Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αγώνες 19-20-21-22 Σεπτεμβρίου

Άθλοουν Τάουν - Μποέμιανς 
 6 αγωνιστικές απέμειναν στην Ιρλανδία και η Μποέμιανς είναι αδιάφορη, καθώς φέτος σώθηκε πολύ άνετα - σε αντίθεση με πέρσι. Η νεοφώτιστη Άθλοουν είναι τελευταία με 16 βαθμούς και αυτή την ώρα υποβιβάζεται. Υπολείπεται 3 βαθμούς απο την προτελευταία Γιου Σι Ντι που έχει 19 βαθμούς και θα παίξει μπαράζ παραμονής. Στη 10η θέση είναι η Μπρέι με 22 η οποία αυτήν την ώρα σώνεται.
 Στην 9η θέση είναι η Μποέμιανς με 31 βαθμούς αδιάφορη και με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Δεν λέω ότι επειδή είναι αδιάφορη η Μποέμιανς θα κάτσει να χάσει. Εκεί είναι Ιρλανδία δεν έχει τέτοια ωραία σαν αυτά που έχουμε στην Σούπα Λήγκα με τις Ελληνικές ομαδάρες που τις τελευταίες αγωνιστικές γεμίζουμε απο Ρεάλ και Μπαρτσελόνες. Το ξεκαθαρίζω ότι στην Ιρλανδία τα ματσάκια θα παιχτούν - απλώς εγώ επισήμανα ότι η μία (Άθλοουν) έχει κίνητρο και καίγεται ενώ η άλλη (Μποέμιανς) σφυρίζει διάφορα.
Θα μου πει κάποιος ότι αυτή η Άθλοουν είναι ένα ραμολιμέντο και σε 27 συνολικούς αγώνες έχει μόλις 3 νίκες (όλες εντός έδρας). Μάλιστα πότε νίκησε τελευταία φορά το έχει ξεχάσει. Πριν 9 αγωνιστικές νίκησε για τελευταία φορά την Λίμερικ με 3-0. Έκτοτε σε 8 παιχνίδια έχει 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πάντως τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της.
Φέτος για το πρωτάθλημα η Άθλοουν έχει παίξει με την Μποέμιαν άλλες 2 φορές. Εντός έδρας έχασε με 1-3, ενώ εκτός έδρας έφερε ισοπαλία 2-2.
Ο άσσος σε τιμές κοντά στο 3 είναι επιλογή κινήτρου. Δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά σίγουρα οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα. Ίσως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να διαφύγουν απο την τελευταία θέση που οδηγεί στην χαμηλότερη κατηγορία.

Λίμερικ - Κορκ Σίτι
Η Κόρκ αν θέλει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα τότε αυτό το ματς πρέπει οπωσδήποτε να το νικήσει. Έχει 6 βαθμούς λιγότερους απο την Νταντάλκ - αλλά έχει και ένα αγώνα λιγότερο, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει με την πρωτοπόρο Νταντάλκ εκτός έδρας.
Η Λίμερικ δεν πάει για τίποτα απολύτως. Σφυρίζει αδιάφορα.
Εκτός έδρας η Κόρκ έχει 8 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 17 υπέρ και 12 κατά, ενώ η Λίμερικ εντός έδρας έχει 5 νίκες 1 ισοπαλία και 7 ήττες, έχοντας βάλει 17 τέρματα ενώ έχει φάει 21.
Είναι καλύτερη ομάδα η Κόρκ και έστω με 1-0 θα το πάρει το ματς.
Η Κόρκ σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2 είναι λίαν ικανοποιητικές.


Σαρλερουά - Ζ. Βάρεγκεμ
Υπό διάλυση η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Καμιά σχέση η ομάδα με την περσινή εκπληκτική ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση του Βελγικού πρωταθλήματος και έχοντας την πιο δυνατή έδρα όπου και παρέμεινε αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα.
Φέτος η ομάδα είναι ραμολιμέντο. Ανασταίνει μέχρι  και νεκρούς. Μια ομάδα δίχως αρχή και τέλος.
Απο τους ομίλους του Γιουρόπα Καπ αποκλείστηκε απο κάποια απίθανη Σόλιγκορσκ, καθώς έχασε εντός έδρας με 2-5.
Κατόπιν  για το Βελγικό πρωτάθλημα και μετά απο 7 αγωνιστικές είναι προτελευταία με 7 βαθμούς. Το ρεκόρ της είναι 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει βάλει 9 τέρματα και έχει δεχθεί 13.
Έχει χάσει με 1-4 απο την Μπέβερεν εντός έδρας και εκτός έδρας με 1-3 απο τη Γάνδη και 1-2 απο τη Λόκερεν. Νίκησε τελευταία και μοναδική φορά μέχρι στιγμής την 1η αγωνιστική την Κότραικ με 2-0.
Όλα τα παραπάνω όμως δεν εμποδίζουν τους μπούκιδες να βαφτίζουν φαβορί την Βάρεγκεμ και να την προσφέρουν σε αποδόσεις λίγο μεγαλύτερες του 2.
Η Σαρλερουά βέβαια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και θέλει να σώσει την κατηγορία, όσο γίνεται πιο χαλαρά και εύκολα. Έχει 7 βαθμούς (1 περισσότερο απο την Βάρεγκεμ) με ρεκόρ 2-1-4 και τέρματα 8-10.
Με γηπεδούχο την Σαρλερουά βλέπουμε ότι η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι απο τους καλύτερους πελάτες της.
5 νίκες Σαρλερουά, 1 ισοπαλία και 2 νίκες Βάρεγκεμ
22/02/14 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 3:2
03/03/13 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 0:1
05/02/11 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 2:0
28/02/10 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 0:0
25/04/09 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 1:0
01/12/07 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 2:3
19/05/07 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 2:1
22/04/06 Σαρλερουά - Ζούλτε Βάρεγκεμ 2:0
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δίνεται η Σαρλερουά σε τιμές μεγαλύτερες του 3. ΆΣΣΟΣ σε τιμές 3 και άνω.

Περουβέλτς - Γκενκ
Πολύ πιθανή η ισοπαλία, καθώς η Γκένκ είναι μαιτρ του είδους. Έχει 5 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να παίξω Μουσκρόν σε τιμές πέριξ του 2,2.

Οστάνδη - Γάνδη
Ότι η Γάνδη φέτος θα εμφανιζόταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική ήταν αναμενόμενο και το έχω γράψει. Όμως η Οστάνδη είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σε 7 αγώνες έχει πετύχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Τελευταίο θύμα της η Σταντάρ Λιέγης που την ισοπέδωσε με 5-3 εκτός έδρας μάλιστα.. Έτσι η Οστάνδη βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Γάνδη με 13 βαθμούς.
Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και θα βολευτούν με την ισοπαλία, όπως συνέβηκε και πέρσι τις 2 φορές που έπαιξαν με γηπεδούχο την Οστάνδη.
26/04/14 Οστάνδη - Γάνδη 1:1
08/02/14 Οστάνδη - Γάνδη 0:0
12/03/05 Οστάνδη - Γάνδη 1:2
19/12/98 Οστάνδη - Γάνδη 2:2
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Μπέβερεν - Σταντάρ Λ.
Ε όχι και να παίξω και το ραμολιμέντο την Σταντάρ Λιέγης ότι θα κερδίσει σε τιμές του 1,6 με 1,7 το πολύ. Γιατί??? Επειδή λέγεται Σταντάρ Λιέγης και πέρσι τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα?? Άλλο το πέρσι και άλλο το φέτος. Φέτος η ομάδα δεν βλέπετε και είναι αποδυναμωμένη.
Το παιχνιδάκι ή το αφήνεις ήσυχο ή παίρνεις το άσσο του 5 ή την ισοπαλία.


Ραπίντ Βιέννης - Βόλφσμπεργκερ
Πρώτη στο Αυστριακό πρωτάθλημα η Βακ Πέλετς με 21 βαθμούς σε 8 αγώνες. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας την Σάλτσμπουργκ αν και έπαιζε για περισσότερο απο 1 ημίχρονο με 10 παίκτες. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη, σφικτή στην άμυνα και ταχύτατη τις αντεπιθέσεις. Στις 8 πρώτες αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα - ενώ έχει πετύχει 19. Έχει μόνο 1 ήττα απο την Νέουσταντ εντός έδρας και αυτή ήταν η μοναδική φορά που οι μπούκιδες έβγαλαν στο καρί την Βάκ Πέλετς ως μεγάλο φαβορί.
Ότι και να πούμε η Βακ Πέλετς είναι ομαδάρα - σε αντίθεση με την Ραπίντ Βιέννης που μέχρι στιγμής διανύει μια μετριότατη πορεία. Σε 7 αγώνες έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 8 - 11.

Και όμως οι μπούκιδες δίνουν φαβορί την Ραπίντ λόγω του ένδοξου παρελθόντος. Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις. Ακόμη και την προίστορία των τελευταίων 2 ετών να δούμε - η Ραπίντ δεν την κερδίζει την Βακ Πέλετς. Την κέρδισε μόνο μια φορά πέρσι, προς το τέλος του πρωταθλήματος, όταν η Βακ Πέλετς ήταν αδιάφορη.
Μεγάλη πρόκληση το 2 σε τιμές πάνω απο το 3.

Τουν - Λουκέρνη
Ρισκάρω να πω ότι η βαθμολογική θέση της Λουκέρνης είναι πλασματική και το μόνο που της λείπει είναι μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Μετά απο 8 αγώνες η ομάδα είναι τελευταία έχοντας 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.  Και οι 5 ισοπαλίες είναι με το ίδιο σκορ 1-1 (Σιόν, Γκρασχόπερς, Ζυρίχη και Ααράου εντός, ενώ με την Βαντούζ η ισοπαλία ήταν εκτός έδρας).
Οι 3 ήττες της ήταν μάλλον φυσιολογικές και ήταν και οι 3 εκτός έδρας (Βασιλεία 3-0, Σεν Γκάλεν 2-1, Γιουνγκ Μπόις 3-2).
Θεωρώ ότι η Λουκέρνη είναι καλύτερη ομάδα απο την Τούν και ας βρίσκεται η Τουν στην 3η θέση με 13 βαθμούς.
Η πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Τουν λέει :
4 νίκες Τουν - 6 ισοπαλίες - 2 νίκες Λουκέρνη
Το διπλό που προσφέρουν οι μπούκιδες σε τιμές πάνω απο το 4 είναι εξωπραγματικό.
Το ματσάκι έχει πολύ ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι η Λουκέρνη δεν θα χάσει και έχει πολύ μεγαλύτερη τύχη να πάρει το ματς από ότι δείχνει η απόδοση που της δίνουν οι μπούκιδες.
Άρα 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 3 ή ΙΣΟΠΑΛΙΑ ή Χ2 διπλή ευκαιρία σε τιμές κοντά στο 2.

Σεντ Γκάλεν - Γκρασχόπερς
Δεν μπορεί να μην ξυπνήσει η Γκρασχόπερς και να συνεχίζει να απογοητεύει στην Ελβετία. Θα ξυπνήσει. Ίσως η αφύπνιση της να έχει ήδη συμβεί μετά την μεγαλειώδης νίκη με 3-1 επι της Βασιλείας την προηγούμενη αγωνιστική.
Η πρόσφατη προϊστορία με γηπεδούχο την Σεντ Γκάλεν λέει :
3 νίκες Σεντ Γκάλεν - 6 ισοπαλίες - 9 νίκες Γκρασχόπερς
Το διπλό που προσφέρουν οι μπούκιδες σε τιμές πάνω απο το 3 είναι εξωπραγματικό.
Η Σεν Γκάλεν δεν θα έπρεπε να δινόταν τόσο μεγάλο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Με εξαίρεση  την εκτός έδρας νίκη επι της Βασιλείας δεν έχει κάνει κάτι τόσο εξαιρετικό για να βαφτίζεται φαβορί.
Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισόβαθμες στο πρωτάθλημα. Η Σεντ Γκάλεν έχει 9 βαθμούς η Γκρασχόπερς 8.
Εντός έδρας η Σεντ Γκάλεν έχει ρεκόρ 1-2-1, ενώ η Γκρασχόπερς έχει εκτός έδρας ρεκόρ 1-1-2.
Θεωρώ ότι η Γκρασχόπερς δεν χάνει και μετά την νίκη επι της Βασιλείας θα ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί.
Διπλό σε τιμές μεγαλύτερες του 3 (αν και καραδοκεί η ισοπαλία).

Φίτεσε - Χέρενφεν
Εκπληκτικό ξεκίνημα απο την Χέρενφεν. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη αγωνιστική όπου έχασε, εντός έδρας, απο την Ντόρντρεχτ με 1-2 κατόπιν ήρθε η ισοπαλία με την Φέγενορντ 1-1 εκτός έδρας και 3 σερί νίκες με Εξελσιορ 2-0 (εντός έδρας), Ουτρέχτη 3-1 (εντός έδρας) και Αλκμααρ 1-0 (εκτός έδρας). Έτσι η Χέρενφεν βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, έχοντας μόλις 2 βαθμούς λιγότερους απο την πρωτοπόρο Αιντχόβεν.
Η αλήθεια είναι ότι η Φίτεσε είχε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έπαιξε με Άγιαξ (εκτός έδρας ήττα με 4-1), Τσβόλε (εκτός έδρας ήττα με 2-1) και Αιντχόβεν (εκτός έδρας ήττα με 2-0). Έτσι βρίσκεται προτελευταία με 4 βαθμούς επιτυγχάνοντας την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στην εντός έδρας νίκη επι της Εξέλσιορ με 3-1.
Έτσι λοιπόν η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, ίσως να είναι και λίγο πλασματική - όμως δεν είναι δυνατόν οι μπούκιδες να δίνουν φαβορί του 1,8 και κάτω τη Φίτεσε, ενώ την Χέρενφεν να την στέλνουν σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 4.
Ας δούμε και λίγο την προϊστορία απο το 2004 και κατόπιν
1 νίκη Φίτεσε, 5 ισοπαλίες και 5 νίκες Χέρενφεν
29/03/14 Φίτεσε - Χέρενφεν 2:2
06/10/12 Φίτεσε - Χέρενφεν 3:3
01/10/11 Φίτεσε - Χέρενφεν 1:1
12/03/11 Φίτεσε - Χέρενφεν 1:1
14/03/10 Φίτεσε - Χέρενφεν 0:1
03/02/09 Φίτεσε - Χέρενφεν 1:0
11/11/07 Φίτεσε - Χέρενφεν 0:1
29/11/06 Φίτεσε - Χέρενφεν 1:3
13/08/05 Φίτεσε - Χέρενφεν 2:2
16/04/05 Φίτεσε - Χέρενφεν 1:3
24/01/04 Φίτεσε - Χέρενφεν 0:1
Γενικώς λοιπόν η Χέρενφεν όταν παίζει εκτός έδρας τη Φίτεσε δεν χάνει την τελευταία 15ετία. Δεν μπορώ να δω νίκη της Φίτεσε και μου είναι αδύνατον να παίξω Φίτεσε σε τιμές 1,8 και κάτω.
Αντίθετα το διπλό σε τιμές μεγαλύτερες του 4 είναι μια παικτική αξία, βλέπω όμως δύσκολο να κάνει η Χέρενφεν δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη.
Άρα ΙΣΟΠΑΛΙΑ ή Χ2 διπλή ευκαιρία σε τιμές μεγαλύτερες του 2.

Φέγενορντ - Άγιαξ
Η φετινή Φέγενορντ δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή. Έφυγε ο Κούμαν, πήρε μαζί του τον Πελέ, έχασε και μερικούς ακόμη πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και να η ομαδάρα απο μοντέλο πως κατάντησε μπορντέλο!!!! Μετά απο 5 παιχνίδια έχει πετύχει την μοναδική της νίκη την 1η αγωνιστική όπου επιβλήθηκε (άδικα) με 1-0 εκτός έδρας της Ντε Χάαγκ με τέρμα στο 91'. Απο τότε πέφτουν σφαλιάρες. Έφερε δύο ισοπαλίες με Χέρενφεν (εντός έδρας 1-1), Τβέντε (εκτός έδρας 0-0) , ενώ έχασε απο την Ουτρέχτη με 1-2 εντός έδρας και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε και απο την Βίλεμ με 1-2 εντός έδρας. Η Φέγενορντ παραπαίει!!!!!!!!!!
Παρόλο τον κατήφορο της Φέγενορντ οι μπούκιδες την δίνουν φαβορί στο ντέρμπι με τον Άγιαξ.
Όμως για προσέξτε. Το ντέρμπι είναι κατ ευφημισμό ντέρμπι, καθώς η ομάδα του Ρότερνταμ έχει τεράστιο κόμπλεξ απέναντι στον Άξιαξ και συνήθως χάνει.
Τα τελευταία 20 χρόνια (απο το 1994 δηλαδή) η Φέγενορντ έχει κερδίσει, για το πρωτάθλημα, μόλις 6 φορές τον Άγιαξ , όπου 4 φορές ήταν εντός έδρας Το 2012, το 2006, το 2000 και το 1994 ήταν οι εντός έδρας νίκες της Φέγενορντ , ενώ εκτός έδρας νίκησε το 2005 και το 2001.
Άρα πελάτης του Άγιαξ η Φέγενορντ.
Από το 2004 έχουμε με γηπεδούχο τη Φέγενορντ: 1 νίκη Φέγενορντ, 5 ισοπαλίες και 5 νίκες Άγιαξ.
Ο Άγιαξ το θέλει αυτό το παιχνίδι για να καλύψει την εντός έδρας ήττα απο την Αιντχόβεν. Παρόλο που θεωρητικά το παιχνίδι είναι ντέρμπι δεν μπορώ να δω νίκη του ραμολιμέντου Φέγενορντ.
Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ και πάνω απο το 2,6 αξίζει - αν και καραδοκεί η ισοπαλία.


Χόμπρο - Έσμπιεργκ
 Προσέξτε τώρα!!! Η Έσμπιεργκ μετά απο 7 αγωνιστικές έχει μόνο 1 νίκη (μόλις την προηγούμενη αγωνιστική όπου και κέρδισε με 3-0 εντός έδρας την Βεστσάελαντ) και το ρεκόρ της είναι 1-3-3 έχοντας βάλει 7 τέρματα και έχει φάει 8.
Απο την άλλη μεριά η Χόμπρο έχει 4 νίκες (έχει κερδίσει και Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη) , 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Έχει βάλει 12 τέρματα και έχει φάει 5.
Θα περίμενε κανείς με βάση αυτές τις επιδόσεις οι μπούκιδες να δίνουν φαβορί την 2η Χόμπρο. Και όμως!!! Λόγω του ότι η Χόμπρο είναι νεοφώτιστη και εξαιτίας του γεγονότος ότι η Έσμπιεργκ τα τελευταία 2 χρόνια βγαίνει στο Γιουρόπα Κάπ οι γκούπιδες βαφτίζουν φαβορί την 10η Έσμπιεργκ και μάλιστα σε αποδόσεις κάτω του 2.
Έτσι η Χόμπρο προσφέρεται στις εξωπραγματικές τιμές πάνω απο το 3.
 Αγοράζω τον ΑΣΣΟ σε τιμές πέριξ του 3,5.


Σάλκε - Άιντραχτ Φρ.
ΟΚ η Σάλκε δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και ίσως φέτος δεν καταφέρει να μπει στην 4άδα για να ξαναβγεί Τσάμπιον Λήγκ. Όμως δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ξαφνικά βλέπει την Άιντραχτ Φραν. και τρέμει. Με γηπεδούχο τη Σάλκε τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε : 6 νίκες Σάλκε - 3 ισοπαλίες.
Οι μπούκιδες βγάζουν τον άσσο στο κλαρί σε τιμές 1,7 και άνω που θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική απόδοση. Αν η Σάλκε είχε ξεκινήσει καλύτερα θα βλέπαμε τον άσσο στο 1,3 και κάτω.
ΑΣΣΟΣ σε τιμές μεγαλύτερες του 1,7. Αν δεν κερδίσει η Σάλκε ούτε την Άιντραχτ τότε είναι να την κλαίνε και οι ρέγγες.

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ
Οκ, είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά η Βέρντερ έχει δείξει μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές ότι φέτος θα μπορεί να δαγκώνει και ίσως είναι πολύ καλύτερη απο το περσινό ραμολιμέντο.
Το 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 4 είναι υπερβολικό.

Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
Η Χοφενχάιμ φέτος θέλει να βγεί οπωσδήποτε στην Ευρώπη, για να θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά. Κατά τις 3 πρώτες αγωνιστικές απέδειξε ότι θα είναι καλύτερη απο πέρσι. Νίκησε εντός έδρας με 2-0 το Άουγκσμπουργκ, ενώ έφερε 2 ισοπαλίες με Βέρντερ (1-1 εκτός έδρας) και με Βόλφσμπουργκ  (1-1 εντός έδρας).
Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα. ΜΕΤΡΙΑ!!! Έχασε 2-0 εντός έδρας απο την Κολωνία και έφερε ισοπαλία με Γκλάντμπαχ (εκτός έδρας 1-1). Η ήττα από Μπάγερν ήταν φυσιολογική.
Για εμένα το φαβορί αυτής της αναμέτρησης είναι η Χοφενχάιμ και δεν μπορώ να δω την Στουτγκάρδη να κερδίζει.

Προϊστορία
3 νίκες Στουτγκάρδη - 2 ισοπαλίες και 1 νίκη Χοφεχνάιμ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ή αγοράζω Χοφενχάιμ αν το 2 προσεγγίσει τιμές του 3.

Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν
Οι λύκοι του Βόσλφμπουργκ είναι φέτος ενισχυμένοι και κατά την προσωπική μου εκτίμηση μαζί με την Γκλάντμπαχ, Χοφενχάιμ είναι δυνατόν να σπάσουν την τετράδα Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Σάλκε, Λεβερκούζεν. Κατά τις πρώτες αγωνιστικές τα παιχνίδια των Λύκων δεν τους πήγαν καλά - αν και είχαν να παίξουν με Μπάγερν (εκτός έδρας ήττα με 2-1) και Χόφενχαιμ (εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1). Η Λεβερκούζεν λόγω και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λήγκ έχει φορμαριστεί γρηγορότερα και ήδη έχει πετύχει μια εκπληκτική νίκη εκτός έδρας την Ντόρτμουντ.
Όμως, απο πουθενά δεν προκύπτει ότι η Λεβερκούζεν είναι φαβορί με την Βόλφσμπουργκ. Μόνο οι μπούκιδες έτσι έκριναν και βγάζουν τέτοιες αποδόσεις.
Αν δούμε και την προϊστορία τότε θα αντιληφθούμε ότι η Βόλφσμπουργκ κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια της με την Λεβερκούζεν - κάτι που κάνει βεβαίως και η Λεβερκούζεν όταν παίζει στην έδρα της τους Λύκους.
Τα τελευταία 15 χρόνια (απο το 2000 δηλαδή) έχουμε με γηπεδούχο τη Βόλφσμπουργκ.
9 νίκες Βόλφσμπουργκ - 1 ισοπαλία και 4 νίκες Λεβερκούζεν
Απορρίπτω την νίκη της Λεβερκούζεν και αγοράζω τον ΆΣΣΟ σε τιμές μεγαλύτερες του 2,6 και σε τιμές αουτσάιντερ.

Γκρόιτερ - Καϊζερσλάουτερν
Όπως έχω δηλώσει απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική οι ομάδες που θα κυνηγήσουν την πρώτη τριάδα θα είναι η Λειψία, η Λάουτερν, η Μπόχουμ, η Καρσλσρούη και η Φορτούνα Ντ. Δεν βλέπω δηλαδή Γκρόιτερ, Νυρεμβέργη και Μπραουνσβάιγκ που έβλεπε όλος ο κόσμος. Μέχρι στιγμής δικαιώνομαι.
Τα τελευταία 15 χρόνια που ασχολούμαι με την Β΄Γερμανίας η Γκρόιτερ Φιρτ είναι μια ομάδα που δεν θέλει να ανέβει κατηγορία. Πάντα ξεκινάει δυνατά και συνήθως τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει ότι περνάει απο το χέρι της για να μην ανέβει στην Μπουντεσλίγκα. Μια χρονιά ανέβηκε κατά λάθος και την επόμενη χρονιά επέστρεψε άρον άρον. Αν τώρα αυτό συμβαίνει διότι η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει Μπουντεσλίγκα (υψηλότερα συμβόλαια παικτών) ή αν η ομάδα έχει εμποτιστεί απο το σύνδρομο του looser που τον έχουν μια ζωή στη φάπα θα σας γελάσω για το τι απο τα δύο συμβαίνει.
Για εμένα το παιχνιδάκι είναι ντερμπάρα και η Λάουτερν δεν θα το χάσει. Γκρόιτερ σε τιμές φαβορί και στο 2,4 δεν μπορώ να αγοράσω με τίποτα. Δεν παίζει με την Νυρεμβέργη που την φιλοδώρησε με 5άρα.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Φρανκφούρτη - Μπόχουμ
Ποιά ΦΣΒ Φρανκφούρτη και τρίχες κατσαρές λέμε?? Επειδή κέρδισε εκτός έδρας την Νυρεμβέργη με 1-0?? ΟΚ, την Νυρεμβέργη κέρδισε - που είναι μια νέα ομάδα ασύνδετη και με τελείως αλλαγμένο το ρόστερ της.
Η Μπόχουμ φέτος είναι ομαδάρα και πετάει φωτιές. Ειδικά εκτός έδρας που βρίσκει πολλούς ανοικτούς χώρους είναι φωτιά και λαύρα.
Το 2 σε τιμές πάνω απο το 2,4 το αρπάζω δαγκωτό. Η Φρανκφούρτη μπορεί να ελπίζει σε μαζική άμυνα και σε καμιά ισοπαλία του στυλ 0-0 όπως πήρε και απο την Λειψία.

Ουνιόν Βερ. - Λειψία
Μετά απο 5 αγωνιστικές η Λειψία δέχτηκε το πρώτο της γκολ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, στην εντός έδρας νίκη της με 3-1 την Μπραουνβάιγκ. Ο στόχος είναι ένας. Η άνοδος στην Μπουντεσλίγκα, όσο και αν οι διοικούντες το αποκρύπτουν και λένε ότι θέλουν μια σταθεροποίηση στην Β΄ Γερμανίας. Η Λειψία είναι μια απο τις μεγαλύτερες επενδύσεις της Red Bull στην Ανατ. Γερμανία.
Η Ουνιόν Βερολίνου είναι μετριότατη και τις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα.
Αγοράζω Λειψία δαγκωτό σε τιμές μεγαλύτερες του 2,4 - αν και με τρομάζει λίγο το Χινάρι.

Φορτoύνα Ντ. - Χαϊντενχάιμ
Δαγκωτός ο άσσος - αλλά θα τον ήθελα σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2 και όχι λίγο πάνω απο το 2.

Σκόντα Ξάνθη - Λεβαδειακός
Τίποτα το ιδιαίτερο ο Λεβαδειακός. Έχει ξεχάσει απο πότε έχει να κερδίσει εκτός έδρας. Αν καμιά μέρα χιονίσει τότε θυμάται να πάρει καμιά εκτός έδρας ισοπαλία. Όλοι ξέρουμε πως επιβιώνει στην Α΄ Εθνική - γνωστή και ως Σούπα λήγκ. Δεν μας έκανε καμιά εντύπωση οι καταγγελίες του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Απο την άλλη μεριά η Ξάνθη δεν είναι και καμιά ομάδα φόβητρο, αλλά αν δεν μπορεί να πάρει εντός έδρας ούτε τον Λεβαδειακό, τότε καλύτερα να αλλάξει κατηγορία απο τώρα. Η Ξάνθη, εκτός απο τα απογοητευτικά εκτός έδρας αποτελέσματα της Λιβαδειάς, θα εχει και ως σύμμαχο και την παράδοση.
Με γηπεδούχο την Ξάνθη έχουμε 6 νίκες Ξάνθη - 1 ισοπαλία
01/03/14 Ξάνθη - Λεβαδειακός 4:1
04/11/12 Ξάνθη - Λεβαδειακός 1:0
10/12/11 Ξάνθη - Λεβαδειακός 1:1
21/11/09 Ξάνθη - Λεβαδειακός 1:0
08/02/09 Ξάνθη - Λεβαδειακός 4:0
10/02/08 Ξάνθη - Λεβαδειακός 4:1
25/09/05 Ξάνθη - Λεβαδειακός 1:0
Άσσος δαγκωτός σε τιμές μεγαλύτερες του 2.

Νίκη Βόλου - Εργοτέλης
Η τρίτη ήττα των νεοφώτιστων της Νίκης Βόλου σήμανε και το τέλος της παραμονής του  Ολλανδού κόουτς Βίλιαν Φλουτ. Ομολογώ πως αυτή την απόφαση της διοίκησης δεν την περίμενα και με εξέπληξε καθώς η Νίκη Βόλου είχε έναν Γολγοθά να ανέβει τις 3 πρώτες αγωνιστικές, καθώς έπαιξε εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ εντός έδρας με τον Ατρόμητο.
Έτσι η Νίκη Βόλου θα κατέβει με υπηρεσιακό προπονητή στον αγώνα της Κυριακής, τον βοηθό του Ολλανδού κόουτς.
Απο την άλλη μεριά ο Εργοτέλης ήδη έχει προλάβει να αλλάξει τον προπονητή του. Την προηγούμενη αγωνιστική κάθισε στον πάγκο της Κρητικής ομάδας ο Δερμιτζάκης, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Εντός έδρας με 3-0 απο τον Πλατανιά.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει μπόλικη ισοπαλία - αλλά θεωρώ ότι η νίκη της Νίκης Βόλου σε τιμές πάνω απο 2,4 είναι μια καλή παικτική αξία.

Μπέρνλι - Σάντερλαντ
H Μπέρνλι μετά απο 4 αγωνιστικές έχει σκοράρει μόνο μία, στην πρεμιέρα με την Τσέλσι όπου έχασε με 3-1 στο Στάμφορντ Μπρτιτζ. Έκτοτε σε 3 παιχνίδια δεν σκόραρε. Παίζει πολύ κλειστά, χαρακτηριστικό ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια της έφερε αποτέλεσμα 0-0 (Κρύσταλ Πάλας εκτός, Μάντσεστερ Γιουν. εντός). Τη 2η αγωνιστική έχασε με 1-0 απο τη Σουόνσι εκτός. Η ομάδα έχει επιθετικό πρόβλημα και προσπαθεί να παίρνει ισοπαλίες και αν της ''κάτσει'' να κερδίσει κάποιο παιχνίδι.
Η Σάντερλαντ είναι ποιοτικότερη απο την Μπέρνλι, αλλά ακόμη και αυτή δεν έχει πετύχει νίκη. Σε 4 αγώνες έχει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (ΚΠΡ 1-0 εκτός).
Το παιχνίδι δείχνει ότι θα λήξει ισόπαλο και αν θα έχει νικητή θα είναι η Σάντερλαντ - αλλά για να την παίξω θα ήθελα η απόδοση της να ξεκινάει απο το 3. Αυτή την ώρα την βλέπω στο 2,9.

Νιούκασλ - Χαλ
Με έστειλε μια φορά στον κουβά η Νιουκάσλ, στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον (τι μπαλλάρα είχε παίξει η Σαουθάμπτον και γύρισε το ματς απο απο 1-0 σε 1-3!!!) αν την ξαναεμπισυτώ και με ξαναστείλει το απορριματοδοχείο, τότε θα την στείλω και εγώ στα σκουπίδια για καμιά δεκαριά τουλάχιστον αγωνιστικές κια δεν θα ξανασχοληθώ μαζί της,

Μάντσεστερ Σ. - Τσέλσι
Θεωρώ ότι η φετινή Τσέλσι είναι μια κλάση παραπάνω απο την Σίτι του Πελεγκρίνι. Δεν μπορώ να δω νίκη της Σίτι με τίποτα. Θα βρει τον τρόπο ο Μουρίνιο και θα πάρει αποτέλεσμα - θέλει να καθαρίσει και γρήγορα το πρωτάθλημα για να αφιερωθεί στα κρίσιμα ματς του Τσάμπιον Λήγκ.
Η προϊστορία τα τελευταία χρόνια μέσα στο Μάντσεστερ είναι ευνοική για τη Σίτι - με εξαίρεση το περσινό ματς που ο Μουρίνιο ήταν στον πάγκο των μπλέ.
03/02/14 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 0:1
24/02/13 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 2:0
21/03/12 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 2:1
25/09/10 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1:0
05/12/09 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 2:1
13/09/08 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1:3
05/04/08 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 0:2
14/03/07 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 0:1
28/12/05 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 0:1
16/10/04 Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1:0
Αγοράζω το διπλό αρκεί να η τιμή του να ξεκινάει απο το 3 - εν γνώσει μου ότι η Τσέλσι μπορεί να βολευτεί και με ισοπαλία.

Ρόδεραμ - Τσάρλτον
Την Τσάρλτον την είχαν για μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Όμως η ομάδα τους διαψεύδει όλους και έχει ξεκινήσει πρωταγωνιστικά στην Τσάμπιονσιπ. Και όμως οι μπούκιδες συνεχίζουν να την υποτιμούν. Διερωτώμαι - μήπως είναι τελικά μια πολύ καλή ομάδα και ότι βλέπουμε μετά απο 8 αγωνιστικές δεν είναι προϊόν μόνο φόρμας και καλής ψυχολογίας, αλλά πρόκειται για ένδειξη ότι είναι καλή ομάδα??
Μια ομάδα που είναι αήττητη και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι δεν είναι δυνατόν να μου την προσφέρουν στο 3,3. Στηρίζω Τσάρτλον σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 3,2

Σέφιλντ Γουέν. - Ρέντινγκ
Και την Ρέντινγκ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, δεν την πολυ πίστευαν στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν της έδιναν μεγάλη τύχη να μπει στα Play offs - όμως μετά απο 7 αγωνιστικές τους διαψεύδει όλους. Είναι απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες καθώς προέρχεται απο 3 συνεχόμενες νίκες - ενώ η Σέφιλντ Γουέν. ακόμη δεν έχει σταυρώσει νίκη εντός έδρας.
Σέφιλντ Γουέν έχει 2 ισοπαλίες εντός (Μίλγουολ, Ντέρμπι) και 1 ήττα (Νότιγχαμ με 1-0)
Η πρόσφατη προϊστορία, με γηπεδούχο τη  Σέφιλντ δείχνει 1 νίκη Σέφιλντ και 2 νίκες Ρέντινγκ.
Ρέντινγκ σε τιμές πέριξ του 3,4

Μίντλεσμπρο - Μπρέντφορντ
Η Μπρέντφορντ μετά απο 21 χρόνια επέστρεψε στην Τσάμπιοσιπ και έχει ξεκινήσει καλά. Τόσο η Μίντλεσμπρο όσο και η Μπρέντφορντ τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουν ότι εκτός έδρας πάνε καλύτερα απο ότιεντός έδρας.
Η Μίνλεσμπρο εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-0-2 και εκτός έδρας 3-0-1, ενώ η Μπρέντφορντ έχει εντός έδρας ρεκόρ 1-2-1 και εκτός έδρας 2-0-1.
Για τους τολμηρούς, το 2 κοντά στο 5 έχει αξία.

Μίλγουολ - Νότιγχαμ
Η Νότιγχαμ πάει να παίξει σε μια πολύ δύσκολη, γιαυτήν, έδρα. Απο το 2004 η Μίλγουολ  νίκησε εντός έδρας 4 φορές , 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και μόνο 1 κέρδισε η Νότιγχαμ. Όμως μου είναι αδύνατο να κοντράρω την Νότιγχαμ που βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και ακόμη δεν έχει χάσει. Τη Τετάρτη γύρισε παιχνίδι απο 2-3 σε 5-3 το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και ας είχε κάνει η Φούλαμ το αρχικό 2-0 της Νότιγχαμ 2-3. Αυτό δείχνει ομάδα απο μέταλλο και με εξαιρετική αυτοπεποίθηση.
Άρα Νότιγχαμ δεν μπορώ να κοντράρω. Έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα η σκληροτράχηλη Μίλγουολ βλέπω το ματς να λήγει ισόπαλο. ΙΣΟΠΑΛΙΑ λοιπόν.

Κόλτσεστερ - Μπράντφορντ
Για εμένα η Κρου και η Κόλτσεστερ στο τέλος της χρονιά θα κουνήσουν μαντήλι και θα πέσουν κατηγορία. Τις θεωρώ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Σαν να μην έφτανε αυτό την Τρίτη η Κόλτσεστερ υποδέχτηκε την Σέφιλντ Γιουν, και στο 77' έκανε το 2-0. Όμως το τελευταίο δεκάλεπτο επιφύλαξε μια απίστευτη ανατροπή. Η Σέφιλντ με τέρματα στο 82'  , 85'  και 88' έκανε την ανατροπή και έστειλε την ψυχολογία των παικτών της Κόλτσεστερ στο ναδίρ.
Αντίθετα η Μπράντφορντ μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επι της πλέον φορμαρισμένης Μίλτον Κέιν (μέχρι και την Μανστεστερ Γιουν είχε κερδίσει για το Λήγκ Κάπ με 4-0) έχει ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της. Ο στόχο της Μπράντφορντ είναι η συμμετοχή στα play offs και εκτός έδρας, μέχρι στιγμής, έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Το 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,4 με αφήνει ικανοποιημένο.

Ντονκάστερ - Τσέστερφιλντ
Πέρσι τις 2 ομάδες της χώριζαν 2 κατηγορίες. Η Ντονκάστερ ήταν στην Τσάμπιονσιπ και η Τσέστερφιλντ στην Αγγλία 2. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι μπούκιδες δίνουν φαβορί σε αυτό το ματς την Ντονκάστερ. Το βαθμολογικό ταμπλό όμως δεν συμφωνεί. Η Τσέστερφιλντ έχει 14 βαθμούς  με ρεκόρ 4-2-1 και η Ντονκάστερ έχει 8 με ρεκόρ 2-2-3. Η Τσέστερφιλντ μετά απο την Μπρίστολ Σίτι και την Σέφιλντ Γιουν. είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας - μάλιστα την Τρίτη κατάφερε να γυρίσει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πρέστον που το έχανε με 3-0 και να το ισοφαρίσει σε 3-3.
Η Ντονκάστερ είναι ντεφορμέ. Ακόμη στην έδρα της μετά απο 4 παιχνίδια δεν έχει κερδίσει. Έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Τσέστερφιλντ εκτός έδρας ακόμη δεν έχει χάσει και έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.
 2 σε τιμές αουτσάιντερ και άνω του 2,7

Φλίτγουντ - Μπρίστολ Σ
Η Μπρίστολ Σίτι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Θα εκπλαγώ αν φέτος δεν ανέβει κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια. Μέχρι στιγμής κάνει παρέλαση και δείχνει ότι δεν ανήκεi σε αυτή την κατηγορία. Όμως αυτή την αγωνιστική θα τα βρει μπαστούνια απέναντι στην Φλιτγουντ. Η νεοφώτιστη  Φλίτγουντ Τάουν είναι απο τις λίγες ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα και ο στόχος της είναι είσοδος στα play offs.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Τσέλτεναμ - Ντάγκεναμ
 Πρόκειται για 2 ομάδες με τους ίδιους στόχους (συμμετοχή στα play offs) και μάλλον ισοδύναμες. Στα τελευταία 6 παιχνίδια η Τσέλντεναμ έχει ρεκόρ 2-2-2 έχοντας χάσει όμως τα 2 τελευταία παιχνίδια - ενώ η Ντάγκεναμ έχει ρεκόρ 2-1-3 έχοντας χάσει τα 3 τελευταία παιχνίδια.
Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι ομάδες. Όμως οι μπούκιδες βαφτίζουν μεγάλη φαβόρα την Τσέλντεναμ και την προσφέρουν σε τιμές κάτω απο το 1,9. Έτσι η Ντάγκεναμ είναι μεγάλο αουτσάιντερ. Το διπλό σε τιμές 4 και άνω έχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστεί από ότι δείχνουν τα νούμερα.

Κέμπριτζ - Λούτον
Μετά απο 9 χρόνια απουσίας η Κέμπριτζ και μετά απο 5 χρόνια η Λούτον επέστρεψαν στην Αγγλία 2. Στόχος τους να μην κινδυνέψουν, να σωθούν άνετα και γιατί όχι να μπουν στην 7άδα που οδηγεί στα play offs. Στα τελευταία χρόνια η Κέμπριτζ έχει κερδίσει, για το πρωτάθλημα μόνο μια φορά την Λούτον. Η νίκη της Κέμπριτζ έγινε το 2011 και ήταν εκτός έδρας
Όμως η προϊστορία  με γηπεδούχο την Κέμπριτζ λέει : 4 ισοπαλίες και 1 νίκη η Λούτον
11/03/14 Κέμπριτζ - Λούτον 1:1
30/03/13 Κέμπριτζ - Λούτον 2:2
19/11/11 Κέμπριτζ - Λούτον 1:1
15/03/11 Κέμπριτζ - Λούτον 0:0
26/09/09 Κέμπριτζ - Λούτον 3:4
Η Λούτον πέρσι, στην Κόνφερενς απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα απο την Κέμπριτζ.
Το ματς θα λήξει ισόπαλο

Μπέρι - Μπέρτον
Πρόκειται για Super ντέρμπι κορυφής. Θα είναι έκπληξη αν δεν ανέβουν κατηγορία και οι δύο ομάδες - και μάλιστα με απευθείας άνοδο.
Αμφότερες ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Τρανμίρ - Έξετερ
Ο άσσος της Τρανμίρ ξεκίνησε σε τιμές ελαφρά μεγαλύτερες του 1,7. Ξαφνικά τον βλέπω να έχει σκαρφαλώσει σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος γιαυτό. Θα τον μάθουμε με τις τελευταίες ειδήσεις. Πάντως είναι μεγάλη απορία πως η Έξετερ παίρνει πάνω της στοίχημα και κατεβαίνει η απόδοση της. Και λέω για την Έξετερ αυτά που λέω διότι έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και της έχει επιβληθεί εμπάργκο στις μεταγραφές - έτσι έχει ένα ρόστερ νεαρών παικτών μικρής ηλικίας και μέχρι στιγμής είναι ο σάκος του μπόξ στην κατηγορία. Η Έξετερ είναι το μεγαλύτερο φαβορί για να υποβιβαστεί. Ότι και να έχει συμβεί που ρίχνει την απόδοση της Έξετερ θεωρώ αδιανόητο η Τρανμίρ να μην μπορεί να την κερδίσει και ας έκανε η Έξετερ μόλις την πρώτη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική (νίκησε εκτός έδρας την Κέμπριτζ με 1-2).
Η Τρανμίρ και τις 3 φορές που έπαιξε ως γηπεδούχος με την Έξετερ την κέρδισε.
Αν δεν μπορεί να την κερδίσει φέτος τότε θα έχει προβλήματα στην βαθμολογία.
ΑΣΣΟΣ

Γουίμπλεντον - Μόρκαμπ
Η Μόρκαμ είναι η μέχρι στιγμής ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αν και οι μπούκιδες την είχαν ότι θα κινδυνέψει με υποβιβασμό αυτή μέχρι στιγμής τους διαψεύδει. Είναι 4η με 16 βαθμούς και έχει ρεκόρ 5 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Η Γουίμπλετον δεν φαίνεται να μπορεί να μπει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Άρα το φαβορί της αναμέτρησης θα έπρεπε να είναι η Μόρκαμ που μέχρι στιγμής είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οι μπούκιδες όμως δίνουν στην νίκη της Μόρκαμ απόδοση μεγαλύτερη του 3.
Διπλό σε τιμές πέριξ του 3,2.

Μίλαν - Γιουβέντους
Η Γιούβε εχει ποιοτικότερο σύνολο απο την Μίλαν. Αυτό δεν το συζητάμε, αλλά τα παιχνιδάκια τα καθαρίζει με το κλασσικό της 2-0 ή 1-0 αν πολυζοριστεί.  Νίκησε το Κίεβο εκτός έδρας με 2-0 και την Ουντινέζε με 2-0 εντός έδρας και κατόπιν την Μάλμε ε 2-0 εντός για το Τσάμπιον Λήγκ. Το παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι και η φανέλα της Μίλαν είναι βαριά. Η Μίλαν φέτος δείχνει ότι θα παίξει τρελό ποδόσφαιρο της λογικής όσο βάλω και όσα φάω. Αν και ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα εντούτοις οι νίκες με Λάτσιο εντός 3-1 και Πάρμα εκτός με 5-4 δείχνουν μια φιλοσοφία τελείως διαφορετική απο αυτήν την Γιουβέντους.
Η πρόσφατη προϊστορία απο το 2004 μας δείχνει :
4 νίκες Μίλαν - 4 ισοπαλίες - 3 νίκες Γιούβε
Ο άσσος σε τιμές άνω του 3 είναι υπερτιμημένος - αν και το ματς έχει μπόλικη ισοπαλία

Μπρεστ - Αρλ
Η τριάδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, έχω δηλώσει, πως κατ'εμένα, είναι η Μπρεστ, η Νανσί, η Τρουά, η Ντιζόν και ίσως η Αζαξιό. Η Μπρεστ για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι ομαδάρα.  Αν ξεφύγει απο τη λογική του να μην φάω γκολ και να διασφαλίσω την ισοπαλία (κακιά συνήθεια που την έχουν οι μικρές Γαλλιδούλες - γιαυτό και φέρνουν Χινάρια) τότε θα ξεφύγει στη βαθμολογία και θα κάνει δυνατά σερί όπως έκανε πέρσι η Μέτς.
Η Άρλ έχει την λογική να πάρω το παιχνίδι στην έδρα μου (εντός έδρας πέρσι η Αρλε είχε ρεκόρ 9-8-2) και εκτός έδρας να προσπαθήσω να πάρω την ισοπαλία (εκτός έδρας πέρσι είχε ρεκόρ 1-8-10)
Με την ίδια λογική έχει ξεκινήσει η Αρλέ και το φετινό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας ήδη έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην έδρα της Μπρέστ δεν κερδίζει.
Προϊστορία
11/04/14 Μπρεστ - Αρλέ 2:0
16/10/10 Μπρεστ - Αρλέ 0:0
01/02/10 Μπρεστ - Αρλέ 3:1
Ο άσσος 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 1,8 είναι υποφερτός.

Τουρ - Ορλεάν
Η Τουρ είναι ομάδα έδρας. Πέρσι είχε εντός έδρας ρεκόρ 10-6-3 και προπέρσι 9-6-4 . Ήδη φέτος σε 3 εντός έδρας αγώνες κέρδισε τους 2 και έχασε τον έναν.
Η νεοφώτιστη Ορλεάν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείθει. Παίζει κλειστά και ρίχνει μεγάλο βάρος στην άμυνα της.
Κοντράρω την Ορλέαν αγοράζοντας τον άσσο σε τιμές μεγαλύτερες του 2.

Σατορού - Νανσί
Η Σατουρού πέρσι υποβιβάστηκε, αλλά τελικά σώθηκε στα χαρτιά. Μαζί με την Κλερμόν, την Λαβάλ και την Βαλενσιέν είναι για εμένα τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Ήδη η Σατουρού έχει ξεκινήσει να μαζεύει ισοπαλίες. Σε 6 παιχνίδια έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες
Η Νανσί δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Όλο Χινάρια μαζεύει.  Σε 6 παιχνίδια έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Πέρσι έφερνε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας παρά εντός έδρας. Η Σατορού δεν την έχει κερδίσει.  Σε 3 παιχνίδια με γηπεδούχο την Σατουρού είχαμε 2 ισοπαλίες και 1 νίκη η Νανσί.
Αν δεν παίρνει τέτοια παιχνίδια η Νανσί τότε δεν πρόκειται να ανέβει κατηγορία.
Αν και η ισοπαλία παραμονεύει το 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,4 μου κάνει.

Μυρίζουν πολύυυυ Χιναρίλα τα Γκαζελέκ - Ντιζόν  και Λαβάλ - Ανζέ
Αν ξεφύγουν απο το Χ θα πάνε στο διπλό.

Κάλμαρ - Τζουργκάρντεν
Η Καλμάρ δεν έχει χάσει στην έδρα της (ρεκόρ 6 νίκες 5 ισοπαλίες με τέρματα 18-8). Η Τζουργκάντεν αποδίδει καλύτερα όταν παίζει εκτός έδρας όπου έχει ρεκόρ 4-5-3 με τέρματα 20-14.
Οι ομάδες είναι περίπου ισόβαθμες (Καλμάρ 34 βαθμοί, Τζουργκάντεν 33).
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Ασιρίσκα - Χουκσβάρνα
Το ένα χάλι η Ασιρίσκα, που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, παίζει με το άλλο χάλι την Χουκσβάρνα που είναι προτελευταία. 17 βαθμούς η Ασιρίσκα 18 η Χουκσβάρνα. Υποβιβάζονται αμφότερες. Στους 22 βαθμούς είναι η Λαντσκρόνα που παίζει μπαράζ παραμονής.
Η Χουκσβάρνα έχει χάσει και τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Η Ασιρίσκα στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει χάσει τα 6, ενώ στα υπόλοιπα 3 έφερε ισοπαλίες. Δεν θυμάται πότε κέρδισε τελευταία φορά. Για την ακρίβεια εντός έδρας δεν έχει κερδίσει ποτέ. Το εντός έδρας ρεκόρ της είναι 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, έχοντας πετύχει μόνο 8 τέρματα ενώ έχει φάει 21. Παρόλα αυτά οι μπούκιδες δίνουν την Ασιρίσκα σε τιμές κάτω απο το 1,6.
Εδώ ή αφήνεις το ματς στην τύχη του ή αγοράζεις το ζόμπι Χουκσβάρνα σε τιμές μεγαλύτερες του 5,5.

Άνγκελχολμς - Λιούνγκσκιλε
Η Λιουνγκσκίλε είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και ο μοναδικός στόχος της είναι η άνοδος στην Α΄Σουηδίας. Απομένουν 7 αγωνιστικές και η συνταγή στην Λιουγκσκίλε είναι νικάμε εντός έδρας και εκτός παίρνουμε ισοπαλίες. Έχει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αντίθετα εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ηττα.
Η Άνγκελχολμς προσπαθεί να σώσει την κατηγορία. Έχει 1 βαθμό περισσότερο απο την Έστερ που παίζει μπαράζ παραμονής. Στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε τα 3. Θα ήθελε ένα τβαθμό απο αυτό το παιχνίδι.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Οι επιλογές

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου
Μπρεστ - Αρλ 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 1,8
Τουρ - Ορλεάν 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2
Σατορού - Νανσί 2 απο το 2,4 και άνω
Γκαζελέκ - Ντιζόν Χ  
Λαβάλ - Ανζέ Χ
Σαρλερουά - Ζ. Βάρεγκεμ 1 σε τιμές 3 και άνω
Άθλοουν Τάουν - Μποέμιανς 1 σε τιμές πλησίον του 3

Σαββάτο 20 Σεπτεμβρίου
Γκρόιτερ - Καϊζερσλάουτερν Χ
Φρανκφούρτη - Μπόχουμ 2 σε τιμές πάνω απο το 2,4
Σκόντα Ξάνθη - Λεβαδειακός 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2
Σάλκε - Άιντραχτ Φρ. 1 σε τιμές άνω του 1,7 
Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 4 ή Χ2 διπλή ευκαιρία πέριξ του 2 (αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας)
Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ Χ ή 2 σε τιμές όμως κοντά στο 3.
Ραπίντ Βιέννης - Βόλφσμπεργκερ  2 σε τιμές πάνω απο το 3.
Μπέρνλι - Σάντερλαντ Χ ή Σάντερλαντ αν η απόδοση της ξεκινάει απο το 3.
Νιούκασλ - Χαλ 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2
Ρόδεραμ - Τσάρλτον 2 σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 3,2
Σέφιλντ Γουέν. - Ρέντινγκ 2 σε τιμές πέριξ του 3,4
Μίντλεσμπρο - Μπρέντφορντ 2 σε τιμές κοντά στο 5
Μίλγουολ - Νότιγχαμ Χ
Κόλτσεστερ - Μπράντφορντ 2 σε τιμές πάνω απο το 2,4
Ντονκάστερ - Τσέστερφιλν 2 σε τιμές αουτσάιντερ και άνω του 2,7
Τσέλτεναμ - Ντάγκεναμ 2 σε τιμές 4 και άνω
Κέμπριτζ - Λούτον Χ
Μπέρι - Μπέρτον Χ
Τρανμίρ - Έξετερ 1
Γουίμπλεντον - Μόρκαμπ 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 3
Φλίτγουντ Μπρίστολ Σίτι Χ
Χόμπρο - Έσμπιεργκ 1 σε τιμές πέριξ του 3,5
Περουβέλτς - Γκενκ Χ
Οστάνδη - Γάνδη Χ
Φίτεσε - Χέρενφεν Χ ή Χ2 διπλή ευκαιρία σε τιμές μεγαλύτερες του 2.
Μίλαν - Γιουβέντους 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 3 - αν και σαν ντέρμπι το Χ είναι πιθανό

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
Ουνιόν Βερ. - Λειψία 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,4
Φορτoύνα Ντ. - Χαϊντενχάιμ 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2
Μπέβερεν - Σταντάρ Λ. 1 σε τιμές πέριξ του 5 ή ισοπαλία
Φέγενορντ - Άγιαξ 2 σε τιμές αουτσάιντερ και πάνω απο το 2,6 αν και καραδοκεί η ισοπαλία.
Κάλμαρ - Τζουργκάρντεν Χ
Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν 1 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,6 και αουτσάιντερ.
Μάντσεστερ Σ. - Τσέλσι 2 αρκεί να η τιμή του να ξεκινάει απο το 3
Ασιρίσκα - Χουκσβάρνα 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 5.
Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 1 σε τιμές άνω του 2,4
Λίμερικ - Κορκ Σίτι 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 2,2

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
Άνγκελχολμς - Λιούνγκσκιλε Χ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου
Τουν - Λουκέρνη 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 4 ή Χ ή Χ2 διπλή ευκαιρία πέριξ του 2

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου
Σεντ Γκάλεν - Γκρασχόπερς 2 σε τιμές μεγαλύτερες του 3 (αν και καραδοκεί η ισοπαλία).


60 σχόλια:

  1. Οι επιλογές είναι 46 ματσάκια το ποσοστό επιτυχίας μου είθισται να είναι γύρω απο το 40%.
    Άρα περιμένω να επαληθευθούν 18 ματς.

    Δεν πρόλαβε να γράψω για ορισμένα πρωταθλήματα. Εάν επιλέξω κάποιον αγώνα απο αυτά θα το γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σήμερα
    Μπρεστ - Αρλ 1 στο 1.83
    Γκαζελέκ - Ντιζόν Χ στο 3.05
    Άθλοουν Τάουν - Μποέμιανς 1 στο 3.05
    Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

    Άρα κάβα 1810,64 - 20 = 1790,64 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bonsoir!

    Για Σάββατο σύστημα:

    ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΜΟΛΝΤΕ X 3.45
    ΓΙΟΡΚ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ X 3.25
    ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΜΟΡΚΑΜ 2 2.70
    ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ X 3.45
    ΧΟΜΠΡΟ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ X 3.35

    Σύστημα 3-4-5 ποντάρισμα 24 μονάδες, 16 στήλες, 1.5 ανά στήλη

    Ταμείο: 1907 - 24 = 1883

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σήμερα Σαββάτο έχουμε
    1ο δελτίο
    Φρανκφούρτη - Μπόχουμ 2 στο 2,45
    Σκόντα Ξάνθη - Λεβαδειακός 1 στο 1.90 (Να και ΣΟΥΠΑ ΛΗΓΚ ο Τάκαρος!!)
    Κόλτσεστερ - Μπράντφορντ 2 στο 2,7
    Τρανμίρ - Έξετερ 1 στο 2,17
    Ζητούμενα 3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 25 μονάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2ο δελτίο
      Ρόδεραμ - Τσάρλτον 2 στο 3,5
      Μπέρνλι - Σάντερλαντ 2 στο 3,1
      Χόμπρο - Έσμπιεργκ 1 στο 3.90
      Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

      ΚΑΒΑ 1790,64 - 25 - 20 = 1745,64

      Διαγραφή
    2. Αν και δεν είμαι σε φόρμα (άλλα θέλω να κάνω και όλο κάτι συμβαίνει και αλλού καταλήγω) ρίχνω μια τριαδούλα για σήμερα και μετά θα αργήσω.
      Φορτoύνα Ντ. - Χαϊντενχάιμ 1 στο 2.00
      Ουνιόν Βερ. - Λειψία 2 στο 2.40
      Λίμερικ - Κορκ Σίτι 2 στο 2.10
      12 μονάδες κάβα 1733,64

      Διαγραφή
    3. Για σήμερα Τετάρτη
      Μπαστιά @ 2.50
      Μονακό @ 2.40
      Γκρασχόπερς @ 2.95
      Μπιλμπάο @ 2.30
      Ρόμα @ 2.12
      Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

      ΚΑΒΑ 1715,64
      4-άδες 5 × 3,00 € (id: 42260553)
      5-άδα 1 × 3,00 € (id: 42260554)

      Διαγραφή
  5. 20 - 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    Μονά - δυάδα
    ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΧΑΛ 2 @ 3,70
    ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 @ 4,75


    Μονά - δυάδα
    ΦΙΤΕΣΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ 2 @ 4,75
    ΑΛΚΜΑΑΡ - ΤΣΒΟΛΕ 2 @ 3,75

    Μονό
    ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ 2 @ 3,80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 87' μια ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ εντελώς ντεφορμέ μας στέρησε μια καλή δυάδα!!!!!

      Μας το χρωστάει....

      Διαγραφή
  6. Κ. Harry. Ειναι η πρώτη φορά που γράφω μήνυμα σε forum, εδω κ 20 περίπου χρόνια που έχω σύνδεση στο διαδύκτιο. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου για τις ποδοσφαιρικές σας προβλέψεις, απο τοτε που ξεκίνησε αυτό το blog. Θερμά συγχαρητήρια. Με την ευκαιρία... Να ευχαριστήσω τον Κ. Τάκη, για την προσπάθεια του, κ τις εμπεριστατωμένες απόψεις του τοσο σ αυτό όσο κ στο blog του, που ασχολειτε με τις χρηματαγορές. Κ σε ολους βέβαια τους συμμετέχοντες στο forum αυτό, να ευχηθώ Υγεία κ καλή Τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και αναφερθήκατε και στο άλλο Ιστολόγιο - να γράψω ότι θα με χάσετε για λίγο καιρό ή τουλάχιστον δεν θα είμαι τόσο τακτικός γιατί έχουν προκύψει εξελίξεις και το πρόγραμμα μου θα είναι φορτωμένο.

      Διαγραφή
    2. Έμπνευση και τύχη είχε ένας παίκτης του «Πάμε Στοίχημα», ο οποίος έκανε διάνα σε 7 παιχνίδια της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου και κέρδισε 34.280 ευρώ, με ένα δελτίο αξίας 14,10 ευρώ.

      Πόνταρε σε έξι τελικά σημεία και ένα αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ανάμεσα στις σωστές του προβλέψεις ήταν η έκπληξη της νίκης της Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Έβερτον με απόδοση 6,15, ενώ «μάντεψε» και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι με απόδοση 3,30.Τα κέρδη του εκτόξευσε το διπλό ημίχρονο στον αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο, τη στιγμή που η γηπεδούχος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο Β΄ ημίχρονο.

      Όπως δημοσιεύει το dokari.gr, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της κ. Χρονοπούλου Ελένης στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, σε σύστημα 3-6-7 με πολλαπλασιαστή 7άδας πέντε.

      Διαγραφή
    3. MONSIEUR TAKIS αν οι εξελίξεις είναι χρηματιστηριακού περιεχομένου έχετε όση άδεια χρειάζεστε.

      Διαγραφή
  7. Ο Σαμαράς θα πει στην Μέρκελ σήμερα...
    - Έχεις να μου δώσεις τίποτα;
    Και αυτή θα του πει...
    - Ξέρω γω; Παίξε την Γκλάντμπαχ άσσο!

    Δεν είναι δικό μου... Του Φώντα Τσούνη στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για σήμερα Σαββάτο
    Μπόρνμουθ - Γουίγκαν 2 στο 3.60
    Τσάρλτον - Μίντλεσμπρο Χ στο 3.25
    Λίβερπουλ - Έβερτον Χ στο 3.85
    Νότιγχαμ - Μπράιτον 1 στο 2,17
    Ζητούμενα 2-3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 33 μονάδες

    ΚΑΒΑ 1715,64 - 33 = 1682,33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασε η δυάδα των Χιναριών
      Άρα 3,25Χ3,85Χ3 = 37,5375 μονάδες και
      ΚΑΒΑ = 1719,8675

      Διαγραφή
    2. Για σήμερα Κυριακή
      Χαϊντενχάιμ - Μπόχουμ 2 στο 2.87
      Τσεζένα - Μίλαν OVER στο 2.02
      Λουκέρνη - Σεντ Γκάλεν 1 στο 2,17
      Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα Β' 2 στο 3,1
      Μαρσέιγ - Σεντ Ετιέν 1 στο 1.85
      Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

      ΚΑΒΑ 1719,8675 - 18 = 1701,8675

      Διαγραφή
  9. Τρίτη 30-09
    Σπόρτινγκ Λισ. - Τσέλσι 2 στο 1,72
    Μπράιτον - Κάρντιφ 2 στο 3,85
    Ντέρμπι - Μπόρνμουθ 1 στο 2
    Γουίγκαν - Νότιγχαμ Χ στο 3,3
    Φούλαμ - Μπόλτον 1 στο 1,9
    Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

    ΚΑΒΑ 1701,8675 - 18 = 1671,8675

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την 5άδα δεν πέρασε το 2 της Κάρντιφ (έμεινε στο 1-1).
      Αν πέρναγε το σύστημα έδινε περίπου (κάτι λιγότερο) απο 800 μονάδες.
      Άρα με την 4άδα έχουμε
      1,72Χ2Χ3,3Χ1,9 = 21,5688 Χ 3 μονάδες = 64,7 μονάδες

      Άρα 1671,8675 + 64,7 = 1736,5739

      Διαγραφή
    2. ΑΣΧΕΤΟ 1
      Φούλαμ σου ξαναρχόμαι
      ΑΣΧΕΤΟ 2
      Νότιγχαμ ξανά Χινάρι. Ίπσουιτς σς τρελές φόρμες
      ΑΣΧΕΤΟ 3
      η Ντέρμπι είναι ομαδάρα

      Διαγραφή
  10. ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΓΑΛΕ 5 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Λουκά αυτά δεν γίνονται. Αυτά είναι κολόφαρδα και μην τσιμπάτε απο κάτι συστηματάκια που μας δείχνουν οι ΟΠΑΠιδες που με 1 ευρώ ή με 5 ευρώ σάρωσαν την μπάνκα.

      ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!
      Δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες και όσοι παίζουν τέτοια συστηματάκια με ημίχρονα τελικά, ακριβή σκορς, ανατροπές και τέτοια ωραία να είστε βέβαιος ότι είναι τσουρουμαδημένοι - ΓΙΑΤΙ δεν παίζουν μόνο αυτά, αρά καραφορτώνουν και ποντάρουν ότι βρουν εμπρός τους.

      Εγώ ανατροπές δεν παίζω. Αν είναι κάποιος κολόφαρδος ας γράψει μια ανατροπή. Αλλά και εσείς κύριε Λουκά θέλετε 5 ανατροπές. Ζητάτε να βρείτε τον υπερκολόφαρδο του σύμπαντος. χαχαχαχα
      ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

      Στοίχημα παίζουμε για να διασκεδάσουμε, να βγάζουμε κανένα χαρτζιλικάκι και όχι να πλουτίσουμε. Τουλάχιστον αυτό αφορά εμένα.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  11. Για σήμερα παρασκευή
    Ρεμς - Μπορντό 2 στο 2.08
    Μπλάκπουλ - Κάρντιφ 2 στο 2,2
    Μπέρτον - Κέμπριτζ 1 στο 1,8
    Ζητούμενα 2-3 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες

    ΚΑΒΑ 1736,5739 - 20 = 1716,5739

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. No1 για Σαββάτο
      Τσέστερφιλντ - Σέφιλντ Γιουν.2 στο 3.10
      Μίντλεσμπρο - Φούλαμ 2 Draw no bet στο 3,15
      Λέιτον Όριεντ - Σουίντον 2 στο 2,9
      Στιβενέιτζ - Λούτον 2 στο 3,05
      Σάουθεντ - Μόρκαμπ 2 Draw no bet στο 4

      Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

      Διαγραφή
    2. Νο2
      Βαλένθια - Ατλέτικο M. Χ στο 3.35
      Χαλ - Κρίσταλ Πάλας Χ στο 3,3
      Καέν - Μαρσέιγ 2 στο 2
      Μπαστιά - Λοριάν 1 στο 2,17
      Νότιγχαμ - Ίπσουιτς (αύριο) Χ στο 3,35

      Ζητούμενα 4-5 ποντάρισμα ανά στήλη 3 μονάδες Σύνολο 18 μονάδες

      Διαγραφή
    3. Νο3
      Τζουργκάρντεν - Γκέφλε 2 Draw no bet στο 5,25
      30 μονάδες

      Άρα κάβα 1716,5739 - 18 - 18 - 30 = 1650,5739

      Διαγραφή
    4. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΠΑΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

      Διαγραφή
    5. Στo No1 πέρασαν τα 3 ματσάκια απο τα 5 - δηλαδή Σουίντον, Λούτον και Μόρκαμ

      Την Φούλαμ ούτως ή άλλως θα την είχα βάλει στην 5άδα. Την είχα ως βασική επιλογή παρόλο που η προϊστορια ήταν αρνητική.

      Τελευταία στιγμή αντί να βάλω την ΜΚ Ντόνς έβαλα την Σέφιλντ Γιουν. καθαρά λόγω απόδοσης 2,4 η Ντονς, 3,1 η Σέφιλντ.
      Αν είχα βάλει την Ντονς με 2,4 η τετράδα θα έδινε 254,736 μονάδες

      Διαγραφή
    6. Στο Νο 3 πέρασε το μονό
      Τζουργκάρντεν - Γκέφλε σκορ 1-2
      Άρα 30 Χ 5,25 = 157,5 μονάδες.

      ΚΑΒΑ 1650,5739 + 157,5 = 1808,0739

      Διαγραφή
    7. Αύριο πάλι κύριοι ....
      Ότι κάνω αύριο το ''χτίσιμο'' μου θα είναι πάνω στις ομαδάρες
      Λειψία και Μπρέστ που παίζουν όμως Δευτέρα.

      Διαγραφή
    8. Μπαστιά - Λοριάν 1 στο 2.20
      20 μονάδες

      ΚΑΒΑ 1788,0739

      Διαγραφή
    9. Μπραν - Σταρτ 1 στο 1.72
      Σίβας - Σολτ Λέικ 2 στο 1.75
      Λειψία - Χαϊντενχάιμ 1 στο 2,02
      Μπρεστ - Τουρ 1 στο 1.93
      Ζητούμενα 3-4 ποντάρισμα ανά στήλη 5 μονάδες Σύνολο 20 μονάδες
      ΚΑΒΑ 1768,0739

      Διαγραφή
    10. Κουόπιο - Τούρκου 2 Draw no Bet στο 4,45
      20 μονάδες ΚΑΒΑ 1748,0739

      Διαγραφή
  12. Μεγάλη ομαδάρα η Μαρσέιγ. Πάμε για πολλά φέτος - όπως έχω επισημάνει απο την 1η αγωνιστική.
    Στο 93 παίρνει τη νίκη απο την Καέν - αλλά έπρεπε να είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΧΘΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κύριε Λουκά

      Διαφωνώ μαζί σας στο ότι εχθές ηττηθήκαμε.
      Απο τα 10 παιχνίδια που έγραψα τα 5 πέρασαν. Θεωρώ ότι όταν περνάνε παιχνίδια τέτοιων αποδόσεων (η Γκέφλε ήταν του 8,5+ η Μόρκαμ 5,5+) και το ποσοστό μου φτάνει στο 50% τότε δεν θεωρώ ότι ηττήθηκα. ΝΙΚΗΣΑΜΕ λοιπόν.

      Παρασκευή απο τις 8 συνολικές επιλογές μου (συμπεριλαμβάνω όλες και όχι μόνο αυτές που έγραψα) πέρασαν 3
      Σάββατο απο τις 19 επιλογές μου πέρασαν 7
      Άρα πέρασαν 10 σημεία απο 27 συνολικές επιλογές. Ποσοστό επαλήθευσης 37%.

      Το έχω ξαναγράψει ότι το ποσοστό επαλήθευσης των σημείων που επιλέγω (τα περισσότερα είναι σημεία πάνω απο το 2,5) είναι γύρω στο 40%.
      Άρα δεν βλέπω πουθενά ότι ηττηθήκαμε.

      Όταν ξεκίνησα αυτό το Ιστολόγιο είχα κατά νου - ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΕΝΑ΅ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ και να πηγαίνουμε σαν τα γίδια στα πρακτορεία να παίζουμε ότι μας είπε ο Δαρείος ή ο Τάκαρος ή ο Τζο ή ο Harry αλλά να προκύψει δημιουργικός διάλογος και αντίλογος επι των αγώνων που βλέπει ο καθένας.

      Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος.
      Υπομονή έχομεν

      Διαγραφή
    2. Για σήμερα ζαχαρώνω
      Τρομσντάλεν - Χόνεφος 2
      Σαμπ - Αταλάντα 1
      Μπαερούμ - Σαντεφιόρντ 1
      Νόρκεπινγκ - Γλέτεμποργκ 2
      Νότιγχαμ - Ιπσουιτς Χ
      Ααράου - Γιουνγκ Μπόις 2
      λυών - Λίλ Χ
      Γκλάντμπαχ - Μαιντζ 1
      Γιούβε - Ρόμα Χ
      Χάουγκενσουντ - Σάντνες 2
      Μπράν - Στάρτ 1
      Φιορεντίνα - Ίντερ Χ
      Παρί - Μονακό Χ
      Σίβας - Σολτ Λέικ 2
      Λειψία - Χάιντενχαιμ 1
      Μπρέστ - Τουρ 1

      Διαγραφή
    3. Στο ΛΥΟΝ - ΛΙΛ, η ΛΙΛ έχει 8 απουσίες Κ Τάκη αλλά δυστυχώς ο άσσος έπεσε @ 2,05

      Διαγραφή
    4. Αφού το 'βλεπες γιατί δεν το 'παιξες Κ Harry??????????

      Διαγραφή
  14. 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ 2DNB @ 10.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάτε κύριε Harry και σας χάσαμε.
      Μην ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε.

      Διαγραφή
  15. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΠΑΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ 336 337 367 416 ΣΤΑΝΤΑΡ 1 ΚΑΙ 349 375 397 ΣΤΟ Χ ΚΑΙ378 ΣΤΟ 2 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΣΤΗΜΑ 0 1 2 3 4 ΑΞΙΑ 4,80 ΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 2575,91 ΕΥΡΟ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 050/125 Τέβεζ 5,50
    044/116 Ντιέκο Κόστα 4,50
    322/over 1.80
    347/over1.85
    367/2-3 gol 1.90
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 322 over - 367 2/3gol - 050 Tevezzzzz!!!
      18,81 ποσοστό Χ 4,80 = 90,28e Ταμείο 60% επιτυχία
      Κατάστημα .. 1 κιλό μοσχούδι και ενα μπεκρή μεζέ στον κ. Λουκά απο μένα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  17. Ο γνωστός κ. Harry.... Απλά Respect...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας το χρωστούσε Κ Ανώνυμε (ισοφάριση 2 - 2 στο 87' της ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ στο ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΧΑΛ 20 Σεπτεμβρίου) ρίξτε μια ματιά λίγο πιο πάνω στο ίδιο thread!!!!

      Διαγραφή
    2. Κ. Harry... Έχω γράψει ένα σχόλιο για τις προβλέψεις σας... Κάντε ενα κόπο να το διαβάσετε... Λίγο πιο πανω... 21 Σεπτεμβρίου 1:04πμ... Και πάλι τα σέβη μου.

      Διαγραφή
  18. ΤΙ ΚΟΥΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ


    Chabo ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για σήμερα τρίτη
    Χάλιφαξ Τάουν - Ρέξαμ 2 DNB στο 2,95
    Σάουθπορτ - Λίνκολν 1 DNB στο 2,4
    20 μονάδες η δυάδα και ΚΑΒΑ = 1728,0739

    Μετά απο 10 ημέρες ξανά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάλιφαξ Τάουν - Ρέξαμ τελικό αποτέλεσμα 2-2
      Σάουθπορτ - Λίνκολν τελικό αποτέλεσμα 3-3

      Τελικά δεν ήταν τόσο μεγάλες φαβόρες η Χάλιφαξ και η Λίνκολν!!
      Επιστροφή των 20 μονάδων, άρα ΚΑΒΑ 1748,0739

      Μετά απο κανένα δεκαήμερο ξανά, καθώς Εθνικές και Τσάμπιον Λήγκ δεν ακουμπάω.
      Ίσως ρίξω κανένα ψιλό σε Αγγλία 1 και 2 το Σάββατο.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.