Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αγώνες 21-22-23-24 Νοεμβρίου και 30 σκέψεις ΦΩΤΙΑ με αποδόσεις που πληρώνουν απο 2,5 και άνω


Κορόιδευαν όλοι οι ειδήμονες τη νεοφώτιστη Αλτάχ, ότι τάχα μου βάζουν λεωφορεία πίσω στην άμυνα για να μην φάει γκολ και έτσι τσιμπολογάει βαθμουλάκια. Όμως η μικρούλα βάλθηκε να τους διαψεύσει όλους. Την προηγούμενη αγωνιστική διέσυρε την πρωταθλήτρια και υπερομάδα κατά πολλούς Σάλτσμπουργκ με 4-1 εντός έδρας, ενώ μια αγωνιστική νωρίτερα σκότωσε και την Ραπίντ Βιέννης με 2-0. Δεν έχασε ούτε στο Βόλφσμπεργκερ απο την 2η Βάκ Πέλετς και έφερε λευκή ισοπαλία 0-0.
Έτσι, με αυτά και με αυτά, η ομαδούλα έχει αναρριχηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει 24 βαθμούς (6 νίκες, 6 ισοπαλίες, 3 ήττες), 4 λιγότερους απο τη 2η Βακ Πέλετς και 7 λιγότερους απο την υπερομάδα Σάλτσμπουργκ.
Η φόρμα της είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες.
Εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στο Σάλτμπουργκ με 5-0.
Επομένως με βάση τις επιδόσεις της Αλτάχ το 2,95 στο διπλό θεωρείται υπερβολικό.
Βέβαια η Ρίντ, παραδοσιακά, έχει την Αλτάχ για πελάτη της, καθώς την έχει νικήσει 7 φορές εντός έδρας, ενώ έχασε μόλις 1 φορά το 2006. Επίσης, η Ριντ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Αν και με προβληματίζει η παράδοση και η σχετικά καλή φόρμα της Ριντ - αν δω το διπλό της Αλτάχ σε τιμές πάνω απο το 3 θα το παίξω καθώς το θεωρώ value bet.


Η Σάλτσμπουργκ φέτος στο Αυστριακό πρωτάθλημα δεν είναι ασυναγώνιστη όπως πέρσι. Ήδη σε 15 παιχνίδια έχει χάσει 4 φορές. Εντός έδρας έχασε απο Αούστρια και Στούρμ με 2-3, ενώ εκτός έδρας απο Βακ Πέλετς με 1-0 και Αλτάχ με 4-1, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Άρα ότι απόδοση δίνεται στη Σάλτσμπουργκ, που συνήθως είναι κάτω απο 1,5, με όποιον αντίπαλο και αν παίζει απορρίπτεται εν γένει.
Στην έδρα της Στούρμ Γκράτς η Σάλτσμπουργκ συνήθως περνάει δύσκολες ώρες και έχουμε : 8 νίκες Στούρμ, 11 ισοπαλίες και 5 νίκες Σάλτμπουργκ.
Ήδη η Στούρμ είναι σε καλή κατάσταση και στα 6 τελευταία παιχνίδια της μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Εντός έδρας δυσκολεύεται με όλες τις ομάδες και έχει ρεκόρ 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η Σάλτσμπουργκ δεν είναι πλέον αχτύπητη αυτός ο άσσος στο 5,8 αποκτά αξία. Η Στούρμ έχει νικήσει εκτός έδρας την Σάλτσμπουργκ, γιατί να μην το ξανακάνει και εντός έδρας?? Το 1 draw no bet στο 4,45.

Το δεδομένο είναι ότι η Μαλίν στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της και εκτός έδρας η ομάδα δεν τραβάει. Έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Την μοναδική ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας είναι η τελευταία Λιρς και αυτή την κέρδισε με το ζόρι, 1-0.
Η Γκενκ είναι αλλοπρόσαλλη. Το δεδομένο είναι ότι δύσκολα χάνει. Μέχρι στιγμής σε 15 αγώνες έχει 3 ήττες όπου οι 2 είναι εκτός έδρας με Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-0 και με τη Μαλίν (απο τις πιο δυνατές έδρες στο Βέλγιο) με 3-1. Εντός έδρας έχασε μόνο απο την Σταντάρ Λιέγης με 2-0, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.
Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία (με Άντερλεχτ 0-0 εκτός έδρας) και 2 ήττες. Οι 2 ήττες της ήταν στα 2 τελευταία παιχνίδια της.
Η προϊστορία απο το 2004 είναι καταλυτική υπέρ της Γκένκ. Με γηπεδούχο την Γκένκ έχουμε : 5 νίκες η Γκένκ, 1 ισοπαλία και 1 νίκη η Μαλίν.
Εντός έδρας η Γκένκ έχει 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αν φέτος η Γκενκ θέλει να πετύχει κάτι περισσότερο απο πέρσι και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη, αυτό το παιχνίδι με τη Μαλίν πρέπει να το κερδίσει. Ο άσσος σε τιμές λίγο πάνω από το 2 είναι σχεδόν ικανοποιητικός, με την ισοπαλία, βέβαια, να καραδοκεί.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ ήταν πέρσι η ομάδα θαύμα, όπου ειδικά μέσα στην έδρα της τους κέρδιζε όλους. Φέτος όμως από ομάδα θαύμα κατάντησε ομάδα κλάμα. Πριν απο 2 αγωνιστικές ήταν τελευταία στο πρωτάθλημα και μέτραγε 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η ομάδα κλάμα παράπαιε ως φυσικό αποτέλεσμα της αποδυνάμωσης του περσινού ρόστερ. Όμως τις τελευταίες 3 αγωνιστικές φαίνεται ότι η νέα Βάρεγκεμ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της. Έφερε ισοπαλία στην δυνατή έδρα της Μαλίν, κατόπιν κέρδισε εντός έδρας την Γκένκ με 2-0 και την τελευταία αγωνιστική νίκησε την Οστάνδη εκτός έδρας με 3-1. Φαίνεται ότι η ομάδα αρχίζει να ξυπνάει και να φορμάρεται.
Η Κορτράικ είναι ομάδα που δεν φέρνει ισοπαλία με τίποτα. Σε 15 αγώνες έχει 7 νίκες, 7 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία. Εντός έδρας έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, ενώ στα 6 τελευταία έχει 4 νίκες, 2 ήττες.
Το ματσάκι είναι ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν την ίδια φόρμα - όμως η Κορτράικ προσφέρεται σε απόδοση 2,25, ενώ η Ζούλτε σε απόδοση 2,95.
Ή αφήνω το ματσάκι στην ησυχία του ή αγοράζω Βάρεγκεμ σε αποδόσεις κοντά ή και πάνω απο το 3. Νομίζω ότι έχει περισσότερη τύχη το διπλό από ότι δείχνουν οι αποδόσεις που έχουν βγάλει στο κλαρί οι μπούκιδες.
Τελευταία νίκη της Κορτράικ το Μάιο του 2010, ανεξαρτήτου έδρας. Έκτοτε 7 νίκες Βάρεγκεμ και 4 ισοπαλίες (όπου οι 3 ισοπαλίες, 2 νίκες της Βάρεγκεμ έγιναν στην έδρα της Κορτράικ).

Εδώ γελάμε. Η Λειβαδιά έχει ξεχάσει απο πότε έχει να νικήσει σε εκτός έδρας αγώνα της. Χάρη στα εντός έδρας αποτελέσματα της έκανε ότι έκανε στη Σούπα Λήγκα. Και όμως λέει το κοντέρ ότι η Λιβαδειά είναι φαβορι και δείχνει το κοντέρ 2,25 στην Λιβαδειά. Μπράβο να τη χαίρεστε και εις ανώτερα. Η Νίκη Βόλου με τα χίλια προβλήματα - εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τους διαιτητές - έχει απόδοση 3,4. ΟΚ, την πήρα την απόδοση. Την Λιβαδειά και τον Πανθρακικό περίμενουν στο Βόλο να κερδίσουν και κατόπιν ότι προκύψει.
Ένα μάτσο χάλια οι ομάδες - αλλά προτιμώ τον γηπεδούχο που πληρώνει 3,4. Ο άλλος ο Λεβαδειακός είναι losser στα εκτός έδρας., θα αναστήσει άλλον έναν νεκρό.

Το έχουμε πει και άλλη φορά. Οι μπούκιδες έχουν μείνει στις περσινές επιδόσεις της Έβερτον και την βαφτίζουν ακλόνητο και grand φαβορί όταν δεν παίζει με τις 5 - 6 μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Έτσι αυτή την αγωνιστική μας δίνουν φαβορί την Έβερτον στο 1,72 όταν απέναντι της έχει την Γουέστ Χαμ. Δηλαδή αν έπαιζε με την Μπέρνλι ή τη Λέστερ πόσο θα μας έδιναν τον άσσο?? 1,3???
Η Γουέστ Χάμ φέτος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, 3 λιγότερους απο την 3η Μαντσεστερ Σίτι και 7 λιγότερους απο τη 2η και ομάδα έκπληξη Σαουθάμπτον. Η Έβερτον έχει 14 βαθμούς, 4 λιγότερους απο την Γουέστ Χάμ και όμως οι μπούκιδες βαφτίζουν Grand φαβορί την ομάδα του Λίβερπουλ.
Στα 6 τελευταία ματς η Γουέστ Χαμ έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (Μαντσεστερ. Γιουνάιτεντ με 2-1 εκτός έδρας) ενώ μέσα σε αυτή την 6άδα των αγώνων περιλαμβάνεται και η εντός έδρας νίκη επι της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Απο την άλλη μεριά η Έβερτον δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ανέβει βαθμολογικά και στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (Μαντσεστερ. Γιουνάιτεντ με 2-1 εκτός έδρας). Στην έδρα της έχει ρεκορ 1 νίκη (Άστον Βίλα με 3-0), 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Με γηπεδούχο την Έβερτον έχουμε τα τελευταία χρόνια : 4 νίκες, Έβερτον, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη Γουέστ Χαμ.
Θεωρώ ότι το 2 στο 4,6 είναι value bet με το 2 Draw no bet στο 3,3.

Νάτο πάλι!!! Η Λίβερπουλ μεγάλο φαβορί και μας την προσφέρουν στο 1,75. Απορώ που βρίσκονται παίκτες και τσιμπάνε τέτοιες αποδόσεις??? Είπαμε, οι μπούκιδες έχουν μείνει στην περσινή χρονιά και μας προσφέρουν σε απίστευτα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ χαμηλές τιμές την Λίβερπουλ.
Στα 6 τελευταία ματς η Λίβερπουλ έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μάλιστα οι ήττες είναι στα 2 τελευταία, όπου η Λίβερπουλ έχασε με 2-1 εντός έδρας απο την Τσέλσι και με 1-0 εκτός έδρας απο την Νιουκάσλ. Εκτός έδρας η Λίβερπουλ έχει 2 νίκες, 3 ήττες (Νιουκάσλ, Γουέστ Χαμ και Μαντσεστερ Σίτι). Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα φέτος δεν πατάει καλά με τον Μπαλοτέλι να είναι για λύπηση. Καμιά σχέση με τον Σουάρεζ που πέρσι κένταγε στην επίθεση. Δεν νοείται να παίζει κάποιος Λιβερπουλ στο 1,75 σε εκτός έδρας αγώνα - ειδικά όταν μεσοβδόμαδα παίζει των υπέρ πάντων αγώνα στο Τσάμπιον Λήγκ στη Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς.
Δυστυχώς απέναντι στη Λίβερπουλ παίζει η Κρύσταλ Πάλας η οποία δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Στα 6 τελευταία η Πάλας έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες .
Παρόλο αυτά ο άσσος στο 4,6 θεωρώ ότι είναι υπερβολικός. Value bet δεν θα τον χαρακτήριζα, λόγω κακής φόρμας της Πάλας, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει τα χάλια της και μάλλον θα έχει το μυαλό της στον επερχόμενο αγώνα του Τσάμπιονς Λήγκ.

Ομαδάρα η Σαουθάμπτον. Πετάει και κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω απο την Τσέλσι (που δεν χάνει το πρωτάθλημα με τίποτα). 5 νίκες, 1 ήττα (εκτός έδρας με 1-0 απο Τόττενα) στα 6 τελευταία η Σαουθάμπτον.
Ένα μαύρο χάλι η Άστον Βίλα. 1 ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 τελευταία και απο εκεί που είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, στην πορεία κατρακυλάει διαρκώς και για την ώρα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού.
Εντός έδρας η ομάδα του Μπέρμιχαμ έχει  1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και κέρδισε μόνο τη Χαλ με 2-1. Βέβαια έπαιξε εντός έδρας με Τότεναμ, Σίτι και Άρσεναλ, ενώ με την Νιουκάσλ έφερε λευκή ισοπαλία. Το ότι είχε δύσκολο πρόγραμμα δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία.
Κανονικά η Σαουθάμπτον περνάει αέρα μέσα απο το Μπέρμιχαμ, καθώς έχει καλύτερη ομάδα και την ευνοεί το Momentum. Όμως αυτό το 4,85 στον άσσο το θεωρώ απίστευτα μεγάλο. Επειδή ο αγώνας είναι Δευτέρα, αν έχω πάει καλά το Σ/Κ θα πετάξω ένα πονταρισματάκι στον άσσο του 4,85 κόντρα στο Momentum. ΟΚ, το πολύ πολύ να πάω κουβά - θα πάω κουβά όμως παίζοντας 4,85 και όχι 1,85.

CHAMPIONSHIP

Μετά την Μπόρνμουθ η Ντέρμπι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 4 νίκες και 2 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της και ήδη μετά απο ένα μέτριο ξεκίνημα έχει αναρριχηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας. Είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφω φέτος στην Ντέρμπι και πως την θεωρώ καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Η Γουότφορντ μέχρι πρότινος ήταν στην 1η θέση της βαθμολογίας, όμως έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά. Στα 5 τελευταία ματς κέρδισε μόνο την Μίλγουολ εντός έδρας, έφερε 2 ισοπαλίες, ενώ έχασε τα δυο τελευταία παιχνίδια της με Ίπσουιτς και Μπέρμιχαμ εκτός έδρας και τα 2. Φαίνεται ότι η Γουότφορντ μάλλον θα ξεφουσκώσει.
Το διπλό στο 2,55 δεν το θεωρώ παικτική ευκαιρία. Είναι μια ανεκτή απόδοση για όσους απο εμάς πιστεύουν την Ντέρμπι. Αγοράζω Ντέρμπι στο 2,55 επειδή πιστεύω στην ομάδα.

Ο κόουτς της Ίπσουιτς έχει δηλώσει ότι : Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά όποιος θέλει να μας κερδίσει πρέπει να καταβάλλει πολύυυυ μεγάλη προσπάθεια. Πράγματι έτσι είναι. Η Ίπσουιτς είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε 17 παιχνίδια έχει μόλις 3 ήττες (Κάρντιφ, Ρέντινγκ εκτός έδρας και Νόργουιτς εντός έδρας). Έτσι με ρεκόρ 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 2 βαθμούς λιγότερους απο την προτοπόρο Ντέρμπι και 1 βάθμο απο τις Μπόρνμουθ και Μίντλεσμπρο.
Στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (Κάρντιφ) και σε 8 εκτός έδρας αγώνες η ομάδα έχει κάνει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Παρόλο που η Μπόρνμουθ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια της και 1 ισοπαλία, θεωρώ αδιανόητο να προσφέρεται η Μπόρνμουθ στο 1,8 σε μια τόσο χαμηλή απόδοση, όταν το παιχνίδι είναι ντερμπάρα.
Θα επιλέξω ισοπαλία και θεωρώ ότι δύσκολα θα σπάσει.

Η Μπλάκπουλ είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστεί - καθώς ο ιδιοκτήτης αρνείται να κάνει μεταγραφές και έχει κόντρα με τον κόσμο και τους οπαδούς της ομάδας. Η Μπόλτον με την πρόσληψη του Νιλ Λένον (πρώην κόουτς της Σέλτικ όπου πήρε μαζί της 3 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια) δείχνει ότι έχει αλλάξει σελίδα. 4 νίκες έχει η Μπόλτον με τον Λένον στον πάγκο στα 6 παιχνίδια και η ψυχολογία έχει αλλάξει.
Η Μπλάκπουλ παραπαίει - στα 6 τελευταία 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Είναι εμφανές ότι η ομάδα δεν μπορεί και είναι σε λάθος κατηγορία.  
Το Momentum δείχνει 2 στο 2,4 - που ό,ως δεν αποτελεί καμιά παικτική ευκαιρία.

Είχα γράψει απο την 7η αγωνιστική, μετά την λευκή ισοπαλία με Χάντερσφιλντ ότι Γουίγκαν δεν ξαναποντάρω ότι θα κερδίσει, καθώς η ομάδα δεν τραβάει και έχει προβλήματα.
Έγραψα ....
Τάκης Μορφονιός 17 Σεπτεμβρίου 2014 - 10:52 π.μ.
Η Γουίγκαν έμεινε στο 0-0 και με απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Είχε ευκαιρίες να πάρει το μάτς, αλλά μπορούσε και να το χάσει. Η ισοπαλία ήταν δίκαιη - αλλά εγώ παύω να θεωρώ την Γουίγκαν τόσο φοβερή και τρομερή όσο την περίμενα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Έκτοτε, η Γουίγκαν σε 10 αγώνες έφερε 1 νίκη (μεγάλη έκπληξη, αφού νίκησε εκτός έδρας την ομαδάρα Ντέρμπι), 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η ομάδα είναι σε κατάρρευση και ήδη βρίσκεται κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αντίθετα η Μίντλεσμπρο διανύει μεγάλες δόξες και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 1 βαθμό λιγότερο απο την πρώτη Ντέρμπι Κάουντι. Η Μίντλεσμπρο είναι απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, ενώ εκτός έδρας, μέχρι στιγμής, έχει συλλέξει τους περισσότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες. Σε 8 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, έχοντας μαζέψει 16 βαθμούς.
Η πρόταση είναι το διπλό στο 2,8 - αλλά η ισοπαλία καιροφυλακτεί αφού η Γουίγκαν έχει μαζέψει 5 ισοπαλίες εντός έδρας σε 8 παιχνίδια (έχει και 2 νίκες και 1 ήττα).

LEAGUE 1
Σε ανοδικό momentum η Μπάρνσλει. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες - αλλά στα 2 τελευταία έχει 2 νίκες, όπου η μια ήταν εκτός έδρας επι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με το θηρίο της κατηγορίας, την Μπρίστολ Σίτι.
Απο την άλλη μεριά η Τσέστερφιλντ έχει ξεχάσει απο πότε έχει να νικήσει.  Στα 7 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει έχει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μάλιστα στα 4 τελευταία παιχνίδια της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ!!!
Εντός έδρας η Τσέστερφιλντ έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2ήττες, όπως 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες έχει η Μπάρνσλευ εκτός έδρας.

Όταν την προηγούμενη αγωνιστική η Τσέστερφιλντ δεν κατόρθωσε να σκοράρει ούτε εναντίον της Κρού, έλεγα ότι :
Περιμένω να βγάλουν οι μπούκιδες μεγάλη απόδοση στο διπλό της Μπάρνσλευ και θα την στηρίξω. Η Τσέστερφιλντ σε κατάρρευση. Το μόνο που θέλω το διπλό να ξεκινάει απο το 3.

Τα έχω πει και άλλες φορές, ότι η Κρού είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και πως η Λέιτον Όριεντ είναι μια ποιοτική ομάδα που όταν ξεκίνησε η σεζόν ο στόχος της ήταν η συμμετοχή στα play offs και οποιαδήποτε θέση κάτω απο την 6η θα ήταν αποτυχία.
Όμως η Λέιτον Όριεντ συνεχίζει να παραπαίει, δεν μπορεί να βρει φόρμα και βρίσκεται με 16 βαθμούς κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ρεκόρ της είναι 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες. Χάλι μαύρο δηλαδή.  Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ εντός έδρας ακόμη δεν έχει νικήσει - έχοντας 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Και όμως!!!! Με όλα αυτά τα χάλια που έχει η Λέιτον Όριεντ οι μπούκιδες την δίνουν Super φαβόρα και μάλιστα σε απόδοση 1,7. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!! Δηλαδή όποιος παίζει Λέιτον Όριεντ στο 1,7 τι όνειρο έχει δει και εμπιστεύεται το ραμολιμέντο σε αυτή την απόδοση, όταν μάλιστα ακόμη δεν έχει νικήσει εντός έδρας???
Η Κρού έχει ένα βαθμο λιγότερο απο την Λέιτον Όριεντ (15 βαθμούς) αλλά εδώ και 6 αγωνιστικές έχει αρχίσει και τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της. 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα για την Κρου στα 6 τελευταία.
Το πιο πιθανό είναι να νικήσει η Λέιτον Όριεντ, αλλά εγώ Λέιτον δεν μπορώ να δω στο 1,7.
Ή αφήνει κάποιος το ματσάκι στην ησυχία του ή αν έχει κότσια παίρνει Κρου στο 4,85, αν και πιστεύω ότι θα ανέβει η απόδοση και άλλο μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. 2 Draw no bet στο 3,6.

Το να κοντράρει κάποιος την Μ.Κ. Ντόνς πρέπει να το λέει η περδικούλα του, καθώς η ομάδα είναι φορμαρισμένη (έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 6 τελευταία), εντός έδρας είναι δυνατή ( έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα), ενώ έχει κάνει μεγάλες νίκες με μεγαλύτερη την νίκη αποκλεισμό επι της Μανστεστερ Γιουν.
Όμως η Μ.Κ. Ντόνς έχει να παίξει για το πρωτάθλημα απο την 1η Νοεμβρίου, δηλαδή 3 εβδομάδες. Βέβαια έπαιξε για το κύπελλο στις 8 Νοεμβρίου όπου νίκησε και απέκλεισε την Πορτ Βέιλ με 4-3 εκτός έδρας. όπως και να έχει η ομάδα έχει μεγάλο διάστημα αποχής απο κάποιο επίσημο αγώνα.
Ντόνς στο 1,57 ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ. Όποιος παίζει τέτοια είναι για φυλακή.
Το θέμα είναι, έχω τα κότσια να παίξω Πορτ Βέιλ στο 5,25???
Η Πορτ Βέιλ είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Στα 6 τελευταία έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (εκτός έδρας ήττα απο τη Πρέστον.  Μάλιστα η Πορτ Βέιλ έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια της.
Αυτό το ματς ή το αφήνεις στην ησυχία του ή αν έχει κάποιος άντερα αγοράζει Πορτ Βέιλ στο 5,25. Το 2 Draw no bet στο 4.

Στα 3 τελευταία χρόνια με γηπεδούχο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχουμε 2 ισοπαλίες και 1 νίκη η Όλνταμ.
Φορμαρισμένες και οι 2 ομάδες και σε καταπληκτική κατάσταση. Η Όλνταμ ακολουθεί τη συνταγή νικάμε στην έδρα μας και εκτός έδρας να μην χάσουμε. Έτσι εκτός έδρας, έχει 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες (οι 2 ήττες ήταν με 1-0, με το ζόρι, απο τις δύο πρωτοπόρες Μπρίστολ Σίτι και Πρέστον).
Το 1,83 της Σέφιλντ είναι πολύ μικρό και ας έχει εντός έδρας ρεκόρ 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Η Όλνταμ δεν χάνει και αν χάσει θα χάσει πολυυυυυ δύσκολα. ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

LEAGUE 2
Άλλο πάλι και τούτο. 1,88 η Πόρτσμουθ??? Απο που και ως που?? Μετά απο 17 αγωνιστικές η Πόρτσμουθ έχει 23 βαθμούς και η Μόρκαμπ 26. Και στις 17 αγωνιστικές η Μόρκαμ βρίσκεται σε υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα απο την Πόρτσμουθ, η οποία κάνει (μέχρι στιγμής) ένα μετριότατο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική η Πόρτσμουθ έχασε στο Πλίμουθ με κάτω τα χέρια και με σκορ 3-0 που διαμορφώθηκε απο το 30'. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Βέβαια και η Μόρκαμ έχει το ίδιο ρεκόρ τις 6 τελευταίες αγωνιστικές, γιαυτό και οι μπούκιδες δίνουν τόσο υψηλή απόδοση στο διπλό. Είναι και η δύναμη της έδρας όπου η Πόρτσμουθ εντός έδρας έχει  5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα - αλλά και η Μόρκαμ εκτός έδρας δαγκώνει!!! 4 νίκες, 4 ήττες εκτός έδρας για την Μόρκαμ.
Θεωρώ ότι το ματσάκι είναι περισσότερο ισορροπημένο απο ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Αν ήταν σε καλύτερη φόρμα η Μόρκαμ θα την είχα ήδη αγοράσει. Τώρα πρέπει να σκεφτώ. Το 2 Draw no bet στο 2,9.

H Λούτον πετάει. Η τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε εντός έδρας απο την Πλίμουθ με 0-1. Απο τότε έχει 8 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες. Έχοντας κάνει μια τέτοια εκπληκτική πορεία έχει βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς.
Η Μπέρτον έχει 32 βαθμούς, είναι επίσης σε καλή κατάσταση και με την πρόσληψη του Ολλανδού Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ δείχνει αναγεννημένη. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Γουίκομπ με 3-1, ενώ στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Η κατάσταση των 2 ομάδων δείχνει ότι καμιά τους δεν μπορεί να χάσει την δεδομένη χρονική στιγμή. Άρα με την ισοπαλία μάλλον θα βολευτούν και οι δύο, αφού και να θέλουν οι ομάδες να χάσουν δεν μπορούν.

Έλεγα ότι η Μάνσφιλντ πάει κατά διαόλου και στα 8 τελευταία παιχνίδια της έχει 4 ήττες, 4 ισοπαλίες ---> σε κατάρρευση η Μάνσφιλντ, πετάει η Πλίμουθ. Η Πλiμουθ έχει την πιο γερή άμυνα της κατηγορίας. Έχει φάει μόλις 9 τέρματα σε 17 αγώνες και η ομάδα είναι σε φουλ φόρμα.
Μετά την νίκη της Πλίμουθ επι της Πόρτσμουθ έλεγα, ότι σκοπεύω να την στηρίξω και το επόμενο Σαββάτο που παίζει στο Μάνσφιλντ.
Το μόνο που θέλω είναι να μου δώσουν την Πλίμουθ σε απόδοση αουτσάιντερ ή έστω πάνω απο το 2,5, κάτι που είναι σχετικά πιθανό καθώς η Μάνσφιλντ έχει καλή έδρα.

Μάνσφιλντ - Πλίμουθ λοιπόν την επόμενη αγωνιστική, αρκεί το διπλό να παίζει πάνω απο το 2,5 και ας έρθει ισόπαλο το ματς. Στο 2,25 δεν αγοράζω Πλίμουθ - που σημειώστε ότι εκτός έδρας δεν έχει καλό ρεκόρ ---> 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.


Σε σούπερ φόρμα η Σριούσμπερι, όπου έχει κερδίσει και τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Σε εξαιρετική φόρμα και η Έξετερ όπου έχει ρεκόρ 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται αδύνατο να χάσουν η Έξετερ και η Σρούσμπερι. Όπως λοιπόν η Έξετερ έφερε ισοπαλία με την Λούτον και τη Νιούπορτ που επίσης ήταν σε σούπερ φόρμα, έτσι θα γίνει και τώρα.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ - κανείς δεν μπορεί να χάσει.
Βέβαια να σας πω και την μαύρη αλήθεια μου - αν κάνει και πάει ο άσσος της Έξετερ προς το 3,5 θα τον αγοράσω, διότι η απόδοση θα είναι άκρως δελεαστική.

ΑΓΓΛΙΑ - CONFERENCE
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου. 45 βαθμούς η Μπαρνέτ, 35 η Γουόκινγκ, αλλά και με 2 αγώνες λιγότερους. Δηλαδή αν η Γουόκινγκ κερδίσει τα 2 παιχνίδια και πάρει και την Μπαρνέτ, τότε την έφτασε στο πόντο. Δηλαδή μιλάμε για ντερμπάρα, η οποία μάλιστα θα γίνει στην έδρα της Γουόκινγκ και όμως οι μπούκιδες μου δίνουν την Γουόκινγκ στο 3,25 !!!!
Η Μπαρνέτ στα 6 τελευταία έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και η Γουόκινγκ 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1ήττα. Άρα και οι 2 ομάδες είναι σε καλή φόρμα. Η Γουόκινγκ ζορίζεται λίγο όταν παίζει εντός έδρας ( 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες), ενώ η Μπαρνέτ εκτός έδρας σχίζει (7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) - όμως η Μπαρνέτ τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει κερδίσει ποτέ την Γουόκινγκ σε καμιά έδρα και για καμιά διοργάνωση. 1 νίκη Γουόκινγκ και 6 ισοπαλίες, ενώ στην έδρα της Γουόκινγκ έχουμε 3 παιχνίδια και τα 3 έληξαν ισόπαλα.
Το παινίδι είναι ντερμπάρα αλλά το ομολογώ. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην απόδοση του άσσου. Τον άσσο στο 3,25 ήδη τον έχω αγοράσει και τον θεωρώ παικτική αξία.

Οι αποδόσεις είναι κατάφωρα άδικες και υποτιμούν την Τσέστερ. Εντός έδρας η Τσέστερ έχει πάρει τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Ο άσσος του 3,15 έχει πολύ μεγαλύτερη τύχη από αυτή που δείχνει η απόδοση. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση.

H Χάρτς είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Ρέιντζερς και δείχνει περισσότερο ομάδα - γιαυτό άλλωστε και προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με 35 βαθμούς, έναντι 29 των Ρέιντζερς. Αήττητη η Χάρτς 11 νίκες, 2 ισοπαλίες, προβληματίζει η Ρέιντζερς με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μάλιστα η μια ήττα των Ρέιντζερς έγινε, τον Αύγουστο, εντός έδρας απο τους Χάρτς με 2-1. Γενικά η Ρέιντζερς δεν είναι τόσο πειστική ομάδα - όμως είναι το μεγάλο brand name και εαν χάσει αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο να πάρει την πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ που οδηγεί απευθείας στην Α΄κατηγορία της Σκωτίας.
Δεν ξέρω αν φέτος ξαναδώ την Ρέιντζερς με απόδοση 2,6, οπότε σκοπεύω την απόδοση να την τιμήσω.
Η προϊστορία απο το 2004 με γηπεδούχο την Χάρτς έχουμε : 4 νίκες η Χάρτς, 3 ισοπαλίες και 9 νίκες Ρέιντζερς.

Το έχω γράψει απο τις πρώτες αγωνιστικές, πως φέτος η Βόλφσμπουργκ, η Γκλάντμπαχ και η Χοφενχάιμ είναι για μεγάλα πράματα. Άρα, προσωπικά, ουδεμία έκπληξη έχω για την μέχρι τώρα πορεία της Βόλφσμπουργκ. Η Βόλφσμπουργκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας και στα 6 τελευταία ματς έχει 6 νίκες, εκ των οποίων οι 2 εκτός έδρας (με την τελευταία Στουτγκάρδη 4-0 και στο Φράιμπουργκ με 2-1). Η ομάδα εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (Χέρτα και Μπάγερν). Ούτε συζήτηση ότι η Βόλφσμπουργκ είναι ομαδάρα και το Momentum την ευνοεί, αλλά όχι και 2,4 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Σάλκε. Αυτό δεν το δέχομαι.
Η Σάλκε εντός έδρας έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες με Μπάγερν και Άιντραχτ Φραν. Επειδή εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά (1 νίκη, 5 ήττες) η ομάδα βολοδέρνει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς (9 λιγότερους απο την Βόσλφμπουργκ που έχει 23). Στα 6 τελευταία παιχνίδια η Σάλκε έχει 3 νίκες, 3 ήττες, καθώς έχασε και τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ κέρδισε και τα 3 εντός έδρας.
Απο το 2004 έχουμε 6 νίκες Σάλκε, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες Βόλφσμπουργκ
Θα προτιμήσω την δύναμη της έδρας της Σάλκε και το 2,95 του άσσου κοντράροντας τους φορμαρισμένους λύκους.

Αυτό το διπλό της Λεβερκούζεν στο 1,97 είναι για φυλακισμένους. Το παίζεις και πας κατευθείαν φυλακή. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!!!
Καταρχήν δείτε προϊστορία με γηπεδούχο το Ανόβερο απο το 2004: 2 νίκες Ανόβερο, 7 ισοπαλίες και 2 νίκες Λεβερκούζεν, μάλιστα η τελευταία νίκη της Λεβερκούζεν στο Ανόβερο επιτεύχθηκε το Σεπτέμβρη του 2007.
Εντός έδρας το Ανόβερο είναι power με 4 νίκες και 1 ήττα απο την ομαδάρα την Γκλάντμπαχ με 3-0.
Η Λεβερκούζεν εκτός έδρας έχει ρεκορ 1 νίκη, 2 ισοπαλία και 2 ήττες. Μοναδική εκτός έδρας νίκη της Λεβερκούζεν με την Ντόρτμουντ και αυτή πραγματοποιήθηκε την 1η αγωνιστική. Έκτοτε έχασε απο το ραμολιμέντο το Αμβούργο και απο την ομαδάρα την Βόλφσμπουργκ, ενώ έφερε ισοπαλία με Φράιμπουργκ και με το άλλο ραμολιμέντο την Στουτγκάρδη. Επιδόσεις χάλια των χαλιών και απορώ απο που προκύπτει αυτό το διπλό στο 1,97.
Το Ανόβερο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο φορμαρισμένο, αλλά βρίσκεται και ψηλότερα στη βαθμολογία. Το Αννόβερο έχει 19 βαθμούς, η Λεβερκούζεν 17.
Απο όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι το φαβορί στην αναμέτρηση είναι το Ανόβερο και όχι η Λεβερκούζεν που θα έχει και αγώνα για το Τσάμπιον Λήγκ (εντός έδρας με Μονακό) όπου θα κριθεί αν περάσει την φάση των ομίλων.
Βλέπω τον άσσο στο 3,9 και μου φαίνεται σαν λαχταριστό λουκουμάκι. Το 1 Draw no bet στο 2,8.

Κανονικά αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να το ακουμπήσει ουδείς παίκτης. Αλλά τι να κάνω που έχω μια ψύχωση με την φετινή Μπόχουμ - η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές δεν με δικαιώνει. 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 6 τελευταία ματς έχει η Μπόχουμ. Επίσης δεν με δικαιώνει η Μπόχουμ ούτε στα εντός έδρας παιχνίδια της. 6 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 7 ματς που έδωσε στην έδρα της η Μπόχουμ. Κανονικά η φετινή Μπόχουμ είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω απο την Άλεν. Είναι η τελευταία φορά που τη στηρίζω, αν ούτε την Άλεν δεν μπορεί να κερδίσει τότε η ομάδα είναι για πέταμα.

Η Φορτούνα συνεχίζει να προελαύνει και να δικαιώνει όσους την πίστευαν. Μετά την εντός έδρας ήττα, της 3ης αγωνιστικής, από την Καρλσρούη με 0-2 η ομάδα πετάει. Έκτοτε ακολούθησαν 10 παιχνίδια και η ομάδα νίκησε τα 6 ενώ στα υπόλοιπα 4 έφερε ισοπαλίες. Η Φορτούνα δυσκολεύεται στα εντός έδρας παιχνίδια της και έχει ρεκόρ 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (που είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα).
Η προϊστορία με γηπεδούχο τη Φορτούνα έχουμε : 4 νίκες η Φορτούνα και μια ισοπαλία.
Θεωρώ ότι ο άσσος στο 2,1 είναι οριακά αποδεκτός.

Εννοείται ότι η Γουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας και το μόνο που μένει να δούμε είναι κατά πόσο μπορούν να την ανταγωνιστούν οι Ρόμα και Νάπολι, καθώς όλες οι υπόλοιπες ομάδες του Καμπιονάτο είναι πολλά επίπεδα πιο κάτω απο την Μεγάλη Κυρία. Όμως για να δούμε τα δεδομένα της χρονικής συγκυρίας που διανύουμε.
Η Γιούβε σίγουρα θα έχει στο μυαλό της στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Μάλμε, όπου θέλει οπωσδήποτε την νίκη ώστε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο να αρκείται σε μια ισοπαλία για να προκριθεί ή να διεκδικήσει την νίκη με 2 τέρματα διαφορά για να πάρει την πρωτιά του ομίλου.
Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι η Λάτσιο είναι σε καλή φόρμα, καθώς στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (το ίδιο ακριβώς ρεκόρ έχει η Γιούβε στα 6 τελευταία παιχνίδια).
Μάλιστα η ήττα της Λάτσιο έγινε την τελευταία αγωνιστική όπου γκελάρισε στο Έμπολι και ηττήθηκε με 2-1. Εντός έδρας η Λάτσιο έχει 4 νίκες και 1 ήττα, αλλά ακόμη δεν έχει κοντραριστεί με κάποιον μεγάλο της κατηγορίας, καθώς κέρδισε εντός Σασουόλο, Τσεζένα, Τορίνο, Κάλιαρι, ενώ έχασε απο την Ουντινέζε.
Η παράδοση είναι αρνητικότητη για την Λάτσιο, καθώς έχει να κερδίσει εντός έδρας την Γιούβε από το Δεκέμβριο του 2003. Μιλάμε για το πρωτάθλημα - διότι σε κάτι κυπελάκια παίρνει εντός έδρας νίκες. Απο το 2003 και κατόπιν με γηπεδούχο τη Λάτσιο έχουμε : 3 ισοπαλίες και 6 νίκες Γιουβέντους.
Υπο φυσιολογικές συνθήκες η Γιούβε δεν χάνει απο την Λάτσιο, αλλά σκέφτομαι μήπως αξίζει ένα ρίσκο στον άσσο του 3,85 - ειδικά αν ανέβει πάνω απο το 4. Η Τζένοα την κερδισε τη Γιούβε, έστω και στο 90' , η Σασουόλο της πήρε ισοπαλία 1-1, γιατί όχι και η Λάτσιο??
Μάλλον δεν θα ακουμπήσω το παιχνίδι, εκτός αν δω τον άσσο πάνω απο το 4. Το 1 Draw no bet στο 2,65.

Απο το 2004 όποτε συναντήθηκαν Πάρμα και Έμπολι στην Πάρμα τα παιχνίδια τα κέρδισε η Πάρμα. 5 παιχνίδια εντός έδρας, 5 νίκες για την Πάρμα. Μάλιστα στα 4 απο αυτά η Έμπολι ούτε κάν σκόραρε.
Η Πάρμα είναι στο κακό της χάλι. Στα 5 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της έχασε τα 4 και μόλις στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα επικράτησε της Ίντερ (μιλάμε για μεγάλο σούργελο αυτή η Ίντερ) με 2-0.  Η Πάρμα είναι τελευταία και καταϊδρωμένη - συνάμα είναι και ξεφτιλισμένη καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της έφαγε μια ξεγυρισμένη επτάρα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο.
Η νεοφώτιστη Έμπολι δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο την Πάρμα, ωστόσο τα παλεύει τα παιχνίδα της και δεν γίνεται ρόμπα.
Κανονικά αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να τα ακουμπάνε οι παίκτες - ειδικά να αγοράζουν ομάδες τύπου Πάρμα σε τέτοια άθλια κατάσταση και σε τιμές 2,1. Είναι αυτοκτονία. Όμως είναι θέμα προσωπικής έμπνευσης. Αν δεν πάρει η Πάρμα ούτε την Έμπολι τότε δεν την ξανακουμπώ μέχρι να φορμαριστεί η ρουφιάνα.

Δεν σκοπεύω να παίξω κάτι σε αυτό το παιχνίδι, απλώς το συμπεριέλαβα για να κάνω το παρακάτω σχόλιο. Και οι δύο είναι φορμαρισμένες και δείχνουν τα δόντια τους. Θα ήθελα να παίζουν με άλλες ομάδες για τις υποστηρίξω.
Υπόψιν για τις επόμενες αγωνιστικές. Με τρέλα στηρίζουμε Τζένοα και Παλέρμο.

Μετά απο 11 αγώνες η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει 23 βαθμούς με ρεκόρ 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και η Μάλαγα έχει 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δηλαδή η μεταξύ τους βαθμολογική απόσταση είναι μόλις 2 βαθμοί.
Σε φουλ φόρμα η Μάλαγα, όπου στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 5 νίκες, 1 ήττα. Σε καλή κατάσταση η Ατλέτικο με 4 νίκες και 2 ήττες στα 6 τελευταία
Προϊστορία τελευταίων ετών : 6 νίκες Ατλέτικο 1 ισοπαλία και 2 νίκες Μάλαγα.
Εντάξει φαβορί η Ατλέτικο, αλλά αυτό το 1,47 είναι υπερβολικά μικρό. Οι μπούκιδες είναι ακόμη επηρεασμένοι απο τα περσινά επιτεύγματα της Ατλέτικο και δεν δίνουν μεγάλες τιμές στο άσσο. Όποιος έχει κότσια παίρνει το διπλό σε τιμές πάνω απο το 7. Έχει και αγώνα για το Τσάμπιον Λήγκ η Ατλέτικο.
Το 2 draw no bet στο 5,25.

Σε εκπληκτική κατάσταση η Θέλτα. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ανάμεσα στις νίκες της είναι και αυτή που πέτυχε στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της στη Βαρκελώνη όπου και κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 1-0. Η ήττα έγινε εντός έδρας απο τη Βιγιαρεάλ με 1-3, η οποία είναι και η μοναδική ήττα για τη Θέλτα σε 11 αγώνες. Η Θέλτα εκτός έδρας είναι αήττητη με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες. Σημειώστε, ότι ούτε στην Μαδρίτη έχασε απο την Ατλέτικο (ισοπαλία 2-2).
Η Βαγιεκάνο είναι μια μέτρια ομάδα που προσπαθεί να σώσει την κατηγορία. Το μόνο που ευνοεί την Βαγιεκάνο είναι ότι τα 5 τελευταία χρόνια έχει, ως γηπεδούχος, 3 νίκες απέναντι στη Θέλτα και 2 ισοπαλίες. Φέτος όμως η Θέλτα φαίνεται ότι είναι για μεγάλα πράγματα και πως θα διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη.
Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ και άνω του 2,6 είναι αποδεκτό.

Η Μαγιόρκα ξεκίνησε το πρωτάθλημα απογοητευτικά και στις πρώτες 7 αγωνιστικές είχε 5 ήττες και 2 ισοπαλίες, έχοντας βάλει 11 τέρματα, αλλά πίσω είχε ρουφήξει 19!!!! Μετά μεταμορφώθηκε και στα επόμενα 6 παιχνίδια πέτυχε 5 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας βάλει 11 τέρματα, αλλά έφαγε μόλις 3!!! Είναι αισθητή η βελτίωση της ομάδας στην άμυνα. Έτσι ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα και ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας.
Η Τενερίφη δεν είναι σε κακή κατάσταση. Έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα 6 τελευταία ματς. Επειδή είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της (3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) δεν αποκλείεται να το κερδίσει το ματς. Ωστόσο βλέποντας αυτό το 3,25 στο διπλό και σκεπτόμενος την φόρμα της Μαγιόρκα, αν επέλεγα ένα σημείο θα έπαιρνα το διπλό του 3,25.

Απο Γαλλία δεν βλέπω τίποτα το ενδιαφέρον. Ειδικά απο Β΄Γαλλίας οι χάλια ομάδες παίζουν μεταξύ τους και οι φορμαρισμένες - ομαδάρες διασταυρώνονται. Δείτε τα παρακάτω παιχνίδια
Βαλενσιέν - Μπρεστ
Χάβρη - Σοσό
Τρουά - Νανσί
Εγώ βασικά γουστάρω Μπρέστ, Νανσί και Χάβρη - αλλά τα ζευγαρώματα των ομάδων ευνοούν τις ισοπαλίες.

Απο Γαλλία κρατάω μόνο τον άσσο της Ντιζόν. Η Ορλεάνη όπως το έχω πει πολύ νωρίς έχει ξεφουσκώσει. Στο 1,9 θεωρώ ότι η Ντιζόν είναι ευκαιρία.

Όταν είχα επιλέξει τον αγώνα η Φίτεσε έπαιζε στο 3,15. Αυτή την ώρα την βλέπω στο 2,8 - οπότε λέω να αφήσω το παιχνίδι στην τύχη του.
Η Άλκμααρ εντός έδρας έχει μόλις 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Χάλια δηλαδή. Ωστοσο αν συνεχίζει να ανεβαίνει ο άσσος και φθάσει στο 2,5 τότε θα επιλέξω την Άλκμααρ. Ντέρμπι το παιχνίδι, αλλά η προϊστορία λέει Άλκμααρ όπου έχουμε 7 νίκες Άλκμααρ, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες Φίτεσε.
Με 2,5 στην Άλκμααρ επιλέγω Άλκμααρ με 3,2 στο διπλό παίρνω Φίτεσε - διαφορετικά το παιχνιδάκι το αφήνω στην ησυχία του.
Σας κούφανα, έτσι????

Μετά απο 12 αγώνες του Ολλανδικού πρωταθλήματος η Τσβόλε έχει 20 βαθμούς και η Τβέντε 21.
Η Τσβόλε εντός έδρας έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία (αήττητη εντός έδρας), έχοντας πετύχει 15 τέρματα, ενώ έχει φάει 6. Εντός έδρας κέρδισε ακόμη και την Αιντχόβεν με 3-1.
Η Τβέντε εκτός έδρας  έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Προσέξτε. Η Τβέντε εκτός έδρας δεν κέρδισε την Καμπούρ, ούτε κέρδισε την Μπρέντα. Κέρδισε μόνο την Χέρακλες και την Ντόρντρεχτ  - τις δύο πιο απαράδεκτες ομάδες της κατηγορίας. ενώ έχασε με 2-1 απο την Εξέλσιορ.
Δηλαδή τι όνειρο μπορεί να έχει δει ο μπούκις που μας δίνει Τβέντε στο 1,95 και στο 2?? Αυτά τα σημεία όποιος τα παίζει είναι για φυλακή. Η φόρμα και των δύο ομάδων είναι περίπου στα ίδια, όμως η Τσβόλε παίρνει νίκες εντός έδρας, ενώ η Τβέντε όχι.
Προϊστορία : 1 νίκη Τσβόλε και 3 ισοπαλίες. Η Τβέντε ακόμη δεν έχει κάνει σεφτέ.
Αυτά τα παιχνίδια είναι απο αυτά που λέμε, ας παίξω Τσβόλε στο 3,75 και ας χάσω.

Ναι είναι αλήθεια. Έχω μια συμπάθεια στην φετινή Ουτρέχτη και πιστεύω ότι μπορεί να βγει στην Ευρώπη. Η Καμπούρ μέχρι στιγμής είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι ισόβαθμη της Ουτρέχτης με  17 βαθμούς. Αμφότερες βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα των δυο ομάδων ο άσσος της Ουτρέχτης δεν είναι καμιά σπουδαία ευκαιρία. Επειδή όμως πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η Καμπούρ θα ξεφουσκώσει, ενώ η Ουτρέχτη είναι για μεγαλύτερα πράγματα ο άσσος στο 2,15 με ικανοποιεί.

91 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ .. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά τα πάντα είναι θέμα απόδοσης και τίποτα άλλο.

      Για παράδειγμα όταν βγήκε το Γουόκινγκ - Μπαρνέτ ο άσσος ήταν στο 3,25 και δεν πίστευα την τιμή που έβλεπα. Οπότε ο αγόρασα το 3,25. Σήμερα ο άσσος έχει πέσει στο 2,85. Εξακολουθεί να είναι μια καλή απόδοση αλλά δεν είναι 3,25. Στο 2,85 δεν ξέρω αν μου έκανε.

      Η Πλίμουθ μόλις πήγε 2,45 (ενώ άνοιξε με 2,25) την άρπαξα. Δύσκολα θα πάει παραπάνω νομίζω.

      Αγόρασα και Μπάρνσλευ στο 3,55 και συνεχίζει να ανεβαίνει το διπλό. Απορώ γιατί!!!! Θεωρώ μεγάλη πρόκληση να είναι η Μπάρνσλει στο 3,7 τώρα.

      Επίσης ήδη έχω πάρει Τσβόλε στο 3,6 που το θεωρώ εξωπραγματική απόδοση και πιστεύω ότι θα πέσει μέχρι την Κυριακή.

      Επίσης θέλω να πάρω Ανόβερο. Στο 3,9 για την ώρα ο άσσος.
      Θέλω να κοντράρω Λίβερπουλ - στο 4,45 τώρα ο άσσος της Πάλας.
      Θα πάρω και Ρέιντζερς στο 2,6, θα πάρω και Θέλτα.

      Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσω τελευταία στιγμή.
      Από αυτά που ανέφερα - αν τελικά τα παίξω όλα, τότε θέλω να μου περάσουν 3 απο τα 8. Αν περάσουν παραπάνω ακόμη καλύτερα.

      Επαναλαμβάνω κύριε Λουκά το στοίχημα είναι θέμα απόδοσης και όχι επιλογή νικητή.

      Διαγραφή
    2. Απο μικρά σε απόδοση σημεία επιλέγω
      Ουτρέχτη, Ντιζόν, και Φορτούνα Ντισενλντροφ, ενώ αν παίξει η Σούπα Λίγκα και η Νίκη Βλόλου πληρώνει πάνω απο το 3 θα την αγοράσω. Σιγά τη Λιβαδειά το ραμολιμέντο.

      Διαγραφή
    3. Και φυσικά η Γκένκ κόντρα στη Μαλίν με απόδοση 2 είναι ένα ωραίο σημείο που πληρώνει λίγα, αλλά είναι καλός άσσος.

      Διαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΕΣΑΙ [ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΜΑΘΗ ΕΓΩ ] ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ.. ΔΗΛΩΝΩ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βασικότερο είναι να εμβαθύνουμε εμείς οι ίδιοι κύριε Λουκά. Να ψάχνουμε, να ερευνούμε και να μην αντιγράφουμε άλλους. Να διαβάζουμε τους πάντες ΝΑΙ, αλλά όχι να ακολουθούμε σαν τα γίδια.

      Κατόπιν παίζουμε όσο γίνεται λιγότερα παιχνίδια.
      Είναι λάθος τεράστιο να παίζει κάποιος 7 παιχνίδια και να βάζει τα 3 στάνταρ και στα άλλα να ζητάει 2,3,4. Με αυτόν τον τον τρόπο έχει παίξει 11 στήλες.
      Είναι προτιμότερο να βγάλεις 2 παιχνίδια έξω και να παίξει 5 και να ζητάει 4-5. Έτσι παίζει 6 στήλες και διπλασιάζει το ποντάρισμα του ανά στήλη σε σχέση με το ποντάρισμα που είχε με το στοίχημα με το στάνταρ.

      Διαγραφή
  3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο SELLEO ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SIMOSSHOW ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΗΜΟΥΝ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΜΑΘΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕΣΩ ΟΠΑΠ ΜΕΧΡΙ-3--4 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΔΙΚΟΙ 419----418--414---416---412---413---415---411---417---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bonjour MONSIEUR TAKIS.

    ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στην Αλεν. Το έχω γράψει ξανά εδώ. Είναι ομάδα με τα πιο περίεργα αποτελέσματα εδώ και χρόνια. Και ειδικά όταν παίζει σαν outsider.

    Για την Τσβόλε προσανατολίζομαι στο Χνάρι. Θα επανλέθω μόλις βρω λίγο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μια πρώτη ματιά προσανατολίζομαι σε :

      Ισοπαλία της Νουμάνθια με την Σαραγόσα η 4-6 γκολ
      Ισοπαλία της Χιρόνα με την Ουελβα
      Ασσο την Αλμπαθέντε με την Οσασούνα
      Διπλό την Ρειντζερς
      Ισοπαλία την Ντόνς με την Πορτ Βειλ

      Διαγραφή
    2. κυριε ΔΑΡΕΙΕ όταν βγη το κοπονι την παρασκευη θα παιξω τις προβλεψεις σας Ισοπαλία της Νουμάνθια με την Σαραγόσα η 4-6 γκολ
      Ισοπαλία της Χιρόνα με την Ουελβα
      Ασσο την Αλμπαθέντε με την Οσασούνα
      Διπλό την Ρειντζερς
      Ισοπαλία την Ντόνς με την Πορτ Βειλ

      Διαγραφή
    3. http://prntscr.com/58vuf6

      Και ένα πολύ fun bet.

      Διαγραφή
    4. Σύστημα 4-5 με 1.8€ στην τετράδα και 1.8€ στην πεντάδα σύνολο 10.80€

      Διαγραφή
  6. 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    Κάπου το είδα και το μπουμπούνισα.....

    ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ - ΤΙΜ ΦΕΡ ΒΙΕΝ 2 @ 4,50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κατηγορίες κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν στήσιμο παιχνιδιών και άλλες παράνομες δραστηριότητες, ενώ εμπλέκεται και η Εθνική Τράπεζα. -----------Οι αλήθειες του Μελισσανίδη που πονάνε - Η μεγάλη ληστεία του ποδοσφαίρου και η «κλοπή» της Κυριακής των Ελλήνων OΛΑ ΣΤΟ bankingnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ εβγαλα από το θυσαυροφυλακιο τα 23 ευρο είμαι ετοιμος να τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΞΩ ΡΙΞΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασχετο: ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Δεν είναι τυχαίο το "Τίγρης". Ξεκίνησαν τα γλέντια και έχει ακόμα πολλά επεισόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο Κ Δαρείε....
      Όποιος δεν το ξέρει ας κάνει μια βόλτα στην πλατεία Μέμου και ας ρωτήσει.....

      Διαγραφή
  10. Μέχρι στιγμής έχω πάρει

    Γουόκινγκ - Μπαρνέτ 1 στο 3,25
    Μάνσφιλντ - Πλίμουθ 2 στο 2,45
    Τσέστερφιλντ - Μπάρνσλευ 2 στο 3,55
    Τσβόλε - Τβέντε 1 στο 3,6 (Κυριακή)
    Χαρτς - Ρέιντζερς 2 στο 2.80
    Ανόβερο - Λεβερκούζεν 1 στο 3.90
    Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 1 στο 3.05
    Βαγιεκάνο - Θέλτα 2 στο 2,65 (Κυριακή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MONSIEUR Takis αφού ποντάρετε στην Σάλκε, μόλις έπαιξα ένα ΞΕΡΟ Χηνάρι στο Μπάγερν - Χοφενχαιμ με 8 απόδοση στο Στοίχημαν.

      Διαγραφή
    2. Πήρα επίσης για σήμερα
      Έξετερ - Σρούσμπερι Χ στο 3.40
      Μπέρτον - Λούτον Χ στο 3.25
      Πόρτσμουθ - Μόρκαμπ 2 Draw no bet στο 3.05
      Λέιτον Όριεντ - Κρου 2 Draw no bet στο 4.00
      Σέφιλντ Γιουν. - Όλνταμ Χ στο 3.20
      Μπόρνμουθ - Ίπσουιτς Χ στο 3.55

      Απο αυτά θέλω να περάσουν 2 για να είμαι πασάς στα Γιάννινα.
      Γενικά, απο τα 14 παιχνίδια που έχω πάρει, θέλω να περάσουν 5. Αν περάσουν 5 είμαι μια χαρά. Απο εκεί και πάνω έρχεται το κέρδος.

      Διαγραφή
    3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ Πήρα επίσης για σήμερα
      Έξετερ - Σρούσμπερι Χ στο 3.40
      Μπέρτον - Λούτον Χ στο 3.25
      Πόρτσμουθ - Μόρκαμπ 2 Draw no bet στο 3.05
      Λέιτον Όριεντ - Κρου 2 Draw no bet στο 4.00
      Σέφιλντ Γιουν. - Όλνταμ Χ στο 3.20
      Μπόρνμουθ - Ίπσουιτς Χ στο 3.55

      Διαγραφή
    4. Πήρα και τον άσσο της Νοτς Κάουντι στο 2,35
      πήρα και την ισοπαλία στο Έβερτον - Γουέστ Χαμ στο 4.

      Διαγραφή
    5. Απο τα 16 παιχνίδια βγήκαν τα 3.
      Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 1 στο 3.05
      Σέφιλντ Γιουν. - Όλνταμ Χ στο 3.20
      Μπόρνμουθ - Ίπσουιτς Χ στο 3.55
      ενώ σήμερα παίζουν ....
      Τσβόλε - Τβέντε 1 στο 3,6 (Κυριακή)
      Βαγιεκάνο - Θέλτα 2 στο 2,65 (Κυριακή)

      Αν κάποιος έχει ποντάρει απο 10 ευρώ σε κάθε αγώνα, έχει πάρει επιστροφή (3.05 + 3.20 + 3.55) Χ 10 = 98 ευρώ και περιμένει τα 2 παιχνίδια

      Διαγραφή
  11. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ 2 ΤΕΤΡΑΔΕΣ 3,30Χ2=6,60 +3,30 ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ= 9,90 ΕΥΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνιών, με την ιδιότητά της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής εξέδωσε Κανονισμό, βάσει του οποίου καμία βεβαίωση κέρδους δεν επιτρέπεται να χορηγείται για τα παιχνίδια στα πρακτορεία, παρά μόνο όταν ο παίκτης ονομαστικοποιηθεί και πληρωθεί μέσω τραπέζης, ενώ για ποσά κάτω των 200 ευρώ δεν θα χορηγείται βεβαίωση κέρδους.

    Σημειώνεται ότι η συντριπτική πλειονότητα των κερδισμένων δελτίων των πρακτορείων (άνω του 90%) ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Έτσι, καθίσταται πλέον αδύνατη η χρήση κερδισμένων δελτίων από τρίτους, που τα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αποκτήσουν βεβαιώσεις κέρδους, ώστε να νομιμοποιήσουν μαύρο χρήμα.

    Ο Κανονισμός αφορά όλους τους παρόχους υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, εκτός των καζίνων για τα οποία θα εκδοθεί ξεχωριστή απόφαση. Παράλληλα με βάση τον συγκεκριμένο Κανονισμό, οι πάροχοι υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών οφείλουν να ορίσουν Υπεύθυνο Συμμόρφωσης,να εντοπίζουν και να αναφέρουν αμέσως ύποπτες ή ασυνήθεις συναλλαγές, να πιστοποιούν και να επαληθεύουν την ταυτότητα του παίκτη.

    Ο Κανονισμός τίθεται σε ισχύ την 1/1/2015 και οι πληρωμές των παικτών θα γίνονται ως εξής:
    – Για μικτά κέρδη πάνω από 800 ευρώ ανά δελτίο, υποχρεωτικά μέσω τραπέζης, μετά από πιστοποίηση της ταυτότητας του παίκτη.

    – Για κέρδη από 200 έως 800 ευρώ ανά δελτίο, μέσω τραπέζης και μετά από πιστοποίηση της ταυτότητας του παίκτη, εφόσον αυτός το ζητήσει με αίτησή του.

    – Για κέρδη κάτω των 200 ευρώ, ανά δελτίο, μέσω των πρακτορείων.

    – Για μικτά κέρδη κάτω των 200 ευρώ, ανά δελτίο, δεν χορηγείται βεβαίωση κέρδους.

    – Για κάθε παράβαση του νόμου και του Κανονισμού η ΕΕΕΠ επιβάλλει:

    Πρόστιμο σε βάρος του νομικού προσώπου από 10.000 μέχρι 1.000.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής 50.000 μέχρι 2.000.000 ευρώ.

    Κυρώσεις προβλέπονται και σε βάρος των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του διευθύνοντος συμβούλου, των διευθυντικών στελεχών ή άλλων υπαλλήλων του νομικού προσώπου, που είναι υπεύθυνοι για την τέλεση των παραβάσεων ή που άσκησαν ανεπαρκή έλεγχο ή εποπτεία για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.

    Να σημειωθεί ότι η νέα Διοίκηση της ΟΠΑΠ συνεργάστηκε στενά με την ΕΕΕΠ για να μπει τέλος σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα που αποτελούσε εστία διαφθοράς, φοροδιαφυγής και αδιαφάνειας.

    Ο Καμίλ Ζίγκλερ από τις πρώτες εβδομάδες ανάληψης των καθηκόντων του έδωσε δείγμα γραφής: ήρθε σε επικοινωνία με τις αρχές και ανέλυσε διεξοδικά όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί.

    Υπό τις σαφείς κατευθύνσεις της ΕΕΕΠ, η ΟΠΑΠ συνέβαλε καθοριστικά στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης. Υπενθυμίζεται ότι η νέα διοίκηση απέστειλε, σε πλήρη ανάλυση, όλα τα στοιχεία του 2013 στην αρμόδια αρχή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες θα αποσταλούν σύντομα και στοιχεία προγενέστερων ετών. Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στην ΟΠΑΠ γιατί πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αυστηρό πλαίσιο που ακυρώνει ουσιαστικά οποιαδήποτε δυνατότητα ξεπλύματος μέσω κερδισμένων δελτίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    Μονά και δυάδα
    ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΗ 2DNB @ 10.00
    ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ 2DNB @ 5.50

    Χαλαρό Bet....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ 2 @ 2,60

      Διαγραφή
    2. Κ Τάκη στην Αργεντινή τελειώνει το πρωτάθλημα!!!!!!!!!

      Το διπλό της ΚΡΟΥ @ 6,00!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Την ΚΡΟΥ MONSIEUR την μυρίζομαι για Χηνάρι. Μάχη μεταξύ του τυφλού και του μονόφθαλμο. Γιατί να μην μοιραστούν τον πόντο και να πάνε πατακάτω? Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απόκλιση στις τιμές μεταξύ άσσου και διπλού.

      Διαγραφή
    4. 4.00 στο Στοίχημαν και το πήρα μονό. Thanks.

      To Χηνάρι θα το παίξω στο δελτίο του ΟΠΑΠ και θα αντικαταστήσω το διπλό της Ρέιντζερς.

      ΟΠΑΠ αύριο ρίχνω:

      Νουμάνθια Σαραγόσα 4-6 γκολ
      Ισοπαλία της Χιρόνα με την Ουελβα
      Ασσο την Αλμπαθέντε με την Οσασούνα
      Ισοπαλία της Κρου
      Ισοπαλία την Ντόνς με την Πορτ Βειλ

      Σύστημα 4-5 με πολ/στη 18 σύνολο 32.4€

      Διαγραφή
    5. Κύριε Harry απο Αγγλία ζαχαρώνω πολύ αυτά
      http://prntscr.com/58qki4

      Αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα συμπεριλάβω στο παιννίδι μου. Αύριο μετά τα τελευταία νέα θα αποφασίσω.

      Διαγραφή
    6. Λαμπρά !!!!

      Υπό σκέψη δύο ακόμα ματσάκια....
      ΜΑΝ ΣΙΤΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ και ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

      ΜΑΝ ΣΙΤΙ έχει ματς ζωής και θανάτου για παραμονή στο τσου λου μεσοβδόμαδα με ΜΠΑΓΙΕΡΝ
      ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ εξαρτάται από την εντεκάδα της ΕΒΕΡΤΟΝ

      Ελπίζω να ακολουθήσατε την μαχητική ΤΙΜ ΦΕΡ ΒΙΕΝ :-))))))))

      Διαγραφή
    7. (η πιο πάνω απάντηση αναφερόταν στον Κ Δαρείο)

      Κ Τάκη στα δύο πρώτα μαζί σας με την εξής διαφορά: ΚΡΟΥ DNB

      Διαγραφή
    8. Bonjour!

      Σημερινό δελτίο ΟΠΑΠ:

      ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΑΑΡΑΟΥ ισοπαλία του 4.75
      ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ισοπαλία του 3.45
      ΤΣΒΟΛΕ - ΤΒΕΝΤΕ ισοπαλία του 3.35
      ΠΑΡΜΑ - ΕΜΠΟΛΙ ισοπαλία του 3.25
      ΕΛΤΣΕ - ΚΟΡΔΟΒΑ ισοπαλία του 3.30

      Σύστημα 3-4-5 με πολλαπλασιαστη 8 κόστος 38,40€

      Διαγραφή
    9. Και ένα 10έυρω στην fun bet δυάδα:

      ΝΑΝΤ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ακριβές σκόρ 1-1 απόδοση 4.75
      ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ ακριβές σκόρ 2-1 απόδοση 7.50

      Συνολική απόδοση 35,625

      Διαγραφή
    10. To fun bet το πήρα στο Στοιχημαν τελικά. Συνολική απόδοση 55.1

      http://prntscr.com/598djo

      Διαγραφή
    11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΔΑΡΕΙΕ ΕΠΑΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ--ΣΑΣ-ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ------



      Διαγραφή
  14. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ---Μάκης Ψωμιάδης - "Είμαι πολιτικός κρατούμενος..." Δεν υπάρχουν στημένα-----------ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΡΑΚΟΣΟΥΜΕ ------------- ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ---ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΔΑΡΕΙΕ ------------- 17:15 418 2,75 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3,30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2,15 ---------------19:30 414 6,25 ΞΑΝΘΗ 4,35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1,35 ----------15:00 419 1,85 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3,15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3,65 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-----------ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ-----------15:00 416 1,25 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4,50 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 9,00 -----------17:15 412 1,85 ΒΕΡΟΙΑ 3,15 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 3,65
    413 2,60 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3,30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2,25 -
    415 1,75 ΟΦΗ 3,20 Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ 4,00 --------------------ΔΕΥΤΕΡΑ------------------------19:30 417 1,80 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3,15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3,85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά δεν έχει αναβληθεί η αγωνιστική της Σούπα Λήγκας??

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΑΝ έχει αναβληθεί η αγωνιστική της Σούπα Λήγκας ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΙΞΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  15. δασκαλε καλημέρα θα βγαλης σημερα παιχνίδια ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζουν ακόμη κύριε Λουκά τα
      Τσβόλε - Τβέντε 1 στο 3,6 (Κυριακή)
      Βαγιεκάνο - Θέλτα 2 στο 2,65 (Κυριακή)

      ενώ πήρα ...
      Πούμας - Μοντερέι 1 στο 2.05
      Γκενκ - Μαλίν 1 στο 2.00
      Ουτρέχτη - Καμπούρ 1 στο 2.30
      Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1 στο 4.43

      Ζαχαρώνω και δεν ξέρω τελικά τι θα κάνω (ίσως τοποθετηθώ σε Live)

      Βαγιαδολίδ - Λας Πάλμας Χ (3,3)

      Ναντ - Σεντ Ετιέν Χ στο 3

      Ρασίνγκ - Ρίβερ Πλέιτ Χ στο 3
      (τα ακούω βερεσέ κύριε Harry ότι η Ρίβερ όπως και η Μπόκα ότι θα κατεβάσουν τα δεύτερα τους)

      Βερόνα - Φιορεντίνα 1 στο 3,65

      Κορτράικ - Ζ. Βάρεγκεμ 2 στο 2,95

      Διαγραφή
    2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ 23 ΕΥΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟς-ΕΠΕΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ --ΣΤΑΝΤΑΡ339--346 --1---ΚΑΙ--318-- 316--321--331--ΣΤΟΝ --1-- ΣΥΣΤΗΜΑ 2,3,4,ΚΟΣΤΟς 3,30 ΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 277,43 ΕΥΡΟ

      Διαγραφή
    3. Αχ κύριε Λουκά - έπρεπε να τα ακουμπήσετε έτσι άμεσα πίσω στον Μελισσανίδη? Εκτός αν παίζεται κάθε Σ/Κ στον ΟΠΑΠ 23 ευρώ συνολικά.

      Η λόγικη σε αυτό το παιχνίδι είναι :
      1) Όταν επιλέγουμε 2 παιχνίδια με απόδοση 2 ή πάνω από το 2 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.
      2) Όταν επιλέγουμε 3 παιχνίδια με απόδοση 3 ή πάνω από το 3 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.
      3) Όταν επιλέγουμε 4 παιχνίδια με απόδοση 4 ή πάνω από το 4 να πιάνουμε το ΕΝΑ. Αν πιάσουμε περισσότερα ακόμη καλύτερα.

      Αυτή θα πρέπει να είναι η στρατηγική μας. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΌΔΟΣΗ κάτω του 2 δεν τα παίζουμε ή τα παίζουμε μόνο κάτω απο ειδικές συνθήκες.
      Παίζουμε για τη διασκέδαση μας και αν είναι δυνατόν να βγάλουμε ένα μεροκάματο και όχι για να γίνουμε πλούσιοι.

      Κάντε μου μια χάρη κύριε Λουκά. Μην παίζετε ότι κινείται και ότι πρόταση γίνεται στο Ιστολόγιο είτε απο εμένα είτε απο άλλους. Κάντε και τη δική σας διαλογή, βάλτε και το δικό σας ένστικτο και θα πάτε σίγουρα καλύτερα.

      Διαγραφή
    4. ΔΑΣΚΑΛΕ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΚΟΚΙΝΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΙΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ--------- ΑΧ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...........

      Διαγραφή
    5. Πέρασε η Πάλας, πέρασε η Γκένγκ, πέρασε και η Πούμας. Άρα απο τους 20 αγώνες του Σ/Κ πέρασν οι 6 (ποσοστό 30% που το θεωρώ ιδιαίτερα χαμηλό ακόμη και αν οι περισσότεροι αγώνες είναι με υψηλότατες τιμές)

      Αν κάποιος είχε ποντάρει απο 10 ευρώ σε κάθε αγώνα, έχει πάρει επιστροφή (3.05 + 3.20 + 3.55+ 2 + 2,05 + 4,43) Χ 10 = 183 ευρώ
      Άρα παίζοντας 200 ευρώ τελικώς έχασε 17 ευρουδάκια σε ένα όχι και τόσο καλό Σ/Κ

      Διαγραφή
  16. Έχουν τρελαθεί όλοι με την κωλοΊντερ. Ήρθε λέει ο προπονητής των τίτλων και παίζουν Ίντερ, ρίχνοντας την απόδοση. Με συγχωρείτε αλλά η η Ίντερ είναι ραμολιμέντο. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. Όχι ότι η άλλη (Μίλαν) είναι καλύτερη - αλλά τουλάχιστον δεν είναι Ίντερ.
    Ήδη η Ίντερ έχει γυρίσει σε φαβορί και παίζεται στο 2,6 - 2,7
    Αγοράζω Μίλαν σε απόδοση στο 3,05.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακαιότατο το 1-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου. Αν τώρα κάποιος έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε αυτή ήταν η Μίλαν. Η Ίντερ πολύ βελτιωμένη - θα δούμε όμως αν έστρωσε ή λόγω ντέρμπι ήταν πιο συμπαγής ως ομάδα.

      Το βράδυ έριξα στο Live ένα πονταρισματάκι στο 30΄ στην Σαπεκοένσε. Τι ομαδάρα!!! Μετά τη Φλουμινένσε διέσυρε και την Μποταφόγκο που την έστειλε στην Β΄Εθνική. Τέτοια μπάλα έχω να δω πολύ καιρό. Επειδή η ομάδα δεν έχει ακόμη σωθεί θέλει βαθμουλάκους τις 2 τελευταίες αγωνιστικές, τότε θα είναι ένα ενδιαφέρον bet απέναντι στην πρωταθλήτρια πλέον Κρουζέιρο.

      Αναμένω αποδόσεις για να πάρω Σαπεκοένσε!!!

      Διαγραφή
  17. Η Άστον Βίλα φλέγεται!!! Η απόδοση της ανεβαίνει διαρκώς.
    Όλοι φορτώνουν Σαουθάμπτον.

    http://prntscr.com/59lhjy

    Δεν λέω. Η Σαουθάμπτον φέτος πετάει φωτιές. Όσες φορές την έχω δει μου πέταξε τα μάτια όξω απο την μπαλάρα και η άλλη η λεγάμενη δεν βλέπεται. Μόνο 5 γκολς έχει πετύχει η Άστον Βίλλα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος. Η χειρότερη επίθεση!!

    Άλλα βρε παιδιά όχι 5,55 ο άσσος - έστω και με μηδενική γκανιότα.
    http://prntscr.com/59liaz

    Παίρνω το ρίσκο του ΑΣΣΟΥ Draw no bet στο 3,6 (ας έχει και γκανιότα μέσα) , καθώς δεν μπορώ να κοντράρω στα ίσια την ομάδα του Κούμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι το ερχόμενο Σ/Κ θα είμαστε φανατικά με την Σαουθάμπτον να στείλουμε στο πυρ το εξώτερο την Μαν Σίτι. Αν μας δώσουν και κανένα 4άρι στον άσσο τότε θα το χτυπήσουμε κιόλας.

      Για την ώρα είμαστε ακόμη στο 3,4.
      http://prntscr.com/59lk8p

      Διαγραφή
    2. Εξαρτάται από το τι θα κάνει αύριο με τη ΜΠΑΓΙΕΡΝ Κ Τάκη.
      Αν μείνει έξω από το τσου λου τότε αλλάζουν τα πράγματα....

      Διαγραφή
    3. Κύριε Harry για εσάς.

      ΑΓΓΛΙΑ - CONFERENCE
      Ξέρετε ποια ομάδα της Κόνφερενς έχει την καλύτερη άμυνα?
      Η Μάκλσφιλντ που έχει φάει 16 τέρματα σε 21 αγώνες.

      Ξέρετε ποια ομάδα της Κόνφερενς έχει την καλύτερη έδρα?
      Η Μάκλσφιλντ που έχει μαζέψει εντός έδρας 25 βαθμούς (το καλύτερο ρεκόρ μέχρι τώρα της κατηγορίας) και έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες (φυσικά είναι αήττητη εντός έδρας). Σε 11 εντός έδρας αγώνες έχει φάει μόνο 6 γκολς, ενώ έχει βάλει 18.
      Στην έδρα της λύγισε μέχρι και την Μπαρνέτ όπου ηττήθηκε με 2-1.

      4η η Μάκλσφιλντ με 36 βαθμούς - 32 έχει η αντίπαλος της η Τορκί.
      3 νίκες, 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία η Μακλσφιλντ. Είναι η τέταρτη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Η Τορκί στα 6 τελευταία είναι 21η με 1 νίκη (επι της Μπαρνέτ) 2 ισοπαλίες κα 3 ήττες

      Και όμως τον άσσο της Μακλσφιλντ οι μπούκιδες τον δίνουν στο 2,95!!!
      http://prntscr.com/59sufx

      Mόλις τον αγόρασα κύριε Harry και ας λήξει το ματς ισόπαλο να με στείλει στον κουβά. Εγώ τέτοια θέλω και όχι τις φαβόρες του Τσου Λι που παίζουν οι παικταράδες.

      Πως με βρίσκετε??

      Διαγραφή
    4. Άξιος Κ Τάκη!!!!!
      Προλάβατε την αρχή της κατρακύλας....
      Τώρα @ 2,87 και πέφτει!!!!!!

      Δυστυχώς οι σοβαροί μπουκ δεν ασχολούνται με το Ελλαδιστάν.

      Διαγραφή
    5. Πάντως την τελευταία ώρα παντού ανεβαίνει......

      http://www.oddsportal.com/soccer/england/conference/macclesfield-torquay-M9asrP4C/

      Διαγραφή
    6. Κ Τάκη το 3,40 της ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ το πήρατε??????

      http://prntscr.com/5a4uk4

      Διαγραφή
    7. Όχι κύριε Harry το θέλω παραπάνω απο 3,4.
      Αλλά μέχρι την ώρα του αγώνα - κάτι μου λέει ότι θα φορτωθεί η Σίτι.
      Πάντως σε εμένα το βλέπω 3,25 απο 3,4 που ήταν.
      Όμως θέλω κάτι παραπάνω απο αυτές τις αποδόσεις για να κοντράρω την Σίτι.

      Διαγραφή
    8. Εξάλλου αν μια απόδοση ανεβαίνει και εσύ έχεις τον αγώνα στην αρχική σου επιλογή το θεωρώ καλό νέο. Όπως για πχ η Μακλσφιντ σήμερα που την πήρα στο 3,1 ενώ εγώ την πήρα 2,95 και η πλάκα είναι ότι το 2,95 μου φάνηκε πολύυυυυυυυ μεγάλο. Να όμως που έφθασε ακόμη και 3,25.

      Έλα βρε Μάκλισφιλντ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Πως θα φας γκολ βρεεεεεεε
      Πως??????????
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΤΡΩΓΕΣ.

      Διαγραφή
    9. Πάνω από 3.40 το βλέπω δύσκολο Κ Τάκη....
      Αν η ΜΑΝ ΣΙΤΙ έμενε έξω από το τσου λου θα ήταν περισσότερο πιθανο.

      Διαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bonjour!

    Για σήμερα πήρα στο Stoiman συστηματάκι:

    Σάουθπορτ - Όλντερσοτ 0-1 γκόλ με απόδοση 3.15
    Ντάρτφορντ - Τσέστερ διπλό με απόδοση 2.50
    Ντόβερ - Νανίτον ακριβές σκόρ 2-1 με απόδοση 8.00
    ΤΣΣΚΑ Μ. - Ρόμα διπλό με απόδοση 2.45

    Ζητάω 2-3-4 με κόστος 55€ (5€ στις 2άδες, 5€ στις 3άδες και 5€ στην 4άδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε ΔΑΡΕΙΕ ΕΠΕΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ103 ΣΤΟ 2 ΚΑΙ 116 ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΕΞΑ 105 1 ΗΜΙΧΡ --Χ ΤΕΛΙΚΟ--- 1Ο9 ΣΚΟΡ 1-1 ΚΑΙ 1Ο1 ΣΤΟ 2 115 ΣΤΟ-2 ΚΑΙ117 ΣΤΟ -2 ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4,5, ΚΟΣΤΟΣ 4,80 ΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 2751 ΕΥΡΟ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

      Διαγραφή
    2. Μόλις πήρα DNB στο 3.70 την Μπιλμπάο.

      Διαγραφή
    3. Η Μπιλμπάο μου επέστρεψε το κεφάλαιο που έπαιξα σήμερα με το σύστημα και το μονό συν 25€. Καλά ήταν. Απο Σ/Κ θα αλλάξω λίγο το παίξιμο μου. MONSIEUR HARRYS συγχαρητήρια για το δικό σας μονό.

      Διαγραφή
    4. Επιλογή του Κ Τάκη, Κ Δαρείε....
      Απλά ακολούθησα όταν ανέβηκε η απόδοση.

      Διαγραφή
    5. Αυτο το Σ/Κ πρέπει να πάρουμε το πάνω χέρι κύριοι. Καλό σας βράδυ.

      Διαγραφή
    6. Εγώ πάντως κύριοι απο ΤσουΛι μου αρέσει σήμερα η απόδοση της Μπενφίκα.
      3,85 η Μπενφίκα???? Σιγά το θεριό το άλλο.

      Σκέφτομαι και Λουντογκόρετς. Δεν συνηθίζω να παίζω Τσουλιά και Γιουρόπια Καπ, αλλά η Μπενφίκα στο 3,85 μου φαίνεται εξωπραγματική απόδοση.

      Διαγραφή
    7. KYΡIE ΔΑΡΕΙΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ..... ΕΓΩ ΠΑΤΩΣΑ....... ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ...........Ο ......... ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.... ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ...........

      Διαγραφή
    8. Monsieur Loukas που το είδατε το καλά?

      Μαυρα χάλια τα πήγα στις προβλέψεις. Το έσωσε το μονό το οποίο και πόνταρα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Πόρτο.

      Διαγραφή
    9. KYΡIE ΔΑΡΕΙΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ---------------------------Μια ζωή την έχουμε, κι αν δε την γλεντήσουμε
      τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε
      τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε

      Μες στον ψεύτικο ντουνιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      και ο μήνας έχει εννιά
      και ο μήνας έχει εννιά

      Όσο ζει ο άνθρωπος, κοίτα, παρατήρησε
      μέχρι τα σαράντα του, κι ύστερα μπατίρισε
      μέχρι τα σαράντα του, κι ύστερα μπατίρισε

      Μες στον ψεύτικο ντουνιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      και ο μήνας έχει εννιά
      και ο μήνας έχει εννιά

      Στου διαβόλου τα `γραψα όλα το κατάστιχο
      και γλεντώ τα νιάτα μου, πριν με πιάσει λάστιχο
      και γλεντώ τα νιάτα μου, πριν με πιάσει λάστιχο

      Μες στον ψεύτικο ντουνιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      και ο μήνας έχει εννιά
      και ο μήνας έχει εννιά

      Τη ζωή σου γλέντησε, πριν να ρθούν γεράματα
      και σου λένε άδικα, μάθε γέρο γράμματα
      και σου λένε άδικα, μάθε γέρο γράμματα

      Μες στον ψεύτικο ντουνιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      παίξτε μου διπλοπενιά
      και ο μήνας έχει εννιά
      και ο μήνας έχει εννιά https://www.youtube.com/watch?v=E2m6fPFXTkU

      Διαγραφή
  20. Bonjour!

    Πήρα για αύριο τον άσσο της Ντιναμό Μίνσκ κόντρα στο ΠΑΟΚ στο 4.30.

    Κάτι το ψύχος κάτι η 6άρα που έφαγε εδώ η Μινσκ δεν βλέπω τον λόγο να μην πάει με κατεβασμένη ταχύτητα και αλλαγές ο ΠΑΟΚ εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KYΡIE ΔΑΡΕΙΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΣΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. Monsieur Loukas θα επαναλάβω αυτό που σας είπε ο MONSIEUR TAKIS:Πρέπει να δουλέψετε και λίγο μόνος σας.

      Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να δούμε και τις δικές σας προβλέψεις.

      Διαγραφή
    3. KYΡIE ΔΑΡΕΙΕ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΙΜΜΟ ΚΑΙ ΣΕΛΕΟ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙ-- ΜΟΥΚΑΤΣΕ -- ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ MONSIEUR TAKIS ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ

      Διαγραφή
    4. Δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ ότι ο ΠΑΟΚ καίγεται και οι άλλοι είναι αδιάφοροι. Ούτε ότι πήγε ο Ιβαν.

      Προσωπικά θεωρώ ότι με -6 βαθμούς κελσίου θα μείνουν παγωτό και θα βγάλει και φράγκα ο Ιβαν που θα έχει ποντάρει στον άσσο (λέμε τώρα). Θεωρώ επίσης εξαιρετικά απίθανη την πρόκριση του στην συνέχεια και νομίζω το γνωρίζουν και οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    5. Για το UEFA η Μινσκ έχει εντός 3 Νίκες, 1 Ισοπαλία και 1 Ηττα.

      Ο ΠΑΟΚ εκτός έχει 2 Ηττες και 1 Ισοπαλία.

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα!

    Για σήμερα:

    Ζενίτ - Μπενφίκα Under@1.85
    Λουντογκόρετς - Λίβερπουλ Over@1.93
    Ατλέτικο M. - Ολυμπιακός Over@1.88
    Λεβερκούζεν - Μονακό Under@1,90
    Άντερλεχτ - Γαλατασαράι Over@1.75

    Μονά και πεντάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε MONSIEUR NEMOZ!!!

      Σας χάσαμε απο εδώ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

      Διαγραφή
    2. κυριε Nemoz ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΒΓΑΛΕ ΑΝΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ πολύ Κύριε Δαρείε!

      Κύριε Λουκά εγώ δεν είμαι έμπειρος στο κουμάρι όσο οι άλλοι φίλοι εδώ... Μην σας πάρω στο λαιμό μου!

      Διαγραφή
    4. ΚΥΡΙΕ Nemoz ΡΙΞΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ-ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ 2,3,4 ΑΞΙΑ 3,30 ΕΥΡΟ ΧΑΛΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    5. MONSIEUR NEMOZ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Συγχαρητήρια. Είστε πολύ καλός στα under/over και περιμένουμε τα δυνατά σας σημεία το Σ/Κ.

      Προσωπικά ήδη έχω "κυκλώσει" τον άσσο του Εργοτέλη. 2.90 στο Stoiximan. Υπο σκέψη και το 0-1 γκολ στον αγώνα της Καλλονής με τον Πλατανιά.

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ πολύ Κύριε Δαρείε!

      Μόνο η Αντερλεχτ δεν βγήκε και αυτή για ένα μόνο γκολ.

      Γενικά σαν νέος παίχτης κάνω αρκετούς πειραματισμούς σε πολλά διαφορετικά στύλ παιξίματος, ψάχνοντας να βρω αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο.
      Ίσως να είναι τα o/u αυτό που μου πάει. Θα δείξει...

      Διαγραφή
  22. Κύριε Harry
    Μιοντάλεν - Μπραν δεύτερος αγώνας για το ποία ομάδα θα παίζει του χρόνου στην Α΄ Νορβηγίας.
    Πρώτο παιχνίδι 1-1. Άρα ουσιαστικά η Μπραν σώνει την κατηγορία με νίκη (εκτός αν φέρει 2-2, 3-3 κ.ο.κ) Με 1-1 παράταση.
    Η Μπραν είναι απο τις ιστορικότερες ομάδες της Νορβηγίας, μαζί με Ρόζενμποργκ, Βαλερένγκα, Λίλεστρομ και εσχάτως Μόλντε. Μιλάμε για πολύ βαριά φανέλα. Είναι σαν να λέμε ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.
    Σήμερα παίζει την παραμονή της απέναντι στην Μιοντάλεν - φιλόδοξη μεν, αλλά πρόκειται για μια ομάδα του ΤΙΠΟΤΑ. Παγκοσμίως άγνωστη στον ποδοσφαιρική χάρτη. Σε μονό παιχνίδι μπαράζ στο 91' και εντός έδρας η Μιοντάλεν ισοφάρισε τη νεοφώτιστη Μπαερούμ για να προκριθεί στην παράταση και έτσι σήμερα αυτή θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄Νορβηγίας.

    Ο ενθουσιασμός είναι με τη Μιοντάλεν. Η Ιστορία και η ποιότητα των παικτών (που όμως δεν την δικαιολόγησαν κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς) είναι με την Μπράν. Ωστόσο δεν μπορώ να βλέπω σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο νεανικός ενθουσιασμός να πληρώνει 2,10 και η ΦΑΝΕΛΑ 3,2.

    Πάω με τη φανέλα και αγοράζω Μπράν στο 3,2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Bonjour!

    Το βραδάκι πριν την έναρξη θα ανεβάσω συστηματάκι που θα παίξω. Υπενθυμίζω οτι παίχτηκε χθες στο Stoiximan ο άσσος της Μίνσκ στο 4.30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητάω 3άδες και πεντάδα:

      http://prntscr.com/5aoguy

      Διαγραφή
    2. Ωραίος ο κύριος Δαρείος!!!
      Μπράβο - άντε να ζεσταινόμαστε.

      Διαγραφή
    3. ΖΩΓΡΑΦΙΑ!

      Συγχαρητήρια Κύριε Δαρείε! Μπράβο!

      Διαγραφή
    4. Merci MONSIEURS!

      Οσο για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο έπαιξε εξαιρετικά. Απο το 20 μέχρι το 65 απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο και ήταν τυχερός που δεν έφαγε γκολ. Μετά το 65 που ξύπνησαν πήραν και το ματσάκιον σχετικά ευκολα και εγώ κουβά με το μονό.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.