Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αγώνες 28-29-30 Νοεμβρίου .... τέλος πάντων ότι πρόλαβα να γράψω


Ποιός να το περίμενε? Ο κόουτς Πάρντιου της Νιουκάσλ καβάλα στο άλογο - οδηγεί την Νιουκάσλ στην μια νίκη πίσω απο την άλλη και απο εκεί που ήταν υπο διωγμό, τώρα οδηγεί την ομάδα του στην 4η θέση και στο Τσάμπιον Λήγκ. Η Νιουκάσλ μαζί με την Τσέλσι είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και μετρούν 5 νίκες και 1 ισοπαλία, στα 6 τελευταία παιχνίδια τους. Απο την άλλη μεριά η Γουέστ Χάμ τις 3 τελευταίες αγωνιστικές δείχνει πως έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά.  2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 3 τελευταία παιχνίδια της η Γουέστ Χαμ που όμως εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει 1 βαθμό λιγότερο απο την Νιουκάσλ.
Η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 1 νίκη Γουέστ Χαμ, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες Νιουκάσλ.
Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως το value bet είναι στο διπλό του 3,65.


Τη Δευτέρα στο Άστον Βίλα - Σάουθάμπτον είχα πάρει τον άσσο Draw bet στο 3,6 καθαρά λόγω απόδοσης και μάλιστα έγραφα πως η Σαουθάμπτον είναι ομαδάρα ενώ η ομάδα του Μπέρμιχαμ σέρνεται. Τελικά το ματς έληξε 1-1 (πήρα το ποντάρισμα πίσω) με την Σαουθάμπτον να ισοφαρίζει (προς στενοχώρια δική μου) στο 82'. Για άλλη μια φορά η Σαουθάμπτον ζωγράφιζε. Όχι ότι έκανε τίποτα σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά η Γουέστ Χαμ έπαιζε ξυλίκι και με τη δύναμη προσπαθούσε να πάρει το ματς. Και παρολίγο να το καταφέρει. Ωστόσο για άλλη μια φορά μου άρεσε η Σαουθάμπτον και σκοπεύω να την στηρίξω και αυτή την αγωνιστική.
Βασικά η Σίτι δεν νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει μέσα στο Σαουθάμπτον. Πιο πολύ για ισοπαλία το βλέπω το ματσάκι, αλλά άσσο θέλω να παίξω. Όχι όμως στο 3,4. Αν ανέβει προς τα 4 (3,7 ή 3,8 ας πούμε) τότε θα στηρίξω την ομάδα του Κούμαν - διαφορετικά αποχή.

CHAMPIONSHIP
Σε 18 αγωνιστικές στη Τσαμπιονσιπ η Τσάρλτον και η Ίπσουιτς έχουν τις λιγότερες ήττες. 2 ήττες η Τσάρλτον και 3 η Ίπσουιτς (3 ήττες έχει και η πρωτοπόρος και ομαδάρα Ντέρμπι). Η Τσάρλτον μάλιστα στο γήπεδο της δεν έχει χάσει κανένα αγώνα και έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες με τέρματα 11-7.
Το συνολικό ρεκόρ της Τσάρλτον είναι 6 νίκες, 10 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δηλαδή η ομάδα δεν χάνει εύκολα και είναι επιρρεπής στην ισοπαλία. 

Το ανάλογο συμβαίνει με την Ίπσουιτς στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ίπσουιτς.




2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες για την Ίσουιτς στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της.
Φυσικά δεν σκέφτομαι να αγοράσω Ίπσουιτς στην αστεία απόδοση του 2,35. Αυτά είναι αστειότητες. Και ας χωρίζουν τις δύο ομάδες μόνο 3 βαθμοί - 28 βαθμούς έχει η Τσάρλτον, 31 η Ίπσουιτς. Το Bet value είναι προς τα αριστερά και στη νίκη της Τσάρλτον που πληρώνει 3. Συνεχίζουν οι μπούκιδες να υποτιμούν την Τσάρλτον. Εγώ όμως θέλω να κάτσω ακριβώς στη μέση και στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ. Καμιά ομάδα δεν θέλει να χάσει.

Η Μπράιτον είναι μια απο τις ομάδες που είναι επιρρεπής στις ισοπαλίες. Σε 18 παιχνίδια έχει φέρει 9 ισοπαλίες , κέρδισε μόνο 3 και έχασε τα 6. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Όλα στην Μπράιτον είναι ένα Χινάρι.
Η Φούλαμ μετά τον Μάγκατ δείχνει να συνέρχεται. Δεν σε εμπνέει ακόμη σιγουριά. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας απο την Μπρέντφοντ στις καθυστερήσεις και ας είχε προηγηθεί με 1-0. Για άλλη μια φορά η Φούλαμ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη - συνηθισμένο φαινόμενο φέτος, αν και στις 6 τελευταίες αγωνιστικές δείχνει σιγά σιγά να ανακάμπτει. 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (αυτή με την Μπρέντφοντ την τελευταία αγωνιστική) στα 6 τελευταία. Το παιχνίδι δείχνει να έχει πολύ ισοπαλία, όμως εγώ κοιτάζω προς το διπλό του 3,4 που το θεωρώ υπερβολικά μεγάλη απόδοση.

Πρόσφατη προϊστορία : 2 νίκες η Μπόρο, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες η Μπλάκμπερν.
32 βαθμούς έχει η Μίντλεσμπρο , 30 η Μπλάκμπερν.
Εντός έδρας η Μπόρο έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 16 - 6, ενώ η Μπλάκμπερν εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 12-14.
Στα 6 τελευταία η Μίντλεσμπρο έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ η Μπλάκμπερν είναι σε σούπερ φόρμα (μαζί με την Μπόρνμουθ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας) 4 νίκες, 2 ισοπαλίες.
Εγώ σε αυτό το ζευγάρι βλέπω ένα ντέρμπι με την Μπλάκμπερν σε σούπερ φόρμα, άρα δεν μπορώ να κατανοήσω το διπλό γιατί δίνεται σε τόσο υψηλή τιμή.
Value bet το 2 στο 4.

Σέφιλντ Γουένσντει μια ομάδα που δεν βάζει γκολ με τίποτα, ούτε τρώει γκολ με τίποτα. Σε 18 αγώνες έχει πετύχει 12 τέρματα, ενώ έχει φάει 14. Έχει φέρει 8 0-0 σε 19 αγώνες, ενώ συνολικά στους 18 αγώνες έχει φέρει 10 ισοπαλίες, 4 νίκες και 4 ήττες.
Εντός έδρας η Σέφιλντ έχει 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες κι έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα. Απίστευτη ομάδα. Το ξυλίκι πέφτει σύννεφο.
Η Γουίγκαν εξακολουθεί να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης είναι επιρρεπής στις ισοπαλίες. 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Αυτές οι δύο ομάδες δεν ''στρίβουν'' με τίποτα. ΙΣΟΠΑΛΙΑ

LEAGUE 1
Απο League 1 δεν μπορώ να δω κάποιον αγώνα και να προβλέψω το αποτέλεσμα του (ίσως μόνο τη νίκη της Μ.Κ. Ντόνς απέναντι της Κόλτεστερ μπορώ να δω). Είναι δύσκολη αγωνιστική και αδυνατώ να προβλέψω νικητή, οπότε κάνω μερικές επιλογές σημείων που κατά τη γνώμη μου αποτελούν value bet.

Αυτή η ρουφιάνα η ΝότςΚάουντι όσο καλά με πάει και την πάω στα εκτός έδρας παιχνίδια της με έχει προδώσει 2 φορές στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η πρώτη φορά ήταν με την Γουόλσολ και η 2η την προηγούμενη αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα της με την Γέοβιλ. Όμως η ομάδα εκτός έδρας πάει εκπληκτικά και είναι αήττητη με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες και τέρματα 12 υπέρ και 4 κατά. Η ρουφιάνα εκτός έδρας έχει φάει μόλις 4 γκολς σε 8 αγώνες.
30 βαθμούς έχει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - 29 η Νότς Κάουντι και εντός έδρας η Σέφιλντ δεν είναι και κανένα φόβητρο. 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έχει εντός η Σέφιλντ.
Και οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες. 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα έχει στα 6 τελευταία η Σέφιλντ Γιουν και 4 νίκες, 2 ήττες έχει στα 6 τελευταία η Νότς. Μετά απο την Μ.Κ. Ντόνς και την Σουίντον είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.
Οι μπούκιδες όμως, ενώ μιλάμε για 2 ισοδύναμες ομάδες, συνεχίζουν να υποτιμούν την Νότς Κάουντι και την βγάζουν στο κλαρί σε απόδοση 4. Το value bet είναι στο διπλό του 4, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο.

Όπως έχω ξαναγράψει, η Όλνταμ ακολουθεί τη συνταγή νικάμε στην έδρα μας και εκτός έδρας να μην χάσουμε. Έτσι εκτός έδρας, έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες (οι 2 ήττες ήταν με 1-0, με το ζόρι, απο τις δύο πρωτοπόρες Μπρίστολ Σίτι και Πρέστον).
Το 2,2 της Ρότσντειλ είναι πολύ μικρό. Εντός έδρας ρεκόρ 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Εντός έδρας έχει ηττηθεί η Ρότσντειλ απο Πιτερμπόρο, Μπράντφορντ, Μπάρνσλευ και Ντονκάστερ
27 βαθμούς έχει η Όλνταμ, 26 η Ροτσντέιλ 
Η Όλνταμ δεν χάνει και αν χάσει θα χάσει πολυυυυυ δύσκολα. Τώρα θα μου πείτε, θα ξαναχάσει δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι η Ρότσντειλ?? Μετά απο την εντός έδρας ήττα με την Ντονκάστερ με 1-3 θα ξαναηττηθεί στο καπάκι απο την Όλνταμ??
Τι να σας πω - δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι το διπλό της Όλνταμ στο 3,15 είναι value bet.

Πήρε το ντέρμπι με την Μπρίστολ Σίτι η Πρέστον και μάλιστα η νίκη με 1-0 έγινε μέσα στην έδρα της Μπρίστολ. Έτσι έσπασε το αήττητο της Μπρίστολ. Η ψυχολογία στα ύψη. Όμως πριν απο αυτό το παιχνίδι η ομάδα είχε 3 κολλητές ήττες. Έτσι στα 4 τελευταία ματς έχει 3 ήττες και 1 νίκη (αυτή στο Σέφιλντ). Οι ήττες ήταν απο Μπράντφορντ (1-2 εντός έδρας), Σουίντον (1-0, εκτός έδρας) και Ρότσντειλ (3-0 εκτός έδρας). Ίσως η Πρέστον να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Μήπως αυτό το 3,9 στον άσσο της Γέοβιλ έχει κάποια αξία?? Δεν το συζητάμε. Η Πρέστον εκτός έδρας πετάει και η Γεόβιλ εντός έδρας σέρνεται - αλλά αυτό το 3,9 δεν είναι υπερβολικά μεγάλο?

LEAGUE 2
Η πρόσληψη του Τζίμι Φλόυντ Χάσελμπάινκ έδωσε ώθηση στην Μπέρτον και με τον Ολλανδό στον πάγκο καθάρισε τα δύο ντέρμπι. Κέρδισε πρώτα εκτός έδρας με 1-3 την πρωτοπόρο Γουίκομ και κατόπιν την Λούτον εντός έδρας με 1-0 - την Λούτον που είχε να ηττηθεί απο τις 6 Σεπτεμβρίου και έτρεχε σερί 8 νικών και μόλις 2 ισοπαλιών. Λέτε τώρα να καθαρίσει και την σούπερ φορμαρισμένη Σρούσμπερι???
Το παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι και αυτά τα 1,95 στον άσσο τα πετάω τα σκουπίδια. ΟΚ, η Μπέρτον δεν έχει κερδίσει ποτέ την Σρούσμπερι και εντός έδρας η Σρούσμπερι την έχει νικήσει και τις 4 φορές ως γηπεδούχος. Αλλά 1,95 ο άσσος???
Η Σρούρμπερι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με 5 νίκες και 1 ήττα στα 6 τελευταία, αλλά η ήττα που έγινε στο Έξετερ την τελευταία αγωνιστική ίσως να έχει κλονίσει την ψυχολογία των παικτών. Η Σρούσμπερι προηγήθηκε με 2-0 και στο τέλος έχασε με 3-2.
Η Σρούσμπερι εντός έδρας έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 31 - 3, λυγίζουν και σίδερα εκεί μέσα!!! Αλλά και η Μπέρτον εκτός έδρας έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με τέρματα 14-14. 
Το value bet είναι στο υψηλότατο διπλό του 3,65.

Ανεβαίνει η Νιούπορτ και φορμάρεται. 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία για την Νιούπορτ.
Μετά το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στις 3 πρώτες αγωνιστικές όπου η Νιούπορτ έχασε και τα 3 παιχνίδια- έκτοτε μετράει 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα πριν 8 αγωνιστικές όταν έχασε εκτός έδρας απο την Όξφορντ με 1-0.
Η Καρλάιλ είναι μετριότατη, ωστόσο στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε τα 4 και έχασε μόνο απο την Μπέρτον.
4η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος η Νιούπορτ και επιλέγω το διπλό, ωστόσο θα ήθελα την απόδοση λίγο ψηλότερα.


ΑΓΓΛΙΑ - CONFERENCE
H νεοφώτιστη της κατηγορίας Ίστλι διαρκώς ανεβαίνει. 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 6 τελευταία. Η ομάδα φορμάρεται και το πλούσιο δυναμικό υλικό αρχίζει να παίρνει τα πάνω του. Ο αρχικός στόχος, συμμετοχή στα play offs είναι πλέον ορατός. Η ομάδα έχει 33 βαθμούς και απέχει πλέον μόλις 3 βαθμούς απο την 5η θέση που οδηγεί στα play offs. Η αλήθεια είναι ότι η δύναμη πυρός της ομάδος είναι η έδρα της. 7 νίκες, 3 ισοπαλίες έχει φέρει στην έδρα της όπου είναι αήττητη. Εκτός έδρας η ομάδα ζορίζεται. 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα εκτός έδρας. Αυτή είναι η μόνη ένσταση μου για το διπλό μέσα στο Τορκί.
Ωστόσο η Τορκί συνεχίζει τη βύθιση στα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δεν κέρδισε κανένα - 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Συνολικά εντός έδρας έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο - ίσως να έρθει ισόπαλο, αλλά κοιτάζω προς το διπλό της Ίστιχ.

Έλεγα μεσοβδόμαδα με αφορμή τον αγώνα Μάκλσφιλντ - Τορκί.
Ξέρετε ποια ομάδα της Κόνφερενς έχει την καλύτερη άμυνα?
Η Μάκλσφιλντ που έχει φάει 16 τέρματα σε 22 αγώνες.
Ξέρετε ποια ομάδα της Κόνφερενς έχει την καλύτερη έδρα?
Η Μάκλσφιλντ που έχει μαζέψει εντός έδρας 28 βαθμούς (το καλύτερο ρεκόρ μέχρι τώρα της κατηγορίας) και έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες (φυσικά είναι αήττητη εντός έδρας). Σε 12 εντός έδρας αγώνες έχει φάει μόνο 6 γκολς, ενώ έχει βάλει 19.
Στην έδρα της λύγισε μέχρι και την Μπαρνέτ όπου ηττήθηκε με 2-1.

Να λοιπόν που τώρα η Μάκλσφιλντ παίζει στο Μπαρνέτ. Δεν λέω - ομαδάρα η Μπαρνέτ, αλλά 1,53 ο άσσος???? Θεέ και Κύριε!!!!!!
3η η Μάκλσφιλντ με 39 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο - 46 έχει η αντίπαλος της Μπαρνέτ.
4 νίκες, 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία η Μακλσφιλντ. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Η Μπαρνέτ στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Και όμως τον άσσο της Μακλσφιλντ οι μπούκιδες τον δίνουν στο 1,53 και το διπλό στο 6!!! Δηλαδή αν έπαιζε η Μπαρνέτ με την τελευταία την Τέλφορντ πόσο θα έδιναν στον άσσο??

Βέβαια η Μακλσφιλντ εκτός έδρας δεν είναι δυνατή όσο είναι εντός έδρας, καθώς έχει ρεκορ 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ωστόσο η ομάδα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ. Όμως και η Μπαρνέτ στην έδρα της γκελάρει αρκετά συχνά. 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Το ματς είναι πολύ κλειστό και θεωρώ οτι η αξία είναι προς το διπλό του 6 που είναι τρομακτικά μεγάλη απόδοση.

Στη βαθμολογία η Γκέιτσχεντ έχει 35 βαθμούς η Ντόβερ 28 και με έναν αγώνα περισσότερο. Άρα η συνολική βαθμολογία δείχνει ότι η Γκέιτσχεντ είναι καλύτερη ομάδα απο την Ντόβερ.
Όμως στα 6 τελευταία παιχνίδια η εικόνα αλλάζει. Η Γκέιτσχεντ έχει μαζέψει 6 βαθμούς, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Ντόβερ έχει συγκεντρώσεις 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και1 ήττα. Σε φόρμα λοιπόν η Ντόβερ. Βέβαια στα εκτός έδρας παιχνίδια της παίρνει βαθμούς απο τους κακομοιραίους της κατηγορίας. Κέρδισε την τελευταία και απογοητευτική Τέλφορντ και στην τελευταία έξοδο της νίκησε την Άλφρετον.
Το φαβορί της αναμέτρησης είναι σίγουρα η Γκέιτσχεντ - αλλά σκέφτεται κανείς, μήπως αξίζει αυτό το διπλό του 4,35??

Ρέξαμ και Όλντερσοτ είναι ισόβαθμες με 30 βαθμούς, με τη Ρέξαμ να έχει απο τις πιο αδύναμες έδρες της κατηγορίας. Με βάση τις εντός έδρας επιδόσεις η Ρέξαμ έχει μαζέψει 14 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και είναι 19η στη βαθμολογία ανάμεσα σε 24 ομάδες. Χάλια έδρα δηλαδή.
Η Όλντερσοτ εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς έχοντας πετύχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Είναι από τις ομάδες της κατηγορίας που είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές στα εκτός έδρας.
Η φόρμα της Όλντερσοτ είναι καλή. 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 6 τελευταία.
Η Ρέξαμ έχει να κερδίσει αγώνα για την Κόνφερενς 10 αγωνιστικές. Στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες - βέβαια μόνο τα 3 απο τα 9 τα έπαιξε εντός έδρας.
Θεωρώ ότι το διπλό του 3,3 έχει πολύ μεγαλύτερη τύχη από όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

Είναι ρουφιάνα η Άλεν μου λέει ο κύριος Δαρείος και υποκλέπει παιχνίδια, ειδικά όταν κατεβαίνει αουτσάιντερ. Αυτά άλλες χρονιές, λέω εγώ. Τολμώ να προβλέψω ότι η Άλεν φέτος θα τη χάσει την κατηγορία και θα πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα προβλέπω ότι θα τερματίσει τελευταία και θα έχει την τύχη της περσινής Κότμπους.
Η Φορτούνα ομαδάρα - την υποστηρίζω (μαζί με Λειψία και Μπόχουμ) φανατικά, οπότε η κρίση μου ίσως να μην είναι και αντικειμενική. Έχει να ηττηθεί 11 αγωνιστικές, όταν έχασε για πρώτη και μοναδική φορά εως σήμερα απο την Καρλσρούη με 0-2 εντός έδρας. Έκτοτε μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής. Το διπλό στο 2,35 μου κάνει.

Ναι ξέρω. Θα με πείτε ίσως τρελό επειδή βλέπω Μπόχουμ στο 5,6 απέναντι στην προτοπόρο Ίνγκολσταντ και μάλιστα εκτός έδρας. Το δεδομένο είναι ότι τις τελευταίες αγωνιστικές η Ίνγκολσταντ δεν τραβάει. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας απο την Νυρεμβέργη με 2-1 και έτσι έσπασε το αήττητο της. Πριν 2 αγωνιστικές έχανε εντός έδρας απο την Ουνιόν Βερολίνου 0-2 και 2-3 για να σώσει την παρτίδα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 3-3.
Δηλώνω φανατικός οπαδός τη Μπόχουμ και ευελπιστώ ότι φέτος θα διεκδικήσει μια εκ των 3 πρώτων θέσεων. Μου κανει το διπλό στο 5,6 που το θεωρώ εξωπραγματικό. Το αγοράζω και μεσημεράκι Σαββάτου θα δω live την ομαδάρα. Αν κατεφέρει να βελτιωθεί λίγο στην άμυνα που είναι χωνί το διπλάκι το έχουμε στο τσεπάκι.
Έλααααα βρε Μπόχουμ!!!

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτη κάθε χρόνο στην Β΄ Γερμανίας είναι το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό και κάθε φορά κάνει θαύματα και σώνεται. Φετος είναι μαζί με το Μόναχο 1860 αλλοπρόσαλες ομάδες. Χάνουν στην έδρας τους και εκτός έδρας κερδίζουν.
Το Μόναχο 1860 έχει εντός έδρας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες , με τέρματα 5-8 σε 6 αγώνες, ενώ η Φρανκφούρτη έχει εκτός έδρας 4 νίκες, 3 ήττες με τέρματα 11-9. Μάλιστα η ΦΣΒ Φρανκφούρτη κέρδισε και τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
Πρόσφατη προϊστορία : 3 νίκες Μόναχο, 1 ισοπαλία και1 νίκη ΦΣΒ. Το φυσιολογικό είναι να νικήσει το Μόναχο - αλλά αυτό το 3,6 στο διπλό με γαργαλάει. Αν πάει πάνω απο το 4 το αγόρασα δίχως δεύτερη σκέψη.

Η Λουκέρνη μου είναι αδιανόητο να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμη η ομάδα δεν έχει φορμαριστεί. Ωστόσο μετά την πρόσφατη αλλαγή του κόουτς,  οι μπουκιδες περιμένουν ότι θα ξεκινήσει αυτή η ανάκαμψη της ομάδας και την βγάζουν στο κλαρί σε χαμηλές αποδόσεις, αδικαιολόγητες απο τις μέχρι τώρα επιδόσεις της.
Πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Ααράου : 4 νίκες Ααράου, 2 ισοπαλίες, 4 νίκες Λουκέρνη
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά ποντάρω ότι η εκτός έδρας νίκη της Λουκέρνη στη Ζυρίχη θα έχει και συνέχεια. Το 2,45 είναι πολύυυυυυυ χαμηλό. Αν γυρίσει σε τιμές αουτσάιντερ θα το πάρω το διπλό, διαφορετικά θα σκεφτώ και θα μελετήσω τελευταίες ειδήσεις.

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο πρώτων του Ελβετικού πρωταθλήματος. 35 βαθμούς η Βασιλεία, 33 η Ζυρίχη, ωστόσο οι νίκες της Ζυρίχης επι της Βασιλείας γίνονται με το σταγονόμετρο.
Στη Ζυρίχη η τοπική ομάδα έχει πετύχει 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 νίκες η Βασιλεία.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Μια ωραία ισοπαλία του 3,4. Ισοδύναμες ομάδες - 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα εντός έδρας η Σασουόλο, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες εκτός έδρας η Βερόνα.
Η Σασουόλο εντός έδρας έχασε μόνο απο την Νάπολι, η Βερόνα εκτός έδρας έχασε απο Νάπολι και Βερόνα. ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Άσσος δεν το συζητάμε - να ήταν και πάνω απο το 2 τότε θα τον αγόραζα κιόλας. Η μιά Παλέρμο παίζει μπάλα και η άλλη η Πάρμα βυθίζεται καθημερινά στη βαθμολογία και στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ



H Μπιλμπάο τελείως αθόρυβα το τελευταίο διάστημα διαρκώς βελτιώνεται και ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα της Λαλίγκα και όχι μόνο στην Ισπανία. Για το Τσάμπιον Λήγκ την περασμένη Τρίτη κέρδισε εκτός έδρας την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ με 1-0. Στην Ισπανία, έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Σημειώστε εδώ ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Έχει πετύχει 10 γκολ σε 12 αγώνες. Σκοράρει δηλαδή με το σταγονόμετρο. Εκτός έδρας τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Έχει πετύχει 2 γκολς σε 6 αγώνες και ο απολογισμός είναι 1 νίκη , 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Στα 2 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έφερε 0-0 με την σπουδαία Βαλένθια και κέρδισε 1-0 την Αλμερία (ομάδα της ίδιας δυναμικότητας με τη Χετάφε). Η Μπιλμπάο βελτιώνεται στο ΑΘΟΡΥΒΟ, καθώς ακόμη δεν πείθει.
Η Χετάφε είναι άλλη μια ομάδα που βλέπει το γκολ με το τηλεσκόπιο (όχι με τα κιάλια). Έχει σκοράρει 9 φορές σε 12 αγώνες και έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την Γρανάδα που έχει σκοράρει 6 φορές. Εντός έδρας η Χετάφε έχει σκοράρει 3 φορές σε 6 αγώνες.
Το ανέβασμα της Μπιλμπάο με προδιαθέτει ότι για το διπλό του 2,6, ωστόσο με προβληματίζει η πρόσφατη προϊστορία απο το 2004 : 4 νίκες Χετάφε 5 ισοπαλίες και 1 νίκη Μπιλμπάο.
Επειδή δεν βλέπω να κερδίζει η Χετάφε, ίσως αγόραζα το διπλό σε τιμές άνω του 2,6 αν και προβληματίζομαι μην τυχόν λήξει ισόπαλο το ματς και μάλιστα 0-0.

Απαράδεκτη η απόδοση της Ρεάλ στο 1,3 και ας έχει 1 νίκη μόνο η Μάλαγα (το Δεκέμβριο του 2012) , 1 ισοπαλία και 6 νίκες η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια με γηπεδούχο την Μάλαγα.
Μετά τη Ρεάλ που έχει 6 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ισπανίας είναι η Μάλαγα με 5 νίκες και 1 ήττα και αυτή η ήττα έγινε την προηγούμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ατλέτικο. Εντός έδρας η Μάλαγα έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας φάει μόλις 2 τέρματα στους 6 αγώνες. Σημειώστε ότι ούτε η Μπάρτσα πέρασε απο την Μάλαγα, καθώς το ματσάκι έληξε ισόπαλο 0-0.
Θα μου πείτε τώρα - έχεις κότσια να παίξεις Μάλαγα?? Η απάντηση είναι όχι ή μάλλον ακόμη δεν ξέρω, καθώς η Ρεάλ είναι σούπερ φορμαρισμένη. Όμως το βέβαιο είναι ότι να παίζεις Ρεάλ στο 1,3 μέσα στη Μάλαγα είναι χαρακίρι,
Ο άσσος στο 9,5 και ο άσσος Draw no bet στο 6,75!!!!

Άλλο ένα σετ αποδόσεων που αδικεί κατάφωρα τον γηπεδούχο και δίνει χαμηλή απόδοση στο διπλό της Μπάρτσα επειδή οι παίκτες θα φορτώσουν το brand name Μπάρτσα. 2η η Μπάρτσα με 28 βαθμούς, 4η με 24 η Βαλένθια.
2 νίκες Βαλένθια, 4 ισοπαλίες και 5 νίκες η Μπαρτσελόνα. Τελευταία νίκη της Βαλένθια ως γηπεδούχος το 2007.
Το 5,8 στον άσσο της Βαλένθια είναι εξωπραγματικό - αλλά δυστυχώς η Μπάρτσα είναι σε καλή κατάσταση. Άρα κομπλάρω και θα δω την ημέρα του αγώνα τι θα πράξω και αν πράξω - το βέβαιο είναι ότι όποιος παίζει τέτοια διπλά μακροπρόθεσμα είναι για φυλακή.

ΙΣΠΑΝΙΑ - SEGUNDA DIVISION

Πέρσι η Χιρόνα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική και με ανατροπή στο 90' , φέτος πετάει και κάνει πρωταθλητισμό. Είναι πρωτοπόρος (μαζί με την Λας Πάλμας) με 29 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση απο όλες τις ομάδες της κατηγορίας με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Οσασούνα απο την άλλη μεριά είναι στις χαμηλές θέσεις της κατηγορίας με 15 βαθμούς και εντός έδρας έχει 4 νίκες, 3 ήττες.
Σε φόρμα η Χιρόνα - 4 νίκες και 2 ήττες στα 6 τελευταία - σε μέτρια κατάσταση η Οσασούνα. Το διπλό σε τιμές άνω του 3 είναι προκλητικό.

Η Αλαβές ετά τη Χιχόν είναι η ομάδα του Χιναριού. Έχει φέρει 7 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια, ειδικά εντός έδρας έχει φέρει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 7 φορές και έχοντας δεχτεί 5 τέρματα. Απο την άλλη μεριά η Νουμάνθια ότι καλό έχει κάνει στην κατηγορία το έχει πετύχει εκτός έδρας που τρέχει ρεκόρ 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Στα 6 τελευταία παιχνίδια η Αλαβές έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και η Νουμάνθια 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Πρόσφατη προϊστορία 1 νίκη Αλαβές και 3 ισοπαλίες.
Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι δείχνουν ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ


Η Μονακό δεν είναι στην περσινή κατάσταση όπου προσπαθούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απο την Παρί Σ.Ζ. Φέτος είναι μετριότατη και δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή. Παρόλο αυτά οι μπούκιδες την υπερτιμούν και την σέβονται δίνοντας της κάθε φορά χαμηλές αποδόσεις. Φαβορί η Μονακό στο εκτός έδρας αγώνα της με την Ρεν. Απο που και ως που???
Πρόσφατη προϊστορία : 4 νίκες Ρεν, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες Μονακό. Στο πρωτάθλημα η Ρεν έχει 22 βαθμούς (6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες) ενώ η Μονακό έχει 20 (5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες).
Εντός έδρας η Ρεν έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η Μονακό εκτός έδρας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες.
Στα 6 τελευταία παιχνίδια τους οι ομάδες είναι αήττητες με την Ρεν να έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και τη Μονακό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες.
Το ματς έχει πολύ ισοπαλία. Αν επέλεγα ένα νικητή θα έπαιρνα την Ρεν. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ πως το φαβορί της αναμέτρησης ότι είναι η Μονακό.

Ελάτε τώρα. 3,1 έχει το διπλό της Λυών και καθόμαστε και το συζητάμε??? Απο τη στιγμή που η Λυών δεν παίζει με Παρί Σ.Ζ ή με Μαρσέιγ το διπλό της δεν δύναται να πληρώνει παραπάνω απο το 3 με όποιον και αν παίζει στη Γαλλία.
Δεν λέω ότι η Σεντ Ετιέν ότι είναι άσχημη. Ίσα, ίσα, είναι μια χαρά ομαδούλα. Έχει 23 βαθμούς και η Λυών έχει 27, Εντός έδρας η Λυών Σεντ Ετιέν έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα - ενώ στα 6 τελευταία της έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Όμως η Λυών είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γαλλίας και μετράει 5 νίκες και μια ισοπαλία στα 6 τελευταία , ενώ έχει και ευνοϊκότατη παράδοση στην έδρα της Σεντ Ετιέν όπου την έχει κερδίσει 8 φορές και έχει φέρει 2 ισοπαλίες τα τελευταία 10 χρόνια.
Το value bet είναι προς τα δεξιά και στο διπλό πάνω απο το 3.


Για άλλη μια φορά η Ουτρέχτη ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Ξεκίνησε δυναμικά τον εντός έδρας αγώνα της με την Καμπούρ και προηγήθηκε με πέναλτι 1-0. Στη συνέχεια κέρδισε άλλο ένα πέναλτι το οποίο το έχασε. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα κατέρρευσε. Γύρισε στο ταμπούρι και στην άμυνα και τελικά παίζοντας αποκαρδιωτικά ηττήθηκε με 1-3. Για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει υπέρ της σκορ η Ουτρέχτη. Το ίδιο συνέβη με την Γκοου Αχέντ Ίγκλις όπου είχε προηγηθεί με 2-0 και τελικά έχασε με 2-3, το ίδιο έγινε και με την Εξέλσιορ όπου η ομάδα ισοφαρίστηκε στο 90.
Ωστόσο η άλλη η Μπρέντα είναι στα χάλια της. Βρίσκεται 3η από το τέλος με 10 βαθμούς έχοντας πετύχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα; τελευταία 8 παιχνίδια η Μπρέντα έχει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ένα μαύρο χάλι δηλαδή.
Η παράδοση 5 νίκες Μπρέντα, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες Ουτρέχτη.
Το διπλό στο 2,55 είναι μικρό και δεν με ικανοποιεί. Αν ήταν 2,7 θα το έβλεπα διαφορετικά το ματσάκι.

56 σχόλια:

  1. Για σήμερα δύο μονά στο Stoiximan:

    Πιτέρμπορο - Μπρίστολ Σ. Διπλό με απόδοση 2.55

    Μαρσέιγ - Ναντ Διπλή ευκαιρία για Ναντ με απόδοση 2.55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχασα το Γαλλικό αλλά η Μπρίστολ έδωσε πίσω το κεφάλαιο που έβαλα στα δύο μονα συν 25%.

      Να δούμε και το σύστημα που παίχθηκε για το ΣουΚου.

      Διαγραφή
    2. Η ΝΑΝΤ Κ Δαρείε πίεσε αρκετά για το 1-1 αλλά δεν τα κατάφερε.Όταν δε έφαγε το δεύτερο, τα παράτησε τελείως.
      Ο "el loco" έχει κάνει καλή δουλειά στη ΜΑΡΣΕΙΓ...Μου θυμίζει την πρώτη του χρονιά στην ΑΘΛΕΤΙΚ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. MONSIEUR HARRY Bonjour!

      Δεν το είδα καθόλου. Δεν πειράζει όμως μας πλήρωσε η Μπρίστολ. Αντε να δούμε και σήμερις τι μας επιφυλάσει η τύχη!

      Διαγραφή
  2. Σέφιλντ Γιουν. - Νοτς Κάουντι 2 Draw no bet στο 4


    Είναι τρελοί αυτοί οι μπούκιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ πήρε τον ανήφορο Κ Τάκη!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλός οιωνός κύριε Ηarry.

      Τι λέτε για Στουργκάρδη και Στέφενς? Η άλλη δεν είναι και κανένα φόβητρο. Η άλλη έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1ήττα στην έδρας της. Δεν λέω έπαιξε με δύσκολες ομάδες (Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ) αλλά μήπως αξίζει το 3αράκι της Στουτγκάρδης λόγω Στέφενς?

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο ματς Κ Τάκη.

      Εγώ άλλο καλοβλέπω από Β' Γερμανίας.....
      ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΤ - ΜΠΟΧΟΥΜ
      Μεγάλη νίκη της ΜΠΟΧΟΥΜ 4-0 επί της (τελευταίας) ΑΑΛΕΝ την προηγούμενη αγωνιστική. Άρχισε να ξεμπουκώνει.....
      Τρεις απουσίες βασικών η ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΤ....

      @ 5,50 το διπλό!!!!!

      Διαγραφή
    4. Το έχετε αναφέρει κι εσείς.... Μου διέφυγε.

      Διαγραφή
    5. Δεν πειράζει αν τα έχω αναφέρει ... να τα ξαναλέτε και εσείς. Έτσι γίνεται ωραιότερο το στοίχημα και οι επιλογές μας σοφότερες.

      Διαγραφή
    6. Στο χαλαρό και στο άνετο πέρασε η Στουτγκάρδη κύριε Harry.
      Λόγω κακής φόρμας, τόλμησα στο 2 Draw no bet στο 2,12. Δεν τόλμησα το καθαρό 3ιάρι του διπλού.

      Διαγραφή
  3. Λίγο από Κ Δαρείο και Κ Τάκη......

    Μονά και δυάδα
    ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΑΝΤ 2DNB @ 5.50
    ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 2DNB @ 3.75

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://prntscr.com/5ayjft

      Αυτό είναι το Σαββατοκύριακο μου. Ζητάω 3άδες, 4άδες και 5άδα.

      Καλή επιτυχία σε όλους!

      Διαγραφή
    2. Για αύριο επίσης παίρνω τον άσσο του Εργοτέλη μονό:

      http://prntscr.com/5baovs

      Διαγραφή
    3. Bonjour!

      Χάθηκε το χθεσινό σύστημα. Σήμερα στον ΟΠΑΠ:

      ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ ισοπαλία του 4.35
      ΚΑΛΙΑΡΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ άσσος ημίχρονο του 3.40
      ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ ισοπαλία του 3.35
      ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ ισοπαλιά του 3.25
      ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ισοπαλία του 3.15

      Ζητάω 3άδες και πεντάδα

      Διαγραφή
    4. Πήρα επίςης σε μονό το διπλό της Φρανκφούρτης στο 3.60.

      Διαγραφή
    5. Πήρα στο live τον απσσο της Κάλιαρι στο 7.25.

      Διαγραφή
    6. Σαν το αυγο μας καθάρισε η Φιόρε..

      Διαγραφή
    7. Bonjour!

      Για σήμερα στο Stoiximan μονό:

      Βερόνα - Περούτζια 2-3 γκόλ με απόδοση 2.05

      Διαγραφή
    8. Και για αύριο πήρα το διπλό του Πανιώνιου με απόδοση 4.00. Μονό πάντα.

      Σαββατοκύριακο πια.

      Διαγραφή
  4. Έβγαλε λέει ο Φλ. Πέρεζ το σταυρό από το στέμμα της βασίλισσας. Για να μας αποδείξει την πίστη του στο Μαμμωνά (όχι οτι δεν το ξέραμε δηλαδή).
    Φελαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σήμερα Σαββάτο ξεκινάω νωρίς νωρίς απο τις 10 η ώρα με 2 Ιαπωνέζικα (προτελευταία αγωνιστική)

    Σεντάι - Τοκουσίμα Βόρτις 1 στο 1.33
    Ναγκόγια - Ομίγια 2 Draw No Bet στο 2.20
    Σύνολο απόδοσης 2,933

    Και έπεται συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα ματς τα μεσημεριανά 2 η ώρα
      Άλεν - Φορτoύνα Ντ. 2 στο 2,22
      Ίνγκολσταντ - Μπόχουμ 2 draw no bet στο 4

      Και έπεται συνέχεια

      Διαγραφή
    2. Γουέστ Χαμ - Νιούκασλ 2 Draw no bet στο 2.45
      Σέφιλντ Γουέν. - Γουίγκαν 2 στο 2.55
      Μπράιτον - Φούλαμ 2 στο 3.55
      Σρούσμπερι - Μπέρτον 2 Draw no bet στο 3.70
      Καρλάιλ - Νιούπορτ 2 στο 2.60
      Τορκί - Ίστλι 2 στο 3.50
      Μπαρνέτ - Μάκλσφιλντ 2 Draw no bet στο 5.20
      Χετάφε - Μπιλμπάο 2 στο 2.75

      Κύριε Λουκά ήρεμα εσείς - αυτά δεν περνάνε όλα. Εγώ απο τα 10 3 θέλω να περάσουν. Απο 4 και πάνω κερδίζω

      Διαγραφή
    3. Απο την 10άδα πέρασαν μόνο 3 - Φούλαμ, Νιούπορτ, Μπιλμπάο.
      Αν κάποιος έπαιζε απο 10 ευρώ στο κάθε παιχνίδι θα είχε ποντάρει 100, ενώ θα είχε επιστροφές 89.
      Άρα με επαλήθευση 3 στα 10 θα είχε μια ζημία 11 ευρώ.

      Διαγραφή
    4. Για σήμερα Κυριακή.

      1) Σεντ Ετιέν - Λυών 2 στο 3,5

      Διαγραφή
    5. 2) Παλέρμο - Πάρμα 1 στο 1.95
      3) Ροζάριο Σ. - Ρασίνγκ 2 στο 1.97
      4) Μαγιόρκα - Χιχόν Χ στο 3.2

      Αν περάσει το μεσημεριανό θα ανοιχτώ λίγο περισσότερο με κάτι απο αυτά
      http://prntscr.com/5bo54f
      ή αν αποφασίσω κάτι νωρίτερα.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΗΛΩ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΥΚΕΤ ΗΤΟΙ 3000 ΕΥΡΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ --ΑΤΗΜΗ ΚΕΝΟΝΙΑ --ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ -----ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-----ΟΠΠΠΠΠΠΠΠ ΚΟΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ--------- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά αυτά που θα γράψω δεν πρόκειται να περάσουν όλα.
      Την έχω γράψει στη λογική μου.
      1) Όταν επιλέγουμε 2 παιχνίδια με απόδοση 2 ή πάνω από το 2 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.
      2) Όταν επιλέγουμε 3 παιχνίδια με απόδοση 3 ή πάνω από το 3 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.
      3) Όταν επιλέγουμε 4 παιχνίδια με απόδοση 4 ή πάνω από το 4 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.

      Άσχετο. Όταν λέμε 1 Draw bet σημαίνει ότι στο 1 κερδίζουμε, αλλά στο Χ δεν κερδίζει κανείς ούτε ο παίκτης ούτε ο μπούκις και αν λήξει το ματς Χ τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται πίσω,
      Το ίδιο σημαίνει και το 2 Draw no bet.

      Διαγραφή
  7. Σκέψεις.....

    http://prntscr.com/5bbmhq

    ΣΚΑΝΘΟΡΠ μόνο αν ξεκολλήσει από το 3,75.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ΣΚΑΝΘΟΡΠ ξου.....

      Μένουν τα άλλα δύο μονά και δυάδα.
      Χαμηλή μίζα.....

      Διαγραφή
    2. "Τελικά ΣΚΑΝΘΟΡΠ ξου"

      Εξαιρετική επιλογή.....Well done Κ Harry!!!!!

      Διαγραφή
  8. Και Ιαπωνία κ. Τάκη... ποιος ξέρει τι κουλές ώρες παίζουν εκεί... Σας φαντάζομαι πχ στη Ραφήνα, σ' ένα μεγαλο υπόγειο με 10 οθόνες να παρακολουθείτε ταυτόχρονα όλα τα πρωταθλήματα. Όταν μπαίνει γκολ δεν πανηγυρίζετε, αλλά κρατάτε σημειώσεις (κλασικο στυλ βοριοευρωπαιου προπονητή :) Μαζί στην άλλη πλευρά του υπογείου ειναι κι ο Καραμαλής, που έχει λιώσει στο ΚαουντερΣτραικ (αλήθεια με τι ασχολείται αυτό το παιδί?)
    Φελαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωί παίζουν εκεί. 8 η ώρα με 12.
      Οι κουλές ώρες είναι το Μέξικο και η Λατινική Αμερική.

      Βασικά δεν χρειάζεται να παρακολουθεί κάποιος τους αγώνες για να καταλάβει τη δυναμικότητα των ομάδων. Όλα αυτά είναι αποτυπωμένα στους αριθμούς - βαθμολογία, φόρμα, κ.τ.λ.
      Απλώς μετά παρακολουθείς τους αγώνες που έχεις παίξει για να νοιώσεις σασπένς, συγκίνηση και να σου ανέβει λίγο η αδρεναλίνη.

      Διαγραφή
  9. Σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου
    Μπέρνλι - Νιούκασλ 2 στο 2,65
    Λοριάν - Μαρσέιγ 2 στο 1,93
    Ναντ - Τουλούζ 1 στο 2,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bonjour!

    Αυτό το Σαββατοκύριακο (6 - 7 Δεκεμβρίου) πήρα ΜΟΝΑ στο κλασικό site:

    ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ over με απόδοση 2.30
    ΑΝΟΒΕΡΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ άσσο με απόδοση 3.90
    ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΣΑΛΚΕ άσσο με απόδοση 2.22
    ΣΤΟΟΥΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ ισοπαλία με απόδοση 3.45
    ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 διπλή ευκαιρία με απόδοση 4.00
    ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. διπλό με απόδοση 2.65

    Καλά κέρδη σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο 20 μονάδες σε κάθε μονό. Σύνολο 120 μονάδες

      Διαγραφή
    2. Και ένα που θα παιχθεί ΟΠΑΠ περισσότερο για να τεστάρω κάποια πράγματα που θέλω.:

      http://prntscr.com/5dfdzv

      Διαγραφή
    3. Η Ααλεν χάρισε άλλη μια κηδεία σήμερα (μετά αυτή της περασμένης ενδομάδος). 4.25 έδινε το διπλό.

      Διαγραφή
  11. Κάπου το είδα και το μπουμπούνισα....

    ΓΙΟΥΠΕΝ - ΣΕΡΕΓΚ OVER 4.5 @ 5.50

    β' Βελγίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυριε δαρειε βγαλε 4 ανατροπες σαβατοκυριακο να παμε διακοπες γιατι αλλιως ουτε στα καλαβρυτα δεν μπορούμε να παμε ΑΧ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΛΟΤΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριακή 7/12/2014
    Τέρεκ Γκρόζνι - Λοκ. Μόσχας 2 στο 3.00
    Τουν - Ζυρίχη 2 στο 2.50
    Γουέστ Χαμ - Σουόνσι 1 στο 2.30
    Βόλφσμπεργκερ - Ραπίντ Βιέννης 1 στο 3.05
    Άστον Βίλα - Λέστερ 1 στο 2.50
    Ρεμς - Γκινγκάμπ 1 στο 2.20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρλσρούη - Μπραουνσβάιγκ Χ στο 3.30
      Βέστζελαντ - Χόμπρο Χ στο 3.20
      Τζένοα - Μίλαν 1 στο 3.16
      Φίτεσε - Τβέντε 2 στο 3.15

      Διαγραφή
    2. Κοριτίμπα - Μπαΐα Εσπόρτε 1 στο 2,2
      Βιτόρια Μπαΐα - Σάντος 2 στο 4,45

      Διαγραφή
    3. Καλή μπάζα η χθεσινή. Πέρασαν 6 στα 12!!!

      Για σήμερα 8-12-2014
      Βιτσέντζα - Μπρέσια 1 στο 3.00

      Υπο σκέψη
      http://prntscr.com/5eh8kp

      Διαγραφή
    4. Καλή και η χθεσινή ημέρα - σήμερα στα φρέσκα κουλούρια ....

      Αν και Τσάμπιον Λήγκ και γενικά Γιουρόπες και Κύπελλα είναι διοργανώσεις που δεν πρέπει να ασχολείται ο παίκτης εντούτοις θεωρώ value bet
      1) Μπενφίκα - Λεβερκούζεν τον άσσο στο 3,35 - επειδή η Μπενφίκα, τάχα μου είναι αδιάφορη και οι Γερμανοί θέλουν την νίκη για την πρωτιά του ομίλου. Σε οποιαδήποτε άλλη αγωνιστική και αν γινόταν ο συγκεκριμένος αγώνας ο άσσος δεν θα πλήρωνε παραπάνω απο το 2,2 με 2,3.

      2) Ολυμπιακός - Μάλμε το 2 στο 10 είναι value bet. Ο γαβρίλας δεν βλέπετε - σέρνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Λόγω κωλοφαρδίας, κυρίως, έκανε 2 μεγάλες Ευρωπαϊκές νίκες (Ατλέτικο, Γιούβε) και σήμερα, τάχα μου παίζει ακόμη και για τη 2η θέση του ομίλου. Όμως με ήττα βγαίνει τελευταίος και ο Μίτσελ πάει Ισπανία για πρόωρες διακοπές. Το άγχος τεράστιο και στα πόδια των παικτών κρέμονται βαρίδια - ενώ οι άλλοι θα έρθουν να κάνουν την πλάκα τους. Ομάδα που έχει αποκλείσει την Σάλτσμπουργκ δεν είναι τυχαία ομάδα. ΄Το μόνο αρνητικό είναι ότι το Σουηδικό πρωτάθλημα έχει σταματήσει εδώ και 1 μήνα και δεν έχουν ματς στα πόδια τους. Ξεκούραστοι μεν, αλλά δίχως επίσημο αγώνα.

      Όποιος παίζει αποδόσεις του 1,4 σε τέτοια παιχνίδια είναι για φυλακή. Το value προς τα δεξιά και την Μάλμε - το θέμα είναι τώρα αν υπάρχουν τα κότσια για να την ποντάρεις. Πάντως οι αποδόσεις δεν δείχνουν το πόσο πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι.

      3) Μου αρέσει και ο άσσος της Μονακό στο 2,62. Όχι ότι είναι value bet, απλά μου αρέσει. Κάτι με 1-0 , 0-0 βλέπω σε αυτό το ματς.

      Διαγραφή
    5. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
      Μπενφίκα - Λεβερκούζεν 1 στο 3,35

      Διαγραφή
    6. H Μάκλσφιλντ εχθές πάλι έκανε το θαύμα της. Το διπλό της στο 3,25 με 3,5 και στο ημίχρονο έφθασε μέχρι 4,5 . Δηλαδή ποια ήταν η Όλντερσοτ για να είναι τόσο hot φαβορί??
      ΔΙΠΛΑΚΙ

      Σήμερα τους βλέπω όλους να πέφτουν πάνω στην Καραμπάκ (τι είναι τούτο το πράμα πάλι???) αλλά εγώ κοιτάζω στο
      Γιουνγκ Μπόις - Σπάρτα Πράγας 1 στο 2,5

      Παράλληλα σκέφτομαι στο Λιλ - Βόλφσμπουργκ ο άσσος στο 3,5 μήπως είναι value bet???

      Διαγραφή
  14. ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΡΙΞΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά απο το κουπόνι που έρχεται δεν μου αρέσουν οι αγώνες, ωστόσο υπάρχουν μερικά παιχνιδάκια που μου κάνουν κλίκ και θα τα αναφέρω.
      Για αύριο Παρασκευή μου αρέσει πολύ το

      Ρόντα - Ναϊμέγκεν 1 στο 2,87 αν και τώρα βλέπω τον άσσο πεσμένο στο 2,75.
      Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων της Β΄ Ολλανδίας με παράδοση ευνοϊκότατη για την Ρόντα, όπου τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε :
      8 νίκες Ρόντα - 1 ισοπαλία και 3 νίκες Ναιμέγκεν

      Δεν βρίσκω κανένα λόγο να είναι φαβορί η Ναιμέγκεν - άρα Ρόντα στο 2,8 είναι λουκουμάκι.

      Διαγραφή
    2. Και κύριε Λουκά μακρυά απο ΧΑΑ - τώρα κοιτάμε κουμάρια και μόνο κουμάρια.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.