Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αγώνες 17-18-19-20 Οκτωβρίου - 42 πικάντικες σκέψεις επιλογής αγώνων, κυρίως μεγάλων αποδόσεων


Άδικο το σετάκι. ΟΚ, πέρσι η Έβερτον πέταγε στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος έχει προσγειωθεί και τουλάχιστον ακόμη δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό καλό εαυτό της.
Κατά τις πρώτες 7 αγωνιστικές η Έβερτον έπαιξε με Άρσεναλ, Τσέλσι εντός
έδρας, και Μαν Γιουνάιτεν, Λίβερπουλ εκτός έδρας. Συγκομιδή βαθμών 7. 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να επικαλεστεί το δύσκολο πρόγραμμα της Έβερτον και να θεωρήσει λογικό το 1,5 που δίνεται στην ομάδα του Λίβερπουλ. Μα απο την άλλη μεριά και η Άστον Βίλλα έπαιξε έναν αγωνιστικό Γολγοθά.
Κατά τις πρώτες 7 αγωνιστικές η Άστον Βίλα έπαιξε με Μαν Σίτι και Άρσεναλ εντός έδρας, και Τσέλσι, Λίβερπουλ εκτός έδρας. Συγκομιδή βαθμών 10. 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Προϊστορία με γηπεδούχο την Έβερτον κατά τα τελευταία 10 χρόνια :
3 νίκες Έβερτον, 6 ισοπαλίες και 2 νίκες η Άστον Βίλα.
Για όποιον σχεδιάζει να παίξει άσσο η επιλογή του σημείου στο 1,5 είναι καταστροφική. Θα έπρεπε να πλήρωνε ο άσσος οπωσδήποτε πάνω απο το 2.
Η αξία στο Χινάρι - ίσως και ένα 2 DRAW NO BET σε τιμές 4,75 να είναι μια σωστότερη επιλογή.
Προσωπικά αν έπρεπε να επιλέξω ένα σημείο, με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις θα έπαιρνα το Χ.

Αυτά που γίνονται στην Νιουκάσλ είναι τραγελαφικά. Απο την μια μεριά είναι η  διοίκηση που
προσπαθεί να στηρίξει τον κόουτς Πάρντιου, όπως και οι παίκτες που δεν του δίνουν τη χαριστική βολή και απο την άλλη μεριά είναι το μαύρο πρόβατο των φιλάθλων που θέλουν να φύγει και τον αποδοκιμάζουν διαρκώς.
Έχω δηλώσει ότι Νιουκάσλ δεν πρόκειται να παίξω για πολυυυυυ καιρό, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην σχολιάσω τον χαρακτηρισμό του φαβορί που δίνουν οι μπούκιδες στην Νιουκάσλ και την προσφέρουν σε αποδόσεις λίγο πάνω απο το 2.. Ανήκουστο για μια ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ, παρόλο που το μέχρι τώρα πρόγραμμα της γηπεδούχο (με εξαίρεση την πρεμιέρα που έπαιξε με την Μανστεστερ Σίτι) ήταν πανεύκολο.
Το ότι λοιπόν είναι τελευταία η Νιουκάσλ με 4 βαθμούς (4 ισοπαλίες και 3 ήττες) δεν εμποδίζει τους μπούκιδες να την προσφέρουν σε απόδοση λίγο πάνω απο το 2. Εδώ λοιπόν δεν ακουμπάς τον άσσο ή σκέφτεσαι την κόντρα. Όμως για ένα ανεξήγητο λόγο το χέρι μου δεν το τολμάει το διπλό του 3,35. Να ήταν πάνω απο 4, μάλιστα.
Αν διάλεγα κάτι θα ήταν πάλι ισοπαλία και αυτή με το ζόρι.

Μεγάλη ομάδα έχει φτιάξει ο Κούμαν φέτος. Ομολογώ ότι με διέψευσε η Σαουθάμπτον. Την περίμενα χειρότερη απο πέρσι και αυτή είναι πολύ καλύτερη - μέχρι έξοδο στο Γιουρόπα Καπ θα διεκδικήσει με καλύτερους όρους απο πέρσι. Όμως βρε παιδιά, όχι και 1,5 στο παιχνίδι της με την Σάντερλαντ. Έγινε ξαφνικά Τσέλσι ή Μαντσεστερ Σίτι? Και η άλλη η λεγάμενη (Σάντερλαντ) είναι σκληροτράχηλη. Δύσκολα θα την κερδίζουν ακόμη και η Τσέλσι ή η Άρσεναλ.
Πέρσι έφεραν ισοπαλία 1-1 και πρόπερσι η Σάντερλαντ νίκησε με 1-0 μέσα στο Σαουθάμπτον.
Φέτος η Σάντερλαντ έχει ρεκορ (ανεξαρτήτου έδρας) 1 νίκη - 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Έχει δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 7 αγώνες - ενώ η Σαουθάμπτον πετάει, έχοντας δεχθεί μόνο 5 τέρματα. 
Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο απο ότι δείχνουν οι αποδόσεις των μπούκιδων. Δεν μπορώ να δω την Σαουθάμπτον να χάνει, αλλά δεν παίζεται με τίποτα αυτό το 1,5 στον άσσο.
Πιθανό under 2,5 είναι το ματς και αν κάτι πρέπει να επιλέξω, παίρνω την ισοπαλία που καλοπληρώνει στο 4.

Το μυαλό όλων των παικτών της Λίβερπουλ θα είναι στα 2 παιχνίδια του Τσαμπιον Λήγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την δύσκολη εντός έδρας νίκη στις καθυστερήσεις με την Λουντογκόρετς, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα στη Βασιλεία. Στο πρωτάθλημα όλα πάνε χάλια γα τους κόκκινους και όμως οι μπούκιδες δίνουν την Λίβερπουλ στο 1,6. Απαράδεκτα χαμηλή απόδοση για μια ομάδα που ακόμη βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές.
Λόγω αγώνος Τσάμπιον Λήγκ έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο άσσος σε τιμές πλησίον του 6 ή ακόμη καλύτερα το 1 Draw no bet στο 4,2. Αυτό για όποιον έχει κότσια και είναι και λίγο ευνοϊκές οι τελευταίες ειδήσεις. Όχι ότι είναι κάτι καλό η ΚΠΡ, αλλά είναι χάλια η Λίβερπουλ.

CHAMPIONSHIP

Η Ίπσουιτς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα (μαζί με την Μίντλεσμπρο) της Τσάμπιονσιπ. Έχει 4
νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία. Μετά απο ένα νικηφόρο σερί 4 αγωνιστικών, τις 2 τελευταίες αγωνιστικές έφερε ισάριθμες ισοπαλίες και Νότιγχαμ 2-2 εκτός (ισοφαρίστηκε στο 94') και Σέφιλντ Γουέντσει 1-1 επίσης εκτός.
Ο κόουτς της Ίπσουιτς ισχυρίζεται ότι δεν είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά καμιά ομάδα δεν θα τους κερδίσει δίχως να φτύσει αίμα.
Η Μπλάκμπερν τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να μην πατάει καλά.  Έχασε εκτός έδρας απο τη Ρόδεραμ με 2-0, ενώ έφερε εντός έδρας ισοπαλίες με Χάντερσφιλντ 0-0 και Γουότφορντ 2-2 πάλι εντός.
Ο άσσος σε τιμές πάνω απο το 2 είναι ανεκτός - αλλά μικρός όταν μιλάμε για ΤσάμπιονΣιπ.

Οι μπούκιδες είναι γνωστό ότι δεν χωνεύουν την Τσάρλτον (περιμένουν να ξεφουσκώσει) και όπου και αν παίζει και με όποιον και αν αντιμετωπίζει της δίνουν μεγάλες αποδόσεις. Την είχαν την
Τσάρλτον ως ένα απο τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό και όμως η ομαδούλα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι Λονδρέζοι είναι αήττητοι. Έχουν 4 νίκες και 7 ισοπαλίες και τέρματα 14 υπέρ και 10 κατά. ΟΚ, κάποτε θα χάσει και μάλλον είναι αδύνατον να τερματίσει στην πρώτη 6άδα. Όμως η ομαδούλα το παλεύει και δεν είναι δυνατόν οι μπούκιδες να την βγάζουν στο κλαρί σε αποδόσεις γύρω απο το 5.
Την Μπόρνμουθ την είδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ντέρμπι. Δεν μου άρεσε. Αμυντικογενής και σφιχτή ομάδα. Βρίσκεται σε πτωτική φόρμα και αν δεν ήταν το φάντασμα η Μπόλτον (την κέρδισε εκτός έδρας με 2-1) και η προβληματική (μέχρι τώρα) Γουίγκαν (την κέρδισε εντός έδρας 2-0) θα ήταν απο τις πιο ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος.
Δεν μπορώ να δω κανένα λόγο για να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η Μπόρνμουθ και μάλιστα να προσφέρεται σε τιμές 1,7 και κάτω,
Αξίζει το διπλό σε τιμές άνω του 5 - αν και η ισοπαλία είναι πολύ πιθανή.
Ίσως το καλύτερο ποντάρισμα να είναι το 2 Draw no bet σε τιμές 3,6 και άνω.

Κακή παράδοση έχει η Μπράιτον στους εντός έδρας αγώνες της με την Μίνλτεσμπρο. 1 ισοπαλία και 2 νίκες έχει η Μίντλεσμπρο στα τελευταία παιχνίδια της που έχει δώσει στην έδρα στην Μπράϊτον.
Η Μίνλεσμπρο (μαζί με την Ίπσουιτς) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. 4 νίκες
και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της.
Η Μπράϊτον ντεφορμέ - έχει να χαρεί νίκη για το πρωτάθλημα 7 αγωνιστικές. Είναι όμως σκληροτράχηλη και δεν κερδίζεται καθόλου εύκολα.  Έχει φέρει 5 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια της.  Και οι δύο ήττες της ήταν εκτός έδρας με Ίπσουιτς και Μπρέντφορντ.
Δεν αντιλαμβάνομαι τον φαβοριτισμό της Μπράιτον. Η αξία βρίσκεται στο διπλό σε τιμές γύρω απο το 2,9 αν και το ματς είναι πιθανό να λήξει ισόπαλο.
Το 2 Draw no bet σε τιμές 2,05 μοιάζει ειδυλλιακό. Αν επέλεγα ένα σημείο δίχως κάλυψη θα έπαιρνα το Χ.

Το αρνητικό για την Ντέρμπι σε αυτό το παιχνίδι είναι η κάκιστη παράδοση που έχει στην έδρα της Ρέντινγκ. 6 νίκες Ρέντινγκ - 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη η Ντέρμπι (το 2005) λέει η παράδοση τα 10 τελευταία χρόνια με γηπεδούχο την Ρέντινγκ. Η Ντέρμπι για εμένα είναι ομαδάρα και του χρόνου θα παίζει στην Πρέμιερ, όμως το 2,4 είναι μικρή απόδοση, ειδικά όταν απέναντι της έχει την σκληροτράχηλη Ρέντινγκ. Εγώ διπλό θα ήθελα να παίξω αλλά όχι στο 2,4. Στο 2,8 και άνω!!! Αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό και κοιτώντας τις αποδόσεις που έχει το σετάκι θα επέλεγα ισοπαλία Χ στο 3,3.

Τα λέγαμε και πέρσι όταν έπαιζαν στην Πρέμιερ Λήγκ, ότι η Νόριτς είναι ο καλύτερος πελάτης της Φούλαμ. Δεν την έχει κερδίσει ποτέ. 10 νίκες Φούλαμ και 4 ισοπαλίες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.
Με γηπεδούχο την Φούλαμ έχουμε 5 νίκες οι Λονδρέζοι και μόλις 1 ισοπαλία.
Μετά τη φυγή του Μάγκατ η Φούλαμ δείχνει να συνέρχεται. Όχι ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά νίκησε την Μπέρμιχαμ εκτός έδρας με 1-2 και με 4-0 εντός έδρας το άλλο το φάντασμα τη Μπόλτον που ανασταίνει κάθε πεθαμένο. Κατόπιν έχασε με 2-0 εκτός απο την Μίντλεσμπρο.
Το βέβαιο είναι ότι η Φούλαμ φαίνεται να είναι σε ανοδική πορεία, ενώ η Νόργουιτς σε πτωτική. Διότι όταν είσαι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και φέρνεις ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Ρόδεραμ, ενώ χάνει πάλι εντός έδρας με 1-0 απο την Τσάρλτον τότε σημαίνει ότι δεν πατάει καλά τις τελευταίες αγωνιστικές η Νόργουιτς.
Βλέπω το σετάκι των αποδόσεων και βλέπω τη Φούλαμ αουτσάιντερ σε αυτόν τον αγώνα. Αποκλείω νίκη των καναρινιών. Πιστεύω ότι η νίκη της Φούλαμ σε τιμές γύρω απο το 2,9 αξίζει το ρίσκο.

Πολύ δυσκολότερο παιχνίδι απο ότι δείχνει το σετάκι των αποδόσεων. Η Μπλάκπουλ είναι το μεγαλύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι τις τελευταίες 2 αγωνιστικές έκανε καταρχήν ισοπαλία 1-1 μέσα στην Μίντλεσμπρο και κατόπιν νίκησε 1-0 εντός έδρας την Κάρντιφ.
Και εγώ είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι η Μπλάκπουλ θα την χάσει στο τέλος την κατηγορία - όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δυνατόν να κάνει μεγάλη ζημιά στην Χάντερσφιλντ,
Επίσης η Χάντερσφιλντ (την έχω και αυτήν να χάνει την κατηγορία) μετά την πρόσληψη του Κρίς Πάουελ δείχνει να στρώνει και να είναι σε καλή φόρμα. Τελευταίες 3 αγωνιστικές νίκησε με 2-1 εντός έδρας την Μίλγουολ, κατόπιν ακολούθησε εκπληκτική νίκη μέσα στην έδρα της Γούλβς με 1-3, ενώ την τελευταία αγωνιστική έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Μπλάκμπερν.
Δεν θεωρώ την Χάντερσφιλντ κάτι το ιδιαίτερο και δεν θα μπορούσα ποτέ να την παίξω σε αποδόσεις Super φαβορί και σε τιμές 1,8 και κάτω.
Θεωρώ ότι η Μπλάκπουλ έχει μεγάλη τύχη για διπλό. Ίσως το 2 Draw no bet σε τιμές 3,15 να αξίζει το ρίσκο.

Δύσκολα θα ξεφύγουν απο την ισοπαλία και μάλλον δεν θα ακουμπήσω τα ματσάκια.
Κάρντιφ - Νότιγχαμ
Σέφιλντ Γουέν. - Γουότφορντ

Αλλοπρόσαλλα ματσάκια και σίγουρα δεν θα ακουμπήσω είναι τα ματσάκια
Γουίγκαν - Μπρέντφορντ 
(αν είναι δυνατόν η Γουίγκαν να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ικανή για το χειρότερο, αλλά μπορεί να κερδίσει και τον οποιονδήποτε)
Μπέρμιγχαμ - Μπόλτον
Μίλγουολ - Γουλβς
Ρόδεραμ - Λιντς
(όπου βλέπω Λίντς κόβω δρόμο και αλλάζω στενό)

LEAGUE 1

Σε αυτό το ζευγάρι έχουμε την πιο φορμαρισμένη και ταυτόχρονα αήττητη ομάδα της κατηγορίας, την Μπρίστολ Σίτι να αντιμετωπίζει την Κόβεντρι που είναι μαζί με της Γέοβιλ και Κρου οι πιο ντε φορμέ ομάδες της κατηγορίας. Η Μπρίστολ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση της League 1 και την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ και ακόμη μεγαλύτερο φαβορί για την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχει καλή παράδοση στην έδρα της Κόβεντρι : 2 νίκες Κόβεντρι, 1 ισοπαλία και 4 νίκες Μπρίστολ Σίτι.
Όμως το 2,3 στο διπλό, όπου έχει και πτωτικές τάσεις (2,2 το βρίσκω αυτή την ώρα που γράφω) είναι σχετικά μικρό. Να ήταν 2,5 και πάνω να το συζητάγαμε - έχει και σχετικά καλά αποτελέσματα η Κόβεντρι στην έδρα της (3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα).
Διπλό στο 2,3 για τους κυνηγούς των φαβορί - εγώ μάλλον δεν θα αμαρτάνω.

Σε αυτό το ζευγάρι ισχύει ότι ακριβώς έχω γράψει και στο προηγούμενο. Όπου Κόβεντρι = Γέοβιλ και όπου Μπρίστολ = Σουίντον και να που παίζουμε πάλι με τις ίδιες αποδόσεις.
Η Σουίντον έχει καλή παράδοση στην έδρα της Γέοβιλ : 1 νίκη Γεόβιλ, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες Σουίντον.
Η Γέοβιλ στην έδρα της παραπαίει και έχει ρεκόρ 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η Σουίντον εκτός έδρας έχει ρεκορ 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Όμως το 2,3 στο διπλό, όπου έχει και πτωτικές τάσεις (2,22 το βρίσκω αυτή την ώρα που γράφω) είναι σχετικά μικρό. Να ήταν 2,5 και πάνω να το συζητάγαμε .
Διπλό στο 2,3 για τους κυνηγούς των φαβορί - εγώ μάλλον δεν θα αμαρτάνω.

Η Λέιτον Όριεντ είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ένα απο τα μεγάλα φαβορί για άνοδο και τουλάχιστον η συμμετοχή της στα play offs φάνταζε ως σίγουρη, έχει καταντήσει σάκος του μποξ της κατηγορίας. Εντός έδρας ανασταίνει τους πάντες. Έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Ότι βαθμούς έχει, τους έχει μαζέψει εκτός έδρας, όπου είναι και αήττητη. Είναι σαφές ότι το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό και όχι ποιότητας ομάδος.
Απο όπου και αν δούμε τις 2 ομάδες η Ντόνς είναι το φαβορί του αγώνα και ας δίνεται απο τους μπούκς ως αουτσάιντερ.
Στην έδρα της Λέιτον Όριεντ έχουμε : 2 νίκες Λέιτον Όριεντ, 1 ισοπαλία και 3 νίκες Ντόνς.
Το 2 στο 2,65 και πάνω είναι προκλητικό  - αν είναι να ξυπνήσει τώρα η Λέιτον ώρα της καλή.

Στο 2,85 είχα επιλέξει την Σέφιλντ, αλλά ήδη μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Μπράντφορντ στο Μπάρνσλει όπου ηττήθηκε με 3-1, ενώ είχε προηγηθεί με 1-0 μόλις στο 1΄  η απόδοση της φιλοξενούμενης έπεσε. Έτσι απο φαβορί η Μπράντφορντ γύρισε αουτσάιντερ και προσφέρεται πλέον στο 2,7 ενώ η Σέφιλντ στο 2,6.
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Οι δύο ομάδες έχουν περίπου τους ίδιους βαθμούς - 17 η Σέφιλντ, 18 η Μπράντφορντ. Εντός έδρας η Μπράτφορντ έχει ρεκόρ 2-1-3, εκτός έδρας η Σέφιλντ έχει επίσης 2-1-3.
Απο άποψη φόρμας είναι περίπου στην ίδια κατάσταση. Δεν το κρύβω, κοιτάζω προς τα δεξιά, αλλά όχι στο 2,6 - αλλά σε αποδόσεις κοντά στο 3.



 Η Σεντ Τζόνσον μετά την Μαδέργουελ έχει την 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Σε 9 συνολικούς αγώνες έχει πετύχει μόλις 6 τέρματα. Στην έδρα της τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Σε 4 εντός έδρας αγώνες έχει βάλει μόνο 2 γκολς. Το επιθετικό πρόβλημα είναι μεγάλο - μοιραία η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Σε 9 αγώνες έχει 3 νίκες και 6 ήττες και πάνω που η ομάδα έδειχνε να συνέρχεται μετά τις 2 νίκες της με Αμπερντίν 1-0 εντός έδρας και Μαδέργουελ 1-0 εκτός έδρας, ήρθαν 4 κατραπακιές και ισάριθμες ήττες στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Δύο εντός έδρας ήττες με Νταντί (0-1) και Σεντ Μίρεν (1-2) και 2 εκτός έδρας ήττες με Νταντί Γιουν (0-2) και Ινβερνές (1-2) Είναι με διαφορά η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος.
Απο την άλλη μεριά η επίθεση της Κιλμάρνοκ (για τα κυβικά της) πετάει φωτιές. Έχει πετύχει 12 τερματα σε 9 αγώνες, ενώ έχει δεχθεί μόλις 7. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία (απο την φορμαρισμένη Χάμιλτον με 0-0 εκτός) και 1 ήττα (απο την φορμαρισμένη Ινβερνές με 2-0 εκτός έδρας).
Αδιανόητο για ποιο λόγο βγάζουν φαβορί οι μπούκς την Σεντ Τζόνστον και μάλιστα σε αποδόσεις της τάξης του 2,1. Η Σέντ Τζόνστον έχει 9 βαθμούς και η Κιλμάρνοκ 17. Η μια ντεφορμέ και δεν τραβάει επιθετικά ή άλλη σε φουλ φόρμα.
Το μόνο αρνητικό για την Κιλμάρνοκ είναι ότι η προϊστορία απο το 2009 και κατόπιν, με γηπεδούχο την Σεντ Τζόνστον δείχνει : 4 νίκες Σεντ Τζόνστον, 1 ισοπαλία και 2 νίκες Κιλμάρνοκ.
Η αξία σε αυτό το σετάκι είναι στο διπλό του 3,3, αλλά επειδή η Κιλμάρνοκ στα εκτός έδρας παιχνίδια της θέλει πρωτίστως να μην χάσει ίσως η καλύτερη επιλογή είναι 2 Draw No bets στο 2,4.

Απο την 1η αγωνιστική το έχω γράψει, πως φέτος στην Μπουντεσλίγκα Γκλάντμπαχ, Βόσφσμπουργκ και Χοφενχάιμ (είναι η ομάδα μου για  φέτος στην κατηγορία) είναι ιδιαίτερα φιλόδοξες και έχουν στόχο τετράδα και Τσάμπιον Λήγκ.
Ήδη η Γκλάντμπαχ φιγουράρει μαζί με τη Χοφενχάιμ στην 2η θέση με 13 βαθμούς, 4 λιγότερους απο την Μπάγερν και σίγουρη πρωταθλήτρια.  Επίσης είναι αήττητη (όπως και η Χοφενχάιμ (3 νίκες και 4 ισοπαλίες έχουν). Όμως εκτός έδρας δεν κέρδισε ούτε στην Κολονία (0-0) ούτε στο Φράιμπουργκ (επίσης 0-0). Γιατί να κερδίσει στο Ανόβερο που έχει πολύυυυ σκληρή έδρα??
3 νίκες σε 3 εντός έδρας παιχνίδια για το Ανόβερο και απο εκεί μέσα θα περάσουν λίγες ομάδες νικηφόρα. Όπως πέρσι και πρόπερσι το Ανόβερο στηρίζει πολλά στην έδρα του προκειμένου να πετύχει μια άνετη παραμονή.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να αγοράσω Γκλάντμπαχ στο 2,3 με 2,4 αν και είναι ομαδάρα και έχει μεγάλη τύχη να πάρει το ματσάκι.
Το Ανόβερο σε 3 εντός έδρας ματς έχει φάει μόλις 1 γκολ (έχει βάλει 5). Επίσης και η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας  έχει φάει 1 τέρμα (έχει βάλει 2).
Το ματς μυρίζει πολύ under 2,5 (σε τιμές πάνω απο 1,9) είναι Super και πολύ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, γιατί όχι και 0-0?

Το κάκιστο ξεκίνημα της Ντόρτμουντ  έχει αναγκάσει τους μπούκς να δώσουν μεγάλη τιμή στο διπλό. Αν η Ντόρτμουντ είχε τις περσινές επιδόσεις το διπλό θα προσφερόταν απο 1,4 και κάτω.
Διπλό για όσους πιστεύουν ότι η Ντόρτμουντ θα ανακάμψει. Εγώ δεν ακουμπώ με τίποτα το 2.

Η νεοφώτιστη Πάντερμοντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. 9 βαθμοί σε 7 αγωνιστικές για μια μέτρια ομάδα είναι μεγάλη υπόθεση.  Μπράβο της και πολλά της συγχαρητήρια, αλλά ως φαβορί με την Άιντραχτ Φραν. δεν μπορώ να την ποντάρω.
Μετά απο ένα μετριότατο περσινό πρωτάθλημα η Άιντραχτ μην έχοντας και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δείχνει να έχει αναγεννηθεί. Αν δεν υπήρχε η εντός έδρας ήττα με 1-0 απο την Άουγκσμπουργκ θα  μιλάγαμε για τέλειες επιδόσεις μετά απο τις 7 πρώτες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς. Εκτός έδρας δεν έχασε ούτε στην έδρα της Σάλκε (ισοπαλία 2-2) ούτε στο Βόλφσμπουργκ (ισοπαλία 2-2). Στο Αμβούργο κέρδισε με 2-1.
Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ δείχνει εξαιρετικά πιθανό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τι στο καλό?? Και άλλη ισοπαλία στην έδρα της θα φέρει η Μπόχουμ?? 5 παιχνίδια και τα 5 έληξαν ισόπαλα με σκορ 1-1. Απο την άλλη η Ντάρμσταντ σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια έφερε 3 ισοπαλίες. Το ματσάκι μυρίζει ισοπαλία, αλλά εγώ θα επιλέξω την καλύτερη ομάδα - που ελπίζω να σπάσει το ρόδι στην έδρα της. Εξάλλου το 2,2 στον άσσο της Μπόχουμ με ικανοποιεί.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είναι η Χάιντενχαιμ. Την είδα στην εντός έδρας νίκη της με 5-0 επι της ομαδάρας Μπόχουμ και στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την άλλη ομαδάρα τη Λειψία.
Πρόκειται για μια ομάδα πειθαρχημένη με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και περιμένει την κόντρα επίθεση να κάνει τη ζημία. Η αλήθεια είναι ότι της Χαιντεχνάιμ της ''πήγανε'' πολύ και τα 2 ματσάκια.
Η ομάδα έχει ψυχολογία και φιγουράρει στην 5η θέση με 15 βαθμούς και έχοντας ρεκόρ 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Εντός έδρας είναι δυνατή!!! 4 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 15 υπέρ και μόνο 4 κατά!!!
Άρα, παρότι έχω δηλώσει ότι πιστεύω πως φέτος η Λάουτερν θα ανέβει κατηγορία, αυτό το διπλό στο 2,3 το βρίσκω εξωπραγματικά χαμηλό - ειδικά όταν η Λάουτερν εκτός έδρας ακόμη δεν έχει κερδίσει. Σε 4 παιχνίδια έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Επομένως στο σετάκι η αξία των αποδόσεων βρίσκεται προς τα αριστερά.
Μεταξύ του άσσου και του Χιναριού επιλέγω ισοπαλία στο 3,3 ή 1 draw no bet  στο 2,15.











Δηλαδή δεν κατάλαβα. Και ποια είναι η Μάλαγα που πληρώνει 2,3 με 2,4 σε εκτός έδρας παιχνίδι της?? Επειδή η Κόρδοβα είναι νεοφώτιστη και ακόμη δεν έχει κάνει νίκη?? 4 νίκες και 3 ήττες έχει η Κόρδοβα σε 7 παιχνίδια με τέρματα 4 υπέρ και 11 κατά.
Οι ήττες που έκανε η Κόρδοβα ήταν με Ρεάλ (2-0 εκτός έδρας), Σεβίλλη (3-1 εντός έδρας) και Βαλένθια (3-0) εκτός έδρας. Η Μάλαγα είναι μικρομεσαία (εκεί την κατατάσσω εγώ) και  δεν νομίζω ότι την έχει την Κόρδοβα.
Θα πέσουν κορμιά και οι νεοφώτιστοι είναι έτοιμοι για την πρώτη τους νίκη.
Άσσος στο 3,1 ή ακόμη καλύτερα 1 Draw no bet στο 2,15.

Εγώ λέω ότι στις 2 πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος θα τερματίσουν η Ρεαλ και η Μπάρτσα, δίχως να γνωρίζω την σειρά. Η Ατλέτικο την έκανε πέρσι την υπέρβαση της. Φέτος θα περιοριστεί μαζί με τις Βαλένθια και Σεβίλλη στο να διεκδικήσει τα 2 άλλα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονσ Λήγκ.
Η Βαλένθια λοιπόν φέτος δείχνει ισχυρή και αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα. Η Λα Κουρούνια έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα χάλια. Μέχρι και 8 γκολ έφαγε απο την Ρεάλ. Βρεεε που πάτε με τον Τουτσέ σέντερ φορ???
Η Λα Κορουνία με τη Βαλένθια σήμερα είναι όπως είναι η νύχτα με την ημέρα. Το παιχνίδι ξεκινάει απο διπλό και καταλήγει διπλό, όμως αυτό το 1,8 στο διπλό που φαίνεται λίγο. Αν ήταν σε απόδοση 2 θα το είχα ήδη παίξει.

Αυτό το ζευγάρι μου φαίνεται πανομοιότυπο με το προηγούμενο. Όπου Λα Κορούνια βάζω Έλτσε και όπου Βαλένθια τη Σεβίλλη  - μόνο που αυτή τη φορά παίρνω ένα ωραιότατο διπλό που πληρώνει 2, όσο θα ήθελα δηλαδή να πληρώνει το διπλό του προηγούμενου αγώνα.

Δηλαδή με συγχωρείτε. Τι έχει κάνει η Σοσιεδάδ φέτος (μέχρι τώρα) για να μας την δίνουν οι μπούκιδες σε απόδοση κάτω απο το 1,6??
Μήπως επειδή διέπρεψε στην Ευρώπη - όπου αποκλείστηκε απο κάποια Κρασνοντάρ (στην ρεβάνς της Ρωσίας τους έκαναν κουτούς τους Ισπανούς οι Κρασνονταριανοί)?
Μήπως επειδή πετάει στην Ισπανία?? Σε 7 παιχνίδια έχει 1 νίκη (η τρελοΣοσιεδάδ κέρδισε μόνο τη Ρεάλ 4-2 με ανατροπή απο 0-2) 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Ή μήπως έχει ευνοϊκή παράδοση με την Χετάφε??
Με γηπεδούχο τη Σοσιεδάδ έχουμε 2 νίκες Σοσιεδάδ και 5 ισοπαλίες.
Τίποτα απο τα παραπάνω δεν συμβαίνει. Απλώς οι μπούκιδες έχουν κάτσει πάνω στο όνομα της Σοσιεδάδ - όπου πέρσι τερμάτισε ψηλά στη βαθμολογία και σου λένε θα ανακάμψει η ομάδα. Αυτά τα ακούω βερεσέ. Και πέρσι έλεγαν ότι θα ανακάμψει η Μπέτις και θυμάστε πως κατέληξε το πράμα.
Γιατί η φετινή Σοσιεδάδ να μην είναι η περσινή Μπέτις??
Εγώ Σοσιεδάδ να παίξω στο 1,6 και κάτω δεν πρόκειται και ας παίζει με το ραμολιμέντο τη Χετάφε.
Η ισοπαλία στο 4 με ιντριγκάρει.

Η Μπρέστ δεν θέλει να την πατήσει όπως πέρσι και να ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και μετά να μην προλαβαίνει και να μην φτάνει. Η φιλοσοφία της είναι άμυνα, άμυνα, άμυνα. Νικάμε στην έδρα μας και εκτός έδρας παίρνουμε ισοπαλίες.  Σε 10 παιχνίδια έχει φάει μόνο 3 γκολς. Εκτός έδρας σε 5 αγώνες έχει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα (άδικη ήττα απο την Ορλεάν). Έχει πετύχει εκτός έδρας 1 τέρμα και έχει φάει 2. Είναι απο τα μεγάλα φαβορί για άνοδο.
Η φιλοσοφία της Λαβάλ είναι να μην χάσουμε. Διασφαλίζουμε την ισοπαλία και μετά ότι βγει. Σε 10 παιχνίδια έχει 7 ισοπαλίες, 2 νίκες και μόνο 1 ήττα. Εντός έδρας  η Λαβάλ έχει 1 νίκη και 4 ισοπαλίες.
Διαλέγω την ισοπαλία και ήδη την τσουβαλιάζω.

Επίσης διαλέγω και εδώ την ισοπαλία. Η ανωτερότητα της Νανσί θα καμφθεί από την έδρα της Οσέρ. Η παράδοση είναι υπέρ της Νανσί και με γηπεδούχο την Οσέρ έχουμε :
1 νίκη Οσέρ, 4 ισοπαλίες και 3 νίκες Νανσί.
Ψηφίζω Χινάρι

Δεν καταλαβαίνω τον έντονο φαβοριτισμό της Μίλαν και μάλιστα στο 2,1. Γιατί είναι τόσο μεγάλο φαβορί η Μίλαν??
Μήπως επειδή κέρδισε στην Τσεζένα? (έφερε ισοπαλία 1-1), Μήπως επειδή κέρδισε στο Έμπολι?? (έφερε ισοπαλία 2-2).
Κέρδισε βέβαια στην Πάρμα - αλλά με ένα τρόπο όχι σοβαρό, αφού η νίκη ήρθε με σκορ 4-5. Δηλαδή αν ήταν η Μίλαν του παρελθόντος πόσο θα μας την έδιναν?? 1,6 μήπως??
Η Βερόνα είναι ισόβαθμη της Μίλαν και η απόδοση της στο 3,5 την αδικεί. Μίλαν στο 2,1 δεν πρόκειται να παίξω. Η αξία είναι προς τα αριστερά.
Βλέπω εξαιρετικά πιθανή την ισοπαλία και ίσως μια καλή σκέψη είναι το 1 Draw no bet στο 2,5!!

Τελικά ο Σίνισα Μιαχίλοβιτς έχει φτιάξει ένα πολύ σφιχτό σύνολο και ομάδες της κλάσης Κάλιαρι της έχει για ψωμοτύρι. Στις 6 πρώτες αγωνιστικές η Σαμπντόρια έχει δεχθεί μόλις 2 γκολς. Ένα τέρμα έφαγε στην έδρα της στην νίκη επι της Κίεβο με 2-1 και άλλο ένα έφαγε στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στο Παλέρμο. Απολογισμός 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με Κίεβο 1-1 και  Σασουόλο 0-0.
Στο Κάλιαρι η Σαμπντόρια απο το 2004 και κατόπιν έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο 1 νίκη. Πρόκειται για αφιλόξενη έδρα για τους Γενοβέζους.
Η Κάλιαρι και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της τα έχει χάσει - τόσο με την Τορίνο, όσο και με την Αταλάντα έχασε με 1-2.
Η ισοπαλία είναι πολύ πιθανή όπως και το Under 2,5.

Τα λέγαμε και πέρσι. Όταν στην Β΄ Ιταλίας μας δίνουν νίκη του οποιουδήποτε γηπεδούχου σε απόδοση πάνω απο το 3 τότε πρόκειται για μια συμφέρουσα απόδοση ΑΞΙΑΣ, πολύ περισσότερο όταν αυτό παρατηρείται κατά τις πρώτες αγωνιστικές.
Για δείτε λίγο την Βιντσέντζα. Είναι σαφές ότι παίζει άμυνα και βάζει ως πρώτο στόχο να μην χάσει. Στις 8 πρώτες αγωνιστικές έχει νικήσει μόνο 1 φορά, έχει φέρει 4 ισοπαλίες και ηττήθηκε 3 φορές.
Στην έδρα της έχει φέρει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και προσέξτε αυτό έβαλε ένα γκολ και έφαγε 1 σε σύνολο 4 αγώνων.
Η πρόσφατη προϊστορία δείχνει ότι τα ματς λήγουν ισόπαλα : 1 νίκη Βιτσέντζα, 4 ισοπαλίες και 1 νίκη Πεσκάρα.
Σιγά το φόβητρο την Πεσκάρα. Το ματς έχει πολύ ισοπαλία και όποιος βάλει πρώτος τέρμα μάλλον θα πάρει το παιχνίδι. Μου αρέσει ο άσσος της Βιτσέντζα σε τιμές πάνω απο 3!!

Η νεοφώτιστη ευχάριστη έκπληξη Φροζινόνε και η Μοντένα έχουν τις καλύτερες άμυνες της Β΄Ιταλίας. Σε 8 παιχνίδια έχουν δεχθεί μόλις 5 τέρματα.
Εντός έδρας η Φροζινόνε έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας δεχθεί μόνο 1 τέρμα.
Εκτός έδρας η Μόντενα έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα έχοντας πετύχει μόλις 1 τέρμα ενώ έφαγε 3.
Ήδη Μοντένα σε 8 αγώνες έχει φέρει 5 ισοπαλίες.
Προϊστορία : 1 νίκη Φροζινόνε - 3 ισοπαλίες και 1 νίκη Μοντένα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιόν τρόπο αυτό το ματς θα ξεφύγει απο την ισοπαλία.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ λοιπόν.

Τα έχουμε πει και άλλη φορά για το Βελγικό πρωτάθλημα ότι δηλαδή το πρωτάθλημα ουσιαστικά ξεκινάει με τα play offs. Οπότε οι ομάδες, στην κανονική διάρκεια, μπορούν να γκελάρουν ελεύθερα.
Απο τις πιο δυνατές έδρες έχει η Μαλίν. Έχει 4 νίκες με Γκένκ 3-1, Μπρίζ 3-1, Βέστερλο 5-2 και Μπέβερεν 2-0. Έχασε μόνο απο την Κορτράικ με 1-2.
Η Άντερλεχτ εκτός έδρας έφερε 3 ισοπαλίες με Βέστερλο, Λίρς και Μπρίζ όλες με το ίδιο σκορ 2-2, ενώ κέρδισε Οστάνδη και Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-0.
Η προϊστορία απο το 2004 δείχνει ότι η Μαλίν όταν παίζει εντός έδρας δεν την φοβάται την Άντερλεχτ : 3 νίκες Μαλίν, 1 ισοπαλία και 3 νίκες Άντερλεχτ.
Δεν πρέπει να ξεφεύγει απο το μυαλό μας και ο αγώνας για το Τσάμπιον Λήγκκ που ακολουθεί για την Άντερλεχτ. Θα παίξει με την Άρσεναλ εντός έδρας.
Δεν μπορώ να δω την Άντερλεχτ να κερδίζει αυτό το παιχνίδι. Βλέπω Goal/Goal, Over 2,5 και τον άσσο να μου προσφέρεται πάνω απο το 3,3. Αυτή την ώρα ου γράφω έχει φτάσει στο 3,55, με το 1 Draw no bet στο 2,55

Κατά τις πρώτες αγωνιστικές η Μπρίζ έχει δείξει ότι θα είναι επιρρεπής στις εκτός έδρας ισοπαλίες. Έχει φέρει εκτός έδρας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Και οι 2 ομάδες έχουν αγώνα για το Γιουρόπα, ενώ η προϊστορία τα τελευταία 10 χρόνια δείχνει : 5 νίκες λόκερεν, 1 ισοπαλία και 9 νίκες Μπρίζ.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Η Γκένκ είναι μαιτρ στα ισόπαλα αποτελέσματα. Σε 10 παιχνίδια έχει 7 ισοπαλίες κέρδισε 2 φορές και έχασε μόνο 1 παιχνίδι, απο την Μαλίν εκτός έδρας την 1η αγωνιστική.
Επίσης η Βέστερλο είναι ομάδα που χάνει δύσκολα. Σε 10 παιχνίδια έχει 5 ισοπαλίες κέρδισε 4 φορές και έχασε μόνο 1 παιχνίδι, απο την Μαλίν εκτός έδρας.
Σε καμιά περίπτωση η Γκένκ δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί και να δίνεται σε τιμές κάτω του 1,8.
Πιστεύω ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και μάλιστα θα σκοράρουν και οι δύο.


Όταν βλέπω τον Άγιαξ σε αγώνα του Ολλανδικού πρωταθλήματος να μου τον δίνουν οι μπουκς σε απόδοση απο 3 και πάνω δεν μπορώ να σφυρίζω αδιάφορα. Όχι ότι ο Άγιαξ είναι ανίκητος - αλλά στην Ολλανδία είναι ότι καλύτερο έχουν, γιαυτό και τα τελευταία πρωταθλήματα τα παίρνει με σχετική ευκολία.
ΟΚ, η Τβέντε είναι ανερχόμενη δύναμη και στην έδρας της είναι πανίσχυρη.
Πέρσι εντός έδρας είχε 9 νίκες και 8 ισοπαλίες, πρόπερσι είχε εντός έδρας ρεκόρ 10-4-3. Φέτος, μέχρι στιγμής, έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και εξακολουθεί να μεγαλώνει το εντός έδρας αήττητο της που χτίζει απο πρόπερσι.
Τα 10 τελευταία χρόνια για το Ολλανδικό πρωτάθλημα και με γηπεδούχο την Τβέντε έχουμε:
4 νίκες Τβέντε - 2 ισοπαλίες και 7 νίκες Άγιαξ.
Δεν ξέρω αν τον ξαναδώ τον Άγιαξ με απόδοση 3 (ίσως με την Αιντχόβεν) αλλά το διπλό σε αυτή την τιμή είναι ότι προτιμότερο απο το σετάκι.
Διπλό σε τιμές 2 - ενώ το 2 Draw no bet είναι στο 2,2

Οι 2 πιο φορμαρισμένες ομάδες του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι η Χέρενφεν και η Καμπούρ. Στα 6 τελευταία παιχνίδια έχουν φέρει απο 4 νίκες, απο 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Στα 6 τελευταία η Χέρενφεν έχει πετύχει 9 τέρματα, ενώ έχει δεχτεί 4 και η Καμπούρ έχει πετύχει 12 και έχει φάει 8.
Στη γενική βαθμολογία η Καμπούρ έχει 15 βαθμούς και η Χέρενφεν 14 βαθμούς. Μοναδική ήττα της Καμπούρ στο Αιντχόβεν με 4-0, ενώ η Χέρενφεν έχασε την 1η αγωνιστική εντός έδρας απο την Ντόρντρεχτ με 1-2 και ξαναέχασε την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας απο την Βίλεμ, επίσης με 2-1.
Το σετάκι των αποδόσεων που έχουν βγάλει στο κλαρί οι μπούκιδες αδικεί κατάφωρα την Καμπούρ που την δίνουν σε τιμές 4. Το brand name δείχνει Χέρενφεν, αλλά οι αποδόσεις δείχνουν Καμπούρ.
Το Χ2 διπλή ευκαιρία μπορούμε να το βρούμε σε αποδόσεις κοντά στο 2, ενώ το 2 Draw no bet σε τιμές πλησίον του 3.

Η Ντρόρντεχτ στην έδρα της έχει 4 ήττες σε 4 παιχνίδια. Έχασε απο Τσβόλε με 1-2, απο Άλκμααρ με 1-3, απο Μπρέντα με 0-1 και συνετρίβη απο Φϊτεσε με 2-6.
Η Ουτρέχτη εκτός έδρας έχει 1 νίκη και 3 ήττες, αλλά είχε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
 'Έχασε απο Τσβόλε, Χέρενφεν και Τβέντε, ενώ κέρδισε τη Φέγενορντ με 2-1. Η Ουτρέχτη είναι αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι και ιδιαίτερα φιλόδοξη. Ο στόχος είναι να βγει στην Ευρώπη και για να τον πετύχει τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει.
Το διπλό στο 2,55 είναι αρκετά δελεαστικό αν και θα το ήθελα λίγο παραπάνω.


 
Μάλιστα, το είδαμε και αυτό. Επειδή η Άαλμποργκ είναι η πρωταθλήτρια Δανίας και είναι πασίγνωστο brand name και παίζει με την νεοφώτιστη Χόμπρο μας την δίνουν οι μπούκιδες στο 1,65.
Όμως αν δούμε τα επιτεύγματα των δύο ομάδων, κατά τις πρώτες 10 αγωνιστικές, ξεχνώντας τα ονόματα τους, τότε θα δούμε:
Άαλμποργκ 11 βαθμούς - Χόμπρο 16.
Εντός έδρας η Άαλμποργκ έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με τέρματα 5-3. Εκτός έδρας η Χόμπρο έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με τέρματα 9-6.
Τελευταίες 6 αγωνιστικές η Άαλμποργκ έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η Χόμπρο 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Επομένως το διπλό σε αποδόσεις πάνω από το 5 είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω για την Χόμπρο είναι η πεντάρα που έφαγε εντός έδρας από την φορμαρισμένη και προτοπόρο Μίντιλαντ.
Ο άσσος δεν ακουμπιέται και ας φάει ντόρτια η Χόμπρο. Επειδή η Άαλμποργκ είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ και βλέπει δίχτυα με το κιάλι (9 τέρματα έχει πετύχει σε 10 αγώνες) ίσως η ισοπαλία στο 3,7 να είναι πολύ πιθανή, αλλά γλυκοκοιτάζω και το 2 Draw no bet στο 4

Η Σοντερίσκε το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να φέρνει ισοπαλίες. Έχει φέρει 7 ισοπαλίες στις 10 πρώτες αγωνιστικές, έχει κάνει και μια νίκη (νίκησε εκτός έδρας την τελευταία Σίλκεμποργκ με 2-0 την 2η αγωνιστική), ενώ έχει ηττηθεί 2 φορές. Γκολ ούτε βάζει, ούτε τρώει εύκολα. Μετά απο 10 αγωνιστικές έχει βάλει 9 τέρματα και έχει φάει 10. Αγαπημένο σκορ της Σοντερίσκε το 1-1, που το έχει φέρει στα 6 απο τα 10 παιχνίδια της.
Η Νόρτζελαντ σίγουρα είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι και πρόπερσι.
Είναι 2η με 20 βαθμούς (4 λιγότερους απο την Μίντιλαντ.) , έχοντας πετύχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες με τέρματα 15-13. Εντός έδρας έχει 4 νίκες και 1 ήττα (Μπρόντμπι με 0-3) και τέρματα 10-9.
Τελευταία 10 χρόνια με γηπεδούχο την Νόρτζελαντ έχουμε 6 νίκες Νόρτζελαντ, 4 ισοπαλίες και 2 νίκες Σοντερίσκε.
Ο άσσος στο 1,8 φαίνεται ότι είναι δώρο. Τι στο καλό θα φέρει και 6η συνεχόμενη ισοπαλία η Σοντερίσκε?? Έ, βάζω και μια κάλυψη στο σκορ 1-1 και πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Προσέξτε σετάκι αποδόσεων σε αυτό το ζεςυγάρι. Ίδιο με το προηγούμενο. Και όμως οι ομάδες, απο άποψη δυναμικότητας, δεν έχουν καμιά σχέση με τις προηγούμενες. Στο προηγούμενο ζευγάρι έχουμε ένα ξεκάθαρο φαβορί (Νόρτζελαντ) και μια ομάδα που προσπαθεί να μην χάσει (Σοντερίσκε).
Σε αυτό το παιχνίδι τι έχουμε?? Ένα αναγνωρίσιμο brand name (Κοπεγχάγη) που μας την δίνουν οι μπούκιδες στο 1,8 και μια άγνωστη ομάδα την Ράντερς.
Αν δούμε τα επιτεύγματα των δύο ομάδων, κατά τις πρώτες 10 αγωνιστικές, ξεχνώντας τα ονόματα τους, τότε θα δούμε:
Κοπεγχάγη 15 βαθμούς - Ράντερς 18.
Εντός έδρας η Κοπεγχάγη έχει 3 νίκες και 2 ήττες με τέρματα 6-7. Εκτός έδρας η Ράντερς έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με τέρματα 5-4.
Τελευταίες 6 αγωνιστικές η Κοπεγχάγη έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ η Ράντερς 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Επομένως το διπλό σε αποδόσεις πάνω από το 4 είναι εκτός τόπου και χρόνου και αυτό το σετάκι των αγώνων, ενώ είναι ίδιο με τον προηγούμενο αγώνα, δείχνει λάθος πράγματα.
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω για την Ράντερς είναι η προϊστορία όπου τα τελευταία 10 χρόνια στην Κοπεγχάγη έχει χάσει 9 φορές, έχει φέρει 2 ισοπαλίες και έχει νικήσει 2 παιχνίδια.
Και οι δύο ομάδες είναι πολύ σφιχτές και αναμένονται λίγα τέρματα να μπουν. Πολύ πιθανό το under και ή αφήνεις το ματσάκι στην τύχη του ή κοπανάς μια πιστολιά στο 2 Draw no bet στο 3,3. Λυπάμαι αλλά την Κοπεγχάγη δεν την βλέπω να κερδίζει.


Δεν το συζητάμε η Μάλμε για φέτος στην Σουηδία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω απο όλους τους άλλους. Ποιά Έλφσμποργκ τώρα και τρίχες κατσαρές? Όμως το πρωτάθλημα της Σουηδίας 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του έχει κριθεί. Πρωταθλήτρια ξανά η Μάλμε καθώς έχει 12 βαθμούς περισσότερους απο τη δεύτερη Γκέτεμποργκ. Άρα η Μάλμε είναι παντελώς αδιάφορη και το μόνο που σκέφτεται είναι ο αγώνας που ακολουθεί για το Τσάμπιον Λήγκ με τη Ρεάλ. Επομένως θα γίνει σίγουρα συντήρηση δυνάμεων και ίσως ξεκουραστούν βασικοί παίκτες.
Απο την άλλη μεριά η Έλφσμποργκ πάει στο Μάλμε για να δώσει ένα πολύ σημαντικό αγώνα που θα κρίνει, κατά πολύ, αν θα τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στο Γιουρόπα Καπ. Έχει 13 βαθμούς λιγότερους απο την Μάλμε και όχι καλή προϊστορία στο Μάλμε όπου έχει κερδίσει μόλις 1 φορά έχασε 6 και έχει φέρει 3 ισοπαλίες τα τελευταία 10 χρόνια.
Το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι με την Μάλμε όμως να είναι αδιάφορη. Εντός έδρας η Μάλμε χάνει βαθμουλάκια και έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Εκτός έδρας η Έλφσμποργκ (που έχει την πιο δυνατή έδρα στην κατηγορία) είναι ασταθής και μάλλον μέτρια καθώς έχει ρεκόρ 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Δεν γνωρίζω αν πάει τελικά το χέρι μου στο διπλό του 4,5 ή στο 2 Draw no bet στο 3,3, σίγουρα όμως δεν θα πάει στον άσσο του 1,75 και ας είναι η Μάλμε η ποιοτικότερη ομάδα.
Νομίζω ότι με μια ισοπαλία θα είναι και οι 2 ευχαριστημένοι.

Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες - ίσως όμως η Χάλμσταντ που έχει 33 βαθμούς (η Καλμάρ έχει 35) να ήθελε κανένα βαθμουλάκο ακόμη για να σιγουρέψει την παραμονή της, καθώς ακριβώς απο κάτω της με 29 βαθμούς βρίσκονται η Γκέφλε, η Φάλκενμπεργκ και η Νόρκεπινγκ με 29 βαθμούς και μια εξ αυτών θα παίξει μπαράζ παραμονής. Την επόμενη εβδομάδα η Χάλμσταντ υποδέχεται την Φάλκενμπεργκ ενώ την τελευταία αγωνιστική πάει στο Γκέτεμποργκ όπου το πιθανότερο θα είναι να χάσει. Αν μπορούσε λοιπόν η Χάλμσταντ θα ήθελε απο αυτή την αγωνιστική να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή.
Η Καλμάρ εξελίχθηκε στην αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος και όλοι θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτή τη σεζόν. Το πρωτάθλημα το έχουν παρατήσει εδώ και 9 αγωνιστικές. Είναι μακράν η χειρότερη και η πιο ντεφορμέ ομάδα της Σουηδίας τις τελευταίες 9 αγωνιστικές , όπου έχει 7 ήττες, 1 ισοπαλία και μόνο 1 νίκη (εντός έδρας με Γκέφλε 2-1) . Είναι χειρότερη ακόμη και απο την Μπρομαποϊκάρνα που χάνει απο όλους. Ακόμη και στην έδρα της που ήταν απο τις δυνατές έδρες της Σουηδίας, στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έφερε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ούτε την Μπρομαποϊκάρνα δεν κέρδισε (ισοπαλία 1-1).
Απο την άλλη μεριά η Χάλμσταντ αποδίδει καλύτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Έχει κερδίσει και τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της και απο εκεί που είχε εκτός έδρας ρεκόρ 0-1-7 το έκανε 5-1-7 με τέρματα 16-22.
Με γηπεδούχο την Κάλμαρ τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε 6 νίκες Κάλμαρ, 1 ισοπαλία και 2 νίκες Χάλμσταντ.
Σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή του Σουηδικού πρωταθλήματος θα παίρναμε τον άσσο της Κάλμαρ σε τιμές πάνω απο το 2 με κλειστά μάτια. Τώρα όμως το Momentum δείχνει Χάλμσταντ

Μακράν η καλύτερη ομάδα της Σουηδίας κατά τις 9 τελευταίες αγωνιστικές είναι η Έρεμπρο. 8 νίκες και 1 ήττα (εντός έδρας απο Γκέτεμποργκ με 3-4)  έχει η ομάδα στα 9 τελευταία της. Για ποιο λοιπόν λόγο μας δίνουν οι μπούκιδες την Έρεμπρο σε εξωπραγματικές τιμές πάνω από το 4? Μα επειδή είναι νεοφώτιστη και η Τζουργκάρντεν έχει μεγαλύτερο brand name.
Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες. 39 βαθμούς η Τζουργκάρντεν, 40 η Έρεμπρο.
Άθλια έδρα η Τζουργκάρντεν : 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Εντυπωσιακή η Έρεμπρο εκτός έδρας που έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Μόνο η προϊστορία δείχνει Τζουργκάρντεν. 5 νίκες οι γηπεδούχοι, 1 ισοπαλία και 1 νίκη Έρεμπρο.
Το Momentum και η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων δείχνει προς τα δεξιά.
Το διπλό σε τιμές πάνω απο το 4 είναι προκλητικό, ενώ το 2 Draw no bet στο 3 είναι επίσης μια πολύ καλή απόδοση με μικρότερο ρίσκο.

58 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ δεν θα αγόραζα τίποτα με κίνδυνο να χάσω ένα καλό rebound.

      Άχαρτος δεν είμαι. Έχω τις χαρτάρες μου τις θωρηκτές αλλά χαρτί μεγάλης κεφαλαιοποίησης δεν θα αγόραζα.
      Ίσως ένα trade για όσους θέλουν να ρισκάρουν αύριο, αλλά όχι αν ανοίξει ο δείκτης σε βαθύ μπλέ.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΠΕ ζαχαρώνω αλλά στο 1,5 με 1,8 ευρώ. Εκεί έχω βάλει τις εντολές μου. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. Αν δεν θέλουν να στείλουν το χαρτί πάνω και να με παρατήσουν

      Διαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΡΑΣΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ -ΦΑΓΗΤΟ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ -ΣΕΧ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΙΑ ΟΚΤΑΔΑ 4 ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ 4 ΜΕΣΑ ΣΥΣΤΥΜΑ 2,3,4 =3,30 ΕΥΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bonsoir!

    Οι δικές μου σκέψεις για Σ/Κ:

    ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
    ΦΟΥΛΑΜ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ ΑΣΣΟΣ
    ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΡΟΥ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
    ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
    ΟΥΕΛΒΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές είναι 10 πιο ΑΚΡΙΒΕΣ ΒΙΖΙΤΕΣ για το 2014! Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά μαζί τους! (PHOTOS) Η Michelle, παλιά στο κουρμπέτι έχει πλέον δικό της πρακτορείο. Και ξέρει να πουλάει καλά τα κορίτσια της αφού προμηθεύει βαρβάτα ονόματα του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Όταν καταφέρνει να χρεώνει για ένα κορίτσι 50.000 δολάρια όλα τα άλλα είναι περιττά!
    http://blog.focuswebtv.gr/?p=299015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο κεντρικό thread ο κόκκινος σηματοδότης σημαίνει ότι δεν διάβασα σωστά τον αγώνα ή τέλος πάντων δεν προέβλεψα σωστά, ενώ ο πράσινος ότι το είχα διαβάσει καλά το ματς.

    Για εχθές Παρασκευή έχω 4 πράσινα και 1 κόκκινο.

    Δεν ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα με τους σηματοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΑ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΗΤΟΙ 5.000.000 ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΥΡΟ ΘΑ ΒΑΖΑ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ champo ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΙΖΑΜΕ ΣΑΦΡΙΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΟΛΑ ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους!

    Για αυτό το Σ/Κ Σούπερ Λίγδα και πρώτοι σκόρερ:

    Νίκος Καρέλης @ 5,5
    Κώστας Μήτρογλου @ 5,0
    Στέφανος Αθανασιάδης @ 5,5
    Javier Campora @ 7,0

    Σύστημα 2,3,4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανόβερο - Γκλάντμπαχ X στο 3.40
    Μπράιτον - Μίντλεσμπρο 2 Draw No bet στο 2,15
    Φούλαμ - Νόριτς 1 στο 2,95
    Σεντ Τζόνστον - Κιλμάρνοκ 2 Draw no bet στο 2,4
    Λέιτον Όριεντ - MK Ντονς 2 στο 2,62

    Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ Χ στο 4
      Μπόρνμουθ - Τσάρλτον 2 Draw no bet στο 4,2
      Ατβίνταμπεργκ - Μιάλμπι 2 στο 3,65
      Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

      Άρα ΚΑΒΑ 1748,0739 - 18 - 20 = 1710,0739

      Διαγραφή
    2. Ντόρντρεχτ - Ουτρέχτη 2 στο 2,55
      Πάντερμπορν - Άιντραχτ Φρ. 2 στο 2,87
      20 μονάδες στον κάθε αγώνα και 10 στην δυάδα. Σύνολο 50 μονάδες

      Διαγραφή
    3. Άνγκελχολμς - Σίριους 1 στο 3.20
      Φάλκενμπεργκ - Χέλσινγκμποργκ 1 στο 2,75
      Τζουργκάρντεν - Έρεμπρο 2 Draw no bet στο 3,05
      Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

      Άρα ΚΑΒΑ 1710,0739 - 50 - 20 = 1640,0739

      Διαγραφή
    4. Το 2 της Ουτρέχτης πέρασε άρα επιστροφή 20Χ2,55 = 51 μονάδες.

      Πέρασε και η δυάδα Φάλκενμπεργκ - Χέλσινγκμποργκ 1 στο 2,75
      Τζουργκάρντεν - Έρεμπρο 2 Draw no bet στο 3,05
      Άρα επιστροφή 5Χ2,75Χ3,05=41,94

      Οπότε κάβα = 1640,0739 + 51 + 41,94 = 1733 μονάδες

      Διαγραφή
  10. Μεγάλο ενδιαφέρον οι δύο Σουηδέζες....

    ΜΙΑΛΜΠΙ
    ΦΑΛΚΕΜΠΕΡΓΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΒΕΡΟΙΑ - ΚΟΜΠΟΤΗΣ 2 @ 4.75

    Δυάδα
    ΝΟΙΣΤΑΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1
    ΦΑΛΚΕΜΠΕΡΓΚΣ - ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ 1 @ 10,26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για σήμερα Τρίτη ζαχαρώνω
    Νορθάμπτον
    Νοτς Κάουντι
    Φούλαμ
    Χάντερσφιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάντερσφιλντ - Μπράιτον 1 στο 2.40
      Ρόδεραμ - Φούλαμ 2 στο 3
      Νορθάμπτον - Όξφορντ 1 στο 2,4
      Τρανμίρ - Μάνσφιλντ 1 στο 2,22
      Ζητούμενα 3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 15 μονάδες

      Άρα ΚΑΒΑ 1733-15 = 1718 μονάδες

      Διαγραφή
    2. Σάλκε - Σπόρτινγκ Λισ. 1 στο 2.17
      Πόρτο - Μπιλμπάο 2 Draw no bet στο 3,7
      ΔΥΑΔΑ με 15 μονάδες, άρα ΚΑΒΑ 1703

      Διαγραφή
  13. ΑΓΓΛΙΑ - LEAGUE 1
    Σκάνθορπ - Νοτς Κάουντι (25/10 17:00)
    Τι το συζητάμε τώρα?? Η Νοτς Κάουντι μετά απο την Μπρίστολ Σίτι (που είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και είναι απο άλλο πλανήτη) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Στα τελευταία 8 παιχνίδια της έχει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία ήττα απο την Μπρίστολ Σϊτι με 2-1 εντός έδρας. Μετράει για την ώρα ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών και εχθές γύρισε, με την Μπάρνσλευ, ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο απο 2-0, που έχανε, σε νίκη με 3-2.
    Εκτός έδρας η ομάδα δεν έχασε ούτε στο Πρέστον, ούτε στο Πιτερμπορο, ούτε στο Τσεστερφιλντ. Κέρδισε βέβαια μέτριες ομάδες και σε όχι καλή φόρμα, όπως την Κρου (0-3), Πόρτ Βέιλ (0-2) και εχθές Μπάρνσλευ (2-3).

    Απο την άλλη μεριά η Σκάνθορπ είναι σε χάλια κατάσταση. Τελευταία στη βαθμολογία με 12 βαθμούς (η Νοτς Κάουντι έχει 23) και εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-4. Στα 6 τελευταία έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δεν είναι σε φόρμα η ομάδα αν και στα 3 τελευταία παιχνίδια της δείχνει να προσπαθεί να αναστηθεί.

    Η πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Σκάνθορπ δείχνει 3 ισοπαλίες - 2 νίκες Νοτς Κάουντι.

    Απο πουθενά δεν προκύπτει ότι το φαβορί του αγώνα ότι είναι η Σκάνθορπ και μας προσφέρουν οι μπούκιδες Σκάνθορπ στο 2,3.
    Αντίθετα η Νοτς Κάουντι στο 2,9 είναι μια επιλογή αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορτ Βέιλ - Λέιτον Όριεντ (25/10 17:00)
      Η Λέιτον Όριεντ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και μην ξεγελιέστε που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μέχρι πρότινος ήταν ακόμη και κάτω και από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα αν δεν τερματίσει στην πρώτη 6άδα και δεν συμμετάσχει στα Play offs θα είναι έκπληξη (τουλάχιστον για μένα).
      Απόδειξη της ποιότητας της είναι τα εκτός έδρας αποτελέσματα που έχει φέρει. Σε 7 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες. Είναι ΑΗΤΤΗΤΗ εκτός έδρας. Δεν έχασε ούτε στο Μπρίστολ Σίτι και έφερε με την ομαδάρα της κατηγορίας 0-0.
      Στα τελευταία 3 παιχνίδια δείχνει ότι μάλλον η Λέιτον Όριεντ αφυπνίζεται. Έφερε ισοπαλία 2-2 στο Σέφιλντ με την Γιουνάιτεντ. Ένα τρελό παιχνίδι που έληξε 2-2 αν και η Λέιτον μέχρι το 90' κέρδιζε με 1-0. Μετά έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τη φορμαρισμένη Μίλτον Κέινς 0-0 και την τελευταία αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Ντονκάστερ.
      Φαίνεται ότι η ομάδα αφυπνίζεται και ποντάρουμε ότι θα πετύχουμε το σημείο αλλαγής της φόρμας της ομάδας.

      Η Πόρτ Βέιλ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει νικήσει 2 φορές εντός έδρας την Λέιτον (2006 και 2008), ενώ έχασε εντός έδρας απο την Λέιτον πέρσι (2014).
      Επιλέγω λοιπόν την ποιότητα της Λέιτον σκεπτόμενος ότι πιθανώς η ομάδα να βρίσκεται σε σημείο καμπής και να φορμάρεται προκειμένου να πιάσει κάποιο καλό σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων.
      ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ λοιπόν αν και θα ήθελα οι προσφερόμενες τιμές της να είναι τιμές αουτσάιντερ. Για την ώρα η Λέιτον προσφέρεται στο 2,6 και η Πορτ Βέιλ επίσης στο 2,6.

      Διαγραφή
    2. Γέοβιλ - Ρότσντεϊλ (25/10 17:00)
      Σε τρελό φορμάρισμα η Ρότσντειλ. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία (εντός έδρας με Τζίλιγχαμ 1-1) και 1 ήττα (εντός έδρας από Μπάρνσλευ με 0-1) . Μετά από Πρέστον και Νοτς Κάουντι είναι η τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας
      Η Ρότσντειλ αποδίδει μέχρι στιγμής καλύτερα εκτός έδρας που έχει 4 νίκες και 2 ήττες (εντός έδρας το ρεκόρ της είναι 2-2-3)

      Η Γέοβιλ είναι μέχρι στιγμής τραγική. Σε 7 εντός έδρας παιχνίδια έχει μόνο 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η φόρμα της ομάδας είναι άθλια. Στα 6 τελευταία έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
      Αυτή την ώρα, οι μπούκιδες, δίνουν φαβορί την Γέοβιλ. Η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα όμως είναι η Ρότσντειλ.
      Το Momentum δείχνει Ροτσντέιλ και η απόδοση της στο 2,65 μοιάζει σχετικά καλή.

      Διαγραφή
    3. Σουίντον - Κόλτσεστερ
      Nα λοιπόν που η φορμαρισμένη Σουίντον, αρχίζει να ξεφορμάρεται.
      Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι έχασε απο την Ρότσντειλ με 2-3, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την απογοητευτική Γέοβιλ.

      Απο την άλλη μεριά η Κόλτσεστερ δείχνει να ανακάμπτει και να αναγεννιέται. Στα τελευταία 3 παιχνίδια της έφερε 2 εντός έδρας νίκες και μια εκτός έδρας ισοπαλία.
      Σε σύνολο 6 τελευταίων αγώνων τόσο η Κόλτσεστερ όσο και η Σουιντον έχουν 3 νίκες, 2 ισοπλίες και 1 ήττα - αλλά το momentum ίσως μας προϊδεάζει ότι η Σουίντον είναι στο κατέβασμα της και η Κόλτσεστερ στο ανέβασμα της.

      Προϊστορια στην έδρα της Σουίντον
      3 νίκες Σουίντον, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες Κόλτσεστερ.

      Θεωρώ πολύ μεγάλο το 4,5 του διπλού της Κόλτσεστερ. Ίσως αξίζει κάποιος να το σκεφτεί μήπως θέλει μπουμπούνισμα.

      Διαγραφή
    4. Ντονκάστερ - MK Ντονς 2 στο 2,4 αυτή την ώρα
      Όλνταμ - Μπράντφορντ 1 στο 2,2 αυτή την ώρα
      Ίσως αξίζουν της προσοχής μας καθώς η Ντον και η Όλνταμ είναι απο τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας.

      Να ανέβαινα και λίγο οι αποδόσεις θα ήταν καλύτερα.

      Διαγραφή
    5. ΑΓΓΛΙΑ - LEAGUE 2
      Λούτον - Νορθάμπτον
      Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Κυριολεκτικά πετάει. Μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, ενώ στα 8 τελευταία παιχνίδια της έχει 7 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.
      Η ομάδα ήδη έχει φτάσει στην 3η θέση και πλέον κτυπάει στα ίσια την άνοδο της στην Αγγλία 1. Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας - αμέσως μόλις προάχθηκε απο την Κόνφερενς στην Αγγλία 2.

      Η Νορθάμπτον αρχίζει να μην πατάει καλά στην κατηγορία. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της έχει 1 νίκη - 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η ομάδα είναι καθαρά ντεφορμέ (έχασε και τα 3 τελευταία παιχνίδια) και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ματς όπου αν και προηγήθηκε με 1-0 στην αρχή του αγώνα με την Όξφορντ, στο τέλος έχασε με 1-3.

      Στα συν για την Λούτον και η ευνοϊκή παράδοση.

      Ο ΑΣΣΟΣ της Λούτον 2,1 με ικανοποιεί. Το περίμενα να τον δω στο 1,8.

      Διαγραφή
    6. Μόρκαμπ - Έξετερ
      Οι 2 ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, κυρίως απο τα αλώνια της Κόνφερενς. Με γηπεδούχο την Μόρκαμ έχουμε 1 νίκη Μόρκαμ - 4 ισοπαλίες και 2 νίκες Έξετερ.

      Ο άσσος στο 2,1 είναι μάλλον χαμηλός - καθώς η Έξετερ διανύει περίοδο φόρμας. Εχθές κέρδισε την προτοπόρο Γουίκομ με 2-1 (εντός έδρας).
      Πιθανότατα το διπλό της Έξετερ στο 3,4 να έχει αξία.

      Διαγραφή
  14. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - BUNDESLIGA

    Λεβερκούζεν - Σάλκε (25/10 19:30)
    Τρομακτικά μεγάλη απόδοση το 2 της Σάλκε. Έ, όχι και 4,5 η Σάλκε. Δηλαδή με ποιόν παίζει?? Με κανένα φόβητρο?? Με την Μπάγερν Λεβερκούζεν παίζει που στα 6 τελευταία της παιχνίδια έχει 1 νίκη 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ εντός έδρας έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες.
    Η φόρμα της Σάλκε είναι ελαφρώς καλύτερη από αυτήν της Λεβερκούζεν. Στα 4 τελευταία έχει 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ πνέει άνεμος αισιοδοξίας και μετά την πρόσληψη του Ντι Ματέο.

    Η προϊστορία είναι μάλλον ευνοϊκή για τη Λεβερκούζεν όπου τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε : 6 νίκες Λεβερκούζεν - 1 ισοπαλία και 4 νίκες Σάλκε.
    Ωστόσο το διπλό της Σάλκε στο 4,5 είναι προκλητικότατο, ενώ το 2 Draw no bet στο 3,3 είναι ακόμη πιο δελεαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ (24/10 21:30)
      Ο άσσος της Βόλφσμπουργκ στο 1,66 είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι και πολύ δύσκολο.
      Προσέξτε!!!
      Εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία.
      Εκτός έδρας η Μάιντς έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες. Η Μάιντζ είναι αήττητη σε 8 αγώνες.
      Προϊστορία : 3 νίκες Βόλφσμπουργκ, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες Μάιντς.

      Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι, ο άσσος δεν παίζεται.
      Μια ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3,75 για φίλημα!!!

      Διαγραφή
    2. Γκλάντμπαχ - Μπάγερν (26/10 18:30)
      Το να κοντράρεις την Μπάγερν θέλει πολύ μεγάλα κότσια και το κυριότερο το πιο πιθανό είναι να χάσεις λεφτά πετώντας στον κουβά το δελτίο σου.
      Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Γερμανία μόνο μια ομάδα θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στη Μπάγερν και αυτή είναι η Γκλάνμπαχ.
      Καταρχήν αν κοιτάξουμε την προϊστορία δεν την φοβάται. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε : 2 νίκες η Μπορούσια, 5 ισοπαλίες και 3 νίκες οι Βαυαροί.

      Μετά την άμυνα της Μπάγερν που έχει δεχτεί στη Γερμανία μόλις 2 γκολς, η επόμενη καλύτερη είναι της Γκλάντμπαχ που έχει δεχτεί 4.

      Η Μπάγερν εκτός έδρας έφερε ισοπαλίες με τη Σάλκε και με το Αμβούργο, ενώ κέρδισε την Κολωνία.
      Και οι 2 ομάδες είναι φορμαρισμένες και τα χαρτιά δείχνουν ότι πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου.

      Διπλό στο 1,4 σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορώ να παίξω.
      Το Χινάρι φαντάζει καλή περίπτωση όταν πληρώνει μάλιστα 4,45.
      Για τους πιο ριψοκίνδυνους υπάρχει και το 1 Draw no bet στο 5,8.

      Διαγραφή
    3. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 2Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
      Καϊζερσλάουτερν - Φορτoύνα Ντ.

      Σε δαιμονιώδη φόρμα η Φορτούνα του Ντίσελντροφ Στα 7 τελευταία παιχνίδια μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες. Εκτός έδρας είναι αήττητη και μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με τέρματα 11-3.
      Δύναμη στην έδρα της η Καιζερσλάουτερν με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορεί να δίνεται τόσο grand φαβόρα απέναντι στην Φορτούνα. Όχι και 1,8 ο άσσος της Λάουτερν - ειδικά όταν δύο φορές στην έδρα της Λάουτερν κέρδισε και τις δύο η Φορτούνα (2013 και 2009).

      Η αξία είναι προς τα δεξιά και προς το διπλό του 4,35 - σεβόμενος όμως την δυναμική της Λάουτερν και την δύναμη της έδρας της παίρνω την ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

      Πρόκειται γα μεγάλο ντέρμπι και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3,55 είναι λουκουμάκι.

      Διαγραφή
    4. Σεντ Πάουλι - Καρλσρούη (25/10 14:00)
      Η Σεντ Πάουλι βρίσκεται σε ανοδικό Momentum και σε καμιά περίπτωση δεν της άξιζε να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τώρα όμως ανεβαίνει και ήδη μετράει 2 νίκες στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αντίθετα η Καρλσρούη βρίσκεται σε πτωτικό Momentum. Στα 4 τελευταία παιχνίδια έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

      Ο ΑΣΣΟΣ στο 3 είναι πρόκληση. Δεν αντιλαμβάνομαι απο που προκύπτει φαβοριτισμός της Καρλσρούης.
      Άκου 2,3 η Καρλσρούη σε εκτός έδρας αγώνα με την Σαν Πάουλι. Αν είναι δυνατόν.
      Η ευκαιρία είναι στο 3 της Σαν Πάουλι.

      Διαγραφή
    5. Ντάρμσταντ - Νυρεμβέργη (27/10 21:15)
      Πέρσι τις 2 ομάδες τις χώριζαν 2 κατηγορίες. Φέτος παίζουν στην ίδια κατηγορία, αλλά το brand name της Νυρεμβέργης είναι σίγουρα βαρύτερο. Οι μπούκιδες βγάζουν στο κλαρί την Νυρεμβέργη στο 3 και η οποία Νυρεμβέργη δείχνει να βρίσκει την ηρεμία της και την απαραίτητη χημεία και να ανεβαίνει. Στα 3 τελευταία πέτυχε 2 νίκες με Λειψία 1-0 εντός, Λάουτερν 3-2 εντός και έφερε 1-1 στο Μπόχουμ. Έπαιξε με ομαδάρες και τα πήγε θαυμάσια.Σίγουρα η ομάδα είναι βελτιωμένη.

      Εμένα η Ντάρμσταντ δεν με πείθει και δείχνει ότι αρχίζει να ξεφουσκώνει. Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της έφαγε μια ξεγυρισμένη 4άρα απο την Φορτούνα Ντ.

      Μου είναι αδύνατο να αγνοήσω το διπλό σε αποδόσεις που έχουν μπροστά το 3

      Διαγραφή
  15. ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
    Σαμπντόρια - Ρόμα (25/10 21:45)
    Όταν έχει φάει 7άρα και μάλιστα εντός έδρας μικρή σημασία έχει αν την έφαγες απο την Μπάγερν Μονάχου. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορούν οι μπούκιδες να σε βγάζουν στο κλαρί σε απόδοση κάτω απο το 2. Πολύ περισσότερο όταν παίζεις εκτός έδρας με μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως η Σαμπντόρια.

    Η προϊστορία στη Γένοβα δίνει : 3 νίκες Σαμπντόρια, 4 ισοπαλίες και 3 νίκες Ρόμα.
    Φαβορί η Ρόμα ΝΑΙ, αλλά όχι στο 1,9. Η αξία είναι προς την Σαμπ όπου η νίκη της δίνεται στο 4 η ισοπαλία στο 3,35 και ο ΑΣΣΟΣ Draw no bet στο 2,8.

    Δύσκολο παιχνίδι και σε καμιά περίπτωση οι αποδόσεις που δίνουν οι μπούκς δεν είναι αντιπροσωπευτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσεζένα - Ίντερ (26/10 19:00)
      Η Ίντερ εκτός έδρας έφαγε τριάρα απο την Φιορεντίνα, ενώ δεν κέρδισε ούτε στο ΄Παλέρμο (ισοπαλία 1-1), ούτε στο Τορίνο (0-0).
      Η Τσεζένα εντός έδρας δεν έχασε απο την Μίλαν (ισοπαλία 1-1) , έφερε ισοπαλία με την Έμπολι 2-2 και κέρδισε την Πάρμα 1-0.

      Τα πρώτα δείγματα γραφής της Ίντερ είναι ξεκάθαρα και παρόμοια με τα προηγούμενα χρόνια - απο τότε που έφυγε ο Μουρίνιο. Όπου βλέπεις Ιντερ δεν την ποντάρεις ποτέ γιατί το πιθανότερο είναι να σε στείλει στον κουβά, ενώ η απόδοση που θα σου δώσει ο μπούκις θα είναι μικρή.

      Στο 1,6 η Ίντερ και είναι για γέλια να αγοράζει κάποιος αυτή την αλλοπρόσαλλη ομάδα σε αυτές τις τιμές.

      Εγώ βλέπω ισοπαλία. Δεν θα παραξενευτώ όμως να χάσει η Ίντερ.

      Διαγραφή
  16. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    Τελευταία αγωνιστική και υπάρχουν 3 ματς φωτιά σε σύνολο 6 αγώνων.

    Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα (24/10 21:45)
    Παραδοσιακά η Γιου Σι Ντι σώνεται τις τελευταίες αγωνιστικές. Φέτος όμως δεν πρόκειται την τελευταία αγωνιστική να σωθεί. Το καλύτερο που μπορεί να πετύχει είναι να τερματίσει προτελευταία και να διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ.
    Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζει αυτόν τον αγώνα η Γιου Σι Ντι και τερματίζει προτελευταία. Αν δεν κερδίσει και την προσπεράσει Άθλοουν Τάουν ή ισοβαθμήσουν τότε η Γιου Σι Ντι υποβιβάζεται.

    Αν δεν μπορεί να κερδίσει η Γιου Σι Ντι την αδιάφορη Ντροχέντα, η οποία δεν είναι και κανένα φόβητρο τότε να πέσει κατηγορία και εγώ να πάω στον Κουβά.

    Στο 2,37 τον έχω ήδη αγοράσει τον ΆΣΣΟ.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Άθλοουν Τάουν - Μπρέι (24/10 21:45) Αστεία απόδοση το 1,66 στον Ασσο, την στιγμή που η Άθλοουν δεν έχει πλέον την τύχη στα χέρια της. Κρίμα για την ομαδούλα που έκανε φιλότιμη προσπάθεια την τελευταία περίοδο για να σωθεί, με αποκορύφωμα την μεγαλειώδη νίκη της με 2-0 επι της ομαδάρας Σεντ Πατρίκς και μάλιστα εκτός έδρας.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Ντάνταλκ - Κορκ Σίτι (24/10 21:45)
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο νικητής βγαίνει πρωταθλητής Ιρλανδίας. Με ισοπαλία πρωταθλήτρια η Κόρκ.
    Για άλλη μια χρονιά η Νταντάλκ αυτοκτονεί και φαίνεται ότι με τις γκελες των τελευταίων αγωνιστικών θα ξαναχάσει το πρωτάθλημα ενώ μερικές αγωνιστικές πριν φαινόταν αδιανόητο ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο..

    Και οι 2 ομάδες θέλουν το πρωτάθλημα όσο δεν πάει άλλο. Στην Ιρλανδία είναι δύσκολο να πάρεις πρωτάθλημα και είναι 7 με 8 ομάδες που παίρνουν πρωταθλήματα.. Σήμερα παίρνεις τίτλο και μετά κάνεις μπόλικα χρόνια να ξαναπάρεις τίτλο.

    Θα πέσουν κορμιά!!!!!!!!!!!!!!
    Το momentum η ψυχολογία δείχνουν Κόρκ.
    Το bran name είναι η Νταντάλκ και είναι και γηπεδούχος.
    Δεν μπορώ να παίξω Νταντάλκ στο 1,85 σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Νομίζω ότι η πιο φορμαρισμένη Κορκ θα πάρει αποτέλεσμα και θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

    Προτιμώ να δω το παιχνίδι και όχι να το ποντάρω. Αν βρω καναλάκι που να δείχνει την Παρασκευή Νταντάλκ - Κορκ τότε θα απολαύσω ένα καυτό Ιρλανδικό ματσάκι.

    Απο θέμα απόδοσης ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ Νταντάλκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νταντάλκ πρωταθλήτρια Ιρλανδίας. Με 2 τέρματα στο 2ο ημίχρονο επικράτησε της Κορκ με 2-0. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλύτερη της Κόρκ - απλώς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιριούλες που είχε. Το πρώτο γκολ έγινε μεγάλη γκέλα της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να το είχε πάρει και η Κόρκ, αλλά στις τελικές προσπάθειες της ήταν άστοχη.
      Μετά το ματς ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και όλος ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και έγινε μια αγκαλιά με τους παίκτες της Νταντάλκ.

      Αντίθετα κλάμα έπεσε στο Άθλοουν Σίτι. Η γηπεδούχος έφερε 1-1 με την Μπρέι και υποβιβάστηκε.
      Η Γιου Σι Ντι κέρδισε 1-0 την αδιάφορη Ντροχέντα και θα παίξει την παραμονή της σε μπαράζ.

      Διαγραφή
  17. Μονό αποδεκτό 50 μονάδες στο Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα στο 1 σε απόδοση 2,37

    ΚΑΒΑ 1703 - 50 = 1653 μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα 1-0
      Επιστροφή 50Χ2,37=118,5

      ΚΑΒΑ 1653+118,5=1771,5 μονάδες

      Διαγραφή
  18. ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ 177. Ολυμπιακος Πειραιως - Γιουβεντους. Δειχνει σημεια ανακαμψης ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας μας και θα μπει στο Γ. Καραισκακης να δει στα ματια την μεγαλη κυρια του Καμπιονατο. Ο Ολυμπιακος θυμαται εκεινο το 7-0 τω καιρω εκεινο και βλεπει σαν μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να νικησει την Γιουβε στον θεσμο του Τσαμπιονς Λιγκ. Ποιος ειπε οτι η Γιουβεντους ειναι αχτυπητη; Εμεις εδω λεμε οτι θα πεσουνε κορμια σημερα το βραδυ. Μισο μισο το ματς και αν ο Ολυμπιακος πιστεψει σε αυτο που κανει τοτε μπορει να παρει και το ματς. Εμεις εδω παιζουμε Θρυλο καθως ειδαμε οτι υπαρχει αντιδραση και οτι η ομαδα ξυπναει αγωνιστικα. Το σημειο 1 με αποδοση στο 3,55. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑ ΕΙΝΑΙ .... Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ ....ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΗ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΑΣΚΑΛΕ ΧΑΣΑΜΕ... ΒΓΑΛΕ 4 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ...ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ .. ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.. ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά δεν υπάρχουν αυτά. 4 ανατροπές???
      Εγώ λέω να παίξετε εσείς με το δικό σας ένστικτο. Αν παίξει όλη η Ελλάδα με το ένστικτο ΕΝΟΣ τότε όλη η Ελλάδα θα πάει σίγουρα κουβά.
      Ο καθένας βάζει το μυαλό του και το ένστικτο του. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ - ΠΟΤΕ!!!

      Διαγραφή
  20. ΤΖΑΚ-ΠΟΤ TZOKER Διανεμόμενα Κέρδη 7.636.731,18 EURO ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για σήμερα Σάββατο
    Καϊζερσλάουτερν - Φορτoύνα Ντ. Χ στο 3,7
    Γέοβιλ - Ρότσντεϊλ 2 στο 2,55
    Σκάνθορπ - Νοτς Κάουντι 2 στο 2,6
    Λεβερκούζεν - Σάλκε 2 Draw no bet στο 3,7

    Ζητούμενα 3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 15 μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΑΔΑ
      Πορτ Βέιλ - Λέιτον Όριεντ 2 στο 2,62
      Λούτον - Νορθάμπτον1 στο 2,02
      Ποντάρισμα 20 μονάδες

      Άρα ΚΑΒΑ 1771,5-15-20 = 1736,5 μονάδες

      Διαγραφή
    2. Απο την 4άδα πέρασε το Χινάρι και τα διπλά των Νοτς Κάουντι, Ροτσντείλ. Η Σάλκε δεν μας έκανε το χατήρι - ήταν άχρωμη άοσμη και άγευστη. Δίκαιη η νίκη της Λεβερκούζεν.
      Οπότε επιστροφή 73,59 ευρώ

      Για αύριο Κυριακή (έχει και το Ντάλας που είναι βραδινό)
      Ντάλας - Πόρτλαντ 1 στο 1,9
      Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ Χ στο 3,85
      Χάλμσταντ - Φάλκενμπεργκ 2 στο 2,87

      Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

      Άρα ΚΑΒΑ = 1736,5+73,59-20 = 1790 μονάδες

      Διαγραφή
    3. Έτσι για τη φάση ...
      Τοκουσίμα Βόρτις - Ναγκόγια 2 στο 1,61
      Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1 στο 1,7
      30 μονάδες ----> κάβα 1760

      Διαγραφή
    4. Χάλμσταντ - Φάλκενμπεργκ ΔΥΝΑΤΟ 2
      και γιατί όχι Σάντεφιορντ - Χόνεφος 2 στο 7,25??

      Διαγραφή
    5. 20 μονάδες στο μονό αποδεκτό Χάλμσταντ - Φάλκενμπεργκ 2 στο 3,05
      ΚΑΒΑ 1740

      Διαγραφή
    6. Τοκουσίμα Βόρτις - Ναγκόγια 0-2
      Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1
      Επιστροφή 82,11

      ΚΑΒΑ 1740+82,11=1822,11

      Διαγραφή
  22. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ 167 176 161 166 ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΣΕΛΤΙΚ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ 2DNB @ 11,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://prntscr.com/50j5ad

    Ντεφορμέ η Τσέστερφιλντ καθώς στα 8 τελευταία παιχνίδια της νίκησε μόλις 1 φορά (3-2 τη Σέφιλντ Γιουν εντός έδρας) έφερε 3 ισοπαλίες και έχασε 4 φορές. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα 5 απο τα 8 τελευταία παιχνίδια τα έδωσε εκτός έδρας, αλλά και εντός έδρας η ομάδα δεν είναι ιδαίτερα αξιόπιστη. Σε 6 εντός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

    Η Σουίντον ενώ ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας στα 3 τελευταία παιχνίδια της έχει γκελάρει, έχοντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Άρα υπάρχει εδώ ένα θεματάκι σχετικά με το φορμάρισμα της Σουίντον. Αν η Σουίντον ήταν όπως πριν 3 αγωνιστικές το διπλό στο 3 θα το έπαιρνα δίχως δεύτερη σκέψη. Τώρα επιλέγω το 2 στο 2,95 με πόνο ψυχής και μόνο αν οι ειδήσεις βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Τάκη μάγκα.
      Πάλι ζωγράφισες.

      Μάκης

      Διαγραφή
    2. Πριν πάρει ο Μουρίνιο στην Ίντερ οι παίκτες έπαιζαν Ίντερ σε υπερβολικά χαμηλά αποδόσεις και ενίοτε κουβαδιάζονταν. Μόλις ήρθε ο Μουρίνιο αυτομάτως η Ίντερ έγινε αξιόπιστη. Μετά τα πράγματα επανήλθαν στη φυσιολογική τους ροή. Δηλαδή όποιος μακροπρόθεσμα ποντάρει Ίντερ σε χαμηλές αποδόσεις είναι για κουβά μεγατόνων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΝΤΕΡ. Ίντερ μόνο για κόντρα ή διαφορετικά αφήνω το ματσάκι στην ησυχία του

      ΙΝΤΕΡ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
      http://prntscr.com/50v35y

      Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό την Ίντερ στο 1,75 δεν πρόκειται να την στηρίξω.
      Η Σαμπντόρια του Μιχαήλοβιτς είναι δυσκολοκατάβλητη. Απόδειξη τα μόλις 4 τέρματα που έχει δεχθεί σε σύνολο 8 αγώνων. Είναι η 2η καλύτερη άμυνα μετά απο αυτή της Γιούβε που έχει δεχθεί 3 τέρματα.

      Πρόσφατη προϊστορία : 5 νίκες Ίντερ, 5 ισοπαλίες

      Να προτείνω ισοπαλία??? Και αν επιτέλους σπάσει η προϊστορία. Κάποτε όλες οι προϊστορίες χαλάνε.

      Διαγραφή
    3. 1-0 με πέναλτι στο 90 η Ίντερ.
      Μάλλον το αποτέλεσμα ήταν άδικο καθώς η Σαμπ ήταν καλύτερη.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.