Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αγώνες 1-2-3 Νοεμβρίου 45 προεπιλογές αγώνων με μπόλικο στοιχηματικό ενδιαφέρον


Η Λίβερπουλ δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή ομάδα. Στην Αγγλία κάνει μέτριες εμφανίσεις. Την τελευταία αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη Χαλ εντός έδρας (έφερε 0-0), ενώ μετά τον αγώνα με την Νιουκάσλ ακολουθεί και Τσάμπιον Λήγκ όπου θα παίξει με την Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Η Νιουκάσλ μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε επί της Λέστερ με 1-0, έφερε και δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα με την Τότεναμ και μάλιστα την κέρδισε μέσα στο Λονδίνο και με ανατροπή.
Τα τελευταία 10 χρόνια η προϊστορία λέει : 5 νίκες Νιουκάσλ, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες Λίβερπουλ.
Με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ δεν πατάει καθόλου καλά και την Νιουκάσλ σε αγωνιστική άνοδο ο άσσος σε τιμές 4 φαίνεται ως υπερβολικά μεγάλος. Να παίξει κάποιος Λίβερπουλ στο 1,9 δεν το συζητάμε - είναι σαν να κάνει χαρακίρι. Το 1 Draw no bet στο 2,8.


Τα έχουμε πει και άλλη φορά για τη Σαουθάμπτον. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει φτιάξει μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μάλλον είναι αρκετά καλύτερη από πέρσι. Σε όσα ματσάκια την έχω δει με έχει πείσει ότι  φέτος θα χτυπήσει στα ίσια την έξοδο της, τουλάχιστον, στο Γιουρόπα Κάπ. Αυτή την ώρα διανύει περίοδο τρελής φόρμας. Στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει 6 νίκες και έχασε μόνο στο Λονδίνο από την Τόττεναμ με 1-0. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 2 ήττες (Λίβερπουλ και Τόττεναμ).
Έτσι η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 2η θέση της Πρέμιερ Λήγκ με ρεκόρ 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Μετά από 9 αγωνιστικές έχει την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόνο 5 τέρματα, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση μετά απο αυτή της Τσέλσι, έχοντας βάλει 20 τέρματα, έχοντας όμως ρίξει 8 μαζεμένα στην Σάντερλαντ.
Τι να λέμε τώρα, η Σαουθάμπτον είναι ομαδάρα - αλλά μέχρι εκεί. Όχι και να την παίξω σε εκτός έδρας αγώνα με απόδοση ελαφρά πάνω απο το 2.
Η αντίπαλος της η Χαλ είναι σκληροτράχηλη. Στις τελευταίες 2 αγωνιστικές δεν έχασε ούτε στο Λονδίνο απο την Άρσεναλ (κέρδιζε 2-1 και ισοφαρίστηκε στο 90') , ούτε στο Λίβερπουλ που έφερε (Λίβερπουλ - Χαλ 0-0). Σε 9 αγώνες έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες (με Άστον Βίλα 1-2 εκτός έδρας και Μάντσεστερ Σίτι 2-4 εντός). Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τη Σαουθάμπτον καθώς η Χαλ είναι σε καλή κατάσταση και έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα.
Η πιο πρόσφατη προϊστορία (απο το 2005 και κατόπιν) δείχνει 1 νίκη Χαλ, 1 ισοπαλία και 3 νίκες Σαουθάμπτον.
Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πιο κλειστό απο ότι μαρτυρούν οι αποδόσεις των μπούκιδων. Η απόδοση του άσσου στο 3,65 είναι προκλητική. Ο άσσος Draw no bet στο 2,55.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική. Υπέταξε την πρωταθλήτρια Μαντσεστερ Σίτι με 2-1 και έτσι η ομάδα αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο απο τη Μαντσεστερ Σίτι και 7 απο την προτοπόρο Τσέλσι. Το ρεκόρ της Γουέστ Χαμ είναι 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με τέρματα 17-12. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (Μαν Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 2-1). Μετά απο τη Σαουθάμπτον και την Τσέλσι είναι η τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρέμιερ Λήγκ.
Η προϊστορία μέσα στο Στόουκ δίνει 2 νίκες Στόουκ, 1 ισοπαλία και 4 νίκες Γουέστ Χαμ.
Η Στόουκ εντός έδρας έχει 2 νίκες (Νιουκάσλ 1-0, Σουόνσι 2-1) και 2 ήττες (απο Λέστερ 0-1 και Άστον Βίλα με 0-1).
Το παιχνίδι θα είναι πιο κλειστό από ότι μαρτυρούν οι αποδόσεις των μπούκιδων. ΟΚ, σκληροτράχηλη ομάδα η Στόουκ, αλλά η Γουέστ Χαμ πετάει και το 3,3 στο διπλό της μοιάζει ως μια παικτική αξία.

Η προϊστορία τα τελευταία 10 χρόνια είναι απόλυτα μοιρασμένη. 5 νίκες η Σίτι, 1 ισοπαλία και 5 νίκες η Γιουνάιτεντ.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Οπότε αυτό το 1,8 που δίνουν οι μπούκιδες στον άσσο είναι για τα σκουπίδια, ειδικά όταν η Σίτι έχει την Τετάρτη των υπέρ πάντων αγών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου αν δεν την κερδίσει θα αποκλειστεί πολύ πρόωρα από το Τσάμπιον Λήγκ και θα αποτύχει στο θεσμό για μια ακόμη χρονιά.
Τελευταίως η Σίτι δεν μοιάζει με αχτύπητη ομάδα και γκελάρει. Αν και η Γιουνάιτεντ δεν πείθει, η αξία των αποδόσεων είναι προς τα δεξιά.

CHAMPIONSHIP

`Η Μπόλτον δείχνει να αναγεννιέται από τις στάχτες της μετά και την εντός έδρας νίκη με 3-1 επι της Μπρέντφορντ. Αντίθετα η Νόργουιτς βρίσκεται σε πτωτική πορεία και συμπλήρωσε 5 σερί αγώνες δίχως να έχει κερδίσει κανέναν απο αυτούς. Στα 5 τελευταία έχει 2 ήττες και 3 ισοπαλίες. Τελευταία νίκη της Νόργουιτς επι της Μπλάκπουλ (της χειρότερης ομάδας της κατηγορίας). Τα καναρίνια δεν πατούν καθόλου καλά στην Τσάμπιονσιπ. Η κατάσταση της Νόριτς δεν είναι για να δίνουν οι μπούκιδες το άσσο της στο 1,7. Το διπλό στο 5 έχει μεγαλύτερη τύχη απο ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Το 2 Draw no bet είναι στο 3,6.

Για αγώνα πρωταθλήματος και με γηπεδούχο την Γουίγκαν έχουμε 1 νίκη Γουίγκαν, 5 ισοπαλίες και 2 νίκες Φούλαμ. Τελευταία εντός έδρας νίκη για τη Γουίγκαν το 2006.
Η βαθμολογική θέση της Γουίγκαν, βάσει του ρόστερ και της ποιότητας που έχει, σίγουρα την αδικεί.  Η ομάδα είναι αλλοπρόσαλλη - αλλά με πολλές δυνατότητες και αυτό το απέδειξε με την εκτός έδρας νίκη της επι της ομαδάρας της κατηγορίας της Ντέρμπι Κάουντι με σκορ 1-2.
Τα παρόμοια ισχύουν και για την Φούλαμ, η οποία μετά την φυγή του Μάγκατ δείχνει να ανασταίνεται. Το ματς αυτό θα έπρεπε να ήταν ντέρμπι κορυφής ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη 7άδα. Αντί αυτού πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στην τελευταία 7άδα. Το βέβαιο είναι και οι 2 ομάδες θα αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα. Προς το παρόν όμως η καλύτερη κατάσταση που βρίσκεται η Φούλαμ και το ποιοτικότερο υλικό της, αντισταθμίζεται απο την έδρα της Γουίγκαν και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ φαίνεται ότι δεν θα σπάσει.

Τρελό ντεφορμάρισμα για την Νότιγχαμ. Έχει να χαρεί νίκη 8 αγωνιστικές, όταν κέρδισε εντός έδρας τη Φούλαμ με 5-3. Έκτοτε είχε 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έτσι η ομάδα απο επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε στην 7η θέση, κάτω και απο τις θέσεις των Play offs.
Αντίθετα η Χάντερσφιλντ βρίσκεται σε άνοδο και σε αγωνιστική φόρμα. Και απο εκεί που βρισκόταν κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού έχει φτάσει στους 17 βαθμούς και σε απόσταση 6 βαθμών απο την Μπόλτον, που για την ώρα, υποβιβάζεται.
Στα τελευταία 6 παιχνίδια η Χάντερσφιλντ έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες - όπου όμως οι 3 ισοπαλίες είναι στα 4 τελευταία παιχνίδια της.
Με γηπεδούχο την Χάντερσφιλντ έχουμε 1 νίκη Χάντερσφιλντ, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη Νότιγχαμ. Τελευταία εντός έδρας νίκη για τη Χάντερσφιλντ το 2005.
Δύσκολο ματς και πολύ δύσκολα θα ξεφύγει απο την ισοπαλία.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ είναι η Μπόρνμουθ. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της μετράει 5 νίκες και 1 ήττα απο την Ντέρμπι Κάουντι 2-0 εκτός έδρας, όπου και λύγισε στα 10 τελευταία λεπτά και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες. Προέρχεται απο 4 συνεχόμενες νίκες, όπου οι 2 εκτός έδρας επι των αδύναμων Μπόλτον και Μπέρμιχαμ την οποία διέσυρε με 0-8!!!!! Στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της επικράτησε των Ρέντινγκ με 3-0 και Τσάρλτον με 1-0. Η ομάδα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.
Η Μπράιτον δείχνει ότι είναι ντεφορμέ, πλην όμως η ρουφιάνα δεν χάνει με τίποτα. Στα 6 τελευταία της έχει 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε 14 παιχνίδια έχει φέρει 7 ισοπαλίες, νίκησε 2 φορές και έχασε 5. Με 13 βαθμούς βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έφερε 3 ισοπαλίες με Χάντερσφιλντ 1-1, Γουότφορντ 1-1 και Νότιγχαμ 0-0.
Ο άσσος της Μπόρνμουθ στο 1,8 μοιάζει ειδυλλιακός, όμως η Μπράιτον μπορεί να πάρει ισόπαλο αποτέλεσμα.

LEAGUE 1

Το μόνο υπέρ της Γουόλσολ είναι η προϊστορία, όπου με γηπεδούχο την Νότς Κάουντι έχουμε 1 νίκη Νότς - 1 ισοπαλία και 3 νίκες Γουόλσολ. Σε τρελή φόρμα η Νότς Κάουντι. Μετά την Πρέστον που έχει 6 σερί νίκες, η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι η Νότς Κάουντι με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία ματς. Η ομάδα έχει να χάσει 10 αγωνιστικές, όταν έχασε εντός έδρας απο την Μπρίστολ Σίτι με 1-2, έκτοτε έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Έτσι μετά απο 5 συνεχόμενες νίκες η Νότς Κάουντι αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον κάνει όνειρα για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.
Η Γουόλσολ εκτός έδρας σε 7 παιχνίδια έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα και έχει δεχθεί 10, ενώ έφερε 3 ισοπαλίες και έχασε 4 φορές.
Ο άσσος της Νότς Κάουντι είχε ανοίξει στο 1,97 και τώρα βλέπω ότι έχει αναρριχηθεί στο 2,5. Δεν ξέρω τους λόγους και δεν με ενδιαφέρουν. Ακόμη και πείνα να έπεσε στο Νότιγχαμ και να λιμοκτονούν οι παίκτες της Νότα Κάουντι τον άσσο στο 2,5 τον έχω ήδη αρπάξει.

Όπως η Μπλάκπουλ στην Τσάμπιονσιπ έτσι και η Κρου στην Αγγλία 1 είναι η χειρότερη ομάδα. Όμως τις τελευταίες 3 αγωνιστικές το ζόμπι Κρου δείχνει να αναγεννιέται. 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία της. Με δεδομένο ότι και η Κρόουλι δεν είναι και το σκιάχτρο της κατηγορίας και ότι εντός έδρας έχει 4 νίκες και 3 ήττες ίσως το 2 στο 4,5 να έχει τύχη. Το 2 Draw no bet στο 3,15.

Είπαμε η Μπρίστολ Σίτι είναι η ομαδάρα της κατηγορίας και μαζί με την Τσέλσι είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Αγγλία. Σε σύνολο 15 αγώνων η Μπρίστολ Σίτι έχει 9 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες (Μπράντφορντ 2-2, Λέιτον Όριεντ 0-0).  Ταυτόχρονα η Μπρίστολ είναι η 6η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία. Όμως στα 7 τελευταία παιχνίδια της η Μπρίστολ Σίτι έχει δεχθεί γκολ. Μάλιστα στα 5 απο τα 7 δέχτηκε 2 ή περισσότερα τέρματα
ΟΚ, 1,85 η Μπρίστολ, αλλά απέναντι της θα έχει την Όλνταμ που ζεί μεγάλες μέρες φορμαρίσματος.
Η Όλνταμ έχει να χάσει 12 παιχνίδια. Τελευταία ήττα στο Πρέστον με 1-0. Έκτοτε πέτυχε 6 νίκες και 5 ισοπαλίες.
Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες.
Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε αδυνατώ να κοντράρω την Όλνταμ, ακόμη και αν παίζει εκτός έδρας με την Μπρίστολ Σιτι.
Προϊστορία 2 νίκες Μπρίστολ, 2 ισοπαλίες και 1 νικη Όλνταμ.
Μεγάλο παιχνίδι. Ντερμπάρα. Οπότε το 1,85 της Μπρίστολ δεν υφίσταται, για εμένα. Κοιτάζω προς τα δεξιά. Το 2 στο 4, το 2 Draw no bet στο 2,95, το Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1,93.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, η Πρέστον, έχει 6 νικηφόρα αποτελέσματα στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι της με την Φλιτγουντ Τάουν το κέρδισε με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 στην αρχή. Η ομάδα είναι από τα φαβορί για απευθείας άνοδο στην ΤσάμπιονΣιπ, αλλά στο 2,4 δεν πρόκειται να την ποντάρω όταν απέναντι της έχει την Ρότσντειλ.
Η Ρότσντέιλ έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 6 τελευταία της. Αν και εκτός έδρας φέρνει καλύτερα αποτελέσματα απο ότι εντός έδρας έχει πολύ μεγαλύτερη τύχη στον αγώνα από ότι μαρτυρούν οι αποδόσεις. Άσσος στο 2,9 καθαρά λόγω απόδοσης.

LEAGUE 2
Αδυνατώ να κατανοήσω τον τόσο έντονο φαβοριτισμό της Σάουθεντ και μάλιστα σε εκτός έδρας αγώνα. ΟΚ, εκτός έδρας η Σάουθεντ έχει φέρει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, αλλά στα 2 τελευταία εκτός παιχνίδια της έχασε με 1-0 στο Νιούπορτ και 2-0 στο Σάουθεντ.
Απο την άλλη μεριά η Μάνσφιλντ είναι σχετικά δυνατή στην έδρα της, όπου έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της η Μάνσφιλντ έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η Σάουθεντ 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει κάτσει ο στραβός πάνω στον μονόφθαλμο και εμείς πρέπει να πάρουμε την μονόφθαλμη Σάουθεντ στο 2,2???
Αν επιλέξω κάτι απο αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος στο 3,2. Ο άσσος Draw no bet στο 2,3.

Συμπλήρωσε 7 συνεχόμενες νίκες η Λούτον. 8 νίκες και 1 ισοπαλία στα 9 τελευταία η Λούτον. Σε τρελές φόρμες και ήδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα η Έξετερ στα 8 τελευταία της. Επίσης σε τρελές φόρμες η Έξετερ και απο εκεί που ήταν τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και έτρωγε φάπες, τώρα μοιράζει φάπες και έχει ήδη βρεθεί στη 10 η θέση με 22 βαθμούς, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο για να φτάσει στις θέσεις των play offs.
Έξετερ και Λούτον είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ομάδες της κατηγορίας για το τελευταίο δίμηνο. Μοιραία το ματς θα λήξει ισόπαλο καθώς καμιά απο τις δύο ομάδες δεν μπορεί να χάσει.

Κοιτάζω προς τα δεξιά και ζαχαρώνω το διπλό της Γουίκομ η οποία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 6 τελευταία. Μου αρέσει το 2,7 στο διπλό, όμως το brand name της Όξφορντ σε συνδυασμό ότι επίσης είναι σε καλή κατάσταση με 3 νίκες, 3 ήττες στα 6 τελευταία με οδηγούν στην ισοπαλία - κάτι στο οποίο συνηγορεί και η πρόσφατη προϊστορία όπου η Όξφορντ έχει 1 νίκη, 3 ματς έληξαν ισόπαλα και 1 κέρδισε η Γουίκομ.

ΑΓΓΛΙΑ - CONFERENCE

Στα 6 τελευταία η Όλντερσοτ έχει 1 νίκη. 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η Γκέιτσχεντ έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Γκέιτσχεντ εκτός έδρας είναι ομάδα των Χιναριών. Ήδη σε 8 εκτός έδρας παιχνίδια έχει φέρει 5 ισοπαλίες, κέρδισε τα 2 και έχασε μόλις 1. Στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έφερε ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ 1-1.
Δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Το μαρτυρούν και οι αποδόσεις. ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Η Άλφρετον εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη και σε 9 παιχνίδια έχει χάσει τα 8 και κέρδισε μόνο 1. Μάλιστα έχει φάει 21 τέρμα και έχει βάλει μόλις 4. Σάκος του μποξ στην κυριολεξία.
Η Όλτρινχαμ στα 5 τελευταία της έχει πετύχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και έχασε 1 φορά. Δείχνει να φορμάρεται και να ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα της Κόνφερενς. Εντός έδρας έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Ο άσσος στο 1,9 φαίνεται ότι θα επαληθευθεί.

Σε φόρμα η Γουόκινγκ με 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Σε διαρκή ντεφορμάρισμα η Μπρέιντρι Τάουν με 5 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια της, έχοντας χάσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια της.
Εκτός έδρας η Γουόκινγκ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Κόνφερενς με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Το διπλό σε τιμές πάνω απο το 2,65 μοιάζει ως παικτική αξία.
Το μόνο αρνητικό η πρόσφατη προϊστορία που ευνοεί την Μπρέιντρι και μας δίνει : 3 νίκες Μπρέιντρι και 1 ισοπαλία.

 Εδώ παίζει το ζόμπι η Σέντ Τζόνστον με την ανύπαρκτη την Μαδέργουελ και όμως οι μπούκιδες δίνουν στο ζόμπι τιμή 1,8 στον άσσο του. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Η Σεντ Τζόνστον είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος έχοντας 1 ισοπαλία και 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Και όμως οι μπούκιδες δίνουν στον άσσο τιμή 1,8!!!!!!!!! Θεέ και Κύριε. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι το διπλό της Μαδέργουελ εκτοξεύεται στο 4,2 - αλλά η Μαδέργουελ φέτος δεν τα πάει καλά. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Στους 11 αγώνες που έχει δώσει έχει πάρει 7 βαθμούς ενώ η Σέντ Τζόνστον 10.
Εντός έδρας η Σεντ Τζόνστον έχει 1 νίκη και 4 ήττες, ενώ η Μαδέργουελ εκτός έδρας έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Πρόσφατη προϊστορία : 4 νίκες Σεντ Τζόνστον, 1 ισοπαλία , 4 νίκες Μαδέργουελ.
Αν κάποιος βρίσκει κάτι ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι ο άσσος στο 1,8 του ζόμπι Σεντ Τζόνστον, αλλά κοπανάει μια μπόμπα στο διπλό του 4,2 της ανύπαρκτης Μαδέργουελ και περιμένει να ακούσει τον κρότο της έκρηξης.

Αυτή η Νταντί είναι ύπουλο κατασκεύασμα και δεν μασάει. Είναι ικανή να κάνει καμιά κηδεία στην Κιλμάρνοκ και χαμπάρι ουδείς να το πάρει. Εκτός έδρας η Νταντί έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 6 φορές και έχει φάει 3 γκολς. Αν ήταν παραπάνω το διπλό της Νταντί θα κοίταζα να πορευτώ μαζί της. Τώρα όμως γλυκοκοιτάζω την απόδοση της καταφορμαρισμένης Κιλμάρνοκ. Εντός έδρας η Κιλμάρνοκ έχει 4 νίκες και 1 ήττα (απο Αμπερντήν τη 2η αγωνιστική), ενώ δεχθεί μόλις 3 τέρματα.
Μου αρέσει η απόδοση του άσσου στο 2,4 - αν και πολύ φοβάμαι αυτή την ρουφιάνα την Νταντί.

Αδύναμη ομάδα εκτός έδρας η Άουγκσμουργκ. Έχει 4 ήττες και 1 νίκη. Βέβαια όλες οι ήττες της ήταν μέσα στο πρόγραμμα καθώς έχασε από Μάιντζ, Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ όπου όλες τις θεωρώ καλύτερες ομάδες απο την Άουγκσμπουργκ. Το ίδιο θεωρώ και τη Σάλκε - άρα προβλέπω νίκη για τη Σάλκε ακόμη και με ΜΙΣΟ - ΜΗΔΕΝ και το 1,9 στον άσσο υποφερτό.  Το μόνο που με κρατάει για να μην ποντάρω το παιχνίδι είναι ο αγώνας που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λήγκ με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα. Τελικά όμως μπορεί και να ποντάρω Σάλκε - ακόμη ουδείς γνωρίζει.

Πρόσφατη προϊστορία 2 νίκες η Γκλάντμπαχ, 3 ισοπαλίες και 2 νίκες Χόφενχαϊμ . Μιλάμε για 2 ομάδες ισοδύναμες με πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και οι οποίες έχουν υψηλές βλέψεις. Γιατί όχι και έξοδο στο Τσάμπιονς Λήγκ???  Βέβαια το brand name είναι η Μπορούσια και όχι η Χόφεννχαϊμ και γιαυτό οι μπούκιδες την βγάζουν super φαβορί στο 1,95. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στην Μπουντεσλίγκα με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες. Στα 6 τελευταία έχουν 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Η Γκλάντμπαχ έχει εντός έδρας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες έχοντας δεχτεί μόλις 3 τέρματα, ενώ η Χοφενχάιμ εκτός έδρας έχει 1 νίκη και 3 ήττες έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα.
Οι ομάδες είναι απολύτως ισοδύναμες και η ισοπαλία στην τιμή του 3,55 είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Ο άσσος φαίνεται εξαιρετικά πιθανός, όμως η απόδοση στο 1,93 είναι πολύυυυυυ μικρή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Παίζει η δεύτερη Φορτούνα με την πρώτη την Ίνγκολσταντ. Αήττητη η Ίνγκολσταντ στο πρωτάθλημα. Σε 11 παιχνίδια έχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες έχοντας δεχθεί μόλις 6 τέρματα (η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας). Στα 6 τελευταία ματς έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Η Φορτούνα του Ντίσελντροφ βρίσκεται σε διαρκή ανοδική κατάσταση. Σε 11 παιχνίδια έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα (2η αγωνιστική με Καρλσρούη εντός έδρας) έχοντας πετύχει 20 τέρματα (η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Ντέρμπι!!! Θα πάρω όμως την νίκη της Φορτούνα σε τιμές αουτσάιντερ και στο 2,7.

Σε όχι καλή κατάσταση η Μπόχουμ - σε διαρκή πτωτική πορεία η Μόναχο. Σε 6 εντός έδρας παιχνίδια η Μπόχουμ έχει φέρει 6 ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ 1-1. Θα φέρει και άλλη ισοπαλία?? Ας φέρει. Το Μόναχο εκτός έδρας έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Ποντάρω στην αγωνιστική ανάκαμψη της Μπόχουμ. Το 1,9 του άσσου με ικανοποιεί.

Το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας. Η Λάουτερν εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή σε σχέση με τα παιχνίδια που δίνει στην έδρα της. Ακόμη εκτός έδρας η Λάουτερν δεν έχει κάνει σεφτέ, έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δεν κέρδισε την Άαλεν, δεν κέρδισε την Χαιντενχάιμ, αλλά ούτε την Σαντχάουζεν, ενώ έχασε απο την Γκρόιτερ και την Νυρεμβέργη.
Η Λειψία στην έδρα της έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ και οι δυο ομάδες έχουν την ίδια φόρμα. 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες στα 6 τελευταία τους.
Το παιχνίδι ως ντέρμπι έχει πολύ ισοπαλία μέσα του, αλλά 2,55 σε εντός έδρας αγώνα της Λειψίας δεν νομίζω να ξαναδω. Οπότε επιλέγω Λειψία στο 2,55.

Εδώ και πολύ καιρό έχω αναρωτηθεί - μήπως η φετινή Σοσιεδάδ είναι η περσινή Μπέτις?? Η Σοσιεδάδ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και αν δεν ήταν η απροσδόκητη νίκη της επι της Ρεάλ Μαδρίτης την 2η αγωνιστική θα ήταν τελευταία στη βαθμολογία. Σε 9 αγώνες έχει 1 νίκη (αυτή επι της Ρεάλ και ενώ στην αρχή έχανε με 0-2 για να κερδίσει τελικά με 4-2), 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στην έδρα της έχει ρεκόρ 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Το πρόβλημα βασικά της ομάδας είναι πρόβλημα ψυχολογίας. Την έχει πάρει απο κάτω και αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι. Αυτός όμως δεν είναι λόγος οι μπούκιδες να την δίνουν Super φαβορί στον αγώνα με την Μάλαγα. Άκου λέει, 2,1 η Σοσιεδάδ?? Απο που και ως που??
Η Μάλαγα έχει ρεκόρ 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες (απο Βαλένθια και Χετάφε εκτός έδρας) . Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και δεν έχασε απο την μεγάλη Μπαρτσελόνα (0-0 εντός έδρας).
Πρόσφατη προϊστορία  3 νίκες Σοσιεδάδ, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες Μάλαγα.
Το να παίζει κάποιος το ραμολιμέντο τη Σοσιεδάδ στο 2,1 είναι για κλάματα. Η αξία είναι στο 2 του 3,55.

Άλλο πάλι και τούτο. Μεγάλο φαβορί δίνουν οι μπούκιδες την Μπιλμπάο. Μάλλον οι μπούκιδες βρίσκονται στην περσινή χρονιά και έτσι δίνουν τέτοιες τιμές στην Μπιλμπάο και τη βαφτίζουν φαβορί απέναντι στην Σεβίλλη. Το ρεκόρ της Μπιλμπάο είναι 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες και σε 9 αγώνες έχει σκοράρει μόλις 6 τέρματα!!!!!!! Τα προβλήματα μεγάλα για την Μπιλμπάο και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή πολύ καλή ομάδα. Τρώει φάπες στην Ισπανία, τρώει σφαλιάρες στο Τσάμπιονς Λήγκ. Μετά απο τον αγώνα με τη Σεβίλλη θα υποδεχθεί την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λήγκ. Μάλλον εκεί θα έχει περισσότερο το μυαλό της η ομάδα, καθώς αν δεν κερδίσει την Πόρτο τότε αποχαιρετάει τη διοργάνωση.
Ενώ η Μπιλμπάο παραμιλάει η Σεβίλλη πετάει. 1η στο βαθμολογικό πίνακα. Ισόβαθμη με την Μπαρτελόνα με ρεκόρ 7 νίκες, 1 ισοπαλία (εντός έδρας με τη Βαλένθια 1-1) και 1 ήττα (εκτός έδρας απο την Ατλέτικο με 4-0).
Πρόσφατη προϊστορία : 5 νίκες Μπιλμπάο - 5 νίκες Σεβίλλη.
Μου αρέσει το 2 σε αποδόσεις πάνω απο το 3 και το θεωρώ υπερτιμημένο. Θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερο, αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου.

Από που και ως που στο 3,55 το διπλό της Βαλένθια?? ΟΚ, η Βιγιαρεάλ είναι δυνατή και καλή ομάδα, αλλά όχι και 3,55 το διπλό της Βαλένθια. Βέβαια η πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο τη Βαλένθια είναι συντριπτική υπέρ της Βιγιαρεά και δίνει : 7 νίκες Βιγιαρεάλ 2 ισοπαλίες και 1 νίκη Βαλένθια - αλλά μέχρι εκεί.
Εντός έδρας η Βιγιαρεάλ έχει 2 νίκες, 2 ήττες. Έχασε μόνο απο την Μπάρτσα και τη Ρεάλ εντός έδρας.
Η Βαλένθια είναι σε φουλ φόρμα και αν δεν είχε χάσει απροσδόκητα απο την Λα Κορούνια εκτός έδρας με 3-0, θα ήταν αήττητη και 1η στο βαθμολογικό πίνακα..
Επιλέγω το διπλό του 3,55 - με προβληματίζει λίγο η προϊστορία.

Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Λαλίγκα είναι η Έλτσε. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 1 ισοπαλία και 5 ήττες, ενώ το συνολικό ρεκόρ της σε 9 παιχνίδια είναι 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Εντός έδρας έχει 1 ισοπαλία και έχει χάσει 3 φορές, πετυχαίνοντας μόλις 1 τέρμα και έχοντας φάει 6.
Κλείνω προς τα δεξιά του κουπονιού αν και η Εσπανιόλ δεν είναι στα καλύτερα της. Αν δω την Εσπανιόλ πάνω απο το 3 θα την αγοράσω - διαφορετικά η ισοπαλία είναι αρκετά πιθανή, αλλά όχι να πληρώνει μόλις 3,05. Να ήταν 3,35 μάλιστα.


Μου φαίνεται υπερβολικά υψηλό το διπλό της Σέντ Ετιέν. Η Λίλ τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει την αυτοπεποίθηση της και χάνει τα παιχνίδια κάτω απο τα πόδια της.  Στα 6 τελευταία η Λίλ έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.  Μάλιστα στα 3 τελευταία παιχνίδια της τα έχασε και τα 3. Εδώ έχασε απο την τελευταία και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας την Γκινγκάμπ και μάλιστα εντός έδρας με 1-2. Η κατρακύλα της Λίλ λες και δεν έχει τέλος.
Απο την άλλη μεριά η Σεντ Ετιέν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει κερδίσει 3 φορές και έχασε 2.
Θα είχα ήδη ποντάρει στο 3,15 το διπλό της Σεντ Ετιέν, αλλά είναι η ριμάδα η προϊστορία που ευνοεί την Λίλ. 6 νίκες έχει η Λίλ για το πρωτάθλημα ως γηπεδούχος και 3 ισοπαλίες. Η Σεντ Ετιέν έχει ξεχάσει απο πότε έχει να κερδίσει εκτός έδρας την Λίλ.
Φαντάζομαι ότι το ματς θα είναι κλειστό και πιθανόν να λήξει και 0-0. Όποιος βάλει τέρμα θα πάρει και το ματς. Γλυκοκοιτάζω προς το 3,15 της Σεντ Ετιέν και αναμένω να διαβάσω ειδήσεις .

Η Λυών τις τελευταίες αγωνιστικές του Σαμπιονά πετάει. Κέρδισε και την προτοπόρο Μαρσέιγ και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Τελευταία ήττα πριν 8 αγωνιστικές όταν έχασε στη Μετς με 2-1.  Έκτοτε έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει και τα 5 εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ στα 2 εκτός έδρας έχει φέρει ισοπαλίες. Εκτός έδρας η Λυών έχει κάποιο θεματάκι. Σε 4 παιχνίδια έχει χάσει 2 φορές (απο Τουλούζ και Μετς με 2-1), ενώ έχει φέρει 2 ισοπαλίες (με Νάντ και Παρί Σ.Ζ.).
Η Νις μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο Μονακό, έκανε την τελευταία αγωνιστική άλλη μια επιβλητική εμφάνιση και κέρασε 7 γκολ στην Γκινγκάμπ κερδίζοντας την εκτός έδρας με 2-7.  Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη και με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ομάδα που παραδοσιακά στηρίζει πολλά στην έδρα της αναμένεται ότι θα βάλει δύσκολα στην Λυών.
Πρόσφατη προϊστορία : 1 νίκη Νις, 4 ισοπαλίες και 6 νίκες Λυών
Το διπλό στο 2,2 θεωρείται υπερβολικά χαμηλό, επιλέγω ισοπαλία.

ΓΑΛΛΙΑ - LIGUE 2

Τα έχουμε πει και άλλη φορά για την ομαδάρα την Μπρέστ. Νικάμε στην έδρα μας και εκτός έδρας φέρνουμε ισοπαλίες, Έτσι η Μπρέστ εντός έδρας έχει ρεκόρ 5 νίκες, 1 ισοπαλία, ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η ομάδα στηρίζει πολλά στην άμυνα της. Έχει δεχθεί σε σύνολο 12 αγώνων 5 τέρματα, ενώ σε σύνολο 6 εκτός έδρας αγώνων έχει δεχθεί 4. Η Μπρέστ, για εμένα, φέτος θα ανέβει κατηγορία και μαζεύει βαθμούς. Άρα το διπλό της στο 2,95 είναι σημείο που μπορεί να αρέσει. Όμως και η Οσέρ δείχνει τελευταίως να ανεβαίνει και να φορμάρεται. Στα 6 τελευταία έχει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ωστόσο η ομάδα έχει να χάσει 8 αγωνιστικές.
Το φορμάρισμα της Οσέρ θα υποχρεώσει την Μπέστ στο να κυνηγήσει και να πάρει ακόμη μια ισοπαλία εκτός έδρας. ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Η Σοσό έχει αρχίσει να φορμάρεται. Στα 6 τελευταία της παιχνίδια έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις 2 τέρματα. Εκτός έδρας φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από ότι εντός έδρας. Είναι αήττητη η Σοσό εκτός έδρας με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.  Απο την άλλη μεριά Κρετείγ = η ομάδα των Χιναριών. Έχει φέρει 7 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, 2 νίκες και 3 ήττες. Εντός έδρας η Κρετέιγ είναι αήττητη και έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες. Δύσκολα αυτό το ματσάκι θα ξεφύγει απο την ισοπαλία.

Κοιτώντας κάποιος αυτό το ματσάκι μπορεί εσφαλμένα να καταλήξει στο εύκολο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν εύκολο άσσο, επειδή η Ντιζόν είναι 2η στο πρωτάθλημα και στην έδρα της έχει 5 νίκες, στα 5 παιχνίδια. Όμως και τα 5 εντός έδρας παιχνίδια τα κέρδισε στην κόψη του ξυραφιού. Τα 4 τα κέρδισε με 1-0 και το πέμπτο με 2-1.
Η Αζαξιό εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα
Πρόσφατη προϊστορία : 2 νίκες Ντιζόν, 4 ισοπαλίες.
Στο 1,65 την Ντιζόν δεν σκέφτομαι να την ακουμπήσω - αν κάποιος κάτι επιλέξει απο αυτόν τον αγώνα, τότε ίσως συμφέρει το 3,5 της ισοπαλίας, αφού το ματς θα είναι πολύ κλειστό.

Η Χάβρη, μετά την Νανσί, είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και έχει ρεκόρ 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 6 τελευταία της. Στην έδρα της έχει πετύχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, εχοντας κερδίσει τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη μεριά η Αρλέ είναι για κλάματα. Είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος με 1 νίκη και 5 ήττες στα 6 τελευταία. Εκτός έδρας είναι παραδοσιακά αδύναμη. Αυτό έχει παρατηρηθεί και πέρσι και πρόπερσι. Φέτος σε 6 εκτός έδρας αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Αρλέ με τη Χάβρη θα κυνηγήσει την ισοπαλία. Αν την πάρει θα είναι ευχαριστημένη, όμως το Momentum και η δυναμική της γηπεδούχου ομάδος με στέλνει προς το 1,8 του άσσου της Χάβρης.
Το θεωρώ το 1,8 ως δώρο και ας μιλάμε για Β΄ Γαλλίας που η ισοπαλία καραδοκεί.

Εξωπραγματικό το 3,7 που δίνουν οι μπούκιδες στην Νανσί. Η Νανσί είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο στόχος της Νανσί είναι ένας - ΑΝΟΔΟΣ στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας. Σε σύνολο 12 αγωνιστικών η νανσί έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα - απο την ομαδάρα την Λαβάλ εκτός έδρας όπου έχασε με 2-0.
Η Νιόρ σε 12 παιχνίδια έχει 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ εντός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες. Τελευταία νίκη της Νιόρ επί της Νανσί το 2002, οπότε ο έντονος φαβοριτισμός της Νιόρ είναι για πέταμα.
Το ματσάκι κλείνει προς τα δεξιά. Μου αρέσει το διπλό της Νανσί στο 3,7, αλλά φοβούμαι μην με στείλει στον κουβά η ισοπαλία.


Αδιανόητος ο φαβοριτισμός της Σιόν. 1,75 η Σιόν στο ματσάκι με την Αάράου?? Γιατί???
Για να δούμε τα δεδομένα. Σε 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Σιόν έχει 13 βαθμούς, ενώ η Ααράου έχει 15. Η Σιόν έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες, ενώ η Ααράου 3 νίκες, 6 ισοπαλιες, 4 ήττες. Εντός έδρας η Σιόν έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες, ενώ η Ααράου 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.
Στα τελευταία 6 παιχνίδια η Σιόν έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες, ενώ η Ααράου 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Ο μόνος λόγος που μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για το 1,75 που δίνουν οι μπούκιδες στην Σιόν είναι η πρόσφατη προϊστορία, όπου η Σιόν έχει 8 νίκες, η Ααράου μόλις 1, ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα.
Αυτό το ματσάκι ή το αφήνει κάποιος στην ησυχία του είτε κοιτάζει προς τα δεξιά. Εγώ κοιτάζω ακριβώς στην μέση και στο 3,6 του Χιναριού.

Θεέ και Κύριε η Αούστρια Βιέννης μας την δίνουν οι μπούκιδες grand φαβόρα. Στο 1,75 μας δίνουν οι μπούκιδες την Αούστρια που σε 13 αγώνες έχει 7 ισοπαλίες, 3 νίκες και 3 ήττες, ενώ εντός έδρας έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Βέβαια το τελευταίο διάστημα, η Αούστρια, δείχνει μια αγωνιστική ανάκαμψη. Στα 6 τελευταία έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα - κερδίζοντας μάλιστα και την Σάλτσμπουργκ. Η ήττα απο την Βάκ Πέλετς.
ΟΚ, ανεβασμένη η Αούστρια, αλλά όχι και 1,75. Εξάλλου την Σάλτσμπουργκ την κερδισε και η Στούρμ Γκράτς και είναι ισόβαθμη με την Αούστρια.με 16 βαθμούς. Στα 6 τελευταία η Στουρμ έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ εκτός έδρας έχει επίσης 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Προϊστορία απο το 2004 : 10 νίκες Αούστρια, 5 ισοπαλίες, 4 νίκες, Σάλτσμπουργκ.
Οι δύο ομάδες είναι απολύτως ισοδύναμες. Το φαβορί είναι η Αούστρια αλλά όχι για 1,75. Το 4,6 της Στούρμ είναι τραβηγμένο και υπερτιμημένο, αλλά λόγω momentum και καλή αγωνιστικής κατάστασης της Αούστρια δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να έρθει. Ή αφήνω το ματσάκι στην ησυχία του ή επιλέγω ισοπαλία που καλοπληρώνει στο 3,55.

Η ομαδάρα μου η Βάκ Πέλετς. Όταν ξεκίνησε το Αυστριακό πρωτάθλημα και ακόμη ο κόσμος δεν την ήξερε η νίκη της Βακ Πέλετς πλήρωνε πάντα πάνω απο 2,5. Της είχα πάρει 6-7 πονταρίσματα. Όταν ο κόσμος την έμαθες και άρχιζε να την ποντάρει ακόμη και το 1,7 η ομάδα άρχισε να κάνει τις γκέλες της. Τώρα όμως μετά πολλές εβδομάδες ήρθε η ώρα να την ξαναεμπιστευτώ. Το διπλό της Πέλετς πληρώνει, για την ώρα, 2,8 με 2,9 και η ομάδα είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Η Ρίντ είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα, η Πέλετς είναι προτοπόρος με την προϊστορία να λέει : 1 νίκη Ρίντ, 1 ισοπαλια και 3 νίκες Πέλετς.
Ευχαριστώ πολύ. Πήρα το φαβορί Πέλετς σε τιμές 2,9 αουτσάιντερ.

4 αγωνιστικές απομένουν να λήξει το πρωτάθλημα και τα περισσότερα πράγματα είναι ανοικτά. Αν εξαιρέσουμε το ζόμπι την Τοχουσίμα που ήταν ο σάκος του μποξ των υπολοίπων ομάδων και ουσιαστικά κατέβηκε στην κατηγορία για τουρισμό, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κάποιο κίνητρο.
Δυο ομάδες εκ των Τσερέζο Οσάκα, Σιμίζου, Ομίγια, Σεντάι, Κοφού θα συνοδεύσουν το ζόμπι Τοχουσίμα στην Β΄κατηγορία.
Το πρωτάθλημα θα το πάρει μια εκ των Ουράβα, Γκάμπ Οσάκα. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τον τίτλο μια εκ των Κασίμα, Καβασάκι, Τοσού και έτσι θα περιοριστούν να διεκδικήσουν την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λήγκ
Οι ομάδες που δεν έχουν καθόλου στόχους (εκτός του ζόμπι) είναι Ναγκόγια, Νιγκάτα

Το περίεργο σε αυτό το ματς είναι ότι η Τσερέζο Οσάκα δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας την Κοφού. Η Τσερέζο έχει 5 νίκες, αλλά και οι 5 είναι στην έδρα της Κοφού. Με γηπεδούχο την Τσερέζο Οσάκα έχουμε : 3 ισοπαλίες, 3 νίκες Κοφού.
Εντός έδρας η Τσερέζο έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 18-16, ενώ η Κοφού εκτός έδρας έχει 1 νίκη, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 6-18.
Το ματς είναι στην κυριολεξία εξάποντο, καθώς η Τσερέζο έχει 30 βαθμούς και είναι προτελευταία, ενώ η Κοφού 33. Άρα αν η Κοφού πάρει αποτέλεσμα τότε δύσκολα θα μπορέσει η Τσερέζο να την ξεπεράσει. Η Κοφού θα παίξει για την ισοπαλία και πιστεύω ότι θα την πάρει.

Η Γκάμπα Οσάκα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Έχει 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Τον αγώνα αυτόν με την Σεντάι πρέπει οπωσδήποτε να τον κερδίσει, καθώς είναι 3 βαθμούς πίσω απο την 1η Ουράβα και την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Ουράβα.
Η Σεντάι θέλει να σώσει την κατηγορία, αλλά μάλλον αυτό το παιχνίδι θα το αφήσει, καθώς έχει την προτελευταία αγωνιστική το ζόμπι την Τοχουσίμα στην έδρα της (άρα να ένα εύκολο τρίποντο), ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει τον υπερ πάντων αγώνα με την Τσερέζο Οσάκα στην έδρα της.

Αδιανόητο είναι να δίνεται φαβορί σε ένα τέτοιο ντέρμπι η Ζενίτ. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πρωταθλήτρια Ρωσίας τα τελευταία 2 χρόνια. Πρώτη η ΤΣΣΚΑ και 2η η Ζενίτ τα τελευταία 2 χρόνια στη Ρωσία. Η καρδιά λοιπόν του πρωταθλητή έχει όνομα = ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα 4 τελευταία χρόνια οι πρώτες 2 θέσεις του Ρωσικού πρωταθλήματος είναι καπαρωμένες απο αυτές τις 2 ομάδες και μάλιστα ο πρωταθλητής κρίνεται με μερικούς βαθμούς διαφορά. Άρα δεν μπορεί να δίνεται σε ένα τέτοιο ντέρμπι φαβορί η Ζενίτ και μάλιστα με απόδοση 2,25 και ενώ παίζει το ματς εκτός έδρας.
Πρόσφατη προϊστορία : 4 νίκες ΤΣΣΚΑ, 5 ισοπαλίες, 3 νίκες Ζενίτ.
Εντός έδρας η ΤΣΣΚΑ έχει 6 νίκες, 1 ήττα και τέρματα 20-3. Εκτός έδρας η Ζενίτ έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και τέρματα 14-3.
Στους 6 τελευταίους αγώνες η ΤΣΣΚΑ έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία, η Ζενίτ 4 νίκες, 2 ισοπαλίες.
Μετά απο 11 αγωνιστικές στο Ρώσικο πρωτάθλημα η Ζενίτ προηγείται με 29 βαθμούς και η ΤΣΣΚΑ ακολουθεί με 25.
Πολύ μεγάλο ντέρμπι και αν η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να προσφέρεται σε τιμές πάνω απο το 3 θα την αγοράσω.

Πρόσφατη προϊστορία : 3 νίκες Νάπολι, 1 ισοπαλία, 4 νίκες Ρόμα
Η Νάπολι φέτος μου φαίνεται πως δεν είναι σαν την περσινή Νάπολι και προβληματίζει. Ήδη σε 9 παιχνίδια έχει φάει 12 τέρματα. η άμυνα μπάζει απο παντού. Μόνο στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με τη Σασουόλο δεν έφαγε γκολ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα φάει γκολ απο την Ρόμα.
Η Ρόμα απο την άλλη μεριά δεν τρώει γκολ με τίποτα (μιλάω για Ιταλία και ξεχνάω την Μπάγερν). 4 τέρματα έχει φάει η Ρόμα σε 9 αγώνες όπου τα 3 τα έφαγε απο την Γιούβε στην εκτός έδρας ήττα με 3-2. Στα 7 απο τα 9 παιχνίδια του καμπιονάτο η Ρόμα δεν έφαγε γκολ.
Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Ρόμα και παρόλο που το παιχνίδι είναι ντέρμπι μου αρέσει η απόδοση του διπλού στο 3.

Πρόσφατη προϊστορία : 4 νίκες Σαμπντόρια, 3 ισοπαλίες, 2 νίκες Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα, όπως και η Νάπολι, δείχνουν αποδυναμωμένες σε σχέση με πέρσι. Η Σαμπντόρια είναι ανεβασμένη και την Τετάρτη έκανε την πρώτη ήττα της για το Καμπιονάτο όταν έχασε με πέναλτι στο 90' απο την Ίντερ στο Μιλάνο.
Δεν θεωρώ φαβορί του αγώνα την Φιορεντίνα, αλλά την Σαμπντόρια. Γι την ακρίβεια δεν μπορώ να δω με τίποτα του βιόλα να κερδίζουν μέσα στη Γένοβα. Άσσος σε τιμές κοντά στο 3 με ικανοποιεί. Μάλιστα βλέπω πιθανό σκορ το 1-0.


Με Β΄ Ιταλίας δεν επιθυμώ ακόμη να ασχοληθώ. Την έχω ακόμη στο μικροσκόπιο.

62 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ [[ Παραμένει η στρατηγικού χαρακτήρα στήριξη της περιοχής των 780-800 μον ΣΕΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ]] ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά όποιος αγοράζει ή πουλάει με βάση τις τιμές του δείκτη είναι χαμένος απο χέρι. Μην κοιτάτε δείκτες. Να κοιτάτε μετοχές.
      Πείτε μου ποιές μετοχές σας ενδιαφέρουν και θα σας πω σε ποιές τιμές είναι αγοράσιμες και που είναι ευκαιρίες.

      Άσχετο. Η ΕΛΒΕ δεν σας αρέσει στα 0,5??? Για μερικά κομματάκια ...

      Διαγραφή
    2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ.. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ... ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ -----ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ --------- ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΑΡΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΑ .. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ .. ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σε όλους!

      Κύριε Τάκη εγώ σταμάτησα να κοιτάω τον γάϊδαρο στα δόντια και αγόρασα τα περισσότερα από τα δυστυχώς ελάχιστα κομμάτια που βγήκαν χθες στο 0,51.

      Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
    4. Τώρα εδώ στη ζώνη των 0,5 και κάτω απο αυτήν δεν θα βγαίνουν κομμάτια, παρά ελαχιστότατα..

      Σε αυτά τα χαρτιά μην πάτε να μαζέψετε όλο το Free float. 5 με 10 χιλιάδες είναι αρκετά - εκτός αν έχετε κάποια άκρη και γνωρίζετε πράματα εκ των έσω.

      Διαγραφή
    5. Η μετοχή σίγουρα θα ξαναδεί τα 0,63 και ανετότατα μάλιστα.
      Εκει αν θέλετε να βγάλετε μερικά κομμάτια τα βγάζετε, αλλά αν ανακοινώσει σε κανένα 3μηνο επιστροφή κεφαλαίου τότε το χαρτί θα τα σχίσει τα 0,65 - όπως έκανε ο ΒΟΣΥΣ.

      Διαγραφή
    6. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Κύριε Τάκη για τις συμβουλές!

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
    7. Καλημέρα σε όλους. Κε Τάκη θα αρπάξω την ευκαιρία που δίνετε στον εκλεκτό κο Λουκά (κάθε άλλο παρά για μπατήρι τον κόβω, χαχαχα κε Λουκά να πίνετε κανένα κρασάκι και για εμάς, μιας και μας το έκοψαν οι γιατροί) και θα ρωτήσω την άποψή σας για την τιμή εισόδου στα παρακάτω χαρτιά (σε παρένθεση οι δικές μου τιμές):
      Τενεργα (2 και κάτω)
      Μυτιλ (αρχίζω αγορές από τα 5)
      Μπελα (6,5)
      Λουλη (2,05, αν και ξεκίνησα αγορές προχθές λίγα στα 2,20).
      Ευαπς (2,70)
      Εχαε (από 5 και κάτω) και τέλος
      Ικτινος (στήνομαι στο 1,35) έχω αρκετά στο 1,40 περίπου
      Ευχαριστώ και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις δικές σας τιμές σε αυτή την ανώμαλη συγκυρία, εάν έχετε το χρόνο και τη διάθεση φυσικά και συγνώμη που εκμεταλλεύομαι την προσφορά σας προς τον κ. Λουκά (επίσης συγνώμη και από εσάς κε Λουκά)!!
      Βίκτωρ

      Διαγραφή
    8. ΚΥΡΙΕ Βίκτωρ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      Διαγραφή
    9. ΚΥΡΙΕ Βίκτωρ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ Βίκτωρ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΗ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

      Διαγραφή
    10. paidia eimai o petros......mporei kaneis na mu pei apo pou agorazetai match kai poso parakalw polu

      Διαγραφή
  2. Για σήμερα Παρασκευή
    Χάβρη - Αρλ 1 στο 1,95
    Κρετέιγ - Σοσό Χ στο 3,1
    Οσέρ - Μπρεστ Χ στο 2,95
    Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόριτς - Μπόλτον 2 Draw no bet 15 μονάδες

      Άρα καβα 1822,11 - 20 -15 = 1792,11

      Διαγραφή
    2. Αυτή η Νοτς Κάουντι γιατί τραβάει την ανηφόρα κύριε Harry?
      Στο 2,7 τώρα!!!!!!!!!!!!!!!! Απο 1,9 ξεκίνησε ο άσσος της.

      Έχετε διαβάσει κανένα πρόσφατο νέο??
      Είναι εξωπραγματικό το 2,7!!!!!

      Διαγραφή
    3. Κανένα ιδιαίτερο νέο Κ Τάκη.....
      http://www.bbc.com/sport/0/football/29767441

      Όσο για την ανηφόρα δεν την βλέπω πουθενά.....
      Σε νορμάλ πλαίσια οι διακυμάνσεις.
      http://www.oddsportal.com/soccer/england/league-one/notts-county-walsall-KKkuLh6m/

      Εκτός αν κάνω λάθος και μου διαφεύγει κάτι.

      Διαγραφή
  3. Για σήμερα Σαββάτο

    Νιούκασλ - Λίβερπουλ 1 στο 3.65
    Νοτς Κάουντι - Γουόλσολ 1 το 2.65
    Ριντ - Βόλφσμπεργκερ 2 στο 2.90
    Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

    Και Νο2
    Χαλ - Σαουθάμπτον 1 Draw no bet στο 2,95
    Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Χ στο 3,2
    Έξετερ - Λούτον Χ στο 3,15
    Στόουκ - Γουέστ Χαμ 2 στο 3
    Ζητούμενα 3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 4 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

    ΚΑΒΑ 1792,11 - 40 = 1752,11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τριάδα που δώσατε Κύριε Τάκη την έριξα, γιατί μου άρεσε!

      Διαγραφή
  4. Από μένα να σκοράρουν πρώτοι στη Σούπερ Λίγδα:

    Κώστας Μήτρογλου @ 5.50
    Στέφανος Αθανασιάδης @ 6.00
    Erik Moreno @ 6.50
    Μάρκους Μπεργκ @ 6.50

    Ζητούμενα 2-3-4.
    Πιο πολλές πιθανότητες άλλωστε έχει να βγει αυτό παρά να πιάσεις το τζόκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπόχουμ - Μόναχο 18601 στο 1.83
    Κιέβο - Σασουόλο 1 στο 2,37
    25 μονάδες η δυάδα

    Μάντσεστερ Σ. - Μάντσεστερ Γ. 2 Draw no bet στο 2.55
    50 μονάδες
    ΚΑΒΑ = 1677,11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκεπτόμενος πως θα μπορούσα να βγάλει τα σορόπια του το φιλαράκι μου ο Λουκάς με 0,90e απόδοση : 2.287.31e
    416 - 1
    417 - 2
    418 - 2
    419 - 1
    424 - 1
    425 - 1
    427 - 2
    428 - 1
    κι αν δεν κατς δεν πραζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε


      Chabo ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΗΣ ΠΑΤΡΑ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΟ ΤΑ ΧΩΡΙΖΩ ΣΤΑ 4Χ100=... ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ...Ψ... ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ 100 ΕΥΡΟ Η ΜΕΤΟΧΗ ΠΕΦΤΗ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 ευρώ στα 0,8 και 200 ευρώ στα 0,5 με 0,6 αν την έβρισκα.
      Μιλάω για την συγκεκριμένη που με ρωτάτε και περιμένετε να φυσήξει ούριος ΑΝΕΜΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι ο πάτος της είναι στα 0,8 ---> το 0,5 - 0,6 είναι με δείκτη κάτω απο 500 μονάδες και σε μια υπερβολή λόγω έλευσης ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 30 Ν0ΕΜΒΡΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα παιδιά. Διπλό της Ρόμα σήμερα στο Μόναχο δίνει απόδοση 10. Καλύτερη η Μπάγερν δε λέω, αλλά με Ιταλική ομάδα παίζει, όχι με τον Απόλλωνα Αθηνών :)
    Καλή τύχη
    Φελλαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΟΥΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ Χ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ 4 ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σήμερα 15/11 βλέπω :
    Κόβεντρι - Νοτς Κάουντι 2 στο 3.60
    Κρου - Τσέστερφιλντ 1 στο 3.75
    Πλίμουθ - Πόρτσμουθ 1 στο 2.20
    Λούτον - Τρανμίρ 1 στο 2.12
    Μόρκαμπ - Μπέρι 1 στο 3.85
    Άλφρετον - Ντόβερ 1 στο 2.95
    Έλγκιν - Κουίνς Παρκ 2 στο 2.35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 στα 7 κύριε Λουκά.
      Παίζεις 10 ευρώ στο καθένα και εισπράττεις
      Νοτς Κάουντι 36
      Πλίμουθ 22
      Λουτον 21,2
      Μόρκαμ 38,5
      Κουινς Πάρκ 23,5
      Σύνολο 141,2 κέρδος 71,2

      Διαγραφή
    2. Η Κρου έμεινε στο 0-0, ενώ η Άλφερτον έχασε 2-3, αν και στο ημίχρονο κέρδιζε 1-0.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο Κύριε Τάκη! Ζωγραφίσατε σήμερα!

      Έριξα και εγώ την εφτάδα που δώσατε σε σύστημα 5-6-7.

      Για να μαθαίνουμε όμως και κάτι, ήταν λάθος ο τρόπος παιξίματος με το σύστημα? Θα έπρεπε να τα ρίξω μονά όπως γράψατε πιο πάνω?

      Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    4. Κύριε Νέμο αναφέρθηκα στον κύριο Λουκά πιο κάτω όπου πήρε 3 στάνταρ Λούτον, Πλίμουθ και Κουινς Πάρκ και στα υπόλοιπα ζήταγε να πιάσει 2, 3, 4. Αυτό είναι τελείως λάθος παίξιμο. Δεν σταντάρουμε ποτέ σημεία.

      Τώρα το πως θα παίξει ο καθένας είναι θέμα τι λεφτά θέλει να βάλει και τι λεφτά θέλει να πάρει, χωρίς να χαλάσει την διάθεση του και δίχως να πονέσει η τσέπη του.
      Δεν θέλω να δώσω συμβουλή για το πώς πρέπει να παίζουμε. Όμως θέλω να συμβουλέψω τα εξής :

      1) Δεν πρέπει να επιλέγουμε ομάδες αλλά αποδόσεις. Την Λούτον για παράδειγμα ο ΟΠΑΠ την είχε στο 1,8. Στο 1,8 δεν θα την αγόραζα ποτέ. Στο 2,12 όμως θεώρησα ότι είναι μεγάλη ευκαιρία.
      Το ανάλογο και για Νοτς Κάουντι (που την προηγούμενη αγωνιστική με στενοχώρησε στον εντός έδρας αγώνα της με την κωλοΓουόσλολ. Αλλά δεν πειράζει αφού την έχω πάρει αμπάριζα και με πληρώνει εδώ και πολλές αγωνιστικές)

      2) Επιλέγουμε ομάδες με φόρμα που προσφέρονται σε υψηλές αποδοσεις.
      Όπως για παράδειγμα Κουινς Πάρκ που δεν πίστευα ότι την έβλεπα στο 2,35.
      Δείτε τι έχω ράψει πιο κάτω για Πλίμουθ.

      Τα κάνω copy και paste .....
      Κύριε Λουκά πανεύκολα καθάρισε το στανταράκι σας η Πλύμουθ. 3-0 την Πόρτσμουθ απο το 30'. Είχαμε και 2δοκάρια και γενικά η ομάδα πέταγε.
      Η Πλ;iμουθ έχει την πιο γερή άμυνα της κατηγορίας. Έχει φάει μόλις 9 τέρματα σε 17 αγώνες και η ομάδα είναι σε φουλ φόρμα.
      Σκοπεύω να την στηρίξω και το επόμενο Σαββάτο που παίζει στο Μάνσφιλντ η οποία πάει κατά διαόλου και έχει να νικήσει 8 αγωνιστικές και απο τότε έχει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
      Το μόνο που θέλω είναι να μου δώσουν την Πλύμουθ σε απόδοση αουτσάιντερ ή έστω πάνω απο το 2,5, κάτι που είναι σχετικά πιθανό καθώς η Μάνσφιλντ έχει καλή έδρα.

      Μάνσφιλντ - Πλίμουθ λοιπόν την επόμενη αγωνιστική, αρκεί το διπλό να παίζει πάνω απο το 2,5 και ας έρθει ισόπαλο το ματς.

      Διαγραφή
    5. Και η Μάνσφιλντ μετά και την σημερινή ήττα απο την super φορμαρισμένη Σριούσμπερι έχει 4 ήττες, 4 ισοπαλίες ---> σε κατάρρευση η Λίνκολν, πετάει η Πλίμουθ.

      Διαγραφή
    6. Απο την Ληγκ 1 βλέπω σε ανοδική τάση την Μπάρνσλευ που παίζει εκτός έδρας με την Τσέστερφιλντ που έχει ξεχάσει απο πότε έχει να νικήσει.
      Περιμένω να βγάλουν οι μπούκιδες μεγάλη απόδοση στο διπλό της Μπάρνσλευ και θα την στηρίξω. Η Τσέστερφιλντ σε κατάρρευση. Το μόνο που θέλω το διπλό να ξεκινάει απο το 3

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστώ πολύ Κύριε Τάκη για τις συμβουλές.

      Διαγραφή
  11. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ 3 ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ 4 ΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 2,3,4 ΚΟΣΤΟΣ 3,30 ΕΥΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΡΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά εγώ θέλω 3 να μου περάσουν. Αν έρθουν παραπάνω τότε ακόμη καλύτερα.

      Διαγραφή
  12. Γεια σας παιδιά. Από τις ομάδες που γράφετε κ. Τάκη, ζήτημα αν έχω δει άλλη εκτός από την ΚΠΡ, τότε που έπαιξε με την ΑΕΚ. Έψαχνα γκέλα της Μπάγερν, αλλά αλλού τα κακαρίσματα κι αλλου γεννούν οι κότες. Ο προεδρος επο αναλαμβάνει κι αυτός την ευθύνη. Θα πληρώσει προπονητή ως το τέλος των προκριματικών απο την τσεπη του :)
    Φελαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Φελαινί αν εξαιρέσω τη Μόρκαμ που την επιλέγω λόγω απόδοσης και θεωρώ εξωπραγματικό το 3,85 στον άσσο (είναι και η Μπέρι που εκτός έδρας ΔΕΝ είναι καλή) και την Άλφρετον που πιστεύω ότι το εντός έδρας ανέβασμα της θα έχει και συνέχεια, τότε οι άλλες 4 είναι σε εκπληκτική φόρμα με τις αντιπάλους τους σε κακή κατάσταση. Άρα οι αποδόσεις κρίνω ότι είναι συμφέρουσες.

      Διαγραφή
    2. Σήμερα πάντως κύρις Φελαινί - που δεν υπάρχει Τσάμπιονσιπ και Πρέμιερ θα δούμε τις μικρούλες Αγγλιδούλες.
      Ήδη συνδέθηκα με Πλύμουθ. Κατάμεστο το γήπεδο και όχι σαν την Ελλαδάρα με τα άδεια γήπεδα, τις Σούπες λίγκες της και όποτε τους την βαράει αναβάλουν επ άοριστο το πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
    3. OK κ. Τάκη. Συνήθως για μπάλα πηγαίνω καφετεριες που έχει χαβά, αλλά δε γίνεται κι όλη μέρα :) Όταν λέτε συνδεθήκατε τι εννοείτε, που συνδεθήκατε? Εχω ακούσει ότι ποντάροντας σ΄ένα ματς σ' αφήνουν να το δεις στο ιντερνετ, αν είναι εύκολο γράψτε κάποια πληροφορία.
      Ευχαριστώ
      Φελαινί

      Διαγραφή
    4. Και απο εδώ μπορείτε να βλέπετε ματσάκια

      http://www.hahasport.com/c-1.html

      Διαγραφή
  13. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ επαιξα τις προβλεψεις σου 112- 1 175-1ΚΑΙ 204 -2 ΑΥΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ121-1 125-2 126-1 179-1 ΣΥΣΤΗΜΑ 2,3,4,ΚΟΣΤΟΣ 3,30 ΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 536,09 ΕΥΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά πανεύκολα καθάρισε το στανταράκι σας η Πλύμουθ. 3-0 την Πόρτσμουθ απο το 30'. Είχαμε και 2δοκάρια και γενικά η ομάδα πέταγε.
      Η Πλύμουθ έχει την πιο γερή άμυνα της κατηγορίας. Έχει φάει μόλις 9 τέρματα σε 17 αγώνες και η ομάδα είναι σε φουλ φόρμα.
      Σκοπεύω να την στηρίξω και το επόμενο Σαββάτο που παίζει στο Μάνσφιλντ η οποία πάει κατά διαόλου και έχει να νικήσει 8 αγωνιστικές και απο τότε έχει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
      Το μόνο που θέλω είναι να μου δώσουν την Πλύμουθ σε απόδοση αουτσάιντερ ή έστω πάνω απο το 2,5, κάτι που είναι σχετικά πιθανό καθώς η Μάνσφιλντ έχει καλή έδρα.

      Μάνσφιλντ - Πλίμουθ λοιπόν την επόμενη αγωνιστική, αρκεί το διπλό να παίζει πάνω απο το 2,5 και ας έρθει ισόπαλο το ματς.

      Διαγραφή
    2. 23 ευρουδάκια κύριε Λουκά???
      7πλασιασμός κεφαλαίου.
      Όμως το παίξιμο με τα στάνταρ είναι ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ τωρα το ειδα το πρωι εάν βγαλης σημερα να τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΞΩ ΚΑΙ ΤΑ 23 ΕΥΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  14. Για σήμερα σεμνά και ταπεινά:

    Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Αζερμπαϊτζάν - Νορβηγία @ 2.02
    Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Ιταλία - Κροατία @ 1.97
    Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Ισραήλ - Βοσνία @ 2.00

    Σύστημα 2-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ Nemoz ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ --------- ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΑΝΤΑΡ 236 ΚΑΙ240 ΓΚΟΛ -ΓΚΟΛ ΚΑΙ245 1 ΑΥΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΑΙΞΑ 159 158 153 ΣΤΟ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ238 -2 ΣΥΣΤΗΜΑ 2.3.4. ΚΟΣΤΟΣ 3,30 ΚΕΡΔΟΣ 108,66 ΕΥΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά μην βιάζεστε να τα ακουμπήσετε. Το επόμενο Σ/Κ έχουμε κουπόνι απο όλα τα πρωταθλήματα - ήδη έχω επιλέξει κάποιες μεγάλες αποδόσεις με αξία.

      Για σήμερα ,,,,
      Με εθνικές ομάδες δεν ασχολούμαι. Θα κοιτάξω λίγο Β΄ Ιταλίας και Β΄Ισπανία και αν δω κάτι ενδιαφέρον θα το γράψω μέχρι τις 3 η ώρα.

      Αργότερα θα σας εξηγήσω και το λάθος του παιξίματος σας και θα πω πως θα πρέπει να παίζεται, αν θέλετε να βάζετε πολλά παιχνίδια. Τα 7 είναι πάρα πολλά.

      Διαγραφή
  16. Μπράβο κ. Τάκη για το χτεσινό, πολύ καλό!
    Φελαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tερνάνα - Σπέτσια
    Θεωρώ αδιανόητο για μια ομάδα (Τερνάνα) που ακόμη δεν έχει κάνει νίκη στην έδρα της και είναι ντεφορμέ να προσφέρεται φαβορί. Η Σπέτσια απο την άλλη μεριά πετάει. Αν μιλάγαμε για Αγγλία αυτό το διπλό σε απόδοση 3 θα το παίρναμε δίχως δεύτερη κουβέντα. Όμως εδώ είναι Ιταλία και μπορεί να ικανοποιηθεί η Σπέτσια με την ισοπαλία ή να προηγηθεί η γηπεδούχος και μετά να παίξει ταμπούρι και κατενάτσιο και να μην αλλάζει το σκορ.

    Πάντως το 2 σε απόδοση 2 είναι επιλογή αξίας και επειδή δεν υπάρχουν αγώνες θα το πάρω το σημείο, για να δω κανένα αγώνα το μεσημεράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ εσυ που εισαι γνωστης των ελληνικων ομαδων την δευτερα θα παιξης ολο ελληνικα μηπως κανουν καμμια ανατροπη ολοι είναι σκοτωμένοι οικονομικα και εχουν αναγκη από ρευστο και τα στησουν πολλα τα λεφτα μηπως τους τσιμπισουμε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ

      Διαγραφή
  18. ΟΠΑΠ: Μεγάλα κέρδη από το πρώτο ημίχρονο στο Πάμε Στοίχημα Ο τυχερός παίκτης από το Γαλάτσι πήρε 11.886,80 ευρώ με το «Αποτέλεσμα Ημιχρόνου» σε πέντε αγώνες

    Μεγάλα κέρδη από το πρώτο ημίχρονο για τον τυχερό παίκτη του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» από το Γαλάτσι Αττικής. Πρόβλεψε σωστά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου σε πέντε παιχνίδια του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου. Δεν χρειάστηκε να περιμένει την ολοκλήρωση των αγώνων. Είχε κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο!
    Οι αποδόσεις του ειδικού στοιχήματος με το «Αποτέλεσμα Ημιχρόνου» είναι μεγάλες. Στο συγκεκριμένο δελτίο οι πέντε επιλογές είχαν αποδόσεις από 2,40 έως 5,00. Με πολλαπλασιαστή 100, σε ένα δελτίο αξίας 30,00 ευρώ, ο τυχερός παίκτης κέρδισε 11.886,80 ευρώ!
    Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κου ΖΑΦΕΙΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στο Γαλάτσι Αττικής.http://bankingnews.gr/επιχειρηματικά/item/168157-οπαπ-μεγάλα-κέρδη-από-το-πρώτο-ημίχρονο-στο-πάμε-στοίχημα.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ποδόσφαιρο και μπάσκετ κέρδισε 57.736,28 ευρώ!http://www.dete.gr/articles/243356

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΠΑΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡ 103 UNDER 106 2-3 ΓΚΟΛ 110 ΓΚΟΛ -ΓΚΟΛ 119 1/1 ΑΥΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕΣΑ 108 Χ 117 Χ 118 1 122 Χ ΗΜΙΧ 1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2,3,4 ΚΟΣΤΟΣ 3,30 ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.