσει και αν χάσει ένα σημείο και του επαληθευθεί μια τετράδα ---> θα πάρει 184 ευρώ ήτοι 10 φορές τα λεφτά που έπαιξε.

      Η 3η επιλογή είναι να παίξει με ζητούμενα 3-4-5, ποντάροντας κάθε στήλη 2 ευρώ ---> άρα συνολικά θα του στοιχίσει το δελτίο 32 ευρώ.
      Αν περάσουν και τα 5 σημεία του 2,8 θα κερδίσει ο παίκτης
      439 ευρώ απο τις 3αδες + 614 ευρώ απο τις τετράδες + 344 απο την 5αδα = 1397 ευρώ.

      Σε αυτήν την περίπτωση θα κερδίσει και αν χάσει ένα σημείο και του επαληθευθεί μια τετράδα ---> θα πάρει τότε 297 ευρώ .
      Ενώ αν πιάσει μόνο μια τριάδα τότε παίρνει 43 ευρώ, δηλαδή τα λεφτά του πίσω και κέρδος 11 ευρώ.

      Εγώ μεταξύ του συστήματος 2 και του 3 προτιμώ το 2.

      Διαγραφή
    6. Είναι φανερό ότι αν παίζεις με δεδομένα πρέπει να ανεβάζεις το ποντάρισμα σου, για να πάρει όσα λεφτά θα έπαιρνες αν έπαιζες στα ίσια την 5άδα.
      Προσοχή!!!!!!!! Αυτά ισχύουν όταν μιλάμε για μεγάλες αποδόσεις. Αν μιλάμε για αποδόσεις μικρές τότε όποιος παίζει με δεδομένα δεν ξέρει τι του γίνεται.

      Παράδειγμα!!
      Απο την Παρασκευή έχω ρίξει μια 5άδα και περιμένω. Δείτε τι αποδόσεις έχω πάρει.

      Μάιντζ @ 1,75
      Μπελενένσες @ 1,61
      Εβιάν @ 1,83
      Γκινγκάμπ (δεν παίζει η ισοπαλία) @ 1,33
      Σασουόλο @ 1,55
      η απόδοση είναι 10,629.
      Εδώ λοιπόν δεν νομίζω ότι συμφέρει κάποιος να παίξει με δεδομένα. Εδώ παίζεις στα ίσια, στο κεφάλαια και περιμένεις να σου κάτσουν τα ''στημένα''

      Διαγραφή
    7. Προσωπικά όταν έχω επιλέξει ισοπαλίες, τότε πάω σε δελτίο με ζητούμενα. Μια ισοπαλία καλοπληρώνει, είναι πολύ πιθανότερο να βγει απο έναν άσσο ή διπλό του 3 και βάλε, αλλά μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή.
      Προσωπικά δεν παίζω ποτέ ισοπαλίες δίχως δεδομένα, εκτός αν είναι μονό το στοίχημα μου ή δυάδα που να περιέχει μόνο μια ισοπαλία.
      Παράδειγμα - εχτές πήρα
      Ζ. Βάρεγκεμ - Λόκερεν Χ στο 3,35 Χαμένο (3-1)
      Σαμπαντέλ - Μπαρτσελόνα Β' 1 στο 2,35 Κερδισμένο (2-1)
      Ατλ. Ραφαέλα - Τίγκρε Χ στο 3,15 Κερδισμένο (1-1)
      Εδώ ζήταγα 2-3

      Διαγραφή
    8. Και για όσους δεν καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι είναι εύκολη η πρόβλεψη τους λέω ότι όταν οι μπούκιδες όταν δίνουν απόδοση σε κάποιος σημείο πάνω απο το 3 είναι πάααααρα πολύ δύσκολο αυτό να επαληθευθεί. Θέλει πολύ διάβασμα και γερό ένστικτο για να επιλέξεις τέτοια σημεία

      Διαγραφή
  2. Γαλλία Β' Επιλογές:

    ΑΡΛ - ΟΣΕΡ 1 στο 2.80 (έξω)
    ΣΑΤΟΡΟΥ - ΚΡΕΤΕΙΓ 2 στο 3.30 (έξω)
    ΙΣΤ - ΝΤΙΖΟΝ 2 στο 3.30 (έξω)
    ΚΛΕΡΜΟΝ - ΤΡΟΥΑ Χ στο 3.10 (έξω)
    ΚΑΕΝ - ΤΟΥΡ OVER 3.5 στο 3.60 (εξω)

    Αύριο τα σημεία μου για Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαλλία Α' Επιλογές (ΟΠΑΠ):

      ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ 2 1.85
      ΓΚΙΝΚΑΜΠ - ΤΟΥΛΟΥΖ 2 3.55
      ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΪΓ Χ 3.00
      ΡΕΝ - ΣΟΣΟ Χ 3.25
      ΑΖΑΞΙΟ - ΡΕΜΣ 1 3.20

      Διαγραφή
    2. Ισπανία Α' & Β' Επιλογές (ΟΠΑΠ):

      ΛΕΒΑΝΤΕ -ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ 3.40
      ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ Χ 3.00
      ΧΙΡΟΝΑ - ΡΕΑΛ Β' Χ 3.25
      ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ 4-6 ΓΚΟΛ 3.25
      ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΛΟΥΓΚΟ Χ 3.35

      Διαγραφή
    3. Πορτογαλία (ΟΠΑΠ):

      ΠΑΚΟΣ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ 3.75
      ΠΟΡΤΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ Χ 3.40
      ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ 1 2.35
      ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2 2.35

      Σύστημα 3-4

      Διαγραφή
    4. Ιταλία Α' & Β' (ΟΠΑΠ):

      ΒΕΡΟΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Χ 3.30
      ΤΡΑΠΑΝΙ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ Χ 3.00
      ΑΒΕΛΙΝΟ - ΣΠΕΤΣΙΑ 2 3.00
      ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ Χ 3.75
      ΤΟΡΙΝΟ - ΠΑΡΜΑ Χ 3.45

      Διαγραφή
    5. Γερμανία Β' Επιλογές (ΟΠΑΠ):

      ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ Χ 3.35
      ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860 1 2.10
      ΜΠΟΧΟΥΜ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ Χ 3.25
      ΓΚΡΟΙΤΕΡ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ 4-6 ΓΚΟΛ 2.10

      Σύστημα 3-4

      Διαγραφή
    6. Τα δελτία θα παιχθούν όπως τα έγραψα με σύστημα 3-4-5 εκτός απο πρωταθλήματα που έχω 4 επιλογές όπου παω σε σύστημα 3-4.

      Επίσης μεσα στο Σ/Κ θα γράψω και τι θα παίξω έξω σε μονούς αγώνες.

      Διαγραφή
    7. Για σήμερα δύο σημεία που θα παίξω ΜΟΝΑ στο Stoiximan:

      ΠΡΕΣΤΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ ΟVER 3.5 απόδοση 3.40

      ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ OVER 3.5 απόδοση 3.15

      Διαγραφή
    8. Νότιος Αφρική:

      Κάιζερ Τσιφς - Αμαζούλου Χ/1 απόδοση 4.35

      Ολα τα μονά τα παίζω στο Stoiximan

      Διαγραφή
    9. Εκτος απο Α' & Β' Γαλλίας όπου τα δύο δελτία μου έδωσαν επιστροφή (η Β' Γαλλίας 140% του κεφαλαίου και η Α' το κεφάλαιο) τα υπόλοιπα δελτία και μονοί αγώνες έσπασαν.

      Διαγραφή
  3. Με τρέλα ο Τάκαρος θα είναι ο Τάκαρος Κλερμόν απο την νέα σεζόν στην Β΄Γαλλίας.
    Δεν το λέω για πλάκα. Το εννοώ.

    http://prntscr.com/3hk2no

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επεσε το κάστρο, γυναίκα-προπονητής σε αντρική ομάδα!

      Η ικανότατη Ελενα Κόστα από την Πορτογαλία, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κλερμόν.
      Η 36άχρονη κοπέλα έχει θητεία 13 ετών στην εφηβική ανδρική ομάδα της Μπενφίκα, αλλά και στην Εθνική γυναικών του Κατάρ και του Ιράν, όπου η παρουσία γυναικών στις ποδοσφαιρικές κερκίδες παραμένει απαγορευμένος καρπός. Επίσης εργάστηκε στη σκοτσέζικη Σέλτικ, ως ανιχνευτής ταλέντων, μεταξύ 2006-9, ενώ κατέκτησε και ένα τοπικό πρωτάθλημα ανδρών στη Λισαβόνα, με τη μικρή Τσελεϊρένσε.

      «Στην αρχή ξαφνιαστήκαμε, αλλά τώρα που πέρασε η αρχική έκπληξη καλωσορίζουμε την Ελενα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου των οπαδών της Κλερμόν. Η υπουργός Γυναίκας της Γαλλίας, Ναζάτ Μπελκασέμ, έσπευσε να χαιρετίσει την είδηση μέσα από το Twitter: «Συγχαρητήρια στην Κλερμόν, που καταλαβαίνει ότι το μέλλον ανήκει στα κορίτσια».

      Η μοναδική ομάδα που προχώρησε σε ανάλογο τόλμημα στο παρελθόν, αλλά μόνο για δύο αγώνες, ήταν η ιταλική Βιτερμπέζε, γ' κατηγορίας τότε, το 1999, με την Καρολίνα Μοράτσε. Με το καλό να δούμε κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα...

      Διαγραφή
    2. Η Κόστα δεν είναι μια οποιαδήποτε προπονήτρια. Η θητεία της δίπλα στον Ζοζέ Μουρίνιο κατά την πρώτη περίοδο του συμπατριώτη της στον πάγκο της Τσέλσι (2004-2007), ήταν αρκετή για να την προικίσει με εφόδια και εικόνες που λίγοι άντρες συνάδελφοί της διαθέτουν.

      «Όπως ο Μουρίνιο, έτσι και εγώ θέλω πάντα να νικάω. Και σε κάθε περίπτωση, ναι, είμαι χαρούμενη όταν με συγκρίνουν με αυτόν» λέει η ίδια.

      Ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιλογή της Κόστα εξέφρασε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μιας επαγγελματικής ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η 50χρονη πλέον Καρολίνα Μοράτσε εργάστηκε το 1999 στη Βιτερμπέζε, ομάδα της 4ης κατηγορίας στην Ιταλία. Άντεξε μόλις δύο αγώνες μέχρις ότου ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας αλλά και της Περούτζια επίσης, Λουτσιάνο Γκαούτσι, αποφάσισε την απομάκρυνσή της επειδή αρνήθηκε να δεχθεί αλλαγή γυμναστή.

      Η Κάρεν Μπράντι, αντιπρόεδρος της λονδρέζικης Γουέστ Χαμ, δεν κρύβει ότι «χρειάζεται τεράστια αυτοπεποίθηση και πολύ γερό στομάχι για να επιπλεύσεις στον κόσμο των ανδρών και να κάνεις πράγματα τα οποία θα αναγνωριστούν από εκείνους», σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση της. Και είναι αλήθεια ότι η δυσκολία αποδοχής μιας γυναικείας επιλογής σε έναν ανδροκρατούμενο ποδοσφαιρικό κόσμο επιβεβαιώνεται μέσα από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Κλερμόν. Ουδείς μίλησε απαξιωτικά, οι περισσότεροι ωστόσο δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την πρόσληψη της Κόστα. Βέβαια η συγκεκριμένη ομάδα συνηθίζει τις εκπλήξεις και τούτος είναι ο λόγος για τον οποίο ελάχιστοι πιστεύουν ότι η Πορτογαλίδα τεχνικός υπέγραψε κάτι παραπάνω από συμβόλαιο διάρκειας... δύο αγώνων (όσοι απομένουν για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στη Β' Κατηγορία της Γαλλίας) και όχι δύο ετών όπως επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

      Διαγραφή
    3. http://prntscr.com/3hk4ab

      Στον πατέρα της δεν άρεσε το ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Έλενα Κόστα να ασχοληθεί με το άθλημα και στα 36 της να γίνει η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει χρέη προπονητή σε επαγγελματική ομάδα ανδρών στη Γαλλία.

      "Είναι ιστορική μέρα. Και νομίζω πως αυτό είναι κάτι περισσότερο από το ότι η Έλενα Κόστα είναι προπονητής. Είναι πολύ καλό για όλες τις γυναίκες στον αθλητισμό, ειδικά στο ποδόσφαιρο φυσικά. Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Και ελπίζω αυτό να είναι μόνο το πρώτο βήμα. Άνοιξα μια πόρτα σήμερα και οι περισσότερες γυναίκες θα με ακολουθήσουν. Αυτό ελπίζω", δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους "New York Times" η Κόστα, η οποία στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο των γυναικείων εθνικών ομάδων του Κατάρ και του Ιράν.

      Επιπλέον, είχε αναμειχθεί και στην ανδρική εκδοχή του αθλήματος, διατελώντας μέλος της ομάδας σκάουτινγκ της Σέλτικ από το 2008 μέχρι το 2011, ενώ έχει δουλέψει και με τους μικρούς της Μπενφίκα.

      Στη συνέχεια επεσήμανε: "Πάντα το ονειρευόμουν. Προπονούσα αγόρια και άντρες για πολύ καιρό στην Πορτογαλία και το είχα αυτό ως στόχο μου. Δεν ήταν κάτι καινούργιο, αλλά ήξερα πως ήταν σχεδόν αδύνατο να το πετύχω. Ξέρω όλες τις αντιλήψεις και τις προκαταλήψεις που έχουν όλες οι χώρες του κόσμου".

      Το μεγάλο της κατόρθωμα όμως είναι το γεγονός πως θα γίνει η πρώτη γυναίκα προπονητής σε μία από τις δύο μεγάλες κατηγορίες, ενός από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ακόμη και στην Αμερική, που η παρουσία γυναικών στο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

      Το γεγονός σχολίασε και ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Φανταστικά νέα για τις γυναίκες στο ποδόσφαιρο σήμερα".

      Διαγραφή
    4. Μήπως είναι Νυμφομανής Κύριε Τάκη?

      :-)

      Διαγραφή
    5. Χαχαχαχαχαχαχαχα.

      Monsieur Nemoz δεν παίζεστε.

      Και εγώ ΚΛΕΡΜΟΝ απο του χρόνου και θα το παίξω απο τώρα να ανέβει στην Α' Γαλλίας.

      Διαγραφή
    6. Ο άλλος λέει εδώ έπαιξε 2,1€ προχθές και κέρδισε ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!

      http://www.matsomenosgatos.gr/%ce%bc%ce%b5-210-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b5-352-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%83/

      Εμείς τι κάνουμε αγαπητοί φίλοι?
      Πρέπει να οργανωθούμε...
      https://www.youtube.com/watch?v=-3OY3BeH_aI

      Διαγραφή
  4. Μπόμπες

    Κωδικός Ομάδες Σημείο Απόδοση

    128 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ Χ Τελικό 3,20

    Δύσκολα να νικήσει η πιερμπόρο εγώ πιστεύω ή χ ή διπλό αλλά και under.


    Κωδικός Ομάδες Σημείο Απόδοση

    134 ΜΟΝΤΕΝΑ-ΝΟΒΑΡΑ Χ Τελικό 3,20

    Η νοβάρα μπορεί και το διπλό.


    Κωδικός Ομάδες Σημείο Απόδοση

    136 ΠΕΣΚΑΡΑ-ΣΙΕΝΑ Χ Τελικό 3,05

    Και ισοπαλία και under.

    Κωδικός Ομάδες Σημείο Απόδοση

    178 ΑΖΑΞΙΟ-ΡΕΜΣ Χ Τελικό 2,95

    Είναι λογικό σημείο εδώ η ισοπαλία.


    Συνολική Απόδοση Τετράδας: 92,15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κύριε Λουκά. Μην ακολουθείτε άλλους. Βάλτε το μυαλό σας και το δικό σας ένστικτο και μην ακολουθείτε άλλους.

      Παρεμπιπτόντως, οι μικρές Ιταλιδούλες ήταν σπαθάτες!!!!!!!!!!!!!!!!
      Πέρασαν καρφί όπως τις έβλεπα. Και να η Μοντένα ΑΣΣΟΣ και να η ΡΕΤΖΙΝΑ διπλό και να η ΠΕΣΚΑΡΑ ΑΣΣΟΣ, ήρθε και το overaκι του Μπάρι.

      Προσοχή στη Σιένα. Μακρυά!!!! Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει αυτή η ομάδα σε λίγο καιρό.

      Διαγραφή
    2. δασκαλε εισαι αρχοντας δεν σου ξεφευγη τιποτα με μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο σου σε περιμενω στη πατρα να σε παω για καλαμαρακια στο πετρο ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΕΟ

      Διαγραφή
    3. ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΗ http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/644763/o-dimosthenis-vergis-epistrefei-kai-polema-tin-troika/

      Διαγραφή
  5. ΔΑΣΚΑΛΕ αν και μπατηρης δηλωνω παρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ΟΠΑΠ για το υπέροχο κουπόνι του Σ/Κ,διανθισμένο με ένα σωρό 3άδες μετά από αρκετά χρόνια.Τον ευχαριστώ και τον διαβεβαιώνω ότι θα το σκεφθώ πολύ σοβαρά εάν θα ρίξω έστω και μία δύαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 ΜΑΙΟΥ

    Αντίθετα από το ρεύμα......

    Trixie
    ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΜΠΑΟΥΜΙΤ ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1 @ 1,80
    ΣΕΝΙΤΣΑ - ΖΙΛΙΝΑ 1 @ 1,95
    ΚΙΑΣΟ - ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ 1 @ 1,90

    Μονό
    ΦΙΤΕΣΕ - ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ 2DNB @ 3.75

    Τι 'ν τούτα Κ Harry??? Θα μας τρελάνεις????

    Εξηγούμαι....

    Όπως έγραψα και το προηγούμενο Σάββατο, είναι εποχή που όλοι όσοι παίζουν στοίχημα κοιτάζουν περισσότερο το κίνητρο σε μια ομάδα και λιγότερο φόρμα, αποτελέσματα και ότι άλλο.
    Οι μπουκ αυτό το ξέρουν... και τι κάνουν???? Πετσοκόβουν αποδόσεις.
    Έτσι λοιπόν βλέπει κανείς αποδόσεις του τύπου ΕΒΙΑΝ - ΝΙΣ @ 1,65...
    Δηλαδή... Μπάζο vs Αδιάφορης @ 1,65 και γιατί????? Επειδή το μπάζο θέλει να σωθεί.
    Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!!!

    Οπότε τι θα κάνεις Κ Harry??? No bet???
    Να σας πω.... το σκέφτηκα σοβαρά αλλά είπα....Κερδισμένος είσαι (13πλασιασμός κάβας από την αρχή της σεζόν), στο τέλος της σεζόν είμαστε, (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναδείτε στήλη από 'μένα εκτός από κάτι σκόρπια ειδικά στο μουντιάλ) οπότε έκανα το εξής....
    Αντί να πάρω το πετσοκομμένο κίνητρο της ΕΒΙΑΝ, πήρα το κίνητρο της ΚΙΑΣΟ.
    Γιατί???? Γιατί στην ΕΒΙΑΝ έχει πάει όλος ο κόσμος και ο μπουκ πήρε το χασαπομάχαιρο και πετσόκοψε αποδόσεις, ενώ την ΚΙΑΣΟ (Β Ελβετίας) την άφησε στην ησυχία της.

    Trixie λοιπόν με ....
    ΠΡΙΜΠΡΑΝ (Τσεχία)
    ΖΕΝΙΤΣΑ (Σλοβακία)
    ΚΙΑΣΟ (Β Ελβετίας)

    Και....
    ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ σε αμυντικό ποντάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μας κάνετε τώρα τέτοια κύριε harry και σας χάσουμε.
      Να μας γράφετε τι βλέπετε και ας μην τα παίζετε. Δηλαδή θα εγκαταλείψουμε το κουμάρι επειδή δεν θα έχουμε Μπάγερν και θα έχουμε Ρόζενμποργκ ή επειδή δεν θα παίζει η Σίτι και θα παίζει το Ελσίνκι.

      Μην σας χάσουμε κύριε Harry να μας γράφετε τις ιδέες σας και ας μην τα παίζετε.

      Διαγραφή
    2. Η ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ την οποία φοβήθηκα (το διπλό @ 5,00) έδωσε σχεδόν όλο το ποντάρισμα πίσω.

      Δεν με χάνετε Κ Τάκη... Απλά θα γράφω μόνο όταν βλέπω ή μαθαίνω κάτι που μου αρέσει και όχι κάθε ΠΣΚ.

      Διαγραφή
  8. βελεζ χ-χ (καλο και το 0-0 ακριβες)
    σαντος λαγκουνα 4-6
    λιλ χ
    λυων 4-6

    3-4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είστε Δημητράκη μου. Σας χάσαμε.

      Δημητάκη μου, Δημητράκη μου - καλά τα λέτε και δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω επι της ουσίας. Στη Λαγκούνα δεν θα με εκπλήξει αν δω τέρματα +7.

      Στο Αργεντίνικο Βέλεζ - Κολόν πολύ πιθανόν να δούμε τελικό αποτέλεσμα Χ, όμως για δείτε το άλλο το Αργεντίνικο .....

      Ατλ. Ραφαέλα - Τίγκρε Χ
      Εδώ παίζεται μια κατηγορία. Αν δεν χάσει η Τίγκρε την σώνει την κατηγορία και συνεχίζει η Ραφαέλα να δει αν την τελευταία αγωνιστική θα σωθεί. Η Ραφαέλα θέλει να πάρει ένα βαθμό παραπάνω απο την Κίλμες για να σωθεί και η Κίλμες παίζει με τις δύο επίδοξες πρωταθλήτριες - με Χιμνάσια Λα Πλάτα (εντός αυτήν την αγωνιστική) και Ρίβερ (εκτός την επόμενη αγωνιστική.)
      Η Ραφαέλα την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με την Άρσεναλ Σαραντί ----> μπορεί να ελπίζει ότι θα σωθεί.

      Δείτε τώρα Δημητράκη μου την Τίγκρε.
      Σε 17 παιχνίδια του Κλαουσούρα έχει βάλει 11 τέρματα και έχει φάει 12. Ο ορισμός του under είναι η Τίγκρε. Ούτε τρώει, ούτε βάζει γκολς.
      Θα σφίξει τα λουριά η Τίγκρε και ασε την Ραφαέλα να χτυπιέται.
      Αμ, η άλλη η λεγάμενη. Η Ραφαέλα έχει να κερδίσει 9 αγωνιστικές.
      Εντός έδρας έχει να κερδίσει 4 αγωνιστικές.

      Τίγκρε σε 17 παιχνίδια του Κλαουσούρα 8 ισοπαλίες (ποσοστό 47%)
      Εκτός έδρας η Τίγκρε έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Έχει βάλει 5 τέρματα και έχει φάει 8.

      Ραφαέλα σε 17 παιχνίδια του Κλαουσούρα 7 ισοπαλίες (ποσοστό 41%)
      Εντός έδρας η Ραφαέλα έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχει βάλει 13 τέρματα και έχει φάει 12.

      Διαγραφή
    2. Επίσης αύριο απο Πρέμιερ βλέπω την ομαδάρα την Σάντερλαντ να σαρώνει την Σουόνσι.
      Η Σάντερλαντ είναι ομαδάρα και κακώς κινδύνευσε να πέσει κατηγορία. Αν δεν είχε δώσει τόσο βάρος στο Κύπελλο και στο Ληγκ Κάπ θα κονταρακτυπιόταν με την Σαουθάμπτον για το ποια θα πάρει την 8η θέση.

      Η άλλη επιλογή είναι η Πάλας θα πάει να δώσει την χαριστική βολή στη Φούλαμ. Μα τι μπάζο είναι αυτή η Φούλαμ. Έχει φάει 83 γκολ - αυτή τρώει γκολ ακόμη και απο εμάς, έτσι και μαζευτούμε και κάνουμε ενδεκάδα.
      Δήλωσε και ο Μάγκατ ότι θέλει να συνεχίσει και στην Τσάμπιονσιπ, οπότε καταλαβαίνετε. Όλοι οι άχρηστοι ξυλάγκουροι της Φούλαμ θα κάνουν το παν για να τους διώξει ο Μάγκατ.

      Τέλος βλέπω ένα ωραιότατο διπλό να κάνει η Καρλσρούη στην ανεκδιήγητη έδρα του Μπόχουμ

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν κοιτάτε και την κορυφή της Κλαουσούρα Κ Τάκη.....

      Αυτή τη στιγμή ΧΙΜΝΑΣΙΑ πρώτη ΡΙΒΕΡ δεύτερη με διαφορά τερμάτων (ουσιαστικά ισοβαθμία).
      Αν μετά από αυτή την αγωνιστική διεκδικούν και οι δύο τον τίτλο....
      Τότε τη επόμενη και τελευταία αγωνιστική τι παίζουμε στο
      ΧΙΜΝΑΣΙΑ - ΜΠΟΚΑ?????????????????????????

      Έχετε ακούσει για σχέσεις ΜΠΟΚΑ ,ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ????????????

      Διαγραφή
    4. Κύριε Harry εγώ πιστεύω ότι η ΡΙΒΕΡ θα πάρει το Κλαουσούρα, είτε έτσι είτε μέσω μπαράζ. όχι ότι παίζει καλά η ΡΙΒΕΡ - απλώς, έχει την βαριά φανέλα και την πάει και πολύ η μπάλα.
      Η ΧΙΜΝΑΣΙΑ αν περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κίλμες, που πολύ αμφιβάλλω, τότε στον αγώνα της ΧΙΜΝΑΣΙΑ με τη ΡΙΒΕΡ παίζω ΑΣΣΟ, αρκεί να δω μια απόδοση πάνω απο το 2. Αν δω τον ΑΣΣΟ πάνω απο το 2 πρώτα ορμάω στο σημείο και μετά σκέφτομαι αν πρέπει.

      Διαγραφή
    5. Αλλά εδώ που τα λέμε η ΜΠΟΚΑ είναι τόσο χάλια, που δεν χρειάζεται να κάτσει να χάσει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Δημητράκη
      4-2 η αθεόφοβη η Σάντος Λαγκούνα. Δυστυχώς όμως δεν πέρασε στον τελικό. Πέρασε η Πατσούκα, η οποία στην έδρας της είναι σφιχτή και εκτός έδρας γίνεται Σάντος Λαγκούνα.
      Πάνε τα over 3,5 για το Μεξικό - εκτός αν περάσει στον τελικό η Λεόν ---> οπότε στο Λεόν - Πατσουκα, απο τώρα σας λέω over 3,5.

      Διαγραφή
    7. Και επειδή Δημητράκη ξέρω ότι σας αρέσουν τα τέρματα 4-6, σας λέω μην μου στεναχωριέστε που τελείωσε η Σάντος τις υποχρεώσεις της. Απο εδώ και πέρα άξιος αντικαταστάτης της θα είναι μια Αμερικανιδούλα η γνωστή και ως Χικάγο (απο τα πολύ Χ που φέρνει)
      Το Σάντος Λαγκούνα, τι Χικάγο. Τα ίδια είναι.

      Διαγραφή
    8. Δημητράκη λάτρη των 4-6.

      Σάντερλαντ - Σουόνσι over 3,5 στο 3,05
      Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας over 3,5 στο 2,75
      πως σας φαίνονται??
      Θα πέσουν πολλά παστέλια σε αυτά τα ματσάκια.

      Διαγραφή
    9. Μπράβο Κύριε Τάκη για τα over 3,5!

      Δεν τα έπαιξα αλλά δεν έχει καμία σημασία...

      Διαγραφή
    10. Τάκη τι έφτιαξες πάλι βρε αθεόφοβε;
      Έσχισες όλο το Σαββάτο-Κύριακο. Ζωγράφισες στο κουπόνι.

      Μάκης

      Διαγραφή
  9. Ο ΜΠΑΟΚ σήμερα δεν τον βλέπω καλά. Θα πέσει φάπα. Ο αγώνας είναι Χινάρι και αν ξεφύγει απο εκεί θα πάμε στον ΑΣΣΟ. Ο ΟΠΑΠ κατά την προσφιλή του τακτική κουρεύει το (θεωρητικό) αουτσάιντερ Ατρόμητο. Μια ζωή τα ίδια ο ΟΠΑΠ κουρεύει σας γίδια τα αουτσάιντερσ ή τις μεγάλες φαβόρες στύλ Μπάρτσα, Ρεάλ και Μπάγερν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κίλμες - Χιμνάσια Λα Πλάτα
      Η Κίλμες αν δεν πάρει σήμερα τουλάχιστον 1 βαθμό απο την Χιμάνισ τότε θα την χάσει την κατηγορία. Έτσι προβλέπω.
      Διαφωνώ με τον έντονο φαβοριτισμό της Χιμνάσια. Μου είναι αδύνατον να την δω να νικάει.
      Έχει να πέσει πολύ ξύλο σε αυτό το ματς.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν το καθαρίσει το ματς απόψε bye bye πρωτάθλημα!!!

      Διαγραφή
    3. Αναφέρομαι στην ΧΙΜΝΑΣΙΑ....

      Διαγραφή
  10. 11 - 12 ΜΑΙΟΥ

    Μονά και δυάδα

    ΚΠΡ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2 @ 3,50
    ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2 @ 3,10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Harry η Αργεντινή είναι το πρωτάθλημα των unders.
      ΓΝΩΣΤΟ σε όλους αυτό. Όμως όποιος θέλει να πάρει πρωτάθλημα πρέπει αυτήν την προτελευταία αγωνιστική να ρισκάρει το κάτι παραπάνω.

      Over στο 2,37 Κίλμες - Χιμνάσια Λα Πλάτα
      ( Η Κίλμες αν φάει τέρμα δεν θα κάτσει να το απολαύσει - καίγεται)
      Over στο 2,45 Αρχεντίνος - Ρίβερ Πλέιτ
      (μεγάλη πίκρα στην Αρχεντίνος. Θα πέσουν τεμάχια)
      Θα πέσουν κορμιά - ας πέσουν και γκολς. Θέλεις πρωτάθλημα πρέπει να σκοράρεις.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα και σας ακολουθώ Κ Τάκη.....
      Αγωνιστική (μισό πρωτάθλημα) φωτιά και για τις δύο!!!!!

      Τα έκανα δυάδα για να έχει ενδιαφέρον η παρακολούθηση του ματς.

      Διαγραφή
    3. Αγγλία και Αργεντινή πέρασε αλλά δεν ακούμπησε!!!!!!
      Ισπανία καθαρή ήττα!!!!!

      Διαγραφή
  11. Β΄ Ιταλίας - αγώνες Τρίτη 13/05, ώρα 21:30

    Μπρέσια - Μόντενα
    Η Μοντένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε όλο το δεύτερο γύρο έχει το εκπληκτικό ρεκόρ των 9 νικών, 7 ισοπαλιών και μόνο μια ήττα απο την Τραπάνι με 2-0. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την, γεμάτη οικονομικά προβλήματα, Σιένα και αυτή την αγωνιστική εντός έδρας, επίσης με 3-1, την Νοβάρα. Η ομάδα αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και ήδη βρίσκεται μέσα στην πρώτη 8αδα και στις θέσεις που οδηγούν στα play offs ανόδου.

    Στα τελευταία 10 παιχνίδια μετράει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η δύναμη της ομάδας είναι η έδρα της, όπου έχει την δεύτερη πιο σκληρή έδρα μετά απο την έδρα του Παλέρμο. Εκτός έδρας οι επιδόσεις είναι μέτριες και έχει ρεκόρ 3 νίκες 9 ισοπαλίες και 7 ήττες - όμως σε ολόκληρο τον 2ο γύρο έχει μόλις μια ήττα. Στα τελευταία 6 εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα (Τραπάνι 1-0 στις 22 Φεβρουαρίου - μοναδική ήττα στον 2ο γύρο).

    Η Μπρεσια μετά την ισοπαλία που έφερε με την καταδικασμένη Ρετζίνα απώλεσε κάθε πιθανότητα να φτάσει στις θέσεις των play offs. Απέχει 5 πόντους απο τα play off ανόδου και 7 απο τα play off υποβιβασμού.
    Στην έδρα της είναι αδύναμη. Μετά από τις Γιούβε Στάμπια και Ρετζίνα έχει την χειρότερη έδρα. 5 νίκες - 7 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ότι καλό έχει κάνει η Μπρέσια στην κατηγορία το κάνει εκτός έδρας. Στην έδρα της είναι για κλάματα.
    Στα 6 τελευταία παιχνίδια στην έδρας της, η Μπρέσια, έχει χάσει τα 5 και κέρδισε μόνο 1 (την Πεσκάρα με 3-0).

    Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Μπρέσια έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και η Μοντένα 20.
    Οι μπούκιδες βγάζουν φαβορί την Μπρέσια σε αποδόσεις του 2,4 κι την Μοντένα σε αποδόσεις του 3. Όμως το φαβορί είναι η Μοντένα, αν και είναι επιρρεπής στα Χινάρια εκτός έδρας.
    Παράδοση
    Στην έδρα της Μπρέσια η Μοντένα δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 10 χρόνια. Σε 9 αναμετρήσεις με γηπεδούχο την Μπρέσια έχουμε 4 νίκες Μπρέσια, 5 Ισοπαλίες!!!

    Η επιλογή του σημείου είναι το Χ, αλλά λόγω έλλειψης στόχων για την Μπρέσια και κάκιστης έδρας ίσως δούμε την Μοντένα να σπάει την έδρα της Μπρέσια. Σε αναμονή των ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβελίνο - Τραπάνι
      Η Τραπάνι στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε μόνο την τελειωμένη την Γιούβε Στάμπια, έφερε ισοπαλία με το Βαρέζε και τα άλλα 3 τα έχασε. Αν εξαιρέσουμε την νίκη επι της Γιούβε Στάμπια η τελευταία νίκη της Τραπάνι ήταν στις 25/3/2014, όταν κέρδισε εκτός έδρας την Σπέτσια.
      Στα 6 τελευταία εκτός έδρας η Τραπάνι έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ στα 10 τελευταία ματς έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
      Η Τραπάνι προβληματίζει και δείχνει ότι χάνει την μάχη της εισόδου στα play offs.

      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Τραπάνι έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς (απογοητευτικός απολογισμός) και το Αβελίνο επίσης 11.
      Το Αβελίνο είναι ομάδα έδρας, ενώ εκτός έδρας προσπαθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί. Ενώ το Τραπάνι δείχνει να μην αφυπνίζεται το Αβελίνο δείχνει ότι έχει ακόμη σφυγμό. Τα δύο τελευταία του εντός έδρας με Σπέτσια και Κροτόνε (ομάδες ίδιων κυβικών χαρακτηριστικών με Τραπάνι) τα πήρε με 2-0 και ξαναμπήκε στις θέσεις των Play offs.

      Η προϊστορία δείχνει 2 νίκες Αβελίνο και 1 ισοπαλία.
      Ο άσσος έχει κυκλοφορήσει στο 2. Μπαούλο!!!

      Διαγραφή
    2. Κάρπι - Μπάρι
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια το Κάρπι έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς (απογοητευτικός απολογισμός) και το Μπάρι 23!!!!!
      Η Μπάρι, τις 10 τελευταίες αγωνιστικές, είναι η 2η καλύτερη ομάδα μετά το Παλέρμο που έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς (3η είναι η Τσιταντέλα με 22 βαθμούς).
      Φορμαρισμένο το Μπάρι και τρέχει τις τελευταίες αγωνιστικές με δαιμονιώδη ρυθμό, προσπαθώντας να προλάβει τα Play offs. Πλέον, απέχει μόλις 1 βαθμό απο τα play offs.
      Εκτός έδρας το Μπάρι έχει ρεκόρ 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες - αλλά τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τα κέρδισε.

      Το Κάρπι έχει 52 βαθμούς και προσπαθεί να μπει στα play offs, όμως εντός έδρας είναι αδύναμο. Έχει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Χάλια πράγματα για ομάδα που θέλει να μπει σε play offs.
      Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Κάρπι έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς (απογοητευτικός απολογισμός) και το Μπάρι 23.
      Οι μπούκιδες δίνουν φαβορί το Κάρπι στο 2,35 με 2,5 και το Μπάρι αουτσάιντερ με απόδοση 3,2 και άνω.
      Φυσικά Κάρπι ΔΕΝ σκοπεύω να παίξω.

      Διαγραφή
    3. Σιένα - Ρετζίνα
      Μακρυά. Η Σιένα καταρρέει και η Ρετζίνα είναι ζόμπι για να σκεφτόμασταν καμιά κόντρα.
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Σιένα έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς (η ομάδα καταρρέει λόγω οικονομικών προβλημάτων) και η Ρετζίνα 4 (μιλάμε για το απόλυτο ζόμπι).

      Νοβάρα - Γιούβε Στάμπια
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Νοβάρα έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και η Γιούβε 3.
      Τα ζόμπι συναντώνται και επειδή το στραβό ζόμπι (Νοβάρα) έχει κίνητρο και θέλει να πάρει τρίποντο μήπως σωθεί και παίζει με το τυφλό ζόμπι (Γιούβε Στάμπια) οι μπούκιδες βγήκαν με απόδοση στο στραβό ζόμπι στο 1,35.
      (Καλά ο ΟΠΑΠ μπορεί να δίνει και κανένα γκολ χάρισμα στο τυφλό ζόμπι).
      Ρε θα τρελαθούμε τελείως. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.

      Διαγραφή
    4. Τσιταντέλα - Παλέρμο
      Ντέρμπι κορυφής!!! Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αλλά όχι κοιτώντας την βαθμολογία των 38 αγωνιστικών που δείχνουν οι φυλλάδες. Αν δούμε τη βαθμολογία των 10 τελευταίων αγωνιστικών τότε βλέπουμε
      1) Παλέρμο 26 βαθμούς
      2) Μπάρι 23 βαθμούς
      3) Τσιταντέλα 22 βαθμούς
      Πρόκειται για τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, όπου στα 6 τελευταία παιχνίδια τους έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

      Το Παλέρμο είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Είτε παίζει εντός έδρας, είτε παίζει εκτός έδρας είναι το ίδιο δυνατή ομάδα. Αν παίξει σοβαρά με το 100% των δυνατοτήτων της η ομάδα δεν παίζεται, απο άλλη ομάδα της κατηγορίας.
      Όμως τώρα το Παλέρμο έχει ανέβει Α΄κατηγορία και είναι αδιάφορο.

      Η Τσιταντέλα είναι Super τις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Έχει κίνητρο να απομακρυνθεί απο τα paly offs υποβιβασμού και να σωθεί. Όμως Τσιταντέλα με αντίπαλο το Παλέρμο στο 2,35 με 2,4 που δίνουν οι μπούκιδες δεν μπορώ να παίξω - εκτός αν το Παλέρμο κατεβάσει την τρίτη ομάδα του.

      Βέβαια η Τσιταντέλα έχει δύσκολο πρόγραμμα
      13/05/14 Τσιταντέλα - Παλέρμο
      19/05/14 Μπάρι - Τσιταντέλα
      25/05/14 Τσιταντέλα - Έμπολι
      31/05/14 Βίρτους Λαντσιάνο - Τσιταντέλα
      Ή θα πάρω την ισοπαλία ή θα το αφήσω στην ησυχία του - εκτός αν το Παλέρμο μάθουμε ότι κατεβάζει 2η ομάδα.

      Διαγραφή
    5. Σπέτσια - Βαρέζε
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Σπέτσια έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και η Βαρέζε 7.
      Η Βαρέζε συμπλήρωσε 5 παιχνίδια που και τα 5 τα έχει χάσει. Τελευταία νίκη στις 05/04/14 όπου και νίκησε το ΥΠΕΡ ζόμπι Γιοπύβε Στάμπια.
      Στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια κέρδισε 3 (τα δύο ζόμπι Γιούβε Στάμπια και Ρετζίνα + την Πεσκάρα) έχασε 5 παιχνίδια και πήρε 2 ισοπαλίες.

      Η Σπέτσια διεκδικεί είσοδο στα play offs ανόδου. Υπολείπεται μόλις 1 βαθμό.
      Δεν έχει και καμία έδρα φόβητρο. 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες έχει εντός έδρας.

      Οι μπούκιδες βγάζουν την Σπέτσια σε αποδόσεις ελαφρώς κάτω του 2. Λόγω παντελούς αμπαλοσύνης της Βαρέζε και παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, ίσως να έχει ενδιαφέρον ο ΑΣΣΟΣ - αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

      Διαγραφή
    6. Τερνάνα - Πάντοβα
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Τερνάνα έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και η Πάντοβα 12.

      Η Τερνάνα με 45 βαθμούς θέλει να αποφύγει τα play offs υποβιβασμού - ενώ η Πάντοβα με 35 βαθμούς θέλει να ξεπεράσει τη Νοβάρα που έχει 40 βαθμούς και να πάει αυτή στα play offs υποβιβασμού, διαφορετικά θα πέσει απευθείας.

      Πρόκειται για παιχνίδι που είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Φαβορί η Τερνάνα, αλλά όχι κάτω απο 2 που τη δίνουν οι μπούκιδες.
      Άσε τους τυφλούς στην τύφλα τους!!!!

      Διαγραφή
    7. Πεσκάρα - Λαντσιάνο
      Στα 10 τελευταία παιχνίδια η Πεσκάρα έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και η Λαντσιάνο 12.
      Η Πεσκάρα με 50 βαθμούς έχει αρχίσει να ξεμένει από στόχους. Η έδρα της είναι αδύναμη. 6 νίκες 7 ισοπαλίες και 6 ήττες.
      Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχασε μόνο απο το Παλέρμο, έκανε 2 νίκες (η μία επι της Τσεζένα και η άλλη επι της προβληματικής Σιένα), ενώ είχε 3 ισοπαλίες.

      Δύσκολο παιχνίδι, καθώς και η Λαντσιάνο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πολύ πιθανή η ισοπαλία.

      Διαγραφή
    8. Βαθμολογία των 10 τελευταίων αγωνιστικών
      1) Παλέρμο 26 βαθμούς
      2) Μπάρι 23 βαθμούς
      3) Τσιταντέλα 22 βαθμούς
      4) Μοντένα 20 βαθμούς
      5) Έμπολι 19 βαθμούς
      6) Τσεζένα 16 βαθμούς
      Κροτόνε 16 βαθμούς
      Λατίνα 16 βαθμούς
      9) Σιένα 14 βαθμούς
      Σπέτσια 14 βαθμούς
      11) Μπρέσια 13 βαθμούς
      Κάρπι 13 βαθμούς
      13) Λαντσιάνο 12 βαθμούς
      Πεσκάρα 12 βαθμούς
      Πάντοβα 12 βαθμούς
      16) Τραπάνι 11 βαθμούς
      Αβελίνο 11 βαθμούς
      18) Τερνάνα 10 βαθμούς
      19) Νοβάρα 9 βαθμούς
      20) Βαρέζε 7 βαθμούς
      21) Ρετζίνα 4 βαθμούς
      22) Γιούβε 3 βαθμούς

      Διαγραφή
    9. Τσεζένα - Έμπολι
      Κροτόνε - Λατίνα
      και τα 2 είναι ντέρμπι κορυφής και μυρίζουν πολύ Χιναρίλα.

      Διαγραφή
    10. Αμβούργο - Γκρόιτερ - Πέμπτη 15/05 21:30
      Ο Μπεκενμπάουερ είπε τις εξυπνάδες του με το απόφθεγμα ότι
      "Αν το Αμβούργο δεν πάρει την ευκαιρία να νικήσει αυτή τη Μπάγερν τότε αξίζει να πάει στη δεύτερη κατηγορία"
      αλλά ξέχασε να μας πει ότι άλλο Ρεάλ και άλλο Αμβούργο.
      Τώρα δηλαδή τι θα μας πει ο Μπεκενμπάουερ?? Δεν θα μας πει κάτι για το Αμβούργο - Γκρόιτερ?? Μάλλον το ρεπερτόριο του τελείωσε στο Αμβούργο - Μπάγερν.

      Το Αμβούργο ξέρει ότι εκτός έδρας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, άρα πρέπει να πάρει απο τον εντός έδρας με την Γκρόιτερ αποτέλεσμα - αν και έχω την εντύπωση ότι θα αναστηθεί και εκτός έδρας το Αμβούργο.
      Η Γκρόιτερ δεν μου φαίνεται ότι θέλει να ανέβει κατηγορία. Κάθε χρονιά τα ίδια για την Γκρόιτερ. Όλο δυνατά ξεκινάει και στο τέλος ξεμένει απο δυνάμεις. Εγώ λέω ότι δεν θα ανέβει κατηγορία και το Αμβούργο θα σωθεί.

      Μπαούλο ο άσσος , αρκεί η απόδοση να δοθεί κοντά στο 1,9 με 2.

      Διαγραφή
  12. Οι δικές μου προβλέψεις για Β' Ιταλίας αύριο:

    ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ Χ
    ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ Χ
    ΚΡΟΤΟΝΕ - ΛΑΤΙΝΑ Χ
    ΣΠΕΤΣΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ OVER
    ΑΒΕΛΙΝΠ -ΤΡΑΠΑΝΙ G/G η Χ (δεύτερη επιλογή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον ΟΠΑΠ έριξα σήμερα:

      ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ Χ 2.90
      ΚΡΟΤΟΝΕ - ΛΑΤΙΝΑ 2 2.90
      ΣΠΕΤΣΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ OVER 1.85
      ΑΒΕΛΙΝΟ - ΤΡΑΠΑΝΙ G/G 1.65
      ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ Χ 2,90

      ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5

      Διαγραφή
    2. Κρίμα Κ Δαρείε.... Αν ήταν 2-3 θα είχατε και κέρδος.

      Διαγραφή
    3. Monsieur Harry bonjour!

      Ιταλοί. Τρελά αγόρια. Μέχρι και το Αβελίνο στο Χ το έφεραν. Πάντως έπρεπε να υποψιαστώ το 2πλό της Μοντενα καθώς πεφταν πακέτα απο το πρωί. Σαββατοκύριακο πάλι.

      Διαγραφή
  13. κυριε τακη νομιζω πρεπει να αρχισουμε και μελετη για σκανδιναβια και βραζιλια...αυτην την εποχη ειναι στην κορυφωση τους και ειναι οτι καλυτερο μεχρι να ερθει το μουντιαλ που εκει αναμενουμε μεγαλα κερδη...δεν ξερω τι γνωμη εχετε για σκανδιναβια παντως εγω τα θεωρω απο τα πιο απροβλεπτα πρωταθληματα της ευρωπης και θεωρω οτι αξιζει πολυ το πονταρισμα στα χ ημιχρονο που ερχονται με τεραστια συχνοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλα θα ασχοληθούμε, αρκεί να συμπληρωθούν οι πρώτες 10 αγωνιστικές. Απο την επόμενη εβδομάδα δηλαδή.
      Εσείς αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε την - μην περιμένετε απο εμένα να ρίξω πρώτος το σύνθημα.

      Διαγραφή
  14. απορω πως ενας χιναροκυνηγος οπως ο τακαρος δεν εχει αναφερθει στο καεν νιμ σημερα..ισως το πιο βολικο χ ολης της χρονιας μετα το πανιωνιος πλατανιας που ειναι εκτος συναγωνισμου αφου η καεν με ενα βαθμο ανεβαινει και μαθηματικα και η νιμ με ενα βαθμο σωνεται μαθηματικα...ενα απο τα σιγουρακια για μενα σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καεν χ
      τζεζενα χ2(πληρωμενη)
      αβελινο 1
      μπρεσια οβερ (καλο και το οβερ 3.5)

      Διαγραφή
    2. Monsieur το Χ της Καέν το έχει παίξει όλος ο πλανήτης.

      Η Καέν δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με την Νίμ ΕΙΔΙΚΑ μετά τα γεγονότα όπου η Νιμ ξεκίνησε δικαστικό αγώνα εναντιον της για το συγκεκριμένο παιχνίδι (και το κερδισε). Δεν ξέρω αλλά εγω θα το απέφευγα.

      Διαγραφή
    3. Τίποτα δεν είναι δεδομένο - αλλά ο ΟΠΑΠ τι το έκανε το ματσάκι ΚΑΕΝ - ΝΙΜ??? Το κατάπιε η μαύρη τρούπα??

      Διαγραφή
  15. Σημερινή Πρόταση
    Αβελίνο - Τραπάνι 1
    Μπρέσια - Μόντενα over (απο σημεία Χ ή 2)
    Κάρπι - Μπάρι over (βλέπω 2, αλλά τα πολλά οικονομικά προβλήματα του Μπάρι με στέλνουν στο συμπέρασμα ότι το ματς μπορεί να γίνει ροντέο)
    Τσιταντέλα - Παλέρμο Χ
    Καέν - Νιμ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για την Πέμπτη!!!!!!!!!!!!
    Ψάξτε τα παιχνίδια του Βελγίου που θα βγάλουν την δεύτερη ομάδα μετά την Βέστερλο που θα ανέβουν στην Α΄ κατηγορία

    Έουπεν - Περουβέλτς
    Σεντ Τρούιντεν - Λέουβεν
    Ο stoiximan έβγαλε ανάποδα τις αποδόσεις που παίζουν οι άλλοι μπουκς στο πρώτο παιχνίδι και δίνει 2,95 στον ΑΣΣΟ της Έουπεν.
    Στο 2ο παιχνίδι δίνει ένα εξωπραγματικό 6,75 στον ΑΣΣΟ στην ιστορική Σεντ Τρουίντεν.
    Τι όνειρο είδε ο stoiximan???
    Οι αγώνες είναι για την Πέμπτη - δεν με ενδιαφέρει τίποτα πάω να του ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΒΡΑΚΕΣ.

    Αλήθεια τι όνειρο είδε και βγήκε με τέτοιες αποδόσεις???
    Όποιος έχει άποψη ας μα την γράψει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράδειγμα - Δείτε εδώ τι βγάζει αυτός ο μπούκης
      https://www.mybet.com/el/athlitika-stoiximata/programma-stoiximaton

      Κάποιος μπούκης είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
      Εγώ λέω ότι ο στοιχιμαν κάνει λάθος.

      Διαγραφή
    2. Τις άλλαξε τις αποδόσεις
      https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/A-Katigoria-Velgio-16849

      Πρόλαβε κανείς να τσιμπήσει τίποτα απο τα λάθος???

      Είναι τρελόοοοοος. Είναι τρελοοοοοός ο στοιχιμαννννννννν!!!!!
      Μεγάλο λάθος του μπούκι.

      Διαγραφή
  17. ΔΑΣΚΑΛΕ μπορης να βγαλεις μια τετραδα για τεταρτη πεμπτη μηπως φαμε κανενα κοντοσουβλι με τα φιλαράκια ΑΝΑΜΕΝΩ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο επόμενο κουπόνι κύριε Λουκά.
      Μεσοβδόμαδα δεν υπάρχουν αγώνες. Μια καλή τραδούλα για σήμερα θα ήταν Αμβούργο, Μπρίζ και over το μεξικάνικο

      Διαγραφή
  18. Casino of Chance Casino Review 2021 - 나비효과.com
    Casino of Chance Casino is licensed in https://deccasino.com/review/merit-casino/ Costa Rica and goyangfc.com is one of 바카라사이트 the best casinos owned by ventureberg.com/ the company. Players can get a great welcome bonus and  Rating: 나비효과 4.5 · ‎Review by Casino.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.