Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αγώνες 23 - 24 - 25 - 26 Μαίου 2014

Τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί. Απόμειναν μερικές αγωνιστικές στην Β΄Ιταλίας και στην Β΄ Ισπανίας - όπου εκεί θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε ομάδες που έχουν κίνητρο και παίζουν με αδιάφορους. Από εκεί και πέρα, καθότι αρρωστάκια με το κουμάρι, τις καλοκαιρινές ημέρες θα ασχοληθούμε με πρωταθλήματα απο Σκανδιναβία (Φινλανδία, Σουηδία και Νορβηγία - ίσως και με Ισλανδία), ενώ θα παρακολουθήσουμε και Ιαπωνία (ωραίο πρωτάθλημα με καλές αποδόσεις), Βραζιλία, ΗΠΑ και ολίγον Ιρλανδία.
Αυτό είναι το καλοκαιρινό μενού μας, αρκεί να έχουν περάσει 10 τουλάχιστον αγωνιστικές στο κάθε πρωτάθλημα. Ήδη αυτή την εβδομάδα θα επιχειρήσω να προσεγγίσω μερικούς αγώνες απο Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία. Θα συνιστούσα όμως να είστε πολύ επιφυλαχτικοί και όχι μεγάλα ανοίγματα.
Πάμε στα φρέσκα κουλούρια ....

Πεσκάρα - Μόντενα
Η Μοντένα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε όλο το δεύτερο γύρο έχει το εκπληκτικό ρεκόρ των 11 νικών, 7 ισοπαλιών και μόνο μια ήττα απο την Τραπάνι με 2-0. Η ομάδα αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και ήδη βρίσκεται μέσα στην πρώτη 8αδα και στις θέσεις που οδηγούν στα play offs ανόδου. Για την ακρίβεια η Μοντένα είναι 5η και θέλει τουλάχιστον να τερματίσει στην 4η θέση, ώστε να πάει απευθείας στα ημιτελικά των Play offs.
Στα τελευταία 11 παιχνίδια μετράει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η δύναμη της ομάδας είναι η έδρα της, όπου έχει την πιο σκληρή έδρα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 12 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 4 νίκες 9 ισοπαλίες και 7ήττες - όμως σε ολόκληρο τον 2ο γύρο έχει μόλις μια ήττα. Στα τελευταία 6 εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες.
Τελευταία ήττα της Μοντένα ήταν απο την Τραπάνι 1-0 στις 22 Φεβρουαρίου - μοναδική ήττα στον 2ο γύρο.
Η Πεσκάρα είναι παντελώς αδιάφορη , ενώ στην έδρα της το ρεκόρ της είναι 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες (απο τις αδύναμες έδρες).
Σε άλλη φάση του πρωταθλήματος θα επέλεγα το Χινάρι - τώρα όμως μιλάμε για Ιταλία και η Μοντένα έχει το κίνητρο, ενώ η άλλη είναι αδιάφορη.
Το διπλό στο μπαούλο.

Τερνάνα - Παλέρμο
Η Τερνάνα με 1 ακόμη βαθμό σώνεται και μαθηματικά, αλλά μπορεί να έχει και ήδη σωθεί. Ευνοείτε σε όλες τις ισοβαθμίες με τις ομάδες που κινδυνεύουν, δηλαδή με Τσιντατέλα, Βαρέζε και Νοβάρα. Ακόμη όμως και αν χρειαστεί ένα βαθμό η Τερνάνα και εφόσον χάσει αυτό το ματς με την Παλέρμο τότε τον έχει στο τσεπάκι της αφού την επόμενη και τελευταία αγωνιστική παίζει με την υποβιβασμένη Ρετζίνα.
Η Παλέρμο κυνηγάει το ρεκόρ των 85 βαθμών. Την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε κόσμο και κοσμάκη στον κουβά με την εντός έδρας ήττα απο την Κάρπι. Πολλοί λοιπόν παίκτες θα είναι απογοητευμένοι και πιθανόν δεν θα στηρίξουν Παλέρμο αυτήν την Κυριακή. Όμως το Παλέρμο δεν πρόκειται να ξαναχάσει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Την προηγούμενη ημέρα παίζουν Νοβάρα - Βαρέζε και εφόσον αυτό το παιχνίδι λήξει ισόπαλο τότε η Τερνάνα σώθηκε και με μαθηματικά. Σε αυτήν την περίπτωση παίρνω το καλοπληρωμένο  διπλό του Παλέρμο, διαφορετικά θα σκεφτώ αν πάρω Παλέρμο ή διπλή ευκαιρία το Χ2.

Τσιταντέλα - Έμπολι
Πιάσε το αυγό και κούρεψε το. Η Τσιταντέλα κινδυνεύει, αλλά κάνει εξαιρετικό δεύτερο μισό στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Εϊναι πάνω απο την ζώνη των μπαράζ για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Υπερτερεί στις ισοβαθμίες τόσο με Βαρέζε όσο και με Νοβάρα. Σε περίπτωση που το παιχνίδι Νοβάρα - Βαρέζε βγάλει νικητή θα ήθελε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ απο την 'Εμπολι.
Απο την άλλη μεριά η Έμπολι  δεν ευνοείται στην ισοβαθμία με την Τσεζένα, άρα αν η Τσεζένα κερδίσει την Λατίνα τότε η Έμπολι θα ήθελε οπωσδήποτε ένα βαθμό απο την Τσιντατέλα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι τελικά η Έμπολι ακόμη και αν χάσει θα ανέβει απευθείας στην Α΄Ιταλίας, καθώς έχει την επόμενη αγωνιστική να παίξει στην έδρας της με την αδιάφορη Πεσκάρα, ενώ η Τσεζένα θα παίξει εκτός έδρας με την Μοντένα (που θα κυνηγάει την 3η ή 4η θέση).
Δεν βλέπω νίκη της Έμπολι!!!
Το Χινάρι θα βολέψει μάλλον και τους 2, γιαυτό κα έχουν βγάλει οι μπούκιδες το Χινάρι στις χαμηλές αποδόσεις του 2,5. Η SNAI δίνει το Χινάρι στο 2,15. Όμως σκέφτομαι στην περίπτωση που η Τσεζένα δεν κερδίσει τι να το κάνει το Χινάρι η Έμπολι?? Άρα μπορεί να χάσει και να σωθεί η Τσιντατέλα.
Συμπέρασμα το Χινάρι είναι εξαιρετικά πιθανό, αλλά κάπου μπορεί να χαλάσει, λόγω των άλλων αποτελεσμάτων. Όμως το βέβαιο είναι ότι οι ομάδες θα παίξουν συντηρητικά, άρα δεν νομίζετε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό το Χ ημίχρονο?

Σαμπαντέλ - Τενερίφη
Όταν στην Β΄ Ισπανία σκέφτεσαι ότι πρέπει να παίξεις 1 σε κάποιον αγώνα, τότε το μυαλό σου πάει αυτόματα στην Σαμπαντέλ - που έχει την πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει 13 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει συλλέξει εντός έδρας τόσους πολλούς βαθμούς όσους η Σαμπαντέλ. Η Σαμπαντέλ εντός έδρας έχει συλλέξει 42 βαθμούς, ενώ η Χιχόν που είναι δεύτερη σε αυτήν την ειδική βαθμολογία έχει συλλέξει 36, με την Μπαρτσελόνα Β΄ 3η και με 35 βαθμούς.
Στις 3 τελευταίες αγωνιστικές θα κυνηγήσει με μανία τη συμμετοχή της στα play offs. Έχει 57 βαθμούς και αυτήν την ώρα είναι 9η στην Βαθμολογία απέχοντας μόλις 2 βαθμούς απο την 6η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play offs.
Στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Σαμπαντέλ τα έχει κερδίσει όλα.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Σαμπαντέλ
25/05/14
Σαμπαντέλ - Τενερίφη
01/06/14
Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ - Σαμπαντέλ
08/06/14
Σαμπαντέλ - Ουέλβα
Η Τενερίφη στα 6 τελευταία της εκτός έδρας κέρδισε μόνο στην Ειμπάρ (είναι γνωστό ότι η Ειμπάρ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας), ενώ έφερε 2 ισοπαλίες και έχασε τα 3. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση - μάλιστα έχει χάσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει  ρεκόρ 5-5-9.
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά το momentum και η δύναμη της έδρας δείχνουν Σαμπαντέλ

Ρεάλ Χαέν - Πονφεραντίνα
Ισοδύναμες ομάδες με 48 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 12 νίκες, 12 ισοπαλίες και 15 ήττες. Ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς για να σώσουν την κατηγορία. Τόσο η Ρεάλ Χαέν όσο και η Πονφεραντίνα είναι ομάδες έδρας. Η Ρεάλ Χαέν εντός έδρας έχει ρεκόρ 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες (η Πονφεραντίνα εντός έδρας έχει ρεκόρ 10-4-6), ενώ η Πονφεραντίνα εκτός έδρας είναι η 2η χειρότερη ομάδα της Β Ισπανίας με ρεκόρ 2 νίκες 8 ισοπαλίες και 9 ήττες (η Ρεάλ Χαέν εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-7-10).
Πρόκειται για 2 ομάδες ίδιας ποδοσφαιρικής λογικής. Συλλέγουμε βαθμούς εντος έδρας και εκτός έδρας πάμε να πάρουμε καμιά ισοπαλία. Μάλιστα έχουν πετύχει και δεχθεί περίπου τον ίδιο  αριθμό τερμάτων. Προσέξτε!!!
Συνολικό ρεκόρ τερμάτων Ρεάλ Χαέν 41-44 και Πονφεραντίνα 42-44
Εντός έδρας ρεκόρ τερμάτων Ρεάλ Χαέν 25-17 και Πονφεραντίνα 27-17
Εκτός έδρας ρεκόρ τερμάτων Ρεάλ Χαέν 16-27 και Πονφεραντίνα 15-27
Εκπληκτική η ομοιότητα των δύο ομάδων. Σαν να μιλάμε για την ίδια ομάδα.
Η Προϊστορια δείχνει : με γηπεδούχο 3 φορές την Πονφεραντίνα ---> 3 νίκες η Πονφεραντίνα
με γηπεδούχο 2 φορές την Ρεάλ Χαέν ---> 2 νίκες η Ρεάλ Χαέν.
Η Πονφεραντίνα στα 6 απο 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ, χάνοντας τα 5!!
Το παιχνίδι είναι πολύ κλειστό και δύσκολο, αλλά στο τέλος θα δώσει νικητή την Ρεάλ Χαέν (αν δεν λήξει ισόπαλο)

Νουμάνθια - Λα Κορούνια
Επιτέλους νίκη για την Νουμάνθια - μετά απο 10 παιχνίδια δίχως νίκη (6 ισοπαλίες και 4 ήττες), κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει εκτός έδρας την Πονφεραντίνα με 1-0. Έτσι ανάπνευσε βαθμολογικά καθώς είχε φτάσει σε σημείο να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.
Η Νουμάνθια έχει 50 βαθμούς, 4 περισσότερους απο την Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ που υποβιβάζεται. Δεν έχει σωθεί ακόμη και θα κυνηγήσει με μανία την ισοπαλία, εξάλλου η Νουμάνθια είναι σπελιαλίστρια στο να συλλέγει ισοπαλίες. 20 ισοπαλίες σε 39 παιχνίδια και 8 ισοπαλίες σε 19 εντός έδρας παιχνίδια.
Όταν στην Β΄ Ισπανία σκέφτεσαι να παίξεις 2 σε κάποιον αγώνα, τότε το μυαλό σου πάει αυτόματα στην Λα Κορούνια - παρόλο που εντός έδρας δεν τα πάει καλά και δυσκολεύεται. Αντίθετα εκτός έδρας στην κυριολεξία είναι ασυναγώνιστη. Εκτός έδρας έχει 11 νίκες 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει συλλέξει εκτός έδρας τόσους πολλούς βαθμούς όσους η Λα Κορούνια. Η Λα Κορούνια εκτός έδρας έχει συλλέξει 36 βαθμούς, ενώ η Ειμπάρ που είναι δεύτερη σε αυτήν την ειδική βαθμολογία έχει συλλέξει 31, με την Λας Πάλμας 3η και με 28 βαθμούς.
Η Λα Κορούνια μόνο αν αυτοκτονήσει και οι αντίπαλοι της Λας Πάλμας και Μουρθία, που την απειλούν, κερδίσουν όλα τα παιχνίδια τους θα χάσει την άνοδο. Στην ισοβαθμία με την Λας Πάλμας υπερτερεί, ενώ υστερεί στην ισοβαθμία με την Μούρθια. Με 3 βαθμούς καπαρώνει και με μαθηματικά την άνοδο στην Λα Λίγκα, αλλά είναι πιθανόν να μην της χρειαστούν.
Το πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας είναι δύσκολο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ειδικά φέτος οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Επειδή η Νουμάνθια θα ήθελε κανά δύο ακόμη βαθμούς για να μην ανησυχεί και η Λα Κορούνια δεν έχει διασφαλίσει ακόμη την άνοδο, οι 2 ομάδες θα παίξουν συντηρητικά και η Ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Αν φύγουμε απο την ισοπαλία τότε βλέπω Λα Κορούνια.

Άθλοουν Τάουν - Γιου Σι Ντι
 Η Άθλοουν Τάουν είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και όπως όλα δείχνουν όπως ανέβηκε, έτσι θα κατέβει και δεν πρόκειται να το παλέψει καθόλου. Σε 13 παιχνίδια έχει 12 ήττες και 1 ισοπαλία (εντός έδρας με Μπρέι 0-0). Η ομάδα σε 13 ματς τρώει γκολς με το τσουβάλι - έχει δεχθεί 30 τέρματα, ενώ έχει σκοράρει μόνο 9 φορές. Εντός έδρας σε 6 αγώνες έχει βάλει με το ζόρι μόλις 2 τέρματα και έχει δεχθεί 13!!!
Είναι αδύνατο η ομάδα να σωθεί.
Η Γιού Σι Ντι είναι μια μέτρια ομάδα που ο στόχος της είναι να σωθεί. Με δεδομένο ότι η Άθλοουν θα υποβιβαστεί απευθείας, καθώς θα τερματίσει τελευταία στην 12η θέση, ο στόχος της Γιου Σι Ντι είναι να αποφύγει την 11η θέση που οδηγεί στα play offs υποβιβασμού. Η Γιου Σι Ντι εκτός έδρας έχει σε 6 αγώνες ρεκόρ 1-2-3 και έχει πετύχει 8 τέρματα (έχει δεχθεί 14).
Οι δύο ομάδες, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν παίξει μεταξύ τους 6 φορές. Η Άθλοουν δεν σκόραρε στις 4 - σκόραρε μόλις σε 2 παιχνίδια (απο 1 τέρμα σε κάθε αγώνα) και πήρε μια ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γιου Σι Ντι, το 2009.
Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την Γιου Σι Ντι. Πρέπει η Άθλοουν να δείξει και αυτή ότι υπάρχει στο πρωτάθλημα, όμως το διπλό το βρίσκω πάνω απο 2,3 και δεν μπορώ να αντισταθώ. Έστω και με 1-0 η Γιου Σι Ντι πιστεύω ότι θα κερδίσει. 

Ντάνταλκ - Σλίγκο Ρόβερς
Η Νταντάλκ στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε 2η και η Σλίγκο 3η. Στις 13 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος η Ντανταλκ προηγείται με 29 βαθμούς, έχοντας πετύχει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η Σλίγκο Ρόβερς είναι 5η με 21 βαθμούς και έχει ρεκόρ, 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Σλίγκο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα (5 νίκες, 1 ισοπαλία). Εκτός έδρας σε 7 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα (ρεκόρ 3-1-3).
Η Νταντάλκ εντός έδρας σε 6 παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα (ρεκόρ 4-2-0), αλλά σκοράρει κατά ριπάς έχοντας πετύχει 19 τέρματα. Βέβαια 14 τέρματα πέτυχε στα 3 παιχνίδια από τα 6 (Ντροχέντα 7-0, Κορκ 4-0 και Ντέρι 3-0).
Προϊστορία για το πρωτάθλημα : 2 νίκες Ντανταλκ - 3 ισοπαλίες και 4 νίκες Σλίγκο.
Ντέρμπι και μεγάλη πιθανότητα για ισοπαλία.

Βάασα - Ροβανιέμι
9 παιχνίδια έχει δώσει η Ροβανιέμι για το Φινλανδικό πρωτάθλημα και τα 9 ήταν under 2,5 τέρματα. Μάλιστα τα 8 απο τα 9 ήταν no goal. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 6 απο τα 9 παιχνίδια της το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-0.
Τα 7 απο τα 8 παιχνίδια της Βάασα ήταν under 2,5 τέρματα. Μάλιστα τα 6 απο τα 8 ήταν no goal.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 5 απο τα 8 παιχνίδια της το σκορ στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο στα 4 ήταν 0-0 και στο 1 το σκορ ήταν 1-1.
Βλέπουμε δηλαδή ότι και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ συντηρητικά - δεν ανοίγονται και πάνε να πάρουν το ματς αν είναι δυνατόν με ΜΙΣΟ - ΜΗΔΕΝ.
Η Βάασα εντός έδρας σε 3 ματς έχει σκοράρει 2 φορές και έχει δεχθεί 3 τέρματα, ενώ η Ροβανιέμι εκτός έδρας σε 4 ματς έχει σκοράρει 2 φορές και έχει δεχθεί 4 τέρματα.
Για το Φινλανδικό πρωτάθλημα στο 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια με γηπεδούχο την Βάασα είχαμε : 4 νίκες Βάασα και 1 ισοπαλία.
Το ματς φαίνεται για under 2,5 τέρματα και no goal, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να έχει νικητή τη Βάασα.

Χόνκα - Μάριεχαμν
Και οι 2 ομάδες δείχνουν ότι και φέτος θα στηριχθούν στην έδρα τους.
Η Μαριεχαμν σε 3 αγώνες εκτός έδρας σκόραρε 1 φορά και δέχθηκε 4 τέρματα. Ρεκόρ 1 νίκη και 2 ήττες.
Η Χόνκα σε 4 αγώνες εντός έδρας σκόραρε 6 φορές και δέχθηκε 4 τέρματα. Ρεκόρ 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Για το Φινλανδικό πρωτάθλημα με γηπεδούχο την Χόνκα έχουμε: 7 νίκες Χόνκα και 2 ισοπαλίες.
Το παιχνίδι θα το κερδίσει η Χόνκα - διαφορετικά λήγει ισόπαλο.

Μιλικόσκι - Κουόπιο
Η Μιλικόσκι με κόουτς τον Άντι Μαουρίνεν (ή Μουρίνιο χαριτολογώντας) δείχνει ότι φέτος είναι για σπουδαία πράγματα. Ο Μαουρίνεν ήταν ο κόουτς της Ελσίνκι που πανηγύρισε μαζί της 4 πρωταθλήματα τα 5 τελευταία χρόνια και με αυτόν κόουτς για φέτος ο στόχος της Μιλικόσκι είναι να καταφέρει να τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα - κάτι που έχει να συμβεί απο το 2005 όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 4 γκολς από την Ελσίνκι δίχως να καταφέρει να την κοντράρει - βέβαια έπαιζε με την πρωταθλήτρια των 5 τελευταίων ετών, αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για μαι ομάδα που θέλει να λέει ότι κοιτάζει ψηλά.
Η Μιλικόσκι σε 5 εντός έδρας αγώνες έχει πετύχει 13 τέρματα (έχει δεχθεί 8) και έχει ρεκόρ 3 νίκες, 2 ισοπαλίες. Αντίθετα η Κουόπιο στα εκτός έδρας παιχνίδια της σκοράρει δύσκολα. Σε 4 εκτός έδρας αγώνες έχει πετύχει 3 τέρματα (έχει δεχθεί 7) και έχει ρεκόρ 2 ισοπαλίες, 2 ήττες.
Για το Φινλανδικό πρωτάθλημα με γηπεδούχο την Μιλικόσκι έχουμε: 9 νίκες Μιλικόσκι και 2 ισοπαλίες και 1 νίκη Κουόπιο.
Το Momentum και η παράδοση δείχνουν Μιλικόσκι.


Άαλεσουντ - Σάρπσμποργκ
H Σάρπρμποργκ είναι καθαρά μια ομάδα έδρας. Στα τελευταία 18 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει ούτε μια νίκη. ο απολογισμός είναι 3 ισοπαλίες και 18 ήττες. Ήδη στο φετινό πρωτάθλημα πρόλαβε να χάσει σε 4 αγώνες εκτός έδρας και να πάρει μόλις 1 ισοπαλία απο την Σογκνταλ με 1-1 (2η αγωνιστική).
Μην φαντάζεστε τώρα ότι η Αλέσουντ είναι καμιά ομάδα της προκοπής. Φέτος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε 4η.
Η προϊστορία με γηπεδούχο την Άαλεσουντ σε 3 αγώνες δίνει 3 νίκες της Άλεσουντ και αυτό σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ανυπαρξία της Σάρπσμποργκ δίνει στον ΑΣΣΟ μια αξία αρκεί να δοθεί σε απόδοση μεγαλύτερη του 2,2

Στρόμσγκοντσετ - Ρόζενμποργκ
Η Ρόζενμποργκ, το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν ξεκίνησε καλά. Ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα. Αυτή την αγωνιστική η Ρόζενμποργκ θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια, στην πιο σκληρή έδρα της Νορβηγίας.
Το Χ έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί στο μεγάλο νορβηγικό ντέρμπι.

Ατβίνταμπεργκ - Χάλμσταντ
Αυτή η Χάλμσταντ εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη. Σε 5 εκτός έδρας αγώνες έχει 5 ήττες, έχει βάλει μόλις 3 τέρματα και έχει φάει 15!!! Χάνει δηλαδή με κάτω τις βράκες.
Η Ατβίνταμπεργκ εντός έδρας έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με τέρματα 8-4.
Λογικά το παιχνίδι είναι 1, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν δω και καμιά ισοπαλία. Θα ήθελα το 1 σε τιμές πάνω απο το 2,1.

Γκέφλε - Τζουργκάρντεν
Σε 10 αγώνες που έχουν παίξει οι 2 ομάδες έχουν φέρει απο 5 ισοπαλίες. Τέρματα 14-10 η Τζουργκάντεντ , 12-14 η Γκέφλε.
Προϊστορία για το πρωτάθλημα: 2 νίκες η Γκέφλε, 3 ισοπαλίες και 4 νίκες Τζουργκάντεντ.
Στα 6 τελευταία τους παιχνίδια και οι 2 ομάδες έχουν φέρει απο 4 ισοπαλίες.
Επιρρεπείς οι 2 ομάδες στα Χινάρια.

Χάμαρμπι - Βάρμπεργκ
Άλλο πάλι τούτο. Παίζει η 2η Χάμπαρμπι (16 βαθμούς) με την 4η Βάρμπεργκ (15 βαθμούς) και μας δίνουν τον ΑΣΣΟ γύρω απο το 1,6 και τη Βάρμπεργκ σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 6,5. Δεν πάμε καλά λέω εγώ.
Η Χάμαρμπι εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-1 , ενώ η Βάρμπεργκ εκτός έδρας έχει ρεκόρ επίσης 2-1-1.
Εγώ βλέπω ντέρμπι και δεν βλέπω καμιά grand φαβόρα - μάλιστα 2 φορές που αναμετρήθηκαν οι δύο αντίπαλοι (πέρσι και πρόπερσι) με γηπεδούχο την Χάμπαρμπι τα παιχνιδάκια έληξαν ισόπαλα.

Η πρόταση μου
Παρασκευή 23 Μαΐου 2014
Βάασα - Ροβανιέμι Χ ημίχρονο
Χόνκα - Μαριεχαμν 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2
Μιλικόσκι - Κουόπιο 1 στο 1,8
Άθλοουν Τάουν - Γιου Σι Ντι 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2
Ντάνταλκ - Σλίγκο Ρόβερς Χ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014
Χάμαρμπι - Βάρμπεργκ Χ2
Στρόμσγκοντσετ - Ρόζενμποργκ Χ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014
Άαλεσουντ - Σάρπσμποργκ 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2
Πεσκάρα - Μόντενα 2 
Ρεάλ Χαέν - Πονφεραντίνα 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2
Σαμπαντέλ - Τενερίφη 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2
Νουμάνθια - Λα Κορούνια Χ
Τσιταντέλα - Έμπολι Χ ημίχρονο
Τερνάνα - Παλέρμο 2 (αν Νοβάρα - Βαρέζε έρθουν ισόπαλοι), διαφορετικά υπο σκέψη το Χ2 ή το 2

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014
Γκέφλε - Τζουργκάρντεν Χ

73 σχόλια:

  1. Απο τα 6 παιχνίδια της Β΄ Ιταλίας και Β΄ Ισπανίας πιστεύω ότι θα πιάσω περισσότερα απο 4, ενώ απο τα υπόλοιπα 11 ο Θεός και η ψυχή τους. Αν πιάσω 4 θα κάνω κωλοτούμπες.
    Αυτούς τους στόχους βάζω.
    Θα επανέλθω με νεώτερα reports για τα καινούργια πρωταθλήματα.

    Άσχετο!!!!
    Θεωρώ εξευτελιστικό και προσβολή της νοημοσύνης μου να μου δίνουν οι μπούκιδες φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης σε αποδόσεις κάτω του 2 και αουτσάιντερ της Ατλέτικο στο 4 και πάνω.
    Μα δεν θα παίξει ο Ντιέγκο Κόστα, λένε κάποιοι. Ε, και??? Εδώ μιλάμε για ομάδα συνόλου.
    Αντίθετα αν ο Ρονάλντο δεν είναι σε καλή κατάσταση τότε η Ρεάλ θα πάρει ότι πήρε και η Μπάρτσα. ΤΟ 3ο ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ δηλαδή.
    Για εμένα το ματσάκι ΔΕΝ το κερδίζει η Ρεάλ ούτε με σφαίρες και αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο με τον Ρονάλντο. Αν ο Ρονάλντο είναι ο γνωστός Ρονάλντο τότε μπορώ να δώσω πιθανότητες 50% στην Ρεάλ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λήγκ και άλλο ένα 50% στην Ατλέτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕ μια πενταδα για σαβατοκυριακο συνεργαστητε ολοι μαζι να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ συστημα 3,4,5, 4,80ευρο θα τα σπρωξο στον ΟΠΑΠ και αν μου κατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά αν ήταν εύκολο να βρούμε μια 5αδα με υψηλές αποδόσεις και να πάμε ταμείο θα ήμασταν Κροίσοι. Ειδικά τώρα που τα παιχνίδια είναι λίγα οι πεντάδες είναι πανδύσκολες.

      Τέλος πάντων εμένα το πιο δυνατό μου σημείο είναι το ΔΙπλό της Μοντενα στην Πεσκάρα. Διπλό πάνω απο το 2 ή δη το έχω παίξει!!!

      Διαγραφή
    2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΕΚΤΙΝΗΣΗ

      Διαγραφή
    3. Κύριε Λουκά το Νοβάρα - Βαρέζε μόλις έληξε (0-0), άρα η Τερνάνα έχει σωθεί.
      Οπότε μαζί με το Περσκάρα - Μοντένα 2, πάρτε και ζευγαράκι το Τερνάνα - Παλέρμο 2 τώρα το βρίσκω στο 2,8 - μέχρι αύριο μπορεί να έχει πάει κάτω και απο το 2.
      Θα σας έδινα και το 3ο : Τσιντατέλα - Έμπολι Χ αλλά έχει αποσυρθεί απο τους μπούκιδες, οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

      Διαγραφή
  3. Bonjour! Για το Σ/Κ μιας και δεν εχω πολλές επιλογές:

    Αλτα - Χόνεφος 2 3.00
    Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτεσλόνα Β 4-6 2.60
    Σαμπαντέλ - Τενερίφη 1 2.15
    Κόρδοδα - Ρεάλ Μαδρίτης 2 Χ 3.25
    Λας Πάλμας - Ουέλβα Χ 3.60

    Σύστημα 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυάδα στο Στοίχιμαν για σήμερα:

      ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 4.45
      ΧΙΧΟΝ GG 1.55

      Διαγραφή
    2. Οσο αφορά το Champions League όπου διαβάζω γράφουν για πιό έτοιμη Ρεάλ και κουρασμένη Ατλέτικο....Οκ συμφωνώ ότι ήρθε η ώρα της Ρεάλ να το σηκώσει ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΤΕΛΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE με εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές και φυσικά τρελές διαφημίσεις και πολυυυυυ χρήμα στον τζόγο. Γιατί λοιπον να μην έρθει ένα ωραιότατο 1-1 στην κανονική διάρκεια και να κριθεί στην παράταση? Δεν συμφωνώ με τον άσσο στην κανονική διάρκεια.

      Διαγραφή
    3. Κ Δαρείε έχετε δίκιο!!!
      Όλοι γράφουν σχεδόν τα ίδια για τον τελικό....Αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ένα πολύ ωραίο ειδικό στοιχηματάκι και ακολούθησα με ποοοοολύ χαμηλό bet ίσα ίσα για να έχουμε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του ματς....

      Νίκη ΡΕΑΛ παράταση @ 12,00
      Νίκη ΡΕΑΛ πέναλτι @ 12,00
      Νίκη ΑΤΛΕΤΙΚΟ παράταση @ 21,00
      Νίκη ΑΤΛΕΤΙΚΟ πέναλτι @ 13,00

      Mixed Grill, μπυρίστα και καλή παρέα!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ MONSIEUR HARRY'S.

      Μας λείψατε.

      Διαγραφή
    5. Αγρανάπαυση Κ Δαρείε ;-))))))

      Διαγραφή
    6. Οπως τα είπα το μεσημέρι τελικά....

      Διαγραφή
    7. Κ Δαρείε ότι δεν μας έδωσε ο Τσέρτσι στο 94' την περασμένη Κυριακή (ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΟΡΙΝΟ) μας το έδωσε ο Σέρχιο Ράμος στο 92΄ χθές βράδυ.
      Όπως είπα και παραπάνω, δεν ήταν δικό μου... Σαν ειδικό, μου άρεσε και ακολούθησα.

      Αλλά δεν το έπαιξα σωστά....

      Εφόσον ήθελα παράταση έπρεπε να παίξω και ισοπαλία.
      Το ακριβές σκορ που προτείνατε (1-1) ήταν σωστό (ελπίζω να το παίξατε)

      Αλλά και με το χθεσινό κέρδος είμαι μια χαρά!!!! (ένα σκαλί κάτω από το πικ της κάβας μου)

      Διαγραφή
    8. Δυστυχώς δεν το έπαιξα αν και το εβλεπα αρκετά.Επαιξα την δυάδα που έγραψα και πήγα κουβά :(

      Διαγραφή
    9. Κ Δαρείε (άσχετο) περάσατε από το στέκι του Michele?????

      Διαγραφή
    10. Bonjour!

      Πέρασα την Παρασκεύη και σήμερα αφού έμαθα τα νέα για την υγεία του. Ευχομαι να γίνει σύντομα καλά.

      Διαγραφή
  4. ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
    http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr

    Aγώνας για την 14η αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας, ο οποίος διεξάγεται στο «Αθλοουν Τάουν Στάντιουμ» του Αθλοουν, έδρα της Αθλόουν Τάουν, σε απόσταση 123 χιλιομέτρων από το «UCD Μπόουλ» του Δουβλίνου, έδρα της Γιου Σι Ντι.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ
    Εκανε σχεδόν τα πάντα με αντίπαλο τη Σλίγκο Ρόβερς η Αθλόουν Τάουν για να πάρει αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 2-0. Αμυντικά είχε και πάλι προβλήματα, με τη διαφορά όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι η Αθλοουν προσπάθησε να κρατήσει για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας. Εχασε και μερικές καλές ευκαιρίες, όμως η σαφώς πιο έμπειρη Σλίγκο κατάφερε με πολύ λιγότερες ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς. Για τους Ρόβερς, η κεφαλιά του Λέντγουιθ στο 31ο λεπτό και το πλασέ από κοντά του Νορθ στο 79ο λεπτό, ήταν αρκετά για να έρθουν οι τρεις βαθμοί, σε ένα ματς όπου η Σλίγκο δεν έπαιξε και καμία τρομερή μπάλα.

    Συνεχίζει φυσικά μετά από 13 παιχνίδια να μην έχει πανηγυρίσει νίκη η Αθλόουν, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να έρθουν αποτελέσματα. Αλλωστε, όπως δήλωσε ο μάνατζερ της ομάδας, Κιθ Λονγκ, για δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα του έδειξε να είναι ανταγωνιστική και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως από εδώ και στο εξής το βασικό ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από τα αποτελέσματα και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία, εκείνη του αμυντικού Κόλινς (4 συμ.).

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
    Με φουλ αμυντικό προσανατολισμό παρατάχθηκε η Γιου Σι Ντι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ Πάτρικς, κόντρα στην οποία κατάφερε να αποσπάσει μια εξαιρετικά σημαντική ισοπαλία με 1-1. Τρομερή αμυντικά, αλλά και με πλάνο στο παιχνίδι της η γηπεδούχος, δεν μάσησε από το γεγονός ότι η ομάδα του Δουβλίνου πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις από το 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Φάγκαν. Εγκλωβίζοντας την αντίπαλό της και παίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία με 1-1, χάρη στο τέρμα του Μπελχού στο 27ο λεπτό. Στην επανάληψη έπαιξε ακόμα καλύτερη άμυνα και τελικά κράτησε το σπουδαίο 1-1.

    Φουλ της ισοπαλίας για τη Γιου Σι Ντι, η οποία παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας ωστόσο τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Ο τεχνικός Κάλαχαν γενικά το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό τρόπο της ομάδας του, ακόμα και στην ενδεκάδα, όμως ως τώρα δείχνει να του αποδίδει. Να συνεχίσει με το ίδιο πάθος η ομάδα του ζητάει ο έμπειρος μάνατζερ. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο φορ Κλαρκ (6/1), ενώ δεν υπολογίζεται και ο μέσος Μοχάμεντ (5/1). Τελευταία στιγμή θα αποφασιστούν οι συμμετοχές των Μόρισον (φορ, 12/4) και Μπόιλ (αμυντικός, 11/1).

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Το διπλό σε χαμηλή σχετικά απόδοση δείχνει να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, ωστόσο ως ακόμα καλύτερη επιλογή δείχνει το No goal, μιας και η γηπεδούχος δυσκολεύεται εξαιρετικά στο επιθετικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr

      Aγώνας για την 14η αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας, ο οποίος διεξάγεται στο «Οριελ Παρκ» του Ντάνταλκ, έδρα της Ντάνταλκ, σε απόσταση 123 χιλιομέτρων από το «Δε Σόουγκραουντς» του Σλίγκο, έδρα της Σλίγκο Ρόβερς.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΑΝΤΑΛΚ
      Ποιος είδε τη Ντάνταλκ και δεν την φοβήθηκε! Με μία τρομερή εμφάνιση εντός έδρας, διέλυσε με χαρακτηριστική ευκολία με το εκκωφαντικό 7-0 την Ντροχέντα και έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερά ανοδική πορεία. Τραγική η φιλοξενούμενη, δεν απείλησε σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος βρέθηκε να κερδίζει με 1-0, χάρη στο τέρμα του Γκάνον στο 29’, όμως στην επανάληψη πέτυχε τα υπόλοιπα έξι τέρματα, με σκόρερ τους Χόργκαν (51’), Κρόουλι (αυτογκόλ στο 62’), Μπόιλ (73’), Τάουελ (77’) και ΜακΜίλαν (74’ και 86’).

      Φυσικά έχει ανέβει κατακόρυφα η ψυχολογία της Ντάνταλκ, η οποία μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, διάστημα στο οποίο έχει σκοράρει συνολικά 13 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις ένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 7-0 με το οποίο διέλυσε τη Ντροχέντα, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία της. Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο τεχνικός Κένι για τους παίκτες του και την ομάδα του, την οποία χαρακτήρισε καταπληκτική. Θα απουσιάσει για ακόμα ενα παιχνίδι ο αρχηγός Ο’ Ντόνελ (8/1) και ο μέσος Μάουντνι (μέσος, 9/2).

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
      Εκανε σχεδόν τα πάντα με αντίπαλο τη Σλίγκο Ρόβερς η Αθλόουν Τάουν για να πάρει αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 2-0. Αμυντικά είχε και πάλι προβλήματα, με τη διαφορά όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι η Αθλοουν προσπάθησε να κρατήσει για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας. Εχασε και μερικές καλές ευκαιρίες, όμως η σαφώς πιο έμπειρη Σλίγκο κατάφερε με πολύ λιγότερες ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς. Για τους Ρόβερς, η κεφαλιά του Λέντγουιθ στο 31ο λεπτό και το πλασέ από κοντά του Νορθ στο 79ο λεπτό, ήταν αρκετά για να έρθουν οι τρεις βαθμοί, σε ένα ματς όπου η Σλίγκο δεν έπαιξε και καμία τρομερή μπάλα.

      Αυτή ήταν η 5η νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια για την ανεβασμένη από πλευράς αποτελεσμάτων Σλίγκο Ρόβερς, η οποία παραμένει αήττητη για 8 παιχνίδια συνολικά, ενώ το σερί της αυτό την έχει φέρει στην 5η θέση με 21 βαθμούς. Ο τεχνικός Μπέρκλαφ, μετά από αυτή την εμφάνιση της ομάδας του τόνισε ότι περιμένει συντόμως την ομάδα του να βελτιωθεί και ακόμα περισσότερο. Ισως να μην προλάβουν το σημερινό παιχνίδι ο μέσος Τζιλάλι (8/1), ο μπακ Κιν (11/2) και ο μέσος Ν’ Ντο (7 συμ.). Υπάρχουν και δύο μακροχρόνιες απουσίες.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Το μομέντουμ δεν ευνοεί κάποια από τις δύο ομάδες συγκεκριμένα, καθώς αμφότερες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έκαστη με τα... ελαττώματά της. Σε αυτό το παιχνίδι όλα ξεκινάνε από την ισοπαλία και μετά... βλέπουμε που πηγαίνει η αναμέτρηση.

      Διαγραφή
    2. ΒΑΑΣΑ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr

      Παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο "Hietalahden", έδρα της Βάασα και σε απόσταση 450 χιλιομέτρων από το "Keskuskentta", έδρα της Ροβανιέμι.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΑΣΑ
      Η Βάασα έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ, εκτός έδρας. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό αλλά τελικά δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

      Στα τελευταία παιχνίδια, η απόδοση της Βάασα δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ο τεχνικός Olli Huttunen βασίζεται σε 12-13 παίκτες. Οι περισσότεροι εξ αυτών αν και διαθέτουν ποιότητα, δείχνουν εκτός φόρμας. Δεν παρατηρείται μεγάλη διάθεση, ίσως η κούραση έχει παίξει το ρόλο της. Το ιατρικό τιμ προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, ωστόσο συνεχώς το απουσιολόγιο γεμίζει από το να αδειάζει.

      Οι Sillanpaa (κίπερ, 5 συμ.), Uimaniemi (μπακ), Linjala (φορ, 5/1) παραμένουν εκτός δράσης, λόγω τραυματισμών. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο φορ Morrissey (1/0) που θα αγωνιστεί ως αλλαγή, είχε σπάσει το χέρι του στην έναρξη της σεζόν.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
      Η Ροβανιέμι ηττήθηκε από τη Λάχτι (1-0), εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Συνολικά, είχε καλή παρουσία αλλά οι απουσίες της από τη μέση και μπροστά δεν της επέτρεψαν να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, βασίστηκε στις στημένες φάσεις. Τελικά, η Λάχτι βρήκε δίχτυα σε καίριο σημείο (70') και πήρε αυτό που ήθελε.

      Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι μετριότατη. Σκοράρει σπάνια, ενώ οι συνεχείς απουσίες την έχουν επηρεάσει και παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις. Ο τεχνικός Juha Malinen νιώθει πλέον πίεση. Τα έχει βάλει με την κακοδαιμονία της ομάδας, δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του με βασικούς παίκτες να μην υπολογίζονται. Υπάρχει γκρίνια από πλευράς οπαδών, οι οποίοι περιμένουν πολλά περισσότερα, ενώ προσεχώς υπάρχει και η συμμετοχή της ομάδας στο Europa League.

      Ο εξτρέμ Pennanen (7/2) στάθηκε άτυχος και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Νέες απουσίες οι Peura (μπακ, 9/0) και Alison (στόπερ, 5/0). Επιπλέον, συνεχίζουν να απέχουν οι Saksela (μπακ, 1/0), Majava (μπακ, 4/0), Virtanen (χαφ, 5/0) και Kokko (φορ, 4/1), οι δυο τελευταίοι λογίζονταν ως βασικοί. Η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές, ειδικά στην άμυνα, αποδυναμώνεται αισθητά η Ροβανιέμι.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει όπως ήθελαν το πρωτάθλημα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών βασικών στελεχών. Λόγω έδρας, προβάδισμα έχει η Βάασα, αλλά η απόδοση του άσου είναι αποτρεπτική. Το no goal μας αρέσει περισσότερο, λόγω και της τάσης των ομάδων προς αυτό.

      Διαγραφή
    3. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΚΟΥΟΠΙΟ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr

      Παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο "Kymenlaakson Sahko Stadion", έδρα της Μιλικόσκι και σε απόσταση 240 χιλιομέτρων από το "Savon Sanomat Areena", έδρα της Κουόπιο.

      *Συνθετικός χλοοτάπητας, σε ανάλογο αγωνίζεται η Κουόπιο.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ
      Η Μιλικόσκι συνετρίβη από την Ελσίνκι (4-0), εκτός έδρας, στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη, η Ελσίνκι σκόραρε νωρίς και στη συνέχεια έκανε περίπατο, αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι, θα σημείωναν περισσότερα γκολ. Η παρουσία της Μιλικόσκι ήταν κάκιστη και καθόλου ανταγωνιστική.

      Μετά τον διασυρμό στη φινλανδική πρωτεύουσα, ο προβληματισμός έκανε την εμφάνισή του. Ο έμπειρος τεχνικός Antti Muurinen ζήτησε από τους παίκτες να αφήσουν πίσω την εν λόγω ήττα και να κοιτάξουν μπροστά. Άλλωστε, το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και ένα αρνητικό αποτέλεσμα δε φέρνει την καταστροφή. Αν εξαιρέσει κάποιος το τελευταίο παιχνίδι, στα υπόλοιπα η Μιλικόσκι απέδωσε επιθετικό ποδόσφαιρο και σκόραρε με ευκολία, μεγάλο της ατού είναι οι στημένες φάσεις, όπου

      Οι μπακ Koskinen (9/0) και Vesala (4/2) παραμένουν τραυματίες, όπως και ο φορ Anttilainen (2/0). Θα υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα, υποψήφιος για βασικός είναι ο ταχύς μπακ Hoivala (5/0) αλλά και ο έμπειρος στόπερ Lindberg (7/1).

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΥΟΠΙΟ
      Η Κουόπιο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Χόνκα (2-0), εντός έδρας. Έπαιξε αρκετά έξυπνα, έδωσε χώρους στη Χόνκα και σκόραρε μέσω αντεπιθέσεων. Αυτή τη φορά η άμυνά της ήταν το δυνατό σημείο της, απειλήθηκε μεν από τους αντίπαλους επιθετικούς, αλλά διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

      Εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Κουόπιο αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο τεχνικός Marko Rajamaki έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών, οι οποίοι εντός αγωνιστικών χώρων βγάζουν εξαιρετική εικόνα, σε σχέση με το κάκιστο ξεκίνημα. Τα παιχνίδια, ωστόσο, είναι συνεχή και δεν επιτρέπεται κάποιος εφησυχασμός, το θετικό είναι ότι η σημερινή αναμέτρηση διεξάγεται σε συνθετικό τερέν, που είναι συνηθισμένη η Κουόπιο.

      Ο μπακ Markic (7/0) είναι τιμωρημένος, ο νεαρός Ojantie (4/0) θα καλύψει το κενό του. Επιπλέον, βασικός θα είναι ο βετεράνος μπακ Taipale (4/0).

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Η Μιλικόσκι θα μπει αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες, η Κουόπιο είναι "κίνδυνος-θάνατος" στις αντεπιθέσεις. Πρόκειται για δυο ομάδες με ταλέντο και ποιότητα μεσοεπιθετικά, το goal/goal είναι η πρώτη μας επιλογή, έπειτα θα ποντάραμε στο over.

      Διαγραφή
    4. ΧΟΝΚΑ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
      http://www.betonews.com/default.asp?lang=gr

      Παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο "Tapiolan", έδρα της Χόνκα και σε απόσταση 260 χιλιομέτρων, από το "Wiklof Holding Arena", έδρα της Μάριεχαμν.

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΟΝΚΑ
      Η Χόνκα ηττήθηκε από την Κουόπιο (2-0), εκτός έδρας, με την παράδοση που την ήθελε να είναι αήττητη επί οχτώ παιχνίδια σε αυτή την έδρα να μην συνεχίζεται. Ανώτερη η Κουόπιο, που σκόραρε σε καίρια σημεία και πήρε αυτό που ήθελε, ίσως η Χόνκα να άξιζε ένα γκολ, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες.

      Μετά από εννιά αγωνιστικές, η Χόνκα έχει πλήρη ισορροπία αποτελεσμάτων. Γενικότερα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο της. Ο νεαρός τεχνικός Shefki Kuqi έχει κερδίσει τους παίκτες με τη δουλειά του, είναι φιλόδοξος και η διοίκηση νιώθει τυχερή για την επιλογή της. Με αυτά τα δεδομένα, η Χόνκα μόνο ανοδική πορεία μπορεί να έχει στη συνέχεια, απαλλαγμένη από κάθε άγχος.

      Ο χαφ Vasara (4/0) παραμένει εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού. Ο Shakjir Redjepi (στόπερ, 4/0) αποχώρησε από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους, θα επανέλθει στην ΠΓΔΜ. Αντίθετα, ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο των Ισπανών Rodriguez (χαφ) και Counago (φορ).

      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
      Η Μάριεχαμν ηττήθηκε 3-0 από τη Σεϊναγιόκι, εκτός έδρας. Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Η Σεϊναγιόκι απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο και εξέθεσε την προβληματική άμυνα της Μάριεχαμν.

      Εδώ και τρεις αγωνιστικές, οι νησιώτες δεν έχουν κατορθώσει να νικήσουν. Υπάρχει κατήφεια και προβληματισμός, η αμυντική λειτουργία είναι κάκιστη, όταν βρεθεί πίσω στο σκορ η Μάριεχαμν δύσκολα αντιδρά, ειδικά εκτός έδρας. Ο τεχνικός Pekka Lyyski δεν έχει μπορέσει να βρει τις κατάλληλες λύσεις φέτος, ελάχιστα έχει βοηθήσει μέσω των αλλαγών που κάνει. Ωστόσο, το ρόστερ έχει ποιότητα, αν η ομάδα βρει ρυθμό, είναι ικανή να φθάσει την τριάδα, που είναι ο αντικειμενικός στόχος της.

      O χαφ Ramandigaye (5/0) είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής του στο περασμένο παιχνίδι. Επιπλέον, απέχουν οι τραυματίες Ibrahim (χαφ, 5 γκολ πέρυσι) και Orgill (φορ, 8 γκολ πέρυσι).

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      Η Χόνκα έχει φανερώσει καλύτερα στοιχεία μέχρι τώρα, ενώ σύμμαχός της είναι και η παράδοση. Από την άλλη μεριά, η Μάριεχαμν δείχνει "υπνωτισμένη" και αναζητά επειγόντως μία πειστική εμφάνιση. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν γκολ εκατέρωθεν, ο ρυθμός θα είναι γρήγορος. Προς τον άσο είμαστε, ωστόσο οι αποδόσεις δεν μας ικανοποιούν.

      Διαγραφή
  5. καλησπερα και απο μενα για σημερα οι προτασεις μου ειναι οι εξης:
    Βαασα Χ
    Σεαρα 2
    Σαντα κρουζ 2
    Μποα Χ
    Χονκα 1
    3-4-5

    κυριε τακη απο οτι ειδα σε προηγουμενα ποστ επιλεγατε παιχνιδια απο την ιαπωνια για 4-6 αποκλειωντας 2 το ιδιο μπορει να γινει και με φινλανδια αλλα σε χ ημιχρονο εχω παρατηρησει οτι εχει μεγαλα ποσοστα επαληθευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε George αυτά με ημίχρονα τα θεωρώ ολίγον κωλόφαρδα.

      Πάντως σήμερα τα 3 παιχνίδια της Φινλανδίας τα προσέγγισε μια χαρά.

      Βάασα - Ροβανιέμι : έληξε 2-0 με ημίχρονο 1-0
      Έγραφα: Το ματς φαίνεται για under 2,5 τέρματα και no goal, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να έχει νικητή τη Βάασα.

      Χόνκα - Μάριεχαμν έληξε 2-2
      Έγραφα : Το παιχνίδι θα το κερδίσει η Χόνκα - διαφορετικά λήγει ισόπαλο.

      Μιλικόσκι - Κουόπιο έληξε 2-0
      Έγραφα : Το Momentum και η παράδοση δείχνουν Μιλικόσκι.

      Διαγραφή
    2. Να πω και κάτι ακόμη.
      Απο τα νέα πρωταθλήματα δεν επιλέγω ακόμη αγώνες για να παίξω.
      Απλώς τεστάρω και τσεκάρω τον εαυτό μου. Αυτό θα γίνει για 1 με 2 αγωνιστικές ακόμη.
      Αυτό το Σ/Κ Ιταλία και Ισπανία ρίχνω το βάρος.

      Διαγραφή
    3. Σήμερα για όσους παίζουν στοίχημαν εύχομαι να τους κλείσουμε το site από τα κέρδη στον τελικό..αλλα και να μην τους το κλείσουμε θα μας τα επιστρέψουν τα λεφτά χαχαχα

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ sir george ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    5. Πάντως κύριε George στην Φινλανδία, Σουηδία και Νορβηγία το 50% των παιχνιδιών έχουν Χ ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι (εφόσον συνεχίζεται να παρατηρείται το ίδιο γεγονός) τα μισά παιχνίδια λήγουν ισόπαλα στο ημίχρονο.

      Επομένως σε μια αγωνιστική στην Φινλανδία (το ανάλογο συμβαίνει και για την Ιρλανδία) που έχουμε 6 παιχνίδια τα 3 θα έχουν ημίχρονο Χ.
      Άρα συμφέρει κάποιος να παίζει και τα 6 Φινλανδικά ότι θα έχουν ημίχρονο Χ και να ζητάει τριάδες. Θα έχει ποσοστό επαλήθευσης 100% και αν ακόμη μια αγωνιστική δεν θα έχει 3 ημίχρονα Χ η επόμενη θα έχει 4.
      Όμως προσέξτε!!!!!!!!!!!!!!!
      Αν παίξουμε τριάδες στα 6 γεγονότα τότε έχουμε παίξει 20 στήλες. Επειδή πάμε για να πιάσουμε μια 3άδα συμφέρει το στοίχημα αν ο μέσος όρος των αποδόσεων για Χ ημίχρονο είναι 2,75 και άνω. Όμως οι μπούκιδες βγάζουν τα ημίχρονα αποδόσεις λίγο πάνω απο το 2.
      Συμπέρασμα!!!!
      Οι Μπούκιδες είναι πάντα διαβασμένοι και επιστήμονες!!!
      Άρα παίζουμε Χ ημίχρονα όλα τα Φινλανδικά μόνο εάν έχουμε έμπνευση και περιμένουμε να εμφανιστούν, τη συγκεκριμένη αγωνιστική που θα παίξουμε, 4 Χινάρια.
      Αν βγουν 4 Χινάρια εμείς θα έχουμε παίξει 20 στήλες και με μέσο όρο 2 στα Χ ημίχρονα θα έχουμε εισπράξει 32 στήλες (1,6 φορές τα λεφτά μας.

      Αν βγουν 5 Χινάρια στο ημίχρονο θα έχουμε εισπράξει 80 στήλες (4 φορές τα λεφτά μας)
      Αν βγουν 6 Χινάρια στο ημίχρονο θα έχουμε εισπράξει 160 στήλες (8 φορές τα λεφτά μας)

      Διαγραφή
  6. Βλέπω ότι οι περισσότεροι μπούκιδες το Τσιντατέλα - Έμπολι το απέσυραν.
    όσοι παίξατε το Χινάριον, το παίξατε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φινλανδία

    10η αγωνιστική : Σε 5 αγώνες ---> 0 αγώνες με Χ ημίχρονο
    9η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 3 αγώνες με Χ ημίχρονο
    8η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 3 αγώνες με Χ ημίχρονο
    7η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 5 αγώνες με Χ ημίχρονο
    6η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 3 αγώνες με Χ ημίχρονο
    5η αγωνιστική : Σε 5 αγώνες ---> 2 αγώνες με Χ ημίχρονο
    4η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 4 αγώνες με Χ ημίχρονο
    3η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 4 αγώνες με Χ ημίχρονο
    2η αγωνιστική : Σε 6 αγώνες ---> 1 αγώνες με Χ ημίχρονο
    1η αγωνιστική : Σε 3 αγώνες ---> 0 αγώνες με Χ ημίχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυσκολη μερα στοιχηματικα η σημερινη..τελικο τσου λου δεν αγγιζω γιατι για εμενα θα κριθει απο τη συμμετοχη η μη του ντιεγκο κοστα και απο το ποσο καλα θα παταει ο ροναλντο..δυνατο ματσακι για πονταρισμα ειναι για μενα ο τελικος της τσαμπιονσιπ.για σημερα οι προτασεις μου ειναι :

    ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ. Χ
    ΣΠ.ΧΙΧΟΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2Χ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ)
    ΝΤΕΡΜΠΙ- ΚΠΡ. 2
    ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.parapolitika.gr/Media/Default/pdf/OPAP_EPEKTASH_2011.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην σύμβαση που αποκαλύπτουμε αναφέρεται ρητά ότι το αποκλειστικό δικαίωμα ισχύει για όλα τα παίγνια του ΟΠΑΠ μόνον όταν αυτά διεξάγονται επίγεια, ενώ όταν διεξάγονται στο διαδίκτυο ισχύει αποκλειστικά και μόνο για 12 από τα 13 παίγνια, εξαιρώντας το Στοίχημα προκαθορισμένης ή μη απόδοσης. Η αναφορά είναι σαφής, γραμμένη σε ενεστώτα χρόνο και πουθενά στη σύμβαση δεν συνδέεται ο περιορισμός αυτός με την επέκταση του δικαιώματος. Έγκριτοι νομικοί διευκρινίζουν ότι δεν υφίσταται χώρος για εναλλακτικές ερμηνείες της σύμβασης. Είναι προφανές ότι η σύμβαση παρερμηνεύεται εσκεμμένα από τον ΟΠΑΠ και την ΕΕΕΠ, που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι (μέχρι σήμερα) κάνεις δεν είχε τη δυνατότητα να διαβάσει το αυθεντικό κείμενο της σύμβασης και να την ερμηνεύσει σωστά!

      Διαγραφή
    2. Los Poulos ο ΟΠΑΠ όσο αφορά το διαδυκτιακό στοίχημα.

      Διαγραφή
    3. http://www.foxbet.gr/2014/05/opap-diadiktyako-monopwlio.html


      Οι δηλώσεις του CEO του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, την περασμένη εβδομάδα ότι "O OΠΑΠ είναι έτοιμος είναι προετοιμασμένος να παίξει ακόμα και σε συνθήκες ανταγωνισμού θεωρώντας ότι θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους παίκτες", μόνο τυχαίες δεν ήταν, σύμφωνα με τις εξελίξεις.

      Διαγραφή
  10. ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕΣ ΤΟΝ ΟΠΑΠ135 χ 180 1 182 χ 211 χ χ4=1 ,20ευρο κερδος 77 ευρω ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα κύριοι
    και εγω εριξα ενα στοιχηματάκι ston τελικο
    gg +over
    και fun bet (5 ευρώ) τελικό αποτέλεσμα 5-1 101 αποδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ!!

    ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΜΑ
    158. Κάλμαρ - Χέλσινγκμποργκ 1
    160. Λειτον Οριεντ - Ροδεραμ Ημίχρονο Χ
    162. Χιμπέρνιαν - Χάμιλτον under

    ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΙΝΑΡΙΑ
    Ιρλανδία-Τουρκία Χ
    Τζεζένα-Λατίνα Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur ΟΛΟΙ στο ίδιο καζάνι είμαστε και την κουτάλα κρατάει ο μπούκ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Κυριε δαρειε ευχαριστω πολυ και σε εσας καλη τυχη.. το μεγαλο θεμα που εχω παρατηρησει σε μενα αλλα και γενικα πιστευω ισχυει ειναι οτι οταν κουβαδιαζομαστε ξανα και ξανα η κριση μειωνεται και κανουμε εντελως επιπολαιες αποφασεις στα πονταρισματα...ελπιζω να μην παμε ετσι στο μουντιαλ γιατι θα μας παρουν και τα σωβρακα

      Διαγραφή
    3. Κοιτάξτε στην δική μου περίπτωση αυτο ίσχυε απόλυτα στις αρχές. Με τα χρόνια έμαθα να είμαι αρκετά πιο ψυλχραιμος και φυσικά με απόλυτη συνείδηση των χρημάτων που πρέπει να παίζω σε εβδομαδιαία βάση. Εξάλλου τα ποσοστά που θέλω να παίζω είναι αρκετά υψηλά και γνωρίζω ότι η πιθανότητες να περάσουν όλα είναι ελάχιστες. Αλλά όταν περάσουν δίνουν πολλά. Αρκετές φορές παίρνω απλά πίσω το ποντάρισμα συν κάτι παραπάνω. Το βασικό είναι να το βλέπουμε ως διασκέδαση γιατί εάν το δούμε βιποριστικά θα είναι τεράστιο λάθος.

      Διαγραφή
    4. κυριε sir george σας ευχαριστω δυστυχως δεν φαγαμε το κοντοσουβλι εκτος εάν εχετε εμπνευση και βγαλετε μια τετραδα για τριτοτεταρτοπεμπτη και φαμε κοντοσουβλι και πιουμεν μπυρες στην υγειας σας

      Διαγραφή
  14. ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ
    Ατλ. Παραναένσε - Κοριτίμπα gg
    Σάντος - Φλαμένγκο X ημιχρονο
    Σπορτ Ρεσίφε - Κορίνθιανς 2
    Ιντερνασιονάλ - Κρουζέιρο gg
    Τσαπεκοένσε - Παλμέιρας X ημιχρονο
    Μποταφόγκο - Βιτόρια Μπαΐα 1/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΘΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ. ΛΟΥΚΑΣ- Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ - ΜΠΑΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εάν κανενα φιλαρακι βλεπει καμμια ΑΝΑΤΡΟΠΟΥΛΑ δεν μας χαλαει και παμε διακοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

      2πλό ημίχρονο 1 τελικό απόδοση 24 στο Stoiximan.

      Διαγραφή
    2. Εγώ έπαιξα μονό το συγκεκριμένο.

      Τώρα στον ΟΠΑΠ ρίχνω συστημα 3-4-5 με:

      ΠΑΡΑΝΑ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ Χ 3.10
      ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ 2 3.75
      ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ Χ 3.40
      ΜΠΑΕΡΟΥΜ - ΧΟΝΤ 2 2.70
      ΤΡΟΜΣΟ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ Χ 3.75

      Διαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ


    ΔΑΡΕΙΟΣ επειδή ησαστε καλος ανθρωπος θα παιξω με την τυχη σας ητοι 106 χ 108 χ 142 2/1 ανατροπη και143 χ επι,4φορες 1,20 ευρο σας ευχαριστω πολύ και σε περιμενω πατρα να φαμε τα κερδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 142 ο ΟΠΑΠ δεν δίνει ημίχρονα τελικα. Μόνο "έξω" θα τα βρειτε αυτά.

      Διαγραφή
  18. θα το παιξω χ ημιχρονο 1 τελικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επαιξα τα εξης 106 χ 108 χ 142 1 143 χ επι 4 φορες 1,20 κερδος 105,88 ευρο προ φορου κυριε δαρειε αναμενουμε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur φόρος δεν υπάρχει. Υφίσταται ΜΟΝΟ όταν τα κέρδη είναι απο 100€ και πάνω ΑΝΑ ΣΤΗΛΗ. Εσεις παίξατε 4 στήλες. Επομένως για να πληρωθεί φόρος θα έπρεπε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κέρδος να είναι απο 400€ και πάνω.

      Διαγραφή
  20. κυριε δαρειε δεν το ηξερα αρα τα 105,88 είναι καθαρα αρα τρωμε μια σουβλα κκοντοσουβλι σε περιμενω εσυ βα βαλεις τις μπυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ακόμα και κάποιος που δεν πιστεύει στις συμπτώσεις, όταν διαβάσει το κείμενο παρακάτω μπορεί να αλλάξει γνώμη…

    Το 1966 η Αυστρία παίρνει την Eurovision. To 2014 η Αυστρία παίρνει την Eurovision. Το 1966 Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένουν εκτός Ευρώπης. Το 2014 Μιλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένουν εκτός Ευρώπης. Το 1966 ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο κατακτούν το πρωτάθλημα σε Ελλάδα και στην Ισπανία αντίστοιχα… Το 2014 ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο παίρνουν πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ισπανία αντίστοιχα. Το 1966 η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει το Champions League. To 2014 η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει το Champions League. Το 1966 η Αγγλία κατακτά το Μουντιάλ.

    Λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΙΤ Αν πιστεύεις στις συμπτώσεις ΚΟΙΤΑ ποια ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ και γιατί !!!! http://blog.focuswebtv.gr/?p=278444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.foxbet.gr/2014/05/Diadiktyako-stoixima-opap.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κυριε δαρειε το κοντοσουβλι ΕΧΑΘΗ - ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βάσει του υφιστάμενου προγραμματισμού προχωρά η διοίκηση του ΟΠΑΠ το σχεδιασμό της για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο διαδικτυακό στοιχηματισμό και για την προσφορά του live betting στα πρακτορεία εν όψει Μουντιάλ. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2027446

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 2 αγωνιστικες εμειναν στην βραζιλια..παμε σημερα για πειραμα με Χιναρια:
    Παλμέιρας - Μποταφόγκο Χ (πιθανο και το 4-6 για μενα)
    Σπορτ Ρεσίφε - Γκρέμιο Χ
    Ατλ. Παραναένσε - Σάο Πάολο Χ
    Κορίνθιανς - Κρουζέιρο Χ
    ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

    Kαι μια τριαδα για φορτωμα :
    Ιντερνασιονάλ - Τσαπεκοένσε 1
    Γκοϊάς - Βιτόρια Μπαΐα 1
    Κρισιούμα - Κοριτίμπα GG

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕ sir george βγαλε 5 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ για σαβατοκυριακο να παρουμε ένα 1.000.000,,,ευρο και να παμε σε μονιμες διακοπες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΗΜΕΡΑ
    Ουζμπεκιστάν - Ομάν
    Διεθνές φιλικό - Ωραιότατο Χινάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμερούν - Παραγουάη Διπλή ευκαιρία 1Χ
      (Διεθνές φιλικό σε ουδέτερη έδρα - Αυστρία)

      Ονδούρα - Τουρκία Διπλή ευκαιρία 1Χ ---> καλοπληρωμένη 2,12
      (Διεθνές φιλικό σε ουδέτερη έδρα - ΗΠΑ)

      Διαγραφή
  29. Με 11 παιχνίδια κέρδισε 10.786 ευρώ!

    Έξι διαφορετικά είδη στοιχημάτων έβαλε στο δελτίο του ο τυχερός παίκτης του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, την Δευτέρα 26 Μαΐου.
    Επέλεξε σωστά σε τέσσερις αγώνες το «Τελικό Αποτέλεσμα», σε έναν το «OVER», σε έναν τη «Διπλή Ευκαιρία», σε έναν το «GOAL», σε έναν το «Σύνολο Τερμάτων» και σε τρεις τη «Διπλή Παραλλαγή». Συνολικά, πόνταρε σε δώδεκα παιχνίδια, αλλά το ένα, αυτό της Σάμροκ Ρόβερς με την Κορκ, αναβλήθηκε και έλαβε ως απόδοση την μονάδα.
    Πέρασαν τα υπόλοιπα έντεκα ματς, με αποδόσεις από 1,55 έως 3,65 και κέρδισε 10.786,13 ευρώ! Η συνολική τους απόδοση ήταν … 8.821,52! Τα έπαιξε με πολλαπλασιαστή 5 και το κόστος του δελτίου ήταν 12,00 ευρώ, λόγω των τριών διπλών παραλλαγών.
    Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του κ. ΠΕΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου.

    www.bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημέρα φιλαράκια θα παρακαλεσω να βαζετε τους κωδικούς μπροστα από τα παιχνίδια ευχαριστω ριχτε 5 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία και ο Τάκαρος ακολουθεί τους ιταλιάνους με τα νερά τους. Δηλαδή να πάρει ο καθένας ότι αποτέλεσμα θέλει.
    Έτσι έχουμε:

    Παλέρμο - Κροτόνε Χ στο 1,5 (κλασσική Ιταλική Χινάρα !!!)
    Μπάρι - Νοβάρα 1 στο 1,53
    Έμπολι - Πεσκάρα 1 στο 1,55
    Βαρέζε - Σιένα 2 στο 2,05
    Λατίνα - Σπέτσια 2 στο 2,45
    Απο τα 5 δίνω πιθανότητα 70% να περάσουν όλα και 30% να περάσουν 4.

    Άφησα έξω το Χινάρι (1,6) στο Λαντσιάνο - Τσιταντέλα
    Θα καραδοκώ στο Live αν προηγηθεί κάποιος - ειδικά αν προηγηθεί η Βίρτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σήμερα μου αρέσει και το Χινάρι στο Έρεμπρο - Τζουργκάντεν

      Διαγραφή
  32. επαιξα δασκαλε 109 1 106 2 107 2 101 χ 4 φορες 1,20 κερδοσ 22,12 τρωω ένα κοντοσουβλι χωριατικη σατζικι μπυρα fischer πολύ καλη να την δοκιμασετε την αγοραζω από τον βασιλοπουλο και κερναω και 3φιλαρακια μπυρα και τα ρεστα μπερμπουαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.