Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Γερμανία η καλύτερη ομάδα του Mundial Παγκόσμια πρωταθλήτρια




8 σχόλια:

  1. Η Γερμανία ανακτώντας την χαμένη της αυτοπεποίθηση, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2014, θα επανέλθει δριμύτερη στα 2 επόμενα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο παγκόσμιο κύπελλο 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα κ. Τάκη και συνομιλητές.
    Ευχαριστώ για τις στοιχηματικές προτάσεις και την ποδοσφαιρική κουβέντα.
    Δεν μπορώ ν ακολουθήσω τους τρελούς ρυθμούς Σκωτίας, Σουηδίας,κλπ εξωτικά πρωταθλήματα, κοιτάζω με ενδιαφέρον πάντα και το άλλο ιστολόγιο.
    Να μαστε καλά να τη βγάλουμε ως το επόμενο Μουντιάλ!
    Καραφλας
    YΓ Προκαλείτε με τη θείτσα την τεκνατζού στο άγαλμα του Ιησού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Καράφλα Φελαινί η αλήθεια είναι ότι η φώτο της Καγκελαρίου προκαλεί μόνον όσους πιστεύουν ότι για την κατάντια της Ελλάδος φταίει η Γερμανία. Οι υπόλοιποι (η μειοψηφία δηλαδή) εκλαμβάνουν την φώτο ως χιούμορ και όχι ως πρόκληση.

      Διαγραφή
  3. Κοιτάξτε ένα στοίχημα με πρώτους σκορερ ομάδων που είχε παίξει κάποιος στο stoiximan, καθώς και πόσα θα κέρδιζε αν είχε ποντάρει και στα μεγαλύτερα ζητούμενα που τελικά έπιασε!

    https://www.stoiximan.gr/myaccount/social/sharebet.aspx?id=86918&clkco=6944bf79-72af-4e49-9857-54d8e8a3746d#.U8UzCE2KDIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχως δεν το βαπτιζω το παιδι- λορετζος το ονομα του παιδιου την κυριακη γινετε η βαπτιση εκτος εάν βγαλετε μια πενταδα και την παιξω 20 φορες ριξω 6ευρο και αν κερδιση να τα παρη το παιδι ενας σταυρος εχει 300 ευρο και ειπαν οι γονεις του να χρισιμοποιηησουν το σταυρο του μεγαλυτερου παιδιου γιατι δεν εχουν να αγορασουν σταυρο για το παιδι δωστε ολοι ένα σημειο με το χερι στη καρδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους!

    Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site που να έχει συγκεντρωμένα τα αποτελέσματα των περασμένων ετών ανά αγωνιστική, των βασικότερων ξένων πρωταθλημάτων?

    Θέλω να κάνω μια στατιστική έρευνα πάνω σε αυτά.

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.