Η λέξη κουμάρι έχει τουρκική ρίζα (kumar), αλλά έχει προέλθει από την μεσαιωνική ελληνική λέξη κουκουμάριον. Το κουμάρι είναι ο τζόγος, το τυχερό παίγνιο και σχετίζεται με καταστάσεις παρανομίας και φτώχειας. Ο κουμαρτζής δεν πάει στο καζίνο, ούτε σε καρέ, ούτε στα μεγάλα σαλόνια. Προτιμάει τις παράνομες λέσχες ή τα καφενεία χωριών ξεχασμένων από τον θεό και την κοινωνία.
Όσοι γράφουμε σε αυτό το Ιστολόγιο, είμαστε αποφασισμένοι να γεμίσουμε όλους τους κουβάδες του ΟΠΑΠ μέχρι πάνω, μέχρι να περιμένουμε υπομονετικά να κάνουμε ένα γερό ταμείο τζογάροντας μερικά ευρώ.
Οτιδήποτε γράφεται στο διαδικτυακό χώρο www.takismorfonios.blogspot.gr πρόκειται για παλαβομάρες του τρελάρα που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και για εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο, που σκοπό έχουν να κάνουν το χόμπι τους, γράφοντας τα προγνωστικά τους, εμπλουτισμένα με μπόλικο χιούμορ, ''σκοτώνοντας'' έτσι την ελεύθερη ώρα τους. Συνεπώς να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το οτιδήποτε γράφεται σε αυτό το χώρο, με απώτερο σκοπό την επιλογή κάποιου αγώνα και το τζογάρισμα με τη επιλογή κάποιου σημείου. Σύνθημα μας?? ''
Πάμε γερά μαζί με τον κουβά''


Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η πορεία προς τον τελικό - World cup 2014


177 σχόλια:

  1. Αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά και φυσιολογικά τότε Ολλανδία - Αργεντινή θα είναι ο ένας ημιτελικός και ο άλλος θα είναι μια λάτιν ομάδα κατά πάσα πιθανότητα η Βραζιλία με μια εκ των Γερμανία ή Γαλλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην μακροπρόθεσμη πρόβλεψη μου έχω πει ότι Βραζιλία - Αργεντινή και Γερμανία θα είναι στην 4άδα. Δεν μπορούσα να προβλέψω την 4η ομάδα. Λέτε να είναι η Ελλάδα?? χεχεχεχε

      Διαγραφή
  2. Κύριε Λουκά

    Βραζιλία - Χιλή 1
    (έστω και με το ζόρι θα καθαρίσει η φανέλα ή ο κόρακας, αν χρειαστεί)

    Κολομβία - Ουρουγουάη Χ
    (πιθανότατο σκορ 1-1)

    Ολλανδία - Μεξικό Χ
    (πιθανότατο σκορ 1-1)

    Βέλγιο - ΗΠΑ Χ
    (πιθανό σκορ 1-1 ή θα τελειώσει η ρέντα των Βέλγων και θα κερδίσει η ΗΠΑ με 1-2)

    Πιθανές εκπλήξεις
    Γαλλία - Νιγηρία
    Καμιά εμπιστοσύνη σε Γάλλους. Εγώ δεν βλέπω εύκολη επικράτηση τους. Ίσως στην παράταση.

    Αργεντινή - Ελβετία
    Εμένα οι Ελβετοί μου άρεσαν και ας μην του πήγε το ματσάκι με τα Γαλλάκια. Αν συνεχίζουν να παίζουν αμυντικά και προσεκτικά οι Αργεντίνοι με αυτόν τον κόουτς που κοιμάται στον πάγκο τότε δεν θα εκπλαγώ αν δω καμιά Αργεντίνικη κηδεία.

    Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις - σας εύχομαι καλή επιλογή.

    Άσχετο, αλλά και το Κόστα Ρίκα - Ελλάδα το βλέπω Χ, αλλά δεν θα το σκεφτώ καθόλου το ματς στοιχηματικά.
    Η Ελλάδα απο Ακτή σε ακτή πατάει για την 8άδα. Το όνομά της σημαίνει ''Πλούσια Ακτή'' και είναι μια από τις πιο πράσινες αλλά και πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κόστα Ρίκα δεν έχει καθόλου στρατό!!!! Καμιά σχέση, δηλαδή με τις άλλες χώρες της Λατινικής - Κεντρικής Αμερικής
      Είναι η πιο δημοκρατική χώρα της περιοχής.
      Έχει συνεχή δημοκρατία από το 1948 (καμία άλλη χώρα της Λατινικής Αμερική δεν το έχει καταφέρει).

      Την 1η Δεκεμβρίου του 1948, μετά τη λήξη εμφυλίου πολέμου, η χώρα αποκήρυξε την ύπαρξη στρατού προβλέποντας μάλιστα σχετικό άρθρο στο Σύνταγμα! Τα χρήματα που θα απαιτούνταν για τη συντήρηση στρατού διοχετεύονται στην παιδεία, τη φροντίδα του περιβάλλοντος και τον πολιτισμό!

      Διαγραφή
    2. Η Κόστα Ρίκα διαθέτει ίσως το υψηλότερο ποσοστό αλφαβητισμού στη Λατινική Αμερική με το εντυπωσιακό 94,9%. Ήταν άλλωστε ένας από τους στόχους των ηγετών της, όταν κατάργησαν το στρατό, να διαθέσουν τους πόρους προς την εκπαίδευση. Και φαίνεται πως πέτυχε.

      Η επίσημη γλώσσα του κράτους είναι τα ισπανικά, ενώ αρκετοί μιλούν και αγγλικά. Άλλες -τοπικές- διάλεκτοι της περιοχής είναι οι Mekatelyu, Bribri και Patois.
      Το επίσημο νόμισμα είναι το colόn, που πήρε την ονομασία του από τον Χριστόφορο Κολόμβο (στα ισπανικά το όνομά του είναι Colon).
      Έχει αξιόλογη αγροτική παραγωγή, με κυρίαρχα προϊόντα: Καφές, ανανάς, μπανάνες, ζάχαρη, βοδινό και ξυλεία. Από αυτά τα πέντε πρώτα είναι και εξαγώγιμα, μαζί με το ύφασμα. Μεγάλη βέβαια οικονομική δύναμη στην περιοχή είναι ο τουρισμός, με τα εξωτικά και τροπικά μέρη να είναι μαγνήτης για ουκ ολίγους.

      Διαγραφή
    3. Εκεί θα πάμε αν έρθει ο Αλέξης,σούπερ...!

      Διαγραφή
    4. Η πλάκα είναι κύριε Τζο ότι ο Άλεξ παραμυθιάζει τους Ελληνάρες για Βενεζουέλες, Αργεντινές και δεν κοιτάει άλλα μοντέλα οικονομιών όπως η Κόστα Ρίκα ή οι Βόρειες Ευρωπαικές χώρες. Αλλά πουλάει στον Ελληναρά το τσαμπουκαλίκι, τις διαγραφές χρεών και τις μαγκιές αλά Αργεντίνα και Βενεζουέλα.

      Τελικά μεγαλύτερος παπαρολόγος πολίτης από τον Έλληνα δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    5. Πόλεις της Κόστα Ρίκα:

      Μικρή, γραφική και πανέμορφη η πόλη Grecia, βρίσκεται στην επαρχία Alajuela και ιδρύθηκε το 1825. Ονομάστηκε Grecia προς τιμήν της Ελλάδας, αφού ο τότε νομάρχης και μετέπειτα πρόεδρος της χώρας, Jose Rafael de Gallegos ήταν θαυμαστής της ελληνικής Επανάστασης του 1821.Η πλατεία που βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο της πόλης ονομάστηκε Plaza Hellenica και από το 1997 την κοσμεί ένα άγαλμα του Αριστοτέλη, προσφορά του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού.Όταν κάποιος μπαίνει στην πόλη, εκτός από το μήνυμα «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα», βλέπει και μια απομίμηση του Παρθενώνα σε μινιατούρα.Έχει περισσότερους από 15.000 κατοίκους, που ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και τη γεωργία (σ.σ. καλλιεργούν ζαχαροκάλαμα). Βρίσκεται 45 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της χώρας.

      Athenas: Είναι κωμόπολη, πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού της επαρχίας Alajuela. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 698 μέτρων, μέσα σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Οι κάτοικοί του δεν ξεπερνούν τις 7.716 αλλά είναι απίστευτα τυχεροί αφού, σύμφωνα με το National Geographic, έχει ένα από τα καλύτερα κλίματα στον κόσμο!Η Atenas βρίσκεται 35 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ.

      Esparza (Sparta): Σήμερα ονομάζεται Esparza αλλά όταν η πόλη ιδρύθηκε το 1851 το όνομά της ήταν εμπνευσμένο από την... Σπάρτη! Με το πέρασμα των χρόνων, η Σπάρτη έγινε... ισπανική και Esparza, που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα από τον Ειρηνικό Ωκεανό και φημίζεται για τα grecotacos της, τις τοπικές πίτες αλά... ελληνικά!

      Διαγραφή
    6. Μετά και τα παραπάνω, φόρτωσα το Χ στο STOIXIMAN με απόδοση 3.20. Ας λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Δαρείε μου κάνει η Σπάρτη,δίπλα στον Ειρηνικό και παρέα με τους καρχαρίες...!!!

      Τους προηγούμενους 2 αιώνες αρκετοί Έλληνες έφυγαν από την εμπόλεμη και πεινασμένη Ελλάδα και βρήκαν απάνεμα λιμάνια στη Λατινική Αμερική,όπου και θησαύρισαν μερικοί.
      Αυτόν τον αιώνα μας βλέπω προς Κεντρική Αμερική...

      Διαγραφή
    8. Monsieur Tzo ήδη κάνω τις κινήσεις μου:

      http://www.propertiesincostarica.com/properties/hacienda_pinilla/for_sale/beachfront-villa-with-unique-designed-bedrooms.html

      Διαγραφή
    9. Που πάτε και τα βρίσκετε Κ Δαρείε.....

      Πρώτα θα τους αποκλείσουμε και μετά θα τους αγοράσουμε!!!!!! :-))))))))))))))

      Διαγραφή
    10. Ψωνίζουμε τωρα Monsieur Harrys γιατί με τέτοια διαφήμιση βλέπω το real estate της να παίρνει πολυ πάνω :)

      Διαγραφή
    11. http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Costa+Rica&displayCurrency=EUR

      ΤΣΑΜΠΑ και χωρις άγχος. Να είναι καλά το internet να κανουμε τις πράξεις μας online.

      Διαγραφή
    12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!

      Διαγραφή
    13. Δεν παίζεστε Κύριε Δαρείε!

      Διαγραφή
  3. Ακομα γελαω με την αποδοση του Βελγιου που δινει ο στοιχημαν και με την αποδοση των ΗΠΑ (4.35!!!)..σιγα ρε παιδια την τρομερη ομαδαρα ηταν σε εναν σχετικα γελοιο ομιλο και ολα τα ματς τα κερδισε με το στανιο.αντιθετα οι ΗΠΑ βρεθηκαν σε εναν πολυ απαιτητικο ομιλο και αποδειχθηκαν αρκετα καλη ομαδα και δικαια για μενα προκριθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα ζευγαρια μαρεσει πολυ ο ασος της ολλανδιας(το μεξικο ειναι η πιο κλασικη ομαδα που εχει παντα ταβανι τους 16 παρατηρηστε τα τελευταια μουντιαλ και θα δειτε τι εννοω) και το οβερ 3.5 της γερμανιας.ισως και το σημειο να πετυχει η γερμανια οβερ 2.5 γκολ

      Διαγραφή
    2. Βέλγιο - ΗΠΑ
      http://prntscr.com/3x15zj

      Πραγματικές γελοίες οι αποδόσεις. Εγώ πιστεύω ότι το Βέλγιο είναι μέχρι εδώ. Εκτός αν είναι τυχερό στην παράταση ή στα πέναλτι.

      Διαγραφή
    3. Ολλανδία - Μεξικό
      http://prntscr.com/3x1856

      Και εμένα κύριε george μου κάνει κλικ η Ολλανδία, όμως οι Μεξικάνοι είναι σκληροτράχηλοι και πιστεύω ότι θα αποκλειστούν στην παράταση.

      Διαγραφή
    4. Ωραία τα συγεντρωτικά των μπετάδων (και ο μικρός Σουάρες:). Οι ΠαμεΣτοιχημα παίρνουν το Μουντιάλ της κλεψιάς:)
      Με ποιο σκεπτικό ειναι φαβορί η Κολομβια? Υπάρχει ποντάρισμα σε λατινοαμερικάνικο ξύλο, Ινσαουράλδε εναντίον Πάμπλο Γκαρσία?
      Καράφλας

      Διαγραφή
    5. Κολομβία - Ουρουγουάη
      http://prntscr.com/3x1oe3

      Καμιά λογική δεν υπάρχει για να είναι τόσο μεγάλο φαβορί η Κολομβία. Θα έπρεπε το σετάκι να είναι πιο εξισορροπημένο.

      Και όμως ο ΟΠΑΠ είναι λίγο κλέφτης στο MUNDIAL όπου παίζει με 110% γκανιότα. Κανονικά παίζει με 115% γκανιότα

      Διαγραφή
    6. Ειναι τρομερο το κομπλεξ του Μεξικου οταν φτανει στους 16.Αναλυτικα:
      1994 Βουλγαρια-Μεξικο 3-1 πεναλτυ (Φαση 16)
      1998 Γερμανια-Μεξικο 2-1 (Φαση 16)
      2002 ΗΠΑ-Μεξικο 2-0 (Φαση 16)
      2006 Αργεντινη-Μεξικο 2-1 (Φαση 16)
      2010 Αργεντινη-Μεξικο 3-1 (Φαση 16)

      Διαγραφή
    7. Θα την είχα ήδη ποντάρει την Ολλανδία - αλλά κολλάω ότι λείπουν Ισοπαλίες απο το Παγκόσμιο κύπελλο.
      Μέχρις στιγμής έχουν βγει 5 αγώνες 0-0 , 2 αγώνες 1-1 και 2 αγώνες 2-2. Λείπουν ισοπαλίες και μάλιστα λείπουν σκοράκια 1-1
      Σύνολο 9 ισοπαλίες αντί για τουλάχιστον 12.
      Με τους 8 αγώνες των 16 θα έχουμε συνολικά 56 αγώνες όπου θα έπρεπε να έχουν βγει τουλάχιστον 14 ισοπαλίες.

      Στα επόμενα 16 παιχνίδια μαζί με τον μικρό τελικό και τον τελικό περιμένω τουλάχιστον 5 αγώνες με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

      Διαγραφή
    8. Δεν εχετε αδικο σαυτο.πιστευω οτι τα δυο επικρατεστερα ματς για 1-1 ειναι η Ουρουγουαη και το Βελγιο

      Διαγραφή
    9. Μμμμ κακός οιωνός για την Ολλανδία. Άρα το λογικό φαβορί για την έκπληξη προέχρεται απ αυτήν την τετράδα. Επομένως θα συμβεί... κάτι άλλο!!!
      Πάμε γερά ρε Μιραλά, καράφλα Φελαινί, Ότιτζι με χωρίστρα, Όριτζι, ναι, πες τον κι έτσι:)

      Διαγραφή
    10. Κύριε Φελαινί γράψτε μας λίγο πιο απλά να καταλάβουμε που το πάτε.
      Δηλαδή που βλέπετε εσείς ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη?

      Εγώ λέω ότι Γαλλία και Αργεντινή είναι επίφοβες. Τώρα αν αποκλειστεί το Βέλγιο ή η Ολλανδία δεν θεωρώ ότι είναι κάποια έκπληξη.

      Διαγραφή
  4. Στα προηγούμενα 2 mundial είχαμε 2 ισοπαλίες στα 8 ματς της φάσης των 16.
    Κατά την εκτίμηση μου θα περάσουν η Ηπα ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία τους----,οι γερμανοί προπονητές κάνουν καλή δουλειά---,το είπε και ο ομπαμα ..θα περάσουμε.Φυσικά Γερμανία-Γαλλία θα περάσει καθώς και η αργεντινή-βραζιλία με σπρώξιμο αν χρειαστεί
    κολομβία θα επικρατήσει εναντι ουρουγουάης (πηγε στους 4 το 2010 η ουρουγουάη ,φτάνει εχασε και το δαγκωνιάρικο ντόπερμαν
    εκπληξη θα είναι το μεξικό
    για Ελλαδα επειδή οτι πόνταρα μεχρι στιγμής το έχασα θα ποντάρω μονο σε κόστα ρίκα ελπίζοντας να συνεχιστεί το σερι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιχτηκαν σημερα σε μονα αποδεκτα:
    Βραζιλια-Χιλη Χ/1 (Ημιχρονο/Τελικο)
    Κολομβια-Ουρουγουαη Χ/2 (Ημιχρονο/Τελικο)
    και εξηγω: ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν η βραζιλια κακην κακως θα περασει στους 8.σε διαφορετικες συνθηκες θα πονταριζα ανετα στην χιλη καθως την θεωρω καλυτερη απο αυτη την ανυπαρκτη βραζιλια ωστοσο πιστευω η χιλη ενα ημιχρονο θα το αντεξει.

    Οσο για την Ουρουγουαη δεν νομιζω οτι ακομα και χωρις σουαρεζ ειναι χειροτερη ομαδα απο την Κολομβια.μην ξεχναμε αλλωστε απο τι ομιλους προκριθηκαν οι δυο ομαδες.Γενικα περιμενω παντως κλειστο ματς και under

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια έπαιξα και εγώ Sir!

      Μονά και δυάδα.

      Διαγραφή
    2. Και για φορτωμα μια δυαδα :
      Βραζιλια-Χιλη περισσοτερα γκολ στο Β ημιχρονο (2.05)
      Κολομβια-Ουρουγουαη Χ2 (διπλη ευκαιρια 1,75)

      Διαγραφή
    3. Καλη επιτυχια κυριε Νεμο!!

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ Sir George!

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  6. H χειρότερη Βραζιλία των τελευταίων παγκοσμίων κυπέλλων. Ίσως μόνο με τη Βραζιλία του 1974 που πάλευε να βάλει 3ο γκολ στο Ζαίρ για να περάσει στην επόμενη φάση μπορεί να συγκριθεί στην αμπαλοσύνη.
    Με τα παραμύθια της χαλιμάς δεν μπορείς να φτάσεις πολύυυυυυυ ψηλά.

    Το σίγουρο είναι ότι μια γενιά ποδοσφαιρόφιλων Βραζιλιάνων θα μισήσουμε αυτό το έκτρωμα.
    Απο τώρα σας το δηλώνω με όποιον αντίπαλο παίζει η βραζιλία θα είμαι με την άλλη ομάδα. Και ας χάσω το μακροχρόνιο μου για κατάκτηση Π.Κ.
    Εγώ τέτοια Βραζιλία δεν θέλω να βλέπω και είμαι αντίπαλο της.
    ΑΜΠΑΛΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βραζιλιάνοι σέντερ φορ. Φρεντ και Τζο!!!
      Ακόμη και ο Σερτζίνιο του 1982 - αυτό το όρθιο κρέας - ήταν κλάσεις ανώτερος τους.

      Στενοχωρήθηκα πολύ που πέρασε η Βραζιλία και ακόμη περισσότερο που δεν είδαν να βαράει πέναλτι ο Τζο και ο Φρέντ.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να είχε εμένα σέντερ φορ η Βραζιλία αλλά φευ...!!!
      Κύριε Τάκη δεν μπορώ συναισθηματικά να είμαι ποτέ κόντρα στη Σελεσάο,εκτός και αν αντιμετωπίζει την Ελλάδα.Είναι βέβαια και το στοίχημα για την κατάκτηση...

      Ο Σκολάρι έχει δημιουργήσει έναν αχταρμά,100% δική του ευθύνη αυτό το συνοθύλευμα που εμφανίζεται στις οθόνες μας.Δεν υπάρχουν χαφ στο κέντρο,τα μπακ σέρνονται(απ'τον Μαρτσέλο δεν το περίμενα γιατί είναι ξεκούραστος),ο Όσκαρ μετά την πρεμιέρα είναι αόρατος,μπροστά τα γνωστά και με συνέπεια ο Νέιμαρ με τον Χουλκ να αναγκάζονται σε άναρχες κινήσεις.

      Ειλικρινά δεν περίμενα απ'το πρώτο νοκ άουτ με τους καλύτερους πελάτες μας,να οδηγηθούμε στο μη παραπέρα.Στο χέρι του Σκολάρι βρίσκεται η καλή συνέχεια,άντε παππούκα...

      Διαγραφή
    3. Με τοσο χαλια χτυπηματα πεναλντι,πως να περασει η χιλη.Την ελαχιστη προετοιμασια για πεναντι δεν ειχαν κανει.

      Διαγραφή
  7. H βραζιλία με ηγέτη τον νευμαρ.......εδώ γελάμε
    το παιδάκι 22 χρονών με τα φουσκωμένα μυαλά
    Καλός στις ατομικές ενεέργειες στο πρωτο ημιχρονο
    στο δευτερο νόμιζα ότι ο Gene Hackman τόν είχε κάνει αλλαγή
    Τόσο λύωμα παίκτες σε παράταση δεν εχω ξαναδεί
    δεν μπορούσαν ούτε πέναλτυ να χτυπήσουν
    σήμερα πάμε full για mexico

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σε όλους!

    Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν γνωρίζω, στα O/U μετράνε και τα γκολ της παράτασης αν πάει κάποιος αγώνας ή μόνο η κανονική διάρκεια?

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 90 λεπτά μετράνε κύριε Νεμο - σε ότι και αν παίξετε.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτηκα κι εγώ την τρομερή τριπλέτα Φρεντ Τζο Σερζινιο συν ένα κρεας που είχε αγοράσει κάτι μήνες ο ΠΑΟ, τελικά ευτυχώς έπαιζε λίγο ο Πετρόπουλος. Βραζιλία τρόπος του λέγειν. Εκπληξη έκπληξη πράγματι θα είναι η Αργεντινή που είναι η πιο επίφοβη να τη φάει αντίθετα η Γαλλία νικάει. Άξια η Κολομβία (ο μπούκυ έχει πάντα δίκιο?) ο Χάμες (μονο το πρώτο ματς είχα δει που λέγαμε Τζεημς) και ο άτυχος το 2006 Πέκερμαν. Τα πεναλτυ να καταργηθούν, ας παίζουν μετά την παράταση σαδεν δεθ, κι ας παίζουν ως το πρωι, έτσι δε θα μπορεί το αουτσάιντερ να περιμένει τα πεναλτυ, κράμπες, 7 εναντίον 6, κουρασμένοι στο επομενο ματς να παίξουν οι αναπληρωματικοί, όπως γουίμπλεντο που θέλει 2 γκέημ διαφορά, σκέψου Σαράποβα - Μερι Πίρς 5 ώρες :)
      Καράφλας

      Διαγραφή
  9. Στο 60% ως τώρα τα πονταρίσματα υπέρ της Κόστα Ρίκα,στο 26% για την Ελλάδα.Υπερβολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 146.000 λίρες μονοκοπανιά ενός υπερ της Κόστα Ρίκα. Το στοίχημα μπήκε στην William Hill.

      Διαγραφή
    2. Σημασία δεν έχει που πάει ο κόσμος Κ Tzo....

      Σημασία έχει τι δίνει ο μπουκ.....

      http://www.betbrain.com/football/world/fifa-world-cup/costa-rica-v-greece/#!/odds/1x2/full-time-excluding-overtime/

      Διαγραφή
    3. «Και 146.000 λίρες μονοκοπανιά ενός υπερ της Κόστα Ρίκα. Το στοίχημα μπήκε στην William Hill.»


      Να υποθέσω ότι έφυγε ο άνθρωπος με εγκεφαλικό στο 91' ;

      Διαγραφή
    4. Η Κόστα Ρίκα ήταν άφαντη για 120 λεπτά. Πρώτη φορά είδα ομάδα να παίρνει τόσα πολλά με τόσο μικρή συνεισφορά εντός γηπέδου.
      Ενώ περίμενα ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα και τελικό σκορ 1-1 δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο κακή ομάδα θα ήταν η Κόστα Ρίκα.

      Τελικά απο τις 4 ομάδες που αντιμετώπισε η Εθνική στο Μουντιάλ η Κόστα Ρίκα ήταν η χειρότερη.
      Τώρα τι όνειρο είδε ο άλλος και πόνταρε 146.000 λίρες στην Κόστα Ρίκα τι να πω??? Νομίζω είχε υπερτιμήσει τους άμπαλους ξυλάγκουρους Άγγλους και τους ανύπαρκτος Ιταλούς που έχουν για δεκάρι τον γερο Πίρλο που είναι πιο αργός και από σαλίγκαρο.

      Διαγραφή
    5. Τα έχασε. Ας πρόσεχε. Η ας επαιζε να περάσει η Κόστα Ρίκα. Οταν βάζεις τόσο χρήμα σε ξερό σημείο, τα θέλει ο πισινός σου.

      Διαγραφή
  10. Μπράβο στην ομάδα μας,τα'δωσαν όλα! Ας ελπίσουμε στο μέλλον να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ποιότητα για να καθαρίζουμε τέτοια παιγνίδια που είναι στα μέτρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας που απέδειξαν ότι έχουν ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η ομάδα μας ήταν υπέροχη. Αν είχαμε δύο καλύτερους μπαλαδόρους στην επίθεση τότε η Εθνική με το πειθαρχημένο ποδόσφαιρο που παίζει θα έκανε πολλά πράγματα.

      Διαγραφή
  12. Κύριε Τάκη μου, ποιά η άποψή σας για την διπλή ευκαιρία, που δίνει μικρή απόδοση και περισσότερα σημεία στον παίχτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση κατά την άποψη μου ο παίκτης θα πρέπει ένα έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και τον οποίο να τον ακολουθεί ευλαβικά.
      Όχι την μια φορά να παίζει δυάδες με φαβόρες και την άλλη δυάδες αουτσάιντερ και κατόπιν πεντάδες.

      Σε ότι αφορά τις μικρές αποδόσεις που με ρωτάτε. όταν παίζεις πολλά για να πάρεις μια τοκογλυφική απόδοση τότε είναι βέβαιο ότι θα πας φυλακή.
      Και εγώ προσωπικά την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές - ειδικά μετά από καλές νίκες, Φορτώνω μια δυάδα με μικρές αποδόσεις - κατά τη γνώμη μου άχαστη - και πάω κουβά, αν όχι με την πρώτη δυάδα με την επόμενη σίγουρα.

      Διαγραφή
    2. Κ Θανάση απλά υπολογίστε τη γκανιότα ενός μονού αποδεκτού και μιας οποιασδήποτε διπλής ευκαιρίας.....

      Θα εκπλαγείτε!!!!!

      Διαγραφή
    3. Kύριε Harry στο 4,7 οι ΗΠΑ.
      Δεν θα την χτυπήσουμε??

      Διαγραφή
    4. Το 4,70 που το βρήκατε Κ Τάκη???????

      Το μεγαλύτερο που βρήκα εγώ είναι 4,38....(stoiximan)

      Διαγραφή
    5. Ήταν 4,68 στον stoiximan την ώρα που το έγραφα κύριε Harry - τώρα έχει πέσει η τιμή.

      Μάλιστα ΗΠΑ και over το πρόσφερε στο 9 και εξακολουθεί να είναι στο 9

      Διαγραφή
    6. Αν το έβρισκα στο 4,68 Κ Τάκη δεν θα το άφηνα....
      Είναι η μοναδική ανατροπή που έβλεπα στη φάση των 16.
      Το Βέλγιο δεν νομίζω να έχει παραπάνω από εδώ που είμαστε....
      Όχι ότι οι Αμερικάνοι είναι καλύτεροι αλλά είναι πιο δεμένη και σκληρή ομάδα (Κλίνσμαν)
      Ένα πράγμα με φοβίζει....
      Παράταση και πέναλτι (τρία στα έξη ματς)

      Διαγραφή
    7. Τελικά θα το τιμήσω αλλά με μικρότερη μίζα......

      Βέλγιο - ΗΠΑ 2 @ 4,20

      Διαγραφή
    8. Τις ισοπαλίες και εγώ τις φοβάμαι. Είμαστε 2 ισοπαλίες πίσω. Έχουν βγει 12 και θα έπρεπε να ήμασταν 14.
      Βέβαια υπάρχουν και τα προημιτελικά, οι ημιτελικοί και οι 2 τελικοί.
      Άρα στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια (μαζί με τα 2 τα σημερινά) περιμένω 4 ισοπαλίες - 3 οπωσδήποτε και μάλιστα με σκορ 1-1

      Διαγραφή
    9. Εσείς πως το βλέπετε Κ Τάκη???????
      4,30 τώρα στον stoiximan!!!!!!! (ένα αστέρι πέφτει πέφτει....)

      Διαγραφή
    10. Πέφτει αλλά δεν παίρνει στοίχημα πάνω της η ομάδα των ΗΠΑ..
      Εγώ πιστεύω ότι μια απο τις Ελβετία ή ΗΠΑ ή και οι 2 σήμερα θα προκριθούν.

      Στο Βέλγιο - ΗΠΑ πιστεύω ότι οι μπούκιδες θέλουν να πάρουν στοίχημα πάνω στο Βέλγιο και ακόμη δεν πήραν όσο θα ήθελαν. Πήραν στοίχημα στο Βέλγιο αλλά θέλουν περισσότερο. Μόνο 71% των χρημάτων κατευθύνεται στο Βέλγιο - 13% στις ΗΠΑ

      Διαγραφή
    11. Επίσης όταν ξεκίνησε η φάση των 16 οι ΗΠΑ είχαν ΑΡΧΙΚΗ απόδοση γύρω απο το 4.

      Διαγραφή
    12. Αν δεν έρθει το Βέλγιο - ΗΠΑ τελικό σκορ 1-1 τότε βλέπω ΗΠΑ.

      Διαγραφή
    13. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

      Ήξεις αφήξεις....... Μα ποιος είστε Κ Τάκη η πυθία είστε?????

      Διαγραφή
    14. Η Αργεντινή για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο μέτρια ομάδα και ο Μέσι δείχνει ότι παικταράς μπορεί να είναι μόνο στην Μπάρτσα. Τελικά η Βραζιλία και η Αργεντινή προσπαθούν να αποδείξουν πια απο τις δύο είναι περισσότερο άμπαλη ομάδα. Κάθε επόμενο παιχνίδι και χειρότερες.

      Αν και όταν αποκλεισθούν Βραζιλία και Αργεντινή θα το πανηγυρίσω έξαλλα.

      Κύριε Harry μέχρι το βράδυ τις 11 η ώρα η Πυθία θα έχει αποφανθεί χεχε

      Διαγραφή
    15. ΄Η θα παίξω σκορ 1-1 ή θα παίξω ΗΠΑ.
      Θα το γράψω όταν έρθει η ώρα να το παίξω.

      Διαγραφή
    16. Αργεντινή δεν πρόλαβα να παίξω, και ευτυχώς επειδή είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα την έπαιζα... και θα έχανα :)

      Για το βράδυ έπαιξα διπλή ευκαιρία Χ2 (ισοπαλία-νίκη ΗΠΑ), με απόδοση 1,80 (είμαι του ΟΠΑΠ για συναισθηματικούς λόγους - δικός μου άνθρωπος έχει πρακτορείο).

      Διαγραφή
    17. Δεν θέλω να ακούω για Αργεντινή και για Βραζιλία. Πολύ κωλομάδες και πολύ κωλόφαρδες.

      Διαγραφή
    18. Ο Πυθίας τελικά το έριξε στις ΗΠΑ στο 4,35 και πήρε κάλυψη (το ποντάρισμα πίσω) τελικό σκορ 1-1.

      Διαγραφή
    19. Ναι είδαμε χθες και τη μικτή Ασίας-Αφρικής-Ευρώπης,τη Γερμανία δηλαδή,που μάγεψε τα πλήθη...

      Κύριε Τάκη κανονίστε κάτι άλλο για τις 13 Ιουλίου και ώρα 22.00 γιατί αυτό θα'ναι το δίδυμο του τελικού...

      Διαγραφή
    20. Εχθές έκανε ευκαιρίες κύριε τζο η μικτή Ασίας-Αφρικής-Ευρώπης.
      Οι Βραζιλίες και οι Αργεντινές τι έκαναν???
      Δεν κάνει να είστε τόσο λάτιν φανατικός.
      Και εγώ Λάτιν ΗΜΟΥΝ αλλά έχω μάτια και βλέπω.

      Πάντως για ένα πλέον είμαι σίγουρος - ότι Αργεντινή - Βραζιλία δεν θα δούμε στον τελικό.

      Διαγραφή
    21. Επιπλέον να υπενθυμίσω τα μακροπρόθεσμα μου
      1) Νικητής Mundial --> Brazil στο 3,85
      2) Ελλάδα θα βάλει κάτω απο 2,5 γκολ στο 1,87
      3) Πρώτος σκόρερ Mundial ---> Higuain στο 20 (εδώ θα πάμε κουβά - η Αργεντινή είναι προβληματική, ενώ οι Γερμαναράδες είναι αγριεμένοι. Πρώτος σκόρερ ο Μίλερ ο Γερμαναράς.)

      Βλέπω τετράδα στο MUNDIAL
      Βραζιλία
      Αργεντινή
      Γερμανία

      Διαγραφή
    22. Αλλά είπαμε έχω μάτια και βλέπω και δυστυχώς τα μάτια μου με αυτές τις ΒραζιλιοΑργεντινές έχουν πονέσει!!!
      ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ σε όλα τα ματς που έδωσαν. Μόνο οι φανέλες θυμίζουν Βραζιλία Αργεντινή.

      Διαγραφή
    23. Και η Αλγερία έκανε ένα σωρό φάσεις και άξιζε ένα γκολ,φαντάζομαι είδατε ότι η Μικτή πίσω είναι τρύπια.Τα γαλλάκια δεν αστειεύονται αλλά έχουν την κατάρα των νοκ άουτ κόντρα στη Μικτή.
      Θέλει και τύχη η μπάλα,έτσι είναι.

      Το βασικό όμως που θα δούμε από δω και πέρα θα'ναι η κούραση που θα μεγαλώνει όσο προχωράνε οι ομάδες.Οι Ευρωπαίες και η Αργεντινή θα'χουν ένα θέμα διότι έχουν παίκτες που έπαιξαν πολλά ματς σε ανταγωνιστικές διοργανώσεις,η Ολλανδία έχει βέβαια φρέσκους αλλά στηρίζεται κυρίως σε Ρόμπεν-Φαν Πέρσι-Σνάιντερ.Η Βραζιλία λιγότερο,ο Νέιμαρ ήταν εκτός για μήνες,το ίδιο και ο Μαρτσέλο και έχει και παίκτες που αγωνίσθησαν στο τοπικό πρωτάθλημα(δηλαδή τα έξιναν...).Το ίδιο και η Αργεντινή(ο Μέσι κωλοβάραγε τους τελευταίους 3 μήνες στην Πριμέρα).

      Αυτά θα μετρήσουν από δω και πέρα και φυσικά οι φανέλες.

      Διαγραφή
    24. Γράψτε λάθος στο "οι Ευρωπαίες και η Αργεντινή",εξηγώ πιο κάτω για τους Αργεντίνους.

      Διαγραφή
    25. Βραζιλία και Αργεντινή ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουν παίξει μπάλα. Εγώ δεν αντέχω να τις δω πλέον - ούτε μπορώ να τις υποστηρίζω.
      Αν θέλουμε τους πιο κωλόφαρδους να πάρουν Mundial τότε να το βάλουμε στον κλήρο το Π.Κ.

      Διαγραφή
  13. Και ας ανοίξω άλλη μία συζήτηση.
    Σχετικά με τις αποδόσεις.
    Όπως το κάνει ο ΟΠΑΠ, θα μπορούσε κάλλιστα να μην έχει δική του ομάδα να βγάζει αποδόσεις, αλλά να ακολουθεί τον κάθε William Hill, αφού δίνει πάντα χειρότερες αποδόσεις απ' τους άλλους, και να πηγαίνει μόνο για αυτή τη μικρή διαφορά (αλλά χωρίς έξοδα για αχρείαστο κόσμο να βγάζει αποδόσεις).

    Αυτή είναι μπίζνα απ' το μηδέν, και κατά τ' άλλα, όλο να κατηγορούμε τους Έλληνες για έλλειψη επιχειρηματικότητας είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα παιδιά. Αχώνευτα τα πέναλτυ. Στα νοκ-αουτ να χτυπιούνται τα πέναλτυ πριν το παιχνίδι, όχι μετά.
      Καράφλας

      Διαγραφή
    2. Και εγώ είμαι εναντίον των πέναλτι.
      30λεπτη παράταση και κατόπιν παράταση στην παράταση μέχρι κάποιος να βάλει το ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ή αν δεν θέλουμε να εξουθενώσουμε τους παίκτες, τότε αν λήξουν ισοπαλία και τα 30 λεπτά της παράτασης την πρόκριση να την παίρνει η ομάδα με την υψηλότερη θέση στην Παγκόσμια κατάταξη. Το ίδιο να συμβαίνει και στις ισοβαθμίες και όχι να έχουμε κλήρωση σε μια περίπτωση που έχουμε πλήρη ισοβαθμία ακόμη και στα τέρματα.

      Διαγραφή
    3. Τα πέναλτι είναι μέσα στο παιχνίδι.
      Δεν τα γουστάρει κανείς (ακόμα και οι νικητές δεν νιώθουν "τόσο" νικητές), αλλά από την άλλη μόνο αν πηγαίναμε σε συνεχόμενες παρατάσεις μέχρι να μπει γκολ θα είχαμε μια "τίμια" λύση.
      Πώς όμως να πάς σε μια τέτοια λύση, που μάλλον δεν θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα;

      Διαγραφή
    4. Τα πεναλντι ειναι καλα και εχουν το τροπο τους.Για παραδειγμα γιατι κανεις δεν θελει να χτυπαει πεναλντι με τη γερμανια.Θυμηθειτε την προσπαθεια της ιταλιας στον ημητελικο με την γερμανια,στο παγκοσμιο της γερμανιας, να κερδισει πριν το τελος της παρατασης.

      Διαγραφή
    5. Το θέμα με τις παρατάσεις είναι ότι δε γίνεται να εξοντώνονται οι παίκτες σαν σε ρωμαική αρένα (όρμα Ρένα στην αρένα:) όποτε τα πέναλτυ από πριν ίσως ήταν μια καποια λύσι. Είδαμε το Μπουφόν σεντερ φορ, να δούμε και τον Καρνέζη.
      Καραφλούζος (τι τιτιβισα πάλι σήμερα...)

      Διαγραφή
    6. Είμαι υπέρ των πέναλτυ και έβλεπα με συμπάθεια το "χρυσό γκολ" αν και δεν είναι 100% δίκαιο.Έτσι και οι παίκτες δεν σαπίζουν στην κούραση και δίνεται η ευκαιρία και στην αδύναμη ομάδα να διεκδικήσει το όνειρο.

      Τα οφσάιντ πρέπει να καταργηθούν γιατί και 100 διαιτητές να βάλεις πάλι τα κοράκια θα παίζουν τα παιγνίδια τους...

      Έλα να τελειώνουμε και με τα σημερινά για να έρθει η Παρασκευή: Βραζιλία-Κολομβία και Γαλλία-Γερμανία,αυτά είναι...!

      Διαγραφή
  14. Σήμερα και τα δύο ματς (Γαλλία-Νιγηρία & Γερμανία-Αλγερία) τα έπαιξα over, καθώς δεν βλέπω κάτι άλλο που να μην είναι τζογαδόρικο και με μηδενική απόδοση.
    Ανοιχτές άμυνες, καλοί επιθετικοί, πιο πιθανό να δούμε καταιγισμό γκολ παρά τσούκου-τσούλου μπωλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα Γαλλάκια ως γνωστό, το έχω δηλώσει άπειρες φορές δεν τα εμπιστεύομαι. Ελλείψει Ζιντάν ή ενός Πλατινί τα Γαλλάκια είναι μια ζωή Γαλλάκια. Δεν τσιμπάω με Γαλλάκια.

      Διαγραφή
    2. Τελικά τα γαλλάκια την έκαναν την μλκ τους (μιλάω για το σκορ ως τώρα - μου είναι αδιάφορο αν περάσουν).
      Έχουν επίθεση, παίζουν με την άμυνα της Νιγηρίας, και έχουμε φτάσει στο 75' χωρίς γκολ.

      Αν είναι τόσο λαπάδες, τότε καλύτερα η Ελλαδάρα με το τσούκου-τσούκου μπώλ της!

      Διαγραφή
    3. Την έκαναν την μλκ τους και οι Γερμανοί και κουβαδιάσαμε :)
      Είναι που το λέει και ο γκουρού ότι "δεν υπάρχουν άχαστα"!

      Διαγραφή
  15. Στόν χθεσινό αγώνα δεν μου άρεσε
    α.ο speaker του αγώνα
    β τα μούτρα του σάντος πριν τα penalty
    γ η κόστα ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο....γενικα ολοι ηταν καπως χθες και σιγουρα δεν ειχανε καμμια σχεση με το πως ηταν στον προηγουμενο αγωνα που ηταν και πιο καθοριστικος και με περισσοτερο αγχος. Ο Σαμαρης ηταν σαν να μην ειχε ξανακλωτσησει μπαλα και γενικα ολοι λες και ειχανε δυο αριστερα ποδια.
      ΑριαΚ

      Διαγραφή
  16. ΕΠΑΙΞΑ 406 2/1 407 1/2 409 2/1 ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΞΙΑ Ο,3Ο ΚΕΡΔΟΣ 4200 ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΑΙΞΑ 406 2-1ΣΚΟΡ 407 1/2ΑΝΑΤΡΟΠΗ 409 2/1 ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΞΙΑ Ο,3Ο ΚΕΡΔΟΣ 2100 ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και επειδή μ'αρέσει πολύ όταν συζητάμε για μπάλα,αναλύουμε αγώνες,συμφωνούμε-διαφωνούμε,να πω κάτι για την Αργεντινή:

    πράγματι το "πρόβλημα" της Αργεντινής στο φετινό αλλά και στο προηγούμενο Μουντιάλ είναι ο Μέσι.Όχι όμως γιατί δεν τραβάει αλλά γιατί όλοι οι υπόλοιποι κρύβονται πίσω από αυτόν.Κάτι Ντι Μαρίες και Λαβέτσηδες και Γκάγκο περιμένουν απ'αυτόν να βγάλει το φίδι από την τρύπα κι αυτοί σαχλαμαρίζουν.

    Σου λέει ο Ντι Μαρία"ποιον θα κράξουν εάν δεν πάμε καλά...?τον Μέσι,εμείς θα περάσουμε απαρατήρητοι,αυτός τραβάει τα φλας της δημοσιότητος".Έτσι έχουν μάθει τα παικτάκια της σειράς,να κρύβονται στη σκιά του παικταρά.

    Εάν αυτοί,μαζί με Παλάσιο και Αγκουέρο,δεν κρυφτούν(χλωμό)τότε η Αργεντινή θα'το παιρνε περίπατο.Όμως δεν έχουν προπονητή,σχεδόν ποτέ δεν είχαν(περίεργο γιατί έκαναν και κάνουν σπουδαία καριέρα αρκετοί Αργεντίνοι προπονητές...)και γι'αυτό είναι συνήθως στη σκιά των Βραζιλιάνων,των Γερμανών και των Ιταλών στα Μουντιάλ.

    Ο Μαραντόνα όταν το σήκωνε στο Μέχικο,είχε μαζί του Βαλντάνο,είχε Μπουρουσάγκα,είχε Ρουγκέρι.Θηρία,άξιους συμπαίκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να κάνω την παραμικρή σύγκριση μεταξύ του μεγάλου Ντιέγκο και του πουθενά Μέσι.
      Ο ένας πήρε μόνος του ένα Π.Κ. και έμαθε ο κόσμος τους Βαλντάνο Μπουρουσάγκα, ο άλλος δεν αντέχει το βάρος της σύγκρισης και αυτό τον λυγίζει, γιαυτό και δεν μπορεί να προσφέρει όσα δίνει στην Μπάρτσα - πριν καταρρεύσει και αυτή. Τώρα δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα δούμε τον παλιο καλό Μέσι ούτε στην Μπάρτσα.

      Διαγραφή
    2. Tέλος πάντων

      Βραζιλία - Κολομβία
      http://www.oddscheck.net/?page=info&Info=2744953

      αν ανέβει η Κολομβία πάνω απο το 5 εγώ θα την ποντάρω.

      Διαγραφή
    3. Τι λέτε κύριε Τάκη,πουθενάς ο Μέσι...? Στη Μπάρτσα έχει(είχε)δίπλα του Ινιέστα-Τσάβι,τα καλύτερα χαφ του πλανήτη και οι καλύτεροι συνοδοιπόροι.Στην Εθνική ποιους ακριβώς έχει...?

      Ας μην είχε ο Μαραντόνα τους Βαλντάνο-Μπουρουσάγκα,όπου ο πρώτος έτρωγε ΟΛΟ το ξύλο έξω και μέσα στις αντίπαλες περιοχές,να του ανοίγει τους διαδρόμους για τις εφορμήσεις του και τον δεύτερο να οργώνει ΟΛΑ τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

      Δεν είμαστε μικρά παιδάκια,θυμόμαστε το Μέχικο πολύ καλά κύριε Τάκη...

      Διαγραφή
    4. Με κάνατε και έψαξα να βρω αυτό που είχε γράψει ο μεγάλος γκουρού, το Νούμερο, για τον μέγα Μαραντόνα:

      «Το 1986 ο Μαραντόνα, ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.
      Ναι, ο Μαραντόνα το κέρδισε μόνος του το κύπελλο και όχι η Αργεντινή.
      Τί ήταν η Αργεντινή; Μια καλή -πολύ καλή ομάδα-, που δεν θα είχε καμμία ελπίδα όμως απέναντι σε ομάδες όπως η πρώην πρωταθλήτρια Ιταλία, η Γαλλία του Πλατινί, η Αγγλία του Λίνεκερ και η ψυχρή μερκελλική Γερμανία των Σουμάχερ, Μπρίγκελ, Μπρέμε, Ματέους, Άλοφς και του τεράστιου Ρουμενίγκε.
      Πού θα πήγαινε η Αργεντινή ενάντια σε αυτούς τους κολοσσούς χωρίς τον Μαραντόνα;

      Τί έκανε, λοιπόν, ο αλητάκος ο Μαραντόνα;
      Πρώτα απ' όλα ήταν ο κορυφαίος σε αυτό που έκανε, δηλαδή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Όλων των εποχών σας διαβεβαιώνει ο γκουρού που τα ξέρει όλα.
      Τί άλλο έκανε ο μάγκας;
      Φρόντισε να τον λατρεύουν όλοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ, εκτός από εκείνη την κομπλεξάρα τον Πελέ, που δεν κατάλαβε ποτέ ότι δεν μπορεί να διατηρήσει για πάντα τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
      Αυτή η κομπλεξάρα -ο Πελέ ντε-, ήταν ικανός να πεί ότι ο χαιτάς ο Τσιαντάκης ήταν καλύτερος από τον Μαραντόνα, μόνο και μόνο για να του την σπάσει.
      Από την άλλη, ο Μαραντόνα θα μπορούσε να πεί ώς και τον Αλμπέρτο Μπιγκόν, το υπερτιτανοτεράστιο παλτό, ώς καλύτερό του, γιατί στην πραγματικότητα τα έγραφε όλα στα @@@ρια του.
      Ήξερε ότι ήταν ο Μαραντόνα, δεν είχε ανάγκη για κάτι άλλο.»


      Από εκεί και πέρα, το ποιά θα είναι η πορεία του Μέσι δεν την ξέρουμε.
      Είναι 27 χρονών, έχει ακόμα ένα καλό μουντιάλ μπροστά του αν όλα πάνε καλά, και δεν αποκλείεται να οδηγήσει αυτός την Αργεντινή στην κατάκτηση σε λίγες μέρες.
      Για την ακρίβεια, πιο πολλές πιθανότητες δίνω στην Αργεντινή παρά στην Βραζιλία, αν φτάσουν και οι δύο στον τελικό.

      Διαγραφή
    5. Nα με συμπεριλάβει και εμένα ο κύριος Τάκης στους κομπλεξικούς,που δεν λατρέψαμε το μεγαλύτερο ίσως λαμόγιο που έγινε μύθος ως δήθεν επαναστάτης του γλυκού νερού και που φωτογραφιζόταν δίπλα στον Φιντέλ και τον κάθε σοσιαλ(η)ιστόμουτρο της Λατινικής Αμερικής.Το παράδειγμα προς αποφυγίν για όλα τα παιδιά και τους νεολαίους...

      Είναι μεγάλο λάθος και άδικο για τον Μέσι να τον συγκρίνουν με τον Μαραντόνα για την κούπα που δεν έχει πάρει με την Εθνική σε Μουντιάλ.Εξήγησα πιο πάνω,ο ένας κυριολεκτικά παίζει μόνος του όταν οι υπόλοιποι κρύβονται και ο άλλος είχε θηρία δίπλα του που του'καναν τη βρώμικη δουλειά.

      Ο Μέσι έχει βαρεθεί να σηκώνει κούπες σε συλλογικό επίπεδο και ο Μαραντόνα πήρε ένα Κύπελλο Ουέφα και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Νάπολι.

      Αλλά μας αρέσουν τα κακά παιδιά,ίσως γιατί οι περισσότεροι εξ ημών είμαστε ανθρωπάκια στην καθημερινότητά μας.Λες και μόνο οι μαλακίες σ'αυτή τη χζωή έχουνε νόημα,κομπλεξικοί είμαστε...
      Αιδώς πλέον με τη μυθοπλασία του ναρκωμανούς αλητάμπουρα...!

      Διαγραφή
    6. Δεν νομίζω κύριε τζο να σας χαρακτήρισα κομπλεξικό επειδή σας αρέσει ο Μέσι ούτε όποιον γουστάρει Μέσι.
      Για εμένα είναι πουθενάς. Βρήκε παικταράδες στην Μπάρτσα και πήρε πολύ περισσότερα απο όσα άξιζε. Εκεί πάει το πουθενάς!!! Αν ήταν στην Νάπολι ούτε η μάνα του δεν θα τον ήξερε.

      Ο Ντίεγκο αληταράς, χασισακλιας και πρεζόνι. Χαρακτηρίστε τον όπως θέλετε. Αλλά ήταν μπαλαδόρος. Έπαιρνε μια ομάδα μόνος του και την έκανε ομαδάρα. Κάτι που δεν θα κάνει ποτέ ο Μέσι.

      Διαγραφή
    7. Κάτι κυπελλάκια πήρε ο Μαραντόνα(τι άλλο να έπαιρνε μόνος του,με την ομάδα της Καμόρα...),ο Μέσι έχει βαρεθεί να σηκώνει κούπες παίζοντας μπαλάρα και εβρισκόμενους σε ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό κλαμπ(που λέει κι ο αγαπούλας χεχε)και είναι μόλις 27 ετών,χορτασμένος όπως είναι φυσιολογικό.

      Αν θυμάμαι καλά πέρασε κι αυτός από την Μπάρτσα αλλά και εκεί ένα κυπελλάκι πήρε ο τζάμπα μάγκας.

      Ιεροσυλία λοιπόν είναι να συγκρίνουμε έναν σούπερ επιτυχημένο μπαλαδόρο,τον κορυφαίο του πλανήτη,με έναν που έζησε σε όλη του τη ζωή με μύθους και ο μεγαλύτερος ήταν,είναι και θα είναι αυτός που λέει ότι ΕΝΑΣ κάνει τα πάντα.Εμπορικός και ονειρικός μύθος...

      Διαγραφή
    8. Ο μαραντονα με τη ναπολη εναντιον της γιουβεντους.Σε επιθεση της γιουβεντους κοβει την μπαλα στην τελευταια γραμμη της αμυνας σην γραμμη της μεγαλης περιοχης.Περναει ολοκληρη τη γιουβεντους και κερδιζει εμεσο φαουλ μεσα στην αντιπαλη περιοχη,αντι για καταφανεστατο πεναλντι.Του γινεται η κοντινη πασα και η μπαλα στο γαμμα.

      Διαγραφή
    9. Εδω θα συμφωνησω με τον κυριο Τζο.θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που προλαβα να θαυμασω στα καλα του αυτον τον υπερπαιχταρα κατα τη γνωμη μου που λεγεται Μεσσι και πιστευω ειναι μεγαλυτερη ιεροσυλια να τον συγκρινουν με τον Ροναλντο παρα με τον Μαραντονα.. οπως ειπε και ο μεγαλος ζοζε Ροναλντο υπηρξε μονο ενας στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο.αλλωστε ολοι αυτοι για μενα ειναι οπως λεει και ο κυριος τακης πουθεναδες οταν εχουμε δει ζινταν και κροιφ..για μενα αυτοι οι 2 ηταν και θα ειναι οι μεγαλυτεροι μαεστροι ολων των εποχων

      Διαγραφή
    10. Και εκει για μενα φαινεται η αξια του παιχτη.σε τεραστιες ομαδες οπως η ρεαλ του 2000-2002,η Ολλανδια του '74 και η Μπαρτσελονα που βλεπουμε αυτα τα χρονια να ξεχωριζεις αναμεσα σε τοσα αστερια οχι μονο ως ονομα αλλα κυριως ως αξια

      Διαγραφή
    11. Ισως ειναι καλυτερα να μιλαμε για τον λαλυτερο παιχτη σε καθε διαφορετικη εποχη.Γιατι το ποδοσφαιρο ειναι αλλοτε ημιερασιτεχνικο αλλοτε επαγκελματικο,με την εκπαιδευση και την προετοιμασια των αθλητων διαφορετικη απο προηγουμενα χρονια.

      Διαγραφή
    12. Monsieurs αφήστε τις κόντρες για Μεσι και Μαραντόνα και ρίξτε μια ματία στο Wimbledon όπου ένας ομογενής ο Κύργιος (Νο 144 στην παγκόσμια κατάταξη παρακαλώ) έκανε αλοιφή του τοστ τον πολυτροπαιούχο Ραφαέλ Ναδάλ χθες.

      Ενα νέο αστέρι στο παγκόσμιο τένις γεννιέται και αυτός είναι Ελληνας.

      Διαγραφή
    13. Κύριε George ο Ρονάλντο δεν είναι αυτό που λέμε ΔΕΚΑΡΙ. Είναι κάτι σαν τον Ρόμπεν και τον Ριμπερί. Μεγάλοι παικταράδες γιαυτό ακριβώς που κάνουν - δηλαδή να πλαγιοκοπούν με ταχύτητα και να σκοράρουν. Ειδικά τα τελειώματα του Ρονάλντο είναι εκπληκτικά. Επομένως είναι λάθος να συγκρίνουμε Ρονάλντο με Ζιντάν, Κρόιφ και Μέσι.

      Σε ότι αφορά το Μέσι. Επιμένω. Έχει πάρει πολλά περισσότερα απο όσα πραγματικά άξιζε η ποδοσφαιρική του αξία. Ήταν τυχερός που στην εποχή του υπήρχε ο νόμος Μποσμάν και τον πήρε η Μπάρτσα στα 13 του στις ακαδημίες. Τον ''δούλεψε'' - του χορήγησε τις κατάλληλες αυξητικές ορμόνες και κατάφερε να πάρει λίγο μπόι. Διαφορετικά θα έμενε στο 1,5.
      Μετά είχε την τύχη η Μπάρτσα να μπορεί να χρησιμοποιεί πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές (λόγω Μποσμάν) και να έχει δίπλα του παικταράδες. Έτσι πήρε τίτλους με την Μπάρτσα. Πολλούς τίτλους. Αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Καλός ποδοσφαιριστής - αλλά μόνος του δεν θα μπορούσε να σηκώσει μια ομάδα στις πλάτες του.

      Ο άλλος, ο Ντιέγο, ήρθε στην Μπάρτσα σε ηλικία 22 ετών. Τότε μπορούσαν να χρησιμοποιούν μέχρι 2 ξένους οι ομάδες. Δεν προσαρμόστηκε στην Μπάρτσα. Του την βάρεσε και έφυγε.
      Πήρε μια Νάπολι και κατόπιν μια Αργεντινή απο το πουθενά και τις έκανε Πρωταθλήτριες Ιταλίας και Κόσμου αντίστοιχα. Δεν μπορώ να συγκρίνω την αξία ενός ποδοσφαιριστή με άλλον στη λογική ποιος έχει πάρει περισσότερους τίτλους. Είναι λάθος λογική.

      Διαγραφή
    14. Μαραντόνα και οι 2 σεζόν με την Μπάρτσα

      Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1982 ο «Ντιεγκίτο» ντεμπουτάρει με τη φανέλα των Καταλανών στο ισπανικό πρωτάθλημα. Από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση δείχνει για το τι είναι ικανός να κάνει. Οι «μπλαουγκρανα» ηττώνται τελικά από την Βαλένθια με 2-1, αλλά εκείνος φροντίζει να σκοράρει.

      Η Μπαρτσελόνα με τη βοήθεια του «Ντιεγκίτο» κατακτά το Copa del Rey κερδίζοντας την Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό Super Cup, επικρατώντας της Ατλέτικο Μπιλμπάο. Εντούτοις, ο Αργεντινός μέσος έχει μια δύσκολη ζωή στη Βαρκελώνη. Πρώτα μια περίοδος με ηπατίτιδα, έπειτα ένα σπασμένο πόδι, λίγο έλειψαν να βάλουν τέλος στη σταδιοδρομία του.
      Ο Μαραντόνα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη, ωστόσο το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η συνάντησή του με τον Σέρχιο Γκοϊκοετσέα του άλλαξε τα πλάνα. Το μαρκάρισμα του "Χασάπη του Μπιλμπάο" όπως ονομάστηκε μετά, τον άφησε εκτός για αρκετούς μήνες.
      Η σωματική και ψυχική του δύναμη ωστόσο, σύντομα τον φέρνουν πίσω στα γήπεδα. Στη συνέχεια ξεκινάει μια κόντρα ανάμεσα στον Ντιεγκίτο και τους διοικούντες της ομάδας, ώσπου ο Πρόεδρος του συλλόγου, Τζόζεπ Νουνίεζ, το 1984, απαιτεί την αποπομπή του από το Καμπ Νοου. Στις 5 Μαΐου του 1984 αγωνίζεται για τελευταία φορά με την ομάδα της, έχοντας συμπληρώσει 58 παιχνίδια με τη φανέλα της «Μπάρτσα» και σκοράροντας 38 φορές.

      https://www.youtube.com/watch?v=6wM6K8YytfM

      Διαγραφή
    15. Κυριε Τακη δεν εχετε αδικο σε αυτο οτι ο Ροναλντο δεν ειναι το κλασικο δεκαρι..αλλα και σαν χαφ να τον δεις οι παιχτες που αναφερατε(Ρομπεν,Ριμπερυ) ειναι καλυτεροι.το οτι ο μεσι ειχε γυρω του παιχταραδες δεν σημαινει οτι και αυτος δεν ειναι εξισου παιχταρας.αλλωστε η συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων παιχτων βρεθηκαν σε ομαδες με εξισου καλους παιχτες και σε μεγαλες ομαδες.για μενα ο Μαραντονα ηταν οντως μεγαλος μπαλαδορος και παιχταρας αλλα ειναι μυθος οτι οδηγουσε μονος του σε τιτλους κλπ.στο κατω κατω δεν μπορω να μην τον κατηγορησω οτι στερησε απο την καλυτερη αργεντινη που εχει κατεβει ποτε σε Μουντιαλ το 1994 τον τιτλο που για μενα ειχε στο τσεπακι.ειναι λαθος σκεπτικο να σκεφτομαστε τι τιτλους αξιζε καθε ομαδα και τι πηρε.η μπαρτσελονα που παρακολουθησαμε ολα αυτα τα χρονια και αρχιζει σιγα σιγα να παρακμαζει ηταν η καλυτερη μακραν ομαδα αν οχι ολων των εποχων σιγουρα της τελευταιας 20ετιας και σε αυτο αναμφισβητητα συνεβαλλε στο μεγιστο βαθμο ο κοντος.

      Διαγραφή
    16. Ο Μαραντόνα υπήρξε τεράστιος παίκτης,άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι μόνος του κατάφερε ότι κατάφερε και που στην τελική ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που έχει κάνει ήδη ο Μέσι.

      Σε σημερινές δηλώσεις του ο Μαραντόνα αναφέρει αυτό ακριβώς που λέω και εγώ,ότι ο Μέσι στην Εθνική είναι εντελώς μόνος του και ότι αν δεν ξεκουνηθούν και οι υπόλοιποι,η ομάδα θα κινδυνεύσει με αποκλεισμό από το Βέλγιο και όλοι τότε θα κατηγορούν τον Μέσι.

      http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/mundial2014/marantona-o-mesi-einai-monos-toy.2878169.html

      Διαγραφή
    17. Κοιτάξτε κύριε Τζο. Όσο μεγάλοι παικταράδες ήταν ο Πελέ και ο Μαραντόνα άλλο τόσο μυρουδιάδες είναι όταν σχολιάζουν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Άμπαλοι μυρουδιάδες στις αναλύσεις αγώνων και παικτών.
      Όταν ο Πελέ λέει κάτι καλό για κάποιον παίχτη ή κάποια ομάδα σε βραχύ χρονικό διάστημα αποδεικνύεται ότι η πρόβλεψη του είναι ΛΑΘΟΣ.

      Το ίδιο συμβαίνει και για τον Μαραντόνα. Παικταράς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά εκτός άμπαλος μυρουδιάς. Ας κάτσει να σκεφτεί τι έφταιξε στο προηγούμενο Μουντιάλ και η Αργεντινή πήγε καταδιαόλου και μετά να αποφανθεί για το 2014. Ήθελε να γίνει και προπονητής ο μυρουδιάς!!!

      Για εμένα ο Μέσι δεν είναι Μαραντόνα. Δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του μέτριες ομάδες και να τις στείλει στην κορυφή. Όσο, τα ΜΜΕ και οι αθλητικογράφοι, συγκρίνουν τον Μέσι με τον Μαραντόνα κακό κάνουν στον Μέσι και δεν το αντέχει ο άνθρωπος αυτό το βάρος. Είναι φανερό ότι τελικά δεν μπορεί να αποδώσει ούτε αυτά που μπορεί και λυγίζει υπό το βάρος της σύγκρισης.

      Διαγραφή
    18. Νομίζω ότι κάνουμε λάθος που κάνουμε σύγκριση όσο ο Μέσι είναι ακόμα (και για πολύ ακόμα) ενεργός.
      Αν έκλεινε η καριέρα του αυτή τη στιγμή, η άποψή μου είναι ότι ο Μαραντόνα ήταν καλύτερος - και βάσει απόδοσης, αλλά και βάσει προσωπικότητας, που και αυτό μετράει στο θέαμα.
      Έλα όμως που δεν κλείνει η καριέρα του Μέσι τώρα, και δεν αποκλείεται να βρεθεί με ένα κύπελλο σε λίγες μέρες (κύπελλο που μπορεί να το πάρει η Αργεντινή από δικές του ενέργειες) και με το μέλλον δικό του.

      Και φυσικά, αν δεν κάνει και μια αλητεία, μια κουτουλιά σαν τον Ζιντάν, μια αγκωνιά σαν τον Μπελέ ή ένα θεϊκό χέρι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τον θεωρήσουμε καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
      Πώς θα το κάνουμε αν δεν έχουμε ένα βίντεο με μια επική, πωρωτική, αλητεία του; Δεν μιλάμε για όπερα φίλοι, και το ποδόσφαιρο θέλει και αυτό στο οποίο ο Μαραντόνα ήταν άρχοντας, Θεός.

      Διαγραφή
    19. Κύριε Θανάση εγώ τολμώ να κάνω πρόβλεψη. Δεν θα πάρει τίποτα εκτός απο όσα πήρε (ή θα πάρει) με την Μπάρτσα. Ούτε Κόπα Αμέρικα!!!
      Ας με διαψεύσει εντός του γηπέδου αν μπορεί.

      Διαγραφή
    20. Δεν πήρε ούτε το τελευταίο Κόπα Αμέρικα εντός Αργεντινής. Μακάρι το παιδί να πάρει κούπα εκτός Μπάρτσα να δούμε και εμείς λίγο μπάλα. Εγώ θα χαρώ. Πέρα της πρόβλεψης που κάνω - εγώ μπαλάρα θέλω να δω.

      Διαγραφή
  19. Σε 56 αγώνες Mundial έχουν εμφανιστεί 14 ισοπαλίες. Επομένως, μετά τις 5 ισοπαλίες στους 8 αγώνες της φάσης των 16 , τα πράγματα έχουν εναρμονιστεί πλήρως απο άποψη Στατιστικής.

    Οι πρώτες αποδόσεις των προημιτελικών αγώνων
    http://prntscr.com/3ykiev

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι αγώνες έχουν αξιοπρεπείς αποδόσεις στα Χ τους.

      Διαγραφή
  20. Το ματς των 8 ειναι αναμφισβητητα το Γαλλια-Γερμανια..η παραδοση λεει συντριπτικα Γερμανια αλλα οι Γερμανοι σε αυτο το Μουντιαλ για μενα δεν εχουν ανταποκριθει σε αυτα που παρουσιασαν στα προκριματικα και στα φιλικα.αντιθετα οι Γαλλοι ειναι μια ομαδα δεμενη που ξερει τι ζηταει στο γηπεδο και σε εξαιρετικη κατασταση.το σετ αποδοσεων για μενα ειναι σχετικα δικαιο
    Γαλλια Χ Γερμανια
    3.28 3.3 2.52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν απο τους 4 προημιτελικούς βλέπετε να λήγει (ή να λήγουν) ισόπαλοι??

      Διαγραφή
    2. Οπως γραψατε βασει στατιστικης οι ισοπαλιες που αναλογουν στους μεχρι τωρα αγωνες εχουν βγει.Ωστοσο λειπει ακομα το σκορ 1-1 απο αυτο το Μουντιαλ.Βλεπω πολυ πιθανη ισοπαλια στο Βελγιο-Αργεντινη.και οι δυο ομαδες μεχρι στιγμης κακο θεαμα και βρισκονται στους 8 μονο και μονο επειδη ειχαν ευκολους ομιλους και ευκολες διασταυρωσεις(αν και το Βελγιο εχτες μου αρεσε ).Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κοντραρω Βραζιλια.Πονεσανε τα ματια μας σε αυτο το μουντιαλ απο τους αμπαλους Βραζιλιανους.προσωπικα δεν θυμαμαι καμια βραζιλια τοσο κατωτερη των περιστασεων σε μεγαλη διοργανωση και περασε καθαρα απο κωλοφαρδια απεναντι στην Χιλη.ας λενε οτι θελουν οτι η Βραζιλια θα παει με το ζορι στους 4 και αλλα τετοια.εγω ειδα οτι η Χιλη καθαρα απο τυχη και απο κομπλεξ δεν την απεκλεισε στους 16

      Διαγραφή
    3. Γαλλία-Γερμανία και Αργεντινή-Βέλγιο χινάρια.

      Μάλιστα τουλάχιστον ο stoiximan που τσέκαρα, στο ακριβές σκορ, δίνει σε όλους τους προημιτελικούς πλην αυτού της Ολλανδίας, την μικρότερη απόδοση στο 1-1...

      Διαγραφή
    4. Κύριοι εγώ την Βραζιλία θα την κοντράρω. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν πάρω Χ2 διπλή ευκαιρία ή 2 Draw No bet ή σκέτο 2. Αυτή η ομάδα δεν θέλω να πάει τελικό. Θα μου πείτε ότι η Κολομβία μπορεί να την κοντράρει? Είναι μεγάλο το κόμπλεξ των Λατίνων όταν παίζουν με Βραζιλία και μάλιστα εκτός έδρας. Να όμως που η Χιλή παρολίγο να την πετάξει έξω - γιατί όχι και η Κολομβία???

      Διαγραφή
    5. Επίσης θα πάρω Γερμανία καθώς μου αρέσει και δεν χωνεύω Γαλλάκια, ενώ και Ολλανδία θα πάρω - ας είναι στο 1,5. Μου κάνει.
      Με την Αργεντινή ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Ελπίζω οι παικτες να αγοράσουν Αργεντινή για να ανέβει το Βέλγιο. Το Βέλγιο ως μεγάλο αουτσάιντερ μου κάνει και το παίζω.

      Και εμένα μου άρεσε το Βέλγιο με ΗΠΑ κύριε George.

      Διαγραφή
    6. Κ Τάκη μαζί σας με Κολομβία....(μάλλον DNB)

      Αλλά θα κοντράρω τη Γερμανία σας :-)))))))

      Διαγραφή
  21. Καλησπέρα παιδιά. Αυτές οι μέρες χωρίς ματς μου θυμίζουν όταν ήμουν μικρός, τα ματς αραίωναν, οι ομάδες σιγά σιγά έφευγαν, και μ έπιανε μια μουντιαλική μελαγχολία που θα κάναμε άλλα 4 χρόνια να τις ξαναδούμε στο γήπεδο.
    Καραφλούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρώτο δελτίο που θα παίξω (αποδόσεις ΟΠΑΠ):
    1) ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΠΛΗ 1Χ @1,54
    2) ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΙΠΛΗ Χ2 @ 1,93
    3) ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ OVER @ 2,5
    Σύνολο απόδοσης: 5,20

    Επανέρχομαι με ό,τι άλλο ρίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Bonsoir!

    Παίχτηκαν στο Stoiximan τα ακόλουθα σε μονά:

    ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Χ/1 απόδοση 4
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Ακριβές σκόρ 1-0 απόδοση 5,60
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Ακριβές σύνολο γκόλ 1 απόδοση 4.50

    Dieu bénisse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonjour!

      Πήρα σε STOIXIMAN ζευγάρι τελικού:

      ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ απόδοση 6

      Και κάπου εδώ τελειώνω με τα στοιχήματα για Μουντιάλ.

      Διαγραφή
  24. Ολα δουλεύουν για τον Monsieur Harry's : Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο προημιτελικό με την Γαλλία, ο προπονητής των Γερμανών, Γιοακίμ Λεβ, αποκάλυψε πως επτά παίκτες του έχουν εμφανίσει συμπτώματα ίωσης.
    Ο τεχνικός της “νασιοναλμάσναφτ” αποκάλυψε στη σ συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, πως: «επτά παίκτες μας έχουν εμφανίσει συμπτώματα ίωσης. Δεν είναι τόσο σοβαρό για την ώρα. Μπορεί να συνέβη από το κλίμα στη Βραζιλία, το ταξίδι ή τον κλιματισμό. Ελπίζουμε η κατάσταση να καλυτερεύσει και να είναι υγιείς για το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία».

    Ο Λεβ που δεν θέλησε να κατονομάσει τους παίκτες είναι λογικό να “πονοκεφαλιάζει” και να ψάχνει να βρει λύσεις απέναντι στην Γαλλία σε περίπτωση που δεν καταφέρουν οι παίκτες του να ξεπεράσουν την ίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. No bet Κ Δαρείε....
      Μέχρι χθές το πρωί η απόδοση ήταν 3,20....
      Το βράδυ που αναφέρατε το συμβάν έπεσε στο 3,00...
      Σήμερα 2,87...

      "Ένα αστέρι πέφτει πέφτει"

      Εφόσον λοιπόν παίζουμε στοίχημα (απόδοση) και όχι Προ Πο (νικητή)....

      No Bet!!!!!!

      ΥΓ: Έπρεπε να το έχω μπουμπουνίσει στο 3,20....

      Διαγραφή
    2. Γενικά Monsieur Harry's υπάρχει μεγάλη γκρίνια πίσω στην Γερμανία και θεωρώ ότι οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερο βάρος στα πόδια τους. Ισως γιαυτό έγινε και η χθεσινοβραδινή δήλωση απο Λεβ περι και καλά ίωσης.

      Διαγραφή
    3. Όπως και να έχει το πράγμα Κ Δαρείε η απόδοση της Γαλλίας είναι για μένα no bet!!!!

      Θα πάρω μόνο το DNB της Κολομβίας και αυτό μόνο από 3,40 και πάνω.....(3,25 τώρα)

      Διαγραφή
    4. Γερμανία (Handicap: -1) @ 6.00 ---> 1 τζούρα
      και 5 τζούρες στην δυάδα : Γερμανία @ 2.84 - Ολλανδία @ 1.50

      Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν μπορούσα να φανταστώ την Γερμανία να μου την δίνουν σε τέτοιες αποδόσεις απέναντι σε Γάλλους.
      Ως κάλυψη πήρα το σκορ 1-1 όπου εαν βγει παίρνω το ποντάρισμα πίσω.

      Διαγραφή
    5. Και ανάλογα πως θα πάει το ματσάκι της Γερμανίας θα δω το βραδάκι πως και με πόσα θα κοντράρω Βραζιλία.

      Διαγραφή
    6. Βραζιλία - Κολομβία 2DNB @ 3.40

      Διαγραφή
    7. Τι σχέση έχει το ματς της Γερμανίας για το "πως" Κ Τάκη????

      Διαγραφή
    8. Κύριε harry θα έχετε ίσως αντιληφθεί ότι δίνω μεγάλη σημασία στην Στατιστική και αριθμητική επαλήθευση δεδομένων. Αυτός ήταν και ο λόγος που στο παιχνίδι Βέλγιο - ΗΠΑ με βλέπατε σκεπτικό και ήμουν ανάμεσα στο διπλό ή στην Ισοπαλία (που προέκυπτε στατιστικά).

      Στους αγώνες των 16 βγήκαν 5 ισοπαλίες - κάτι που ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν μπορούσα να προβλέψω τις 3 απο τις 5 (Βραζιλία, Γερμανία και Αργεντινή ---> εγώ περίμενα Ολλανδία,Κολομβία, Γαλλία και φυσικά Ελλάδα και Βέλγιο , δείτε και το σχόλιο μου στις 27 Ιουνίου 2014 - 12:04 μ.μ.)
      Μπορώ να πω ότι πλέον δεν περιμένω καταιγισμό απο ισοπαλίες.
      Βλέπω όμως 1 με 2 το πολύ ισοπαλίες στους προημιτελικούς και 1 στους ημιτελικούς.

      Στο Βραζιλία - Κολομβία είμαι μεταξύ 2 ή 2 Draw no bet ή Χ2. Αν η Γερμανια φέρει Χι με τυς Γάλλους τότε θα πάρω Κολομβία. Αν η Γερμανία δεν φέρει Χινάρι τότε επειδή αποκλείω το Χι στην Ολλανδία ΙΣΩΣ να παίξω Χ το βράδυ την Βραζιλία.

      Νομίζω ότι εξήγησα το πως.

      Διαγραφή
    9. Άλλωστε η Βραζιλία μπορεί να αποκλεισθεί και στα πέναλτι. Δεν μπορεί να είναι τυχερή σε όλο το Mundial??
      Ή να αποκλεισθεί στην παράταση στο 120'. Είπαμε δεν θα είναι τυχερή σε όλα τα ματς να σταματάνε τα δοκάρια τους αντιπάλους στο 120.

      Διαγραφή
    10. Η Κολομβία πάνω απο το 5 αυτήν την ώρα.
      Με τρελαίνει αυτή η απόδοση. Γουστάρω να φορτώνουν Βραζιλία ---> για να ανεβαίνει η Κολομβία.

      Διαγραφή
    11. Κ Τάκη στατιστική σε παιχνίδι τύχης ναι.....
      Αλλά στατιστική σε παιχνίδι ανθρώπων (11 vs11) όπου οι παράμετροι είναι, αν όχι εκατομμύρια,τουλάχιστον χιλιάδες???

      Διαγραφή
    12. Κάνετε λάθος κύριε Harry.
      Στην στατιστική στηρίζονται οι μπούκιδες για να βγάλουν αποδόσεις και αν επρόκειτο να παίξουν κάποια ομάδα οι παίκτες τότε διορθώνουν τις αποδόσεις.

      Το 1-1 έχει χαμηλότερη απόδοση απο το 0-0 επειδή στατιστικώς είναι πιθανότερο και πάει λέγοντας .....

      Διαγραφή
    13. Τέλος πάντων. Για εμένα ΑΥΤΗ η Βραζιλία την Κολομβία δεν μπορεί να την κερδίσει, στα 90 λεπτά, δίχως βοήθεια κόρακα, όπου και αν την παίξει - εκτός βέβαια αν είναι πολύ τυχερή.

      Σε ένα παρολάκι έπαιξα Κολομβία στο 5,2 - Γερμανία στο 2,86 - Ολλανδία στο 1,53 και Βέλγιο Χινάρι.

      Διαγραφή
    14. Κύριοι ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι η Γαλλία έχει ταλεντάκια και παικταράδες. Αλλά μέχρι εκεί. Όταν λέω Γαλλάκια εννοώ το απλούστατο - ότι δηλαδή οι Γάλλοι ποτέ δεν έχουν μια ισχυρή προσωπικότητα ένα τσαμπουκά, μια αυτοπεποίθηση που να τους ανεβάζει επίπεδο και να κάνουν το κάτι παραπάνω.
      Γιαυτό αποκαλώ τις Γαλλικές ομάδες Γαλλάκια. Βρέθηκε ένας Ζιντάν και παλαιότερα ένας Πλατινί και τους έδωσε μια ταυτότητα και το απαραίτητο τσαγανό να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

      Αυτό πίστευα ανέκαθεν για τα ''Γαλλάκια''. Σήμερα μια Γερμανία κουρασμένη, ταλαιπωρημένη (μπορεί και να μην μπορεί τελικά η Γερμανία) τους έβαλε ένα γκολάκι στην αρχή και, στα δικά μου μάτια, τα Γαλλάκια παραδόθηκαν.
      Η Γερμανία σήμερα ήταν κακή - μέχρι και το ζόμπι τη Βραζιλία ανασταίνει εαν παίξει έτσι και την βρει στον ημιτελικό. Ευτυχώς σήμερα η Γερμανία έπαιζε με Γαλλάκια - με μια ομάδα δηλαδή που δεν έχει τα ''καρύδια'' να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα.

      Και στο Ευρωπαϊκό θα την ξανακοντράρω την Γαλλία με τον πρώτο δύσκολο αντίπαλο. Αυτή η Γαλλία δεν έχει Ζιντάν, δεν έχει Πλατινί. Στα αζήτητα.

      Διαγραφή
    15. Κύριε Harry θα μείνω με το διπλό της Κολομβίας στο παρολάκι. (ελπίζω να μην έρθουν ανάποδα, δηλαδή 2 το Βέλγιο και Χ η Κολομβία). Δεν παίρνω καμιά κάλυψη - εξάλλου έχω ρίξει την τετράδα στον stoiximan οπότε εαν έχω μια λάθος πρόβλεψη το ποντάρισμα επιστρέφεται.

      Με την Κολομβία λοιπόν και θα χαρώ αν η Βραζιλία σήμερα κλαίει!!!

      Διαγραφή
    16. "Η Γερμανία σήμερα ήταν κακή - μέχρι και το ζόμπι τη Βραζιλία ανασταίνει εαν παίξει έτσι και την βρει στον ημιτελικό. Ευτυχώς σήμερα η Γερμανία έπαιζε με Γαλλάκια - με μια ομάδα δηλαδή που δεν έχει τα ''καρύδια'' να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα."

      Όλα τα λεφτά Κ Τάκη!!!!!!

      Διαγραφή
    17. Το κακό με τη Γαλλία είναι ότι έχει πολλούς μαύρους,δεν στροφάρουν τα παιδιά με τίποτα...

      Για τη Γερμανία ήταν κάτι το αναμενόμενο για μένα,πεθαμένη απ'την κούραση είναι και η κούραση θα'ναι αυτή που θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην συνέχεια.Κάθε μέρα που περνάει,η Βραζιλία έρχεται όλο και πιο κοντά στο τρόπαιο...

      Διαγραφή
  25. Πάμε άλλο ένα ως ένα εξής :
    Όλα μόνα :
    Όλα τα αποτελέσματα εφόσον πάμε σε παράσταση ή πέναλτι και στους δυο αγώνες.
    Χειρότερη απόδοση 7 στα 8 και καλύτερη απόδοση 27 στα 8.
    Συντηρητικό το ξέρω.

    grthanasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξηγείστε λίγο κύριε Θανάση!!
      Ούτε εγώ κατάλαβα.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω παίξει αυτό που έγραψα, αλλά νίκη Γαλλίας και Βραζιλίας είτε σε παράταση είτε στα πέναλτι.

      Συγγνώμη για το μπέρδεμα, το είδα τώρα που γύρισα απ το μπάνιο τι κουταμάρα έγραψα.

      grthanasis

      Διαγραφή
    3. Τελευταίο για σήμερα βάζουμε goal στο βραδινό Βραζιλίας - Κολομβίας.

      grthanasis

      Διαγραφή
    4. goal - ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

      Διαγραφή
  26. Στο ματς της Βραζιλίας με τη Χιλή ο άσσος στον ΟΠΑΠ ξεκίνησε από 1.50 και κατέληξε στο 1.45.Στο σημερινό μέχρι στιγμής ο άσσος δίνει 1.75,με μια Κολομβία να μην έχει νικήσει ποτέ μέσα στη Βραζιλία,με τη συνολική παράδοση να είναι 15-8-2.

    Ένα κλικ ν'ανέβει η Βραζιλία αγωνιστικά θα την καταπιεί την Κολομβία,η οποία προηγήθηκε στην πρεμιέρα με αυτογκόλ στο 4' κόντρα στην Ελλάδα και μετά έπαιξε με Ρίκα,Ακτή και με Ουρουγουάη άνευ Σουάρες.Σιγά το δύσκολο πρόγραμμα...

    Κι όμως,στο άλλο σημερινό παιγνίδι η προιστορία είναι με το μέρος των "φρανσουά",έχοντας 11 νίκες έναντι 8 των Γερμανών.Από πλευράς δυνάμεων δεν το συζητώ,σαφώς οι πιο κουρασμένοι είναι οι Γερμανοί αφού ουσιαστικά πρόκειται για την ομάδα της Μπάγερν(7 βασικοί και δεν έχουν Ριμπερί και Ρόμπεν...).

    Βλέποντας το πόσο ταχύτατα αναπτύσονται οι Γάλλοι και την αδύναμη άμυνα των Γερμανών,απορώ γιατί οι δεύτεροι δίνονται φαβορί.Η μικτή Ασίας-Ευρώπης-Αφρικής μόνο τους πεθαμένους Πορτογάλλους κέρδισε εύκολα,ενώ στους "16' εάν στη θέση της Αλγερίας βρισκόταν ακόμα και η Ελλάδα,θα είχε φάει άνετα 2 τουλάχιστον τεμάχια με τον Νόιερ μπακότερμα.Φαντασθείτε σήμερα με Μπενζεμά-Γκρινζμάν και Βαλμπουενά τι έχει να γίνει.Καλώς τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διορθώσω ότι στους ομίλους η Κολομβία δεν έπαιξε με την Ρίκα αλλά με την Ιαπωνία,ακόμα χειρότερα δηλαδή...

      Διαγραφή
    2. Κ Tzo σχετικά με την παράδοση στο Βραζιλία - Κολομβία.....

      Ο Πέκερμαν δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ με είχε αντίπαλο οποιαδήποτε εθνική ομάδα της Βραζιλίας

      Διαγραφή
    3. Επππππππ κύριε harry!!!!!!!!!!!!!!
      Σας έπιασα.
      Βλέπω και εσείς κοιτάτε στατιστικά δεδομένα - όπως λέγαμε και πιο πάνω.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Harry νομίζω ότι είχε ηττηθεί ως προπονητής της Αργεντινής στο τελικό του Confederations Cup του 2005,τότε που συμμετείχε και η Ελλάδα,με 4-1.

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Κ Τάκη ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. κ Tzo λάθος δικό μου.....
      Έχετε δίκιο!!!!

      Διαγραφή
  27. Την καλημέρα μου.
    Πώς τα βλέπετε σήμερα, θα έχουμε κάποιο Χ, ή θα πάμε σε τέσσερις προημιτελικούς χωρίς Χ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θανάση περίμενα ένα εκ των 2 προημιτελικών
      Βραζιλία - Κολομβία
      Αργεντινή - Βέλγιο να έρθει Χι (ή και οι 2).
      Η Ολλανδία βλέπω να την καθαρίζει την Κόστα Ρίκα - εδώ έκανε πάρτι ο Λάζαρος, δεν θα της κάνει πάρτι ο Ρόμπεν που έχει και καλύτερα τελειώματα?? Και η Ολλανδία μπροστά έχει Φαν Πέρσι και όχι Βεληγκέκες και Μήτρογλου άμπαλους ξυλάγκουρους που αμολάνε την ποδάρα τους και όπου πάει η μπάλα.

      Θα έπαιζα Βέλγιο, αλλά έχει προπονητή ύπνο στον πάγκο. Βίλμοτς το ξυλάγκουρο. Όσο άμπαλος ήταν σαν ποδοσφαιριστής, άλλο τόσο είναι και σαν προπονητής. Είναι τυχερός όμως. Ελπίζω πάντως η τύχη του σήμερα να είναι αρκετή για να έχουμε την κηδεία του εκτρώματος της Αργεντινής. Να πάνε τα Αργεντινάκια να κάνουν παρέα στα Γαλλάκια στα μπανάκια.

      Το αγώνα, στοιχηματικά, δεν τον ακουμπάω - αλλά είμαι με το Βέλγιο.

      Διαγραφή
    2. Μην σας ξεγελάει η Κόστα Ρίκα που απέκλεισε Ιταλούς και Άγγλους. Σιγά τα φαντάσματα. Ούτε την Ουρουγουάη να σας εντυπωσιάζει που την κέρδισε με ανατροπή. Ουρουγουάη = απειθαρχία και αναρχία στο ποδόσφαιρο της. Τεράστιο κόμπλεξ Ουρουγουάη + Αγγλία. Οι Ιταλοί του 2014 είναι απλά άμπαλοι και με τα γερόντια δεν πάνε πουθενά.

      Μόλις η Κόστα Ρίκα βρήκε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ σοβαρή μπροστά της - την Ελλάδα δηλαδή - φάνηκε πόσο μικρή ομαδούλα είναι. Η Κόστα Ρίκα σήμερα εισπράττει μια 3άρα και φεύγει χαρούμενη.
      Κόστα Ρίκα η χειρότερη ομάδα απο τις 4 που έπαιξε η Εθνική μας στο Μουντιάλ του 2014.

      Διαγραφή
    3. Να και το χινάρι εκεί που δεν το περίμενε κανείς!

      Διαγραφή
  28. Ολλανδία - Κόστα Ρίκα Ολλανδία -2(AH) @ 4.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο παίξιμο!!!

      Βλέπω ότι οι παίκτες μυαλό δεν βάζουν και αρχίζουν να φορτώνουν το ζόμπι την Αργεντινή. Αντί να σταυροκοπηθούν και να μετανοήσουν που τους ''έκατσε'' εχθές η Βραζιλία των πουθενάδων με τους 4 καλούς αμυντικούς και τον Νειμάρ και με τους υπόλοιπους που ούτε στην Ελλάδα δεν θα έπαιζαν πάνε σήμερα και καραφορτώνουν Αργεντινή.

      Αν ανέβει μέχρι τις 7 η ώρα το Βέλγιο σε απόδοση πάνω απο 5 τότε ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΒΕΛΓΙΟΥ και ας έχει τον ΥΠΝΟ Βίλμοτς για κόουτς.

      Διαγραφή
    2. Ξεχάσατε να αναφέρετε και τους δύο κορυφαίους επιθετικούς Κ Τάκη...
      Τιάγκο Σίλβα και Νταβίντ Λουίς :-))))))))

      Αλήθεια.... Αν έχεις τέτοιους αμυντικούς τι τους θέλεις τους επιθετικούς??????????????

      Διαγραφή
  29. Σήμερα θα πέσουν κόκκινες κάρτες.
    Α) Έχει στοίχημα για αυτό;
    Β) Πώς θα επηρεάσει τα γκολ; Θα μπουν περισσότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα παιδιά. Ποντάρω Βέλγιο-Αργεντινή να είναι το ωραιότερο παιχνίδι απ' όλα. Τώρα η Ολλανδία μεγαλο φαβορί, αλλά κι οι Κοσταρίκοι θα παίξουν πίσω, δεν θέλουν να αφήσουν χώρους για Ρομπέν κλπ μικρούς ολλανδεζους.
    Καραφλούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κρίμα αυτό που συνέβει με τον Νεϊμάρ άσχετα με τον αν μας άρεσε ή όχι η φετινή Βραζιλία...
    http://reviews.in.gr/sports/mundial2014/article/?aid=1231332510

    Ίσως αυτός ο τραυματισμός να είναι η αρχή του τέλους για τη Βραζιλία σε αυτό το Μουντιάλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το Μουντιάλ είναι μια διοργάνωση όπου ΣΠΑΝΙΩΣ έως ποτέ έχουμε εκπλήξεις και ειδικά στα νοκ-άουτ.Καλό θα'ναι έστω και στο φινάλε του τουρνουά,οι παίκτες του στοιχήματος να μην μπλέκουν στον τρόπο παιξίματός τους το Μουντιάλ με τα πρωταθλήματα χωρών...


    Υ.Γ Στη ζωή δεν υπάρχει δικαιοσύνη,πουθενά δεν υπάρχει,όπως και στο ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιζουμε Αργεντινη και Ολλανδια; 2Χ1,5 = 3 βαζουμε 100 ευρω να 200 κερδος.
      Συμφωνειτε;

      Διαγραφή
    2. Κύριε ανώνυμε - κατεμένα - αν βρείτε την Αργεντινή πάνω απο 2,4 με 2,5 τότε αξίζει να πάρετε το ρίσκο. Και αυτό επειδή παίζει σε Λάτιν έδαφος και οι κλιματολογικές συνθήκες την ευνοούν.
      Κάτω απο 2,4 νομίζω ότι οι παίκτες δεν αγοράζουν αξία απόδοσης, αλλά φανέλα και πάνε με το σκεπτικό Αργεντινή είναι και θα περάσει με τον Μέσι.

      Διαγραφή
  33. Βγαζω το καπελο στον τεραστιο προπονητη Λουις Φαν Χααλ που ειχε τα ''καρυδια'' να βαλει τερματοφυλακα στο 120΄ και τον εστειλε τελικο...σημερα κοιμηθηκε ο Θεος για ακομα μια φορα και παραλιγο οι αμπαλοι κοσταρικανοι να ηταν στους 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι!!!!!!!!!!! Στους κουμαρτζίδες δεν εύχεσαι ΠΟΤΕ, μα ποτέ, καλά κέρδη και καλή επιτυχία και προπαντός δεν τους ρωτάς πόσα θα εισπράξουν αν τους περάσει το παρολί.