Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παγκόσμιο κύπελλο 2014

Η οικοδέσποινα Βραζιλία θα κερδίσει την Αργεντινή 3-1 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η Ελλάδα έχει μοιρασμένες πιθανότητες να προχωρήσει στην επόμενη φάση, προβλέπει σε έκθεση της η Goldman Sacsh.

Σύμφωνα με τους αναλυτές του διεθνούς οίκου, η Βραζιλία αποτελεί το ακλόνητο φαβορί του τουρνουά, με 48,5% πιθανότητα να κερδίσει το κύπελλο. Ακολουθεί η Αργεντινή με πιθανότητα 14,1%.
Η Ισπανία, η νικήτρια του κυπέλλου του 2010 στην Νότιο Αφρική, αναμένεται να βγει νοκ άουτ στα ημιτελικά, όπως και η Γερμανία. 
Την ίδια ώρα η Αγγλία έχει μόνο 1,4% πιθανότητα να ξανακερδίσει το τουρνουά.
Σημειώνεται ότι το 2010 η Goldman Sachs έδινε στη Βραζιλία πιθανότητα 13% να κερδίσει τον τίτλο και 11% στην νικήτρια Ισπανία
Η πρόβλεψη του νικητή βασίζεται στην ανάλυση όλων των επίσημων ποδοσφαιρικών αγώνων από το 1960 και έπειτα. Η προσέγγιση είναι καθαρά στατιστική και δεν λαμβάνει υπόψη καμία υποκειμενική κρίση για την ποιότητα των παικτών. 
 «Οι προβλέψεις για κάθε αγώνα βασίζονται σε μια ανάλυση παλινδρόμησης που χρησιμοποιεί την ιστορία όλων των επίσημων διεθνών ποδοσφαιρικών αγώνων (όχι φιλικών) από το 1960. Αυτό μας δίνει περίπου 14.000 παρατηρήσεις για να υπολογίσουμε τους συντελεστές του μοντέλου μας. Η εξαρτημένη μεταβλητή στην ανάλυση παλινδρόμησης είναι ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει κάθε ομάδα σε κάθε αγώνα. Ακολουθώντας την βιβλιογραφία για την κατασκευή υποδειγμάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, υποθέτουμε ότι ο αριθμός των γκολ που πετυχαίνει κάθε πλευρά σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ακολουθεί μια διανομή Poisson», σημειώνεται.


Η Ελλάδα δεν είναι «ξεγραμμένη»
Η εθνική ομάδα έχει 1 στις 300 πιθανότητες να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο προβλέπει η Goldman Sachs, σημειώνοντας πως θα δώσει ισότιμη μάχη με τις αντιπάλους της στον όμιλο για μια θέση στην επόμενη φάση.

«Οι πιθανότητες πρόκρισης μεταξύ των ομάδων του ομίλου δεν κλίνουν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Ο όμιλος είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς στο τουρνουά. Η Ελλάδα έχει μια ισότιμη ευκαιρία να επιτύχει κάποια καλά αποτελέσματα στον όμιλο Γ», εκτιμά ο διεθνής οίκος.
Οι συντάκτες της έκθεσης επισημαίνουν πως ενώ το ισχυρό χαρτί της ελληνικής ομάδας είναι η αμυντική γραμμή, η ικανή μεσαία γραμμή και η γρήγορη επίθεση μπορούν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους.
«Η ομάδα συνδυάζει ένα μείγμα νέων παικτών και έμπειρων βετεράνων. Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα: Διαθέτει πολύ καλή γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα καλό ιστορικό επιτυχιών με την εθνική ομάδα και γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται τα δυνατά σημεία της ομάδα και να αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των παιχτών που έχει στη διάθεση του» επισημαίνουν.
Αν η Ελλάδα περάσει την φάση των ομίλων, είτε ως νικήτρια είτε ως δεύτερη, θα αντιμετωπίσει τον νικητή ή τον δεύτερο των ομίλων Α και Β αντίστοιχα. Ο όμιλος Α περιλαμβάνει την Βραζιλία, το φαβορί του τουρνουά. Ο όμιλος Β περιλαμβάνει την Ισπανία, άλλο ένα φαβορί, καθώς και την Ολλανδία, η οποία είναι πάντοτε ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος.
Ως εκ τούτου, θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα του ομίλου Γ να περάσει στα προημιτελικά, σημειώνει η Goldman Sachs.

Τα στοιχεία και οι προβλέψεις για την Ελλάδα

Η Goldman Sachs παρουσιάζει και την «dream team» του μουντιάλ, βασιζόμενη στις προτιμήσεις των ...πελατών της. 

Αναλυτικά η καλύτερη ομάδα είναι:
Τερματοφύλακας
Manuel Neuer (Γερμανία)
Άμυνα 
Sergio Ramos (Ισπανία)
Thiago Silva (Βραζιλία)
Philipp Lahm (Γερμανία)
Dani Alves (Βραζιλία)
Kέντρο
Eden Hazard (Bέλγιο)
Andres Iniesta (Ισπανία)
Frank Ribery (Γαλλία)
Eπίθεση
Neymar (Βραζιλία)
Lionel Μessi (Αργεντινή)
Cristiano Ronaldo (Πορτογαλία)

195 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ από καρδιας ένα μεγαλο ευχαριστω που μας δινεις ενημερωση και διαθέτεις για μας τον χρονο σου και δινεις σε μας την καλοσυνη σου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί εν κουμαρίω αδελφοί...Όποιος από 'σας θέλει ένα ποοοοοολύ χρηστικό excel για το μουντιάλ, δώστε mail και αποστέλλω πάραυτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Harry ανοίξτε το site
      https://www.hightail.com/liteconfirmation
      1) Ανοίξτε ένα λογαριασμό με όποια στοιχεία θέλετε.
      2) Πατήστε δεξιά folders
      3) μετά πάνω δεξιά upload ... βρείτε το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε και πατήστε πάνω του.
      4) Κατόπιν κλικάρετε στο κουτάκι του αρχείου που έχετε κάνει upload και πηγαίνετε στην επιλογή get public link - πατήστε πάνω και κάντε copy την διεύθυνση που σας έχει εμφανίσει.
      5) Μετά paste εδώ πέρα και θα κατεβάσουμε το excel όλοι μας.

      https://www.hightail.com/download/ZUczNnFFdGo5NVZFQmRVag
      Για δείτε - αν ανοίγει αυτό το excel που έκανα εγώ παράδειγμα.

      Διαγραφή
  3. Κ Τάκη respect!!!!!!!

    https://www.hightail.com/download/ZUczNnFBcG9qY3BESjlVag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σε όλους!

      Μιας και τα ΕΛΠΕ δεν φύγανε κάτω από τα 5 που είχα σα στόχο για να μπουκάρω ας το ρίξουμε στο κουμάρι! :-)

      Κύριε Harry κατέβασα το αρχείο που βάλατε στο link αλλά δεν το ανοίγει σωστά to excel. Βγάζει μήνυμα ότι είναι unreadable. Αν θέλετε κάντε μια δοκιμή να το κατεβάσετε να δείτε αν το ανοίγει σε εσάς. Ίσως δημιουργήθηκε πρόβλημα κατά το upload και πρέπει να το ανεβάσετε ξανά.

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Εμένα μου βγάζει αλαμπουρνέζικα το exceλακι.
      Για κάντε μια προσπάθεια ξανά κύριε Harry.

      Διαγραφή
    3. Λάθος λάθος!!!!!!!!!!
      Τώρα το ξανακατέβασα και δουλεύει μια χαρά. Απλώς έπρεπε να αλλάξω τη σελίδα κάτω κάτω στο excel και να πατήσω το κουτάκι 2014 world cup

      Άψογο κύριε Harry.

      Διαγραφή
    4. Έτσι είναι Κ Τάκη κάτω αριστερά έχει τρεις σελίδες (T - settings - 2014 world cup)
      T = Αλαμπουρνέζικα
      Settings = Παραμετροποίηση
      2014 World cup = Αυτό που μας ενδιαφέρει

      Κ Nemoz είναι .ods αρχείο, ανοίγει με όλα τα προγράματα

      Διαγραφή
    5. Έχετε δίκιο... Έπρεπε να επιλέξεις το tab 2014 World cup.

      Ευχαριστούμε Κύριε Harry!

      Διαγραφή
  4. Κύριε Τάκη και οι υπόλοιποι φίλοι για σήμερα βλέπετε κανένα καλό bet?

    Και μια ερώτηση προς τους παλιότερους, μιας και ακόμα χαρακτηρίζω πολύ νέο τον εαυτό μου στο κουμάρι...

    Σε φιλικούς αγώνες όπως αυτοί των Εθνικών ομάδων σήμερα, ποντάρουμε ή δεν ενδείκνυται?

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonjour Monsieur Memoz!

      Ελλαδάρα Χ2 και τα μυαλά στα κάγκελα.

      Διαγραφή
    2. Λα Κορούνια - Ρεάλ Χαέν X
      Σαραγόσα - Χιχόν X

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ.

      Έριξα μια τριαδούλα με τις προτάσεις σας με ζητούμενα 2-3.

      Διαγραφή
    4. Για σήμερα - με πολύ ρέντα καθ'ως έκλεισα παρολί στα Ιαπωνέζικα στο 93' (2 αγώνες ήρθαν στο 93') έχουμε :

      1) Σουντιρόλ - Προ Βερτσέλι Χ
      (μην το ψάχνετε κύριε Λουκά δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ)
      2) Λέτσε - Φροζινόνε 1
      (μην το ψάχνετε κύριε Λουκά δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ)
      3) Σικάγο - Λ.Α. Γκάλαξι Χ
      4) Πόρτλαντ - Βανκούβερ Χ
      5) Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου (under ή Χ)

      Διαγραφή
    5. δασκαλε και παλια εψαχνα καποιους αγωνες τιποτα θελω να παρακαλεσω εάν μπορειτε βαζετε τους κωδικούς μπροστα ευχαριστω δασκαλε εχει το πρακτικερ προσφορα ποδηλατο150 ευρο ριξε καμμια ιδεα να το παρουμε το ποδηλατο να πηγαίνουμε με τον ΓΑΠ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟ ΑΔΕΙΑ ΖΗΤΑΗ Στην Ιορδανία ο Παπανδρέου για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή

      Πηγή: Στην Ιορδανία ο Παπανδρέου για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/157475#ixzz33P5vYQrb

      Διαγραφή
    6. ΛΟΤΤΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 3.534.961,21 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

      Διαγραφή
  5. Απλά δεν υπάρχει........

    http://www.youtube.com/watch?v=NMGMBEbyNbw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δασκαλε επαιξα 137 χ 144 χ τις προβλεψεις σου και δικια μου εμπνευση150 ημιχρ χ τελικο 1 επι 10 φορες αξια 3 ευρο κερδος 120,78 ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ επαιξα 191 χ2 διπλη ευκαιρια στανταρ 200 χ2 διπλη ευκαιρια στανταρ και177 χ 180 1 181 2 και189 χ συστημα 2,3,4 αξια 3,30 ευρο κερδος 120 ευρο καλη μου επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγγνωμη ρε παιδια μονο εγω βλεπω παραλογο το ποσο εχει πονταριστει σε αυτο το μουντιαλ η αγγλια μονο και μονο απο κατι κοινες συμπτωσεις με το 1966? εγω αμφιαβαλλω αν θα περασουν και απο τους ομιλους..αλλωστε οταν ακους για εθνικη λουζερ το μυαλο παει μονο του στην Αγγλια. βλεπω φετος μεγαλες πιθανοτητες σε τελικο αργεντινη-βραζιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έπαιξα την Κολομβία να το σηκώσει. Απόδοση 35 στο Stoiximan.

      Διαγραφή
    2. εγω θα παιξω πρωτο σκορερ διοργανωσης μεσι..ειναι πολυ ξεκουραστος αφου ειχε τραυματισμους ολο το χειμωνα και η αργεντινη εχει εναν ομιλο που δεν θα αντιμετωπισει δυσκολιες με τις αμυνες οπως νιγηρια και ιραν οποτε αναμενω πολλα γκολ στα 3 ματς του ομιλου της

      Διαγραφή
    3. Σωστότατο σκεπτικό Monsieur! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    4. και σε σας !!!αν και δυστυχως για το ποδοσφαιρο που θα δουμε και ευτυχως για την εθνικη μας ειναι οριστικη η απουσια του φαλκαο απο οτι διαβασα στα τελευταια νεα

      Διαγραφή
    5. Κ George αν και δεν παίζω μακροχρόνια, επιτρέψτε μου μια διαφωνία...
      Ο Μέσι όπως και ο Αγουέρο δεν είναι οι φουνταριστοί της Αργεντινής...
      Το 9αρι της Αργεντινής είναι ο Ιγουαΐν....
      Και παλιά στη ΡΕΑΛ και φέτος στη ΝΑΠΟΛΙ αλλά και στην εθνική παίρνει την τελική πάσα.... Και στις τρεις ομάδες πρώτος σκόρερ!!!!!


      Ο Κ Τάκης λίγο πιο κάτω το τίμησε ;-))))

      Διαγραφή
    6. δεν διαφωνω μαζι σας κυριε harry..παρ ολα αυτα ο μεσι εχει αποδειξει οτι ειναι μια μηχανη γκολ και εχει ξεπερασει τα ορια των θεσεων.. μην ξεχνατε οτι και ο ροναλντο δεν ειναι φουνταριστος στην πορτογαλια η στην ρεαλ και ειναι μακραν ο πρωτος σκορερ τους..εν μερει εχετε δικιο αλλα οπως εγραψα πονταρω κυριως στα ξεκουραστα ποδια του και στο οτι χρωσταει μια καλη διοργανωση για να κλεισει πολλα στοματα..παντως εχω στο μυαλο μου και τον νευμαρ που βλεπω οτι με την εθνικη γινεται αλλος παιχτης

      Διαγραφή
    7. και το φετινο μουντιαλ θελει πολλη προσοχη στα πονταρισματα...το κλιμα και οι συνθηκες στη λατινικη αμερικη διαφερουν πολυ απο την ευρωπη τετοια εποχη και οι λατινοαμερικανικες ομαδες εχουν κατα τη γνωμη μου σημαντικο πλεονεκτημα σε αυτον τον τομεα για αυτο περιμενω αρκετες εκπληξεις σε αυτη τη διοργανωση

      Διαγραφή
  9. Να το και το online του ΟΠΑΠούλη!

    http://www.pamestoixima.gr/EL/1/homepage#action=homepage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για Mundial

    1) Νικητής Mundial --> Brazil στο 3,85
    2) Ελλάδα θα βάλει κάτω απο 2,5 γκολ στο 1,87
    3) Πρώτος σκόρερ Mundial ---> Higuain στο 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣγιαυτα τα 3 1) Νικητής Mundial --> Brazil στο 3,85
      2) Ελλάδα θα βάλει κάτω απο 2,5 γκολ στο 1,87
      3) Πρώτος σκόρερ Mundial ---> Higuain στο 20 τα εχει ο ΟΠΑΠ να τα παιξω μηπως παρω ένα ποδηλατο να πηγαινω για μπανιο στο ριον

      Διαγραφή
    2. Βλέπω τετράδα στο MUNDIAL
      Βραζιλία
      Αργεντινή
      Γερμανία

      Διαγραφή
  11. καλημέρα αδερφια ΔΑΣΚΑΛΕ βγαλε μια τετραδα για σαβατοκυριακο ζουμερη να παιξω συστημα 2,3 ,4 κοστος 3,30 ευρο να παρω ποδηλατο και θα σε βαλω στο ποδηλατο να παμε για καλαμαράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά καλύτερα να πάμε για καλαμαράκι ντέι με το κότερο που έβγαλε ο Κύριος Δαρείος από την ΕΤΕ! :-)

      Την καλημέρα μου σε όλους!

      Διαγραφή
    2. Bonjour Monsieur Nemoz! Κότερο όχι. Ενα μεσαίο αυτοκίνητο ναί.

      Χαχαχαχαχαχα. Θα πάμε με αυτό.

      Στοιχηματικά ΑΠΟΧΗ μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕ

      Διαγραφή
  12. ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑ 122 1στανταρ 126 1 στανταρ και115 2 120 χ 124 χ 135 χ συστημα 2,3,4 αξια 3,30 ευρο κερδος 396,54 ευρο καλη μου επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πηγα και καταθεσα τον οβολο μου στον ΟΠΑΠ επαιξα 142 2στανταρ 146 1 στανταρ και 149 1 στανταρ και 143 χ ημιχρονο 2 τελικο 145 χ 151 χ 161 1 συστημα 2,3,4,αξια 3,30 κερδος 1.103,77 ευρο καλη μου επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χαρούλα τα πήγατε στα στάνταρ. Αν αυτά τα παίζατε σε τριάδα μόνα τους τώρα θα είχατε αγοράσει το ποδήλατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυριε δαριε η εκτιμηση μου στο προσωπο σας είναι μεγαλη εάν σημερα μου περαση το 161 το παιζω 1 θα παρω 27 ευρο βρηκα μεταχειρισμενο ποδηλατο 70 ευρο το εκλεισα το σαββατο θα το παρω την τριτη αυριο ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΞΑ 160 1 στανταρ 167 1 στανταρ και το συστημα 2,3,4, ητοι 155 χ 156 ανατροπη 2 ημιχρονο 1 τελικο 163 χ και 170 χ αξια 3,30 κερδος 3.079,47 ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΛΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εβγαλα μια πενταδα για τεταρτη πεμπτη βασισμενη στο ενστικτο μου και παω να την ΠΑΙΞΩ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4,5, κοστοσ 4,80 ευρο 103 1 108 2 109 1 110 χ 116 1 καλημέρα αδερφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά είδα ότι με ψάχνατε.
      Για τον επόμενο μήνα θα αγωνιστώ θα αγωνιστώ μόνο σε αγώνες παγκοσμίου κυπέλλου. Τίποτα άλλο δεν θα μου ''χαλάσει'' το μυαλό.

      Διαγραφή
  18. Στον αγώνα της πρεμιέρας Βραζιλία - Κροατία (κωδικός 300 για τον κύριο Λουκά) μου έχουν κολλήσει τα σκορ 2-0, 2-1, άντε 3-0 ή 3-1.
    Επειδή κάτι πρέπει να παίξω επιλέγω το σύνολο τερμάτων 2-3 - μου φαίνεται το πλέον καλό ποντάρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σε όλους, και καλή αρχή να έχουμε στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

      Κύριε Τάκη νομίζω ότι και ο άσσος ημίχρονο/τελικό, είναι ένα καλό ποντάρισμα, μιας λόγο έδρας οι Βραζιλιάνοι θα μπουν ορεξάτοι! Απόδοση 2,0 στο stoiximan.

      Έχετε κάποια ένσταση?

      Διαγραφή
    2. Για εμένα η Βραζιλία δεν θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα πηγαίνει να πάρει τα ματς με 1-0 και όταν μπορεί με 2-0. Βέβαια με κάποιους πολύ μέτριους αντιπάλους μπορεί να βάλει περισσότερα τέρματα.
      Η ομάδα θα είναι μια κλασσική ομάδα του Σκολάρι.
      Προσεκτικά στην άμυνα, διαφυλάττομαι το ΜΗΔΕΝ παθητικό και μετά κοιτάμε να βάλουμε γκολ.

      Άρα είναι πιθανό η Βραζιλία στα ματς της να έχει πολλά με Χ ημίχρονο. Τώρα με την Κροατία δεν ξέρω τι θα συμβεί με το ημίχρονο.

      Διαγραφή
    3. δασκαλε θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου ότι στα περισοτερα παιχνίδια ΝΤΕΡΜΠΙ το Α ημιχρονο θα είναι χ προσωπικα θα παιξω τα ημιχρονα σε χ το συστηματακι 2,3,4 αξια 3,30 ευρο

      Διαγραφή
    4. Μεξικό - Καμερούν
      Όταν λέει ο Μουρίνιο ότι ο Ετό είναι γέρος τότε είναι γέρος - πάει και τελείωσε. Μεγάλη κόμπλα έχει ο Ετό, απόδειξη όταν που και που βάζει κανένα γκολ (κάθε δίσεκτο έτος δηλαδή) πανηγυρίζει με έναν τρόπο ειρωνικό κάνοντας τον γέρο. Αυτό δείχνει κόμπλα και δεν θα του βγει σε καλό.
      Θα μου πείτε και ο Ροζέ Μιλλά ήταν γερούκλα αλλά τα γκολάκια τα έβαζε. Ναι αλλά αυτός παραδεχόταν ότι είναι γερούκλα - μάλιστα δεν ήξερε ακριβή ημερομηνία γέννησης.

      Για εμένα οι μεγάλες απογοητεύσεις αυτού τυ Mundial θα είναι οι ομάδες της Αφρικής - κουρασμένες και γερασμένες θα φάνε φάπες. Έτσι το βλέπω εγώ. Έχουν καβαλήσει καλάμι οι Αφρικάνοι και θα φάνε φάπες. Αν κάνουν κάτι αυτό το κάτι θα το περιμένω απο την Αλγερία.

      Στο Μεξικό - Καμερούν αναμένω το Μεξικό να πάρει τη νίκη. Εμπορική ομάδα το Μεξικό, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει απο τον όμιλο μετά την Βραζιλία - αν και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά παίζει με τον κόμπλα τον γερό Ετό μωρέ???
      ΑΣΣΟΣ ή έστω 1Χ

      Διαγραφή
    5. Ισπανία - Ολλανδία
      Δεν μπορώ να δω με τίποτα τους Ολλανδούς να νικάνε σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να παίξω την ισοπαλία αλλά δεν με πείθει η Ολλανδία ότι δεν είναι ικανή ούτε γιαυτό.
      Παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι ντέρμπι και είναι επανάληψη του μεγάλου τελικού του Mundial του 2010 - οπότε θεωρώ ότι το 1,8 με 1,9 που δίνουν οι μπούκιδες στην Ισπανία λίγο. Θα ήθελα μια απόδοση πάνω απο το 2.

      Περιμένω μια νίκη με 1-0 των ισπανών, δίχως να αποκλείω το 1-1.
      Θα ήθελα να παίξω σύνολο τερμάτων 1 εως 2

      Διαγραφή
    6. Χιλή - Αυστραλία
      Ποιά Αυστραλία τώρα - πάμε παρακάτω. θα ρουφήξει μια τριάρα ξεγυρισμένη και πάμε παρακάτω.
      Over 2,5 τέρματα - πληρώνει και καλά.

      Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις για τους 4 πρώτους αγώνες.

      Διαγραφή
    7. κυριε τακη με καλυψατε απολυτα στις προβλεψεις..για μενα η χιλη θα περασει ως δευτερη και βλεπω οτι η βραζιλια θα ειναι η καλυτερη αμυνα της διοργανωσης με αμυντικη τετραδα τιαγκο σιλβα νταβιντ λουιζ αλβες και μαρσελο δεν βλεπω τροπο να φαει πανω απο 4 γκολ συνολο στην διοργανωση..παντως απο τα φιλικα βλεπω μια ευχαριστη εκπληξη φετος στη διοργανωση που θα ειναι η γαλλια η οποια και χωρις ριμπερι δειχνει πανετοιμη τωρα βεβαια απο τους γαλλους και τους ιταλους περιμενω σε καθε διοργανωση το καλυτερο και το χειροτερο

      Διαγραφή
    8. Κύριε George μεγάλη η κόμπλα των Γάλλων - σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Για κακή τους τύχη δεν έχουν έναν Ζιντάν να τους βγάλει απο την μετριότητα - τους έχω για μεγάλες κόντρες, αλλά προς το παρόν έριξα μια δυαδούλα.

      Βραζιλία - Κροατία σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,97
      Μεξικό - Καμερούν 1 στο 2,25 - άντε ρε γερούκλα Ετό σε βλέπω να βάζεις κανένα αυτογκόλ ή να κάνεις κανένα πέναλτι.

      Διαγραφή
    9. Η 8αρα στην τζαμαικα για μενα δειχνει προσπαθεια αυτοεπιβεβαιωσης των Γαλλων οι οποιοι δεν εχουν στο μουντιαλ τους 2 απο τους 3 μεγαλους παιχτες τους (ριμπερυ,νασρι) αλλα οπως εγραψα τους εχω ικανους για τα παντα και για τιποτα...αλλωστε θυμηθειτε την ομαδα των γαλλων στο μουντιαλ του 2002 με ζιζου στα καλυτερα του ανρι πιρες βιειρα που δεν καταφεραν να κρδισουν ουτε την σενεγαλη

      Διαγραφή
    10. Για μενα αν βγουν πρωτες απο τους ομιλους τους ισπανια βραζιλια αργεντινη γερμανια βλεπω αυτες να ειναι και η τετραδα των ημιτελικων

      Διαγραφή
    11. Και κατι ακομα: μην υπερεκτιματε το βελγιο!!!το οτι υπαρχει μια εξαιρετικη φουρνια δεν μου λεει κατι περα απο μια πιθανη πρωτια στον ομιλο..οταν βλεπεις απεναντι φανελες οπως η βραζιλια,η γερμανια και η ολλανδια δεν αρκει απλα να διαθετεις καλες μοναδες και για μενα το βελγιο πανω απο τους 16 θα ειναι εκπληξη

      Διαγραφή
    12. Ούτε εγώ έχω σε μεγάλη υπόληψη το Βέλγιο. Πολυδιαφημισμένη ομάδα και το αξιοπερίεργο είναι ότι την περιμένει πολύς κόσμος ότι θα πάει καλά. Προσωπικά σκέφτομαι να την κοντράρω στα ματσάκια της.

      Διαγραφή
    13. Το Καμερούν ήταν όπως ακριβώς το περίμενα. Που πάτε βρεεεεε με τον γέροντα τον Ετό?
      Αφού ο Μουρίνιο λέει είναι γερούκλα τότε είναι γερομπαμπαλής. Πάει και τελείωσε.
      Να σημειώσω ότι όπως εμφανίστηκε το Καμερούν σήμερα - τα ίδια χάλια περιμένω και απο Ακτή, Νιγηρία και Γκάνα. Αν κάνουν συνολικά μια νίκη όλες οι Αφρικάνικες ομάδες ζήτημα θα είναι.

      Διαγραφή
  19. Βλέπω Βραζιλία για χίλιους δύο λόγους,παικτικώς γιατί είναι σοβαρή(εκνευριστικά σοβαρή για εμάς που αγαπήσαμε τη Brazil για το φαντεζί ποδόσφαιρο που βλέπαμε για 10ετίες)και με άμυνα γρανίτη δεν θα τρώει εύκολα γκολ(ο βασικός κανόνας τη σήμερινή εποχή για κούπες).

    Μη παικτικώς γιατί ως γνωστόν όποτε έχει διεξαχθεί Μουντιάλ σε λατινοαμερικάνικη περιοχή,το σήκωσε λάτιν χώρα.Γιατί οι Βραζιλιάνοι έριξαν του κόσμου τα λεφτά(κοινώς έφαγαν τον άμπακο οι εκεί Μπόμπολες και οι Περιστέρηδες)και ο κόσμος εάν δεν το σηκώσουν θα τα κάνει λίμπα.

    Γιατί τα παλαιότερα φαβορί,Ισπανοί-Γερμανοί,έχουν κάψει φλάντζες φέτος.Καλά για τους Αργεντίνους δεν το συζητώ,ίσως η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη παγκοσμίως.

    Έκπληξη τύπου Ελλάδος το 2004 δεν βλέπω,ίσως η Ουρουγουάη να έχει κάποια τύχη γιατί έχει ομαδάρα και ταπεραμέντο ειδικά για τα Μουντιάλ.

    Επομένως,έριξα το στοιχηματάκι μου από σήμερα(και το μοναδικό για όλη τη διοργάνωση,προτιμώ να το βλέπω παρά να παίζω)για νικήτρια τη Σελεσάο και νομίζω ότι το 3.75 του ΟΠΑΠ δεν είναι άσχημο αν κρίνω ότι σχεδόν παντού έξω παίζεται στο 4.00.

    Καλές μας τηλεθεάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ντεμπουτο μουντιαλ με χινάρι και σκορ 1-1 (η κροατία θα προηγηθεί)
    με Luka Modric στο κέντρο παρά την απουσία του MANDZUKIC η κροατία θα αντισταθεί για τα καλα.Οι βραζιλιάνοι θα ειναι αγχωμενοι,ρισκαρω το 1-1 με 10 απόδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πάντως σε αυτό που θα συμφωνούμε όλοι είναι οτι η andriana lima είναι το καλύτερο του mundial
    https://www.youtube.com/watch?v=0zKL2Zxq4W4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.scribd.com/doc/228978460/World-Cup-Economics-Report

    Το report της Goldman! Στοιχήματα, αναφορές οικονομικές ποδοσφαιρικές στατιστικές κλπ. Ευχαριστούμε Κε Τάκη για το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν άντεξα την αποχή και τελικά έριξα και εγώ κάτι ψιλά σε μακροχρόνιο.

    Πρώτος σκόρερ....

    Μπενζεμά @ 26,00
    Ιγουαίν @ 21,00
    Αγουέρο @ 15,00

    Από 'δω και πέρα live με μικρές εξαιρέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλη επιλογη ο benzema κυριε harry απλα θα εξαρτηθει απο το ποσο μακρια θα φτασει η γαλλια γιατι βλεπω οτι αν ερθουν οπως τα περιμενουμε τα αποτελεσματα στους 8 διασταυρωνεται με γερμανια

      Διαγραφή
    2. To να πετάς 8 γκολ σε ένα φιλικό, άνευ σημασίας, με τη Τζαμάικα δείχνει μεγάλη κόμπλα. Προσπαθούν τα Γαλλάκια να φτιάξουν την ψυχολογία τους και να αποδείξουν ότι είναι μεγάλη ομάδα. Για εμένα είναι Γαλλάκια ότι και να κάνουν. Αν περάσουν απο τον όμιλο τους θα περάσουν με αίμα και ιδρώτα και ότι νίκη κάνουν θα την κάνουν με πολύυυυυ κόπο και άγχος.

      Διαγραφή
    3. Κ George τρία πράγματα κοιτάς όταν ψάχνεις για πρώτο σκόρερ...
      1) Αν είναι ο παίκτης που παίρνει την τελική πάσα.
      2) Αν υπάρχουν παίκτες από πίσω να τον ταΐζουν.
      3) Πόσο μακριά θα πάει η ομάδα του.

      Κ Τάκη διαφωνώ... Δεν λέω ότι (οι Γάλλοι) θα καταπλήξουν τα πλήθη, αλλά θα έχουν μια καλή πορεία....

      Μένει να αποδειχθεί...

      Τα φιλικά δεν τα λαμβάνω καθόλου υπόψη.

      Έχει ενδιαφέρον να δείτε σε πόσα φιλικά έχει κερδίσει μέχρι τώρα η Ιταλία!!!!

      Διαγραφή
    4. Μια ζωή η Ιταλία κύριε Harry έτσι είναι.
      Δεν κερδίζεται εύκολα απο κανένα μεγαθήριο, αλλά φτύνει αίμα για να κερδίσει και τον πιο άμπαλο.
      Δεν θα παραξενευτώ ακόμη και αν φέρει 3 ισοπαλίες στον όμιλο - αν και περιμένω να μαζέψει 5 βαθμούς στον όμιλο

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα σε όλους!

    Λοιπόν έριξα τα πρώτα πονταρίσματα.

    1) Νικητής Μουντιάλ Βραζιλία

    2) Πρώτος σκόρερ Higuain

    3) Βραζιλία-Κροατία Ημίχρονο/Τελικό άσσος @ 2,0

    4) Δυάδα
    Πρόκριση Ισπανία & Ολλανδία (β όμιλος) @ 2,1
    Πρόκριση Ιαπωνία (Γ όμιλος) @ 2,0

    5) Παρολί για πλάκα αν κάτσει με λίγα ευρώ ποντάρισμα.

    Πρόκριση Ισπανία & Ολλανδία (β όμιλος) @ 2,1
    Πρόκριση Ιαπωνία (Γ όμιλος) @ 2,0
    Νικητής Βραζιλία (Α όμιλος) @ 1,23
    Νικητής Αργεντινή (ΣΤ όμιλος) @ 1,22
    Πρόκριση Γαλλία και Ελβετία ('Ε όμιλος) @ 2,1
    Πρόκριση Γερμανία και Πορτογαλία (Ζ Όμιλος) @ 1,6

    Χωρίς ζητούμενα, εξάδα καρφωτή.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ με την Ελβετία. Γουστάρω περισσότερο Εκουαδόρ. Βέβαια οι Ελβετοί έχουν ένα σοβαρό προπονηταρά που είναι και Γερμανάρας οπότε θα είναι αξιόπιστοι - αλλά ο Ισημερινός για εμένα είναι καλύτερη ομάδα. Αν δεν υπήρχε ο Χίτσφελντ θα είχα ήδη ποντάρει στο Εκουαδόρ αφού όπου υπάρχουν Γερμανοί οφείλουμε τουλάχιστον να τους σεβόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να φανταστω τα Γαλλάκια να κερδίζουν τους Ελβετούς, ενώ αν στο τελευταίο τους ματς το Εκουδόρ θέλει την νίκη για να προκριθεί τότε θα πέσει φάπα στα Γαλλάκια - έτσι το βλέπω και ας πάνε να βάλουν 8 γκολ στις Ονδούρες (στο εναρκτήριο τους ματς) τα Γαλλάκια. Ακόμη καλύτερα θα υπερτιμηθουν απο τους παίκτες.

      Διαγραφή
  25. Μερικές αποδόσεις που μου κάνουν μεγάλη αίσθηση.
    Απλώς προς το παρόν τις καταγράφω για να δω πως θα εξελιχθούν

    Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία στο 2,9 η Ιαπωνία. Βλέπω φάπες να πέφτουν στους γερο Αφρικάνους
    Ιράν - Νιγηρία στο 3,6 ο ΑΣΣΟΣ
    Γκάνα - ΗΠΑ στο 3 το ΔΙΠΛΟ
    Κροατία - Μεξικό στο 3,1 το ΔΙΠΛΟ
    Ελλάδα - Ακτή Ελεφ. στο 3,05 η Ελλάδα
    Ισημερινός - Γαλλία στο 4 ο ΑΣΣΟΣ του Ισημερινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισπανία - Ολλανδία 2 @ 5,00???????

      Διαγραφή
    2. Ισπανία - Ολλανδία
      Αν πιστεύετε κύριε harry ότι η Ολλανδία μπορεί να κερδίσει την Ισπανία (όντως το 5 είναι πολύ μεγάλη απόδοση για ένα τέτοιο παιχνίδι) τότε μήπως το 2,55 στο over είναι προτιμότερο??
      Θεωρώ οτι 1 τέρμα θα το βάλει η Ισπανία όπως και να έχει.

      Διαγραφή
    3. Αν το 5,00 είναι μεγάλη απόδοση Κ Τάκη τότε το 5,75 τι είναι????

      Το τίμησα μόνο και μόνο για την απόδοση....(χαμηλή μίζα)

      Ισπανία - Ολλανδία 2 @ 5,75

      Διαγραφή
    4. Σας ακολούθησα στο Ισπανία - Ολλανδια στο 2 με απόδοση 5,8 το πήρα κάνοντας έναν συνδυασμό που θα τον γράψω στο ημίχρονο. Να δούμε το Ά μέρος και τα λέμε μετά.

      Έλα βρεεεεεεεεε Φααααααααν Χααλ πάρτους τα βρακιά και στείλτους πάνω στην Βραζιλία ή στο σπίτι τους.

      Πάω για τα σουβλάκια και τα μπιρόνια τώρα.

      Διαγραφή
    5. Τώρα να σας μαγαρίσω το 2πλό ή να μην...? Ποια Ολλανδία,με παίκτες στην ενδεκάδα από το ανυπόληπτο πρωτάθλημα της τουλίπας και τα κασάρια...

      Μακάρι να καθήσει να κονομίσετε αλλά ένα 3μπαλο σήμερα της Ισπανίας θα το ευχαριστιόμουν.Άντε να ανάψουν λίγο τα αίματα,Μουντιάλ έχουμε,VAMOS χαχαχα

      Διαγραφή
    6. Μόλις είδαμε το γκολ της φετινής διοργάνωσης....

      Πέρσηηηηηηηηηηηηηης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Λουίς Φααααααν Χααααααλ κύριε Τζο. Του τα πήρε όλα τα σώβρακα. Σώβρακο για σώβρακο Ισπανικό δεν έμεινε.
      Και από Σεπτέμβρη ο Τάκαρος Μαν. Γιουνάιτεντ με Λουίς Φααν Χάαλ θα την ακολουθεί πιστά.

      Διαγραφή
    8. Ας έκανε το 2-0 το παλτό ο Σίλβα και θα σας έλεγα μετά Φαν Χάλιας.Άφησε και ο κόραξ το γκολ φάουλ για το 1-2 και τετέλεσται...
      Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,από μάγκα σε κάνει δάγκα και τούμπαλιν,γίγαντες από σήμερα τα κασάρια οι τουλίπες.

      Ήρθε η ώρα της κορύφωσης για την Ισπανία,ένας αντίπαλος λιγότερος για εμάς τους Βραζιλιάνους χεχε

      Σε καλή μεριά κύριε Τάκη και κύριε Harry!

      Διαγραφή
    9. Το πέναλτι της Ισπανίας δεν ήταν πέτσινο κύριε Τζο?
      Το πήρε με πολύ μαγκιά ο Ντιέγκο Κόστα.

      Πράγματι, μόλις είδαμε τους τίτλους τέλους της Εθνικής Ισπανίας. Αν δεν κερδίσει την Χιλή κουνάει μαντήλι, αλλά ακόμη και 2η να περάσει πάλι θα κουνήσει μαντήλι καθώς η Βραζιλία μπορεί δεν μπορεί στους 4 θα την φτάσουν.

      Άσχετο - αλλά εγώ ακόμη δεν πήγα ταμείο.

      Διαγραφή
    10. Κ Tzo τα πάντα στο στοίχημα είναι θέμα απόδοσης!!!!!

      Το 5,75 δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει και ας έχανε η Ολλανδία με 10 - 0 !!!!

      Όσες φορές και να μου το έδινε ο μπουκ πάλι θα το έπαιρνα!!!!

      Για το τέλος της Ισπανίας δεν βιάζομαι είναι νωρίς ακόμα!!!!

      Διαγραφή
    11. Ήταν μουσαντένιο το πέναλτυ,με το άλλο το παλτό τον Κόστα.Το αδύναμο σημείο της Ισπανίας σήμερα ήταν τα χαφ της(Μπάρτσα γαρ)και το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο Πικέ-Ράμος.Τους χτύπησαν οι τουλίπες στην καρδιά,τους τρύπησαν...

      Παίξατε μαζί με το σκοράκι της Χιλής?

      Διαγραφή
    12. Κύριε Harry σωστά παίξατε,εγώ απλά σχολίασα ως φίλαθλος και εξέφρασα προσωπικές επιθυμίες χεχε

      Όσο για το τέλος της Ισπανίας,έχει τελειώσει είτε περάσει είτε όχι.Κορύφωσε ως ομάδα,το μοντέλο Μπάρτσα μας χαιρέτησε...

      Διαγραφή
    13. Κ Tzo αν ο Κόστα είναι παλτό τότε ο Τόρες τι είναι?????

      Τρίπλα σε κενή εστία??????????? Πιο βλάκας πεθαίνεις !!!!!!!!

      Διαγραφή
    14. Όχι το σκορ 4-1 της Χιλής δεν το έπαιξα - ούτε θα το παίξω τελικά.
      Το έγραψα πιο κάτω ....
      ---------------------------------------------------------------
      Κύριε Τζο δεν είναι για 5,8 η Ολλανδία - ΟΚ καλύτερη ομάδα η Ισπανία, αλλά όχι και 5,8 η Ολλανδία. Τες πα. Υπάρχει μια προσφορά στον stoiximan που αν παίξεις 4άδα και χάσεις 1 σου επιστρέφεται το ποντάρισμα.
      Έχοντας ως σίγουρα τα
      Χιλή - Αυστραλία 1
      Κολομβία - Ελλάδα 1
      Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα 1
      σκέφτηκα ότι είναι καλή ευκαιρία να πάρω το ποντάρισμα της Ολλανδίας στο 5,8 και να σχηματίσω την 4αδα.

      Διαγραφή
    15. Το πέναλτι που πήρε ο Κόστα ήταν μεγάλη μαγκιά. Όλους μας ξεγέλασε.

      Διαγραφή
    16. Κ Tzo μη βιάζεστε...

      1982 η ανύπαρκτη στον πρώτο γύρο Ιταλία (0 - 0 στα τρία ματς του ομίλου) πήρε την κούπα!!!!!

      Διαγραφή
    17. Κύριε Harry στο 1-5 το μυαλό έχει θολώσει,τα σωβρακάκια έχουνε γίνει καφέ,όλα πάνε στραβά χαχα

      Λέγοντας παλτό τον Κόστα,τον θεωρώ υπερτιμημένο παίκτη όπως και τη φετινή Ατλέτικο.Είδα πολλά παιγνίδια της φέτος στην Πριμέρα και δεν άντεχα αυτό που έβλεπα.Η διάρκεια θα μας δείξει εάν έχω λάθος ή όχι.

      Διαγραφή
    18. Άσχετο....

      Κ Τάκη έπρεπε να έχουμε chat!!!!!

      Διαγραφή
    19. χεχεχε δεν είναι το ίδιο κύριε harry. Μιλάτε για Ιταλία που πάντα είναι ανύπαρκτη στους πρώτους γύρους.
      Τώρα η Ισπανία αν περάσει απο οτν όμιλο θα πέσει πάνω στην Βραζιλία. Εσείς πως το κόβετε? Θα αφήσουν την Βραζιλία εκτός 4αδας? Η ΦΙΦΑ θα φροντίσει. Άστε που πιστεύω θα την καθαρίσουν την Ισπανία απο τον αγώνα με την Χιλή.
      Οι εντολές θα πέσουν!!!

      Εξάλλου 2 συνεχόμενα ευρωπαϊκά και 1 Π.Κ πήρε. Ευχαριστημένοι να είναι. Για εμένα. η Ισπανία, πήρε τα τελευταία 6 χρόνια περισσότερα από όσα άξιζε.

      Διαγραφή
    20. Ισπανία - Χιλή βλέπω τώρα στο stoiximan
      1,7 - 4 - 5
      Θα ανέβει και άλλο το διπλό αφού όλοι θα πέσουν σαν τρελλοί πάνω στον ΑΣΣΟ. Έτσι νομίζω.

      Διαγραφή
    21. Κύριε Τάκη έχετε σίγουρη τη νίκη της Κολομβίας επί της Ελλάδος?Επειδή έχω παρακολουθήσει στα λάτιν προκριματικά την Κολομβία,δεν είναι αξιόπιστη πίσω και η απώλεια του Φαλκάο είναι πράγματι πολύ σημαντική.Να δούμε βέβαια την ενδεκάδα του Σάντος,έχει κι αυτός τις εμμονές του και δεν ξεγελιέμαι απ'τα 2 τελευταία μας φιλικά με το φρεσκάρισμα που επεχείρησε.

      Κύριε Harry είναι άλλο να ξεκινά μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα επιτυχημένο παρελθόν(μέχρι το 1982 δεν είχε ξεπεταχθεί η Ιταλία) με 3 λευκές ισσοπαλίες και άλλο η κορυφαία ομάδα του κόσμου επί 6 συναπτά έτη να ξεκινάει με συντριβή-εξευτελισμό.

      Στην τεχνική ανάλυση αυτό το λέμε κορύφωση και εκκίνηση της πτώσης χεχε

      Διαγραφή
    22. Άσχετο αλλά θεωρώ μεγάλη ευκαιρία στο
      Ρωσία - Νότια Κορέα
      να μου δίνουν την Ρωσία στο 2,3

      Διαγραφή
    23. Κύριε Τζο τίποτα δεν θεωρώ σίγουρο. Λέγοντας σίγουρο εννοούσα ότι ήταν μια 3αδα που θα την ποντάριζα έτσι και αλλιώς.
      Η Κολομβία απο εκεί που δινόταν 1,4 προ Μουντιάλ έχει φθάσει στο 1,94 (επειδή τραυματίστηκε ο Φαλκάο).
      Πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ έλεγα ότι με την Κολομβία η Ελλάδα θα έπαιρνε μια ισοπαλία - λευκή ισοπαλία (0-0), αλλά τώρα όλοι το πιστεύουν αυτό, γιαυτό έπαιξα Κολομβία στο 1,93. Εγώ λέω ότι θα το πιάσω - αλλά και αν το χάσω δεν πειράζει, αφού η Εθνική μας θα ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    24. Μπορεί και για εμάς αυτό το Μουντιάλ ν'αποδειχθεί το pic,έρχεται ο Ρανιέρι και ποιος ξέρει τι έχει κατά νου.

      Την Ιαπωνία υπολόγιζα περισσότερο,δεν μπορούμε να παίξουμε εύκολα τέτοιες ομάδες που τρέχουν ασταμάτητα και έχουν δουλέψει σκληρά τα τελευταία 10 χρόνια για να ξεφύγουν από την ανυποληψία.

      Διαγραφή
    25. Είμαστε μια γερασμένη ομάδα που δεν έχει αξιόπιστους επιθετικούς. Επίσης ως Εθνική Ελλάδος (όπως και η Ισπανία) τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε πάρει πολύ περισσότερα απο όσα πραγματικά αξίζαμε και γιαυτό αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά και στα κουρασμένα γερόντια που θα δούμε αύριο.

      'Άντε καληνύχτα πάμε για το νυχτερινό παιχνίδι.

      Διαγραφή
    26. παιδια οτι θα εβλεπα την αυστραλια να πιεζει τη χιλη εστω και για 15 λεπτα δεν μπορουσα να το φανταστω.φυσικα δεν μπορουσα να φανταστω και την ανυπαρξια της ισπανιας απεναντι στην ολλανδια οποτε κραταω μικρο καλαθι για αυτα που θα δουμε στο εξης. εκτος συγκλονιστικου απροοπτου η ισπανια θα φυγει φετος απο τους 16 καθως πεφτει πανω στη διοργανωτρια βραζιλια και οσοι εχουμε δει αυτα που εγιναν για να παει η νοτια κορεα στα ημιτελικα το 2002 δεν νομιζω να αμφιβαλλουμε οτι πριν τους 4 η βραζιλια δεν αποχαιρετα φετος

      Διαγραφή
    27. Το ματσάκι κύριε George εξελίχθηκε όπως ακριβώς το είχα στο μυαλό μου. Άναρχο ματς, όλοι επίθεση και μετά τρεχάλα να προλάβουμε να γυρίσουμε στην άμυνα.
      Η αλήθεια είναι ότι με ψιλοαπογοήτευσε η Χιλή με το σύστημα τουρλουμπούκι που έπαιζε. Όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνες απο το Χιλιανικό πρωτάθλημα (ο κύριος Τζο θα καταλάβει τι εννοώ αφού βλέπει Χιλή) η εθνική Χιλής έπαιξε όπως ακριβώς παίζουν στο Εθνικό πρωτάθλημα οι ομάδες της Χιλής. Όλοι εμπρός - όσα βάλουμε και όσα φάμε.
      Περίμενα την Χιλή να έχει εξελίξει κάπως το ποδόσφαιρο της σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Αυτοί ήθελαν με τρίπλες και πάσες να περάσουν την γραμμή του τέρματος με την μπάλα στα πόδια τους.

      Διαγραφή
    28. Όντως στο Χιλιανό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν γραμμές,άμυνα-κέντρο-επίθεση,παίζουν όλοι εναντίον όλων και γι'αυτό είναι η χαρά του over.Με μια εξαίρεση το φετινό θερινό τους τμήμα,πιθανολογώ λόγω Μουντιάλ αφού ξεκίνησε 1 μήνα νωρίτερα.

      Η χθεσινή Χιλή δύσκολα χτυπάει την Ισπανία αλλά επειδή οι δεύτεροι θα'ναι πεθαμένοι ψυχολογικά μπορεί να γίνει η έκπληξη.Νορμάλ η Χιλή τρώει 4 γκολ από Βραζιλιάνους και Ισπανούς και πάει σπίτι της.

      Διαγραφή
    29. χεχε κύριε τζο εγώ θα την κοντράρω την Ισπανία. Την είδα στο φιλικό της με την Βολιβία (2-0) εντός Ισπανίας και δεν μου άρεσε καθόλου - όμως η μεγάλη μου έκπληξη ήταν στο τελευταίο φιλικό της με το Ελ Σαλβαδόρ. Παρόλο που τελικά νίκησε με 2-0 με 2 τέρματα προς το τέλος του Β΄ημιχρόνου το Ελ Σαλβαδόρ κυριολεκτικά έκανε στους Ισπανούς μεγάλες πλάκες καθώς τους έκανε ένα μάτσο ευκαιρίες. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο του Β ημιχρόνου έβλεπες μια ισπανία κλεισμένη στα καρέ της και να μην ξέρει απο που της ερχόταν η μπάλα.
      Το Ελ Σαλβαδόρ έκανε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι που έκανε εχθές η Χιλή. Για εμένα αξίζει άλλη μια φορά να κοντράρω ισπανία, τώρα αν είναι Χ ή διπλό ή Χ2 διπλή ευκαιρία ακόμη δεν ξέρω. Περιμένω μόνο να φορτώσει στο κάργα ο κόσμος Ισπανία για να πάρω όσο μεγαλύτερη απόδοση γίνεται.

      Διαγραφή
  26. ΕΠΑΙΞΑ 301 1 302 Χ 303 1/1 304 1 305 1/1 306 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ 309 1/1 310 1/1 311ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΕΠΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΑ 3ΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 2.091,40 ΕΥΡΟ ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γερμανία - Πορτογαλία.... Ρονάλντο εκτός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μονό...

    Γερμανία - Πορτογαλία 1 @ 2,10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ συμφωνούμε κύριε Harry.
      Γερμανία με διαφορά η καλύτερη ομάδα του Mundial - άλλο αν δεν θα το πάρει το τρόπαιο, λόγω ηπείρου.

      Διαγραφή
    2. Κ Τάκη τη Γερμανία δεν τη θεωρώ την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης αλλά την πιο μαχητική... Αυτή που θα τα δώσει όλα στο χορτάρι ακόμα και με μοναδικό φουνταριστό τον 36άρη Κλόζε και χωρίς τον Ρόϊς.

      Για να μη μακρυγορώ Γερμανία δεν έπαιξα για τον παραπάνω λόγο αλλά για τον παρακάτω....

      http://www.gazzetta.gr/football/article/623041/mundial-2014-synehizoyn-oi-enohliseis-kathisyhazei-o-ronalnto

      Διαγραφή
  29. Bonsoir!

    Παίχθηκε στον ΟΠΑΠ Μεξικό - Καμερούν 1-0 ακριβές σκόρ. Απόδοση 5.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Κύριε Δαρείε!

      Ομαδάρα το Μεξικό, δεν το περίμενα... Φοβερή κυκλοφορία της μπάλας. Μπράβο τους! 3-0 θα έπρεπε αν είχε κερδίσει, αλλά τα κοράκια ήθελαν να βγει το ποντάρισμα του Κυρίου Δαρείου!

      Και ο Dos Santos παιχταράς μεγάλος. Δύο γκολάρες του ακύρωσαν...
      Προς μελέτη για Anytime scorer στα επόμενα παιχνίδια.

      Διαγραφή
    2. Άντε με το δεξί κύριε Δαρείε στο Mundial.
      Είμαι σίγουρος ότι έπεται και συνέχεια.

      Εγώ έχω μαντεψιά για το Χιλή - Αυστραλία με τελικό σκορ 4-1 απόδοση 29.

      Διαγραφή
    3. Merci Monsieurs.

      Monsieur Takis μου αρέσει το σκοράκιον που δίνετε.

      Διαγραφή
    4. Το παίξατε κύριε Δαρείε?
      Εγώ λέω να το τιμήσω αργότερα - μόλις λήξει η Ολλανδία

      Διαγραφή
    5. Κ Δαρείε (αρχηγέ της παράγκας) ντροπή!!!!

      Δύο τεμάχια έπνιξε ο κόραξ για να βγάλετε εσείς το ακριβές σκοράκι σας!!!!

      Έχετε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη στησίματος!!!!

      Μπροστά σας οι αφοι Θωμάς & Βίκτωρ είναι μειράκια :-))))))))))))))

      Διαγραφή
    6. Καλά - να σφυρίζεται οφσάιτ απο κτύπημα κόρνερ πρώτη φορά είδα.
      μπουχουχουχουχου

      Διαγραφή
    7. No Monsieur Takis. Κρατήθηκα για αύριο και μεθαύριο.

      Διαγραφή
    8. Monsieur Harrys τι μου λέτε???

      Εσείς μου ρίξατε στο κεφάλι με την Ολλανδία πρώτος :) Δεύτερος και καταιδρωμένος ήρθα...

      Διαγραφή
  30. Μπράβο κύριε Δαρείε,κάθησε πρίμα το ματσάκιον!

    Κύριε Νέμο ηρεμήσθε χεχε Με τα καφενεία του Καμερούν έπαιζαν,να δείτε πόσα γκολ θα φάνε οι αφρικανοί στα άλλα 2 παιγνίδια τους με Βραζιλία και Κροατία.

    Οι Μεξικάνοι μπορούσαν να πατήσουν περισσότερο περιοχή στο πρώτο 20λεπτο που είχαν κυριαρχήσει και να μην παίζουν με σέντρες.Η 2η θέση θα παιχθεί με τους Κροάτες,όλα ανοικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τζο δεν είναι για 5,8 η Ολλανδία - ΟΚ καλύτερη ομάδα η Ισπανία, αλλά όχι και 5,8 η Ολλανδία. Τες πα. Υπάρχει μια προσφορά στον stoiximan που αν παίξεις 4άδα και χάσεις 1 σου επιστρέφεται το ποντάρισμα.
      Έχοντας ως σίγουρα τα
      Χιλή - Αυστραλία 1
      Κολομβία - Ελλάδα 1
      Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα 1
      σκέφτηκα ότι είναι καλή ευκαιρία να πάρω το ποντάρισμα της Ολλανδίας στο 5,8 και να σχηματίσω την 4αδα.

      Διαγραφή
  31. Πέθανε ο θρυλικός τερματοφύλακας της «αράντσιπατ» Γκιούλα Γκρόσιτς Την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 88 ετών, άφησε σήμερα ο θρυλικός Γκιούλα Γκρόσιτς, τερματοφύλακας της Χονβεντ και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουγγαρίας, η οποία ήταν σχεδόν ανίκητη στις αρχές της δεκαετίας του ΄50http://www.dete.gr/articles/216917

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδια η χιλη μπορει να βγει ΝG ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα μπορεί να έρθουν - το θέμα είναι τι απόδοση αγοράζεις.

      Διαγραφή
    2. στο 1,7 ειναι πως σας φαινεται ?

      Διαγραφή
    3. Θα προτιμούσα το Over - αλλά αυτά τα στοιχήματα με τα γκολς είναι ολίγον κωλόφαρδα.
      Γενικά περιμένω να πέσουν πολλά παστέλια. Δεν ξέρω αλλά θεωρώ την Αυστραλία ασόβαρη ομάδα.

      Διαγραφή
    4. Είμαι πολύ περίεργος κύριε ανώνυμε.
      Τελικά τι παίξατε??

      Διαγραφή
    5. τελικα σας ακουσα κ προτιμισα το οβερ

      Διαγραφή
    6. Πολύ χαίρομαι που σας βγήκε η έμπνευση

      Διαγραφή
  33. λόγω κλίματος στην βραζιλία (υψηλή υγρασία & ζέστη) οι ομάδες με γερομπαμπαλίδες παίκτες δεν θα αποδώσουν.
    Για την Ελλάδα σήμερα δεν θα ποντάρω σε αποτέλεσμα αλλά σε κόρνερ
    stoiximan κολομβία πάνω απο 5.5 κόρνερ 1.95
    κατα την γνώμη μου άχαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κυριε


    gforce GREECE πολύ σωστη αποψη συγχαρητηρια (υψηλή υγρασία & ζέστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Bonjour!

    Για σήμερα στο Stoiximan πόνταρα σε μονό:

    ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ Χ 3.35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγλία - Ιταλία Χ στο 3
      Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία 2 στο 2,9

      Αυτή την δυάδα θα παίξω - αλλά θα το ξανασκεφτώ εως τις 1:00 το βράδυ, όπου ίσως αντικαταστήσω το 2 της Ιαπωνίας με το καλοπληρωμένο over.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ τοποθετήθηκε στο Stoiximan 1-1 ακριβές σκόρ με απόδοση 6.5.

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο Χινάρι στο Αγγλία - Ιταλία.
      Τελικά επέλεξα την δυάδα
      Αγγλία - Ιταλία Χ στο 3
      Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία over 2,5 στο 2

      Διαγραφή
    4. Bonsoir!

      Δύο ΜΟΝΑ ακριβή σκόρ έπαιξα για σήμερα:

      ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ 2-1 με απόδοση 8
      ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3-1 με απόδοση 12

      Στον ΟΠΑΠ και τα δύο.

      Διαγραφή
  36. Καλημέρα στην ΠΑΡΕΑ!

    Έριξα μια τριάδα για σήμερα:

    Κολομβία πάνω από 5,5 κορνερ που είπε ο Κύριος Gforce στο 2,0 γιατί μου άρεσε

    Ουρουγουάη με χαντικαπ -1 στο 2,3 γιατί το 1,44 του άσσου δεν μου φθάνει

    Νίκη της Ιαπωνίας στο 2,9

    Ζητούμενα 2-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Νέμο το Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα το θεωρώ πολύ αμφίρροπο ματσάκι και η Ουρουγουάη θα το πάρει δύσκολα. Έτσι νομίζω. Πάντως η απόδοση της Ουρουγουάης στο 1,45 και κάτω την θεωρώ ξεφτίλα.
      Αν περάσει ο άσσος της Κολομβίας θα προβώ σε κάλυψη παίζοντας Χ2 διπλή ευκαιρία την Κόστα Ρίκα.

      Διαγραφή
    2. Ένα δίκαιο σετάκι στο Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα θα θεωρούσα
      το 1,7 - 3,6 - 5 (γκανιότα στο 106,6%)
      αλλά η εμπορική ομάδα είναι η Ουρουγουάη - εδώ ήδη με 1,4 η Ουρουγουάη παίζετε σε ποσοστό 90%

      Διαγραφή
    3. Επειδή υπάρχει ένα ρίσκο Κύριε Τάκη για αυτό έβαλα την τριάδα με ζητούμενα 2-3. Στο 1,4 δεν μου πήγαινε να παίξω την Ουρουγουάη.

      Από την άλλη το Χ της Αγγλίας το οποίο σκεφτόμουν να το ρίξω, τελικά επέλεξα να μην το κάνω. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές να βάλουν ένα γκολ και ίσως αυτό αν έρθει τελικά να είναι αρκετό για να γύρει η πλάστιγγα ολοκληρωτικά προς τη μία ή την άλλη πλευρά.

      Διαγραφή
    4. Η ΓκολντμανΣακς δείχνει ένα αρνητικό correlation ανάμεσα στο Nikkei Ιndex και την πορεία της εθνικής τους, γι αυτό τώρα που ειναι στα 15,000+ θα πόνταρα στην πτώση της Ιαπωνίας.

      Διαγραφή
    5. Και παντα πριν από κάθε συμαντική απόφαση στη ζωή σας
      να σκέφτεστε --Μία έξυπνη σίτα τι θα έκανε?--

      Διαγραφή
  37. Πλήρωσε τα γκολ του Σάντος η Stoiximan

    http://www.luckybet.gr/sports-news/14062014-1?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=14062014-1&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    Μπράβο τους! Τι ΟΠΑΠ και π@π@ριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πιστευω πολυ σημερα στο 4-6 της ιαπωνιας. ειναι ομαδα επιθετικη με παιχτες γρηγορους και απο την αλλη μια κλασικη αφρικανικη ομαδα χωρις τακτικη χωρις τιποτα απλα με τρομερα αθλητικους παιχτες μοιαζει με το καμερουν που αμα δεν ηταν ο κορακας χτες θα ειχε φυγει με 3 μπαλακια στο κεφαλι. σκεφτομαι μαλιστα ακριβες σκορ 3-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όσο το κοιτάζω τόσο περισσότερο μπλέκομαι....

    Είπα να πάω σε δυάδα με OVER σε Αγγλία και Ιαπωνία (ασυνήθιστα ψηλές αποδόσεις) αλλά το άφησα....

    Δύο fan bet και τέλος....

    Τζέραρντ Any Time Scorer @ 6.00
    Πίρλο Any Time Scorer @ 6.50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η παλιά,καλή,αγαπημένη Εθνική,όλο φρου-φρου κι αρώματα και από τηγανίτα τίποτα... Πιο ξεκούραστη πρεμιέρα δεν θα'χαν διανοηθεί οι Κολομβιανοί,ήξεραν τα βασικά του αθλήματος οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκρίνω και επαυξάνω Κ Tzo!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ήρθε και το πρώτο μεγάλο μπαμ της διοργάνωσης από την Κόστα Ρίκα.Ο χαμός θα γίνει εδώ,με Ιταλία και Αγγλία στον όμιλο...

      Μάλλον την είχαν δει πολύ άνετοι οι Ουρουγουανοί και με τα φυσέκια μπροστά οι Κοσταρικανοί τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
      Ελπίζω ο κύριος Τάκης να το κάλυψε.

      Πάντως χορταίνουμε γκολ,σχετικά καλά ματσάκια και σαφώς πολύ καλύτερα του αναμενόμενου.Σκέτη απόλαυση...

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τζο όταν βγαίνεις 2ος (Κόστα Ρίκα) απο τον όμιλο της ΒορειοΚεντρικής Αμερικής και τερματίζεις πάνω απο το Μεξικό δεν μπορεί να είσαι τυχαία ομάδα. Ουδεμία έκπληξη δεν ένοιωσα με την νίκη της Κόστα Ρίκα (τα έλεγα άλλωστε και με τον κύριο Νέμο για το συγκεκριμένο ματς) ειδικά όταν έπαιζε με τα κουρασμένα παλικάρια της Ουρουγουάης.
      Εμπορική ομάδα η Ουρουγουάη γιαυτό και είχε χρισθεί τόσο μεγάλο φαβορί απο τους μπούκιδες - αφού το 91% των χρημάτων των παικτών κατευθύνθηκαν στην Ουρουγουάη - κακώς, αφού η Ουρουγουάη τερμάτισε 5η στον όμιλο της Ν. Αμερικής δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν είναι και καμιά σπουδαία ομάδα.

      Σε ότι αφορά την κάλυψη.
      Αν η μια τζούρα στην τετράδα που είχα επιλέξει μου έδινε 24 τζούρες, τότε αν δεν προχώρησα σε κάλυψη του Χ2 (διπλή ευκαιρία) όταν προηγήθηκε η ουρουγουάη, πετώντας 3 τζούρες για να διασφαλίσω τις 20 θα έκανα βλακεία. Να γράψω ότι το Χ2 ξεκίνησε απο απόδοση 6 και έπαιζε απο 5 εως 5,8 μετά το γκολ πέναλτι της ουρουγουάης.
      Σε ότι αφορά το ματς - μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Κόστα Ρίκα και λέω εγώ τώρα. Γιατί να μην περάσει στην επόμενη φάση??

      Διαγραφή
    4. Στα άλλα παιχνίδια.
      Η Αγγλία μια ζωή τα ίδια. Μια μέτρια ομάδα που στο τέλος αποκλείεται είτε στα πέναλτι είτε στους ομίλους. Νομίζω ότι την ίδια τύχη θα έχει και σε αυτό το μουντιάλ.
      Θα πάρει ένα ΤΙΠΟΤΑ και μετά θα τους φταίει ο προπονητής ή ο διαιτητής.

      Το Ακτή - Ιαπωνία δεν το είδα. Θα το δω σε λίγο. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι αν η Εθνική μας παίξει συγκεντρωμένα, με όσο το δυνατόν λιγότερα γερόντια στην σύνθεση της και βάζοντας βασικό τον άμπαλο ξυλόγκουρου Μήτρογλου όπου λόγω όγκου μέσα στην μεγάλη περιοχή των κοντοστούπιδων Ιαπώνων θα έχει πλεονέκτημα, τότε η Ελλάδα θα έχει μεγάλη τύχη για μια νίκη.
      Εννοείται ότι θα πρέπει να αφήσουμε και εμείς ως Έλληνες τις παπαρόλες μας, ότι τάχα μου είμαστε ομαδάρα και τους έχουμε - όπως συνέβη στο ματς με την Κολομβία.
      Ο Σάντος τελικά ήταν ο πιο σοβαρός απο όλους στις δηλώσεις. Ελπίζω να πράξει τις αναγκαίες διορθώσεις στην εντεκάδα και να προσγειώσει τους παίκτες μας στην πραγματικότητα. ότι δηλαδή είμαστε μια μέτρια ομάδα που πάμε για ότι καλύτερο μας κάτσει.

      Διαγραφή
    5. Σήμερα - πάλι ο stoiximan έχει προσφορά για τετράδα και επιστροφή της μίζας σε περίπτωση ενός λάθους.
      Έτσι επέλεξα.
      Ελβετία - Ισημερινός Χ στο 3,20
      Γαλλία - Ονδούρα 1 στο 1,33
      Αργεντινή - Βοσνία 1 στο 1,41
      Γερμανία - Πορτογαλία 1 στο 2,15

      Διαγραφή
    6. Καλημέρα σας,

      Χθες δε μου βγήκε τίποτα...
      Η Ουρουγουάη την έπαθε σαν την Ισπανία και εμείς δεν πήγαμε πίσω... Είχατε δίκιο Κύριε Τάκη.

      Ιαπωνία δεν βγήκε το διπλό επίσης... Τους πάτησαν οι ελέφαντες.

      Το Αγγλία-Ιταλία ξέφυγε από την ισοπαλία πράγμα που περίμενα να γίνει όπως και το είχα γράψει πιο πάνω. Δεν είχα ποντάρει σε αυτό τον αγώνα επειδή θεωρούσα πολύ αμφίρροπο το προς τα που θα γύρει.

      Για σήμερα θα σκεφτώ αργότερα τι θα ρίξω γιατί τώρα με τραβαέι ο γιος μου να τον πάω για ποδήλατο στο πάρκο!

      Διαγραφή
    7. Κύριε Τάκη για την προσφορά της τετράδας στο stoiximan γράφει στους όρους ότι η απόδοση πρέπει να είναι πάνω από 1,5.

      Δεν διευκρινίζει αν αυτή πρέπει να είναι η συνολική απόδοση της τετράδας (πράγμα πολύ εύκολο) ή αν το κάθε ποντάρισμα από τα 4 θα πρέπει να έχει πάνω από 1,5 απόδοση για να ισχύσει η προσφορά.

      Το έχετε ψάξει?

      Διαγραφή
    8. Λέτε να έχουν κάνει τέτοια πουστιά??

      Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν μου έχουν πιστώσει τα λεφτά πίσω - αλλά δεν το έχω ακόμη ψάξει καθώς, σύμφωνα με τους όρους, η πίστωση των χρημάτων για δελτία που θα δικαιούνται αποζημίωσης θα γίνει εντός 48ωρών.

      Διαγραφή
    9. Γενικά είμαι καχύποπτος όπου βλέπω τη λέξη προσφορά...

      Αν θέλετε στείλτε τους ένα mail για να είστε σίγουρος.

      https://www.stoiximan.gr/customer-support-contact

      Διαγραφή
    10. Του έστειλα email να δω τι θα απαντήσουν.
      Αν δεν δώσουν πίσω την τσούρα (δεν πρόκειται για την τζούρα, αλλά για το μαμώτο) θα είναι πολύ πουσταριά.

      Διαγραφή
    11. Στέλνω email προς stoiximan

      Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

      Αν έχω επιλέξει 4 αγώνες στα παιχνίδια που ορίζει ο stoiximan και χάσω 1 αγώνα θα μου επιστραφεί το ποντάρισμα, αρκεί η συνολική απόδοση του δελτίου μου να είναι πάνω απο 1,5 ή θα πρέπει ο κάθε αγώνας απο τους 4 που επιλέγω να έχει απόδοση πάνω το 1,5 η επιλογή μου?

      Οι όροι συμμετοχής δεν είναι σαφείς και μας γράφετε

      Δικαίωμα στην προσφορά αυτή θα έχουν όσα μέλη μας τοποθετήσουν μια τετράδα από στοιχήματα στα παιχνίδια:
      σε απόδοση πάνω από 1.50 και στις αγορές: 1X2, Over-Under 2.5, GG/NG
      --------------------------------------------------------
      Απάντηση
      Τάκη καλησπέρα από το stoiximan!

      Σε ευχαριστούμε για το email σου. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως εφόσον πληροίς τις προυποθέσεις των όρων, να παίξεις τις αγορές που αναγράφονται, η απόδοση του κάθε αγώνα να είναι μεγαλύτερη του 1,50 και τέλος οι αγορές να είναι 1X2, Over-Under 2.5, GG/NG. Εφόσον χάσεις τη μία αγορά από το δελτίου σου τότε θα επιστραφεί εντός 48 ωρών το ποντάρισμα.

      Ευχαριστούμε για την προτίμηση, σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία στο στοιχηματισμό σου.

      Στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνιση,

      Με φιλικούς χαιρετισμούς,

      Βίκυ Καλογερά
      Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

      STOIXIMA - POKER - CASINO
      ------------------------------------------------------------------------
      Ξαναστέλνω ..............

      Μου γράφετε ....

      η απόδοση του κάθε αγώνα να είναι μεγαλύτερη του 1,50
      μόλις τώρα το γράφετε τον κάθε αγώνα.

      Στους όρους λέει ο stoiximan
      Δικαίωμα στην προσφορά αυτή θα έχουν όσα μέλη μας τοποθετήσουν μια τετράδα από στοιχήματα στα παιχνίδια:
      (μας αναγράφετε τα παιχνίδια)

      σε απόδοση πάνω από 1.50 και στις αγορές: 1X2, Over-Under 2.5, GG/NG
      το 1,5 σε κάθε αγώνα μας το γράφετε μόλις τώρα.
      Με συγχωρείτε αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και παραπέμπουν σε Ελληναράδικες κουτοπονηριές να βρούμε τα κορόιδα να τους τα πάρουμε.

      Διαγραφή
    12. Νέα απάντηση ........

      Τάκη καλημέρα από το stoiximan!

      Σε ευχαριστούμε για το email σου. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως αν αναφερόταν στη απόδοση του δελτίου, θα ανέφερε "συνολική απόδοση του δελτίου".

      Ευχαριστούμε για την προτίμηση, σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία στο στοιχηματισμό σου.

      Στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνιση,

      Με φιλικούς χαιρετισμούς,

      Βίκυ Καλογερά
      Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

      STOIXIMA - POKER - CASINO
      -------------------------------------------------------------
      Απαντώ .....

      Εντάξει κυρία Καλογερά κάνει 1000 ο stoiximan και εγώ καμιά.
      Κλασσικά Ελληναράδικα κολπάκια. Παίζουμε με όρους γραμμένους στα ψιλά γράμματα, με τις τάχα μου ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, για να πιάνουμε πελατεία και αφού τα κορόιδα τσιμπήσουν μετά τους δείχνουμε τα ψιλά γράμματα.

      Αν αναφερόταν ο stoiximan στην απόδοση του κάθε αγώνα, όπως τώρα μου γράφετε ξεκάθαρα, θα έπρεπε να γράφει σε απόδοση πάνω από 1.50 ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ και στις αγορές: 1X2, Over-Under 2.5, GG/NG .

      ΟΚ λοιπόν. Ο stoiximan θέλει να παίξει τώρα τις κουμπάρες - ας τις παίξει.

      Διαγραφή
    13. κυριε τακη την πατησα και γω ασχημα με τους παπαρες του στοιχημαν μιας και εχασα μονο τον ασο της ουρουγουαης και τα λεφτα μου εκαναν φτερα!!εφταιγα βεβαια και γω διοτι την ειχα πατησει και στον τελικο του τσου λου με την ''προσφορα'' και πηγα παλι σαν κοροιδο και επεσα πανω στην παγιδα γιατι για παγιδα προκειται αφου οι πραγματικοι οροι του στοιχηματος αναφερονται στα ψιλα γραμματα και εχουν καθαρα στοχο να μας αρμεξουν με την συγκαταθεση μας

      Διαγραφή
    14. Άλλη βρωμιά η προσφορά του τελικού του Τσου Λού!!!!!
      Τέλος πάντων, κύριε George το θέμα είναι ότι πάντα διαβάζω τους όρους των δήθεν προσφορών πολύ προσεκτικά. Δεν πρόκειται για το ποντάρισμα των 10 ευρώ - χέστηκα, αλλά μου την δίνει η Ελληναράδκη πρακτική.
      Πράγματι είχα διαβάσει και το 1,5 στους όρους της προσφοράς, αλλά δεν έγραφε 1,5 ανά αγώνα. Έγραφε σκέτο 1,5 και για ποντάρισμα μέχρι 30 ευρώ.
      Οπότε ήμουν σίγουρος για τους όρους της προσφοράς. Τέλος πάντων.
      Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους μακάκες του Stoiximan που ψάχνουν να βρουν κορόιδα.

      Συμπέρασμα
      Αν διαβάζετε για προσφορά του stoiximan τότε το βέβαιο είναι ότι θέλουν να τους προσφέρουμε τα βρακιά μας και ψάχνουν για καλόπιστους έτοιμους να πιστέψουν τις τάχα μου προσφορές.

      Διαγραφή
    15. Οσον αφορα το αγωνιστικο αμα ημουν τριτος φιλαθλος και οχι ελληνας θα παρακαλουσα αυτη η εθνικη ελλαδος να μην ξανασυμμετασχει σε μεγαλη διοργανωση για τα επομενα 50 χρονια..μιλαμε για την απολυτη κακοποιηση του ποδοσφαιρου:
      20 πασες για να περασουμε το κεντρο (που τις περισσοτερες φορες το καναμε με τις πατροπαραδοτες ελληνικες γιομες απο τη μια περιοχη στην αλλη λες και χαναμε 1-0 στο 93)
      εναν κατσουρανη που μολις βρηκε σκια στο γηπεδο πρεπει να ετρεξε λιγοτερο και απο τον σαντος στον αγωνα
      βουτιες σε καθε επαφη μπας και παρουμε κανενα φαουλ αφου με κανονικο τροπο θελαμε ενα ημιχρονο για να φτασουμε στην περιοχη των αντιπαλων
      εναν γκεκα να ειναι πιο αργος απο τον 37χρονο κολομβιανο κεντρικο αμυντικο και αλλα πολλα κωμικα .

      παντως ο ομιλος μας ειναι πολυ αμφιρροπος και η κολομβια δεν με επεισε οτι ειναι αυτο που παρουσιαζεται δηλαδη ως η τριτη δυναμη της λατινικης αμερικης και πιστευω οτι θα φαει γκολακια και απο την ακτη και απο την ιαπωνια..απο την αλλη μεγαλη εκπληξη για μενα η νικη της ακτης κοντρα στην ιαπωνια που βεβαια οφειλεται στον μεγαλο ντιντιε που ακομα και στα 36 του προκαλει φοβο και τρομο οταν παταει περιοχη

      Διαγραφή
    16. Monsieurs το Stoiximan είναι συμφερόντων Μπόμπολα.

      Ε....να μην εχει και ολίγη πουστιά μέσα??

      Γιαυτό εγώ παίζω συνδυαστικά με ΟΠΑΠ.

      Διαγραφή
  41. Όπως λοιπόν καταλάβατε δεν υπάρχουν προσφορές ή μάλλον υπάρχουν προσφορές με όρους που είναι πάντα υπέρ του μπούκι - στην προκειμένη περίπτωση του stoiximan.

    Στις επιλογές μου
    Ελβετία - Ισημερινός Χ στο 3,20
    Γαλλία - Ονδούρα 1 στο 1,33
    Αργεντινή - Βοσνία 1 στο 1,41
    Γερμανία - Πορτογαλία 1 στο 2,15

    μην λάβετε υπόψη τους ΑΣΣΟΥΣ της Γαλλίας και της Αργεντινής. Τέτοιες αποδόσεις δεν τις παίζω ποτέ. Τις έβαλα λόγω της προσφοράς ή μάλλον της ανύπαρκτης προσφοράς.
    Σιγά μην έπαιζε ο Τάκαρος εχθές την Ουρουγουάη στο 1,44 όταν η δίκαιη απόδοση θα ήταν στο 1,7 με 1,8.

    Αει σιχτίρ. Συγχύστηκα πρωινιάτικα. Όχι για την τζούρα. 10 ευρω είχα ρίξει στην τετράδα. Χέστηκα. Αλλά μου την δίνουν οι κουτοπονηριές προς αλίευση κορόιδων. Χώρια που αν δεν είχα λάβει υπόψη μου την προσφορά - είναι πολύ πιθανόν εχθές να είχα επιλέξει Κόστα Ρικα, αντί της κωλοΟυρουγουάης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει Κύριε Τάκη.

      Εμείς να είμαστε καλά και κάπου θα βρούμε αδιάβαστο τον Μπούκι να τον ξεβρακώσουμε!

      Υ.Γ.: Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε εντύπωση που η Μυτόγκα σας δε μυρίστηκε την απάτη του stoiximan.
      Φιλικά το λέω μην παρεξηγηθείτε. Απλά επειδή εσείς βλέπετε συνέχεια πράγματα πολύ πριν τα πάρουν πρέφα οι υπόλοιποι.
      Για αυτό όμως είμαστε όλοι εδώ, να βοηθάμε όπου μπορούμε ο ένας τον άλλο.

      Διαγραφή
    2. Ε όχι κύριε Νέμο τώρα να ψάχνομαι και για το εαν ο stoiximan όταν ΔΕΝ γράφει 1,5 ανά αγώνα, εννοεί ότι η προσφορά είναι για αγώνες 4αδας με αποδόσεις 1,5 ανά αγώνα και το ανά αγώνα δεν γράφει.

      Διαγραφή
  42. Καλημερα σας...Κυριε Τακη εχω την εντυπωση οτι για να ισχυει η προσφορα του stoiximan πρεπει τα παιχνιδια να εχουν πανω απο 1,50 αποδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη τωρα το ειδα οτι το αναφερετα πιο πανω Κυριε Τακη

      Διαγραφή
  43. Μέχρι στιγμής έχουμε δει 7 στα 8 over(!)και 4 στις 8 ανατροπές σκορ σε ημίχρονο(!!) και όλα τα over σούπερ καλοπληρωμένα(άνω του 1.90),καθώς και 6 στα 8 Goal.

    Αν και ΟΠΑΠ φρόντισε τη Γαλλία και την Αργεντινή να τους ρίξει τα over,ειδικά της Γαλλίας ακόμη και το 1.90 νομίζω ότι είναι fair value,για να μην αναφέρω το 3.50 για 4-6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη Γαλλία την βλέπω να κερδίσει με 4-0 και την Αργεντινή με 2-0

      Διαγραφή
    2. Τα κατασπάραξε ο ΟΠΑΠ τα over της Γαλλίας(ειδικά αυτής,στο 1.60 πλέον και στο 2.90 το 4-6)και της Αργεντινής(1.55)και φυσικά δεν υπάρχει κανένα value bet.

      Διαγραφή
  44. τακη μπορω να παιξω απο τωρα τελικο? πονταρω αγγλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βραζιλία - Γερμανία - Αργεντινή θα είναι στην τετράδα.
      Τον τέταρτο θα τον ''διαγνώσω'' μόλις ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

      Γουρούνει πες αλεύρι.
      Ο Φααν Χααλ σε γυρεύει.
      Θα σε κάνει στυλάκι ο Ολλανδός

      Αγγλία αν περάσει απο τον όμιλο, μέχρι τους 8 το πολύυυυυ.

      Διαγραφή
  45. Για σήμερα τριάδα:

    Ελβετία - Ισημερινός Χ
    Γαλλία OVER
    Αργεντινή ΧΑΝΤΙΚΑΠ -1

    Ζητούμενα 2-3

    Τον Άσσο της Γερμανίας τον έχω ποντάρει από την προηγούμενη εβδομάδα σε μονό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χαχα κύριε Τάκη, καλησπέρα, τώρα το έμαθα. Ήρθε στο σπίτι προχθές η έξυπνη σίτα μου για μερικές μέρες διακοπές και διάβασε τη Γκόλντμαν Σακς και τις πιθανότητες.
    Κατά την έξυπνη σίτα η Γαλλία δύσκολα θα προχωρήσει. 2 ή Χ τώρα με Ονδούρα.
    Αργεντινή-Βοσνία, πιστεύει το αναπάντεχο για την περίεργη και απρόβλεπτη Βοσνία 2.
    Ελβετία - Ισημερινός είναι ισοδύναμες στις πιθανότητες, μπορεί λόγω γεωγραφικής θέσης 2.

    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κ. Τάκη, ελπίζω να καλυφθήκατε στο Χ2 της Κόστα Ρίκα. Πώς γίνεται η απόδοση για το Χ2 να ξεκίνησε από 6 και μετά το γκολ της Ουρουγουαης να ανέβηκε, το ανάποδο δεν πρέπει να είχε γίνει? Τέλοσπάντων, διάβασα κι εγώ την προσφορά για 4 και πρόσεξα ακριβώς το ίδιο σημείο, ότι δηλαδή δεν αναφερόταν καθαρά αν η απόδοση 1.5 αφορούσε το σύνολο ή το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
      Και πιστεύω όλοι το βλέπουν, αλλά όποιος γουστάρει να παίξει σου λέει για 5 ευρώ τώρα θα γκρινιάζω. Οπότε αυτό είναι το κόλπο, "επιχειρηματικότητα" στην Ελλάδα, πείτε μου μια κουτοπονηρία να κλέψω 5ευρώ από 10000 άτομα κι είμαι ωραίος. Και που επιστρέψαν τα στοιχήματα για τον ΝτοςΣάντος διαφημιστρικό τρυκ ήταν, μαγκιά θα ήταν να τα πληρώσουν νικηφόρα, γιατί ο ΝτοςΣάντος έβαλε όχι ένα αλλά δύο κανονικότατα γκολ. Τώρα στις προβλέψεις σας, συμφωνώ στις αποδόσεις που επισημάνατε. Ουρουγουάη με τίποτε δεν ήταν τελικά ακλόνητο φαβορί με Κοστα Ρίκα, άλλα έδειξε το γήπεδο, αλλά ποιος το είδε... Για την εθνική μένω ακόμη αισιόδοξος, θέλω μια νίκη να την κάνει, και αυτή να είναι με την Ακτή και να περάσουμε. Ακόμη, μου αρέσουν για νίκη οι ΗΠΑ με Γκάνα στο 3 όπως λέτε, οι ΗΠΑ μάλλον είναι σαν Μεξικό και καλύτερες, ακόμη και με Πορτογαλία αν κουτσάθηκε ο Ρονάλντο ίσως αξίζει η απόδοση. Ευχαριστώ και καλό Μουντιάλ!
      Κώτσος.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Κώτσο το Χ2 διπλή ευκαιρία πριν το γκολ της Ουρουγουάης ήταν στο 2,65 και μετά το γκολ έφτασε στο 6, αλλά όσο πέρναγε η ώρα η απόδοση έπεφτε - έφτασε μέχρι και το 4,85.

      Διαγραφή
    3. Για εμένα η Πορτογαλία δίχως Ρονάλντο, στα καλά του, είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Η Γερμανία, πάντα για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα του MUNDIAL (το έχω ξαναγράψει), αλλά δεν θα το πάρει το Π.Κ. λόγω ηπείρου.

      Διαγραφή
    4. ... "να κατέβηκε" εννοώ παραπάνω, όχι να ανέβηκε. Με την ευκαιρία θέλω να διαφωνήσω κ. Τάκη για την Αγγλία. Μ' αρέσει, απλά ο προπονητής είναι κάκιστος. Στο δύσκολο όμιλο που βρίσκεται χρειάζεται να παίζει ταμπούρι 7 το μυαλό συνέχεια στην άμυνα, την κατοχή στον αντίπαλο, και γρήγορες αντεπιθέσεις με Σταριτζ, Στέρλινγκ, Γουρούνευ, ιδίως οι δυο μαυρούκοι πολύ ωραίοι. Καλή συνέχεια!
      Κώτσος.

      Διαγραφή
    5. Είναι μεγάλο το κόμπλεξ της Αγγλίας και δεν μπορεί να παίξει με την μπάλα κάτω. Ήρθε η Ιταλία, που δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε το Λουξεμβούργο και της έκανε νίκη. Το κόμπλεξ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

      Κάθονται οι Άγγλοι και βγάζουν στατιστικά με το ποιος πήρε την Γιουροβίσιον και ποιος το Τσάμπιον Λήγκ για να δούμε ότι κάτι παρόμοιο έγινε το 1966, αντί να δουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την Εθνική τους ομάδα.
      Επαναλαμβάνω - τεράστιο το κόμπλεξ.

      Δύσκολος ο όμιλος της Αγγλίας. Δεν θα διαφωνήσω. Αλλά δύσκολο και όλο το πρόγραμμα της μέχρι τον τελικό.
      Για δείτε με ποιους θα διασταυρωθεί η Αγγλία?
      Θα απο κλείσει όλους αυτούς?

      Για εμένα, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ τον όμιλο, μέχρι του 8 θα φθάσει.

      Διαγραφή
    6. Αν η Γκάνα έχει τα χάλια του Καμερούν και της Ακτής (άσχετα αν κέρδισε τους κοντοστούπιδες Ιαπωνέζους) τότε το διπλό των ΗΠΑ στο 3 είναι μεγάλη ευκαιρία.

      Διαγραφή
    7. Ενώ η Ουρουγουάη πιστεύω ότι θα χάσει απο την Αγγλία.
      Ποια Ουρουγουάη τώρα. Ένα μάτσο χάλια είναι.

      Διαγραφή
    8. κ. Τάκη, να συμπληρώσω την τετράδα σας με την Ιταλία. Δεν έχω κοιτάξει καθόλου τις διασταυρώσεις, και δεν τους χωνεύω, από την εποχή του Πάολο Ρόσι, πρόσφατα Ματεράτσι, παρά τον Πίρλο και τον τρελοΜπαλοτέλι. Αλλά με κάποιον τρόπο φοβάμαι θα επιβιώσουν:)
      Κώτσος.

      Διαγραφή
    9. Αν βγουν 1οι στον όμιλο οι Ιταλοί τότε στους 8 πάνε πάνω στην Ολλανδία - αν βγουν 2οι θα βρουν την Βραζιλία.

      Διαγραφή
    10. Κυρία Καλλιόπη η έξυπνη Σίτα μου φαίνεται ότι ποδοσφαιρικά έχει μαύρα μεσάνυχτα. χεχε

      Διαγραφή
    11. Πολλές καλησπέρες κύριε Τάκη. Με μαθηματικά και πιθανότητες τα "είδε" απ΄ τα δεδομένα της GS κι όταν στην αρχή μουρμούρισα για τις επιτυχίες της GS μου απάντησε ότι "όμως κυβερνάει". Δεν θέλησα ούτε θέλω ν΄ανοίξω συζήτηση πώς κυβερνάει.
      Μόνο την Ιαπωνία πέτυχε και όντως θέλει μετατροπές για να ασφαλίζει καλά η σίτα και να μη μας πέφτει στο δόξα πατρί. Αλλά πού χρόνος για τέτοια :-)

      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  47. παιδια η βοσνια μπορει να καρατησει ενα ημιχρονο τι λετε ? mundialito....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. επαιξα 180 1 308 χ 309 1χ 310 1χ 311 1 313 2 αξια 1,20 ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το χασαμε το χηνάρι στο 93 με τους ελβετούς
    δεν πειράζει τα παιδια τρέχανε μεχρι το σφύριγμα της ληξης
    ε δεν παίζουν με συνταξιουχους σαν την ελλαδα ρε σάντο ,κατσουράνη,σαλπιγγίδη,γκεκα ??????
    με βάδην πατε να κερδίσετε αγώνα μουντιάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με κάποιον εδω πέρα λέγαμε για πρώτο σκόρερ μπενζεμα τις προάλλες και νιώθω πως θα μας βγει η πρόβλεψη μετά τη σημερινή εμφάνιση..για Αργεντινή έριξα σκορακι 3-1 και πρώτο παίχτη που θα σκοράρει Μέσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στους 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 αναμένονται να εμφανιστούν 16 ισόπαλα αποτελέσματα (ποσοστό 25%) εως 19 (ποσοστό 29,68%).

    To 2010 στους 64 αγώνες εμφανίστηκαν 17 Χινάρια - 14 ισοπαλίες στην φάση των ομίλων που έγιναν 54 ματς.
    To 2006 στους 64 αγώνες εμφανίστηκαν 17 Χινάρια - 11 ισοπαλίες στην φάση των ομίλων που έγιναν 54 ματς.
    To 2002 στους 64 αγώνες εμφανίστηκαν 18 Χινάρια - 14 ισοπαλίες στην φάση των ομίλων που έγιναν 54 ματς.
    To1998 στους 64 αγώνες εμφανίστηκαν 20 Χινάρια - 16 ισοπαλίες στην φάση των ομίλων που έγιναν 54 ματς.

    Μέχρι στιγμής σε 11 αγώνες δεν εμφανίστηκε καμιά ισοπαλία. Άρα με τους 3 σημερινούς αγώνες, σε σύνολο 14 αγώνων αναμένονταν 3 με 4 ισοπαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. καλημερα παιδια...σε 11 παιχνιδια μουντιαλ εχουμε 10 οβερ 1 αντερ 8 γκολ γκολ κ 3 χωρις γκολ ...μηπως ηρθε η μερα για καποιο Χ σε εναν απο τους σημερινους αγωνες ? εγω λεω σημερα να πονταρω στο Χ της πορτογαλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιράν - Νιγηρία Χ (πιθανό σκορ 0-0)
      Γκάνα - ΗΠΑ Χ (πιθανό σκορ 1-1)
      Οι Γερμαναράδες νικούν

      Διαγραφή
    2. 'Ελεγα να παίξω το διπλό των ΗΠΑ αλλά με βάλατε σε σκέψεις...

      Διαγραφή
    3. Νικαει πιστευω σημερα η γερμανια και η γκανα.απο οτι ειδα στο φιλικο με νοτια κορεα ειναι η μονη αφρικανικη που εχει πιθανοτητες να διακριθει

      Διαγραφή
  53. Εγώ θα το κάνω Κ Nemoz.....
    Και όχι μόνο αυτό αλλά θα παίξω και Ιράν.....

    Μονά και δυάδα.

    Ιράν - Νιγηρία 1 @ 4,50
    Γκάνα - ΗΠΑ 2 @ 3,10

    Ανοιχτά μπετ....

    Γερμανία - Πορτογαλία 1 @ 2,10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έριξα Γκάνα - ΗΠΑ 2 @ 3,1 μονό

      και δυάδα

      Ιράν - Νιγηρία Χ 3,50
      Γκάνα - ΗΠΑ 2 @3,10

      Διαγραφή
  54. κ. Τάκη, σήμερα όλοι πλέκουν το εγκώμιο της Γερμανίας (είναι βέβαια πολύ καλή) όμως ο διαιτητής χάλασε το παιχνίδι με το πέναλτυ και κυρίως την πολύ αυστηρή αποβολή του Πέπε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν προπόνηση ντάλα μεσημέρι. Ελπίζω να μην έχουμε άδικες αποβολές που καταστρέφουν ματς, ιδίως στα νοκ-άουτ. Το Ιράν θα εμφανιστούν με μπούρκες? (κακίες) Λέτε να δούμε Γιεκινί και τον πάντα νέο Οφορίκουε?
    Κώτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.