Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Οι ημιτελικοι και πλησιάζει η ώρα για ''Ευρωπαϊκό'' τελικό σε Λάτιν έδαφος?? World cup 2014


























Βραζιλία - Γερμανία
Η Βραζιλία των 4 αμυντικών και του Νειμάρ είναι στα ημιτελικά. Τραυματίστηκε ο Νειμάρ και δεν θα παίξει, θα απουσιάσει και ο Τιάγκο Σίλβα λόγω καρτών και το μεγάλο ερώτημα είναι. Με ποιους θα παίξει η Βραζιλία?? Πως θα δημιουργήσει ποδόσφαιρο και φάσεις??  Δεν ξέρω αν είναι τυχερή ή άτυχη η Βραζιλία που έχει την πιο χάλια ομάδα όλων των εποχών της στο Μουντιάλ που γίνεται μέσα στη χώρα της. Τυχερή γιατί όπου αλλού και αν γινόταν αυτό το Μουντιάλ πιθανότατα να μην είχε περάσει ούτε τους ομίλους - όπως και το 1966. Άτυχη γιατί με μια στοιχειωδώς καλή ομάδα θα έπαιρνε περίπατο το Μουντιάλ που γίνεται στη χώρα της.

Η Γερμανία δείχνει κουρασμένη και δεν αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Η ιδέα και μόνο ότι παίζει ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσα στην έδρα της αντιπάλου της με κάνει να πιστεύω θα δούμε μια πιο ψυχωμένη Γερμανία που θα θελήσει να ταπεινώσει την μεγάλη της αντίπαλο μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Το φαβορί για εμένα είναι η Γερμανία, αλλά για να την ποντάρω θέλω να δω τους μπούκιδες να την βαφτίζουν αουτσάιντερ. Η Βραζιλία μπορεί να ελπίζει μόνο στη διαδικασία των πέναλτι ή τη βοήθεια του κόρακα. Αυτή η μέτρια Βραζιλία έχει φθάσει πολύ μακρυά και το ευτύχημα για τους παίκτες της είναι ότι εφόσον αποκλεισθεί κανείς Βραζιλιάνος δεν θα τους επιρρίψει ευθύνες , αλλά όλοι θα κυνηγάνε τον έρημο τον Κολομβιανό που έπεσε άτσαλα πάνω στον Νειμάρ - αντί να κοιτάνε τα χάλια τους και να σκεφτούν γιατί το ποδόσφαιρο τους τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει τόσα βήματα πίσω.

Ολλανδία - Αργεντινή
Σαμπέγια : ''Νερό μέσα στην έρημο ο Μέσι'' δηλώνει ο κόοτς της Αργεντινής.

http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/sampegia_nero_sthn_erhmo_o_mesi.2899245.html

και δεν καταλαβαίνει ο κόουτς το αυτονόητο. ότι δηλαδη ο Μέσι δεν είναι Μαραντόνα και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος και όλη αυτήν την σπέκουλα που γίνεται με επίκεντρο το πρόσωπο του. Πολυδιαφημισμένη ομάδα η Αργεντινή και λόγω του Μέσι τα ΜΜΕ και οι αθλητικογράφοι της δίνουν μεγαλύτερη αξία απο αυτήν που πραγματικά έχει.
Η Αργεντινή με εξαίρεση το Mundial το 1978 που λόγω Βιντέλα και τσαμπουκαλίκι και το 1986 (και 1990) όπου λόγω του μεγάλου Ντιέγκο με τα μαγικά του βγήκε απο την αφάνεια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και δεν συγκρίνεται πλέον με τις Χιλή και Κολομβία. Συνηθιζόταν Αργεντίνοι και Ουρουγουανοί στα Παγκόσμια κύπελλα να έμεναν γνωστοί για το ξύλο που έπαιζαν και την σκληρότητα τους και όχι για το ποδόσφαιρό που απέδιδαν.
Τώρα ολόκληρη η Αργεντινή ονειρεύεται να  σηκώσει Παγκόσμιο κύπελλο μέσα στην έδρα της μισητής (ποδοσφαιρικά) Βραζιλίας. Μπορεί να συμβεί αυτό - ΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΙ με τον Μαραντόνα. Ένα ποδοσφαιριστή έχουν να ξεχωρίζει και έχουν φαγωθεί να τον ξεκάνουν. Όλο αυτό το άγχος δεν κάνει καλό στον Μέσι και δεν μπορεί να αποδώσει ούτε την βάση.

Απο την άλλη μεριά έχουμε την Ολλανδία με τον Λουίς Βαν Χάαλ - προπονηταράς τώρα τι να λέμε και είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ξέρει απο ποδόσφαιρο. Τακτικά είμαι σίγουρος ότι την Ολλανδία θα την έχει στήσει ΑΡΙΣΤΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και αν κάτι δεν του βγει θα το διορθώσει εγκαίρως.
Είμαι με τον Ρόμπεν και όχι με τον Μέσι - τι να κάνουμε? Φαίνεται και δεν το κρύβω!!

90 σχόλια:

  1. Χμμ, κύριε Τάκη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, σας βρίσκω λίγάκι εμπαθή και εξηγούμαι.
    Μιλάτε για την Γερμανία ως μεγάλο αντίπαλο της Βραζιλίας.
    Συγγνώμη, αλλά η Βραζιλία είναι δυό σκαλιά πιο πάνω απ' τους Γερμανούς ποδοσφαιρικά. Οι μόνες ομάδες που μπορούν να σταθούν κοντά στην Βραζιλία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, είναι η μεν Αργεντινή από την Νότιο Αμερική, η δε Ιταλία απ' την Ευρώπη. Η Γερμανία έχει πάντα μια καλή ομάδα, αλλά η Ιταλία είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα -και με διαφορά.

    Στην δεν "κόντρα" -που δεν υπάρχει αυτή η κόντρα- μεταξύ Ρόμπεν και Μέσι, νομίζω ότι και πάλι αδικείτε τον Μέσι.
    Από την μία έχουμε έναν παίχτη, τον Μέσι, που σου δίνει +2 παίχτες στον αγώνα, και μιλάμε για τους 1+2=3 παίχτες που τον μαρκάρουν συνέχεια, και από την άλλη έναν εξαιρετικό παίχτη (ίσως τον καλύτερο επιθετικό χαφ ως τώρα σε αυτό το Μουντιάλ), που είναι η εξελιγμένη version του Καραγκούνη στα πεσίματα. Απίστευτη επιτάχυνση, αλλά αν η αντίπαλη ομάδα τον μπλοκάρει -το πολύ με 1+1 παίχτη- δεν έχει τις επιλογές που έχει ο Μέσι. Ο Ρόμπεν έχει αυτή τη συγκεκριμένη επιτάχυνση, που είτε του βγαίνει και θα πέσει για να πάρει ένα καλό φάουλ ή πέναντλι, ή θα καταλήξει σε μια πάσα για να φύγει η μπάλα απ' τα πόδια του. Μα καμμία σχέση με τον Μέσι και τις επιλογές που έχει ο Αργεντίνος στα πόδια του.

    Για να είμαστε δίκαιοι, ο Ρόμπεν θα ήταν ευτυχισμένος αν είχε έναν Μέσι να τον τροφοδοτεί, και ο Μέσι ευτυχισμένος αν μπορούσε να βγάζει μπαλιές στον Ρόμπεν.

    Επανέρχομαι με τους ημιτελικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση η Βραζιλία έχει 2 Παγκόσμια κύπελλα παραπάνω απο την Γερμανία. Πιστεύω ότι αυτό εννοείται όταν λέτε ότι είναι 2 σκαλιά παραπάνω απο την Γερμανία.
      Σε επίσημα παιχνίδια ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ έχουν συναντηθεί ΜΟΝΟ μια φορά το 2002. Τότε ήμουν φανατικός με την Βραζιλία (το 2014 την μισώ) και η Γερμανία ήταν πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά. Η μόνη όαση ήταν ο Καν. Καθαρά λόγω καλών και εύκολων διασταυρώσεων η Γερμανία έφτασε στον τελικό όπου φυσιολογικά ηττήθηκε με με 2-0 (μάλιστα ο Καν δώρησε το ένα τέρμα).
      Τότε πανηγύρισα έξαλλα την νίκη της Βραζιλίας. Η Γερμανία ήταν ζόμπι. Το ανάποδο από ότι είναι σήμερα η Βραζιλία με την Γερμανία. Το 2014 το ζόμπι είναι η Βραζιλία.

      Επανέρχομαι σε ολίγο με πολλά στατιστικά - για να δούμε αν προκύπτει απο πουθενά ότι η Βραζιλία είναι 2 σκαλιά παραπάνω απο την Γερμανία.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη, από τα 2 επιπλέον παγκόσμια κύπελλα προκύπτει αδιαμφισβήτητα η διαφορά Βραζιλίας-Γερμανίας.
      Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να δούμε και την προσφορά της κάθε ομάδας στην τέχνη του ποδοσφαίρου, και η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία, σε αυτόν τον τομέα, είναι κάτω από Βραζιλία, Ιταλία, Ολλανδία, Αργεντινή, Ισπανία.
      Έχει συχνά πολύ καλές και ολοκληρωμένες ομάδες (ας είναι καλά πλέον οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί, καθώς καλή και καθαρά Γερμανική ομάδα, δεν θυμάμαι πότε είδαμε τελευταία).
      Παλεύει πάντα με το Γερμανικό πάθος, που είναι και το μεγάλο της ατού, αλλά νομίζω ότι είναι ασέβεια να την βάζουμε δίπλα στην Βραζιλία και την Ιταλία.
      Αν υπάρχει μια διαβάθμιση εθνικών ομάδων, η Γερμανία είναι στην δεύτερη κατηγορία.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Θανάση μόλις είδα δύο ματσάρες απο Νορβηγία
      Ρόζενμποργκ - Χάουγκενσουντ 5-3
      (2-0 η Ρόζενμποργ στο ημίχρονο, ανατροπή σε 2-3 οι φιλοξενούμενοι και τελικό 5-3)
      και νωρίτερα Γκόνσετ - Σάντνες 1-0 αλλά μπαλάρα.

      Οπότε είμαι ανεβασμένος απο το θέαμα που είδα. Οπότε σιγά μην κάτσω τώρα να συγκρίνω Γερμανία και Ιταλία με το κατενάτσιο και τα στημένα τους. Δεν πρόκειται να το κάνω και αν δεν ήταν ο Μπενίτο θα είχε 2 κυπελλάκια και πολλά θα της ήταν. Οπότε με την Ιταλία απαξιώ να μιλήσω. Σε όποιον του αρέσει αυτή η κουλτούρα μαγκιά του - γούστο του και καπέλο του.

      Ολλανδία. Χάρη στον Μάρκο τον μεγαλύτερο σέντερ φορ (για εμένα) που ανέδειξε το Ευρωπαικό παοδόσφαιρο με ένα ένα Κούμαν - Ράικαρντ - Γκούλιτ πήραν ένα Ευρωπαικό μέσα στην Γερμανία. Φανατικός Ολλανδός τότε εγώ λόγω του Μάρκο. Τίποτα άλλο, Απλά καλοί μπαλαδόροι - αλλά τους Γερμαναράδες δεν τους φτάνουν.
      Με Αργεντινή δεν ασχολούμαι. Καλή για Κόπα Αμέρικα και να φαπώνει Βραζιλιάνους στο Κόπα Αμέρικα, αλλά και αυτά πριν το 1960. Αν σβήσω απο την παγκόσμια ιστορία τον δικτάκτορα του 1978 και ξεχάσω τον Ντιέγκο μόνο με μια Χιλή και Κολομβία μπορούν να συγκριθούν σε Παγκόσμια κύπελλα και ιστορία.

      Με ισπανία δεν ασχολούμαι. Εκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο με 2 κολλητά Ευρωπαικά και 1 Παγκόσμιο/

      Διαγραφή
    4. Απο την μια μου λέτε κύριε Θανάση ότι απο τα 2 επιπλέον παγκόσμια κύπελλα της Βραζιλίας έναντι της Γερμανίας προκύπτει αδιαμφισβήτητα η διαφορά Βραζιλίας-Γερμανίας ..... και απο την άλλη μου υποστηρίζετε ότι η Γερμανία, στον τομέα τέχνη ποδοσφαίρου, είναι κάτω από Αργεντινή, Ισπανία και ας έχει περισσότερα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια απο αυτούς.

      Λέτε για Αργεντινή και τέχνη του ποδοσφαίρου. Για πηγαίνετε να δείτε τη μπάλα έπαιζαν οι Αργεντίνοι - παλιότερα. Ξύλο και παλούκι!!! Ο Μενότι προσπάθησε πρώτος να τους ηρεμήσει και να τους βάλει να παίξουν λίγο μπάλα και μετά ήρθε ο Ντιέγκο. Αυτή είναι η τέχνη της Αργεντινής .... αλλά σε αυτό το μουντιάλ την έχουν ξεχάσει αυτή την τέχνη!!!

      Διαγραφή
    5. Βραζιλία - Γερμανία στα παγκόσμια Κύπελλα.

      Η Βραζιλία έχει συμμετάσχει σε όλα τα Π.Κ. και μέχρι τον ημιτελικό του 2014 Βραζιλία - Γερμανία έχει δώσει συνολικά 101 παιχνίδια.
      Νίκησε 68 φορές (ποσοστό 67,32%) - 18 φορές έφερε Ισοπαλία (ποσοστό 17,82%) και έχασε 15 φορές (ποσοστό 14,85%)

      Σημειώνω ότι σε νοκ άουτ παιχνίδια υπολογίζω τα 90 λεπτά και όχι παράταση ή πέναλτι.

      Η Γερμανία έχει συμμετάσχει σε όλα τα Π.Κ. εκτός απο το 1938 και 1950 (δεν έλαβε μέρος) και μέχρι τον ημιτελικό του 2014 Βραζιλία - Γερμανία έχει δώσει συνολικά 103 παιχνίδια.
      Νίκησε 62 φορές (ποσοστό 60,19%) - 25 φορές έφερε Ισοπαλία (ποσοστό 24,27%) και έχασε 16 φορές (ποσοστό 15,53%)

      Διαγραφή
    6. Βραζιλία 5 φορές πρώτη (1958, 1962,1970, 1994, 2002)
      Γερμανία 3 φορές πρώτη (1950, 1974, 1990)

      Βραζιλία 2 φορές 2η (1950,1998)
      Γερμανία 4 φορές 2η (1966, 1982, 1986, 2002)
      Άρα : Βραζιλία και Γερμανία έχουν συμμετάσχει απο 7 τελικούς στα 19 Π.Κ.

      Βραζιλία 2 φορές 3η (1938,1978)
      Γερμανία 4 φορές 3η (1934, 1970, 2006, 2010)
      Βραζιλία 1 φορά 4η (1974)
      Γερμανία 1 φορά 4η (1958)
      Άρα :
      Η Βραζιλία στα 19 Π.Κ. ... 10 φορές κατετάγη στην πρώτη 4αδα
      ενώ η Γερμανία στα 17 Π.Κ.που συμμετείχε ... 12 φορές κατετάγη στην πρώτη 4αδα

      Διαγραφή
    7. Επίθσης στην οκτάδα, απο τις θέσεις 5 εως 8 η Βραζιλία βρέθηκε 4 φορές και η Γερμανία 4 φορές.

      Για εμένα η μόνη σύγκριση της Βραζιλίας μπορεί να γίνει μόνο με την Γερμανία και επειδή η Βραζιλία έχει 2 κατακτήσεις παραπάνω νικάει την Γερμανία στα σημεία.

      Δέχομαι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με οποίαν άλλη ομάδα θέλετε, αντί για την Γερμανία.
      Για εμένα το αντίπαλο δέος της Βραζιλίας είναι η Γερμανία και αντίστροφα.

      Διαγραφή
    8. ΙΤΑΛΙΑ (και το 2014)
      Η Ιταλία έχει συμμετάσχει 18 απο τα 20 Παγκόσμια κύπελλα.
      Έχει δώσει συνολικά 82 παιχνίδια (δηλαδή 21 λιγότερα απο την Γερμανία και 19 απο την Βραζιλία).
      Νίκησε 40 φορές (ποσοστό 48,78%) - 27 φορές έφερε Ισοπαλία (ποσοστό 32,92%) και έχασε 15 φορές (ποσοστό 18,29%)

      4 φορές πρώτη (1934, 1938,1982, 2006)
      2 φορές 2η (1970, 1994)
      Άρα η Ιταλία έχει συμμετάσχει σε 6 τελικούς στα 20 Π.Κ.

      1 φορά 3η (1990)
      1 φορά 4η (1978)
      Άρα η Ιταλία στα 20 Π.Κ. ... 8 φορές κατετάγη στην πρώτη 4αδα , ενώ στην οκτάδα, απο τις θέσεις 5 εως 8 η Ιταλία βρέθηκε 1 φορά.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Τάκη, είπα ότι οι πραγματικοί ανταγωνιστές της Βραζιλίας είναι η Αργεντινή από την Νότιο Αμερική και η Ιταλία από την Ευρώπη.

    Η σύγκριση μεταξύ Γερμανίας και υπολοίπων έχει να κάνει κυρίως με το τί έχει προσφέρει ο καθένας τους στο άθλημα, και σε αυτά, για τους γνώστες του ποδοσφαίρου, η Γερμανία υπολείπεται των ομάδων που ανέφερα.

    Αν τώρα, απαξιώνουμε την Ολλανδία ξεχνώντας την υπερομάδα του '70, ή την Ισπανική υπερομάδα των τελευταίων έξι χρόνων, δεν νομίζω ότι έχει ουσία η συζήτηση.
    Αν, δε, πάμε στο να συζητήσουμε για το Ιταλικό ποδόσφαιρο και την σχολή που δημιούργησαν, με την απίστευτη άμυνα και με μοναδικούς τεχνίτες και σκόρερς, πάλι δεν έχει ουσία η συζήτηση.

    Και για να μην ξεφεύγουμε απ' την ουσία, εξ' αρχής οι ενστάσεις μου έχουν να κάνουν, πρώτον με την σύγκριση Βραζιλίας και Γερμανίας, και κατά δεύτερον με την σύγκριση Μέσι και Ρόμπεν.
    Καλώς ή κακώς, η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια συμφωνεί με αυτά που λέω, οπότε ας πούμε ότι έπαιξα με τα σίγουρα και ας μην το ταλαιπωρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση αυτά είναι λόγια. Αριθμούς και επιτυχίες μπορείτε να μου βάλετε??
      Το 1974 ήμασταν Ολλανδία, το 2010 μας άρεσε η Ισπανία, το 1982 η Βραζιλία και αςμην πήρε τίποτα, το 1990 ήμουν Δανία του μεγάλου Έλκιερ, των Λέρμπι, Σόρενσε, Άρνεσεν, Γιέπσερ και Μόρτεν Ολσεν και φυσικά το 1986 Ντιέγκο.

      Όμως εσείς δεν μιλήσατε για μεμονωμένες χρονικές στιγμές, αλλά θέλατε συγκρίσεις. Κάντε λοιπόν συγκρίσεις ομάδων με νούμερα και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και όχι ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ - διαφορετικά εσείς το κουράζετε το πράμα.

      Διαγραφή
    2. Σε ότι αφορά τον Μέσι και τον Ρόμπεν δεν μπορώ να συγκρίνω ανόμοια πράματα. Ο ένας είναι δεκάρι, ο άλλος πλάγιος. Ο Ρόμπεν θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Ρονάλντο ΙΣΩΣ.

      Δεν σύγκρινα λοιπόν Μέσι με Ρόμπεν Έγραψα στο κυρίως άρθρο
      --------------------------------------------------------------------------------
      Απο την άλλη μεριά έχουμε την Ολλανδία με τον Λουίς Βαν Χάαλ - προπονηταράς τώρα τι να λέμε και είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ξέρει απο ποδόσφαιρο. Τακτικά είμαι σίγουρος ότι την Ολλανδία θα την έχει στήσει ΑΡΙΣΤΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και αν κάτι δεν του βγει θα το διορθώσει εγκαίρως.
      Είμαι με τον Ρόμπεν και όχι με τον Μέσι - τι να κάνουμε? Φαίνεται και δεν το κρύβω!!
      ----------------------------------------------------------------------------
      Θέλοντας να γράψω ότι είμαι με την Ολλανδία στον ημιτελικό - επειδή για εμένα παίζει καλύτερη μπάλα και έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με κεφαλαία. Τώρα μπορεί να κερδίσει η Αργεντινή. Μπορεί!!!
      Μακάρι και ο Μέσι να παίξει λίγη μπάλα να απολαύσουμε τόπι - αν παίξει μπάλα η Αργεντινή τότε θα την υποστηρίξω (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ)

      Διαγραφή
    3. Δεν σας εχει κανει εντυπωση πως η Αργεντινη ποτε μα ποτε δεν ειχε εναν προπονητη της προκοπης που να μπορει να συμμαζεψει ολο αυτο τον αχταρμα με τους παιχταραδες στην επιθεση και τους αμπαλους στην αμυνα?Γιατι εγω πιστευω πως αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που οι Αργεντινοι μετα το 87 δεν εχουν κανει τιποτα σοβαρο μεχρι τωρα στα μουντιαλ που ακολουθησαν

      Διαγραφή
  3. Μα αυτό ακριβώς λέω!
    Από την στιγμή που τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 2 παγκόσμια κύπελλα, και από την στιγμή που η Ιταλία έχει παραπάνω παγκόσμια κύπελλα απ' την Γερμανία, είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται.

    Δηλαδή, στα σκληρά νούμερα, ισχύουν απόλυτα αυτά που είπα, και αν πάμε στην ιστορία των ομάδων, και αρχίσουμε να συζητάμε σχολές ποδοσφαίρου και μεγάλες εθνικές ομάδες, η Γερμανία χάνει και την τρίτη θέση που έχει στην κατάταξη των παγκοσμίων κυπέλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να κάτσω να υποστηρίζω την Γερμανία και να επιχειρηματολογώ ποδοσφαιρικά ΥΠΕΡ της δεν το περίμενα ποτέ. Σημεία των καιρών και η αμπαλοσύνη των ΒραζιλιοΑργεντίνων φταίει.

      Δεν υπάρχει Ιταλία κύριε Θανάση. γράψτε ότι θέλετε - παρουσιάστε όσα στοιχεία θέλετε.

      Διαγραφή
    2. Μπορούμε να το δούμε και αλλιώς κύριε Τάκη.
      Και οι Βραζιλιάνες, και οι Ιταλίδες, είναι σαφώς ομορφότερες και πιο γυναίκες από τις Γερμανίδες.
      Σε αυτό, νομίζω, συμφωνούν ως και οι Γερμανοί!

      Διαγραφή
    3. Αυτά είναι γούστα κύριε Θανάση. Εμένα πάντως ΓΕΝΙΚΑ μου αρέσουν οι μελαχρινές και όχι οι ξανθές.

      Διαγραφή
  4. Γουστάρω τρελά να βλέπω,σε ημιτελικό Μουντιάλ που γίνεται στην έδρα της,την γηπεδούχο να δίδεται ως αουτσάιντερ και ειδικά όταν αυτή την γηπεδούχο τη λένε Βραζιλία.

    Ποιες ελλείψεις Νειμάρ και Τιάγκο Σίλβα,δεν θα υπάρχουν αυτά αύριο το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, εντυπωσιακό να είσαι η Βραζιλία στην έδρα σου και να είσαι το αουτσάιντερ!

      Ελπίζω τα κοράκια να καθαρίσουν την Γερμανία αν χρειαστεί, που κάτι τέτοιο δεν το έχω πει ποτέ μου ως τώρα! Τόσο πολύ δεν αντέχω αυτόν τον ξυλοκόπο τον Σβαϊνστάιγκερ και την παρέα του.

      Διαγραφή
    2. Στον άλλον ημιτελικό έχω μια εσωτερική σύγκρουση καθώς αναμετρούνται οι δύο αγαπημένες μου ομάδες.
      Θα προτιμήσω την Αργεντινή όμως, με την βεβαιότητα ότι θα πάρει το κύπελλο αν φτάσει στον τελικό.

      Διαγραφή
    3. Εγώ κύριοι δεν βλέπω να παίζετε απο τους μπούκιδες αουτσάιντερ η Βραζιλία.
      http://prntscr.com/40acth

      Εγώ βλέπω ισοσκελισμένες αποδόσεις και θεωρώ πολύ λογικό το σετάκι - καθώς ο παράγων έδρα και η Λάτιν γεωγραφική περιοχή όπου διεξάγεται το Μουντιάλ εξισορροπείται απο το ότι η Γερμανία έχει περισσότερες και καλύτερες μονάδες (παίκτες δηλαδή) ενώ η Βραζιλία δεν θα έχει Νειμάρ και Τιάγκο Σίλβα.
      Δεν διακρίνω παικτικά κάποια ευκαιρία στα σετάκια που δίνουν οι μπούκιδες και τα θεωρώ ακριβοδίκαια. Για να έπαιζα κάτι απο Βραζιλία ή Γερμανία καθαρά στοιχηματικά θα ήθελα κάποια απο τις 2 να μου προσφερόταν πάνω απο το 3,2.

      Διαγραφή
    4. Αν η Βραζιλία είχε μια ισοδύναμη ομάδα με την Γερμανία και έπαιζαν τον ημιτελικό στην Βραζιλία τότε θα έδιναν οι μπούκιδες 1,85 με 1,95 Βραζιλία και 3,55 με 3,95 Γερμανία.
      Αλλά αυτές οι αποδόσεις θα δίνονταν αν οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Τώρα δεν είναι και νομίζω ότι οι αποδόσεις των μπούκιδων είναι καλά διαβασμένες - ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.

      Διαγραφή
    5. Επίσης και στον ημιτελικό Ολλανδία - Αργεντινή θεωρώ ότι οι μπούκιδες έχουν βγάλει σωστές αποδόσεις καθώς, μάλλον, ο κόσμος θα φορτώσει ελαφρώς Αργεντινή, άρα καλώς οι μπούκιδες δίνουν φαβορί την Αργεντινή. Ότι θέλει ο κόσμος - όμως αν καραφορτώσει ο κόσμος Αργεντινή και πάει η Ολλανδία προς το 4 τότε θα αρχίζω να βλέπω μεγάλη ευκαιρία τους οράνιε.

      Διαγραφή
    6. Εννοείτε ότι συμφωνώ με τον κύριο Τζο ότι δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες για Νειμάρ και Τιάγκο Σίλβα που δεν θα παίξουν και ότι οι παίκτες τάχα μου είναι κουρασμένοι απο την σεζόν που έκλεισε.Αυτά σε ένα Μουντιάλ απλά δεν υπάρχουν και είναι φτηνές δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    7. Θα συνεχίσω το στατιστικό που είχα γράψει στο παιγνίδι με την Κολομβία.Με τη Χιλή ο άσσος στον ΟΠΑΠ ξεκίνησε από 1.50 και έφθασε στο 1.45,με την Κολομβία ξεκίνησε απ'το 1.75 και έφθασε στο 1.67.Τώρα είμαστε στο 2.60 απέναντι στη Γερμανία.

      Εάν νομίζετε ότι η Γερμανία είναι πολύυυυυυυ πολύ καλύτερη από την Κολομβία,τότε οι μπουκ ορθώς έχουν τόσο ψηλά τον άσσο.Γνώμη μου ότι ο άσσος είναι ελαφρώς υπερτιμημένος(δεν θυμάμαι ποτέ να είχε τέτοια απόδοση η Βραζιλία σε Μουντιάλ απ'την καθιέρωση του στοιχήματος στην Ελλάδα)και θεωρώ ότι οι book έχουν δώσει αποδόσεις βάσει αμιγώς αγωνιστικά στοιχεία και σαν να γίνεται το παιγνίδι σε ουδέτερο έδαφος...

      Διαγραφή
    8. Οι απουσίες των Τιάγκο Σίλβα και Νειμάρ κάνουν τον μπουκ να στείλει την Βραζιλία στο 2,6. Εαν έπαιζαν θα έδιναν την Βραζιλία στο 2,1 με 2,2. Ορθώς πράττουν οι μπούκιδες - κατεμένα πάντα.

      Διαγραφή
    9. Η Γερμανία έχει πολύυυυυυυ πολύ βαρύτερη φανέλα από την Κολομβία. Αν το βάρος της φανέλας της Γερμανίας το είχαν οι φανέλες της Χιλής και της Κολομβίας ήδη η Βραζιλία θα είχε πάει πάγκο και οι Βραζιλιάνοι θα ξανακλαίγανε όπως το 1950. Αλλά είπαμε - με Κολομβία και Χιλή η Βραζιλία είχε ένα μεγάλο αβαντάζ λόγω έδρας και φανέλας.

      Διαγραφή
    10. Γερμανία Βραζιλία ο τελικός του 2002 και η μοναδική αναμέτρηση τους σε Π.Κ.

      http://prntscr.com/40as72

      Τότε ο ΟΠΑΠ έδινε την Βραζιλία στο 1,5 με 1,6 και την Γερμανία στο 5. Η Βραζιλία πραγματικά πολύ καλύτερη ομάδα τότε και όμως η Στατιστική δεν το έδειξε. Έμενε ένα λάθος του Καν, 23 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας για να ανοίξει ο δρόμος (ΔΙΚΑΙΩΣ) για τη Βραζιλία - των μεγάλων παικταράδων ΤΟΤΕ

      https://www.youtube.com/watch?v=IBYXU7jUBHM

      Διαγραφή
    11. Η Γερμανία είναι η πιο κωλόφαρδη(?)ομάδα στις κληρώσεις των Μουντιάλ,φθάνει πάντα ως τους "8" και τους "4" αντιμετωπίζοντας συνήθως λιμά.Παρ'όλα αυτά δεν είναι η πιο πετυχημένη χώρα στα Παγκόσμια Κύπελλα.

      Η φανέλα της σαφώς είναι πιο βαριά απ'της Χιλής και της Κολομβίας αλλά το +1.00 ως τώρα στον άσσο της Βραζιλίας είναι too much.Το βασικότερο δε είναι ότι οι παίκτες της δεν είναι γηγενείς,τεράστιο μειονέκτημα αυτής της ομάδος,οπότε και η βαριά φανέλα πάει περίπατο.Ένας Λεβ δεν είναι αρκετός...

      Κάθε παιγνίδι είναι ξεχωριστό,κάθε αγώνας και μια διαφορετική αποστολή που πρέπει να φέρει εις πέρας,αυτό είναι το σκεπτικό του Σκολάρι και το υπέρ της φετινής Βραζιλίας.Αυτή η ομάδα στήθηκε εξ αρχής για να σηκώσει την κούπα μέσα στη χώρα της,ούτε για να μαγέψει αλλά ούτε για να ξεσηκώσει τα πλήθη με το φανταιζί της ποδόσφαιρο.

      Περιμένω αύριο να αναλάβει μεγαλύτερο δημιουργικό ρόλο ο Όσκαρ,ο παίκτης που αγόγγιστα δέχεται την αγωνιστική του θυσία απ'τον προπονητή του,παίζοντας έως και αμυντικό χαφ.

      Εάν ο Λεβ παίξει έξυπνα,θα βάλει βαρύ φορ(βαρύτερο του Κλόζε)απέναντι στον Νταβίντ Λουίζ(τον Γκόμεζ για παράδειγμα)και όχι γατάκια τύπου Μίλερ.Εάν το πράξει τότε θα πέσουν κορμιά αύριο,θα δούμε μάχη γιγάντων,εάν όχι τότε οι "Γερμανοί" θα χάσουν απ'το ημίχρονο όπως έχασαν και οι Κολομβιανοί.

      Στους 2 ημιτελικούς σαφώς δεν περιμένω να δω θέαμα αλλά μάχες σώμα με σώμα,μέχρις εσχάτων και όποιος αντέξει.

      Διαγραφή
    12. Κύριε Τάκη είσθε σίγουρος για το ποσοστό στον άσσο της Βραζιλίας στον τελικό του 2002? Αν θυμάμαι σωστά ήταν κοντά στο 2.00,ήταν και το μοναδικό παιγνίδι σε μεγάλη διοργάνωση που έχω ποντάρει μέχρι το φετινό για την κατάκτησή του απ'τη Σελεσάο.

      Διαγραφή
    13. Κύριε Τζο θυμάμαι ότι η απόδοση της Βραζιλίας έπεφτε διαρκώς και όταν ήρθε η ώρα του τελικού δεν έβρισκα τίποτα αξιόλογο για να ποντάρω.
      Φίλος μου με παρότρυνε να ποντάρουμε Γερμανία διότι καταυτόν το 5 απόδοση ήταν τρελή απόδοση για τελικό. Αυτά την τελευταία ημέρα του τελικού.
      Τότε εγώ υποστήριζα Βραζιλία και δεν γούσταρα Γερμανία που ήταν άμπαλη και δεν είχε και παίκτες της προκοπης.
      Οπότε θυμάμαι που το έλεγα ότι δεν μπορώ να ποντάρω κάτι το οποίο δεν πίστευα και δεν ήθελα να σηκώσει Π.Κ.
      Έτσι έριξα ένα πονταρισματάκι ότι θα σκοράρει ο Καφού που έδινε τρελή απόδοση και φυσικά πήγα κουβά.

      Άσχετο - αλλά είστε πολύ φανατίλας Λατίν!!!!!

      Διαγραφή
    14. Κύριε Τάκη αφού είπαμε,εάν βγει ο Αλέξης φεύγουμε για Κόστα Ρίκα χαχαχα

      Υ.Γ Έγιναν κάποια μικροεπεισόδια στην Κόστα Ρίκα μετά τον αποκλεισμό της απ'την Ολλανδία και την έπεσαν οι Ελληναράδες σε όσα ΜΜΕ είχαν γράψει καλά λόγια για τη μικρή αυτή χώρα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

      Διαγραφή
  5. Πάμε να δούμε το εξής (αποδόσεις ΟΠΑΠ):
    Βραζιλία-Γερμανία διπλή 1Χ @ 1,43
    +
    Ολλανδία-Αργεντινή διπλή Χ2 @ 1,35
    Σύνολο: 1,93, παίζοντας 4 στα 6 πιθανά αποτελέσματα με το ένα φαβορί (Αργεντινή).

    Αξίζει ή δεν αξίζει αυτό το παίξιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση αν το πιστεύετε εσείς ΑΞΙΖΕΙ.
      Εγώ είμαι Γερμανο Ολλανδός σε αυτό το Μουντιάλ και ας παίζω σε Λατίν έδαφος - δηλαδή εκτός έδρας. Αλλά κάτι μου λέει ότι σε αυτό το Μουντιάλ θα σπάσει η παράδοση που λέει ότι Ευρωπαϊκή ομάδα δεν σηκώνει Π.Κ. στην Αμερικάνικη ήπειρο.

      Διαγραφή
    2. Εγώ προσανατολίζομαι σε :
      Βραζιλία-Γερμανία - 2 Draw No Bet 1,87
      Ολλανδία - Αργεντινή - 1 Draw No Bet 2,2

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα παιδιά. Μετά τη Βραζιλία, σε επίπεδο εθνικών ομάδων έρχονται Γερμανία ή Ιταλία. Οτι η Γερμανία δεν είναι διαχρονικά στην πρώτη κλάση είναι μαλλον ασυνηθιστη αποψη. Η Αργεντινή πιο πίσω, νομίζω φαίνεται συγκρίσιμη επειδή τα τελευταία 20-30 χρόνια βγάζει παικταράδες. Το 2006 έχασε στα πεναλτυ απο τους γηπεδουχους. Έκπληξη που οι μπουκυς δεν δινουν προβάδισμα στην έδρα. Ο σεντερ φορ των Γερμανών λεω δεν θα παίξει κανένα ρόλο, αν γίνουν ευκαιρίες ακόμη και ο Αγνωστάινερ θα τις βάλει.

      Τώρα Αργεντινή, οι επιθετικοί με τα 125 γκολ. Όλους τους δοκίμασε ο Σαμπέγια. Οι καθαρόαιμοι αλητάμπουρες Λαβέτσι και Αγκουέρο δεν έχουν παίξει τίποτε. Ο Ιγκουαιν έκανε την ωραια συνεργασια με το Μαραντόνα με τη Βοσνία, και το γκολ μετά την κωλόφαρδη σπόντα με το Βέλγιο και διακρίνεται. Ο Αγκουέρο τουλάχιστο δοκίμασε ένα αεροπλανικό στο πρώτο ματς. Ο βεελζεβουλ Λαβέτσι περιφέρεται σαν να μην ξέρει προς τα που πέφτει το αντιπαλο τέρμα. Χαρά στην υπομονή σου μπαρμπα-Μαικλ Τζάκσον, που κάθεσαι και μιλάς σ' αυτους τους χρυσοπληρωμενους κωλοπαιδαράδες με παραινέσεις, νουθεσίες και συμβουλές (αντί για μπινελικια, γαμοσταυριδια και προσβολες. Ιωαννίδης και Μπομπι Νάιτ χρειάζεται, θα πείτε μα αυτοί είναι κομπλεξικοί, είναι παράφρονες είναι αναχρονιστικοί, έχαναν τα φιναλ φουρ, αλλα τετοια ώρα τέτοια λόγια δε μιλάμε για μουντομπασκετ). Ροντριγκο ο καραφλας με την ουριτσα από μπάλα λιγα πράγματα (που είναι ο Τεβεζ). Στα πλάγια αριστερά Ντι Μαρία και ξερό ψωμί, δεξια πάλι ΝτιΜαρία και λίγο Ζαμπαλέτα. Το κέντρο δημιουργικά χάνει. Λειπει τουλάχιστον μια ποδοσφαιρική σκατόφατσα, πχ ο Σκόουλς (αγγλόφατσα) ή έστω ο Κατσουράνης. Η άμυνα στο αριστερό μπακ μπάζει, εκεί ίσως πάει ο Ρομπέν.

      Στοιχημα θα έπαιζα τα προημιτελικά όλα ισοπαλία, ευτυχώς δεν το έκανα γιατί θα μου βγαινε η πίστη αναποδα. Το ίδιο τώρα και για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια.

      Ο Αλέφαντος έγραψε ότι το Βέλγιο έπαιξε με μια αρκούδα μπροστά, μάλλον ο Βίλμοτς πέρασε το βαν Μπουιτεν για τραυματία και του είπε ανέβα κάτσε περίπτερο, θα σου βγάζω μπαλιές. Ο Βίλμοτς ήταν 12ος παίκτης για πάσες και γεμίσματα από τη γραμμή του αραουτ.

      Στην εκπομπή του Γεωργίου στείλαν μήνυμα οτι ο φορ της Βραζιλίας είναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ. Λέτε να βάλει σήμερα τρια γκολ? :-)

      καραφλουζος

      Διαγραφή
    4. Ο Βίλμοτς είναι πολύ λίγος - δεν κάνει για το Βέλγιο. Αν πάει με τον Βίλμοτς στο Ευρωπαικό δεν βλέπω ούτε εκεί σπουδαία πράγματα. Θα βάλει χαμηλά τον πήχη ο Βίλμοτς και στον πρώτο δύσκολο αντίπαλο θα έρθει ο αποκλεισμός.

      Διαγραφή
  6. Τελικά δεν έπαιξα αποτέλεσμα αγώνα, γιατί να πώ την αλήθεια δεν είναι απόδοση να την κυνηγήσεις.
    Αποφάσισα, λοιπόν, να πάω σε σκόρερς που δεν τους περιμένει κανείς:
    - Λουιζ Γκουσταβο @ 18,00
    - Μαϊκον @ 18,00
    - Μαρσελο @ 15,00
    - Λαμ @ 18,00
    - Μποατενγκ @ 20,00
    Και για "ασφάλεια", με την σκέψη ότι η Βραζιλία θα πάρει πέναλτι και ότι θα το εκτελέσει ο Νταβίντ Λουιζ @ 6,50 (σε ποσό που καλύπτει όλα τα άλλα στοιχήματα).

    Επίσης, πέταξα για το παλαβό ένα σκορ Βραζιλία-Γερμανία 1-4 που μου το έδωσε στα 85,00 αντί για τα 110,00 που το είχε στο δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση ομολογώ ότι με στείλατε.
      Από το 1Χ διπλή ευκαιρία κάνατε σάλτο μορτάλε και πήγατε στο σκορ 1-4??? Δηλαδή απο την Βραζιλία πηδήξατε στην συντριβή της??

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Βραζιλία θα κερδίσει και θα προκριθεί, αλλά η απόδοση είναι μικρή για να την παίξω.
      Βασικά πόνταρα σε σκόρερς και έβαλα για τον χαβαλέ και ένα σκορ που δεν είναι τόσο απίθανο όσο η απόδοση που δίνει.

      Διαγραφή
    3. Να έχεις παίξει ότι θα φάει η Βραζιλία τέσσερα στην έδρα της, και στο 30' να σ' έχει ξεπεράσει ήδη το σκορ!!!

      Διαγραφή
    4. Για 8 με 10 το κόβω... Τί απόδοση είχε το 7+ άραγε???
      Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο...

      Και έχεις και τον Αλέξη από την άλλη που θέλει να τα βάλει με τη Frau Merkel!

      Διαγραφή
    5. χαχαχα κύριε Θανάση και εγώ που έχω παίξει ότι ο Μίλλερ θα βάλει 2 τέρματα και έχει βάλει 5 η Γερμανία και ο Μίλλερ να έχει σκοράρει ΜΟΝΟ ένα και όλα τα υπόλοιπα όλοι οι άλλοι τι να πω??

      Διαγραφή
    6. Εγώ πάντως εύχομαι (και περιμένω) κάτι παρόμοιο να πάθει και αύριο η Αργεντινή - και δεν είμαι αντιΛατίν ούτε φανατικός. Απλώς δεν έχουν ομάδα και παίκτες - καλά η Αργεντινή δεν έχει ούτε προπονητή.

      Να σκεφτείτε ότι ξεκίνησα το Μουντιάλ υποστηρίζοντας Βραζιλία (κατά πρώτο λόγο) και Αργεντινή κατά 2ο - αλλά στην πορεία έγινα πολύ μεγάλος αντίπαλος τους.

      Διαγραφή
    7. Να πείτε ότι όταν το ματς γίνεται τσόντα...... Κάθεσαι και την απολαμβάνεις!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ναι αλλά κάτι μου λέει κύριε Harry ότι το sex τελείωσε. Τώρα θα έχει χαλάρωση.

      Διαγραφή
    9. Να πώ την αλήθεια, με στεναχωρεί η φάση γιατί σίγουρα θα έχουμε ανθρώπινα δράματα σήμερα στην Βραζιλία.
      Δύσκολο το βλέπω να μην χυθεί αίμα από τρελαμένους οπαδούς που θα ξεσπάσουν στην γυναίκα τους, στα παιδιά τους ή σε κάναν οδηγό που τους κορνάρισε στα φανάρια...

      Διαγραφή
    10. Αν δεν σταματήσουν οι Γερμανοί Κ Τάκη θα γίνει χαμός στη Βραζιλία.
      Στις κερκίδες έχουν βάλει τα κλάματα!!!!

      Διαγραφή
    11. Όσον αφορά τον ξεφτιλισμό της Βραζιλίας, είμαι σίγουρος ότι θα τον ξεπληρώσει στο μέλλον και με τόκο.

      Τώρα, στα αγωνιστικά, πώς βλέπετε να επηρεάζει το σημερινό ματς τον τελικό; Προσωπικά δεν βλέπω να χάνουν την προσήλωσή τους οι Γερμανοί. Εσείς τί λέτε, θα τους επηρεάσει θετικά/αρνητικά;

      Διαγραφή
    12. Κ Θανάση κάνετε λάθος .....
      Δεν υπάρχει καμία σχέσει του μέσου Νότιο Αμερικάνου οπαδού με τον μέσο Ευρωπαίο....

      Διαγραφή
    13. Πάντως κύριοι απόψε βλέπουμε ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    14. Κύριε θανάση και εγώ στενοχωριέμαι με τους Βραζιλιάνους αλλά καλύτερα να επικεντρώσουν οι Βραζιλιάνοι σε αυτό που έγραψα στο κυρίως άρθρο.
      ΔΗΛΑΔΗ .....
      Αυτή η μέτρια Βραζιλία έχει φθάσει πολύ μακρυά και το ευτύχημα για τους παίκτες της είναι ότι εφόσον αποκλεισθεί κανείς Βραζιλιάνος δεν θα τους επιρρίψει ευθύνες , αλλά όλοι θα κυνηγάνε τον έρημο τον Κολομβιανό που έπεσε άτσαλα πάνω στον Νειμάρ - αντί να κοιτάνε τα χάλια τους και να σκεφτούν γιατί το ποδόσφαιρο τους τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει τόσα βήματα πίσω.

      Διαγραφή
    15. Αυτά με τους τόκους αφήστε καλύτερα κύριε Θανάση. Αυτά μου προκαλούν γέλιο. Δεν κοιτάω τα χάλια μου και σκέφτομαι τους τόκους. Ας κάνουν ομαδάρα και αν βρουν τους γερμαναράδες στα ψόφια τους και μπορούν ας ξεπληρώσουν τους τόκους.
      Εμένα αυτά με αφήνουν ασυγκίνητο .....

      Διαγραφή
    16. Δεν θα τους επηρεάσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά...... ΓΕΡΜΑΝΟΙ γαρ!!!!!

      Διαγραφή
    17. Ο Κολομβιανός θα κρύβεται σε όλη την υπόλοιπη ζωή του...

      Δε θα έχει καλό τέλος...

      Διαγραφή
    18. Η Bet365 πλήρωσε τα bet στο 1Χ2 από το ημίχρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    19. Κλόζε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλων....

      16 γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
    20. Ναι, ναι τους φταίει ο Κολομβιανός κύριε Νεμο και ο Φρεντ που τον γιουχάρουν λες και ο άνθρωπος είπε ότι είναι Τοστάο ή Ρονάλντο. Τελικά εκτός απο Ελληναράδες υπάρχουν και Βραζιλιανάρες στο ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
    21. ΑΔΙΚΟ πολύ ΑΔΙΚΟ για τον Φρεντ!!!!
      Ο άνθρωπος αυτή την μπάλα ήξερε αυτήν έπαιξε. Αν είχαν καλύτερο ας τον έβαζαν. Οπότε αν είχαν καλύτερο απο τον Φρεντ ας γιουχάρουν οι Βραζιλιανάρες τον Σκολάρι.

      Διαγραφή
    22. Μπήκαν 8 γκολ και δεν πέτυχα ούτε έναν από τους 6 σκόρερς που έβαλα.
      Έπαιξα 1-4 και με ξεπέρασε κατά 3 γκολ η Γερμανία.
      Έβαλε και ο κύριος Τάκης τον Τόμσεν τον Μίλλερ να σκοράρει 2 γκολ, και αν και έβαλε 7 τεμάχια η Γερμανία, δεν το έπιασε.

      Νομίζω ότι ήταν μια καλή μέρα για τους μπούκις.

      Διαγραφή
    23. Χαχαχα στη φιλανθρωπια της Γερμανιας που στο δευτερο ημιχρονο εκανε πλακιτσα χρωσταει σημερα η Βραζιλια οτι δεν εφτασε διψηφιο νουμερο η διαφορα του σκορ..παντως ειναι κριμα το ποδοσφαιρο των Βραζιλιανων που θαυμαζε ολος ο πλανητης τις προηγουμενες δεκαετιες να εχει πεσει σε τετοιο χαλι..για αυτο μου αρεσει το μουντιαλ.τα ματς μεχρι τον τελικο ειναι πολλα και καποια στιγμη θα πετυχεις εναν σοβαρο αντιπαλο(οχι οτι η Χιλη και η Κολομβια ηταν χειροτερες απο την Βραζιλια) και αργα η γρηγορα θα εισπραξεις οτι σου αναλογει.παντως η Βραζιλια του φετινου Μουντιαλ,και ας ακουστει υπερβολικο,δεν νομιζω οτι ηταν σε κανεναν τομεα καλυτερη απο την εθνικη μας η γενικα απο καποια ομαδα των 16

      Διαγραφή
    24. Κύριε George το κραυγάζω 1 μήνα τώρα. Η Γερμανία είναι η καλύτερη και πιο πλήρης ομάδα του Μουντιάλ. Μόνο ίσως η Ολλανδία λόγω Φαν Χααλ θα μπορούσε να τη συναγωνιστεί.
      Αυτή είναι η αλήθεια.

      Η Βραζιλία βρίσκεται σε μεγάλη ποδοσφαιρική κρίση τα τελευταία χρόνια. Παίκτες δεν παράγει, ενώ οι προπονητές είναι δευτέρας διαλογής. Αν εξαιρέσουμε 2, 3 Βραζιλιάνους προπονητές οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια. Δείτε Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Οι περισσότεροι κοιμούνται στον πάγκο. Η ποδοσφαιρική κρίση σε όλα τα επίπεδα και αυτοί (οι Βραζιλιάνοι) κάθονται και ασχολούνται με τον άμπαλο τον Φρεντ και με τον Κολομβιανό που έπεσε άτσαλα πάνω στον Νειμάρ.

      Διαγραφή
    25. Κοιταχτε σε αντιθεση με τους παιχτες τους λατιν προπονητες (πλην ντιεγκο σιμεονε) δεν τους ειχα ποτε σε εκτιμηση.αλλωστε θυμηθειτε με τι προπονητες πηραν τα τελευταια τους μουντιαλ βραζιλιανοι και αργεντινοι.οπως και οι Ισπανοι το 2010 ειχαν απλα παιχταραδες και οι προπονητες τους εβαζαν μεσα εκαναν και τον σταυρο τους και επαιρναν τροπαια.Συμφωνω για ολα οσα γραφετε για τη Βραζιλια και οπως ειπα ειναι κριμα αυτη η χωρα που περιμενουμε να δουμε μια φορα στα 4 χρονια να παρουσιαζεται τοσο κατωτερη και μεσα στο σπιτι της.Η Γερμανια στα προηγουμενα ματς μου εδειξε οτι ειναι κουρασμενη και νωθρη αλλα χτες ηταν πραγματικα μαγεια..ηταν τυχερη που απεκλεισε τους Γαλλους που για μενα αξιζαν τη θεση στην τετραδα βασει των εμφανισεων τους στο μουντιαλ ωστοσο στερουνται προσωπικοτητων και παντα αυτο θα ειναι το μεγαλο τους προβλημα μεχρι να ερθει ενας Ζιζου (αν και τετοιοι παιχτες βγαινουν μια φορα στα 100 χρονια)

      Διαγραφή
    26. Ομως πιο πολυ οπως ειχα γραψει και στην αρχη του Μουντιαλ αναρωτιεμαι: Δεν ειχαν θεση σε αυτη την εθνικη Βραζιλιας ενας Ροναλντινιο η ενας Κακα και ειχαν θεση το ταγαρι ο Παουλινιο και κατι τετοιοι παιχτες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους?Εγω πιστευω οτι ακομα και στα χειροτερα τους ειναι 10 επιπεδα πιο πανω απο τους μυρωδιαδες που παιζουν στο κεντρο της και πραγματικα ελειψε ενας μαγος τυπου Ρονι που διεθετε η Βραζιλια σε καθε μουντιαλ γιατι κακα τα ψεματα απο την Βραζιλια θελουμε ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι να βλεπουμε θεαμα και οχι νικες με 1-0κωλοφαρδια και 20 δοκαρια απο τους αντιπαλους και ας επαιρναν και το μουντιαλ

      Διαγραφή
    27. Διαφωνώ κάθετα κ. Τάκη, τα γιουχαισματα ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο. Μια φορα σε 5επι5 είχαμε φαει απειρα γκολ, ετυχε να βρισκονται και 5-6 αργοσχολοι στις κερκιδες που δεν ειχαν κατι αλλο να κανουν και κοροιδευαν, τρέχα και συ ρε καράφλα, κάνε και κεφαλιά ρε τρεχα, περιμενα τη στιγμη που θα βαζα το γκολ της τιμης, θα πηγαινα στην κερκιδα και θα εδειχνα ποσα γκολ εβαλα 1 με το μεσαιο δαχτυλο :)

      Διαγραφή
    28. Τα γιουχαΐσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
      Αλλά όταν γιουχάρεις τον παίκτη της ομάδας σου, ο οποίος δεν έχει μειωμένη απόδοση, αλλά απλώς δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω λόγω αμπαλοσύνης δείχνει την παρακμή σου και την μετριότητα σου!!!

      Θα βρίσω και θα γιουχάρω παίκτη της ομάδας μου - ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ το παιχνίδι. Για κανένα άλλον λόγο.
      Ο Φρεντ δεν είπε ποτέ ότι ήταν κάτι καλύτερο απο τον Σερτζίνιο. Απλά ο Σκολάρι τον κάλεσε να παίξει και έπαιξε όπως μπορούσε. Δεν έχει κανένα νόημα να γιουχάρεις τον Φρεντ ή τον Τζο.

      Διαγραφή
    29. Αν δεν μου κάνει ο Φρεντ ή βλέπω ότι η ομάδα μου είναι μπάζο - τότε φεύγω απο το γήπεδο και κλείνω την τηλεόραση. Δεν πάω να βρίσω παίκτες της ομάδας μου ή να τους πλακώσω. Εκτός αν είμαι βέβαιος ότι ξεπουλήθηκαν.

      Διαγραφή
    30. Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο είναι.
      Να την στήσουν σε κανένα σοκάκι οι Βραζιλιανάρες στον Φρεντ και να έχουμε νέο Εσκομπάρ???
      Η Βραζιλία του 2014 ήταν ποδοσφαιρικά η χειρότερη Βραζιλία όλων των εποχών.
      Όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι Βραζιλιανάρας και τάχα μου του φταίει ο Φρεντ και ο Κολομβιανός που έπεσε άτσαλα πάνω στον Νειμάρ.

      Διαγραφή
    31. Θα μπορούσα να καταλάβω οποιαδήποτε αντίδραση των Βραζιλιάνων για την ταπεινωτική χθεσινή βραδιά αλλά στο Φρεντ βρε παιδιά,στο Φρεντ...???

      Τόσα κριάρια δηλαδή,όπως ο Λουίζ,ο Φερναντίνιο,ο Μαικόν και ο μεγαλύτερος εγκληματίας ο Σκολάρι,θα περάσουν απαρατήρητοι και θα πληρώσει τη μήνη ενός ολόκληρου λαού ο ταλαίπωρος Φρεντ...?

      Αλλά τι περιμένεις απ'τους νεόπλουτους Βραζιλιάνους,γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να δουν τα ματς της Σελεσάο στο Μουντιάλ,παρασύροντας και αγράμματο κόσμο σε ηλιθιότητες.

      Οι μπαλαδόφατσες Βραζιλιάνοι είναι σκυλομπατίρηδες και είμαι βέβαιος ότι γνωρίζουν πολύ καλά τις πταίει...

      Διαγραφή
    32. Κύριε Τζο θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος του Λάτιν ποδοσφαίρου να είναι κακοί αντιγραφείς του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Απο το 1994, το Μουντιάλ που πήρε η Βραζιλία, ακούω για εξευρωπαϊσμό του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας με μεγάλη προσοχή στην άμυνα.
      Για εμένα αυτό είναι λάθος!!!

      Τόσο η Βραζιλία όσο και η Αργεντινή, έχουν δεν έχουν παίκτες αξίας, πρέπει να παίζουν Λάτιν ποδόσφαιρο. Με αυτό καταξιώθηκαν και με αυτό απόκτησαν οπαδούς σε όλον τον πλανήτη.
      Το να προσπαθεί ένας ΒραζιλιανοΑργεντίνος ή έστω ένας Χιλιανός να δίδει έμφαση στην άμυνα τότε είναι σαν να πας κόντρα στο DNA του και τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά.
      Βρεεεε βάλε 11 παικτάκια μέσα και παίξε την μπαλάρα σου μέσα απο τα συστήματα, δεν λέω όχι σε σύστημα - αλλά σε επιθετικά συστήματα και όχι σε αμυντικογενή. Είναι δυνατόν ο Λατίνος να παίξει κατενάτσιο??

      Και τέλος πρέπει να μάθουν οι ΒραζιλιοΑργεντίνοι ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν όλα τα Μουντιάλ αυτοί. Υπάρχουν και άλλες ομάδες και συνεπώς θα χαθούν Μουντιάλ. Οπότε ας χαμηλώνουν τους τόνους σε κάθε Μουντιάλ.

      Διαγραφή
    33. Κύριε Τάκη εδώ και 15-20 περίπου χρόνια ζούμε το απόλυτο fast food,το άνοστο πράγμα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.Τι σχέση έχει πλέον το γίγνεσθαι των δεκαετιών του '60-'70-'80-'90 με αυτό που ζούμε σήμερα?

      Οι Βραζιλιάνοι δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν όντας μέλη ενός παγκοσμιοποιημένου πλανήτη και μιας εκ των πιο εύρωστων οικονομιών πακοσμίως.Οι ποδοσφαιρικές σφαλιάρες της 10ετίας του '80 τους ανάγκασαν να εξευρωπαισθούν για να πάρουν τίτλους.Ξέχασαν βέβαια το ποδόσφαιρο,την αγάπη τους,τη λατρεία τους και ουσιαστικά ευνουχίσθηκαν,με συνέπεια τη χθεσινή κατάληξη.

      Γιατί άλλο το να προσπαθήσεις για μερικά Μουντιάλ να πας με το κύμα και να το σερφάρεις και άλλο να αφεθείς στη γλύκα του σέρφινγκ μη βλέποντας ότι το κύμα έγινε πια τσουνάμι.Έτσι την πάτησαν και ήρθε το τέλος εποχής για το ποδόσφαιρό τους(συμφωνώ απόλυτα μαζί σας για το ελεεινό τους πρωτάθλημα).

      No teers,θα ξαναβρούν το δρόμο τους,θα επαναβραζιλιανοποιηθούν και θα μας χαρίσουν και πάλι ανεπανάληπτες στιγμές εις το μέλλον.

      Διαγραφή
  7. Παιχτηκαν σημερα σε μονα :
    Anytime scorer David Luiz
    Ακριβες σκορ 1-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυαδούλα (για να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον ταματσάκια) αφού ήρθε τελικά η Γερμανία στο 3,1 (κοντά στο 3,2 που ήθελα)
    Βραζιλία-Γερμανία - 2 Draw No Bet στο 2
    Ολλανδία - Αργεντινή - 1 Draw No Bet 2,2

    Σκέφτομαι να ρίξω και ένα ότι ο Μίλλερ θα σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές (15 απόδοση). Θα δω με την έναρξη του αγώνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρουά ματ έκανε ο Λεβ με Μίλερ-Κρος-Κλόζε,φουλ επίθεση από την αρχή από τα πλάγια και το κέντρο της επίθεσης και χτύπησε τη Βραζιλία στην καρδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι σας ευχαριστώ για το επίπεδο σας και για το υψηλό IQ σας - τόσο σε αυτό το ιστολόγιο, όσο και στο χρηματιστηριακό (που αυτή την περίοδο δεν ασχολούμαι).
    Μόλις τώρα διαβάζω ηλιθιότητες Ελληναράδων - καράβλαχων, άσχετων και μετρίων. Ηλιθιότητες που φτάνουν μέχρι το σημείο να πιστεύουν ότι το Παγκόσμιο κύπελλο είναι στημένο και ότι τάχα μου οι Γερμαναράδες έχουν εξαγοράσει τον κόσμο όλο, εκτός απο Ελλάδα, τώρα εξαγόρασαν και τη Βραζιλία και όλο τον κόσμο.

    Τελικά κύριοι εμένα δεν μου φταίει κανένας Αλέξης - αλλά όλοι αυτοί οι βλάκες που με περιτριγυρίζουν. Οι άλλοι στα νοσοκομεία απήργησαν και στα πανό τους το 1ο αίτημα ήταν ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    Ελλάς η χώρα των μετρίων - όπου αντί να δουν τι καλά κάνουν οι Γερμανοί και να τους αντιγράψουμε εκεί που πρέπει εμείς θέλουμε να είμαστε Ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλας η χώρα των κουτοπόνηρων, των συνωμοσιολόγων, η χώρα του ''ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ'' και του ''ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ'' που έρχονται να μας υφαρπάξουν τον πλούτο μας και αντί να κοιτάμε την παρακμή μας και το χάλι μας το μαύρο - ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ και το παίζουμε οι έξυπνοι του σύμπαντος που όλα τα έχουμε κατανοήσει και ''μυριστεί''.

      Δεν φταίει κανένας Αλέξης κύριοι - φταίει η μετριότητα μας και η ανικανότητα μας να είμαστε χρήσιμοι και ανταγωνιστικοί, πρώτα για τη χώρα και κατόπιν για τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας.

      Διαγραφή
    2. Γιατι να θελουν να αξιολογηθουν κυριε Τακη ?Εγω ειμαι στο χωρο της εκπαιδευσης και βλεπω τι βρωμια και τι λαμογια υπαρχει εκει μεσα.ξερουμε ολοι μας πως εχουν διοριστει και πως εχουν παρει τις θεσεις τους ολοι αυτοι που λενε οχι στην αξιολογηση με περηφανια και καμαρι.αλλα οταν πριν καποια χρονια μιλαγες για την τεμπελια και το καθισιο του ''συναδελφου'' σου που ηταν το μισο χρονο σε αδειες και δουλευε 1 μηνα το χρονο ησουν ρουφιανος,κακος και αντισυναδελφικος..και περιμενουμε να καθισει ενα καλο μυαλο η ενας φιλοτιμος ανθρωπος στο Ελλαδισταν και να τον αντιμετωπιζουν ως τον τελευταιο υπαλληλακο και να δουλευουν αντι για αυτον ολοι οι αχαιρευτοι και οι κουτοπονηροι.αλλα ο μονος λογος για να βγει ο Ελληνας στο Συνταγμα και στην Ομονοια ειναι να πανηγυρισει καμια νικη της εθνικης με την ακτη ελεφαντοστου και ας τον πηδανε(συγγνωμη για την εκφραση αλλα αποτυπωνει ακριβως την κατασταση) σε καθε τομεα της ζωης του

      Διαγραφή
  11. δασκαλε μου ειπαν να βαφτισω ένα παιδακι- αγορι αλλα ρωτησα για εξοδα μου ειπαν ότι μονο ο σταυρος εχει 250 ευρω συν τα υπολοιπα εάν μπορης βγαλε μια εξαδα για παρασκεωσαβατοκυριακο θα ριξω 10 ευρο και εάν κερδιση θα τα δωσω όλα στο παιδι σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχω μερικά καλά σημεία - αν και οι αγώνες είναι λίγοι και δεν νοιώθω άνετα με τόσο λίγους αγώνες.
      Σιγά σιγά θα σας τους γράψω.

      Διαγραφή
    2. Άθλοουν Τάουν - Λίμερικ
      H παράδοση απο το 2006 και με γηπεδούχο την Άθλοουν Τάουν έχει ως εξής :
      1 νίκη Άθλοουν - 1 ισοπαλια και 10 νίκες Λίμερικ.

      Η Άθλοουν είναι η χειρότερη ομάδα της Ιρλανδίας - μάλιστα είναι τόσο κακή ομάδα που ο ΟΠΑΠ την έχει ''κόψει'' απο τα δελτία στοιχήματος του. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ - καθώς τελευταία έχει ψιλοαναστηθεί με 2 εντός έδρας νίκες. Μια με την προτελευταία την Γιου Σι ΝΤι και μια με την Ντροχέντα (την είχε βρει την περίοδο που εισέπραττε τριάρες και τεσσάρες με όποιον και αν έπαιζε και της έριξε 6αρα).

      Οι μπούκιδες έχουν βγάλει στο κλαρί την Λίμερικ σε αποδόσεις πάνω 2,35 με 2,4. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για την Λίμερικ - αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα το πάρει (αν δεν λήξει ισόπαλο)

      Διαγραφή
    3. Ροβανιέμι - Τούρκου
      Το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις πάνω απο το 5 ( ο ΟΠΑΠ έχει βγάλει στο κλαρί την Τουρκού στο 4,75)

      Εδώ παίζει η τελευταία Τούρκου του Φινλανδικού πρωταθλήματος με 13 βαθμούς με την προτελευταία Ροβανιέμι που έχει 19. Κυριολεκτικά πρόκειται για ματς εξάποντο καθώς ο τελευταίος χάνει την κατηγορία.
      Η Ροβανιέμι είναι η ομάδα των unders 2,5. Σχεδόν όλοι οι αγώνες της για την Φινλανδία είναι under 2,5. Έχει την χειρότερη επίθεση με 13 τέρματα σε 18 αγώνες - ενώ εντός έδρας έχει πετύχει 7 τέρματα σε 8 αγώνες.
      Δεν βάζει γκολ, αλλά και δεν δέχεται εύκολα γκολ.

      Η Τούρκου εκτός έδρας είναι για τα μπάζα έχει 1 νίκη και 8 ήττες, έχοντας βάλει 5 γκολς και έχει φάει 21!!! Ένα μάτσο χάλια δηλαδή.
      η Τούρκου την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε μετά απο πολύ καρό - εντός έδρας με 3-0 την Μιλικόσκι και έτσι θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

      H παράδοση απο το 2004 και με γηπεδούχο την Ροβανιέμι έχει ως εξής :
      3 νίκες Ροβανιέμι - 3 ισοπαλίες και 2 νίκες Τούρκου.

      Η καλή φόρμα της Ροβανιέμι και η σχετικά καλή παράδοση της, σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ανυπαρξία της Τούρκου έχει αναγκάσει τους μπούκιδες να δίνουν σούπερ φαβόρα την Ροβανιέμι. ΟΚ, το δέχομαι, αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς η Τούρκου να δίνεται σε απόδοση πάνω απο το 5. Σεντούκι!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΙΚ - Κάλμαρ
      Μεγάλη η απορία μου - γιατί δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η ΑΙΚ??
      H παράδοση απο το 2004 και με γηπεδούχο την ΑΙΚ έχει ως εξής :
      2 νίκες ΑΙΚ - 4 ισοπαλίες και 3 νίκες Κάλμαρ.
      Πρόκειται για ντέρμπι όπου η ΑΙΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 25 βαθμούς και η Καλμάρ στην 2η με 26.

      Εντός έδρας η ΑΙΚ έχει σε 7 αγώνες 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 12 υπέρ και 10 κατά.
      Εκτός έδρας η Καλμάρ έχει σε 6 αγώνες 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με τέρματα 9 υπέρ και 7 κατά.
      Η ΑΙΚ ήταν πρωταθλήτρια Σουηδία το 2009 και η Καλμάρ το 2008

      Πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι του Σουηδικού πρωταθλήματος και μου είναι αδιανόητο να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η ΑΙΚ - σε αποδόσεις απο 1,6 εως 1,75.
      Πολύ πιθανή ΙΣΟΠΑΛΙΑ, αφού μιλάμε για ντέρμπι, αλλά η παικτική αξία είναι στο ΔΙΠΛΟ της Κάλμαρ που δίνεται απο 4,3 εως και 5.
      (Ο τσιγκούναρος ΟΠΑΠ δίνει την Καλμάρ μόλις στο 4)

      Διαγραφή
    5. Χάλμσταντ - Γκέτεμποργκ
      Η Χάλμσταντ έχει εντός έδρας 2 νίκες - 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στους 6 εντός έδρας αγώνες της έχει βάλει 9 γκόλς και έχει δεχθεί μόλις 6. Εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη και ότι καλό κάνει στην προσπάθεια της να σώσει την κατηγορία το κάνει εντός έδρας.
      Η Γκέτεμποργκ είχε 2 αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα. Εντός έδρας δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Φόλα Εσ (ομάδα απο το Λουξεμβούργο) και έφερε 0-0, ενώ στην ρεβάνς χάρη 2 τερμάτων στο Β΄ημίχρονο επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση.
      Εκτός έδρας η Γκέτεμποργκ, για το Σουηδικό πρωτάθλημα, σε 6 αγώνες έχει φέρει 5 ισοπαλίες και κέρδισε 1 φορά. Πέτυχε 6 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις 4.

      Το παιχνίδι είναι δύσκολο και πολύ ''κλειστό''. Το under 2,5 φαίνεται σίγουρο και η ισοπαλία πάρα πολύ πιθανή.
      Η παράδοση είναι υπέρ της Γκέτεμποργκ (1 νίκη της Χάλμσταντ - 3 ισοπαλίες και 5 νίκες Γκέτεμποργκ απο το 2004)
      ΙΣΟΠΑΛΙΑ

      Διαγραφή
    6. Νόρκεπινγκ - Τζουργκάρντεν
      Επίσης ένας αγώνας του Σουηδικού πρωταθλήματος όπου η ισοπαλία είναι εξαιρετικά πιθανότατη - αλλά ο αγώνας είναι για την Δευτέρα, οπότε θα έχουν προηγηθεί οι αλλοι 7 αγώνες της αγωνιστικής, για να δούμε εαν θα τον συμπεριλάβουμε στις προβλέψεις μΑς.

      Διαγραφή
    7. Απο Νορβηγία
      Λίλεστρομ - Σάρπσμποργκ 1 (σε αποδόσεις άνω του 1,8)

      Απο USA
      Νέα Υόρκη - Κολομπους Χ

      Διαγραφή
  12. επαιξα για το παιδι- ονομα-ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ-101 Χ 103 1 105 2 108 2 116Χ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ 118 1 ΣΥΣΤΗΜΑ 3 ,4, 5, ΑΞΙΑ 4,80 ΚΕΡΔΟΣ 2164 ΕΥΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ 1731 ΕΥΡΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗ Ο ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αγρανάπαυση....

    Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!!! (στοιχηματικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.